PSV wil doorpakken: verdediger en ‘droomwens’ Wijnaldum moeten Til volgen

Zaterdag, 2 juli 2022 om 21:51Jordi Tomasowa • Laatste update: 09:11

Guus Til staat op het punt om een meerjarig contract in Eindhoven te tekenen, maar volgens het Eindhovens Dagblad is PSV daarmee nog niet klaar op de transfermarkt. Georginio Wijnaldum is de ‘droomkandidaat’ om het middenveld van trainer Ruud van Nistelrooij te versterken.

PSV versterkte zich tijdens de zomerse transferwindow al met Walter Benítez, Xavi Simons, Luuk de Jong, Boy Waterman en Ki-Jana Hoever, terwijl de verwachting is dat Til na het doorstaan van zijn medische keuring maandag ook meegaat op trainingskamp met het eerste elftal. De 24-jarige middenvelder van Spartak Moskou wordt gezien als vervanger van Ritsu Doan, die hard op weg is naar SC Freiburg.

Met Til, Joey Veerman, Marco van Ginkel en de aangetrokken Simons is het middenveld van PSV komend seizoen sterk bezet. PSV hoopt zich echter nog verder te versterken. Ook het halen van Wijnaldum is 'een absolute droomwens' van PSV. Op de korte termijn lijkt een rentree van Wijnaldum - die tussen 2011 en 2015 onder contract stond in Eindhoven - nog niet haalbaar. “De club zal hier vermoedelijk naar blijven kijken, ook als zich andere ontwikkelingen voordoen in deze transferzomer”, schrijft de krant.

PSV versterkte zijn achterhoede tot nog toe met Hoever. De twintigjarige verdediger wordt voor een jaar op huurbasis overgenomen van Wolverhampton Wanderers. De Eindhovenaren willen zich naar verluidt ook nog versterken met een sterke centrale verdediger, terwijl de club ook alles in het werk stelt om Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré te behouden.Gerelateerd

Meer sportnieuws

164 reacties (laatste reactie door grensneus30)

Zo toe maar dit zou wel een versterking zijn Wijnaldum moet weg gaan uit dat wespennest dat Paris heet.

2 juli 2022 om 21:57

Dit zou psv direct tot torenhoge titelfavoriet maken in mijn ogen.

2 juli 2022 om 22:08

Helemaal met het oog dat bij Ajax de ene na de andere speler vertrekt en er ook niemand voor terug komt. Psv alvast gefeliciteerd!

2 juli 2022 om 22:19

Transfer Windows is nog bijna 2 maanden, psv wilt voor de CL voorrondes al compleet zijn. (Uitzondering daar gelaten)

2 juli 2022 om 22:20

Voor degene die dit nog niet weten, de tweede plaats is dit jaar heilig in de eredivisie en dus is aankomend seizoen meer dan de moeite waard om eens flink te investeren aangezien de investeringen makkelijk deels terug gewonnen kunnen worden door deelname aan de Champions league.
Daarom ruiken o.a. clubs als Az en Utrecht nu hun kansen en is dus ook Psv druk doende om minimaal die tweede plek vast te stellen.

2 juli 2022 om 22:20

Oh, net als toen Gotze kwam? Ik vind het allemaal een beetje repeterend geheel. PSV haalt mooie namen hoor, maar geen van allen heeft echt indruk gemaakt afgelopen seizoen toch? Luuk misschien nog het meeste.

2 juli 2022 om 22:28

Utrecht.. die gaan toch nooit voor plek twee meedoen. De grote aankopen daar zijn Viergever en Dost

2 juli 2022 om 22:31

Er wordt een Til gehaald die bij Feyenoord al de indruk heeft gewekt een ploeg die om het kampioenschap moet meedoen niet sterker te maken, een Wijnaldum die al jaren geen indruk meer maakt en Psv zou torenhoog titelfavoriet zijn? Enige aankoop die echt indruk op me maakt is voorlopig die nieuwe keeper en L. De Jong zal het in de eredivisie natuurlijk ook weer meer dan prima doen

2 juli 2022 om 22:36

Benitez was toch wel een uitblinker in de League 1...

2 juli 2022 om 22:39

@inkemontana met alle respect maar de komst van een Wijnaldum zou wel echt een stunt zijn. Waarom zou het niet van toegevoegde waarde de kunnen zijn terwijl hij in het buitenland top heeft gepresteerd op z'n laatste seizoen na. Hij heeft van alles gewonnen. Blind, Tadic, Klaassen etc hebben Ajax toch ook sterker gemaakt en die waren allen of geflopt of nooit in de absolute top gevoetbald. Bijzonder dat je dan durft aan te geven dat Wijnaldum niet het verschil zou kunnen maken voor PSV. Afgelopen seizoen hadden ze al kampioen kunnen worden als Drommel niet op doel had gestaan

2 juli 2022 om 22:47

Utrecht? Are you serious? Die ckub wil elk jaar meedoen om de top3/4, maar dat lukt zelden tot nooit. Dan heb ik nog meer vertrouwen in Fc Twente, die doen gewoon weer hele logische dingen tot nu toe.

2 juli 2022 om 22:48

Ja, en de Ligue 1 ploegen worden allemaal weggespeeld door de Nederlandse?

2 juli 2022 om 22:52

@Reqengi: we reageren toch vooral op de mensen die nu bij voorbaat gaan zeggen dat PSV kampioen is dan wel titelkandidaat nummer 1? Dat is echt op niets gebaseerd. Het is wel goed dat de top elkaar scherpt houdt maar PSV haalt allemaal gevestigde namen en Ajax maakt die namen dus je weet helemaal niet hoe het seizoen gaat lopen. En dat stukje over Drommel slaat natuurlijk nergens op. Je bent zo goed als je beste spelers maar ook zo slecht als je slechtste spelers. Want er was een doelman nog veel slechter in de Eredivisie en dat was Onana en die moest toch ineens keepen. Dan kunnen we ook stellen dat als Pasveer niet geblesseerd zou zijn geraakt we al veel eerder kampioen hadden kunnen worden.

2 juli 2022 om 22:56

@tinus45 Dit jaar nog niet.

2 juli 2022 om 22:57

Oh trouwens, Blind, Tadic en Klaassen zijn allemaal nier echt bepaald geflopt in het buitenland. Wijnaldum ook niet maar die heeft een allesbehalve succesvol seizoen achter de rug.

2 juli 2022 om 23:02

Haha inkemontana hou alsjeblieft op. Wijnaldum die jaren geen indruk maakt.. als je geen reet van voetbal snapt zeg dan niks. Heeft 1 moeilijk seizoen en is daarvoor altijd van toegevoegde waarde geweest bij 1 van de beste ploegen van de afgelopen 5 jaar. Xavi is gewoon een zeer groot talent, Luuk gaat er vermoedelijk minstens 20 maken, sterke keeper aangetrokken. En bovendien nog geen belangrijke basisspeler vertrokken.

2 juli 2022 om 23:06

@myvision, op niks gebaseerd. Het enige waarop jij baseert dat het anders ligt is een Ajax bril. Bij Ajax zijn al 3 belangrijke basisspelers vertrokken en met martinez zit de 4de, en in mijn ogen 1 van de belangrijkste, eraan te komen. En wat hebben ze er tot nu toe tegenover gezet? Als je dat afzet tegen psv die nog geen belangrijke basisspeler kwijt is en met de jong, Benitez, Xavi en dan eventueel dan Wijnaldum 4 goede versterkingen heeft aangetrokken, kan je toch concluderen dat ze er op HET MOMENT beter voorstaan.

2 juli 2022 om 23:07

Nou dan laten we je toch weer in de voorbarige waan? Heb zulke reacties de afgelopen jaren zovaak tijdens de zomerse transferwindow voorbij zien komen. Evenals na de JC Schaal. Maar men vergeet steeds dat PSV vroeger in vorm moet zijn dan Ajax omdat ze CL voorrondes eens door moeten komen. En alles is op aannames gebaseerd, Luuk die er 20 maakt, Xavi dat een groot talent is etc. Het hele Gotze verhaal all over again.

2 juli 2022 om 23:14

Als jij Xavi die een talent is een aanname noemt valt er moeilijk verder te discussiëren

2 juli 2022 om 23:16

Je hebt overigens geen argument weerlegd. Enige wat je wil doen is dingen vergelijken met vorig jaar die niet vergelijkbaar zijn.

2 juli 2022 om 23:18

Sorry maar klaassen zat op de bank bij everton leefde weer iets op bij Bremen maar dat streed toen tegen degradatie. Voor tadic was de premier league ook een stapje te hoog en blind hield de bank warm bij man u. Dus dat waren zeker geen top spelers dan presteert wijnaldum wel echt veel meer streed met liverpool om het kampioenschap in de PL en won de CL iets waar de 3 bovenstaande van mogen dromen.

2 juli 2022 om 23:19

Xavi zal zeker een talent zijn, wij hebben Unuvar. Eigen kweek die al veel beter ingeslepen is in ons spel. En zo kan je tegenover iedere naam die PSV nu haalt en moet wennen (op Luuk na gok ik) een Ajaxspeler noemen die er al staat. Ik weiger te geloven dat PSV er beter voorstaat en ik heb sowieso een hekel aan dat poggen op voorhand en het afschrijven van je concurrent die al jaren aan het langste eind trekt. Het is een beetje naïef. Nogmaals, dit gebeurde letterlijk toen je Gotze haalde.

2 juli 2022 om 23:22

JNPSV houd je aan de feiten. Blind speelde onder iedere trainer bovengemiddeld veel en won gewoon de EL. Tadic was gewoon een doorsnee PL aanvaller, niets een stapje te hoog. Klaassen deed het daar niet goed maar in Duitsland was hij de legend. Maakt allemaal niet uit, want bij Ajax zijn ze door het collectief en het systeem op hun plek en dat probeer ik steeds ook aan te geven dat Ajax dat vooralsnog steeds voor heeft op een PSV die wel steeds namen kan halen, maar waar het de laatste jaren niet bepaald een voetbalmachine gebleken is.

2 juli 2022 om 23:27

@skes14: jij vergelijkt toch ook zelf alles op basis van het verleden? Luuk gaat er toch 20 inschoppen, Wijnaldum is toch de vedette waardoor PSV er beter voor staat, Xavi toch het wereldtalent? Ajax zou na de lichting van De Ligt en Frenkie ook het onderspit gaan delven maar ondertussen gaat de vervanger van De Ligt rond de 50 miljoen opleveren en is de vervanger van Frenkie voor een enkeljarig contract voor 24miljoen weg (inclusief bonussen). Dat konden we toen ook niet voorspellen. Ik zeg alleen, waak voor de voorbarigheid die ik hier ook zag na het binnenhengelen van Gotze en Schmidt.

2 juli 2022 om 23:28

Ik ben een Ajacied, dus schrijf geen enkele concurrent af. In tegenstelling tot jij ben ik echter een objectieve Ajacied. De transferperiode is nog lang dus ik heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt, maar mocht Wijnaldum komen staat psv er op dit moment, denk ik, beter voor. Götze is btw een heel ander verhaal, die maakte al jaren totaal geen indruk meer, was veel geblesseerd. Daar maakte ik me totaal niet druk om. Heeft het overigens niet eens slecht gedaan, maar een echte topper was het niet.

2 juli 2022 om 23:28

“Wijnaldum die al jaren niet mee doet” wat een onzin heeft een matig jaar achter de rug. De jaren ervoor vaste basisspeler bij liverpool!

2 juli 2022 om 23:29

Haha om een speler te beoordelen zal ik toch echt moeten kijken naar wat ze in het verleden gepresteerd hebben toch? Ik heb geen glazen bol helaas.

2 juli 2022 om 23:33

Lekkere vergelijking🤦🏼

2 juli 2022 om 23:33

@Inke, prima dat je een voorkeur hebt voor Ajax. Maar even serieus, mocht PSV er in slagen om Wijnaldum aan te trekken, dan is dat echt een fantastische transfer! Wijnaldum is dan direct de beste middenvelder van de Eredivisie, zoveel kan ik je wel vertellen.

2 juli 2022 om 23:37

Ik ben zeker niet objectief, maar dat is niemand. Daarom is dit een forum. Je kan helemaal niet op basis van namen zeggen dat PSV er beter voorstaat. Prima dat jij dat vindt en dan blijkbaar vanuit je scherpte naar de concurrent, want ik vind het mooi hoor dat PSV die namen weer naar NL haalt (Gotze vond ik legendarisch), maar ik sta allesbehalve te beven gezien er bij Ajax vaak onverwacht mensen opstaan als anderen vertrekken.

2 juli 2022 om 23:37

@myvision, ik snap je punt hoor. Tegelijkertijd kan je best concluderen dat momenteel PSV erg goed en slagvaardig bezig is op de transfermarkt, terwijl het bij Ajax allemaal nog los moet gaan komen. Dat is ook best logisch, je ziet bij PSV nu de absolute drive om alles op alles te zetten voor plaatsing Champions League. Dus PSV heeft het momentum mee, er waait een frisse wind met de komst van Brands en van Nistelrooy. Het is wel duidelijk dat de titelstrijd normaliter weer tussen Ajax en PSV gaat. Optimisme is prima gezien de versterkingen en het (momenteel) behouden van Sangare en Gakpo, er zal geen objectieve PSV supporter zijn die zegt dat PSV wel even kampioen wordt. Omgekeerd geldt dat ook voor objectieve Ajax-supporters mag ik hopen! Ik vind het bovenal knap dat PSV al aardige versterkingen binnen heeft gehaald zonder echt de portemonnee te trekken, mooi om te zien.

2 juli 2022 om 23:38

@myvision
Jouw voorbarigheid wat betreft Ajax is net zo overdreven. Hoezo staan ze bij Ajax allemaal op hun plek? Ajax was echt niet boeiend het afgelopen seizoen. Vind ze sinds 2018/2019 eigenlijk alleen maar slechter worden. Transferzomer is nog jong. Nous en Gravenberch zijn al weg. Anthony, Haller, Martinez en Tagliafico gaan waarschijnlijk weg. En owja, ene Ten hag is er ook niet meer.

PSV lijkt Sangare en Gakpo te behouden en is tot zover alleen Götze kwijt geraakt. Het is niet alleen PSV dat beter wordt, Ajax lijkt er op het geld na alleen maar op achteruit aan het gaan.

2 juli 2022 om 23:40

@ Gelbe, ik heb niets aan jouw relaas toe te voegen. Zo bedoel ik het precies. Optimisme is zeker gepast, maar afschrijven van clubs die het van eigen kweek en verrassende aankopen moeten hebben is allesbehalve verstandig haha. Wel zin in het nieuwe seizoen als die namen als Wijnaldum ook daadwerkelijk komen.

2 juli 2022 om 23:42Wij hebben Unuvar zegt ie dan.. wtf is Unuvar.. Unuvar het toptalent wat al jaren word geroepen en mag spelen bij Jong Ajax.. Simons komt van PSG daar kunnen Unuvar en al zijn fans alleen maar van dromen..

2 juli 2022 om 23:42

@Yassine ik ben niet voorbarig gezien ik niet voor april 2023 ga zeggen dat Ajax titelkandidaat nummer 1 is. En al helemaal niet voordat er een wedstrijd gespeeld is. Ik vind Ajax helemaal niet minder geworden na 18-19, de verwachtingen zijn vooral hoger waardoor Ajax veel beter moet spelen om mensen tevreden te houden. Want die gouden streak van 18 uit 6 in de poulefase CL is ongekend en dat noem je dan een niet boeiend seizoen haha.

2 juli 2022 om 23:44

Omdat PSG de beste jeugdopleiding van de wereld heeft Nikos? Of wacht, of zal daar misschien toch eerder Ajax tussen horen? Ik vind de stap naar PSV de eerste verstandige van Xavi z'n carrière. In Nederland ligt het opleidingsniveau veel hoger, bij PSG draait het alleen maar om de individuele wereldaankopen.

2 juli 2022 om 23:46

Ik sta eveneens niet te beven hoor, daar waar ik alle vertrouwen heb in dat Ajax nog de nodige spelers zal gaan halen. Ik oordeel echter op hoe het er dit moment uitziet en dan is dat heel mooi voor psv. Het verschil was maar een paar punten en zoals het er nu voorstaat kunnen ze die wel goedmaken. Hoe dat uitpakt is altijd maar de vraag natuurlijk.

2 juli 2022 om 23:47

@Gelbe: Wijnaldum direct de beste middenvelder van de Eredivisie noemen is wederom voorbarig. Qua naam zeker, maar hij moet een Veerman nog maar eens zien te verbeteren.

2 juli 2022 om 23:49

@Skes14: ook mooi dat je mij als mede-Ajacied scherp houdt btw hoor. Ik hou wel van zulke discussies en we hoeven het zeker niet eens te worden.

2 juli 2022 om 23:55

@myvision, af en toe mag je best wat voorbarig zijn toch? Als ik jou redenatie volg, dan mag je Bergwijn straks dus ook geen spectaculaire versterking voor Ajax noemen. Spreken we dat af?

3 juli 2022 om 00:01

@myvision

Vind je ze serieus beter voetballen? Ze hebben het tot december goed gedaan, daarna vond ik het steeds slechter worden.. Psv is zeker niet titelkandidaat nummer 1. Maar het gat tussen de 2 lijkt mij (als ajax nog meer sterkhouders verliest) een heel stuk kleiner als vorig seizoen.

18 uit 6 was heel erg goed. Tegenstanders wat minder maar nog steeds een knappe prestatie. Echter was dat het ook, daarna werd het weer hetzelfde liedje als de jaren ervoor. Tegen net niet subtopclubs eruit vliegen.

3 juli 2022 om 00:01

Haha, afgesproken! Ik zal serieus dan niet verkondigen dat we titelkandidaat 1 zijn. Maar ik durf nog niet helemaal te geloven dat hij ook daadwerkelijk komt. Duurt wat lang allemaal.

3 juli 2022 om 00:03

Benfica was verschrikkelijk en onnodig. PSV had t zelfde tegen die lui. Maar Ajax speelde inderdaad na 18-19 verschillende Europese wedstrijden op minimaal dat niveau maar we waren er wat aan gewend en verwend. En als het gat in de top van NL wat slinkt, is niet zo erg want dan drijven we elkaar op naar een hoger niveau. Het is niet voor niets dat we met z'n allen zo'n goed Europees seizoen hebben, onze top is beter geworden.

3 juli 2022 om 00:20

We gaan het zien haha. Nederlandse ploegen moeten een manier gaan vinden om tegen jankteams te voetballen. Gaat elke keer mis als je weer tegen een benfica of getafe komt die alleen maar uit is op vertragen en tijdrekken..

3 juli 2022 om 00:22

Nou Yassine, helemaal mee eens. We stinken er steeds weer in terwijl ik denk dat we zulke teams juist kapot moeten kunnen spelen.

3 juli 2022 om 01:06

Dat klopt niet helemaal wat je zegt. Nederland gaat aankomend seizoen juist proberen om plek 6 volledig veilig te stellen. Als ze na aankomend seizoen nog steeds op de 6e plaats staan, gaat de nummer 2 van het seizoen hierna pas rechtsreeks CL in. Daarnaast 2 Europa League tickets. 1 Groepfase en de andere voorronde en 1 Conference League ticket. Dus 6 clubs in Europa ipv 5.
Dus Utrecht enzo zullen in de toekomst als Nederland aankomend seizoen 6e stek behoudt meer kans gaan maken op het spelen van Europees voetbal.
Mooie ontwikkeling, maar we zijn er nog niet.
PSV heeft overigens helemaal niet zoveel uitgegeven en Utrecht haalde Dost ook transfervrij.

3 juli 2022 om 03:24

Ik denk dat je nog weleens kan schrikken van wat er allemaal uit de PSG opleiding komt en op wat voor niveau ze nu spelen.. Maargoed, Xavi heeft zeker nog alles te bewijzen maar als we hem geen groot talent mogen noemen dan zou niemand in NL daarvoor in aanmerking komen toch?

3 juli 2022 om 05:10

Hoezo? Op Luuk de Jong na is er nog niets spannends binnen gehaald. Daarnaast is Wijnaldum op zijn retour. Ik moet het nog maar eens zien.

3 juli 2022 om 07:39

Inke zou jij Wijnaldum niet bij Ajax willen hebben? Klaassen en Berghuis zijn echt niet beter hoor.

3 juli 2022 om 08:55

@inkemontana niet vergeten dat het te overbruggen verschil met Ajax niet zo groot is. verschil tussen Ajax en nr 2 was de adgelopen jaren maar 0, 6 en 2 punten.

3 juli 2022 om 09:32

toch is het vreemd dat Ajax tot dusverre alleen Wijndal heeft gehaald. Als je ziet welke goede spelers er al vertrokken zijn. Anthony, Martinez en Tagliafico willen allemaal weg. Dus die gaan weg of als ze blijven zullen ze niet gemotiveerd zijn. Als Ajax pas tegen het einde van de zomer vervangers haalt dan ben je toch in het nadeel. Zoveel nieuwe spelers inpassen en een nieuw team smeden kost tijd en dat zou Ajax best wel eens de titel kunnen gaan kosten

3 juli 2022 om 12:26

@ Inkemontana En wat heeft Ajax al gehaald? Daar gaat voor miljoenen weg en een iets terug kopen moet weer voor een appel en een ei want ja ze zitten daar op hun centen.

3 juli 2022 om 13:54

Wijnaldum wordt bij het nl elftal letterlijk uit de selectie gehouden door davy klaassen, die bij ajax niet eens alles speelt.

3 juli 2022 om 14:36

Dat is niet structureel natuurlijk. Meer omdat Wijnaldum totaal niet op z'n plek is en nauwelijks speelt
Klaassen speelt nog wel s. Maar iedereen snapt wel dat Wijnaldum beter dan Klaassen is. Tot ruim een jaar geleden gewoon basisspeler bij 1 vd beste clubs ter wereld. Klaassen redde t niet bij Everton.

2 juli 2022 om 22:00

Dat zou een bizar goede transferperiode zijn voor psv, maar stel dat het lukt, je kunt niet met Sangare, Til, Veerman, Simons, Wijnaldum, Madueke, de Jong en Gakpo in een elftal spelen.

2 juli 2022 om 22:04

Sangare, Wijnaldum, Simons/veerman - Gakpo, De Jong, Madueke is wel echt een killer middenveld + aanval zeg.

2 juli 2022 om 22:04

Dan hebben we dus een heel goede breedte in het elftal dat veel kan wisselen. Mooi!

2 juli 2022 om 22:04

Ik zie dan iig graag Sangaré, Veerman en Gini in de basis. Til als prima invaller om iets te forceren en Simons kansen geven als invaller om te lateb zien dat hij beter is dan Veerman (of Gini, maar dat lijkt me sterk). Hopelijk leest Ruud mee.

2 juli 2022 om 22:05

Dat klopt. Maar een middenveld met Veerman, Sangare en Wijnaldum is wel erg sterk. Die aanvallers die je noemt kunnen toch trouwens prima samen spelen?

2 juli 2022 om 22:13

Jawel, alles kan, maar ik neem aan dat een Simons en til toch voor de basis gehaald worden en ze die worst ook is voorgehouden. Als ik net getekend zou hebben en de inkt op mij contract nog niet droog is en ze halen nog twee man, waaronder Wijnaldum, voor mijn plekkie zou ik daar zeker niet blij mee zijn. Ook niet als je niet vies bent van een beetje concurrentie.

2 juli 2022 om 22:20

Dan weten we in ieder geval waarom RvN ineens wel hoofdtrainer wilde worden. Als je dit soort transfers worden beloofd…

2 juli 2022 om 22:55

Ik begrijp niet dat veel mensen enkel denken in basiself en bank. Hoe vloeibaar dat is zie je toch elk seizoen? PSV speelde bijna 60 wedstrijden, dat die je toch nooit met dezelfde basiself?

2 juli 2022 om 23:36

Sangaré, Veerman en Gini lol. Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren. Daar win je de champions League mee.

2 juli 2022 om 22:14

Kan er zomaar zo uit gaan zien: Benitez - Hoever, Teze of Ramalho, Marlon, Mauro - Sangaré, Wijnaldum, Veerman of Xavi - Madueke, Luuk en Gakpo. Pfff wat een team is dit zeg.

2 juli 2022 om 22:32

Is boscagli verkocht?

2 juli 2022 om 22:36

Nog maanden geblesseerd.

2 juli 2022 om 22:40

Ah jammer. Hoop dat hij snel weer op zijn oude niveau kan gaan komen. Denk dat hij goed bij Ruud's manier van spelen gaat passen. Opbouwend erg sterk.

2 juli 2022 om 22:45

En wie gaat er een beetje verdedigen op het middenveld?

2 juli 2022 om 22:51

Paul Sangaré, zet Gini daarnaast of de punt naar achter en je hebt een aardig compleet middenveld vgm

3 juli 2022 om 07:23

Daar gaat Mbappé van in z’n broek schijten 😜

3 juli 2022 om 12:31

@ Eindtovenaar10

Wijnaldum zal helaas wel niet gaan gebeuren want die wil 1 nog niet terug naar Nederland om potjes tegen Volendam enz te spelen, en 2 heeft die een salaris waar je U tegen zegt dat gaat Psv echt nooit kunnen/willen betalen. maar we mogen natuurlijk altijd blijven dromen.

Ik zie hem graag komen in ieder geval dan heb je in elke linie een ervaren topspeler met daaromheen jong talent en gevestigde spelers.

Wat is deze? ik heb het gevoel alsof ze bij mijn clubje OSM in het echte leven aan het spelen zijn.

2 juli 2022 om 21:58

Dan valt xavi simons wel goed te trainen 😉

2 juli 2022 om 22:09

Wel sterk scoutingswerk om Til, in Rusland te scouten! Je moet hem er maar heen sturen!

2 juli 2022 om 22:04

Zo zeg, PSV maakt geen grappen. Gaat nu echt all-in. Now or never. Do or die. Alle hens aan dek.

Wijnaldum zou echt een versterking zijn voor PSV. Hiermee moet het lukken om eindelijk de CL groepsfase te halen. Goed bezig daar in Eindhoven!

2 juli 2022 om 22:13

We maken idd geen grappen, maar het is nog wel even afwachten of dit er allemaal van komt. ben trouwens benieuwd wie we willen gaan halen als Centrale verdediger Rekik zou ik wel vet vinden als we die kopen van Sevilla.

2 juli 2022 om 22:25

Ja PSV is zich heel goed aan het versterken. En voor wat betreft die verdediger; het zal mij niks verbazen als PSV wederom met een grote verrassing komt.
John de Jong en Van Nistelrooij verkopen 'het PSV project' tot dusver erg goed.

En voor de Eredivisie is het ook heel erg mooi dat zulke spelers hier komen ballen.

2 juli 2022 om 23:20

Ik weet ook niet wat ruud al die spelers verteld maar ze willen er blijkbaar allemaal voor komen, hopelijk beloofd ie ze niet allemaal een basisplek

2 juli 2022 om 23:47

Ruud heeft verteld dat we onder zijn bewind het Ambrosini syndroom te boven gaan komen 😆

2 juli 2022 om 23:53

Ruud, Luuk, Guus....
Ik zie al een patroon

3 juli 2022 om 00:23

Dat zijn namen, daar zeg je UU tegen😁

3 juli 2022 om 01:03

Dat roepen FC Utrecht supporters toch ook...

3 juli 2022 om 00:14

Concreet is het inderdaad all-in gaan waarbij nu dus de CL gehaald móet worden. Er wordt nu flink geïnvesteerd en ik denk zelfs dat het niet nodig is om bijvoorbeeld Sangare te verkopen als de CL gehaald wordt. Mislukt dat dan ben ik bang dat er nog verkocht moet worden.

3 juli 2022 om 01:13

Nu moet het gebeuren inderdaad. Schmidt mocht 13 nieuwe spelers halen, maar het lukte niet om de CL te bereiken. Nu weer investeren en met Ruud van Nistelrooij als trainer lukt het hopelijk wel. Ik zie graag meer Nederlandse ploegen in de Cl.

Persoonlijk denk ik dat de transfermarkt nog gaat losbasten. In die 2,5 jaar Corona ellende is er niet zoveel gebeurd qua transfers en nu lijken clubs weer te zullen toeslaan. Zou mij daarom niks verbazen als er een niet te weigeren bod wordt uitgebracht op Sangare en Gakpo.

Zelden zo’n leuke transferzomer meegemaakt bij PSV! Elke dag gebeurd er iets. Met Wijnaldum zal er wel naar het salarishuis gekeken moeten worden langzamerhand denk ik.

2 juli 2022 om 22:52

Maar er staat toch op korte termijn niet haalbaar. Lijkt me ook logisch aangezien PSG hem niet gratis laat gaan. Die is onhaalbaar

2 juli 2022 om 23:03

Ja overheen gelezen, lees het nu ook. Toch als PSV een balletje opgooien bij hem en bij PSG. Hij wil mee naar WK gok ik, spelen gaat die daar niet meer doen.

2 juli 2022 om 23:42

Kijk, orakel Soccerfan is weer stellig! Wie weet wat er gedurende een periode van twee maanden kan gebeuren.

2 juli 2022 om 23:59

Dit is weer de andere kant ja. Je moet nooit dingen uitsluiten Soccerfan. Gelbe en ik rekenen je er keihard op af 😆

2 juli 2022 om 23:48

Wijnaldrum erbij zou echt geweldig zijn voor PSV dan zie ik ze echt kampioen worden volgend jaar. Eigenlijk zouden ze dan ook Jetro Willems moeten terug halen als die nog fit is. Met dit team en wijnaldrum erbij kan je ook zomaar door gaan in de CL groepsfase.

2 juli 2022 om 23:58

Eerst die groepsfase CL maar eens halen, wat ik overigens heel erg hoop en de PSVers hier van harte gun. Superleuk om twee NL ploegen daar in te hebben spelen namelijk.

Dan moet er toch wel haast een topper vertrekken? Gakpo of Sangare? Of is de topper al vertrokken in de vorm van Gotze?

Hopelijk komen ze dit jaar te spelen in de groepsfase CL

2 juli 2022 om 22:00

Thomas en Doan zijn vertrokken en van Ginkel is vaak geblesseerd of niet in vorm. Een goede versterking op het middenveld kan daarom geen kwaad

Zou een hele mooie aanwinst zijn voor Psv! Ook de complimenten voor Psv, zeer actief bezig op de transfermarkt.

Denk dat dit ook de juiste stap ik voor Wijnaldum. Heeft lekker kunnen meeliften bij Liverpool, bij PSG kwamen ze er snel achter dat hij gewoon te kort komt. Lekker het mannetje zijn bij PSV, niks mis mee!

2 juli 2022 om 22:00

Heeft hij überhaupt wel echt de kans gehad bij psg? Veel zuid Amerikaanse invloeden en vriendjes politiek.

Met het WK voor de deur moet Wijnaldum spelen. Een (half)jaar bij PSV op huurbasis kan zomaar eens de uitweg zijn voor Gini.

Het stijgt nu naar de bol. Wijnaldum gaat niet 6x lager in salaris. Tenzij er een geldschieter komt bij Psv die dichtbij het salaris wil komen van wijnaldum. Maar die gaat niet zijn contract opgeven voor een rigoreuze salarisvermindering

2 juli 2022 om 22:06

Wijnaldum wil graag naar het WK neem ik aan en hij is toch een beetje in zijn eer aangetast. Het zou zomaar kunnen.

Psv is wel bezig zeg, de tandjes.

2 juli 2022 om 22:35

Ze moeten wel. Zij moeten voorrondes CL spelen.

3 juli 2022 om 00:12

En de titel winnen ten koste van Ajax.

Memphis ook halen zeker.

2 juli 2022 om 22:20

Ja Mertens ook gewoon doen en Lozano die mist Guti wel denk ik.

3 juli 2022 om 00:18

Dan hebben we wel een nieuw stadion nodig en worden wij het Bayern van Nederland.

3 juli 2022 om 00:23

Of gewoon een extra ring erbovenop bouwen met dak erbij en alles

Het lijkt me dat Wijnaldum alleen een mogelijkheid wordt om te huren als hij rond 31 Augustus nog steeds niet weg is bij PSG. Helemaal als Gakpo en Sangare nog een jaar blijven ga je anders toch behoorlijk knellen aan de salariskant zou je zeggen.

2 juli 2022 om 22:37

Met Bruma, Zahavi en Gotze is er flink wat weggevallen aan salaris. Die verdienden alle drie drie miljoen of meer naar verluid (belachelijk hoog overigens). Dus er is nog genoeg mogelijk.

Qua transfersommen is er volgens mij nog niet eens 5 miljoen uitgegeven door Psv dit is echt heel knap werk tot nu toe.

Ik vind Gini helemaal niet ondenkbaar. Hij wordt komend seizoen 32 en bij PSG zal hij niet spelen en het WK gaan missen. Als hij nog een toernooi wil meemaken, dan moet hij naar een club waar hij wekelijks speelt. Dat zal geen buitenlandse topclub meer zijn. Dan is PSV best een goede optie. Al is het maar voor een huurperiode.

Het is pas twee juli. Als Ajacied lees ik dit soort nieuws niet graag, maar weet zeker dat ook wij ons nog goed gaan versterken. Denk dat Til PSV diepte in de selectie kan geven en dat Wijnaldum natuurlijk een hele goede versterking zou zijn.

2 juli 2022 om 22:26

Haha, psv rekent zich al kampioen. Wat een euforie, Wijnaldum naar PSV? Wat is de transfersom? Lijkt een dooie mus

2 juli 2022 om 22:57

Jaartje laten verhuren en deel van t salaris houden is een optie lijkt me.

2 juli 2022 om 22:28

Leuke versterkingen voor psv, maar geen enkele van de nieuwe spelers zou bij ajax in de basis staan. Dus tot heden hoef je je niet druk te maken.

2 juli 2022 om 22:48

@musi26 benitez zou zeker basis staan. Hoever of Rensch of Regeer op rechtsback positie. Zie Hoever dat ook gewoon winnen. Simons moet ik nog maar zien wat hij gaat brengen. Dus zet ik inderdaad niet boven de huidige spelers bij Ajax. Maar dat zouden dus al 2 van de 3 zijn die basis zouden staan bij Ajax. Behoorlijk hoog percentage lijkt me zo.

2 juli 2022 om 23:03

Waarom zou Benitez bij Ajax basis staan? De cijfers die Pasveer kan overhandigen kan vrijwel geen enkele keeper in Europa. Het is totaal op je onderbuikgevoel dat Hoever boven Rensch komt ook. Ik denk dat inderdaad geen aankoop bij Ajax basis zou staan. De enige PSVer die ik echt zou willen hebben is Veerman en dat zei ik al voor de transfer naar PSV.

2 juli 2022 om 23:43

@myvision, als je Sangare niet wil hebben dan zou ik je toch eens laten nakijken

2 juli 2022 om 23:54

Nou ik denk niet dat Sangare bij Ajax tot zijn recht zou komen. toch weer heel ander voetbal wat die spelen. Ja ik weet dat ze Alvarez daar ook hebben rondlopen maar die dat is al gewend enzo. Ik neem wel aan dat iedereen inderdaad ziet dat Sangare op zijn positie een van de beste is van de wereld ja.

2 juli 2022 om 23:56

Haha Gelbe, hebben mag altijd. Maar Lampen heeft een goed punt, neemt niet weg dat ik zeer gecharmeerd ben van Sangare en hem nu net op de één of andere manier wel vergat. Madueke vind ik ook erg leuk trouwens.

3 juli 2022 om 00:01

Ik heb eigenlijk altijd wel een goed punt Myvision, maar niet iedereen is het er altijd mee eens.

3 juli 2022 om 00:26

Haha, herkenbaar Lampen. Overigens zal ik vaak tegen je ingaan, vaker nog ben ik het eens met je punten. Jammer eigenlijk dat je dat niet altijd terug ziet gezien die duimpies anoniem zijn ook.

3 juli 2022 om 12:38

@ Musi26 flapdrol wat een afgunst en hoogmoedswaanzin heb jij zeg zo zonde deze opmerking

2 juli 2022 om 22:36

PSV moet binnenkort voorrondes CL spelen dus ze moeten wel snel versterken maar ik zie een hoop middenvelders. Veel te veel naar mijn mening.

2 juli 2022 om 23:45

Jouw mening is niet echt relevant. En wat vind je veel middenvelders dan? Thomas en Götze zijn vertrokken, Simons en Til er voor in de plaats. Dan heb je verder Gutierrez, Sangare, van Ginkel en Veerman. 6 middenvelders voor 3 posities. Nou poeh hee, wat een boel middenvelders.

Ik hoop dat vanuit Feyenoord de lijntjes ook warm worden gehouden. Ik verwacht niet dat hij dit jaar een stap naar de Eredivisie wil maar voor de lange termijn zou het echt wat kunnen zijn. Ik denk ook dat Wijnaldum nog wel een paar jaartjes mee zou kunnen.

Hebben ze in Eindhoven weer wat parkeerplaatsen verkocht ofzo ? Die zijn wel een partij indrukwekkend bezig

2 juli 2022 om 23:06

Parkeerplaatsen? Dat wordt een hele garage met wat ze nog allemaal willen gaan doen

Op wijnaldum na zie ik nou niet echt namen waarvan ik denk, poe poe daar komt me toch een kwaliteit binnen , maar ja, je moet wat als club

Wijnaldum heeft een bruto maandsalaris van 916.000 en zijn contract loopt nog 2 jaar door. Ik zie het niet snel gebeuren eerlijk gezegd.

Ik vraag me trouwens wel af of de term ''droomwens'' een correct woord was in onze taal. Het suggereert dat je droomt dat je een wens hebt. Of een wens voor een bepaalde droom hebt. Maar PSV wilt gewoon graag Wijnaldum terughalen. Even opgezocht : schijnbaar bestaat het echt, met de definitie ''bijna onbereikbaar ideaal'' of ''luchtkasteel''.

2 juli 2022 om 23:46

Grappig, ik interpreteer die twee definities namelijk als iets compleet verschillend

Nee titel favoriet dat niet. Haha Gini kan veel meer pakken in het buitenland. De jong is geen haaland. Benitez is goed pasveer is hetzelfde. Als Ajax martinez (man u) of alvarez ( moag wef hoeft niet van schreuder of Anthony alleen al dan kan ajax gek doen op de transfermarkt en kan je nog betere spelers dan dar halen. Anthony was na vinicius jr 1van de grootste Braziliaanse talenten. Hoor veel praten over weinig rendement maar kijk naar zijn snelheid skills en traptechniek vroeger gingen dat soort jongens als bijv Pato vroeger en kaka altijd meteen naar Italië of spanje. Rapinha is niet beter en is al 70. Kijk wat hij op deed in de CL als zijn focus hoog ie en wat hij op het wk gaat doen. Als ajax slim is spelen de het hard daarna is hij veel waard en heb je 80 miljoen.basis selecao zegt ook veel boven rodrygo van real. Hij ziet de Eredivisie een beetje als een grap en ajax als tijdelijk heb ik begrepen en wil weg

Heeft PSV hun salarishuis verhoogd?.
Er komen wel wat spelers binnen die echt niet voor weinig komen te spelen. Met het vertrek van Gotze en Zahavi was er natuurlijk wat ruimte, maar met de spelers die binnen komen ga je daar volgens mij aardig overheen.
Verwacht trouwens ook niet dat Wijnaldum naar PSV komt. PSG kan daar nog zeker een miljoen of 20 voor krijgen bij verkoop en of PSV dat gaat kunnen betalen, daarnaast nog zijn salariseisen. En een verhuur zie ik PSG ook niet doen. Misschien dat ze hem polsen voor een terugkeer over een jaar of 2 a 3.

In ieder geval fijn dat ze zo bedrijvig bezig zijn en de selectie op tijd rond lijken te hebben. Dat is wel eens anders geweest. Dat gezegd hebbende zijn de versterkingen tot nu toe niet heel indrukwekkend. Benitez wel. Simons en de huurspelers is afwachten. De Jong ben ik geen fan van en Til is ook matig. De echte knallers moeten nog komen hoop ik.

Psv heeft een goeie cv nodig laaste jaren scouten ze weinig in Brazilië. Een cv als alex moet wel te vinden zijn. Willems voor max is ook een verbetering. Denk als je gakpo verkoopt kan je miss als je veel geld bied en met een wk kansen groot praatje komt depay en Wijnaldum terughalen dan word het wel anders

Simons net binnen, dan TIl halen en dan wil je ook nog Wijnaldum... Terwijl je ook al middenvelders hebt... Ik vaag mij af wat de sterkst mogelijk opstelling zal worden bij PSV

3 juli 2022 om 02:50

Die gaan er daar van uit dat gakpo en sangare gaan vertrekken, anders ga je het middenveld niet zo overbevolken

Wijnaldum kan ik als Ajacied alleen maar toejuichen, dat is echt scouten puur op naam. Wat hij heeft laten zien bij PSG en Oranje kan echt niet meer die lijkt oprecht 10 jaar ouder geworden sinds het EK.

3 juli 2022 om 03:24

Aub zeg, voor hij weg ging bij liverpool was hij met depay één van de belangrijkste spelers van NL.De rede dat hij niet bij PSG speelt komt echt niet alleen omdat hij minder is dan de rest.Daar zit een hele zuid Amerikaanse kliek en alles om de vedetten tevreden te stellen. Vriendjes politiek ten top zal me daar niks verbazen.Gewoon geen slimme keuze om daar naar toe te gaan.Voetballen kan deze jongen echt wel hoor. 10 jaar ouder aub zeg.

Til lijkt me wel overbodig bij PSV. Startte heel aardig bij Feyenoord maar uiteindelijk was hij daar ook niet onomstreden. Met Wijnaldum halen ze wel een echte topversterking binnen als ze dat flikken. PSV word volgend seizoen toch een serieuze kanshebber op de titel. Of Van Nistelrooy moet falen als trainer maar anders doet PSV mee om de titel.

Een veel te dure speler die bij meerdere wedstrijden minder balcontacten heeft gehad dan de keeper. En dat moet zogenaamd spelmaker zijn? Laat me aub niet harder lachen.

Als 't mis gaat met die investeringen dan is de financiële bodem wel bereikt, helemaal als de voorronde CL of overwintering niet wordt bewerkstelligd

3 juli 2022 om 03:20

Ze begroten niet op de CL. Leed mijn reactie 2 berichten hier onder... met de uitgave valt het echt wel mee.

PSV is heerlijk bezig als ze Wijnaldum binnen kunnen halen, maar daar zullen ook nog spelers vertrekken. Maar zelfs als een Gakpo of Sangare vertrekt heb je dan een erg goede selectie. Ben benieuwd.

Hoe komt een club als PSV aan al dat geld? Die kunnen blijkbaar iedereen kopen zonder uitgaande transfers te doen. Begin dit wel heel bijzonder te vinden.

3 juli 2022 om 03:19

Zoveel hebben ze niet uitgegeven, benitez (transfervrij), simons (transfervrij), hoever (huur), til (2/3m), de Jong (3m) ... daarbij is Götze verkocht voor 4, doan vertrekt zeer waarschijnlijk voor +/- 8 ... en dan nog wat er komen/vertrekt. Valt wel mee toch?

3 juli 2022 om 07:35

Komen allemaal gratis en willen niets verdienen..

3 juli 2022 om 09:49

Transfer budget en salaris budget zijn 2 verschillende dingen. En als je een speler koopt voor 10 mil + 3 mil salaris of transfervrij met 3 mil salaris en een teken bonus voor 3 mil. Scheelt toch al weer paar miljoen.

Wijnaldum HUREN,Til transfervrij. Lijkt voor sorteren op vertrek Sangare. Al is Thomas ook afgehaakt en taait Ginkel ook af. Weten niet wat Guti gaat doen. Als je Simons Til Wijnaldum kan krijgen voor Thomas Doan en vGinkel en Sangare Guti blijven gewoon ziet t er best mooi uit. Veerman is er dan nog. Sangare Wijnaldum Guti Til Veerman Simons. 3 middenveld posities dubbel bezet met diverse smaken mogelijk. Maar goed,Parijs is nog ver.

Ik denk dat psv het nu wel zat is met de heerschappij van ajax, ze zetten nu alles in om weer kampioen te worden, dan kunnen er wel negatieve reacties komen over de spelers maar het zijn bijna allemaal versterkingen. Als ze kampioen worden is het financiële verschil bijna gedicht met ajax en krijgen we weer een mooie spannende competitie en niet zoals in duitsland of frankrijk. Klasse psv ga zo door!!!

3 juli 2022 om 09:31

Til is tov Thomas een vooruitgang. Ginkel is een aflopend verhaal. Til scoorde 21x in 49 wedstrijden bij Feyenoord. Handige jongen als je pompen of verzuipvoetbal moet spelen. Hoge ballen op Luuk die ballen klaar legt voor een lopende speler als Til.

Het werk van Brands. John de Jong is een pias met 0 talent. Vorige seizoen was het Schmidt die wat matige Duitsers meenam. De Jong heeft miljoenen verbrast met 0 rendement.

Voor breedte selectie is Til oke. Geen basisspeler denk ik.

3 juli 2022 om 09:51

En ze hebben ook sangare gekocht, noem dan ook de geslaagde aankopen om het eerlijk te houden.

Maar allemaal leuk en aardig dat PSV het middenveld versterkt maar moet de verdediging na Hoever ook niet meer versterkt worden. Misschien Jeffrey Bruma en Karim Rekiki terughalen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. VertessenAanvaller00
W. BenítezKeeper10
J. DrommelKeeper00
K. PeersmanKeeper00
B. WatermanKeeper00
O. BoscagliVerdediger00
J. BranthwaiteVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

259 fans
Middenvelder, 31 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Paris Saint-Germain 0 0 0 0
2021/2022 Paris Saint-Germain 31 1 2 0
2020/2021 Liverpool 38 2 1 0
2019/2020 Liverpool 37 4 0 0
2018/2019 Liverpool 35 3 3 0
Laatste voetbalnieuws

Wijnaldum officieel gepresenteerd: ‘Zijn staat van dienst spreekt voor zich’

Georginio Wijnaldum is dinsdagmiddag officieel gepresenteerd aan de pers bij AS Roma. De middenvelder kwam deze transferperiode op huurbasis over van Paris Saint-Germain en werd zondag al groots gepresenteerd aan de...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 9 augustus
Orkun Kökcü is mogelijk de volgende Feyenoorder die de stap naar het buitenland gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren