Timmio
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 25 oktober 2016
  • Timmio
  • 135 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 593
  • 21 jaar (9-4-2001)
  • Philips Stadion
  • Student
  • 1
Persoonlijke berichten
26 maart 2022 om 18:07
#1

Hoi, ben jij de Timmio van VP?.

26 maart 2022 om 18:37
#2

Ja dat ben ik!

Tegenwoordig niet meer actief op die site door de ontwikkeling die ze daar hebben doorgemaakt.

Was ik maanden niet actief, maar wordt er alsnog verwacht dat je bij elke nederlaag even komt inloggen, puur om te 'laten zien' dat je er ook bent wanneer het minder gaat. Mis je één keer zo'n avond dan krijg je de hele site weer om je heen.

Verder ook vrij veel verbazing gezien over het gebrek aan moderatie, en eigenlijk ook respect vanuit het type reageerder daar. Mensen die alles doen om zo hoog mogelijk op de commentspagina likes te vissen, soms de meest bizarre leugens en uitspraken die worden toegelaten. Op een gegeven moment was ik er wel klaar mee, met die site. (werd er eindelijk eens een keer over mijn landje gepraat, dan was het meestal wel het ergste...)

Mijn account daar heb ik een tijd geleden opgezegd, zonder de intentie daar terug te keren.
Ik denk overigens niet dat ik hier elke dag zal rondlopen. Ik wilde een nieuw account aanmaken om iemand een persoonlijk berichtje te sturen en besefte me na aanmelding (door een "deze mail heeft al een account op deze site" dat ik al een tijd geleden blijkbaar een account hier heb gemaakt, maar nog vrijwel ongebruikt.
Zo nu en dan even langskomen om weer rustig te praten over een lekker potje voetbal lijkt me wel leuk!

Mocht ik jou nog kunnen herkennen (excuses als ik het niet doe, want de naam lampen komt me niet meer zo bekend voor) stel je gerust voor! En mocht je willen dat ik mijn eigen 'bewijs' heb ik gerust nog wel wat tips in gedachten om die twijfel bij je weg te nemen, haha

26 maart 2022 om 18:57
#3

Haha, is niet erg dat je mij niet weet te herkennen je naam kwam mij bekend voor en zag het aan je reacties dus vandaar dat ik eventjes een berichtje deed op je profiel, en ik vond de Sfeer daar inderdaad ook minder worden. dus ben nu hier al wel eventjes actief. hier mag je ook niet iemand persoonlijk aanvallen zonder dat het verwijderd word ook wel fijn haha, ik stuur je een vriendschapsverzoek als jij dat goed vind?.

26 maart 2022 om 19:05
#4

Natuurlijk!

29 juni 2022 om 15:43
#5

Hey boys haha

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 29 juni
Ajax volgt de verrichtingen van Oscar Gloukh. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren