‘Als PSV in één keer van alle ellende af wil zijn, moet het Joël Drommel halen’

Woensdag, 23 september 2020 om

PSV versterkte zich woensdag voor de tweede keer in deze transferperiode met een keeper. De Eindhovenaren haalden de twintigjarige Vincent Müller weg bij Würzburger Kickers; eerder werd Yvon Mvogo, de huidige eerste keeper, al op huurbasis overgenomen van RB Leipzig. Volgens de analisten van Voetbalpraat had PSV dichter bij huis kunnen kijken en een poging kunnen ondernemen om Joël Drommel van FC Twente te strikken.

De nieuwe trainer Roger Schmidt hecht waarde aan de voetballende kwaliteiten van zijn doelmannen en dat was een belangrijke reden voor de komst van Mvogo. In zijn eerste competitiewedstrijd, uit tegen FC Groningen (1-3 zege), leidde een verkeerde inspeelpass van Mvogo op Jorrit Hendrix tot een tegendoelpunt; zes dagen later liet hij tegen FC Emmen (2-1 zege) een stuiterende terugspeelbal van Philipp Max onder zijn voet schieten, wat ook resulteerde in een tegengoal.

Commentator Vincent Schildkamp noemt Drommel op zijn beurt ‘misschien wel de best meevoetballende keeper van Nederland’ en voegt eraan toe dat FC Twente bij een goed bod ‘altijd zal moeten verkopen’, daar de financiële situatie in Enschede nog altijd te wensen overlaat. Hans Kraay junior is het eens met de analyse van Schildkamp. "Als PSV in één keer van alle ellende af wil zijn, moet het Drommel halen. Je gaat mij niet vertellen dat Mvogo beter meevoetbalt dan Drommel", aldus de analist.

"Drommel gaat niet opbouwen met spelers die afgejaagd worden. Hoeveel ballen heeft hij tegen Feyenoord wel niet over zestig meter bij de backs op de stropdas gelegd?", vraagt Kraay junior zich af in het praatprogramma van FOX Sports, doelend op de wedstrijd van afgelopen zondag in De Kuip (1-1). "Dat is toch ook meevoetballen? Dat is functioneel. Hij komt ook zijn doel uit en heeft een goede reflex." Ruim een week eerder hield Drommel de nul in de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Fortuna Sittard (2-0).

Als het aan Kraay junior had gelegen, zouden de keepers van zowel Feyenoord als FC Twente deel uitmaken van de voorselectie van Oranje voor de duels met Mexico, Bosnië-Herzegovina en Italië van volgende maand. Interim-bondscoach Dwight Lodeweges koos echter voor Marco Bizot, Jasper Cillessen, Tim Krul, Jeroen Zoet. "Ik zie bijna geen keepers meer die hun doel uitkomen, maar Joël Drommel en Justin Bijlow doen dat wel. Op dit moment is Cillessen de beste, maar ik zou Drommel en Bijlow wel altijd opnemen in de selectie. Ze zijn allebei beter dan Krul en Bizot, en veel beter dan Zoet."


Poll

Zou Joël Drommel een goede keeper zijn voor PSV?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door 29er)

Drommel heeft best een grabbel verleden. Afgelopen seizoen deed hij het prima. Klaar voor PSV? Dat denk ik nog niet. Paar jaren presteren en wellicht zou dat een mooie volgende stap voor hem kunnen zijn.

24 september 2020 om 00:04

Vorig jaar kon hij nog niet eens mee in de KKD volgens velen.... Na 4 leuke uittrappen ben je nog niet klaar voor PSV. Maakt nog genoeg onzekere foutjes. Dat is niet gek of slecht , maar hij kan bij Twente nog genoeg ontwikkelen. Jurjus deed het ook 1 jaar heel goed en dat werd niks.

24 september 2020 om 00:07

Was de beste speler van de KKD in dat jaar? Voor mensen die elke week Twente kijken is het al jaren duidelijk dat dit een goede gaat worden. Had deze zomer eigenlijk de stap naar AZ moeten maken. Gaat ook de sceptici over de streep trekken dit jaar.

24 september 2020 om 01:02

Denk dat ik dit potje 'spot de teletekst supporter' heb gewonnen. Drommel was de beste speler van FC Twente dat in 2018/2019 kampioen werd van de Kkd. In het seizoen 2019/2020 was hij absoluut een van de sterkhouders met een paar katachtige reddingen en was zelden op een fout te betrappen. Dit seizoen lijkt hij deze lijn gewoon door te zetten. Alleen omdat hij een paar blunders maakte 3 jaar geleden als 19 jarig broekie zegt niets over zijn kwaliteiten nu. Misschien meer iets over jouw aandachtsvermogen als dat zijn foutjes van 3 of 4 jaar geleden het enigste is wat je over hem kan benoemen.

24 september 2020 om 08:49

Drommel heeft zoals vele jonge keepers fouten gemaakt. Echter zie je Drommel steeds sterker worden.dat het grabbelen blijft hangen is wel zonde want dat is zeker niet terecht. Denk dat je in hem qua loopbaan een mooie vergelijking met Bijlow kan maken die begon ook met wat foutjes.

24 september 2020 om 10:25

Drommel.heeft wel meet Dan 3 foutjes gemaakt hoor de laatste jaren dus zo bijdehand hoef.je niet te doen met je teletekst supporter. Maar hoi is Jong en er zit een sterk stijgende lijn in en sinds kort zie je ook een zelfverzekerde kerel staan. Dus het kan een goede worden, maar laat.hem aub eerst nog een seizoen of 2 a 3 gewoon lekker keepen en groeien bij Twente

Drommels, drommels, drommels, wat hemelen we Drommel ineens op. Twee jaar geleden kon ie er niks van en nu wordt ie naar een topclub geschreven. Laat het hem eerst maar een volledig seizoen bewijzen in de eredivisie. Denk zelf dat ie het kan, maar moet het nog wel zien.

24 september 2020 om 07:05

Mensen die destijds zeiden dat hij er niks van kon volgden hem helemaal niet en riepen klakkeloos Derksen na. Hij heeft heel wat punten gepakt voor ons en absolute sterkmaker die ons terugbracht naar de eredivisie destijds. Daarnaast is hij nog altijd erg jong en is nog altijd volop in ontwikkeling. Niet voor niets (veruit) de speler die de meeste transfer waarde vertegenwoordigt voor Twente.

24 september 2020 om 11:08

Zelden een speler/keeper zoveel last zien hebben van een imago dat door een enkeling is neergezet. Ik ben er (lekker egoïstisch) blij mee, want zie hem graag nog een decennium bij Twente keepen. Drommel is wekelijks uitblinker en heeft al veel punten gepakt.

Wat heeft Kraay gehad man, beter dan Krul en Bizot? Die zijn wat mij betreft 1 en 2. Beter dan Zoet misschien, maar dan zet ik Padt nog steeds boven Drommel en Bijlow.

24 september 2020 om 07:57

Onzin. Padt is een redelijke keeper. En de op een na beste speler van Groningen. Maar dat zegt meer over Groningen. Bizot is wel echt nog een stapje hoger. Die heeft werelds gekeept bij az vorig seizoen. Ik snap niet dat er zo makkelijk over hem heen gekeken wordt. Overigens vind ik cillessen niet meer zo ver erboven staan. Die zit alleen maar op de bank. Met oog op de toekomst cillessen, bijlow en bizot. Krul als eerste backup

24 september 2020 om 08:49

Waarom je "onzin" zegt, snap ik niet helemaal, aangezien je met het meeste wat ik zegt wel redelijk eens lijkt. Ik zet Bizot op 1 of 2, samen met Krul. Cillessen op 3. Jij wisselt Krul en Cillessen om blijkbaar, tenzij je ergens een verkeerde naam zegt. Naar mijn idee is Padt qua huidig niveau de 4e beste keeper van Nederland, Bijlow 5 (maar meer potentie). In mijn idee zou een selectie altijd drie keepers moeten hebben; De beste, een ervaren back-up, en een talent. In dit geval zou ik dus voor twee van Cillessen, Krul en Bizot kiezen en Bijlow als talent erbij.

24 september 2020 om 09:41

Heb je Bizot zien keepen in de Europese wedstrijden van az dit seizoen? Dat was me een partij dramatisch, niet normaal. Die had ik wat mij betreft thuis gelaten.

24 september 2020 om 09:49

Heb je hem afgelopen seizoen zien keepen? Als hij zijn niveau haalt, is hij ontzettend goed. Cillessen heeft al zo'n 2 jaar geen hele goede wedstrijd meer gespeeld.

24 september 2020 om 10:41

Padt is denk ik de zesde of zevende keeper in Nederland. Heeft best wel talent, maar is gewoon niet genoeg met zijn sport bezig. Ik zou altijd Cillissen, Krul, Zoet, Bizot, Bijlow eerder opstellen dan een Padt.

24 september 2020 om 10:58

Ik zou Padt even opzoeken op instagram ofzo, dan kan je zien hoe veel die met zijn sport bezig is. Die man is helemaal niet dik. Alleen omdat hij 4-5 jaar geleden een paar kilo extra had, van een Baco'tje houdt en een makkelijke naam heeft (dikke padt) is dat makkelijk gezegd. Padt was na Onana en Bizot de minst gepasseerde keeper in de Eredivisie afgelopen jaar, met meer clean sheets en een hoger reddingspercentage dan Onana.

Opportunisme ten top dit weer. Los daarvan vind ik meevoetballen sowieso een vrij overschatte eigenschap voor een keeper. Valt me ook enorm tegen dat Roger Schmidt hier zo veel waarde aan hecht. Geef mij maar gewoon een type Gomes die totaal niet kan voetballen maar wel punten voor je pakt.

24 september 2020 om 00:15

Tja Cruyff probeerde dit met Menzo. Maar het gaat vroeg of laat ergens mis. Kijken hoe lang Schmidt dit blijft verdedigen

24 september 2020 om 09:37

het is essentieel voor het spel dat Schmidt wil spelen, hij geniet ook het vertouwen van de meeste psv supporters. Zoals mijne, denk dat psv hoge ogen gaat gooien in de EL. Ook plek 2 of misschien zelfs 1 in de eredivisie zou de ambitie moeten zijn.

24 september 2020 om 10:21

Het zal tussen psv en Ajax gaan, is mijn mening. Ik heb ook veel vertrouwen in Schmidt, al draait psv net als Ajax ook nog niet. Psv tegen Emmen was van hetzelfde niveau als sparta Ajax. Nou kan beide kanten op dit seizoen

24 september 2020 om 00:55

Overschat is het zeker, maar meerwaarde heeft het wel! Kijk naar Ederson die toch af en toe een balletje in 1x diep neerlegt voor zijn snelle aanvallers. En het is ook wel lekker als een keeper soms ook een bal kan wegleggen en hiermee onder de druk kan uitspelen, wat niet wil zeggen dat hij mannetjes moet uitkappen of moet gaan combineren in de eigen 16-meter.

Ik vind die Drommel zo ontiegelijk overschat. Vorig jaar liep hij ook weer een aantal keer te grabbelen

24 september 2020 om 05:55

Noem ff een wedstrijd dat hij aan het grabbelen was vorig seizoen. Het had vorig jaar ook een goed seizoen.

24 september 2020 om 07:09

Hij heeft geen flauw idee. Weer een papegaai. Drommel doet het gewoon meer dan prima de afgelopen 2 jaar.

24 september 2020 om 07:19

Drommel vind ik in alle facetten een betere keeper dan bijvoorbeeld Bijlow. Dat kan met ervaring te maken hebben, maar ik denk ook dat het met wat meer talent te maken heeft. Ook is Drommel voor een 'ervaren' keeper nog relatief jong. Psv zal hem niet gaan halen denk ik, die hebben al 4 keepers, maar zoals ik eerder vermeld heb, een leuke middenmotor in bijvoorbeeld Duitsland kan hij wel aan hoor

24 september 2020 om 07:58

In alle facetten beter dan Biijlow, maar niet beter dan Unnerstall (reactie # 25). Duhhh ....

24 september 2020 om 07:58

In alle facetten beter dan bijlow? Waar heb je het over? Bijlow is agressief, goed in de lucht, blijft rustig en heeft een prima reflex. Nogal een complete keeper.

24 september 2020 om 08:34

@feye - Er zijn nog echt behoorlijk veel mensen die zo'n min beeld hebben van Bijlow en dit zo stug vol blijven houden.. Echt bizar. Maar goed, Bijlow is een steunpilaar bij de al dan niet 3e club van Nederland en kan er inderdaad niet zo veel van. Nee, zo'n Drommel is in alles beter (al kan ik alleen z'n verre uittrap opnoemen).

24 september 2020 om 08:50

Maar dat beeld dat mensen schijnbaar over Bijlow hebben, dat hebben velen ook nog van Drommel. Als je Twente wekelijks bekijkt dan zie je hoe zo'n enorme ontwikkeling Drommel heeft doorgemaakt. Die doet het echt uitstekend! Ik volg Bijlow niet wekelijks, dus ga daar verder geen mening over geven. Al zie ik ook zeker wel zijn potentie.

24 september 2020 om 08:56

Laten we vooral hopen op een mooie toekomst qua keepers. Lijkt er wel op dat we eindelijk weer keepers krijgen die de middelmaat zullen ontstijgen. En dat is ook wat waard.

24 september 2020 om 09:41

@Jopie - Absoluut, Drommel is gewoon goed bezig en dat vind ik ook erg knap na zo'n twijfelachtig begin met veel kritiek van - voor m'n gevoel - met name buitenaf. En helemaal eens met feye, het is alleen maar mooi dat er goede keepers aankomen. Er zijn zoveel landen die kunnen kiezen uit erg goede keepers en wij blijven toch achter met twijfelachtige de laatste jaren.

24 september 2020 om 10:58

Persoonlijk vind ik Bijlow helemaal niet slecht hoor, absoluut niet. Maar het exceptionele zie ik er ook niet in (bij Drommel trouwens ook niet). Ik ben het daarom ook niet helemaal eens met Feye88, wamt ik denk dat de twee bovengenoemde keepers juist weer middelmaat gaan worden, en daar hebben we er al zoveel van. Maar voor de eredivisie zijn het beide goede keepers

24 september 2020 om 11:29

feye88 alles wat je opnoemt heeft Drommel ook + Drommel is wat langer. Maar ik zie Feyenoord niet iedere week dus ik denk niet dat je echt kunt stellen dat de een beter is dan de andere op dit moment zoals jij hier doet.

24 september 2020 om 11:12

Oh oh oh, wat zit jij hier naast. Zie je hem wel eens spelen? Zoveel rust, zoveel lijnreddingen, pakt penals, kan een uittrap plaatsen, meevoetballen.

24 september 2020 om 11:17

Japie ik vind jouw mening ontiegelijk overschat in dezen. Hoeveel wedstrijden heb jij 90 minuten gekeken van Twente? Wel eerlijk zijn he. Ik daag je uit 1 Twentesupporter te vinden die dezelfde mening heeft als jouw ongefundeerde, die zien hem nl. wel iedere week 90 minuten. Vorig jaar grabbelde Drommel tegen Feyenoord, dat is jouw club toch? Dat was ook direct de enige grabbel.

Tja denk dat PSV nog wel een extra keeper kan gebruiken. Ze hebben er tenslotte maar 3. Beetje zekerheid kan geen kwaad.

Pff wordt ook wel moe van Schmid hoor. Steeds alles uit zn eigen kokertje en mag overal maar over meebeslissen. Als er steeds weer word verteld over een meevoetballende keeper word ik er ook zo moe van, omdat ze niet voor niks op goal staan. Langzamerhand neemt die man de hele club en de voertaal over.

24 september 2020 om 00:18

Erg logisch! PSV geeft een coach met een andere tactiek de kans, logisch dat hij dus mee beslist. Daarnaast zie ik weinig gekke dingen tot nu toe. De aankopen die gedaan zijn lijken mij prima, die Max heeft het in zich een van de beste backs van de eredivisie te zijn en die Mvogo maakt wat fouten maar ik denk dat het bij hem meer domme pech is, verder lijkt Zahavi mij ook een prima spits. Tot nu toe is er meer binnengekomen dan dat er uitgegaan is en ik vind dat het niveau beter is dan vorig seizoen.

24 september 2020 om 00:19

Valt toch wel mee? Hij heeft een bepaalde filosofie en de spelers moeten daar in passen. Ik heb liever een Max dan een Behich.

24 september 2020 om 09:40

sow he, dat was een draak van een lb. Allemaal uit de koker van van Bommel. Ben blij dat deze koker meer kwaliteit lijkt te hebben.

Kan me niet voorstellen dat iemand die negatief is over Drommel hem regelmatig een wedstrijd ziet spelen. Werd als 18-jarige te vroeg gebracht en kreeg toen wekelijks de goals en kritiek om zijn oren (2015). Dat lijkt hem, als ik de reacties lees, nog te achtervolgen. Al jarenlang de beste speler van FC Twente. Had dit jaar eigenlijk een stap omhoog moeten maken. Gaat dit seizoen laten zien voor héél veel clubs een meerwaarde te zijn.

24 september 2020 om 01:00

Precies dit! Gebracht toen hij er nog niet klaar voor was en kwam binnen in een elftal en club die beiden onrustig waren. Inmiddels zijn potentie aan het waarmaken en stapje-voor-stapje beter geworden. Het is natuurlijk nog geen echte topper ofzo, maar zeker voor de eredivisie momenteel al een meer dan behoorlijke keeper. Laten we dan wel naar zijn totaal kijken en niet alleen naar die paar uittrapjes tegen Feyenoord. Lijkt ook wel of mensen hem nu alleen afbranden omdat ze zo'n hekel hebben aan de term 'meevoetballende keeper'.

24 september 2020 om 11:19

Trefkans, ik ook niet. Echter heeft Drommel vorig jaar (geloof ik) geen goeie beurt gemaakt toen we zo dik verloren bij Feyenoord. En die wedstrijd hebben veel 'kenners' dan net wel weer gezien. Dat was ook direct zijn laatste slipper want hij is eigenlijk al 2 jaar enorm betrouwbaar.

PSV moet gewoon vertrouwen blijven houden in Mvogo. Over een paar maanden is iedereen z’n fouten weer vergeten en speelt ie de sterren van de hemel.

24 september 2020 om 11:25

Zou zomaar kunnen, Gomez was ook slecht in het begin geloof ik toch?

Hij kan misschien heel goed voetballen, maar ik heb hem nog nooit een wereldwedsyrijd zien keepen.

Laten we niet vergeten dat Drommel ook wel erg jong voor de leeuwen is gegooid en er toen misschien nog niet 100% klaar voor was. Bovendien was dit ook in een periode dat Twente niet heel lekker speelde en de sfeer ook niet top was rond de club. Bij Bijlow is dit misschien wel een beetje hetzelfde! Om ze nu meteen op te hemelen gaat me ook ver, laat ze zich eerst langere periode bewijzen. Maar laten we alsjeblieft dat verleden vergeten en blij zijn met twee keepers met potentie! Dan zien we vanzelf waartoe ze in staat zijn!

Laat Drommel het maar een jaar zien. Daarna Duitsland!

Wel fijn dat Drommel zo onderschat wordt, kan hij mooi nog een jaar bij Twente keepen. Drommel maakt echt super grote stappen in zijn ontwikkeling, van een behoorlijke nietsnut naar een wekelijkse puntenpakker. Ondanks mijn rode bril denk ik dat Drommel op Onana na de meeste potentie in de eredivisie heeft en het zal me verbazen als hij over een jaar of 5 niet de vaste keeper van oranje is.

24 september 2020 om 08:01

Moet ie toch wel bijlow achter zich houden en dat zit er niet echt in. Bijlow is ook heel jong begonnen maar ontwikkelt zich een stuk sneller en is nu al onbetwiste eerste keeper van Feyenoord.

24 september 2020 om 09:20

Ik heb je naam niet nodig om te kunnen zien dat je een Feyenoord supporter bent. Waaruit maak jij op dat hij zich een stuk sneller ontwikkeld dan Drommel?beiden zijn leuke keepers en ontwikkelen zich goed, maar het verschil tussen die 2 is volgens mij niet zo groot als jij doet vermoeden. Ik ben wel blij dat iedereen hem onderschat, kunnen wij nog mooi een jaartje genieten van onze keeper.daarna lekker cashen, kan Twente ook goed gebruiken!

24 september 2020 om 11:18

De lijn die Drommel laat zien tussen 2015 en nu heeft een extreme curve. Niet voor niets dat velen hem nog afrekenen op zijn blunders toen, terwijl hij nu echt goed is. Bijlow was goed en is nog steeds goed. Wie ontwikkelt zich dan sneller?

24 september 2020 om 08:05

denk dat je met bijlow en paes nog 2 keepers hebt lopen met meer potentie en dan zal drommel zeker die transfer naar een topclub moeten maken wil hij ooit in oranje komen, en op dit moment zie ik niet in welke topclub zich voor drommel gaat melden.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit enkele jaren geleden niet had verwacht, maar Drommel heeft zich echt goed ontwikkeld. Hij is ook nog steeds jong, dus voor veel clubs interessant. Psv zal hem niet halen denk ik (hij is ook niet beter dan unerstal) maar een mooie vervolgstap naar een middenmotor in Duitsland ofzo kan hij echt wel aan. Chapeau!

Alle beginnende keepers maken fouten en anders maken ze later wel.ik weet nog goed, dat toen Dudek begon bij Feyenoord hij ook flinke fouten maakte en Bijlow heeft ze ook gemaakt.dudek is CL kampioen geworden met Liverpool en heeft ook bij Real Madrid gekeept.zo kan het dus lopen.

24 september 2020 om 11:24

Inderdaad. Gomez bij PSV was in het begin ook brandhout. Ik ben niet snel overtuigd, maar bij Drommel weet ik zeker dat hij het ver gaat schoppen. Is enorm allround, heeft een goeie uitstraling en is mentaal enorm sterk gezien zijn huidige vorm in combinatie met de bakken stront die hij 2 jaar geleden gehad heeft.

Misschien wel de best meevoetballende keeper van Nederland? Zo bijzonder is het toch, voetballend, allemaal niet bij Drommel? Vind wel dat hij een goede (en verre) uittrap heeft, maar verder? Ik zie hem echt niet onder behoorlijke druk lekker secuur voetballen. Als keeper overigens wel goed bezig en zorgde ook niet voor niets voor een (al dan niet knap) punt zondag.

Best meevoetballende keeper? Zou hij dat geleerd hebben van keeperstrainer Sander Boschker?

24 september 2020 om 13:17

Nouja.. hij heeft de keuze voor doelman relatief laat gemaakt. Hij was nog veldspeler in de jeugd van Almere City tot de c-tjes. Enig affiniteit met veldspel zal hij wel hebben.

24 september 2020 om 15:28

Geloof ik graag. Ik probeerde alleen maar een grapje te maken omdat Boschker op meevoetballend gebied regelmatig een steekje (behoorlijke steek!) liet vallen.sorry, zal nooit weer proberen grappig te zijn

Gezien zijn reputatie uit het verleden zou ik het nog niet aandurven met Drommel. Laat hem eerst nog maar eens een jaar (of twee) constant presteren.

24 september 2020 om 13:18

Precies.. laat hem lekker bij ons blijven dit jaar, de optie van het contract lichten, en volgend jaar "als relevatie van het seizoen" vertrekken voor de hoofdprijs!

Deze keeper heeft zich inderdaad prima ontwikkeld, want een paar jaar geleden was het ook gewoon niet goed. Maar het gaat dan wel weer wat ver om te stellen dat PSV hiermee in één keer van alle ellende af is. Nog niet zo lang geleden had PSV drie prima keepers. Toen haalden ze er nog één en die zou nu al ook weer niet goed genoeg zijn? Geef spelers toch gewoon een beetje tijd, man.

Dat hij zo goed kan voetballen ligt aan t feit dat hij in de B1 nog een Nr. 10 was bij een BVO toen werd hij opeens keerper omdat hij daar nog beter in bleek te zijn

Ik hoop dat iedereen mooi negatief blijft over Drommel zodat ie de komende jaren mooi bij ons onder de lat blijft! Sterke groei maakt deze jongen door , betrouwbare sluitpost...

Drommel is helemaal niet goed genoeg van PSV.. Of überhaupt voor de top in Nederland! Zelfs bij Feyenoord of AZ niet eens. Lekker bij Twente laten die jongen. Herinneren we ook nog wat voor ballengrabbelaar het was voor dat Twente degradeerde..?? Nou en zoveel beter is het daarna niet geworden vind ik tenminste..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.Vitesse158
3.PSV137
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MaduekeAanvaller62
D. MalenAanvaller63
J. PiroeAanvaller20
E. ZahaviAanvaller20
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper60
M. DelangheKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

3 fans
Keeper, 23 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 30 oktober
Bayern München heeft de beste papieren om Denis Zakaria over te nemen van Borussia Mönchengladbach. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren