Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz start met drie andere namen

Laatste update:

PSV en Feyenoord staan woensdagavond voor de derde keer dit seizoen in een rechtstreeks duel tegenover elkaar. Inzet is een plekje in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. Na de winst in de Johan Cruijff Schaal (0-1) en de Eredivisie (1-2) gaat PSV voor de derde zege op rij in De Kuip, terwijl Feyenoord juist voor eigen publiek iets recht heeft te zetten.

Bij PSV gaat het naast het gelijkspel tegen FC Utrecht (1-1) de laatste dagen maar over één ding: het naderende vertrek van Yorbe Vertessen. De Belg, die al veertien jaar in dienst van de Eindhovenaren speelt, is niet tevreden over de kansen die hij krijgt onder trainer Peter Bosz.

Onlangs liet Bosz zich stellig uit over de situatie rond Vertessen en wilde hij van een vertrek niets weten. Door de terugkeer van Noa Lang en Hirving Lozano lijkt PSV echter toch te willen luisteren naar aanbiedingen. Vertessen, die woensdag wel mee afreist naar Feyenoord, heeft de mogelijkheid om tot medio 2028 bij 1. FC Union Berlin te tekenen.

Bekerkeeper
Zoals bekend verdedigt Joël Drommel het doel bij PSV. De 27-jarige keeper krijgt van Bosz het vertrouwen in het bekertoernooi en was vorig seizoen belangrijk bij de eindzege, toen hij in de finale in de strafschoppenserie tegen Ajax de penalty van Edson Álvarez wist te keren.

In de achterhoede geeft Bosz de voorkeur aan een centrum bestaande uit Jerdy Schouten en Olivier Boscagli. André Ramalho, die in de Eredivisie vaak de voorkeur krijgt, begint dus op de reservebank. De backposities worden bezet door Jordan Teze (rechts) en Sergiño Dest (links).

Op het middenveld laat het gemis van Joey Veerman zich voelen bij PSV. De spelmaker is niet fit genoeg om aan te treden in De Kuip en ziet zijn plek waarschijnlijk worden ingenomen door Patrick van Aanholt, die kort voor de verdediging gaat spelen. Guus Til en Malik Tillman zijn de andere middenvelders.

Voorin heeft Bosz door de terugkeer van Lang en Lozano dus weer het nodige te kiezen. Lozano kreeg tegen Utrecht ruim twintig minuten speeltijd en zal tegen Feyenoord aan de aftrap staan. Lang reist wel mee af naar Rotterdam-Zuid, maar het is de vraag hoe lang hij precies kan spelen. Johan Bakayoko en Luuk de Jong zijn zekerheidjes dit seizoen.

'Heel bijzonder'
Dat PSV in opeenvolgende wedstrijden wint bij Feyenoord is een zeldzaamheid. Dit seizoen lukte dat dus al twee keer. Alleen in de periode 1980-1981 slaagde PSV daar eveneens in, destijds drie keer. "Het zou heel bijzonder zijn als we in één seizoen drie keer van Feyenoord zouden kunnen winnen in De Kuip", besefte Bosz dan ook tijdens de persconferentie dinsdag.

"We weten dat De Kuip een van de stadions is waar het er het heetst aan toe kan gaan. De spelers weten dat heel goed, want ze hebben daar dit seizoen al twee keer gespeeld." Het bekerduel tussen Feyenoord en PSV vangt om 20:00 uur aan en is te zien bij ESPN.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Dilrosun, Gimenez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Van Aanholt, Til, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Wie plaatst zich voor de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lozano in de basis niet bepaald fan meer van. Tegen Ajax 1 keer een uitschieter gehad voor de rest vooral oogkleppen en zichzelf te geforceerd bewijzen. Lang snel weer erin a.u.b.

24 januari 2024 om 08:02

In toppers toch vaak een bevlieging dus zal mij niet verbazen

24 januari 2024 om 08:32

Afgelopen wedstrijd tegen Utrecht net niet gescoord. Lozano is gewoon een speler die het verschil kan maken. Lang vind ik ook nog niet op zijn oude niveau. Toch wel een lastige keuze voor Bosz. Voor PSV begint nu de alles beslissende fase. Ik hoop echt dat we aankomende periode goed doorkomen.

24 januari 2024 om 09:35

Net niet gescoord en Pepi een doelpunt ontnomen door hem niet 1op1 te zetten..

24 januari 2024 om 08:46

Als iemand zichzelf wil bewijzen dan is dat Lang wel. Lozano is juist iemand die doelgerichter is, een beter rendement heeft en iemand die het verschil kan maken. Tegen Utrecht ook bijna de 1-2.

Verwacht een overwinning voor Feyenoord. PSV mist met Saibari en Veerman belangrijke spelers en ik kan mij het bijna niet voorstellen dat we 3x in een seizoen in de Kuip van Feyenoord winnen. De Beker kan mij trouwens ook gestolen worden omdat we eindelijk weer eens kampioen kunnen worden. Daar ligt de focus

24 januari 2024 om 08:10

Mmmm ik verwacht helemaal niets.
PSV is gewoon redelijk stabiel en Feyenoord speelt 1 goede helft en kak in.
Het enige voordeel wat Feyenoord nu heeft is dat Drommel op doel staat die garant staat voor minimaal 1 rare bal per wedstrijd.
PSV is op dit moment de te kloppen ploeg.
Wil Feyenoord winnen moeten ze 2 helften goed spelen.

er Ligt nog wel een voordeel voor Feyenoord. Je kan je afvragen hoe lang Bosz de teruggekeerde geblesseerde spelers laat spelen. De belasting is nu al intensief en wordt nog niet minder nu.. De kans is dan dat ze de beker iets minder belangrijk vinden

24 januari 2024 om 08:12

Niet zo indekken man! Kijk jullie selectie en de vorm van dit jaar. Typisch PSV "ik denk dat we verliezen" calimero gedrag. Hoe kan je dat zeggen na zo'n seinzoenshelft? PSV mist idd Veerman en Saibari maar Feyenoord mist er ook 4 en waarschijnlijk Hartman.

24 januari 2024 om 08:21

We spelen met een middenveld Van Aanholt, Til, Tilman in plaats van Schouten, Veerman, Til/Saibari. Dat is nogal een verschil dat zich gaat laten voelen vrees ik.

24 januari 2024 om 08:22

Ik verwacht winnen Deenb @ Maar ik ben absoluut geen fan van Drommel. Laaste beker wedstrijd ging het redelijk . Maar toch blijft beker wedstrijd op zich. Hopelijk een mooie wedstrijd te zien .

24 januari 2024 om 08:26

Je bent ook zwakker, ook met Drommel. Maar de eerste reactie die ik lees in de ochtend "verwacht een overwinning voor Feyenoord" formuleer het dan op zijn minst anders. En mocht Feyenoord winnen zijn de reacties : Ik voorspelde het al, ik dacht het al, ik zei het al. Dan nog bijna liever het arrogante van Ajax supporters als het calimero gedrag van de Psv'ers hier.

24 januari 2024 om 08:33

Niet zo overdrijven joh. Psv is vrijwel nooit de favoriet in de kuip, ook nog nooit voor de beker in de kuip gewonnen van feyenoord. Daarnaast beste aanvallers Lang en Lozano nog niet 100% fit, veerman en Saibari afwezig en de beoogde basisspeler bella kotchap al vrijwel hele seizoen geblesseerd. Ik heb zo'n intense hekel aan dat woord "calimero".

24 januari 2024 om 08:38

@deenb, dat kan toch je gevoel zijn. Sorry dat sommige mede supporters te weinig kapsones hebben. PSV is sterker dit seizoen, maar dan nog kan je een slecht gevoel hebben over de wedstrijd van vandaag. Niet iets heel geks lijkt mij. Calimero gedrag is het ook niet, want we staan ook fier bovenaan, misschien is het eerder realistisch? Je speelt een uitwedstrijd tegen de nummer 2 en bent niet op volle oorlogssterkte. Daarnaast heb je net een wedstrijd gelijkgespeeld met niet al te best spel. Ik zie de kansen niet perse in het voordeel van PSV.

24 januari 2024 om 08:19

Waarom zou de beker je gestolen kunnen worden? Kunnen we net zo goed de beker afschaffen. PSV kan nog de treble winnen

24 januari 2024 om 08:43

Quadruple!

24 januari 2024 om 08:24

Ach kampioen ben je al bijna, win je deze wedstrijd als Psv zijnde ga je natuurlijk makkelijk die beker pakken. Beetje raar om die laatste paar wedstrijden in de beker niet belangrijk te vinden. Daarnaast mistte Psv de vorige keer ook al belangrijke spelers en toen wonnen ze alsnog. Wij zullen in deze vorm geen potten breken denk ik.

24 januari 2024 om 09:04

De beker kan je misschien gestolen worden, maar als ze vandaag verliezen kan dat doorwerken in de competitie. Dan gaat toch in de hoofdjes zitten dat Bosz zijn teams in de tweede helft van de competitie vaak inzakken. Ben benieuwd wat dat doet met het team.Vind dit dus juist een hele belangrijke wedstrijd

24 januari 2024 om 11:26

Iets met een wens, een vader en een gedachte.

Tjah ben niet bepaald fan van Patrick van Aanholt...
maar we zullen zien.

Kan maar zo gebeuren dat er vanavond verloren gaat worden natuurlijk, maar ook feyenoord is niet lekker begonnen na de winterstop.

Psv kan natuurlijk nog voor de treble haha of moet ik quadruple zeggen (met jc-schaal erbij)

Schouten is naar PSV gekomen om zich als middenvelder in de kijken te spelen voor het EK. Professor Bosz laat hem in de belangrijke meetmomenten alleen maar achterin spelen. Of het nou terecht is of niet, ik kan me voorstellen dat Schouten zich enorm ergert

24 januari 2024 om 08:40

Mwah, ik weet het niet. Zelfs op de positie achterin vindt ik hem juist onderscheidend. Zoekt altijd mooi voetballend de oplossing en houd zich knap staande. Sterker nog het lijkt hem achterin zelfs makkelijk af te kunnen. Juist, omdat hij zo divers is zie ik dit eerder als een extra plusje achter zijn naam. Met zo'n seizoen als deze verdient hij sowieso een kans bij oranje.

24 januari 2024 om 09:07

Achterin word hij niet geselecteerd voor Oranje. Op het middenveld straks ook niet als hij geen ritme heeft op die positie. Of stel dat het wel gebeurd en hij al een tijd in zware wedstrijden daar niet heeft gespeeld dan word het niks. Voetballers zijn gebaat bij speelminuten en wenning op een positie.

24 januari 2024 om 13:45

Schouten wordt 100% zeker toch wel opgeroepen. Anders Koeman op staande voet ontslaan. Bovendien is de enige reden waarom Schouten continue naar CV wordt gezet omdat we nog steeds niet die bella kotchap achterin kunnen gebruiken.

Hier was ik al bang voor. Door het gemis van Saibari en Veerman kun je nu niet met Schouten op CV spelen. Ja dat kan, maar dan moet Patrick van Aanholt spelen, viel zeer slecht in afgelopen Utrecht.

Hierom verwacht ik een overwinning van Feyenoord. Al kun je wel met Lozano spelen en kan Noa invallen.

24 januari 2024 om 08:43

Net las ik ergens ook een andere optie. Geen hele gekke gedachte vindt ik persoonlijk. Deze opstelling;

Teze verschuift naar centraal achterin en Dest en van Aanholt op de back positie. Eventueel kunnen Sambo of Mauro Junior ook op die plek. Ik ben sowieso nog steeds benieuwd naar Teze centraal achterin, want daar is hij ook sterk geweest.

Drommel
Dest
Teze
Boscagli
van Aanholt
Til
Schouten
Tilman
Bakayoko
De Jong
Lang
24 januari 2024 om 09:20

Begin van dit seizoen pleitte ik ook voor Teze CV. Maar moet zeggen in de rol die hij heeft op RB vind ik hem dit seizoen erg sterk. Weet niet of ik hem van die positie zou halen. Misschien zelfs een optie om met Boscali en Obispo te spelen. Alles beter dan Ramalho imo.

Van Aanholt brengt (meestal) wel wat pit in het team. Ik denk dat hij gewoon niet als 6 kan spelen.

Benieuwd wat Bosz verzint.

24 januari 2024 om 13:46

Ik vind Teze helemaal niet zo sterk spelen op RB. Komt aanvallend echt weinig uit en heeft een slechte voorzet (wel verbetering in). Niet van het niveau Dumfries of Arias wat we hiervoor hadden.

Ik zou het toch wel bijzonder vinden als hij Schouten ook weghaalt uit het middenveld. Dan blijft er van de tandem met Veerman dus niks over. Dan verwacht ik dat Feyenoord het middenveld gaat pakken en dat is wellicht de sleutel tot succes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren