Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling PSV: Noa Lang ook tegen Almere City bankzitter

Laatste update:

Peter Bosz voert zaterdagavond twee wijzigingen door bij PSV, zo verwacht het Algemeen Dagblad. Onder de lat maakt bekerkeeper Joël Drommel plaats voor Walter Benítez. Op het middenveld krijgt Mauro Júnior tegen Almere City de kans als vervanger van de geblesseerde Malik Tillman.

PSV ging woensdagavond in De Kuip met 1-0 onderuit tegen Feyenoord, waardoor het bekeravontuur erop zit voor de Eindhovenaren. Na het eerdere puntenverlies tegen FC Utrecht (1-1) afgelopen zondag, is het voor de Brabantse koploper zaak zich te revancheren in een thuisduel met Almere.

Bosz kan tegen de promovendus niet beschikken over Armel Bella-Kotchap, Joey Veerman, Malik Tillman en Ismael Saibari. Laatstgenoemde neemt met Marokko nog altijd deel aan de Afrika Cup.

Eerder deze week werd bekend dat PSV sterkhouder Veerman langer moet missen. Tillman heeft lichte klachten overgehouden aan het bekerduel met Feyenoord en zal daardoor niet aantreden tegen Almere. Mauro Júnior lijkt voor de tweede keer dit seizoen in de basis te starten.

Noa Lang moet tegen Almere opnieuw genoegen nemen met een plek op de bank. Bosz geeft voorlopig de voorkeur aan Johan Bakayoko en Hirving Lozano, ook omdat het twijfelachtig is of de Oranje-international negentig minuten kan spelen.

Benítez keert ten koste van Drommel terug onder de lat bij PSV. Almere gaat de Eindhovense koploper proberen te bestrijden met een 1-5-3-2-formatie, waarin Rajiv van La Parra voorin voor gevaar moet zorgen. De wedstrijd tussen PSV en Almere City begint zaterdagavond om 18:45 uur en is live te zien op ESPN 1.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Mauro Júnior, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Vermoedelijke opstelling Almere City: Bakker; Floranus, Jacobs, Van Bruggen, Barbet, Cathline; Resink, Robinet, Koopmeiners; Van La Parra, Hansen.

PSV - Almere City:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je de wedstrijd tegen Feyenoord erbij pakt, was er toch een heel groot verschil toen Noa Lang erin kwam. Constante dreiging, gebeurt altijd wat met hem aan de bal. Als hij geen 90 min kan spelen, kan hij er toch na een uur uit? Lozano bracht veel minder, net als Bakayoko trouwens.

27 januari 2024 om 10:07

Lozano gaf wel de bal op Til bij de kopbal tegen de paal en was met een schot onderkant lat dicht bij een goal.

27 januari 2024 om 10:10

Vond Lozano juist veel dreigender en meer creëren. Lang die dreigt maar creëert echt bar weinig. Net als Bakayoko trouwens die al weken een bedroevend niveau aantikt, die lijkt al met z'n kop bij een andere club te ziten oid, is echt niet vooruit te branden.

27 januari 2024 om 16:18

Eens. Lang is een speler waarvoor je naar het stadion komt, maar Lozano speelt veel directer en is daarom veel dreigender. Als je nu net een keer hebt verloren en gelijkgespeeld wil je wel even een paar snelle goals en Lozano is dan je betere optie, Lang blijft uiteindelijk veel blaffen en weinig bijten.

Lozano op rechts daarentegen is wel echt een pak minder dan vanaf links, maar hij kan het wel (speelde er bij Napoli vorig seizoen altijd als hij speelde), maar Bakayoko heeft of een signaal nodig of rust en beide kun je doen door hem eens een wedstrijd op de bank te laten zitten. Of je zet Land vanavond op het middenveld en zet Mauro rechtsbuiten. Dat is een behoorlijke gok en Mauro heeft daar jaren niet gespeeld, maar dat is naast Bakayoko de enige linkspoot in de hele selectie die daar vaker gespeeld heeft.

27 januari 2024 om 10:47

Het zou toch beter zijn voor een niet fitte speler om tegen een speler te spelen die er al 60 a 70 minuten op heeft zitten en hij vers is. Dan kan hij veel meer acties maken en andere dingen doen .

27 januari 2024 om 11:05

Noa moet gewoon starten. Want op de bank beginnen tegen Almeren is een beetje armoedig. Met alle respect voor Almere City.

27 januari 2024 om 11:38

Vind je? Hij heeft die ene actie, verder een aantal keer gevaarlijk balverlies omdat ie een te moeilijke pass wil geven of zich vastloopt.Na de wedstrijd wel 2 keer knap gescoord op Insta natuurlijk.

Ideale wedstrijd om Bakayoko eens te laten banken, die mag wel een signaaltje ontvangen ondertussen. Verder eens dat Lozano ook niet veel brengt, beetje een ongecontroleerde wildebras.

Babadi en Tygo Land zijn toch ook middenvelders? Die kun je toch ook opstellen?

27 januari 2024 om 13:08

Zou tygo land wel eens willen zien... babadi heeft natuurlijk geen credit meer na al dat contract gedoe, geef tygo de kans maar.

27 januari 2024 om 16:07

Tygo Land hoopte ik zelf ook op inderdaad. Een middenveld zonder echte 8 is het gewoon niet helemaal hebben we gezien met Tillman of Til op 8. Schouten is een echte 6, dus daar moet een verbindingsspeler tussen en als Veerman dan geblesseerd is heb ik daar liever Land staan die wel denkt als een verdedigende middenvelder en een goede passer is. Zeker nu Tillman ook nog eens geblesseerd is heb je daar bijna geen opties.

Mauro vind ik ook een meer een speler voor de zijkant dan voor het middenveld, maar we gaan het wel zien vanavond. Een zorgeloze winstpartij hebben we wel nodig zodat er geen drie partijen zonder winst in de koppies gaan zitten volgende week in de Arena.

27 januari 2024 om 18:18

Bij mij zit het ontbreken van zowel Veerman als Saibari in mijn koppie. Een van de twee moeten missen is al niet echt leuk, alle twee is bijna een ramp te noemen.

Hoop niet dat dit klopt. Dan heeft Bosz zich niet voldoende verdiept in zijn selectie. Mauro is afgetest als aanvaller en middenvelder, bleek een goede back te zijn zowel links als rechts. Dus Sambo verkopen, aangezien die toch nooit minuten krijgt en transfervrij is aankomende zomer. En je hebt een prima back-up in Mauro. Zelfde geld eigenlijk voor Van Aanholt, is ook een bron van onrust op het middenveld. Is gewoon een LB, die dat prima kan, maar de pech heeft dat Dest er is.

27 januari 2024 om 13:10

Hoezo is mauro afgetest als aanvaller/middenvelder?

27 januari 2024 om 16:11

Snipez zal wel doelen op zijn Heracles-periode waarbij Mauro vaak op 10 of als rechtsbuiten stond opgesteld, bij PSV heeft hij daar inderdaad niet zoveel gestaan. Volgens mij heeft hij in de beginperiode onder Schmidt nog wel als halve tien gefungeerd toen Schmidt nog 4-2-2-2 speelde, maar dat weet ik niet zo goed meer eerlijk gezegd.

Geen mauro aub. Gewoon met lang beginnen. Of anders 4-4-2 luuk en pepi in de spits

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren