Van Duinen: ‘Bazoer een aparte jongen, hij begon over geld’

Maandag, 4 februari 2019 om

Riechedly Bazoer heeft zich zondag van zijn slechtste kant laten zien. Na afloop van de wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Utrecht (4-3) kwam hij in aanvaring met de vierde official, terwijl hij het tijdens de wedstrijd aan de stok kreeg met een aantal tegenstanders. PEC-spits Mike van Duinen doet in gesprek met De Telegraaf een boekje open over een woordenwisseling op het veld.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

102 reacties (laatste reactie door linksbuiteadem)

Totaal onnodig dit van van duinen, wat op het veld wordt gezegd, moet gewoon op het veld blijven. Tuurlijk een heel raar onderwerp om over te praten tijdens het voetbal maar alsnog hoort dit binnen de velden te blijven en dan proberen om.alle aandacht op je te krijgen door dit tegen de telegraaf te zeggen. Triest van van duinen vind ik

4 februari 2019 om 14:02

Waarom bepaal jij dat? Het geeft weer extra inzicht in meneer Bazoer. Stelt hij zichzelf wel eens de vraag: ben ik eigenlijk wel wat waard? Overal mislukt en uitgekotst...nu weer mijn huidige club duperen. Klinkt meer als een hooligan dan een prof die leeft voor zijn sport.

4 februari 2019 om 14:27

Nou ja, dit bepaald voetballi niet, maar is toch wel een beetje de ongeschreven regel om dit soort dingen binnen de lijnen te houden. Van Duinen zal ook niet altijd de liefste zijn tegen zijn opponent, dat zal voor de meeste voetballers wel gelden gok ik. Dat Bazoer een treurig geval aan het worden is, daar hebben we deze informatie niet voor nodig. Van supertalent naar omhooggevallen zelf idolaat. Dat was bij ajax al en daarna is het voetballend allemaal bergaf gegaan ook.
Afgezien dat Bazoer zich misschien wat meer met zichzelf bezig moet houden dan met het salaris van zijn tegenstander, doet er niet aan af dat Van Duinen dit gewoon voor zichzelf kan houden. Maar ik ben zelf ook wat meer van het "wat binnen het veld gebeurd, blijft binnen het veld".

4 februari 2019 om 14:30

voetballi bepaald dit inderdaad niet, daarom zegt hij ook: vind ik. Het is dus zijn mening en niet de absolute werkelijkheid. Wat is dat toch hier op VZ. Altijd gelijk met gestrekt been in op de eerste de beste die z’n mening geeft. Je hoeft het niet met een anders eens te zijn he.

4 februari 2019 om 14:40

Nee hoor, ik corrigeer hem gewoon. Ik stel een vraag of dat hij dat bepaalt? Ik bepaal ook niet dat het juist op deze manier goed is. En ongeschreven regels...? Dat is zo'n los begrip, als je iets kwijt wil dan doe je dat. Bazoer kan nu van Duinen val alles gaan verwijten. Blijft overeind dat Bazoer er belabberd op staat. Hij zal zijn houding moeten gaan veranderen, dingen ophet veld laten zien. Tot nu in NL: verbaal grof en handtastelijk.....als je zo de boeken in wil..

4 februari 2019 om 14:59

Je corrigeerde hem dus op het geven van zijn mening? Sorry, maar als iemand dan bepaald wat goed of fout is ben jij het.

4 februari 2019 om 15:00

Je stelt niet de vraag of hij dat bepaalt, maar waarom hij dat bepaalt, een behoorlijk verschil

4 februari 2019 om 15:05

Ik vind dat Geniale het uitstekend verwoord heeft en geeft ook meteen een duidelijk beeld met welke instelling meneer Bazoer het velt ingaat. Wat Advocaat al eens verklaarde, hij moet eens wat minder zijn mond opendoen en meer zijn voeten laten spreken. Bazoer is een geweldig talent maar met een totaal verkeerde instelling.

4 februari 2019 om 15:08

@jaimy87 Voetballi schrijft ook alsof hij het bepaald, dan wel alsof het algemeen geldende regels zijn. De enige mening die Voetballi geeft is dat hij vduinen triest vind omdat hij zich niet aan deze regels houdt.

4 februari 2019 om 15:10

Welk inzicht geeft dit in bazoer? Wat meneer van duinen zegt is de waarheid? Geloof der helemaal niks van. En al zal het wel zo zijn..dus? Zeer triest dat van duinen dit in de media zegt

4 februari 2019 om 15:16

De rode kaart is inderdaad dom, maar begrijp niet dat mensen bazoer nu ook al gaan afrekenen op wat hij in het veld zegt.
Het hoort er toch gewoon bij om in het veld je tegenstander te jennen, ze uit het spel halen. Waarom zou je dan als een Bazoer niet even tegen iemand van Zwolle beginnen over salaris of over welke clubs je al wel niet hebt gespeeld. Als je een beetje tegenstander bent dan is het niet zo makkelijk om Bazoer op zijn plek te zetten met opmerkingen over bij hoeveel clubs hij al niet gefaald is of nog even extra over het geld te beginnen als je voorstaat(wie weet is dat ook wel gebeurt en is Bazoer daarom extra geïrriteerd en doet een domme actie tegen de 4e official)
Van duinen mag best zeggen wat Bazoer in het veld zegt, maar als je de context niet weet is het toch meer natrappen. Blijkbaar heeft Bazoer een gevoelige snaar geraakt.

4 februari 2019 om 15:29

Kukelekoki Persoonlijk leg ik de nadruk meer op de concluderende ‘vind ik’ in het einde van het betoog van voetballi. Hij geeft z’n mening en heeft deze ook nog eens onderbouwd met een argument waarom hij die mening heeft. En maar hakken en zagen op anders gestemden. Triest.

4 februari 2019 om 15:52

@geniale

het geeft ook inzicht in meneer Van Duinen. als mannen bespreek je dat onder elkaar, niet in de media

4 februari 2019 om 19:20

Volgens mij zijn rivaliteit en respect de ongeschreven regels op het veld. En een goede balans tussen de twee. Wanneer Bazoer over geld meent te moeten beginnen - hoe arrogant en respectloos ben je dan? - zou ik me ook niet inhouden als een journalist mij vroeg waar een akkefietje over gaat. Vind het zijn verdiende loon dat-ie het dan op zijn vet krijgt. Bazoer is het wandelende bewijs dat geld dat je krijgt niet altijd het geld is dat je verdient...

4 februari 2019 om 19:23

Geniale, door dit soort gedrag en jouw denkwijze is onze maatschappij de fijne (not) die het is! Voetballi heeft natuurlijk groot gelijk raar of niet, wat op het veld gebeurt hoort op het veld te blijven!

4 februari 2019 om 23:52

Vind jij onze maatschappij niet fijn nee? T is ook wel verschrikkelijk hier ja, waren we maar in 1 vd 4 a 5 landen waar het nog beter is.. altijd dat geouwehoer over hoe slecht het hier wel niet is, gewoonweg niks gewend 9 vd 10 keer.

5 februari 2019 om 09:08

Wat een onzin.... wat op het veld gebeurt moet daar blijven.... Dit is gewoon iets doodzwijgen. Doen alsof het niet bestaat. Ook op hey veld zijn er grenzen, regels en normen en als iemand daar overheen gaat dan mag dat benoemd en begrensd worden. Doe eens effe normaal man. Deze jongens moeten nog opgevoed worden en dat gebeurt niet wanneer je niets begrensd en alles maar laat gebeuren. Ik werk in de jeugdzorg en dat is nou precies wat er mis is in onze maatschappij. Dus Jaake je praat de grootst mogelijke onzin en je lijkt onbewust door het helemaal om te draaien... de wereld op zijn kop.

4 februari 2019 om 14:03

bij welk gedrag jouw voorkeur ligt is al langer bekend op voetbalzone.

Dat status gedoe bij een bepaalde groep (niet alleen in t voetbal) is gewoon te triest voor woorden. Vooral omdat het bijna altijd gebaseerd is op leugens en niet meer dan stoerdoenerij.

Nou ja....als ze er echt gelukkig van worden...gefeliciteerd!

4 februari 2019 om 14:13

Nou Rinus ik denk dat Bazoer geen woord gelogen heeft. Die zal wel aardig wat centjes hebben.

4 februari 2019 om 14:19

'dat status gedoe bij een bepaalde groep (niet alleen in t voetbal) is gewoon te triest voor woorden.'

Status in welk opzicht? In materialistisch opzicht? Dan geef ik je, even kort door de bocht, deels gelijk. Maar je trekt het breder door te stellen dat dit niet alleen in het voetbal is. Op welke groepen doel je dan precies?

4 februari 2019 om 14:22

Nu nog een gerespecteerde basisspeler worden ergens die serieus genomen wordt. Prima dat Bazoer veel geld heeft en nu? Misschien kan hij beter gaan voetballen in plaats van stoere praatjes te hebben. Hij stond ooit te boek als groot talent die volgens sommige binnen twee jaar vaste basisspeler van Barcelona zou zijn, en waar staat hij nu, op het zelfde niveau als van Duinen....

4 februari 2019 om 16:10

@rinusmichelss.. Wie is die ''ze'' en bepaalde groep waar je het over hebt. En wie is Rinusmichells die klaarblijkelijk iedereen van deze bepaalde groep gesproken heeft.

Hoe oud ben je dan wel niet? Dat je iedereen in die ''ze'' groep gesproken hebt. OF heb je het samen met die 28 personen gedaan die je post geliked hebben?

Ontopic: Dit is natuurlijk gewoon dom van Bazoer.. je bent er maar een half jaar en dan laat je je in de eerste 4 weken je al zo kennen? Dan ben je niet gemaakt voor topsport. Moet je gewoon lekker zoals ons ''normale'' mensen lekker tussen 07:00 uur en 18:00 uur werken.

4 februari 2019 om 14:03

Wat een onzin. Vind het juist wel interessant wat er zo her en der wordt gezegd op het veld. Met zidane en materazzi wilde de hele wereld weten wat ie nou precies had gezegd

4 februari 2019 om 14:30

Maar daar gebeurde ook iets meer dan hierzo. Dit was gewoon "ik ben groot en jij bent klein", maar er werd niet een zware kopstoot uitgedeeld op basis van wat er gezegd werd. Dit is ook Pec-utrecht, niet een wk finale. Ga hier over de scheef met een overtreding ofzo, en niemand praat erover. Gooi jij je WK kansen weg op basis van wat iemand tegen je zegt, dan is het toch wel interessanter om te weten waarom iemand een kans op zo'n glorie laat varen.

4 februari 2019 om 14:10

voetballi

Een zekere mate van collegialiteit bestaat zeker, inclusief een soort code dat je dit soort dingen, in principe, inderdaad niet zomaar de wereld in slingert.

Maar sorry hoor, dit is wat anders dan de standaard pesterijtjes en onderlinge strijdjes op het veld, dit is gewoon zielig en treurig gedrag. Dan snap ik het wel dat Van Duinen zoch ook niet of minder gebonden voelt aan dit soort codes. Want wat Bazoer doet is ook alles behalve collegiaal.

4 februari 2019 om 14:11

Klopt Mike van Duinen is een snitch. Dit is natuurlijk niet chique van Mikey. Net als dat het niet chique is van een Bazoer om zo stoer te doen. Maar een Paal of Namli zouden zich makkelijk moeten kunnen verdedigen hiertegen. Beetje haantjes gedrag, moet je tegen kunnen als voetballer. Dat je dan in de Telegraaf huillie huillie moet gaan doen als een van Duinen zijnde is best zielig.. Lekker makkelijk scoren tegen een persoon die de publieke opinie al tegen zich heeft.

4 februari 2019 om 14:33

@ewazibbb,

Snitch??

Bazoer heeft een hoop bla bla en van Duinen heeft daar een mening over, prima toch? Waarom zou Bazoer in Godsnaam over geld beginnen tijdens een voetbalwedstrijd, dat geeft eigenlijk alleen maar aan dat hij tijdens een voetbalwedstrijd met andere dingen bezig is dan voetbal misschien dat hij daarom overal mislukt?

Uiteindelijk doet er maar 1 zielig (structureel) en dat is baasje Bazoer die overal faalt.

4 februari 2019 om 19:27

Ewazibbb

Snitch? Ach, ach, ach, mijn hemel.

Maar daar gaan we weer. Van Duinen is 'niet chique' maar waarom krijg je dat tegen geworpen terwijl jij zelf nota bene ook al aangeeft dat wat Bazoer doet dat zeker ook niet is?

Dat is exact wat ik probeerde duidelijk te maken. Ik snap best dat er ongeschreven regels bestaan en codes. Maar er bestaan ook enorm kromme dingen binnen wereldjes als het betaalde voetbal, zoals die idiotie dat je als trainer of als voetballer niet bij de schedsrechter zou mogen klagen als een speler van jouw team een enorme doodschop krijgt. 'matennaaier' noemen ze je dan. Wat een onzin en absurd gelul! Dus je 'mag' dan wel iemand ongelukkig trappen, maar als je daar dan wat van zegt dan ben jij de 'matennaaier' of snitch zoals jij ze noemt?? De wereld totaal op zijn kop natuurlijk.

Terug dus naar de basis. Bazoer is hier de eikel en de parvenu. En dat Van Duinen daar wat van zegt is gewoon terecht, klaar.

4 februari 2019 om 22:16

Dat moet ie dan tegen hem zeggen op het veld. En niet via de Telegraaf om een wit voetje te halen. Ik vind het maar "mietjes gedrag". Is mijn mening Konstant.

4 februari 2019 om 14:54

@voetballi: de triestheid ligt bij Bazoer. Ten eerste dat hij de 4e man een duw geeft. Tel daarbij op dat hij blijkbaar dit in een wedstrijd zegt, vind ik het wel relevant. Bazoer laat gewoon zien dat hij een in en intriest jochie is... gek dat je daar niets over zegt.

4 februari 2019 om 19:26

Nee, ook al is die Bazoer nog zo triest, een groot mens houdt z’n mond en staat er boven.
Je hoeft niet altijd en overal je mond open te doen.

4 februari 2019 om 15:39

nou mij is nog steeds niet duidelijk wat er gezegd is, iets met geld of zo, lekker vaag, in welke context is dat dan in de wedstrijd?

4 februari 2019 om 18:50

Het interview van van Duinen geeft ons inzicht in de denkwereld van Bazoer, waar hij mee bezig is, wat hem bezig houdt en waarom waarom hij vind dat hij een vierde official na de wedstrijd mag aanvallen. Kennelijk vind hij zichzelf heel wat omdat hij veel geld verdiend.

Och heden ja is het zo'n type? Als je het niet kunt winnen zeg je dus dat je meer geld verdient dan de tegenstander, wow, dat is pas cool...

4 februari 2019 om 14:08

Wie was dat ook alweer die tegen Piet Velthuijsen bij oranje zei: 'wat, verdien jij vier ton, nou dan verdien ik tien keer zoveel als jij!'?? Oh ja, Wesley Sneijder, ...

4 februari 2019 om 14:26

Hugo Borst zei het. Zowel Sneijder als Velthuizen hebben beiden ontkend dat dat is voorgevallen.

4 februari 2019 om 14:35

Dat was richting een medespeler, dat telt niet....

4 februari 2019 om 15:08

Dat was een dolletje onderling, dat telt niet

4 februari 2019 om 14:12

Vind het vrij makkelijk van v Duinen eerlijk gezegd, wij weten niet in welke context deze uitspraak is gedaan, voor hetzelfde geld zei v Duinen, zo lekker afgezakt naar Utrecht en dat Bazoer hierop antwoord, ja maar verdien nog steeds 3x zoveel als dat jij doet. Plus ik vind dat wat op het veld gezegd wordt om elkaar te stangen niet naar buiten gebracht hoort te worden, dit is behoorlijk oncollegiaal. En komt nog bij dat ik dit wel heel makkelijk scoren is, v Duinen weet dat Bazoer niet goed ligt in de pers en publiek en geeft nog ff gauw een trap na.

4 februari 2019 om 14:39

What happens in Vegas.....

Wat een onzin zeg. Als iemand op het veld achterlijke dingen roept waarom zou dat niet naar buiten gebracht mogen worden? We moeten wel allemaal zien en lezen wat Keesje dagelijks eet en wat voor auto hij rijdt maar mogen niet weten dat het op het veld een leeghoofd van niks is?

Ik vind het verder prima hoor. Voor mij was al lang en breed duidelijk dat Bazoer en veel van zijn leeftijdsgenoten leeghoofden zijn die hun identiteit en status verbinden aan geld.
Het voetbal heeft al heel veel van dat soort gasten uitgekotst en veroordeeld tot de goot, verslavingen, de bedelstaf en andere ellende. Die komt zichzelf heus nog wel een keer tegen.

4 februari 2019 om 14:31

Vak104 waar precies staat er dat bazoer heeft gezegd wat jij beweert? Helemaal nergens dus je comment slaat echt nergens op

4 februari 2019 om 14:37

Ik doe een aanname, de meest logische in mijn opinie. Met de gegevens die ik heb maak ik een inschatting. het zou kunnen dat hij het had over de ijzersterke zwitserse frank of de gevolgen van de Brexit op de Gbp, toch denk ik dat v Duinen daar niet op doelt.

4 februari 2019 om 15:40

nee hij vroeg aan v Duinen heb je wat geld voor me, want ik heb nu minder

4 februari 2019 om 15:53

Je aanname klopt alleen niet, omdat Bazoer blijkbaar nog op het veld stond toen hij dit riep en Utrecht toen nog voor stond. Dat hij het dus roept omdat hij niet kan winnen slaat derhalve nergens op.

haha ja dat zie je wel vaker. Gelijk van die toilettassen van 1500 euro. Niet omdat ze mooi zijn, maar omdat iedereen dan kan zien dat ze geld hebben of die belachelijk dure kleren van Karmaloog.

K snap best dat die jongens blij zijn dat ze centen hebben, omdat ze die in hun jeugd niet veel hadden, maar hou het lekker voor jezelf en geniet ervan.
Zelfs die lui die de centen niet hebben staan op social media met foto's met pakketjes geld en zo. Schijnt echt super interessant te zijn. Een soort status in hun wereldje. Nou ja, als je dat echt gelukkig maakt, dan is er toch iets mis met je.

“hij begon over geld en zo".

Als Bazoer zo doorgaat, verdient die jongen over twee jaar ook hooguit een middenmoot-salaris. Dat Bazoer het spoor bijster is, moge wel duidelijk zijn. Daar gaat naar mijn mening niet veel meer van terechtkomen. Die jongen leeft schijnbaar volledig in z'n eigen wereldje. Dan liever een speler als Van Duinen die naar z'n mogelijkheden speelt en met beide benen op de grond staat.

Doodzonde dat hij kennelijk niet helemaal lekker in zijn vel zit.
Het is zaak dat hij gaat presteren bij FC Utrecht en dat hij met een zaakwaarnemer in zee gaat, die deuren voor hem gaat openen. Als zijn avontuur bij FC Utrecht in de soep loopt, dan heeft hij iemand nodig die hem bij clubs naar binnen kan loodsen, want met zijn broer gaat dat op den duur moeilijk worden, denk ik.

Dit soort gesprekken horen eigenlijk niet naar buiten te komen, beetje oncollegiaal. Voetballers provoceren elkaar constant, ook met dit soort onderwerpen, it's part of the game.

Overigens krijgt Bazoer genoeg shit over zich heen momenteel, die jongen maakt een paar domme keuzes in z'n carrière en heeft nu een vergrootglas boven zich hangen. Het is nog steeds een speler met talent en hij mag nog steeds z'n fouten maken, die ruimte moet je hem ook geven want in zijn beste tijd was het één van de lichtpuntjes bij Ajax.

4 februari 2019 om 14:06

alle shit vraagt ie toch ook zelf om....net als bijvoorbeeld balotelli. Als hij zich normaal gedraagt dan is er ook geen probleem.

4 februari 2019 om 14:32

In welk opzicht kan je Balotelli en Bazoer met elkaar vergelijken?

'als hij zich normaal gedraagt dan is er ook geen probleem.'

Dat is ten dele waar. Hoewel hij zich in het verleden regelmatig als een klein kind gedroeg, kreeg hij ook regelmatig (racistische) shit over zich heen, terwijl hij zich 'gewoon' of 'normaal' gedroeg. Of maakte hij het hier ook zelf naar?

4 februari 2019 om 14:34

Natuurlijk, maar er wordt genoeg geluld op het veld, dat hoeft van Duinen niet aan de media te vertellen. Bazoer heeft een paar fouten gemaakt sinds zijn terugkeer in Nederland en dan krijgt ie nu dit er ook overheen, dat is totaal onnodig.

4 februari 2019 om 14:43

Nee, dat is hoognodig, als je het mij vraagt. Opdat de nieuwste "supertalenten" ervan doordrongen raken dat het in het (voetbal) leven niet draat om geld en zo snel mogelijk cashen.

Btw: Bazoer rijgt "de paar fouten" aan elkaar sinds hij bij Ajax op de bank mocht plaatsnemen. Hoef je echt geen medelijden mee te hebben hoor.

4 februari 2019 om 17:02

Frenkie de Jong en Johan Cruijff wilden ook gewoon cashen, het hoort bij het leven van een voetballer. Bazoer gaat dat stigma niet veranderen en zeker niet voor een cultuuromslag zorgen van jonge talenten.

4 februari 2019 om 15:02

Ik als Ajax fan heb Bazoer nooit goed gevonden eerlijk gezegd. Kon soms een actie maken waar Arena wakker geschud werd en mensen niet begrepen wat er aan hand was. Als een speler (tijdperk FdB als coach) een schaar zou doen dan was je in hun ogen al de Messias....ik trap hier niet in. Bazoer heeft me wel aantal keer glimlach bezorgd met zijn acties in een slaapverwekkend voetbal destijds.

4 februari 2019 om 15:06

Het probleem is dat die beste tijd van toepassing is bij veel spelers. Talenten zijn vaak in hun eerste seizoen het best omdat ze onbevangen spelen. Daarna volgt de logische aanpassingsperiode en daar komen de mentaal zwakke spelers heel erg lastig doorheen. Dat zie je bij Bazoer ook terug. Als je dan niet snel volwassen word als speler, ga je het gewoon erg moeilijk krijgen.

vind bazoer persoonlijk ook een aparte jongen.
vorige week met die wissel waar meneer niks van begreep, deze week weer verkeerd in het nieuws door een aanvaring met de vierde man.. onze huurlingen kunnen mij dit seizoen nog niet echt bekoren.

het moment dat ie naar kuipers toe liep om zijn o zo beschadigde heup te laten zien. wat denkt hij, dat kuipers na het zien van de oorlogswond ineens de vrije trap aan jou geeft? merkte dat ik me een beetje schaamde na gisteren als utrecht supporter

4 februari 2019 om 14:21

Snap ik, het rommelt toch behoorlijk bij Utrecht, met name door een paar rotte appels. Maar ook Advocaat lijkt de rust niet te kunnen bewaren, veroordeeld het gedrag van z'n spelers niet en alles ligt aan de scheids en de Var. Vind hem gefrustreerd over komen!

Overigens kan ik niet veel met wat Van Duinen heeft gezegd.

'hij begon over geld en zo.'

Wat zei hij dan precies en waarom zei hij dat?

4 februari 2019 om 21:05

Dat-ie meer verdient. En waarom? Waarschijnlijk uit frustratie dat ie zn salaris niet kan gebruiken om voetballend vermogen te kopen?

Tot zover project 'geen woorden, maar daden' van Bazoer en vooralsnog weinig succesvol..

Dat Ajax hier nog 12 miljoen voor heeft gekregen. Wat zullen ze daar bij Wolfsburg van balen zeg. Het zou al een prestatie zijn om deze jongen nog aan een andere club te kunnen verhuren. Welke club zou zo gek zijn. Als je dit jaar al zowel bij Porto als bij Utrecht voor controverse zorgt, dan ben je ook niet goed snik zeg.

4 februari 2019 om 14:10

Ajax had zelfs 50 miljoen voor hem kunnen krijgen van Napoli. Ben nog steeds boos op Overmars dat hij dat bod niet geaccepteerd had.

4 februari 2019 om 14:13

50 miljoen, had het als Overmars zijnde gelijk geaccepteerd, waarom was het niet doorgegaan ?

4 februari 2019 om 14:17

Volgens mij omdat ze hem niet in de winterstop wilde verkopen. Oerdomme keuze geweest om hem niet voor dat bedrag te verkopen.

4 februari 2019 om 14:31

Het gerucht was dat Napoli een vast bedrag van 25 miljoen wilde betalen en dat bedrog kon door variabelen oplopen tot 50 miljoen. Nu weet ik niet of deze geruchten ook iets van waarheid hadden, maar op dat moment was het geen gekke gedachte om zo'n bedrag voor Bazoer neer te tellen. Hij was best indrukwekkend bezig. Achteraf is het natuurlijk makkelijk praten.

4 februari 2019 om 15:03

Destijds niet goed ingeschat. Ze hadden hem toen moeten verkopen natuurlijk. Zeker voor dat bedrag.

4 februari 2019 om 15:12

Op dat moment was Bazoer zo'n beetje de beste speler aan de kant van Ajax op 19-jarige leeftijd. Dan is het nog lastig in te schatten hoe een speler in z'n hoofd is vanwege de jeugdigheid. Achteraf makkelijk praten, maar dat is hetzelfde als Ajax nu 50 miljoen euro had geaccepteerd voor Frenkie de Jong. Dan valt iedereen ineens over het 'lage bedrag'.

4 februari 2019 om 16:02

Is natuurlijk ook de vraag of het daadwerkelijk 50 miljoen was. Ik werd en wordt veel geschreven en bedragen genoemd. En achter af ligt het toch net wat genuanceerder

4 februari 2019 om 16:29

Prijzen lagen toen nog niet zo hoog als nu. En het was niet moeilijk om te zien dat Frenkie een veel groter talent is dan Bazoer. Ze hadden dus het bod van Napoli absoluut moeten accepteren.

4 februari 2019 om 19:32

wijzinkampioen

Het ging inderdaad om 25 vast en een bult bonussen tot naar verluidt maximaal 50 miljoen.

Maar breekpunt was niet dat Overmars dat niet wilde, maar dat Bazoer niet wilde.

Hij begon over geld??? Hoezo, bood hij geld als de Zwolle spelers wat rustiger zouden spelen of zo? Hoezo dan 'hij begon over geld'? Dat hij veel meer verdiende of zo? Namen en rugnummers Van Duinen!

Los daarvan, mijn hemel wat is die Bazoer een vervelend en naar mannetje! Al bij PSV problemen, bij Ajax rare streken, zo heeft hij zich ook behoorljik misdragen na het verlies van Ajax tegen De Graafschap waardoor Ajax de titel verspeelde, en nu alweer compleet misdragen door met zijn poten aan de vierde official te zitten. Iets met eigen glazen en ze iedere keer weer zelf ingooien. Afschrijven die handel.

Dat Utrecht aan deze knaap begonnen is. Heeft eigenlijk altijd laten zien over weinig mentaliteit te beschikken en als je dit dan weer hoort weet je waar hij zijn prioriteiten legt. Zonde want talent had/heeft hij wel. Overigens vond ik de uitingen van Advocaat ook lachwekkend, laat je niet zo kennen zeg.

4 februari 2019 om 14:09

eens met jou, terwijl ik van tevoren echt dacht dat bazoer vanaf moment 1 zich zou laten gelden in positieve voetballende zin (denk een beetje wishful thinking)
advocaat liet zich inderdaad ook gaan. schaamde me een beetje

"Joh geluk is niet te koop", heerlijke reactie, en dan verder gewoon negeren, hou ik van.

Ik vind het wel geinig om een voetballer een keer zo te praten over zijn vriendin. Vaak zijn het toch van die mannetjes die het vooral belangrijk vinden stoer te zijn. Dat zo'n Van Duinen zo praat vind ik dan een stuk leuker. Dat, samen met het "geluk is niet te koop" maakt toch wat voor verschil er tussen de culturen binnen een land kunnen zitten.

4 februari 2019 om 14:25

Beetje zoals Toornstra een aantal seizoenen geleden...

4 februari 2019 om 14:32

Dat zou kunnen, dat moet ik gemist hebben.

4 februari 2019 om 14:36

Niet heel spannend maar die had het erover dat voetballers in verhouding belachelijk veel verdienen. Zijn vriendin werkt schijnbaar in de zorg met onregelmatige uren en de ellende die je daar meemaakt voor een schijntje van wat voetballers verdienen.
Wat mij betreft in ieder geval een gezonde kijk op het leven en hij heeft door dat voetballers enorme mazzelaars zijn veel geld verdienen met je hobby uitvoeren.

Niet dat hij bij z'n contractonderhandelingen om minder geld zal vragen denk ik...

4 februari 2019 om 14:52

Oh die, ja klopt. Dat is natuurlijk ook zo. Toornstra kan gemakkelijk zijn vriendin onderhouden, daarom is het des te meer bewonderenswaardig dat ze alsnog in de zorg werkt.

typisch voorbeeld van groot talent maar weinig hersens. Al vind ik die van Duinen ook een vreselijk irritant mannetje hoor.

Zal Bazoer nooit aan zichzelf twijfelen? Ooit een veel belovend talent nu een modale speler van Utrecht. Wordt bijna overal uitgekotst en hij moet nog ff.

Leuk dat hij meer geld heeft dan van Duinen maar misschien als hij dat niet zo belangrijk had gevonden had zijn voetbal carriã¨re er misschien wel veel beter uit gezien en was hij op den duur vanzelf meer gaan verdienen?

Heel bijzonder eigenlijk dat al die jonge knaapjes veel geld hebben zo enorm belangrijk vinden......??

Voetbalt en gedraagt zich als een een verwende vedette , jammer. Als hij zich iets nederig zou opstellen en zich in zou zetten voor het team-belang kan het nog een zeer waardevolle speler zijn. Hopelijk voor hem gaat hij het licht zien ....

Ben zeker geen Bazoer fan (mijn cluppie verlaten voor Ajax, hoe durf je!) maar denk wel dat hij nu iets te hard wordt aangepakt. Meneer van Duinen gedraargt zich niet heel netjes hier. Hij suggereerd iets (hij begon over geld) maar wat en in welke context er dan iets gezegd wordt is niet duidelijk. Dat is wel heel makkelijk iemand in een kwaad daglicht stellen zonder dat Bazoer zich kan verdedigen.
Natuurlijk moet Bazoer van de arbitrage afblijven maar ik kan me voorstellen dat iemand in al zijn emotie direct na een tubulente wedstrijd iets doet waar hij later spijt van heeft. Zal dan ook terecht gestraft worden. Dat hij vraagtekens stelde bij zijn wissel vorige is toch ook niet wereldschokkend? Speelde vrij aardig en was waarschijnlijk erg gebrand om een goed indruk te maken. Tja, dan baal je flink als je eruit moet.
Je kan zijn gedrag ook uitleggen als een uiting van zijn gedrevenheid om te laten zien dat hij nog steeds een hele goede voetballer is. En dat hij in al zijn gedrevenheid over de schreef is gegaan is helder, maar het is wel erg gemakkelijk om hem nu finaal af te branden. Ik was er niet bij op het veld en het zou kunnen dat hij hele vervelende dingen gezegt heeft tegen Van Duinen maar dan moet Van Duinen ook precies aangeven wat er gezegd is, en moet je Bazoer de kans geven om daar op te reageren. Dit is gewoon iemand een trap nageven.

Als Utrecht Fan hoop ik dat Bazoer snel weg is. Geen idee wat die gast denkt, maar hij voelt zichzelf zo belangrijk. Ondertussen zijn zijn prestaties om te huilen.

Niet zo integer van Van Duinen....maar ik begin te begrijpen waarom Bazoer bij PSV heeft gefaald, Ajax hem snel verkocht en dat zijn ware mentaliteit nu boven komt. Wordt nooit meer een topper denk ik.

Hij begint niet over het natrappen wat hij deed op Bazoer!

Wat een kneus die Bazoer zeg. Laat ff in een wedstrijd zien waarom hij ongeschikt is voor profsport. Volle kracht achteruit jongen.

Mislukt bij Ajax, mislukt bij Wolfsburg, mislukt bij Porto en is nu zelfs aan het mislukken bij Utrecht. En maar praatjes. Het gaat nooit meer wat worden met Bazoer en dat is prima. Misschien kan 'ie nog rapper worden of zo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PEC Zwolle

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.FC Emmen15-12
15.PEC Zwolle13-12
16.VVV-Venlo12-25
17.ADO Den Haag11-13
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. JohnsenAanvaller141
L. ThyAanvaller143
V. van CrooijAanvaller80
J. WestermanAanvaller40
M. van DuinenAanvaller10
X. MousKeeper130
E. SpijodicKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PEC Zwolle.

102 fans
Middenvelder, 23 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Vitesse 13 2 4 1
2018/2019 Porto II 2 0 1 0
2018/2019 FC Utrecht 14 3 2 1
2017/2018 VfL Wolfsburg 13 0 2 0
2016/2017 VfL Wolfsburg 12 0 5 0
Laatste voetbalnieuws

‘Oosting gooit het roer om bij Vitesse en verkiest bankzitter boven Honda’

Joseph Oosting gooit het roer als interim-trainer van Vitesse om. De opvolger van de opgestapte Leonid Slutky kiest voor een compleet andere tactiek en dat gaat ten koste van de basisplaats...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 6 december
Ousmane Dembélé houdt alle opties open. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren