Bekijk in artikel
4 februari 2019 om 14:52
0

Ben zeker geen Bazoer fan (mijn cluppie verlaten voor Ajax, hoe durf je!) maar denk wel dat hij nu iets te hard wordt aangepakt. Meneer van Duinen gedraargt zich niet heel netjes hier. Hij suggereerd iets (hij begon over geld) maar wat en in welke context er dan iets gezegd wordt is niet duidelijk. Dat is wel heel makkelijk iemand in een kwaad daglicht stellen zonder dat Bazoer zich kan verdedigen.
Natuurlijk moet Bazoer van de arbitrage afblijven maar ik kan me voorstellen dat iemand in al zijn emotie direct na een tubulente wedstrijd iets doet waar hij later spijt van heeft. Zal dan ook terecht gestraft worden. Dat hij vraagtekens stelde bij zijn wissel vorige is toch ook niet wereldschokkend? Speelde vrij aardig en was waarschijnlijk erg gebrand om een goed indruk te maken. Tja, dan baal je flink als je eruit moet.
Je kan zijn gedrag ook uitleggen als een uiting van zijn gedrevenheid om te laten zien dat hij nog steeds een hele goede voetballer is. En dat hij in al zijn gedrevenheid over de schreef is gegaan is helder, maar het is wel erg gemakkelijk om hem nu finaal af te branden. Ik was er niet bij op het veld en het zou kunnen dat hij hele vervelende dingen gezegt heeft tegen Van Duinen maar dan moet Van Duinen ook precies aangeven wat er gezegd is, en moet je Bazoer de kans geven om daar op te reageren. Dit is gewoon iemand een trap nageven.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

102 fans
Middenvelder, 22 jaar

PEC Zwolle

Stand
Actuele wedstrijden
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren