Bekijk in artikel
4 februari 2019 om 14:00
0

Totaal onnodig dit van van duinen, wat op het veld wordt gezegd, moet gewoon op het veld blijven. Tuurlijk een heel raar onderwerp om over te praten tijdens het voetbal maar alsnog hoort dit binnen de velden te blijven en dan proberen om.alle aandacht op je te krijgen door dit tegen de telegraaf te zeggen. Triest van van duinen vind ik

Reacties

4 februari 2019 om 14:02
0

Waarom bepaal jij dat? Het geeft weer extra inzicht in meneer Bazoer. Stelt hij zichzelf wel eens de vraag: ben ik eigenlijk wel wat waard? Overal mislukt en uitgekotst...nu weer mijn huidige club duperen. Klinkt meer als een hooligan dan een prof die leeft voor zijn sport.

4 februari 2019 om 14:27
0

Nou ja, dit bepaald voetballi niet, maar is toch wel een beetje de ongeschreven regel om dit soort dingen binnen de lijnen te houden. Van Duinen zal ook niet altijd de liefste zijn tegen zijn opponent, dat zal voor de meeste voetballers wel gelden gok ik. Dat Bazoer een treurig geval aan het worden is, daar hebben we deze informatie niet voor nodig. Van supertalent naar omhooggevallen zelf idolaat. Dat was bij ajax al en daarna is het voetballend allemaal bergaf gegaan ook.
Afgezien dat Bazoer zich misschien wat meer met zichzelf bezig moet houden dan met het salaris van zijn tegenstander, doet er niet aan af dat Van Duinen dit gewoon voor zichzelf kan houden. Maar ik ben zelf ook wat meer van het "wat binnen het veld gebeurd, blijft binnen het veld".

4 februari 2019 om 14:30
0

voetballi bepaald dit inderdaad niet, daarom zegt hij ook: vind ik. Het is dus zijn mening en niet de absolute werkelijkheid. Wat is dat toch hier op VZ. Altijd gelijk met gestrekt been in op de eerste de beste die z’n mening geeft. Je hoeft het niet met een anders eens te zijn he.

4 februari 2019 om 14:40
0

Nee hoor, ik corrigeer hem gewoon. Ik stel een vraag of dat hij dat bepaalt? Ik bepaal ook niet dat het juist op deze manier goed is. En ongeschreven regels...? Dat is zo'n los begrip, als je iets kwijt wil dan doe je dat. Bazoer kan nu van Duinen val alles gaan verwijten. Blijft overeind dat Bazoer er belabberd op staat. Hij zal zijn houding moeten gaan veranderen, dingen ophet veld laten zien. Tot nu in NL: verbaal grof en handtastelijk.....als je zo de boeken in wil..

4 februari 2019 om 14:59
0

Je corrigeerde hem dus op het geven van zijn mening? Sorry, maar als iemand dan bepaald wat goed of fout is ben jij het.

4 februari 2019 om 15:00
0

Je stelt niet de vraag of hij dat bepaalt, maar waarom hij dat bepaalt, een behoorlijk verschil

4 februari 2019 om 15:05
0

Ik vind dat Geniale het uitstekend verwoord heeft en geeft ook meteen een duidelijk beeld met welke instelling meneer Bazoer het velt ingaat. Wat Advocaat al eens verklaarde, hij moet eens wat minder zijn mond opendoen en meer zijn voeten laten spreken. Bazoer is een geweldig talent maar met een totaal verkeerde instelling.

4 februari 2019 om 15:08
0

@jaimy87 Voetballi schrijft ook alsof hij het bepaald, dan wel alsof het algemeen geldende regels zijn. De enige mening die Voetballi geeft is dat hij vduinen triest vind omdat hij zich niet aan deze regels houdt.

4 februari 2019 om 15:10
0

Welk inzicht geeft dit in bazoer? Wat meneer van duinen zegt is de waarheid? Geloof der helemaal niks van. En al zal het wel zo zijn..dus? Zeer triest dat van duinen dit in de media zegt

4 februari 2019 om 15:16
0

De rode kaart is inderdaad dom, maar begrijp niet dat mensen bazoer nu ook al gaan afrekenen op wat hij in het veld zegt.
Het hoort er toch gewoon bij om in het veld je tegenstander te jennen, ze uit het spel halen. Waarom zou je dan als een Bazoer niet even tegen iemand van Zwolle beginnen over salaris of over welke clubs je al wel niet hebt gespeeld. Als je een beetje tegenstander bent dan is het niet zo makkelijk om Bazoer op zijn plek te zetten met opmerkingen over bij hoeveel clubs hij al niet gefaald is of nog even extra over het geld te beginnen als je voorstaat(wie weet is dat ook wel gebeurt en is Bazoer daarom extra geïrriteerd en doet een domme actie tegen de 4e official)
Van duinen mag best zeggen wat Bazoer in het veld zegt, maar als je de context niet weet is het toch meer natrappen. Blijkbaar heeft Bazoer een gevoelige snaar geraakt.

4 februari 2019 om 15:29
0

Kukelekoki Persoonlijk leg ik de nadruk meer op de concluderende ‘vind ik’ in het einde van het betoog van voetballi. Hij geeft z’n mening en heeft deze ook nog eens onderbouwd met een argument waarom hij die mening heeft. En maar hakken en zagen op anders gestemden. Triest.

4 februari 2019 om 15:52
0

@geniale

het geeft ook inzicht in meneer Van Duinen. als mannen bespreek je dat onder elkaar, niet in de media

4 februari 2019 om 19:20
0

Volgens mij zijn rivaliteit en respect de ongeschreven regels op het veld. En een goede balans tussen de twee. Wanneer Bazoer over geld meent te moeten beginnen - hoe arrogant en respectloos ben je dan? - zou ik me ook niet inhouden als een journalist mij vroeg waar een akkefietje over gaat. Vind het zijn verdiende loon dat-ie het dan op zijn vet krijgt. Bazoer is het wandelende bewijs dat geld dat je krijgt niet altijd het geld is dat je verdient...

4 februari 2019 om 19:23
0

Geniale, door dit soort gedrag en jouw denkwijze is onze maatschappij de fijne (not) die het is! Voetballi heeft natuurlijk groot gelijk raar of niet, wat op het veld gebeurt hoort op het veld te blijven!

4 februari 2019 om 23:52
0

Vind jij onze maatschappij niet fijn nee? T is ook wel verschrikkelijk hier ja, waren we maar in 1 vd 4 a 5 landen waar het nog beter is.. altijd dat geouwehoer over hoe slecht het hier wel niet is, gewoonweg niks gewend 9 vd 10 keer.

5 februari 2019 om 09:08
0

Wat een onzin.... wat op het veld gebeurt moet daar blijven.... Dit is gewoon iets doodzwijgen. Doen alsof het niet bestaat. Ook op hey veld zijn er grenzen, regels en normen en als iemand daar overheen gaat dan mag dat benoemd en begrensd worden. Doe eens effe normaal man. Deze jongens moeten nog opgevoed worden en dat gebeurt niet wanneer je niets begrensd en alles maar laat gebeuren. Ik werk in de jeugdzorg en dat is nou precies wat er mis is in onze maatschappij. Dus Jaake je praat de grootst mogelijke onzin en je lijkt onbewust door het helemaal om te draaien... de wereld op zijn kop.

4 februari 2019 om 14:03
0

bij welk gedrag jouw voorkeur ligt is al langer bekend op voetbalzone.

Dat status gedoe bij een bepaalde groep (niet alleen in t voetbal) is gewoon te triest voor woorden. Vooral omdat het bijna altijd gebaseerd is op leugens en niet meer dan stoerdoenerij.

Nou ja....als ze er echt gelukkig van worden...gefeliciteerd!

4 februari 2019 om 14:13
0

Nou Rinus ik denk dat Bazoer geen woord gelogen heeft. Die zal wel aardig wat centjes hebben.

4 februari 2019 om 14:19
0

'dat status gedoe bij een bepaalde groep (niet alleen in t voetbal) is gewoon te triest voor woorden.'

Status in welk opzicht? In materialistisch opzicht? Dan geef ik je, even kort door de bocht, deels gelijk. Maar je trekt het breder door te stellen dat dit niet alleen in het voetbal is. Op welke groepen doel je dan precies?

4 februari 2019 om 14:22
0

Nu nog een gerespecteerde basisspeler worden ergens die serieus genomen wordt. Prima dat Bazoer veel geld heeft en nu? Misschien kan hij beter gaan voetballen in plaats van stoere praatjes te hebben. Hij stond ooit te boek als groot talent die volgens sommige binnen twee jaar vaste basisspeler van Barcelona zou zijn, en waar staat hij nu, op het zelfde niveau als van Duinen....

4 februari 2019 om 16:10
0

@rinusmichelss.. Wie is die ''ze'' en bepaalde groep waar je het over hebt. En wie is Rinusmichells die klaarblijkelijk iedereen van deze bepaalde groep gesproken heeft.

Hoe oud ben je dan wel niet? Dat je iedereen in die ''ze'' groep gesproken hebt. OF heb je het samen met die 28 personen gedaan die je post geliked hebben?

Ontopic: Dit is natuurlijk gewoon dom van Bazoer.. je bent er maar een half jaar en dan laat je je in de eerste 4 weken je al zo kennen? Dan ben je niet gemaakt voor topsport. Moet je gewoon lekker zoals ons ''normale'' mensen lekker tussen 07:00 uur en 18:00 uur werken.

4 februari 2019 om 14:03
0

Wat een onzin. Vind het juist wel interessant wat er zo her en der wordt gezegd op het veld. Met zidane en materazzi wilde de hele wereld weten wat ie nou precies had gezegd

4 februari 2019 om 14:30
0

Maar daar gebeurde ook iets meer dan hierzo. Dit was gewoon "ik ben groot en jij bent klein", maar er werd niet een zware kopstoot uitgedeeld op basis van wat er gezegd werd. Dit is ook Pec-utrecht, niet een wk finale. Ga hier over de scheef met een overtreding ofzo, en niemand praat erover. Gooi jij je WK kansen weg op basis van wat iemand tegen je zegt, dan is het toch wel interessanter om te weten waarom iemand een kans op zo'n glorie laat varen.

4 februari 2019 om 14:10
0

voetballi

Een zekere mate van collegialiteit bestaat zeker, inclusief een soort code dat je dit soort dingen, in principe, inderdaad niet zomaar de wereld in slingert.

Maar sorry hoor, dit is wat anders dan de standaard pesterijtjes en onderlinge strijdjes op het veld, dit is gewoon zielig en treurig gedrag. Dan snap ik het wel dat Van Duinen zoch ook niet of minder gebonden voelt aan dit soort codes. Want wat Bazoer doet is ook alles behalve collegiaal.

4 februari 2019 om 14:11
0

Klopt Mike van Duinen is een snitch. Dit is natuurlijk niet chique van Mikey. Net als dat het niet chique is van een Bazoer om zo stoer te doen. Maar een Paal of Namli zouden zich makkelijk moeten kunnen verdedigen hiertegen. Beetje haantjes gedrag, moet je tegen kunnen als voetballer. Dat je dan in de Telegraaf huillie huillie moet gaan doen als een van Duinen zijnde is best zielig.. Lekker makkelijk scoren tegen een persoon die de publieke opinie al tegen zich heeft.

4 februari 2019 om 14:33
0

@ewazibbb,

Snitch??

Bazoer heeft een hoop bla bla en van Duinen heeft daar een mening over, prima toch? Waarom zou Bazoer in Godsnaam over geld beginnen tijdens een voetbalwedstrijd, dat geeft eigenlijk alleen maar aan dat hij tijdens een voetbalwedstrijd met andere dingen bezig is dan voetbal misschien dat hij daarom overal mislukt?

Uiteindelijk doet er maar 1 zielig (structureel) en dat is baasje Bazoer die overal faalt.

4 februari 2019 om 19:27
0

Ewazibbb

Snitch? Ach, ach, ach, mijn hemel.

Maar daar gaan we weer. Van Duinen is 'niet chique' maar waarom krijg je dat tegen geworpen terwijl jij zelf nota bene ook al aangeeft dat wat Bazoer doet dat zeker ook niet is?

Dat is exact wat ik probeerde duidelijk te maken. Ik snap best dat er ongeschreven regels bestaan en codes. Maar er bestaan ook enorm kromme dingen binnen wereldjes als het betaalde voetbal, zoals die idiotie dat je als trainer of als voetballer niet bij de schedsrechter zou mogen klagen als een speler van jouw team een enorme doodschop krijgt. 'matennaaier' noemen ze je dan. Wat een onzin en absurd gelul! Dus je 'mag' dan wel iemand ongelukkig trappen, maar als je daar dan wat van zegt dan ben jij de 'matennaaier' of snitch zoals jij ze noemt?? De wereld totaal op zijn kop natuurlijk.

Terug dus naar de basis. Bazoer is hier de eikel en de parvenu. En dat Van Duinen daar wat van zegt is gewoon terecht, klaar.

4 februari 2019 om 22:16
0

Dat moet ie dan tegen hem zeggen op het veld. En niet via de Telegraaf om een wit voetje te halen. Ik vind het maar "mietjes gedrag". Is mijn mening Konstant.

4 februari 2019 om 14:54
0

@voetballi: de triestheid ligt bij Bazoer. Ten eerste dat hij de 4e man een duw geeft. Tel daarbij op dat hij blijkbaar dit in een wedstrijd zegt, vind ik het wel relevant. Bazoer laat gewoon zien dat hij een in en intriest jochie is... gek dat je daar niets over zegt.

4 februari 2019 om 19:26
0

Nee, ook al is die Bazoer nog zo triest, een groot mens houdt z’n mond en staat er boven.
Je hoeft niet altijd en overal je mond open te doen.

4 februari 2019 om 15:39
0

nou mij is nog steeds niet duidelijk wat er gezegd is, iets met geld of zo, lekker vaag, in welke context is dat dan in de wedstrijd?

4 februari 2019 om 18:50
0

Het interview van van Duinen geeft ons inzicht in de denkwereld van Bazoer, waar hij mee bezig is, wat hem bezig houdt en waarom waarom hij vind dat hij een vierde official na de wedstrijd mag aanvallen. Kennelijk vind hij zichzelf heel wat omdat hij veel geld verdiend.

Laatste discussies Bekijk in het artikel

103 fans
Middenvelder, 22 jaar

PEC Zwolle

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
11.ADO Den Haag36-11
12.PEC Zwolle35-9
13.VVV-Venlo34-19
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Y. NamliMiddenvelder294
M. van DuinenAanvaller298
V. van CrooijAanvaller269
S. ElbersAanvaller200
P. ClementAanvaller130
M. van der HartDoelman270
Voor de complete selectie: Clubpagina PEC Zwolle.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren