Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger gaat de transfermarkt op: ‘In januari gaan we het rechtzetten’

Laatste update:

Het is momenteel even behelpen voor Arsène Wenger. Door het vertrek van Bacary Sagna en Thomas Vermaelen, de blessures van Mathieu Debuchy en Laurent Koscielny en een schorsing voor Calum Chambers zit de coach van Arsenal niet dik in zijn verdedigers. Daar moet na de jaarwisseling verandering in komen.

/

Wenger wilde in de zomerse transferperiode al een extra centrumverdediger halen, maar die missie mislukte. “Ik ben het ermee eens dat we een extra speler hadden kunnen halen. We hebben hem alleen niet gevonden”, laat Wenger weten aan The Guardian. “Met alle blessures zitten we wat krap, dat willen we in januari recht gaan zetten.”

Zaterdag speelt Arsenal tegen Hull City en Per Mertesacker is de enige centrumverdediger die inzetbaar is voor Wenger. Het heeft er alle schijn van dat Nacho Monreal, normaal gesproken linksachter, naar het centruim verhuist. Ook is het nog mogelijk om een controlerende middenvelder een linie te laten zakken.

Arsenal heeft een extra centrumverdediger nodig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal heeft wel meer nodig. De top 3 zullen ze voorlopig niet halen qua selectie

16 oktober 2014 om 16:54

Nja valt nog mee, alleen 2 verdedigers extra en een verdedigende middenvelder. De rest van het team is voldoende bezet.

16 oktober 2014 om 18:07

Zonder Arsenal te willen afkraken, maar ik vind heel het Arsenal team precies net niet. Özil en Sanchez zijn absolute wereldtop, maar de ene haalt zijn vorm niet meer en de ander moet even aanpassen. Daarbuiten zijn spelers als Cazorla, Wilshere, Koscielny, Gibbs, Welbeck, Giroud, Ox, Mertesacker... allemaal wel degelijk, maar meer ook niet. Ramsey had vorig seizoen een fantastisch seizoen, maar heeft het dit jaar die lijn nog niet kunnen doortrekken.

Dit team laat je niet meedoen voor titel door 2 verdedigers extra en een verdedigende middenvelder.

16 oktober 2014 om 18:20

Ik ben het gedeeltelijk met je eens, al kijk ik uiteraard door een licht gekleurde bril. Carzorla doe je imo veel te kort door hem wel degelijk te noemen. Echt een fantastische speler. Ontzettend compleet.

Wilshere en the Ox zijn nogsteeds talenten van de buitencatogorie en Koscielny is een fantastische verdediger die bij bijna iedere ploeg in de basis zou staan. Buiten dat vormt hij een geweldig duo met Per. Je hebt wel gelijk dat Per met een andere partner niet meer dan degelijk is al is het wel een ontzettend slimme speler.

Voor de rest ben ik het wel ongeveer met je eens. Ook ik vind dit Arsenal, helaas, het net niet hebbben. Hopelijk staan er een aantal spelers op en ontwikkelen andere spelers zich door. Dat gecombineerd met de aankoop van een goede cdm kan ons ver brengen.

Sorry voor het gebrek aan alinea's/wit regels, maar op mijn telefoon pakt hij die om een of andere reden niet

16 oktober 2014 om 19:29

Ja inderdaad ik las het na en Cazorla hoort eigenlijk niet in dat lijstje. The Ox en Wilshere zijn inderdaad nog jong (zeker in vergelijking met hoelang ze al lijken mee te draaien). Al wacht ik nu al een tijdje voor the Ox écht die basisstek gaat veroveren. Hij heeft alleszins het potentieel.

Wilshere speelt dan héél sterk, maar dan weer héél zwak. Correct me if I'm wrong, ik kijk niet alle wedstrijden van Arsenal. Maar dat is een indruk die ik vaak krijg als ik hem zie spelen. Wat is volgens jou trouwens zijn beste positie? Centrale middenvelder of eerder hoger, als een soort 10? Wat hij wel altijd heeft is die winnaarsmentaliteit. Zie in hem de toekomstige kapitein.

Koscielny, ja, ik krijg altijd de indruk dat hij in elke wedstrijd wel een foutje kan maken. Maar tegenwoordig zijn er wel héél weinig verdedigers op te noemen die nooit een foutje maken. Dat hij met Per een sterk duo klopt inderdaad. Dat hebben ze vorig jaar bewezen. Maar als één van de twee wegvalt zit je alweer met een probleem.

Wie zou de ideale cdm zijn voor dit Arsenal? Khedira? Of is hij te veel box-to-box? Want lopende middenvelders heeft Arsenal al centraal met Ramsey en Wilshere. Misschien die Carvalho van Sporting. Die heb ik echter nog niet veel aan het werk gezien.

17 oktober 2014 om 02:35

Wilshere is een CM vergelijkbaar met Modric. Dat is ook de beste rol die hij zou moeten krijgen. Ramsey als de lopende diepste middenvelder en Khedira zou dan perfect aansluiten. Een enorm dynamisch middenveld waarin iedereen aanvalt en verdedigt. Een echte breker lijkt me niet gunstig tenzij je iemand kan vinden in de trand van Matic. Die zie ik alleen niet op het moment.

17 oktober 2014 om 12:38

Ze hadden die Fernando die nu bij City zit misschien moeten proberen halen. Dat is nu eens echt een ouderwetse nummer 6. Khedira is volgens mij niet de ideale aanvulling. Te veel lopende mensen.

17 oktober 2014 om 15:58

'Valt nog mee' ? Als je midden in de competitie erachter komt dat je 3 spelers te weinig hebt valt dat echt niet mee, behoorlijk veel zelfs.

Wie gaan ze dan halen in januari? Er zijn maar weinig clubs die hun spelers in januari willen verkopen, zeker als ze deelnemen aan een Europees bekertoernooi.
Dus het wordt waarschijnlijk een (onbewezen) talent van een middenmoter of iemand bij een grote club die normaal gesproken op de tribune zit.

Natuurlijk heeft Arsenal ontzettend veel pech met de blessures, dat is al jaren zo. Maar aan de andere kant is het ook wel een klein beetje amateuristisch dat je selectie niet eens breed genoeg is om wat schorsingen/blessures op te vangen.
Als je een club als Hull City of Leicester bent dan kan je het nog veroorloven, maar bij een topclub hoort dit gewoon niet.

16 oktober 2014 om 16:55

Khedira, Musacchio, Carvalho, Rabiot, Van Dijk? Voldoende opties zijn er in ieder geval, de een wat beter dan de ander.

16 oktober 2014 om 17:00

Ik heb het dan vooral over centrale verdedigers, dus Carvalho, Khedira en Rabiot vallen af.
Rabiot is overigens ook geen verdedigende middenvelder en valt voor mij nog onder de categorie talent die er niet direct staat.
Musacchio is inderdaad een goede optie, Van Dijk daarentegen is niet het niveau wat ze nastreven denk ik. Verder zullen de prijzen van spelers in januari ook (veel) duurder zijn dan in de zomerse transferperiode, zoals vaak is gebleken.

16 oktober 2014 om 17:03

Carvalho kan als verdediger uit de voeten. Rabiot geen centrale middenvelder? Wat is hij dan in hemelsnaam?

Eens, Van Dijk is niet het niveau. Er zijn echter voldoende opties in de winter, juist omdat op dat moment duidelijk is wie er wel of niet voorkomen in de toekomstplannen van clubs en het de periode is waarin clubs nog iets kunnen vangen voor spelers met een aflopend contract.

16 oktober 2014 om 17:05

We've got cash to burn. Geld is geen echt probleem voor Arsenal op het moment, kasreserve van 120 miljoen pond, qua salarissen zijn we over de afgelopen 3 jaar ruim 3 ton per week omlaag, de inkomsten zijn omhoog, geld is dus echt het punt niet.

16 oktober 2014 om 17:07

Carvalho kan als verdediger uit de voeten, maar op het middenveld komt hij beter tot zijn recht. Het zal een goede aankoop zijn voor Arsenal, want hij is een echte bal afpakker op het middenveld. Toch versterk je daarmee niet je achterste linie, je voorkomt alleen dat de bal er minder vaak komt. Door een lange bal te hanteren kan je Carvalho overslaan en sta je achterin nog steeds instabiel. (ik zal de aankoop wel toejuichen hoor).

Sorry, ik bedoelde verdedigende middenvelder. Ik heb het bericht inmiddels aangepast.

16 oktober 2014 om 17:18

Over welke Carvalho gaat dit? Waar speelt hij? Neem aan dat we het niet over Ricardo hebben?

16 oktober 2014 om 17:23

Neen William Carvalho ofzoiets, een verdedigende middenvelder van Sporting Portugal, schijnt een groot talent te zijn, ken hem persoonlijk ook enkel van naam.

16 oktober 2014 om 17:46

Inderdaad William Carvalho. Werd eerst uitgeleend aan Cercle Brugge maar kon niet echt potten breken. Vervolgens keert hij terug naar Portugal en wordt hij één van de sterkhouders én wordt hij opgeroepen voor de nationale ploeg. Het kan toch snel gaan.

16 oktober 2014 om 19:01

Dank,

speler om in de gaten te houden dus :D

16 oktober 2014 om 16:58

Schar van Basel is een serieuze optie. Aflopend contract, hij wil niet verlengen, en zo krijgt Basel nog iets voor hem. Misschien een speler zoals Nastasic die niet aan spelen toekomt? En als je genoeg neerlegt verkopen clubs echt wel.
Of leg de clausule van een speler op tafel, dan heb je hem ook. En niet alle clubs hebben een probleem met verkopen.

16 oktober 2014 om 17:02

Schar is inderdaad een goede optie, ik weet alleen niet of hij voor Arsenal zal kiezen aangezien meerdere topclubs interesse in hem hebben. Nastasic wilt een terug keer naar Italië (wat ik heb begrepen), dan moeten jullie concurreren met Juventus, Roma en eventueel Fiorentina.

16 oktober 2014 om 17:09

Laat maar, we weten als Juventini allemaal wel waar Alexis Sanchez nu speelt.... premier league is, jammer genoeg, aantrekkelijker voor spelers. Nasta kan beweren wat ie wil, ik denk dat van zodra de kans zich voordoet hij wel degelijk in de PL wil blijven spelen.

16 oktober 2014 om 17:15

Dat zal natuurlijk ook aan het financiële kant liggen. Arsenal heeft veel meer te bieden dan Juventus. Ofja ... Juventus heeft het er gewoon niet voor over.

Schär en Nasta zijn wel twee hele goede verdedigers voor Arsenal.

16 oktober 2014 om 17:20

Nasta naast Koscielny zou in principe prachtig zijn ja, Schar kan ik niet over oordelen, ken hem enkel van naam.

16 oktober 2014 om 17:37

Die jongen van Bilbao dan? Laporte meende ik. Zal wel een flink prijskaartje hebben omdat Bilbao meestal clausules heeft opgenomen in de contracten maar hij is ook nog jong.

16 oktober 2014 om 19:04

Ja die koste dacht ik 35 of 40 miljoen, das wat te veel van het goede.

Nee, dat zegt ie niet. Dat zegt ie niet.
Wie heeft dit gezegd? Of bedoelt ie gewoon Ozil en Giroud?

Loopt er niets in de eigen jeugd rond?

Benieuwd of Wenger het net als van Gaal aandurft om een jeugdspeler de voorkeur te geven ipv met andere spelers te schuiven.

16 oktober 2014 om 17:01

Nee, Hayden komt tekort en voor Julio is het nog veel te vroeg.

16 oktober 2014 om 17:04

Wat ziet men eigenlijk in hemelsnaam in die Hayden? Zie hem nu al enkele malen in verschillende topics voorbij komen, maar zal echt niet meer worden dan een speler voor hoogstens de subtop. Althans, dat is mijn bescheiden visie natuurlijk.

Je hebt gewoon niet goed gezocht, er waren genoeg geschikte kandidaten.

Maar goed, hopelijk komt er daadwerkelijk iemand in januari, en die moet goed genoeg zijn voor de basis.

16 oktober 2014 om 17:17

Grootste bullshit argument inderdaad.

16 oktober 2014 om 18:12

Maarja, Wenger geeft ook bijna nooit volmondig toe dat hij fout zit/zat. Hij zal altijd zeggen zijn uiterste best te hebben gedaan.

Laporte, khedira , draxler en we kunnen hoge ogen gooien

16 oktober 2014 om 17:45

Hoezo draxler!? Alsof ze nog niet genoeg spelers hebben die op 10 horen en op de vleugel belanden..

Nouja dr was wel degelijk wat... was gewoon vol gegaan voor mangala bijv.

Benatie hadden ze zomaar kunnen halen, mits ze iets daadkrachtiger waren. Opnieuw zo naïef van Wenger om te denken dat je een ervaren CB als Vermaelen, tevens ook captain, kunt laten gaan zonder vervanger te halen... In mijn ogen is Wenger een toptrainer, maar een zeer matige manager. Zet daar een TD met kennis van zaken a la Corvino Galliani e.d. en gij zou eindelijk prestaties kunnen leveren met een topselectie.

16 oktober 2014 om 18:22

Arsenal heeft geprobeerd om een vervanger te halen maar dat is niet gelukt, en dat lukt ook niet altijd als je niet met miljoenen wil smijten

Een bod op van Dijk werd op de laatste dag bijvoorbeeld nog door Celtic van tafel geveegd en je zou trouwens gek zijn als je een blessure gevoelige jongen als Vermaelen geen mooie transfer zou gunnen.

16 oktober 2014 om 18:55

Waar zeg ik dat je Vermaelen geen transfer zou mogen gunnen? Ik zeg dat er geen degelijke vervanger is gekomen na z'n vertrek...en Van Dijk? Laat me aub niet lachen, wat een geluk dat die transfer niet is doorgegaan...typisch NL om een speler die aardig speelt bij een club met een monopoly over hun zeer beperkte competitie bij een topploeg als Arsenal als versterking te zien. Een vervanger halen is overigens niet gelukt omdat Wenger enkel in de laatste week actief is om lagere prijzen af te dwingen, terwijl het natuurlijk soms loont om gewoon snel en daadkrachtig te handelen, zeker als er zoals bij Arsenal nu financieel heel veel mogelijk is.

16 oktober 2014 om 21:43

typisch NL? Volgens mij is Arsenal Engels en Wenger Frans dus weet niet wat dat met Nederland te maken heeft?

dat er veel mogelijk is betekend trouwens niet dat je met de miljoenen gekte moet mee gaan doen.

Ik ben benieuwd Meneer Wenger.

Vind alleen het feit dat hij de DM al jaren compleet negeert wel grappig, want het is niet dat 99 van de fans al een paar jaar deze positie aankaart

Negeren is een groot woord, maar hij doet er geen moeite voor.

16 oktober 2014 om 20:49

99 vd fans?

Onbegrijpelijk dit. Wenger of all people zou moeten weten dat met de blessuregevoelige selectie die Arsenal de afgelopen vijf jaar heeft, hij het nooit zou redden zonder blessure problemen achterin met slechts 3 Cb's waarvan 1 pas net komt kijken en slechts 3 Rb/lb's. Vermaelen was ook geen parel maar in elk geval een redelijke vervanging, had gewoon een ervaren subtop CV bijgekocht just in case dan hadden we nu nog enige aanspraak kunnen maken op de titel.

Om over het niet aantrekken van een DM maar te zwijgen, verschrikkelijk slecht beleid.

Gewoon een blunder om niemand te halen in de zomer. In de winter zullen de topspelers niet verkocht gaan worden, dus zal Wenger weer met een subtopper aan komen zetten.

Laporte, Schar, Reus, Hummels, Carvalho, Khedira, Vidal, Pogba...

Pak een willekeurige 2/3 van dat lijstje en er staat wat. Arteta en Flamini is 3 maal ruk, centraal achterin is een serieus tekort aan spelers en Reus is voor elke club behalve Real of Bayern een versterking die relatief betaalbaar is.

16 oktober 2014 om 19:53

Ik zou Laporte, Schar, Carvalho en Khedira uit jouw lijstje halen als ik Wenger was. Hele dure grap i know maar ze zijn gewoon brood nodig. Arteta, flamini en diaby kunnen dan weg en heb je voor cdm Carvalho en khedira met daar naast Ramsey/wilshere en evt chamberlain.

Dan haal je gewoon Schar van Basel of Van Dijk voor de rechterkant en voor de linkerkant Laporte. Eigenlijk heeft Arsenal ook dringend behoefte aan een cdm en dan zou ik Khedira (relatief) goedkoop oppikken. Dan heb je je selectie redelijk in balans. Al zou een echte linksbuiten ook geen overbodige luxe.

Blablabla, ongeloofwaardig stuk stront dat je er rondloopt. Wees gewoon eerlijk en rechtdoor zee.

Het is tijd voor een frisse wind. Wenger is te oud en te ouderwets in zijn doen en laten, bovendien mist hij het denkvermogen wat al jaren ontbreekt.

Kroenke weg, Gazidis weg en als laatst Wenger. Eens kijken hoe dat uitpakt. Vast niet slechter dan nu. Met hun middelmatige doelstellingen, bah, en de Arsenal fans wel de volle pond laten betalen he.. waarvoor eigenlijk?

16 oktober 2014 om 20:02

Ik vind jou wel erg ongenuanceerd en grof. Bovendien raakt het kant noch wal.
Ik wil eigenlijk niet eens de moeite nemen om het uit te leggen. Wenger is het beste wat Arsenal is overkomen. Op dit moment ook één van de beste trainers. Met het materiaal wat hij heeft het maximale uit een groep gehaald.
In Wenger I trust!

Semih Kaya van Galatasaray halen!! De meesten hier op voetbalzone kenne alleen de gevestigde namen, zillen wel komen met: wie is dat?!
Maar Semih isr een zeer talentvolle koelbloedige verdediger die niet zou misstaan bij Arsenal.
Enige wat ie nodig heeft een ervaren leidende verdediger naast hem

Fabian Schar of Virgil van Dijk zouden een goede aanwinst zijn.

Mogelijk om een controlerende middenvelder te laten zakken?
Die hebben we niet.

Hoop toch dat Wenger iemand haalt, maar ben bang dat dit zo'n b-speler wordt.

Zou José Giménez van Atletico Madrid geen optie zijn? Jong, talentvol en verdedigend zeer sterk.

Ja en daarom laat je vermealen, sagna en djourou gaan? Eerst cashen daarna zien ze wel of ze vervangers kunnen kopen... Wat een amateur beleid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren