Freshzone
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 27 juni 2011
  • Freshzone
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 4.577
  • 36 jaar (28-11-1985)
  • Delft
Persoonlijke berichten
18 augustus 2011 om 22:25
#1

Je hebt gelijk. Iemands geloof beledigen is geen racisme. Ik zat verkeerd. Ik haalde geloof en ras even door elkaar. Excuses hiervoor.

19 september 2011 om 23:36
#2

Haha, respect voor je woordkeuze, droeftoeter!

26 juli 2013 om 15:40
#3

Check maar eens Google en Marktplaats. De kerel waar ik heb van heb zit vol, maar er wordt meer aangeboden! Dreambox 800 HD SE inc abbo
Succes

6 juni 2016 om 13:29
#4

Freshzone, zou je de volgende keer met ietsje meer respect richting andere VZ leden kunnen praten? Als je het niet eens bent met mijn mening, prima, maar op deze manier ben je wel erg vervelend. Ik volg Zweden al jaren, en weet dus donders goed waar ik over praat. Ik ben meerdere keren per jaar in Zweden te vinden, en de mensen die ik daar spreek denken precies hetzelfde over het nationale team als ik. Bovendien zit ik al jaren dag in dag uit op voetbalsites, dus om nou te stellen dat ik er geen verstand van heb is een beetje slecht onderbouwd.

11 september 2018 om 09:18
#5

Haha Freshzone, ik las hierboven dat je TimMatavz7 in een topic ook al geen enkel voetbalverstand toedichtte. Zoals je over mij ook al zonder te dralen en gène in onderstaand citaat op mij reageerde:

“Als je van Dijk verantwoordelijk wil houden voor die tegengoal heb je letterlijk maar dan ook letterlijk geen verstand van voetbal, sorry.”

Blijkbaar heb je jezelf nogal hoog zitten als degene die ècht de ultieme kijk heeft op het spelletje. Iets waarvan ik, als ik jou was, wat minder overtuigd zou zijn.

Zoals Koeman eveneens in dezelfde strekking over de defensieve verantwoordelijkheid in gebreke van Van Dijk bij het beslissende tegendoelpunt van Frankrijk oordeelde:

“We verliezen door eigen fouten. Het meest pijnlijk is het tweede doelpunt. Dan moet je (Van Dijk) de spits (Giroud) verdedigen en het schot (van Giroud) eruit halen", aldus Koeman.”

Koeman heeft klaarblijkelijk net als ik eveneens ‘letterlijk, maar dan ook letterlijk geen verstand van voetbal’. Een beetje pas op de plaats is in jouw geval niet verkeerd.

Ik sluit me aan bij de treffende en terechte omschrijving van TimMatavz7:

“Freshzone, zou je de volgende keer met ietsje meer respect richting andere VZ leden kunnen praten? Als je het niet eens bent met mijn mening, prima, maar op deze manier ben je wel erg vervelend.”

Sorry.

Aangepast op 11 september 2018 om 09:57 door buitenspelval.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren