Selassi 020
Algemeen
Vrienden (4)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Maandag, 1 juli 2013
 • Selassi 020
 • 200 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 2.877
 • 29 jaar (7-11-1992)
 • Amsterdam
 • Culturele Antropologie
 • Huis, tuin en keuken analist
 • 4
Persoonlijke berichten
16 oktober 2014 om 23:12
#1

Voorkomen is beter dan genezen. We zien de laatste tijd steeds vaker een discussies ontstaan rondom Ronaldo en Messi. Om dit zoveel mogelijk te tackelen proberen we - de moderators - zoveel mogelijk weg te halen wat zou kunnen leiden tot een ellenlange discussie.

Het is erg vermoeiend om te zien dat bij elk topic over Argentinië, Portugal, Real Madrid of Barcelona deze twee toppers erbij gehaald worden, om er voor te zorgen dat er weer lekker over en weer geroepen kan worden. Begrijp me niet verkeerd! Je mag Messi de beste van de wereld vinden, toch is in zo een geval het beste om het maar voor je te houden of het op een andere manier te verwoorden. Ik hoop dat je dat begrijpt .

Moet er wel bij zeggen dat de lijn tussen het verwijderen van zo een reactie of het laten staan erg dun is. De ene keer zal een moderator het dus gewoon laten staan en de andere keer wordt het voor de zekerheid weggehaald. In jouw geval gold dus het laatste.

4 november 2014 om 07:59
#2

Blijkbaar is ons onderwijs compleet naar de vaantjes. lol

Als ze al op de grote psychologie-school leren dat intelligentie gelijk is aan IQ, dan ziet het er niet goed uit voor onze toekomstige intelligentsia.

4 november 2014 om 17:29
#3

Dat een 'gewone' mens zo'n onzinnige praat zegt, dat snap ik. Die praten ook maar de pulpbladen na en doe mee met spelletjes als de Nationale IQ Test.

Maar van een psychologie-student, mag men toch iets meer verwachten.

Vreemd wel.

6 november 2014 om 12:28
#4

Nergens wilde ik IQ en intelligentie gelijk stellen, dat was misschien een fout. Ik scoor indd boven gemiddeld, hoewel ik toch motivatie mis hoef ik dus mn opleiding niet af te maken. Fijn dat je geïnteresseerd bent. Tot slot weten jij en iedereen komt niks over mij, dus graag minder roddelen en dingen in mijn gezicht zeggen of in dit geval op mijn pagina zetten

6 november 2014 om 16:34
#6

Volgens mij heb ik wel een Sarcasme Quotiënt van 140. lol

6 november 2014 om 16:46
#7

Helaas heb ik niet de motivatie om er iets mee te doen. Hehe.

3 juli 2015 om 13:16
#8

@ Sulejmanii

Dank voor deze correctie, Siggi is wellicht niet de spits geworden die we verlangde, maar hij is zeker in de toppers van onschatbare waarde geweest, en ik blijf van mening dat het een redelijk goede spits is, Hij rendeert alleen niet goed in het systeem dat wij nu spelen: zonder klassieke vleugelspelers en met veel korte combinaties, terwijl siggi juist op de voorzet bediend moet worden.

Die afgunst verdient hij in ieder geval niet, hij heeft zich altijd als een modelprof gedragen hij heeft bijv ook nooit geklaagd over zijn rol op rechtsbuiten en op de bank en ging graag de competitie met Hoesen en Milik aan. Dank voor alles en succes in Frankrijk!

Graag gedaan kerel, bedankt voor je reactie! Kan slecht tegen dat soort lui! Ben je ook een reggae gek? Je naam doet me dat vermoeden.

10 juli 2015 om 19:34
#9

Precies helemaal mee eens!'

Zoek Alborosie en Gentleman maar op, als je ze nog niet kent. Dat zijn mijn favorieten..

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren