FutureBoss
Algemeen
Vrienden (11)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 9 april 2012
  • FutureBoss
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3.260
  • 26 jaar (1-11-1995)
  • HBO: Commerciële economie
  • 11
Persoonlijke berichten
5 januari 2013 om 16:30
#5

Heey,

natuurlijk ik ben altijd bereid een ander te helpen!
Wanneer ik een CE moet controleren moet je het maar gewoon even zeggen, heb er altijd wel een keer tijd voor.
Wat tips:
Probeer de stof ver uit te werken, maak het verhaal logisch en uitgebreid, daardoor staat je verhaal sterker
Overdrijf enigszins. dat is naar mijn mening een van de taken van een columnist. Het moet stof tot discussie geven en bovendien maakt het je verhaal sappiger. Zo had je bij je laatste CE een hele alinea kunnen wijden aan waarom Giroud dé ideale spits is voor Arsenal en in een andere alinea de spits Walcott met de grond gelijk kunnen maken. Het geeft je doel duidelijker weer.
Wissel lange en korte zinnen af, dat leest het prettigst.
Begin met een leuke inleiding, als de inleiding niet goed is haakt de helft al af. Vertel een spannend verhaal of een leuke anekdote, maak de lezer nieuwsgierig, dan heb je hem voor de helft al binnen.

Verder is je schrijfstijl prima, je gaat je zeker nog wel ontwikkelen tot een goede CE schrijver, luister naar de kritiek, de tips en de complimenten die je krijgt van anderen en dan komt het helemaal goed.

5 januari 2013 om 16:50
#6

Ja wanneer ik er een moet controleren hoor ik het wel, tegen die tijd moet je maar even om mijn mailadres vragen

5 januari 2013 om 18:15
#7

Met Pogba gaat het eigenlijk best wel goed. Ondanks de concurrentie van oa Pirlo, Vidal & Marchisio speelt hij toch geregeld mee en start hij bij momenten. Heeft ook al in enkele matchen een bepalende rol gespeeld door oa te scoren of een beslissende pass te geven. Zeer sterke speler met veel potentieel, denk als één van dat trio lang uitvalt dat Pogba hen zeker kan vervangen.

5 januari 2013 om 18:27
#8

Denk dat wanneer hij gewoon blijft verder doen zoals nu dat hij zeker bij de beste vijf spelers ter wereld (op zijn positie) kan worden, alleen wat meer is dan dat is mooi meegenomen. En hij inderdaad ook een goede mentaliteit. Jammer dat hij één keer wel te laat is gekomen zonder af te bellen. Dat heeft hij per direct cash moeten betalen door niet bij de wedstrijd selectie te horen. Dat uitgerekend wanneer Pirlo er niet was en hij in de basis zou starten. Was tegen Pescara, maar beide hebben ze niet gemist (werd 1-6)

6 januari 2013 om 15:28
#10

leuk dat je me een vrienden uitnodiging hebt gestuurd, kunnen we af en toe wat discussies hebben en onze blik op Arsenal uitwisselen.

6 januari 2013 om 15:38
#11

Bedankt, ik woon in Birmingham, ongeveer 2,5 uur rijden van London. Ja ik ga vaak naar Stamford Bridge doordat bijna heel mijn familie 5 minuten daar vandaan woont. Hoop dat ik binnenkort Arsenal zie spelen maar jammere is dat de tickets in Engeland zo duur zijn, zelfs tickets van Aston Villa anders zou ik allang een wedstrijd van Arsenal hebben gekeken als ze tegen Villa spelen.

Hoe ben jij eigenlijk fan van Arsenal geworden ?

6 januari 2013 om 16:27
#12

Ik volgde de club dankzij Henry en Cesc, toen zij weg waren dacht ik dat ik de club niet meer zo zou volgen maar het werd juist het tegendeel. Ik ging Arsenal alleen maar meer volgen en meer over de club opzoeken.

Aangepast op 17 mei 2013 om 16:57 door Juanito..

6 januari 2013 om 19:55
#13

Pfff wat zouden we toch een middenveld hebben dan, ik vind het nog steeds zo jammer dat Cesc er niet meer is. Hij was gewoon een beest, genieten geblazen.

Ja Wilshere was zoals de laatste tijd weer eens goed bezig, enige waar ik van kan genieten. Hij toont tenminste strijd itt vele andere spelers.

6 januari 2013 om 23:53
#14

Dan krijg je direct mijn visie over Arsenal:

Arsenal speelt mooi en verzorgd voetbal, we proberen het spel te controleren en het initiatief te nemen. Arsenal wil en moet het spel bepalen. Het positiespel maakt ons sterk, om dit te kunnen blijven spelen is het van belang onze toppers te houden en er nieuwe toppers bij te krijgen, zeker nu.

Ik vind het mooi om te zien dat jonge spelers als: Jenkinson, Oxlade Chamberlain, Gibbs, Wilshere en Ramsey een langdurig contract hebben getekend. Het zijn allemaal spelers met een grote potentie, die in de toekomst dragers van Arsenal zullen zijn. Tevens zijn het jongens die over 2 jaar allemaal samen zullen spelen in de nationale ploeg van Engeland (behalve Ramsey), en zo elkaar dus perfect zullen aanvoelen.

Om prijzen te gaan winnen zal Arsenal spelers als deze moeten houden en niet opleiden om ze vervolgens door te verkopen. Hierbij goede en gerichte aankopen doen, niet met geld strooien en elke zomer 3 spelers halen ter waarde van 100 miljoen. Nee gerichte aankopen. Spelers waarvan je weet dat ze er zullen staan, spelers die een winnaarsmentaliteit hebben en voor elkaar door het vuur gaan.

Deze winter en anders deze zomer zullen er ook aankopen gedaan moeten worden. Ik zou het schitterend vinden als de volgende speler(s) komen: Isco, hij toont aan een team aan de hand te kunnen nemen bij Malaga. Deze jongen beschikt over een zeer goede techniek en inzicht. Arsenal kan hem op de vleugels laten spelen, af en toe afwisselen met Santi Cazorla. Iedereen heeft het over een nieuwe spits, waarom? Giroud is er net en doet het naar mijn mening prima, Podolski doet het goed op links maar zal meer scoren in de punt, en desnoods kan Walcott er ook nog spelen. Scoren is geen probleem dat word wel gedaan, alleen niet door 1 iemand. We zijn niet meer afhankelijk van 1 speler, is dat waar? Spelers als Santi Cazorla, Wilshere en Arteta zijn wel degelijk onmisbaar, niet in het scoren van goals (alhoewel Santi toch erg veel scoort) maar in het maken van het spel, ons handelsmerk. De grote vraag is is het nou zo goed om geen figuur a la van Persie te hebben, iemand waar we voor een groot deel enorm afhankelijk van zijn... Ja en nee, wij, Arsenal hadden geluk dat van Persie vorig seizoen het hele seizoen er stond zonder geblesseerd te raken, als dat wel was gebeurd had het er misschien wel eens zomber uit kunnen zien, maar toch, een speler die zoveel scoort is altijd fijn. Het geeft je moed, en als er een wedstrijd in het slop zit dan weet je dat zo iemand uit het niets zou kunnen toeslaan. En juist daarom is het belangrijk om onze topspelers te behouden.

Het is noodzaak om minimaal 4de te worden, als we de weg naar boven willen inslaan is dit belangrijk om spelers binnen te halen. Arsenal is een topclub en zal dit altijd blijven.

Over de opstelling:
Ik vind Sagna de laatste weken (na zijn rentree) voornamenlijk een slechte en onzekere indruk maken, Jenkinson deed het erg goed toen hij Sagna verving, maakte af en toe wel nog wat knullige foutjes maar heeft het in zich om de nummer 1 te worden (een Sagna in topvorm is een ander verhaal). Koschielny inplaats van Mertesacker, veel mensen geven Per de laatste weken lovende kritiek maar wat men niet ziet is dat hij vaak enorm laat ingrijpt of zich veelste makkelijk weg laat zetten (zoals vandaag tegen Swansea in duel met Michu, waaruit werd gescoord), terwijl Koschielny initiatief neemt en vooruit verdedigt. ernaast Vermaelen, is de captain maar vind hem nog niet de captain die die hoort te zijn. Gibbs is echt geweldig om als linksback te hebben, heeft snelheid, techniek en durft aan te vallen. Mikel Arteta de vice captain die het goed zou doen als Captain, vind hem het gezicht van de ploeg, geeft balans aan het team. Krijgt welliswaar kritiek dat hij teveel tikjes opzij geeft, maar hij controleert hiermee het middenveld. Let maar eens op hoe vaak hij de opbouw start. Wilshere de alleskunner, hij word een grote en waarschijnlijk een legende voor Arsenal. Santi Cazorla is een verademing om naar te kijken en laat geweldige dingen zien, sluit perfect aan op de 2 mannen die hij achter zich heeft staan. Maar hij kan meer, hij moet nog constanter presteren. Isco is een enorm talent en kan nu nog worden binnengehaald voor 20/21 miljoen als hij zijn contract verlengd wordt dat rond de 40, waarom straks 40 neerleggen als die nu voor de helft kan worden opgepikt. Heeft vorig seizoen al met Santi gespeeld en zal perfect bij ons huidige middenveld passen. Podolski verzaakt zijn werk nooit en laat zien hoe het moet, hij werkt keihard. Giroud komt nog wel daar ben ik van overtuigd, laat zo af en toe al dingen zien die getuigen van hoog niveau. Walcott, ik weet het niet, kan geweldig zijn, maar ook erg slecht en egoistisch. Toch zal Arsenal een signaal afgeven aan de buitenwereld als ze Walcott weten te behouden. AOC laat bij verre niet zien wat hij in zijn mars heeft, maar zal slagen.

Ik zou graag van je horen wie je nog bij Arsenal zou willen verwelkomen want ik ben er nog niet helemaal uit. Dit was slechts een klein gedeelte van mijn visie, er is nog veel meer te vertellen.

Arsenal ^^

Szczesny
Sagna/Jenk
Koschielny
Vermaelen
Gibbs
Arteta
Wilshere
Isco/ AOC
Santi/Isco
Podolski
Giroud/ Theo
16 januari 2013 om 15:00
#15

Thanx voor je ondersteuning bij de topic over manolev!

20 juni 2013 om 13:56
#16

Bedankt, het is nu eenmaal een zonnige periode voor de Ajacieden. Dankzij de Boer, Overmars weer een club om trots op te zijn, daar is nu eenmaal geen speld tussen te krijgen. Ze verdienen alle krediet omdat ze hun nek hebben uitgestoken, zelfs als het eens een jaartje minder mocht gaan, maar daar gaan we niet vanuit.

12 augustus 2013 om 14:07
#17

Defensieve middenvelder die graag zich voorin ook laat zien als daar de kans voor is. Technisch goed, fysiek ijzersterk en in de lucht bijna onklopbaar. Precies wat Arsenal nodig heeft op het middenveld!

11 juni 2014 om 20:02
#19

Jammer dat je niet meer reageerde op de invincibles discussie, voor niks een lap tekst getypt om het je uit te leggen haha

11 juni 2014 om 20:13
#20

"en ik ben er van overtuigd dat geen enkel team in Engeland ze tot nu toe geëvenaard hebben."

Maar het is toch gewoon een feit dat ze geëvenaard zijn?
Het feit dat ze Europees niks wisten klaar te spelen en hun titel niet konden prolongeren wat bijvoorbeeld een united wel kon zegt ook wel wat.

Maar goed...als je het zo stelt dan respecteer ik je mening en meningen kunnen verschillen. Ik ging de discussie vooral aan omdat je het in eerste instantie als een feit behandelde.

Joe!

12 juni 2014 om 10:59
#21

"maar dat ze geëvenaard zijn ligt imo meer aan het feit dat de competitie rond de tijd van the invincibles het sterkst was, en dat de verschillen toen minder ver uit elkaar lagen omdat er toen minder sprake was van externe financierders."

Volgens mij hebben de externe financierders er juist voor gezorgd dat de competitie sterker werd, dus dit klopt niet helemaal.

Moest verder wel lachen om je laatste stukje...haha

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren