Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verschrikkelijke dag voor Koeman: Lallana op weg naar Liverpool

Laatste update:

Southampton eindigde in het afgelopen seizoen als achtste in de Premier League, maar het zal voor Ronald Koeman ontzettend moeilijk worden om dit succes te herhalen. Luke Shaw heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een contract bij Manchester United en Rickie Lambert was voor het WK al naar Liverpool vertrokken. Adam Lallana volgt zijn voorbeeld: de aanvallende middenvelder is op weg naar het trainingscomplex van Liverpool, waar hij om half vier medisch gekeurd wordt.

/

Volgens de BBC naderen Liverpool en Southampton een akkoord over een transfersom, die rond de 32 miljoen euro zal liggen. Manchester United betaalt een kleine veertig miljoen euro voor Shaw en dus wordt de clubkas wel behoorlijk gespekt, maar Southampton raakt nu wel zijn twee beste spelers kwijt. Net als Lambert gingen Shaw en Lallana met Engeland mee naar het WK en zij hadden een groot aandeel in het succes van the Saints in het afgelopen seizoen.

Liverpool zit al geruime tijd achter de 26-jarige Lallana aan, maar Southampton stelde zich op als een stugge onderhandelingspartner. De negenvoudig international schijnt te hebben aangegeven dat hij absoluut de stap naar Anfield wil maken en Southampton lijkt nu alsnog overstag te zijn gegaan. Lallana komt uit de opleiding van Southampton, overigens net als Shaw, en speelde 235 competitiewedstrijden voor de club. Zijn contract loopt nog door tot de zomer van 2018.

Adam Lallana is goed genoeg voor de basis bij Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
27 juni 2014 om 15:29

Plekje vrij voor Lexie Immers!

27 juni 2014 om 15:32

En Graziano Pellè!

27 juni 2014 om 15:34

Van lallana naar een immers is net zo'n achteruitgang als je Ferrari inruilt voor een renault. Immers speelt ook niet op dezelfde postie als lallana en hij heeft een vaak wat trage handelingssnelheid wat toch echt een vereiste is voor de PL.

27 juni 2014 om 15:43

Zou ik zo dom vinden. Immers kan dat niveau echt niet aan. Pelle zou je nog kunnen proberen en een gokje nemen, maar een Altidore doet het ook slecht in Engeland. Ik zou Virgil van Dijk wel kopen als Koeman zijnde

27 juni 2014 om 16:25

doe maar een ferrari en een fiets

27 juni 2014 om 17:23

Pelle zou wel een prima aankoop zijn voor Koeman trouwens. Ook prima te betalen aangezien hij een transferbudget van 80 miljoen heeft ofzo.

27 juni 2014 om 17:25

Affelay lijkt me een goede vervanger. Heb een aantal mooie namen gezien rondom Southampton. Ik wil er wel een nieuwe NL-er bij gooien... Waarom geen Lens voor Lambert?

27 juni 2014 om 17:37

Moet oppassen dat het geen Nederlandse enclave wordt daar. Dat valt nooit goed bij de selectie en het hoeft maar even fout te gaan en Koeman wordt doodgemaakt in de pers.

27 juni 2014 om 17:48

Pelle komt al voor Lambert waarschijnlijk. Je zou de waarschijnlijk vertrekkende Dejan Lovren kunnen vervangen door Virgil van Dijk.

27 juni 2014 om 18:12

en kongolo!!!!!

27 juni 2014 om 20:30

omdat lambert een vrij slome spits is en lens een snelle buitenspeler. eerder pelle

27 juni 2014 om 20:59

Dat ben ik met je eens. Denk ook niet dat dat zal gebeuren.

27 juni 2014 om 21:01

Nouja moet je dan ook een slome spits nemen? Vind ik een beetje onzin. Lens speelt de laatste paar jaar het best in het centrum of in een twee spitsen systeem. Hij is erg sterk, vrij technisch en razend snel. Denk dat hij alle mogelijkheden heeft voor de PL om heel eerlijk te zijn.

lijken me toch prima zaken voor Koeman en co bij Southampton 80 miljoen voor 2 spelers ,alsie slim inkoop kan Koeman een heel nieuw elftal kopen en weer met winst verkopen

27 juni 2014 om 15:18

Zal me benieuwen of Koeman geode spelrs halt,och gevaarlijk als een nieuwe coach met 0 ervaring in de BPL zon tansferbudget krijgt.. Kan heel snel heel fout gaan

27 juni 2014 om 15:23

Nou ben ik niet echt een rekenwonder, maar in welke wereld is 32 miljoen en 39,5 miljoen 80 miljoen?

27 juni 2014 om 15:31

Bonussen erbij en doorverkoop percentages. Dan kom je daar echt wel aan.

27 juni 2014 om 15:39

Ik denk niet dat het slim en verantwoord is om geld uit te geven zonder dat je het zeker weet dat je het ooit binnen krijgt, ik bedoel in theorie kunnen Shaw en Lallana hun hele leven bij United en Liverpool blijven of breken ze morgen hun been en einde carriere, dan heb jij die evt doorverkoop percentage's al uitgegeven, niet slim.

Nou hebben ze gewoon 70 miljoen ontvangen voor 2 spelers die gewoon vervangbaar zijn, het enige is dat ik Koeman nooit zo gelukkig vind in zijn aankoopbeleid. Bij Valencia was een reden waarom hij weg moest dat hij stuk voor stuk dure miskopen naar Valencia had gehaald. Als ik Koeman was had ik me heel goed laten informeren door scouts (wat Southampton heeft het beste scoutingsnetwerk van heel Engeland) of zijn keuze's de juiste zijn. Geven de scouts van Southampton geen groen licht dan zou ik als ik Koeman was me daar bij aansluiten.

En ja, ik hoor de naam Lexie Immers al weer vallen, Engeland staat bol van de types Lex Immers. Immers halen zou dan ook belachelijk zijn, Immers zou een breedteaankoop zijn. Southampton heeft iets aan spelers die het team echt beter maken, sterkhouders. Dit is al iets wat ze de laatste jaren hebben ingezet. Werken met eigen jeugd en de aankopen die je doet mogen wat kosten maar moeten wel echt iets toevoegen. Denk aan Ramirez, Osvaldo, Wanyama, Lovren etc.

27 juni 2014 om 16:01

5 miljoen van Lambert erbij zit je aardig richting 80miljoen

27 juni 2014 om 16:17

Hij heeft het over 2 spelers, doen we Lambert en Shaw, dan is het maar 44,5 miljoen, zo kan iedereen naar zijn eigen wensen rekenen

27 juni 2014 om 18:55

@suc6magnet

En wanneer ga je de belasting betalen dan? Of de zaakwaarnemers?

Al dat geld is nog lang geen netto winst.

27 juni 2014 om 15:32

@ Nielfcb18,

Je kan het eigenlijk vanaf twee kanten bekijken: Ronald Koeman lijkt vrijwel al zijn belangrijke spelers kwijt te raken en dat is een groot nadeel, maar het voordeel is wel, dat Southampton enorm veel geld binnenhaalt.

Ik was sowieso al benieuwd welke spelers Koeman naar Southampton zal halen en ik zag de namen Virgil van Dijk (indien Dejan Lovren vertrekt), Graziano Pellé (als opvolger van Rickie Lambert) en Lex Immers (als opvolger van Adam Lallana) al voorbij komen en op zich zouden dit ook wel allemaal prima spelers voor Southampton kunnen zijn.

Voor Liverpool is dit echt een prima aankoop en aangezien ze aankomend seizoen Champions League spelen, is het handig om een brede selectie te hebben.

Als Liverpool-zijnde, zou ik, ook een extra aanvaller halen, ondanks dat ze Rickie Lambert al hebben gekocht. Luis Suárez is tot eind oktober/begin november geschorst en je kan niet uitsluiten dat Suárez binnen de kortste keren weer een enorme schorsing te pakken heeft.

Ikzelf zat dan bijvoorbeeld aan iemand als Mario Mandžukić van Bayern München te denken. Hij wilt zelf weg en hij is een prima aanvaller voor Liverpool, dan kan Mandžukić totdat Suárez weer terug is van zijn schorsing, een duo vormen met Daniel Sturridge en daarna kan er gerouleerd worden tussen Mandžukić, Suárez en Sturridge.

Op de tien positie kan er dan bijvoorbeeld ook gerouleerd worden tussen Jordan Henderson, Adam Lallana en Philippe Coutinho en ik hoop ook dat Liverpool Alberto Moreno alsnog van Sevilla weet over te nemen.

Mignolet
Johnson
Škrtel
Sakho
Moreno
Gerrard
Lucas
Sturridge
Lallana/Cout
Sterling
Mandžu/Suáre
27 juni 2014 om 15:43

Pelle voor Lambert is gewoon redelijk. Lambert is al redelijk oud en Pelle kan goed samenwerken met Koeman. Virgil van Dijk is ook een goede opvolger voor Dejan. Maar Lex Immers en Lallana zijn toch wel hele andere spelers....

Vind aankoop van Liverpool beetje onnodig. 32 miljoen betalen voor een speler die een piekjaar heeft gehad op zijn 26e. Daarnaast is de nummer 10 positie niet echt een positie dat de hoogste prioriteit heeft. Ik zou zeggen de backs kunnen beter versterkt worden en eventueel een extra verdediger.

27 juni 2014 om 15:48

leuke opstelling alleen klopt naar mijn mening niet helemaal!

Moreno transfer is vrij dood aangezien Sevilla 35miljoen wil en Liverpool niet verder gaat dan 25.

Lucas in de basis is ook verre van realistisch aangezien vorig seizoen Henderson daar stond en hij naar mijn mening de grote motor van het team is en eigenlijk altijd bij Rodgers als 1e op het wedstrijd formulier verschijnt.

Johnson en Skrtel komen te kort en mogen beide vertrekken het liefst zie ik Sakho Agger centraal, er zijn genoeg clubs met 2 rechtsbenige spelers centraal achterin dus zou niet begrijpen waarom 2 links benige niet kan.
als dat niet het geval is hoop ik dat Liverpool Mangala of Lovren koopt.
tevens zie ik liever Flanagan op de RB dan Johnson.

Ook is Liverpool in vergevorderde onderhandelingen met Bayern over Shaqiri.

dus een"verbeterde" opstelling staat bij mij er in
waarin je achterin dus kan schuiven als er geen CB gekocht wordt

Mignolet
Flanagan
Lovre/Mangal
Sakho/Agger
Enrique/Can
Henderson
Gerrard
Sterl/Shaq
Lalla/Couti
Sturridge
Suarez
27 juni 2014 om 15:55

Tot november Sturridge in de spits en Lallana vanaf de flank of een Shaqiri en Sterling op de flanken. Genoeg opties in aanvallend opzicht in ieder geval. Zelfs zonder Suarez staat er in mijn ogen een prima aanval als zowel Shaqiri als Lallana komt.

27 juni 2014 om 16:09

Can op linksback?

27 juni 2014 om 16:45

m1elelfc, ik denk dat je coutinho en lallana naar de flank moet verschuiven, in ruil voor sterling. Sterling speelde het afgelopen halfjaar fenomenaal op de 10 positie.

27 juni 2014 om 16:51

Can kan als CM, CAM en LB uit de voeten ja... speelde vorig seizoen ook weleens als Lb.

en Sterling op 10 kan maar je kan daarin zoveel schuiven met Shaqiri, Lallana en Coutinho en Sterling dat ik er dit van heb gemaakt

27 juni 2014 om 16:55

Mee eens, zou wel lekker zijn als Shaqiri ook komt. Eindelijk een beetje breedte in de selectie

27 juni 2014 om 18:20

Nou als de geruchten kloppen(wat niet zo zal zijn) dan komen Lallana, Sanchez, Shaqiri, Alderweireld en Origi. Lallana lijkt wel aardig zeker ondertussen. Sanchez ging een gerucht dat het al een 'done deal' was(wat dus meestal bij lange na niet het geval is) en ook met Shaqiri zou men al in een vergevorderd stadium zitten van de onderhandelingen, evenals Origi. Alderweireld is een recent gerucht. Denk niet dat hij de verdedigen problemen oplost. Blijf toch hopen op een duo met Sakho en Agger of Lovren moet gehaald worden. Dat is een prima versterking voor de verdediging. Skrtel en Johnson mogen van mij vertrekken.

28 juni 2014 om 02:40

@ m1elelfc, Helemaal eens met je stukje over Henderson, dat viel mij ook meteen op in de opstelling van Rochester. Het zou wel lekker zijn om met lucas nog te kunnen rouleren en ook Can kan op de CM spelen en volgens mij ook op de Cvm. Ik wist alleen niet dat hij ook LB kan spelen.

Verder zou ik Sturridge op rechts zetten en Sterling, Lallana en Coutinho rouleren als CAM en Lam.

Wat flanagan betreft moet ik nog maar zien of hij komend seizoen net zo kan presteren als vorig jaar en of Johnson net zo dramatisch is als afgelopen seizoen. Ik vond hem voorheen toch geen slechte back, hij moet alleen eens ophouden met schieten van afstand. Misschien als hij de bal verkeerd raakt dat hij er eens in vliegt.

Lovren en Sakho/agger zou ik helemaal graag zien achterin maar ik denk dat we Mangala kunnen vergeten. Daar zijn teveel clubs in geinteresseerd.

Ik ben benieuwd wat waar is van de geruchten over Shaqiri en Sanchez. Ikzelf hoop op Sanchez, van Shaqiri heb ik te weinig gezien om echt een oordeel te kunnen vellen maar ik denk dat Sanchez met zijn werklust zeker in de smaak zal vallen op Anfield.

Ik kan niet wachten op komend seizoen!

Kan die toch lekker Immers halen

Hoe gaat Liverpool dan spelen?

27 juni 2014 om 16:52

zie hier boven heb ik opstelling gemaakt

27 juni 2014 om 16:54

lallana op de flank gok ik, net als coutinho. Plus een stukje roulatie wegens de Champions League.

Waarom is koeman daar niet blij mee?

27 juni 2014 om 15:31

Omdat er erg veel kwaliteit ingeleverd gaat worden. Het is nog maar de vraag of je met aankopen hetzelfde weet te presteren of de prestatie weet te verbeteren !

Alsof Koeman dit niet wist toen hij daar tekende. De club krijgt meer dan 70 miljoen euro aan transfergeld binnen, dat lijkt me juist heerlijk voor een coach. Nu kan hij zijn hele elftal versterken.

Zie hem als Liverpool fan graag komen,echter 32 miljoen slaat helemaal nergens op.maarja hij is jong en engels dan krijg je dat..

Echt een verschrikkelijke dag voor Koeman. Die zal het nu wel zwaar hebben!

On: Hij krijgt heel veel geld ervoor en daar kan hij mooi wat spelers mee halen. Ik denk niet dat het heel erg is. Zolang hij goede aankopen doet met het geld dat hij tot zijn beschikking krijgt en een paar spelers huurt (bijvoorbeeld Assaidi of iemand van United, eventueel zelfs Van Ginkel), dan moet het wel goedkomen.

27 juni 2014 om 15:32

Zo verschrikkelijk zal het niet zijn, Interresse in deze jongens is er al een hele poos. Dit was te verwachten !

29 juni 2014 om 13:03

Sarcasme was het....

Was toch gewoon te verwachten. Als Koeman een beetje had nagedacht wist hij dat dit ging gebeuren en ik ben er zeker van dat hij zich daarop ook heeft ingesteld. Gewoon een mooie stap voor Lallana, die zich de laatste twee seizoenen toch beter heeft ontwikkeld dan ik had verwacht.

27 juni 2014 om 17:29

natuurlijk wist hij dit toen hij tekende.
maar de journalisten moeten ook iets te verzinnen hebben.

Dit zal Koeman vast wel ingecalculeerd hebben. Ben benieuwd wie ze ervoor terughalen.

Verschikkelijk fijne dag zul je bedoelen? Die Engelse spelers worden in eigen land toch enorm overschat en er wordt ook veel te veel voor betaald. 32 voor Lalana en 40 voor Shaw, gaat nergens over. Ze zijn goed, maar zeker niet zo goed. Als Koeman de helft mag investeren, zo'n 35 miljoen, kan hij er veel meer voor kopen dan dat die twee spelers hebben toegevoegd aan Southampton.

32m voor Lallana.... Haha. Die 39m voor Shaw is al ontzettend veel, maar daar snap ik het nog een beetje. Lallana is max 20m waard.

En nu word het wachten op een vertrek van Jay Rodriguez, Schneiderlin, Wanyama, Lovren, Chambers en Clyne, en dan kan Soton, weliswaar met heel veel geld, opnieuw beginnen.

27 juni 2014 om 15:39

Best wel jammer! Southampton speelde erg mooi en het was leuk om naar te kijken. Ik hoop dat Koeman niet Immers haalt als vervanger.

27 juni 2014 om 15:57

Alsjeblieft niet zeg, die verzuipt gewoon in de PL. Soton kan denk ik het beste bij Norwich, Fulham en Cardiff gaan shoppen, daar kun je Caulker, Medel, Campbell, Fer en Redmond sowieso ophalen.

27 juni 2014 om 16:16

Zou direct Olsson ook halen als vervanger van Shaw. Een vervanger halen voor Lallana zal wel lastig worden voor Soton.

27 juni 2014 om 16:48

Lallana is toch een vleugelspeler/tien? Zou Tadic daar niet een geschikte opvolger voor zijn?

27 juni 2014 om 18:22

Je hebt helemaal gelijk stravven, bij de degradanten lopen wel goeie spelers rond en als ze verstandig zijn huren ze nog een paar talentjes van de topclubs, misschien Campbell van jullie

27 juni 2014 om 16:49

Elke speler van soton lijkt nu 30 miljoen waard en een versterking voor topclubs, maar vergeten we niet dat deze spelers samen 8e zijn geworden? Het is geen CL waardig team ofzo.. Allemaal degelijke spelers, prima voor middenmoot/subtop, maar niet het materiaal waar je top 4 mee gaat halen.

Lol, die Engelse spelers zijn zo ongelofelijk overpriced, Lallana en Shaw voor 32 en 40 miljoen hahaha .

Dit is juist zeer positief nieuws voor Koeman. Zoals Cruijff ooit al zei: ieder nadeel heb zijn voordeel. En dat klopt want doordat juist de sterkhouders vertrekken worden de verwachtingen weer laag en zal hij meer opbouwtijd krijgen. Het enige waarop hij aangekeken zal worden is dat als hij aankopen doet voor veel geld die het niet waar kunnen maken. Voor de rest denkt niemand dat Southampton het even goed gaat doen.

Bovendien, dit jaar 1 stapje terug en volgend seizoen 2 stappen vooruit.

27 juni 2014 om 15:25

En dan weer een stap achteruit want we worden weer leeggekocht door kapitaalkrachtige clubs. Ik haat het moderne voetbal. Ik denk dat elke supporter van 'kleine' clubs het met mij eens is.

27 juni 2014 om 15:29

Engelse kleine clubs krijgen nog een flink pak geld. Feyenoord moet blij zijn met 8 miljoen voor Martins Indi waar Shaw 39 miljoen opbrengt.

27 juni 2014 om 15:30

32 miljoen voor een 26-jarige speler die toch niet echt een wereldtalent is vind ik eigenlijk wel een werelddeal. Daar moet je met fatsoenlijk beleid en management zeker beter op kunnen worden.

27 juni 2014 om 16:02

Dat is het probleem. Ik weet niet of Koeman het verschil tussen geen mogelijkheden bij Feyenoord naar veel mogelijkheden bij Southampton goed kan maken. Spelers die Feyenoord beter zouden maken zouden bij Southampton bankzitters zijn. Ik bedoel Immers? Kom op nou

27 juni 2014 om 16:03

daardoor leven de kleinere clubs, zo kun je het ook zien.
De grote clubs zijn super opportunistisch tov hun schuldenberg. De markt regelt dit vanzelf

27 juni 2014 om 17:31

ook jij onderschat Immers blijkbaar.
Koeman heeft dagelijks met hem gewerkt dus die zal het beter in kunnen schatten dan jij.
Immers zou een prima speler zijn dus laat ze maar met een mooi bod komen.

27 juni 2014 om 18:27

Klootvogel, je overschat Southampton behoorlijk. Ik denk dat Southampton maar wat graag een flink aantal spelers van Feyenoord aan haar team zou toevoegen.
Het is duidelijk dat ze over de plas een stuk meer financiële mogelijkheden hebben. Die weten ze echter maar ten delen in kwaliteit om te zetten. Southampton is absoluut geen kwalitatieve ploeg en legt het zeker af tegen de top uit Nederland.

27 juni 2014 om 19:34

@polop
Is dit een grap? De enige spelers van Feyenoord die wat zouden toevoegen aan Southampton zijn Pelle en De Vrij. Immers zou nooit in de buurt komen van het niveau dat Lallana haalde. We zoeken waardige vervangers, mensen die meekunnen met de PL. Als Gaston Ramirez al op de bank zit daar, die toch voor eeen flink bedrag overkwam uit Italie, zou Immers al blij mogen zijn met een plek op de bank.

En met alle respect, Southampton zou echt wel winnen van de top van Nederland, die ongeveer net zo goed zijn als een Stoke City of West Ham.

28 juni 2014 om 01:55

Polop:
Moeten we jou nou echt serieus nemen?
Hoeven spelers vd huidige selectie vd Saints zijn nu actief op het Wk?
Heb je Southampton dit seizoen überhaupt zien voetballen??
Vast niet anders kraam je niet van zulke onzin uit.
Southampton doet echt niet onder voor Feyenoord en of Ajax.

Die Feyenoord spelers liften mee op het WK, Haal Robben weg en wat blijft er over? We spelen niet voor niets met 5 verdedigers.

Nice, iedereen doet aankopen waardoor de PL een stuk leuker wordt komend seizoen... oh wacht, Arsenal koopt niemand en zal dat waarschijnlijk ook niet gaan doen.

27 juni 2014 om 15:26

Ach ach, transferperiode is nog nieteens begonnen, Arsenal gaat sowieso Aurier halen dat is 1, en daarnaast worden het andere toppers voor de VM en SP positie dus denk ik dat ze wachten tot na het WK.

27 juni 2014 om 15:30

Ja weet ik, maar ik word gek van het wachten en het zien van andere clubs die wel hun aankopen doen. Ik kan me niet voorstellen dat Wenger zelf zoveel geduld heeft.

27 juni 2014 om 15:37

Wenger is lekker aan het zwemmen aan copacabana. Terwijl alle andere
BPL clubs zich flink aan het versterken zijn. Het was te verwachten.
Maar de transfermarket is nog niet open dus het is afwachten.

27 juni 2014 om 15:39

Je kan het ook zo zien, de echte toppers hebben hun land maar de volgende ronde op het wk gebracht. Als ze nog op het wk zijn kan je ook niet goed onderhandelen of iemand medisch keuren... Oftewel Wenger zou zomaar een werkelijk fantastische aankoop kunnen doen!!


Of zoals jij zegt hij doet niks

27 juni 2014 om 15:52

Dat is ook wat ik denk ja, en het feit dat het contract met Puma vanaf juli intreedt, waardoor de aankopen in het nieuwe shirt gefotografeerd kunnen worden. In juli zullen we meer weten over of de club heeft geleerd van het verleden of niet...

27 juni 2014 om 16:00

Gooner, de foto's van de spelers in de puma-shirts is al voor het WK gedaan, just saying...

Wenger kan al redelijk wat aankopen doen mocht hij willen, Italia is al klaar, Ivoorkust is al klaar, Engeland is al klaar, Spanje en Portugal zijn al klaar, daar moet je toch wel iets kunnen vinden. Balotelli bijvoorbeeld, en Aurier.

27 juni 2014 om 16:11

De foto's zijn al gedaan? Wat is je bron? Als dat zo is, betekent het dus dat de nieuwe aankopen al binnen zijn?

27 juni 2014 om 16:17

Maak je niet zo druk, tot woensdag had ik precies hetzelfde, maar nu 2 dagen verder ben ik de gelukkigste fan op aarde, kan abnormaal snel gaan.

Ik denk dat Koeman wel blij is, kan die eindelijk zijn gewilde Feyenoord 2.0 maken

Lallana? Zoveel miljoen? Heb m op het WK louter ballen van zn voet zien springen danwel nodeloze overtredingen zien maken.
Voor die 70 miljoen kan Southh. Heel Fnoord opkopen.
Tuurlijk wist Koeman dat dit zou gebeuren- ze hebben nu et op de eerste persconferentie nb nog vertaald oor hem in het Nederlands. Ja, ok, zijn Nederlands is ook zwak, dat weeer wel.

27 juni 2014 om 15:30

Heel Engeland speelde op een helft tegen Uruguay na dramatisch, zo'n jonge kerel kan dan echt niet even de kar gaan trekken.

Met deze bedragen kan die heel Feyenoord leeg kopen.. Ik verwacht wel dat hij spelers mee gaat nemen! Is inmiddels bij Southampton dus 3 spelers kwijt met Shaw, Lallana, Lambert...

Zeker een kutdag, ik zie Koeman ook geen waardige vervangers halen

27 juni 2014 om 15:40

Wat verwacht jij van Koeman? Want uit deze reactie spreekt niet veel hoop.

27 juni 2014 om 16:00

Dat is ook onmogelijk om eerlijk te zijn, zulke kwaliteitsspelers vervang je niet zomaar.

27 juni 2014 om 17:10

Zijn ze echt zo goed of zijn die bedragen zo hoog omdat dat zo'n beetje traditie is binnen Engeland? Deze 2 spelers waren erbij in Brazilie, maar echt gepresteerd hebben ze niet. Europese ervaring hebben ze volgens mij ook niet. Ze ballen mee in een van de sterkste competities van Europa bij een club waar geen druk op staat. Waarom zouden deze jongens niet te vervangen zijn dan?

Wat een kop weer.. verschrikkelijke dag, alsof er iemand dood is.

ON: Dit wist Koeman natuurlijk hartstikke goed toen hij tekende bij Southampton, Lambert, Shaw en Lallana waren al lang onderwerp van transfergeruchten. Hem is vast beloofd dat er een groot deel van de opbrengst, wat dus aardig wat is, weer besteed kan worden en laten we eerlijk zijn; met Shaw verlies je een groot talent maar niet onvervangbaar voor 10 mln haal je een meer dan prima linksback ervoor terug. Lambert en Lallana zijn goede spelers, zeker voor Southampton, maar met al die miljoenen kun je minstens gelijkwaardige spelers terughalen. Er wordt natuurlijk weer zoveel voor die gasten betaald omdat het Engelse talenten zijn, en die heb je weer niet zoveel.

Dit is toch juist fantastisch voor Koeman. Die mag meer dan 100 miljoen aan spelers besteden terwijl er maar 3 spelers vertrekken. Met zo'n bedrag kun je echt ziekelijk goede aankopen doen.

Waarom is dit verschrikkelijk?
Southampton is aan het cashen als een malle. Southampton is set for live!!

27 juni 2014 om 16:01

En 3 basisspelers kwijt. Dit is gewoon dood en doodzonde, Soton zou met de selectie die ze vorig jaar hadden met wat aankopen gewoon aan kunnen haken bij Spurs en Everton.

Kan toch niet als een verrassing komen. Al voor zijn aanstelling was het evident dat Lallana en Shaw zouden vertrekken. Lovren waarsch ook.

Veel te veel geld. Is zeker een goede voetballer maar zal geen basisplaats hebben. 80 miljoen voor deze 2 spelers is geweldig onderhandeld door Soton. Hopelijk krijgen ze goede vervangers.

Ach ja, een Lallana, Shaw, Lambert, allemaal prima spelers, vooral Shaw vind ik een hele goede back, maar ja..

In nederland zijn de 'prima' spelers allemaal voor een prikkie op te halen.

2 spelers voor 80 miljoen verkopen als Southampton zijnde.

Daar kun je denk ik Martins Indi, De Vrij, Janmaat, Pèlle, Clasie, Blind, Cillessen en misschien nog wel iemand of meer voor halen ofzo..
Dat wil je natuurlijk niet, maar om maar aan te geven wat je er mee kunt doen.

Of ze willen weet ik niet maar stel je zou Pèlle, Depay en Janmaat kopen

Dan ben je misschien de helft van dat bedrag kwijt. Dan heb ik helemaal niet naar posities gekeken hoor.

Hey mensen, 2 nederlanders die allebei de laatste 2/3 jaar een uitstekende kennis van nederlandse spelers hebben gekregen en ook nog is tientallen/honderd(en) miljoenen uit kunnen geven..

Wie denken jullie dat er naar Southampton en United gaan??

Denk dat een Indi, de Vrij, Fer, Clasie, Janmaat, Blind enzo gewoon prima leuke spelers zijn voor Southampton

Wat hebben ze daar nodig? en wat gaat Van Gaal voor United halen?

Heeft iemand hier iets over te zeggen? weet dat heel oranje met united in verband gebracht word, maar wie zouden er mss echt gaan?

27 juni 2014 om 16:18

Denk je trouwens echt dat een Depay op Southampton zit te wachten? Pelle, Fer en Janmaat zie ik nog wel terecht komen bij Soton.

27 juni 2014 om 17:14

Waarom zou Koeman alleen maar spelers van Nederlandse clubs halen? Ik denk dat hij hooguit 2 of 3 spelers uit de Nederlandse competitie gaat halen. Zeker niet meer.

Voor de 80 miljoen die ze hebben ontvangen voor de 3 verkopen hoop ik dat ze halen:
1) Virgil van Dijk (celtic) - goede sterke verdediger die nog veel meer waard kan worden - 10mln
2) Tom Ince (blackpool) - talentvol en Engels is een garantie voor een enorme transfersom als hij slaagt - 5 mln
3) Harry Maguire (sheffield) - zeer talentvol en Engels, dus potentieel enorme restwaarde - 2 mln
4) Leonardo Bittencourt (hannover) - jong, maar heeft de potentie om Lallana te vervangen - 6mln
5) Darryl Janmaat (feyenoord) - past goed bij Engels knokvoetbal - 7 mln
6) Tom Cleverly (man utd) - mag weg, maar kan veel brengen met zijn ervaring - 7,5 mln
7) Vincent Aboubakar (lorient) - geweldige spits met enorm veel kracht. Heeft de potentie om de nieuwe Drogba te worden - 10 miljoen

Daarnaast nog Jesé huren van Real (zou voor hem goed zijn om wekelijks te spelen) en dan heeft Koeman echt een hele aardige selectie!

27 juni 2014 om 18:43

Janmaat totaal niet geschikt voor knokvoetbal, en Cleverley is belachelijk slecht. En denk je serieus dat Southampton Jesé kan huren haha?

27 juni 2014 om 19:07

Dat ben ik volstrekt niet met je eens. Janmaat zou uitstekend passen in Engeland verwacht ik. Cleverly is geen topper, maar zeker goed genoeg voor ploegen tussen de middenmoot en degradatie in. Daarbij heeft hij wel veel ervaring op het hoogste niveau.

En Jese gaat komend seizoen nauwelijks speeltijd krijgen. Hij mag verhuurd worden mits speeltijd gegarandeerd wordt. Dan is een ploeg die alle zeilen bij moet zetten toch ideaal! Lijkt me voor zo'n jongen een stuk beter dan bij een Spaanse middenmoot ploeg te spelen.

Vreemde koptekst, Koeman had er heus wel rekening mee gehouden dat een van de grootste talenten van Engeland deze zomer weggekocht kan worden,
En het feit dat hem een groot transferbudget te wachten staat maakt dit te verdragen.

27 juni 2014 om 16:14

Sinds wanneer is Lallana een van de grootste talenten van Engeland? Plus hij is al een beetje te oud om uberhaupt talent nog te noemen.

Neem aan dat Koeman al wel doorhad dat dit ging gebeuren...

Hopen dat hij wat leuke spelers kan halen met al dat geld.

Pelle en Janmaat zullen wel snel in verband gebracht worden met South denk ik zo. Zou toch mooi zijn, want een koopkrachtige club kan dus zo 20 miljeon neertellen voor die 2.

Het vertrek van deze 3 spelers bij Southampton zal er natuurlijk wel aan te komen. Neem aan dat Koeman hier toch al wel rekening mee heeft gehouden. Ze krijgen er geld genoeg voor terug om spelers aan te trekken.

De nieuwe spelers die Koeman koopt van buiten de BPL moeten nog allemaal wennen aan het niveau en het tempo van de competitie. Ik denk echt dat Southampton een zwaar seizoen tegen moet gaat en met een stuk 8 andere clubs tegen degradatie zal gaan vechten. Als het Koeman lukt erin te blijven kan hij volgend seizoen een stap vooruit zetten.

27 juni 2014 om 16:03

Ik heb niet zo'n vertrouwen in Koeman to be honest, en zeker niet voor deze job. Want ik ben bang dat hij half Feyenoord mee gaat nemen, en spelers als Pelle en Immers gaan echt verzuipen in de PL, die zie ik het gewoon niet redden.

Met de Renault kom je ook op dezelfde bestemming alleen ben je stukken minder aan benzine kwijt

Muniain als vervanger voor Lallana halen?

27 juni 2014 om 15:58

Denk niet dan Muniain Champion's League voetbal gaat inruilen voor een leeggekochte engelse subtopper. Zou een goede aankoop zijn maar zie het niet gebeuren.

Nou ze hebben nu dik 70 miljoen. Genoeg om vervangers te halen en extra. Hopelijk gebeurd niet hetzelfde als met Spurs die gewoon blind kocht en bijna alles flopte..

Ik zou proberen goedkoop Coentrau op te halen en eventueel Morata voor een seizoen te huren. Lijken mij goede spelers, Coentrau voor basis en Morata samen met nog een spits strijden voor de nummer 9.

Verder zou ik als ik Koeman was proberen Vilhena te halen (talent en heeft eerder met Koeman gewerkt natuurlijk) en als echte vervanger voor Lallana, Firmino ophalen bij Hoffenheim. 23 jaar en een uitstekend seizoen gehad.

27 juni 2014 om 16:04

Soton heeft niet de status om al die spelers te halen. Bovendien kunnen de genoemde spelers ook naar de wat grotere clubs. En als je dan toch naar Hoffenheim gaat kun je net zogoed Volland meenemen, die kost 15 miljoen(clausule).

27 juni 2014 om 16:21

Heb je gelijk in. Bedacht me net dat die als die snel handelt Tadic kan halen.

27 juni 2014 om 16:19

Coentrao en Morata zitten ook echt te wachten op Southampton ja. Zelfde voor Firmino trouwens.

Nou wat een verschrikkelijke dag zeg. 72 miljoen euro meer te spenderen op de transfermarkt.
Wat een belachelijke bedragen zeg, enkel omdat ze de Britse nationaliteit hebben word er zo grof voor betaald.
Voor 10 a 11 miljoen haal je Tadic op bij Twente, die niks zal onderdoen voor Lallana. Over en paar maanden het nieuwe koopje van het seizoen voor Southampton, en voor 7,5 miljoen heb je Pelle waarschijnlijk. Hou je nog iets van 50 miljoen over voor een nieuwe Lb.moet toch wel te doen zijn voor die prijs lijkt me.

27 juni 2014 om 16:04

Nu alexis halen door Suarez te verkoprn

Migno
Johns
Agger
Skrtl
Moreno
Gerr
Lall
Cout
Alexis
Sturr
Ster
27 juni 2014 om 16:05

Dit is niet realistisch. De Moreno-deal is dood, en een middenveld met Lallana, Coutinho en Gerrard word overlopen, Coutinho wisselen voor Henderson. En ik weet ook niet of Alexis wil vertrekken...

27 juni 2014 om 17:07

duidelijk weer een geval van iemand die niet weet hoe Liverpool voetbalt!! jezus christus man Agger RCB terwijl hij altijd LCB staat.. een middenveld wat helemaal niet uitgebalanceerd is...
Johnson zal ook geen RB staan als Flanagan fit is en de Moreno deal is dood.

tevens zal een fitte Henderson ook niet of nauwelijks op de bank zitten.

als Suarez verkocht wordt dan heb ik liever dat Montoya en Alexis komen en ook nog Shaqiri en dan ben je voor de rest helemaal klaar! heel misschien nog een CB erbij

met mijn opstelling zou je nog heel erg kunnen rouleren met zelfs Sturridge op de plek van Sterling met een vrije rol of Sterling op 10 en Lallana en Shaqiri/alexis van de flanken etc.. etc..

Mignolet
Montoya/Flan
Lovren/Sakho
Sakho/Agger
Enrique/Can
Gerrard
Henderson
Alexis/Shaq
Lalla/Couti
Sterling
Sturr/Lamber

Nu zal ik dan goed kijken wat voor versterking Koeman zal halen. Want alles hangt af van de nieuwe aankopen.
Immers zal in ieder geval niet de versterking zijn die Koeman nodigt heeft. En daarmee bedoel ik dat hij de plek van Lallana of Shawniet zal versterken.

Mensen zullen me wel voor gek verklaren maar Lallana eruit voor 32 miljoen, Tadic erin voor 12? miljoen... 20miljoen in de plus en ik vind Tadic echt beter als Lallana hoor.

Ze zijn echt niet lekker daar in Engeland.

27 juni 2014 om 16:17

Waarin is Tadic beter als Lallana? Tadic is zo traag als dikke stront door een trechter, die gaat daar net zo hard falen als Ruiz..

27 juni 2014 om 16:27

Ruiz en Tadic zijn compleet andere voetballers, als je die gaat vergelijken heb ik het zowieso al moeilijk om je serieus te nemen.

En Tadic vind ik verfijnder, meer overzicht hebben als Lallana die toch vooral wilder is.

27 juni 2014 om 16:33

Je hoeft me ook niet serieus te nemen, heb niet met je geknikkerd ofzo.. En als je werkelijk denkt dat Tadic beter is als Lallana, dan ben je blind

Hahaha wat een ramp. Voor 30 miljoen koopt Koeman Pelle immers Tadic. Is alleen maar goed voor de Nederlandse competitie. Feyenoord en Twente uit de schulden.

Immers word echt onderschat Southampton moet gewoon 14de eindigen volgend seizoen dan hebben ze het goed gedaan. Immers kan daar echt wel zijn steentje aan meedragen als Basis of rotatie speler. Tiendalli en Augustien hebben ook hun meerwaarde bewezen in de premier Leage daar worden hele anderen dingen van je verwacht dan in de eredivisie.

Voor 32m vinden ze het denk ik niet zo verschrikkelijk. In mijn ogen betaald Liverpool toch weer de hoofdprijs hier hadden ze niet beter achter andere spelers aan kunnen gaan?

Voor 32m vinden ze het denk ik niet zo verschrikkelijk. In mijn ogen betaald Liverpool toch weer de hoofdprijs hier, hadden ze niet beter achter andere spelers aan kunnen gaan?

Koeman gaat heus niet treuren. Tadic er voor terug, en misschien Kostic er achteraan, en Virgil van Dijk van Celtic, is het weer een aardig sterk elftal, en dan Pelle misschien nog, zie ze zo in de subtop verschijnen. Koeman maakt er wel wat van.

Dat hebben ze goed uitonderhandeld. Southampton weet toch echt topbedragen binnen te halen voor spelers die het eigenlijk nog niet helemaal waar hebben gemaakt.

Belachelijke prijs natuurlijk voor iemand die pas 1 jaar op goed niveau heeft gespeeld in de PL.

En misschien is Tjaronn Chery ook een optie op het middenveld. Doet het in Nederland ook prima, en niet duur. Ben niet bang dat hij het niet zou redden bij Southampton. Bacuna doet het ook prima bij Aston Villa.

Hou me hart vast wat koeman van plan us met het transfer budget die het te besteden geeft.

Voor 72 miljoen ( Euro's of Britse pond ?? ) kan je leuk shoppen hoor .

verschrikkelijke dag voor Koeman?! Ik denk dat hij hier juist super blij mee is, nu ze ook zo vroeg in de transfer periode zijn vertrokken South heeft zijn milljoentjes binnen en zo kan Koeman al vroeg beginnen met het samenstellen van een selectie voor volgend seizoen. Zolang ze het maar niet net zo al Tottenham gaan aanpakken.

Dit lijkt me nou niet een verschrikkelijke dag voor Koeman. Dit kon je van te voren zien aankomen en 77 miljoen is genoeg om drie vervangers te kopen voor Lambert, Shaw en Lallana. Vraag me nu alleen af hoe Southampton zit met engelse spelers. Ik weet niet hoe de regel precies werkt, maar iedere engelse club boven een bepaald aantal zitten wat betreft engelse spelers in je eerste selectie.

Volgens mij is Bakkali goedkoop uit eindhoven op te halen. Southampton is met een franse linksback bezig. En even snel Leitner uit de bundesliga ophalen.
Tel hier Pelle bij op, geschatte uitgave 20-23 miljoen totaal en je bent volgens mij niet verzwakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren