Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
oxxis
Algemeen
Vrienden (10)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 20 juni 2012
  • oxxis
  • 198 punten
  • Lid
    + Bewezen lid
  • Geen ban
  • 3.917
  • 32 jaar (5-3-1991)
  • 10
Persoonlijke berichten
12 juli 2012 om 14:59
#1

Wesley Sneijder verruilt Inter Milan voor het Russische FC Anzhi Makhachkala, meldt de website en televisie station Sportbox in Rusland

Bnr nieuws radio meld het ook op de website.

Aangepast op 12 juli 2012 om 15:00 door DAMESVOETBAL.

4 januari 2013 om 19:05
#3

Ook de Oxxis van 4us.vg?

5 januari 2013 om 18:30
#4

Hey Oxxis,

Zal het proberen zo compleet mogelijk uit te leggen voor je. Kan je niet beloven dat alles volledig waar is maar alles bij elkaar klinkt het heel logisch en is grote delen bevestigd door vrienden van me die bij Scantraxx en Fusion onder contract staan.

Id&t is oorspronkelijk opgezet door 3 personen. Irfan van Ewijk, Duncan Stutterheim en Theo Lelie. Als je het ziet zijn de voorletters ook precies de namen van Id&t. Later heeft Duncan door slim zakendoen zijn 2 collega's uitgekocht waardoor Id&t volledig van hem werd. Deze heeft hij toen gelijk ondergebracht in een holding.

Met die holding en het geld dat verdiend werd op de sensation, Thunderdome etc feesten is Duncan aan het investeren geslagen. Één van de eerste dingen die Duncan deed was Platinum label maatschappij op zetten. Onder dit label en platenproductie bedrijf heeft hij een groot aantal namen kunnen strikken. Hiermee sloeg Duncan een dubbelslag. Hij verdiende aan het persen en uitbrengen van platen van de artiesten die onder hem werkten. Tegelijkertijd kon hij zijn eigen artiesten dusdanig promoten op zijn eigen grote feesten dat de platen goed verkocht bleven. Een mooie cirkel.

In de hardcore scene was hij hiermee al goed vertegenwoordig. Maar zijn belangrijkste financiële slag heeft hij geslagen bij het ontstaan van de hardstyle scene. Toen deze in upcome was heeft Duncan zichzelf een meerderheidsbelang verschaft in Q-dance en B2s. 2 organistaties die relatief kleine maar welbezochte feestjes organiseerde in de hardstyle scene.

Duncan heeft toen hetzelfde project gedaan als met Id&t. Hij is met B2S en Q-dance steeds grotere feesten gaan organiseren. Maar ondertussen koppelde hij de grootste artiesten aan zijn eigen platinum label. De artiesten draaiden tegen hele kleine vergoedingen op zijn feesten om naamsbekendheid te winnen. En elke nieuwe plaat die ze maakten kwam op platinum label uit. Des te bekender ze werden via de grote feesten. Des te meer op brengsten uit de plaat vekroop. Weer een mooie cirkel gecreerd door Duncan.

Momenteel ligt de situatie iets moeilijker. B2S en Q-dance zijn allebei nog steeds in eigendom van Duncan zijn holding, net zoals Slam FM radio, club Bloomingdale en Club Sineac te Amsterdam. Een leuk imperium met een aantal grote feesten. Zo staat Id&t voor Sensation. Q-dance voor Defqon en Qlimax, en B2S voor Hardbass en Decibel. Sinds een paar jaar geleden is Duncan ook eigenaar van de website: Dance-tunes. Allemaal wel bekend bij je denk ik.

Momenteel heb je natuurlijk platenmaatschappij-en zoals Scantraxx, Fusion, Hardcopy en Dirty Workz. Deze huizen vele bekende artiesten zoals Dbstf, Wildstylez, Psyko Punkz, Deepack etc. Wat leuk is om te weten is dat al deze labels een samenwerkings contract hebben met de Id&t holding. En dat samenwerkings contract is weer belangrijk voor de cirkel.

Duncan heeft namelijk de macht om in zijn eentje artiesten te breken of te maken. Tenslotte is hij eigenaar van de grootste feesten. Dus toen Dov (the prophet) bekender werd met Scantraxx werden er deals gesloten. Duncan bepaalde welke dj's er kwamen draaien voor een schijntje. (De dj's krijgen momenteel voor een Defqon performance net aan 150 euro) Hierdoor kregen de dj's naamsbekendheid en werden ze beroerd. En kon Dov (the Prophet) genieten van de opbrengst van de platen verkoop. Dov blij (geld), Duncan blij (geld) en artiest blij (bekendheid)

Zoals ik al zei, de dj's op het moment krijgen nog steeds belachelijk slecht betaald voor grote feesten. Puur omdat de macht bij Duncan ligt. Zie het grote voorbeeld Showtek van +/- 4 jaar geleden. Van tophit tot totaal onbekend. Deze wilden meer geld van Platinum voor hun performances. Duncan heeft ze toen per direct er uit gezet en ze werden nooit meer geboekt voor grote feesten. Sindsdien zie je ze nooit meer en is de naam Showtek alleen nog verbonden aan house hit: Canonball.

Laatst hebben meerdere dj's van Scantraxx tegelijkertijd geprotesteerd hier tegen bij hun contractonderhandelingen. De contracten van o.a. Wildstylez en Zatox zouden tegelijkertijd aflopen en die hebben geprobeerd tijdens de onderhandelingen dingen beter geregeld te krijgen. Dit is mislukt en wel om de volgende reden. (neem Wildstylez even als voorbeeld)

Op alle merken in Nederland geld een octrooi recht als je deze aan vraagt. Sinds 3 jaar geleden zijn dj namen ook onder de octrooi rechten komen te vallen. Wanneer je de naam Wildstylez opzoekt bij het octrooi recht (moet je lid van zijn) zal je zien dat het merk " Wildstylez " een eigenaar heeft genaamd: DJ Elkabas aka Dov J. Elkabas The prophet. Hiermee heeft The prophet als eigenaar van Scantraxx 2 troeven in handen. Werknemers als Joram (wildstylez) kunnen dus om meer geld vragen en dan is het resultaat gelijk duidelijk in 2 dingen als The prophet het er niet mee eens is.

Het eerste gevolg is dat Joram (wildstylez) scantraxx moet verlaten. Hierdoor verliest Joram zijn connectie met Duncan. En daarmee ook zijn connectie met Q-dance/b2s en dus grote feesten. Dat is op zich niet zo een hele grote ramp. Aangezien Wildstylez ondertussen redelijk bekend is.

Het 2e gevolg is heel simpel. Dov The prophet is eigenaar van het merk Wildstylez. En dus ook eigenaar van alle uitgebrachte releases, merchandise en de naam Wildstylez zelf. Mocht Joram dus moeten vertrekken raakt hij ook zijn bekende naam Wildstylez kwijt. Door deze twee gevolgen kan Joram onmogelijk stoppen bij Scantraxx. Hij zal zijn connecties met grote feesten verliezen, maar ook zijn populaire dj naam en zijn bekende releases.

The Prophet heeft dus bijna al zijn dj's onder dubbele macht staan. Uitzondering hiervan is headhunterz. Hierdoor kan hij dj's uitbuiten in contract onderhandelingen, kan hij ruim 70% van de platen opbrengsten genieten en kan hij ze voor een schijntje op laten treden bij de feesten van Duncan. Waardoor Duncan goedkoop de grootste artiesten heeft waardoor zijn feest automatisch een succes word. Weer een hele mooie cirkel die rond is.

Tegenwoordig begint Q-dance in andere landen ook al. Een leuk bijkomend feit is dat Q-dance in Australië landde nadat Duncan een tijdje ge-emigreerd is geweest naar Australië.

Momenteel heeft Duncan nog steeds de hele Hardcore en hardstyle scene in handen. Ze zijn hard bezig om de overstap te maken naar de USA en het dus een gigantisch economisch festijn te maken. EDC in Vegas was al een succes en die succesen worden op korte termijn uitgebreid.

26 oktober 2013 om 15:56
#5

Hier is het artikel en hier de link: http://www.ad.nl/ad/nl/1017/Buitenlands-voetbal/ar...
FC Barcelona heeft geen 57 miljoen euro betaald voor Neymar. Dat is het transferbedrag waarvan tot nu toe sprake was. Odilio Rodrigues Filho, voorzitter van Neymars oude club Santos, ontkent die transfersom in een interview dat vandaag verscheen in de krant O Estado de Sao Paulo.

Barcelona sprak afgelopen zomer van een transfersom van 57 miljoen euro. Rodrigues noemt dat 'een groot misverstand'. Het juiste transferbedrag zou 17,1 miljoen euro zijn. Daarvan kreeg Santos zelfs maar 55 procent, omdat DIS en Teisa, twee privé-bedrijven, voor 45 procent eigenaar waren van de voetballer.

Daarnaast zei de Santos-voorzitter dat zijn club ook nog recht heeft op een extra som van 2 miljoen euro, als Neymar genomineerd wordt voor de Fifa Gouden Bal. Daarnaast moest Barcelona twee vriendschappelijke wedstrijden spelen tegen Santos. De Catalanen kunnen nog afzien van de tweede wedstrijd, maar moeten in dat geval 4,5 miljoen euro extra betalen.

Barcelona betaalde aan Santos ook 7,9 miljoen euro om in de toekomst een voorkooprecht te hebben op maximum drie spelers van de Braziliaanse club.

In totaal betekenen de uitspraken van Rodrigues dat Santos en de bedrijven DIS en Teisa samen 25 miljoen euro ontvingen voor Neymar. In de toekomst zou dat gezamenlijke bedrag maximaal kunnen oplopen tot 31,5 miljoen euro

27 december 2013 om 18:42
#6

Boerenkool? Jakkes!

28 december 2013 om 16:37
#7

We zullen het jullie niet makkelijk maken. haha
Moge de beste winnen.

10 januari 2014 om 14:27
#8

Beste Oxxis, Je schreef door de week zo iets van: waarom is dit een onderwerp van discussie? Heteros doen immers ook geen coming out over hun sexuele geaardheid.

Nou, ze doen het dus wel. Rafael van der Vaart is één al al open boek voor alle roddelbladen. Zijn vriendinnen vertellen ook werkelijk alles. Wesley Sneijder doet het ook. En Andy van der Meijde. Elk verliefdheid, serieuse relatie, crisis, zwangerschap, vreemdgaan, scheiding, het ligt allemaal op straat. Niemand associeert met coming out. Maar het feit dat een voetballer in Persoonlijk-rubriek in VI vertelt dat ie een vriendin heeft is wel eigenlijk een vorm van coming out.

Zou het niet fijn als een speler dat ook in VI terloops zou kunnen zeggen?

Niemand hoeft openlijk dit of dat te zijn. Er zijn genoeg spelers die publiciteit vermijden. Prima. Maar het is wel fijn als je tenminste tegenover je ploeggenoeten eerlijk kan zijn. '' Nee, ik heb geen vriendin, ik val op mannen.'' Niet maar constant liegen, doen alsof, het vreet je.

Trouwens, in ander sport-terreinen zijn veel mannen en vrouwen actief die open en eerlijk zijn over hun geaardheid. Dit onderwerp is constant in het nieuws omdat het gek is dat er niemand in voetballerij open durft te zijn. Het gaat namelijk ook over eigen welzijn. Je voelt je beter als je kan zijn wat je bent.

Voor de rest goed weekend

22 april 2015 om 10:20
#9

Beste Oxxis,

Ik las net dat jij zei dat Ajax geplaatste club zou zijn in de voorronde Cl.
Hoe zeker is dit en waar heb je het vandaan?

Zou natuurlijk geweldig zijn als dit zo is want dan maakt Ajax op papier meer kans op deelname Cl.

Ik hoor het graag van je.

8 juni 2017 om 10:26
#10

Zat ik er toch niet zo heel ver naast he? Nu alle feiten bekend zijn is het wel duidelijk dat Liverpool zich dus schuldig gemaakt heeft aan schandalige praktijken. Kan je het nog een keer op haat proberen te gooien, maar helaas.

16 juni 2017 om 12:34
#11

We zullen het er maar op houden dat jij de kant van Liverpool kiest en ik de kant van Arsenal. Enneh, ga me geen kid noemen als je leeftijd op je profiel je werkelijke leeftijd is. Kan jij niet weten, neem het maar van me aan.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren