Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp sprakeloos na sluiten deal: ‘Ik kan niet de juiste woorden vinden'

Laatste update:

Adam Lallana heeft zijn aflopende contract met een maand verlengd tot eind juli, zo maakt Liverpool wereldkundig. De aanvallende middenvelder maakt hierdoor sowieso het seizoen af in de Premier League, die op 17 juni wordt hervat. The Reds benadrukken echter ook dat Lallana na afloop van zijn verbintenis vertrekt, na zes seizoenen te hebben gespeeld op Anfield.

"Ik weet dat Adam behoorlijk in trek is bij andere clubs, die hem voor volgend seizoen willen contracteren", verklaart manager Jürgen Klopp op de clubsite. "Deze contractverlenging geeft vooral aan hoe betrokken Adam is bij deze club en dit gebaar waarderen we dan ook zeer. Ik kan niet de juiste woorden vinden in het Engels om aan te geven hoe belangrijk hoe voor deze club is sinds ik hier ben begonnen (in 2015, red.)."

"Adam stelt Liverpool altijd op de eerste plaats, maar dan ook echt altijd", vervolgt Klopp zijn lofzang op Lallana. "In onze gesprekken heeft hij ook altijd benadrukt dat ik als manager de voorkeur moeten geven aan spelers die hier ook volgend seizoen nog zijn. Adam wil hier op een waardige manier afsluiten. Het zegt echter alles over zijn karakter dat hij de ontwikkeling van spelers die hier voor de lange termijn zijn niet in de weg wil staan. Zijn rol is echter té belangrijk om nu al afscheid te nemen."

Lallana werd in 2014 overgenomen van Southampton en de middenvelder kwam in de afgelopen zes seizoenen tot 22 doelpunten in 178 wedstrijden in het shirt van Liverpool. Voor de coronacrisis werd hij door Klopp meestal als invaller gebruikt. Lallana is in de Engelse media al gelinkt aan Leicester City, dat onder leiding staat van Brendan Rodgers. Het duo werkte enige jaren geleden bij Liverpool al samen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje een overdreven reactie van Klopp. Voor Lallana zal het vast geen moeilijke keuze zijn geweest, die wil komende maand het kampioenschap nog meepakken. Verder is het natuurlijk een prima voetballer die echter onder Klopp slechts een bijrol vervult. Ik hoop dat hij deze zomer een mooi club vind waar die weer belangrijk kan zijn. Dit is gewoon een speler die makkelijk voor 95% van de clubs een versterking kan zijn. Leicester waarmee die in verband wordt gebracht lijkt me zeker een mooie optie, denk ook dat hij daar zo basisspeler is.

9 juni 2020 om 14:52

Valt mij op dat de trainers die ik hoog acht, altijd praten in superlatieven over hun spelers, zo erg dat het compleet ongeloofwaardig is, vind ik wel een minpuntje, maar ach zolang dat het enige is 😜

9 juni 2020 om 14:56

Haha, dat was ook exact mijn gedachte. Even de titel meepakken, en terecht. Overigens is Lallana toch wel stukkie minder als een paar jaar geleden? Zie hem niet direct basisspeler worden bij Leicester City eigenlijk, die hebben ook meer dan prima spelers die op zijn positie spelen.

9 juni 2020 om 15:07

Hij heeft de afgelopen jaren ook wat pech gehad met blessures, maar de wedstrijden die hij speelde, deed hij moeiteloos mee bij Liverpool en viel die ook niet uit de toon. Het is gewoon een speler met een hele goede basistechniek die een erg constant niveau haalt als die speelt. Dan sta je er al snel op bij een trainer. Daarnaast heeft die al met Rodgers samengewerkt bij Liverpool. Denk niet dat ze hem zouden halen voor de bank, dan kan die net zo goed bij Liverpool blijven.

9 juni 2020 om 15:14

Tja als wisselspeler die 100K per maand verdiend, is het natuurlijk niet zo moeilijk even een maandje te verlengen( en zo nog snel een PL titel op je palmares te kunnen zetten😉)

9 juni 2020 om 15:48

Die medaille had die hoe dan ook gekregen ook als die niet had verlengd (bij min. 5 wedstrijden in het lopende seizoen), zo hebben bijvoorbeeld ook spelers een PL medaille in de kast die bijvoorbeeld in de winterstop zijn verkocht/verhuurd. Overigens hoef je als transfervrije speler over het algemeen niet te klagen over je financiën. Die krijgen regelmatig nog een vette tekenbonus + salaris als ze ergens tekenen. Want er hoeft toch geen transfersom te worden betaald.

Eigenlijk niet zo gek, na zoveel jaren in dienst van Liverpool kan hij eindelijk de PL winnen en dan zou het je net gebeuren dat je net weg bent.voor hem wel hopen dat hij niet geblesseerd raakt (gezien zijn blessure geschiedenis) voor hij elders medisch gekeurd wordt

Klopp en Pep altijd met die superlatieven van ze. Overdrijf niet zo joh. Alsof Lallana zo belangrijk is.

9 juni 2020 om 15:19

onderschat zijn rol in de kleedkamer niet

Nou Klopp, de juiste woorden zijn dat hij graag nog een maand blijft omdat de club op het punt staat een historische landstitel binnen te halen en hij daar als speler graag nog volledig deel van wil uitmaken. Ook voor hem is het gewoon een bekroning op zijn carriere en 6-jarig dienstverband bij de club ook al zit ie de laatste jaren vooral op de bank. Er zullen heel weinig mensen zijn die een andere keuze zouden hebben gemaakt in deze situatie of die er geen begrip voor hebben dat hij nog een maand bijtekent. Dit heet gewoon gezond verstand.

Overdreven of niet, het is hoe Klopp er al vele jaren inslaagt om van een stel goede voetballers een team weet te smeden. Zie eerder zijn resultaten bij FSV Mainz en Borussia Dortmund. Ik zag Lallana trouwens nog actief in de laatst gespeelde stadsderby die Liverpool met 5-2 won. Ik denk dat hij bij Leicester wel een basisplaats weet te veroveren.

Beetje tenenkrommende act dit, zoals Pep Guardiola dat ook zo goed kan. Kan daar niet zo goed tegen, moet ik zeggen.

9 juni 2020 om 18:22

Gelijk heb je. Deze twee managers weten vaak toch wel heel erg te overdrijven over de toevoegde waarde en kwaliteiten van de eigen spelers. Aan de ene kant misschien goed voor het zelfvertrouwen, maar aan de andere kant lijkt het me dat de speler zelf ook wel doorheeft dat hij redelijk in de maling wordt genomen.

Hoeveel interesse is er voor Lallana? Vraag mij af of Ajax, tegen een Tadic-salaris, een kans maakt om hem voor 2 seizoenen te laten tekenen. Voor hem een kans om in de CL actief te blijven. Zie in Lallana een goede ervaren kracht met technische vaardigheden die in de buurt komen bij Ziyech.

9 juni 2020 om 18:24

Dit is helemaal nog geen gekke gedachte! Vind dit namelijk ook een erg technische speler. Zou nog wel minimaal twee jaar mee moeten kunnen komen op Eredivisie niveau lijkt me en aangezien Ajax momenteel niet echt breed zit in de middenvelders, is dit een vrij goede tijdelijke oplossing.

Liverpool gaat zijn eerste kampioenschap in 30 jaar halen en dan zal je een maand van te voren afhaken? Natuurlijk logisch dat hij zijn contract verlengd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren