pelie
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 11 december 2004
  • pelie
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve IP Ban, tot Maandag 15 oktober 2018 om 22:44
  • 1.424
  • 27 jaar (1-11-1993)
  • Kessel-Eik
  • HBO
  • 1
Persoonlijke berichten
13 december 2013 om 14:40
#2

Turkije heeft de afgelopen 5 jaar zich 3 keer naar de eindrondes van het CL weten door te stoten, en een halve finale Europa League vorig jaar. Dat is 4x meer dan Nederland de afgelopen 5 jaar heeft weten te behalen. Dus je hoeft niet zo minachtend te praten hoor.
Corruptie vind in Nederland minstens net zo veel plaats, maar hier is de rechterlijke macht en justitie te slap om het te kunnen bewijzen. Of denk je serieus dat corruptie alleen in Turkije voor komt?

13 december 2013 om 15:46
#3

En je conclusie is dus dat een keer corruptie betrekking heeft op de gehele competitie? En als ze een keer corrupt zijn zijn ze altijd corrupt? Dus Juve is nog steeds corrupt? Met zo een denkwijze kom je niet ver vriend. Je kan eerder zeggen dat ze juist van hun fouten leren, en onder extra toezicht staan, waardoor corruptie des te minder voorkomt.

Turkije heeft vorig jaar en dit jaar een behoorlijk stuk meer punten binnengehaald dan Nederland. Als het zo doorgaat zijn we ze binnen twee jaar voorbij, we gaan het zien.

De meeste Turkse clubs zijn beursgenoteerde bedrijven, waardoor elke cent inkomst en uitgave bekendgemaakt moet worden. Hierdoor is zwart geld in de club pompen onmogelijk. Ik zou me eens inlezen voordat ik dit soort uitspraken doe, echt… Doe even volwassen de volgende keer.

13 december 2013 om 17:58
#4

Omdat buitenstaanders er geen snars van af weten. Jij bewijst het eigenlijk wel een beetje. Ik hoop dat je dat zelf ook in ziet. Dus haal je maar voorbeelden van 20 jaar oud erbij om je punt te bewijzen.

Nogmaals, doe alsjeblieft je research volgende keer voor je onzin uitkraamt.

14 december 2013 om 14:49
#5

De buitenlanders kunnen niet oordelen, want die pikken allen af en toe iets op in de media of horen eenzijdige verhalen. Of ze praten de kudde na, dat kan ook nog. Als je beide kanten van het verhaal niet kent mag je niet oordelen.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren