Darkblade
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 2 oktober 2007
  • Darkblade
  • 198 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.179
  • 28 jaar (26-1-1993)
  • Doorn
Persoonlijke berichten
20 mei 2013 om 17:45
#5

Haha, ja klopt, ik let vooral op nieuwtjes van ADO natuurlijk. Wat ik weet is dat er in ieder geval een grote schoonmaak komt, wederom. Chery zal zelf weg willen en daar hebben de meeste supporters wel vrede mee. Vicento mag tranfservrij weg, ook Leeuwin, Horvath, Tihouna en Broekhuizen gaan.
Kolk gaat waarschijnlijk verlengen, niet omdat hij zo goed speelt maar omdat hij een hechte band heeft met Steijn. Poepon zullen ze ook nog proberen te laten vertrekken en Elbers, naar mijn idee een prima talent voor ADO is al naar Helmond overgestapt. Omeruo gaat als het goed is terug naar Chelsea al heeft Steijn gezegd dat hij wel z`,n best gaat doen hem nog een jaar te huren maar die kans is vrij klein.

Steijn heeft gezegd dat hij voor elke positie een speler wil halen, Misidjan wordt al genoemd maar ik denk zelf ook dat ze gaan proberen Boymans te huren / kopen van AZ. Verder zijn ze al bezig met nog een seizoen voor Koppers, desnoods overkopen. Voor het middenveld zal dan inderdaad wel een van Haaren komen, hij is wel een type speler die bij ADO past, maar persoonlijk zou ik het zonde vinden omdat ik denk dat er in de jeugd betere opties zijn.

Want volgend jaar zal wel weer meer jeugd gaan spelen, dit jaar hadden we van Duinen en Beugelsdijk die zich hebben ontpopt tot basisspelers, maar ik verwacht dat er volgend jaar ook jongens als Buwalda, Bakker, Korte, Merencia gaan proeven aan het eerste. Misschien ook nog vdmeer, hij heeft nog niet mee gedaan bij het eerste maar is inmiddels 18 en zit wel vaak bij verschillende Oranjeonderzoveel elftallen.

Maar goed, niks is zeker, maar als ik in het bestuur zat zou ik in ieder geval zorgen dat Vossenbelt komt en proberen die Boymans te huren en desnoods Bulykin terug halen omdat er echt een killerspits moet zijn, zeker als vduinen ook weggaat.

wow ik heb echt veel getypt haha.

Aangepast op 20 mei 2013 om 17:46 door Constantijn.

20 mei 2013 om 20:40
#6

Boymans heeft in ieder geval laten zien dat hij zich snel kan aanpassen en makkelijk scoort bij NEC dit seizoen. Platje vind ik ook een goeie speler, en ook wel type ADO maar die gaat ook niet vaak scoren heb ik het idee, in ieder geval heb je meer aan een type Boymans. Het geld dat er vrij komt wordt overigens merendeel gestopt in de schulden, vandaar dat ook Toornstra is verkocht voor een relatief laag bedrag omdat dat geld toen hard nodig was.

Opvolger van Chery lijkt me Misidjan, mocht hij gekocht worden. Op het moment zijn er eigenlijk geen vervangers aangezien Vicento ook weggaat en vduinen misschien ook, al ben ik overtuigd dat hij sowieso nog een jaar blijft. En Elbers is ook al weg. De jeugdspelers die doorstromen zijn nog niet klaar voor de basiself dus als Misidjan niet haalbaar is moet er iets anders komen, waarschijnlijk transfervrij. Maar mochten ze Bulykin of Boymans weten te strikken en vduinen blijft, dan kan Mike gewoon vanaf rechts.

19 juni 2013 om 11:38
#7

Inderdaad je had gelijk. En het verbaast me opzich niet, maar wel dat iedereen erg over hem te spreken is hier op de site. Ook allemaal Feyenoorders die hem liever hadden gehouden dan dat Singh werd gehaald. Hopelijk pakt het inderdaad goed uit :)

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 16 oktober
Fiorentina wil in januari een poging wagen om Andrea Belotti in huis te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren