Feyroferr
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 5 november 2010
  • Feyroferr
  • 26 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 2.498
  • 38 jaar (21-6-1984)
  • Rotterdam
  • 2
Persoonlijke berichten
2 september 2011 om 18:39
#1

Klopt, met doorverkoop zou het inderdaad rond de 6,5 a 7 miljoen uitkomen.

Het komt allemaal wel goed joh.
El Ahmadi en Bakkal herenigd, ik denk dat die twee samen wel goed gaan spelen net zoals in hun Twente tijd.
Nu we er ook een spits bij hebben ziet het er beter uit, Fernandez en Cabral op de flanken.
Als Biseswar fit is haal je Fernandez eruit.
Ik denk dat het allemaal wel goed komt, plek 5-8 moet te doen zijn met deze selectie.

23 september 2014 om 13:46
#2

Ook hier nog ff:

Feyroferr! Dank! Jij ook gefeliciteerd met het geweldige spel. Daar kan je veel trotser op zijn dan 'onze' driepunter. Het was beschamend.

Over Siggy heb je wel gelijk, al is het niet echt een Ajaxspits. Ik begreep daarbij niet waarom Kishna er zo laat in kwam. Feyenoord speelde vrij opportunistisch en daar had Ajax geen antwoord op. Ze hadden met veel meer 'peper in de reet' moeten spelen zoals de 2e helft tegen PSG en zoals Feyenoord zelf deed tegen Ajax. Daar ligt volgens mij vooralsnog ook gewoon een mentaliteitsprobleem. Die heeft Feyenoord daarbij ook want ik had wel willen zien hoe Feyenoord had gepresteerd met dezelfde bezieling en inzet tegen Sevilla als tegen Ajax...

1 mei 2015 om 18:52
#3

Ik vind t geen kind van de club,is op 15/16 jarige leeftijd over gekomen van Vitesse of weggehaald mag jezelf invullen. Komt uit Pannerden dus onwaarschijnlijk dat hij een seizoenskaart van Feyenoord had toen hij bij Vitesse speelde,dus hoe kom je erbij kind van de club? Kongolo,v Beek,clasie,de Vrij,indi,fer,vilhena,boã«tius spelers die er vanaf hun 6e zitten dat zijn kinderen van de club. En der is helemaal niet bespottelijk om gegaan,hij had de concurrentie ook van Hahn verloren dus kan je voor zijn zelfvertrouwen beter van Vermeer verliezen. Vermeer is pas bespottelijk behandeld bij je club steekt hand eerst in eigen boezem voor je loopt te bashen.

**************************************************...
Als een speler meer dan 10 jaar bij een club zit, vind ik de term kind van de club erg toepasselijk! En Feyenoord heeft fans door heel het land, ongetwijfeld dat je geen in Pannerden zou kunnen hebben hypothetisch gezien.

Met Vermeer is helemaal niet bespottelijk om gegaan, met je hand in eigen boezem steken. Vrij misplaatste opmerking, dat trucje van die nare zaakwaarnemer van hem en Van Geel dat is pas bespottelijk. Daarbij zeggend, erg dom van Ajax geweest en een leermoment om Feyenoord uit te sluiten.

Vermeer presteerde niet meer, dan sta je er naast hij heeft heel veel kansen gehad van Frank. Als jij niet meer presteert op je werk, wordt je ook vervangen kan ik je melden. En bovendien was ik, en zal ik altijd een fan van Vermeer blijven. Hij is ook erg bepalend geweest in het behalen van de landtitels, en is een erg goede kerel. Bovendien heeft Cillissen ook dit seizoen, laten zien dat hij een veel betere en betrouwbaardere keeper is.

Tot slot, weet je wat ik lachwekkend en hypocriet vind aan de meeste Feyenoordsupporters. Sinds hij onder contract staat in Rotterdam, kan hij niks meer verkeerd doen en is het een held. Maar toen hij nog bij Ajax onder contract stond, was het een verguisde matige keeper.

Het verkeren zich, en behoorlijk veelzeggend.. :)

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 13 augustus
Cody Gakpo heeft inmiddels contact gehad met Erik ten Hag over een transfer naar Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren