GoonerAR16
Algemeen
Vrienden (58)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Donderdag, 13 augustus 2009
 • GoonerAR16
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 5.194
 • 29 jaar (11-6-1993)
 • Gorinchem
 • Rechtsgeleerdheid Universiteit Utrecht
 • Student
 • 58
Persoonlijke berichten
14 juli 2011 om 17:41
#56

Ja eigenlijk nooit aan gedacht om dat te doen Vind het denk ik niet zo handig om dan persoonlijke gegevens te lezen maar wellicht dat ik eens een keer zal zoeken naar een mooie afbeelding :) Dilemma wordt wel of ik dan Ajax of Real neerzet op de achtergrond...

18 juli 2011 om 15:47
#57

Zie reactie 68. Nog een aantal spelfoutjes eruit halen en het wordt gepucliceerd. Ik ben al aan het denken voor komende stukken en ook al wat aan het schrijven, maar een extra ideetje zou geen kwaad kunnen.

Aangepast op 18 juli 2011 om 15:53 door tim10rooney.

4 augustus 2011 om 13:02
#58

Zodra de transferperiode afgelopen is, zal ik de opstellingen op mijn profiel plaatsen waarvan ik denk dat ze ideaal zijn voor mijn clubs, Arsenal en Ajax.

28 augustus 2011 om 23:46
#59

Hoe voel je je naar vandaag? :)

29 augustus 2011 om 23:55
#60

Tjah, het is natuurlijk verschrikkelijk om je team zo hard onderuit te zien gaan. Ik ben zelf ook fan van Arsenal en Manchester United en zit dus met een gemixt gevoel. Aan de ene kant vind ik het geweldig dat Manchester United zo geweldig gespeeld heeft, maar aan de andere kant de ondergang van Arsenal. Hun toekomst perspectief ziet er ook niet bepaald goed uit, Wenger verzuimd het op de transfermarkt. Vandaag is er ook niks bekend geworden over enige activiteit. Dit Arsenal moet echt gaan vechten om een startbewijs in de Champions League. Het zal nu eerst een paar weken nodig hebben om hier boven op te komen. Ik verwacht wel dat ze zullen winnen, dat gebeurt meestal na zo`,n vernedering. Maar daarna zal het weer minder worden en dat zal, denk ik, het einde betekenen voor meneer Wenger. Het zal waarschijnlijk lijken op een vrijwillig vertrek van Wenger gezien wat hij heeft gedaan voor de club. Maar het bestuur zal hem vragen om weg te gaan en aanbieden om het te lijken op een ontslag.

Daarna lijkt me dat het tot de winter transfer periode slecht zal gaan. Dan zal er toch echt gekocht moeten worden. Dat lijkt me de enige redding van Arsenal op dit moment.

1 september 2011 om 00:15
#61

Denk je? :)

Wenger heeft ongelooflijk veel gedaan voor de club. Hij is echt een clubheld. Maar ik denk dat het bestuur toch wel weg probeert te werken als Arsenal onder hun niveau blijft spelen. Zo werkt dat eenmaal in de voetbalwereld. Het liefst zie ik hem ook nog een paar jaar daar blijven, maar ik denk niet dat hij dat meer vol houdt, het bestuur wil toch eremetaal zien na een tijdje. Als het dit jaar echt slecht gaat hebben ze een reden om hem weg te werken. Ik denk echt dat het gaat gebeuren.

Maar wel zien wel. =,

Arsenal heeft trouwens nog wel goede versterkingen gehaald, alleen Benayoun is vreselijk dom. Dan kun je beter de derde keeper halen van Willem II.

Aangepast op 1 september 2011 om 00:25 door MagicFeet_7.

1 september 2011 om 00:55
#62

Ik denk niet dat mensen naar het stadion komen om Wenger te zien toch? :)

En als het om financiën gaat, als je kampioen wordt krijg je ook vrachtwagens met geld binnen. Zo veel seizoenskaarten zullen er ook niet worden ingeleverd. De fans zullen het ook zat worden dat het niet zo goed gaat met Arsenal. En als het niet goed gaat met de club reageren de fans dat altijd af bij de trainer: Wenger.

1 september 2011 om 12:36
#63

Die protesten verklaar ik met magie.

Ik wist niks van die protesten af, heb ik ff gemist denk ik. Maar ach, we zien wel. Als hij blijft blijft er een clubheld bij Arsenal. Dat zou toch wel het mooiste zijn, maar we zien wel! ,P

7 september 2011 om 23:39
#64

@ajax_real

Wenger gaat echt niet weg bij Arsenal hoor.. Zonder Wenger zat Arsenal nu nog veel dieper in de problemen. Wenger had in de afgelopen jaren geen/vrij weinig geld en dit jaar had hij wel geld, maar er gebeurde maar niks. Alsnog heeft Arsnal rond de 60 miljoen uitgegeven, maar dat moest vooral op het laatst gebeuren. Hopelijk kopen ze in de winter nog een Gourcuff. Maar voor mij is 1 denk zeker: Wenger blijt nog jaren bij Arsenal. Geef Wenger een selectie als City of Chelsea en die word sowieso kampioen. Ofterwijl: Wenger is een geweldige trainer.

7 september 2011 om 23:43
#65

@ajax_real

Wenger gaat echt niet weg bij Arsenal hoor.. Zonder Wenger zat Arsenal nu nog veel dieper in de problemen. Wenger had in de afgelopen jaren geen/vrij weinig geld en dit jaar had hij wel geld, maar er gebeurde maar niks. Alsnog heeft Arsnal rond de 60 miljoen uitgegeven, maar dat moest vooral op het laatst gebeuren. Hopelijk kopen ze in de winter nog een Gourcuff. Maar voor mij is 1 denk zeker: Wenger blijt nog jaren bij Arsenal. Geef Wenger een selectie als City of Chelsea en die word sowieso kampioen. Ofterwijl: Wenger is een geweldige trainer.

11 september 2011 om 15:45
#66

Favoriete opstelling Ajax 2011-2012

Anita als verdedigende middenvelder die de snelste optie kiest, of dat nu Janssen of Eriksen is. Hoeft niet op te komen, maar ruimte maken voor Jan en Toby om dat te doen.

Eriksen als iets naar rechts geschoven nummer 10, en Janssen iets minder diep, en naar links geschoven.

11 september 2011 om 15:53
#67

Favoriete opstelling Arsenal 2011-2012

De keuze tussen Per en Koscielny hangt af van de tegenstander. Tegen teams als United, City, Bolton etc. liever Koscielny, die over de grond sterker is en tactisch beter is. Tegen Stoke, Chelsea etc. juist Mertesacker, omdat hij de Duitse mentaliteit heeft, ervaring heeft en beresterk is. Dat heb je tegen die fysieke teams nodig.

Wilshere niet echt als 10, zoals dit doet vermoeden, maar meer box to box, maar wel aanvallender dan de gemiddelde box to box speler. Gewoon een leider op het gehele middenveld die vooral centraal opereert zeg maar. Zodra hij zich meer achterin het veld naast Song posteert kan Van Persie de rol van 10 op zich nemen.

Walcott als diepe spits die zich nergens mee bezig houdt, behalve met afmaken en hard rennen. Van Persie als zwervende spits.

Hopelijk kan die opstelling ons de 4e plek bezorgen.

12 september 2011 om 15:45
#68

Ik vind je opstelling vrij logisch. Walcott zou denk ik in de spits niet misstaan, en met Gervinho, Van Persie en Arteta heb je vrijveel creativiteit. Arshavin is dan een aardig alternatief. Met Wilshire heb je een goede box to box speler, en Song kan verdedigend wel het een en ander. De verdediging lijkt vrij sterk als die compleet is. Alleen vraag ik me af hoe Santos het gaat doen, daar weet ik niet zoveel van. Echter vraag ik me af of dat plan met Koscielny en Mertesacker gaat werken. Zou dat wel goed zijn om zo vaak te wisselen? Al begrijp de gedachte erachter wel.

12 september 2011 om 18:15
#69

Dit is misschien een betere afspiegeling van wat ik wilde tonen in mijn vorige Arsenal-opstelling.

13 september 2011 om 17:03
#70

Tja, ik zou eigenlijk eerder voor Mertesacker gaan, aangezien hij sterk is in de lucht. Iets dat jullie absoluut kunnen gebruiken. Daarnaast is hij een aardige dekker en wint hij veel duels. Voetballend wel wat minder. Vooral zijn handelingssnelheid, dat heeft Koscielny wel meer. Echter vind ik hem minder sterk in de lucht. Een erg belangrijk punt, waar jullie kwetsbaar lijken te zijn. Toch zal het geen kwaad kunnen om soms wat te rouleren, maar pakweg om de week lijkt me niets.

26 september 2011 om 09:54
#71

Heey dit heb ik ook helemaal niet naar jou gestuurd raar?
Had dit op profiel van Manadenios ofzoiets gezet maarja

Sorry

Aangepast op 27 september 2011 om 21:58 door AfcaGunner.

18 oktober 2011 om 01:17
#72

Mooie achtergrond.

30 oktober 2011 om 13:29
#73

Hee man. Hoezo dan precies? :P

1 november 2011 om 11:18
#74

Ik snap wat je bedoelt ja;)) Maar ik wil daar zelf zeker niet onder vallen. Natuurlijk zal ik ervoor zorgen dat ik nooit meer over de schreef ga maar mijn filosofie van reageren zit in me, dat kan ik niet veranderen :P Als ik vind dat iemand iets oerstoms zegt zal ik hem dat ook duidelijk maken. Felle discussies zijn in mijn ogen ook alleen maar goed voor het niveau op VZ. Zorgt er gewoon voor dat je met steeds betere argumenten aan moet komen..

25 november 2011 om 16:15
#76

Yo gozer.. vraagje man.

Ligt het aan mij of lijkt Cesc fysiek een beer te zijn geworden dit jaar? Ik heb niet al te vaak Arsenal gekeken, maar daar kwam hij niet echt over als een fysiek sterke speler. Misschien komt het gewoon omdat de rest van zijn teamgenoten gemiddeld 1.70 is. Ik wist overigens ook niet dat hij zo snel was. Ik heb telkens dat beeld voor me... laatste minuut tegen Liverpool ofzo.. sprintje met Babel.. je weet wel hoe dat ging.

Gr.

26 november 2011 om 14:41
#77

Tnx voor de info man :D. Ik weet bij wie ik moet zijn voortaan haha ;))

Gr.

30 juli 2013 om 15:53
#78

Meneer Tipsy Parson is zo te zien niet gediend van ons commentaar op de het knullige taalgebruik in het topic over de interesse van Barça in een PL verdediger.

24 oktober 2013 om 12:27
#79

Ik heb mijn profielnaam laten wijzigen.

Voorheen heette ik Goonerhiguain, dit is nu Goonerar16.

1 december 2013 om 23:06
#80

He, je bent vast wel op Twitter tegengekomen dat we 'favoriet zijn om Draxler te contracteren'? Enig waarheid daar in, of slechts een simpel gerucht?

2 december 2013 om 14:39
#81

Nee inderdaad, januari gaat 'm niet worden. Mocht Wenger toch snode plannen hebben, dan moet hij een topspits aantrekken. Andere posities hebben geen prioriteit. Maar kom op, er is geen enkele ploeg die zijn aanvaller in de winter laat gaan,

Reus begrijp ik volkomen, maar El Sharaawy? Why? Lijkt me een enorm overhypte speler. Weliswaar talentvol, maar Gnabry en Ox zijn dat ook.

2 december 2013 om 22:45
#82

Haha, je bent niet de enige. Kan me soms enorm ergeren aan Walcott. Het is dat ie snelheid heeft..
Over talenten gesproken;) er zou sprake zijn van een done deal met Real over Morata (om te huren). Volgens Spaanse media is het zo goed als rond, maar ja, zo ken ik er wel meer. Ik sta btw niet tegen zijn komst, maar dan moet het wel definitief zijn. Aan lenen hebben wij ook niets.

31 december 2013 om 12:34
#83

Die Dammie is echt een farce. Verwijderd gewoon lukraak reacties die hem niet aanstaan. Een van de meest idiote bans die VZ ooit heeft uitgedeeld als je het mij vraagt. Overigens heb ik dit verhaal al 2 x eerder op PG zijn pagina gepost maar hebben de mods die al 2 x verwijderd. Deze zal waarschijnlijk ook vandaag weer verwijderd worden.

3 januari 2014 om 04:51
#84

Wat bedoel je precies met: 'zo kennen we je weer'?

3 januari 2014 om 12:10
#85

Nou ik moet je zeggen dat ik heel vaak goed onderbouwde niet provocerende reacties heb, misschien zit je dan niet in het juiste topic. En als ik zelf provoceer is dat omdat een Arsenal fan (verrassing hé) zelf gaat provoceren over United.

3 januari 2014 om 15:00
#86

Jammer man...... hahaha. I'm back!

4 januari 2014 om 15:30
#91

Dammie is toch een grote grap, die vent bant mensen zonder enig aanleiding. Ik mis Persiangooner wel is echt saai geworden zonder hem. Figuren als Azulgrana Tip09 Kurdescule spionkop mogen aan de lopende band provoceren.

Aangepast op 4 januari 2014 om 15:33 door Gowr.

4 januari 2014 om 20:55
#92

Ik zie net dat dat bericht ook van mijn pagina verwijderd is Ik zal het er ook gewoon weer opzetten, net zoals jij gedaan hebt. Leden hebben recht om te weten wat er gebeurd is.

Aangepast op 4 januari 2014 om 20:57 door Gooner4eva.

5 januari 2014 om 00:29
#93

Kan Persiangooner niet gewoon een nieuw account aanmaken?
Of is het een IP ban?

5 januari 2014 om 22:04
#94

Dubbele accounts zijn verboden, anders kun je net zo goed niet bannen.

9 januari 2014 om 12:31
#95

Lol... ze hebben het bericht alweer verwijderd...

9 januari 2014 om 13:36
#96

Vraag is alleen of hij dat zal doen. Ik kan me heel goed voorstellen dat hij deze site ondertussen zat is.

27 januari 2014 om 13:28
#97

Ik probeer City's beleid zeker niet goed te praten. Een half miljard in een paar seizoenen uitgeven is ongelooflijk veel als je dat uitzet tegen het aantal gewonnen prijzen. Vind alleen dat ze nu op de goede weg zijn. City is serieus bezig met een project, het heeft een doel. Terwijl clubs als Psg, Monaco, Chelsea etc. gewoon kopen om het kopen.

7 april 2014 om 10:44
#98

Rechtsgeleerdheid Universiteit Utrecht zo zo je studeert hoog..

16 mei 2014 om 17:00
#99

gabber, zomaar onzin rond gooien dat Suarez alleen tegen de kleintjes scoort en blabla,
hij heeft 9 keer gecoort/assist tegen de top.
gescoort tegen city united tottenham arsenal en everton.

17 juni 2015 om 14:20
#100

Ach. Ik wou je alleen effe uit de tent lokken met betrekking mijn reacties en reageerde iets te heftig. Natuurlijk hoef jezelf niet te bewijzen of je een echte fan bent of niet. Maar ik vond het sneu dat je veel Gooners die dagelijks posten allemaal dom of naïef noemt.

VZ is geen graadmeter Hoe Gooners in het algemeen denken. Ook al ken ik je niet hierbij wil ik sorry zeggen :)

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 3 juni
De familie van Ajax-target Arda Güler is op huizenjacht in Amsterdam. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren