Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hanegem: ‘Neem hem straks gewoon op in de definitieve selectie’

Laatste update:

Als het aan Willem van Hanegem ligt, maakt Guus Til deel uit van de definitieve selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijden van Oranje tegen Noorwegen, Montenegro en Turkije. De 23-jarige middenvelder was zondag andermaal goed voor een doelpunt in de wedstrijd tussen Willem II en Feyenoord (0-4) en tekende daarmee al voor zijn zesde treffer in Rotterdamse dienst. Til gaf na afloop zelf overigens te kennen dat hij enigszins verrast was door zijn plek in de voorselectie van het Nederlands elftal.

“Over Feyenoord ook geen wanklank, al namen ze het na rust wel erg makkelijk op”, zo schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. “Het ziet er allemaal fris uit. Ik zag de ploeg tegen Drita in de voorronde van de Conference League en toen schrok ik nog wel even. Maar de laatste weken zien er goed uit, de mensen worden enthousiast. Feyenoord wordt beter met publiek op de tribunes. Je ziet ook dat ze de inhoud hebben om de speelwijze lang vol te houden.”

“Guus Til is daar een goed voorbeeld van. Neem hem straks gewoon op in de definitieve selectie. Als ik dan zie dat Donny van de Beek is geselecteerd door Louis van Gaal voor Oranje. Die speelt toch nooit? Til is fit en heeft er toch al een paar ingeschoten nu. Willem II was alleen in het eerste kwartier redelijk, Feyenoord was heer en meester”, concludeert Van Hanegem. In de studio van ESPN klonken er eveneens positieve geluiden over het optreden van Til.

“Til denkt: waar ben ik nu terechtgekomen? Hij zei zelf in zijn commentaar ook dat hij topfit bij Feyenoord wilde komen, omdat dit een moment was om te laten zien dat hij meer kon dan hij bij Freiburg heeft gepresteerd”, analyseerde Arnold Bruggink. “Lekker is dat, de Nederlandse competitie”, zo haakte collega-analist Kenneth Perez in. Til kwam de afgelopen jaren nauwelijks uit de verf in dienst van Spartak Moskou en SC Freiburg. “Als je er even niet uitkomt in het buitenland, is de Nederlandse competitie heerlijk. Mensen denken nu al voor hem dat hij meer dan vijftien doelpunten gaat maken. In Rusland heeft hij nul komma nul laten zien.”

“In het begin ging het nog stroperig, maar het kan snel omslaan. Na de uitwedstrijd tegen FC Drita was men heel kritisch en nu zijn we geweldig volgens iedereen. We moeten het ook een beetje temperen”, zei Til zelf voor de camera van ESPN. “Zij kregen een goede kans in het begin, maar daarna hadden we de wedstrijd helemaal onder controle. Hoeveel goals ik ga maken dit seizoen? Dat weet ik echt niet, ik had er vandaag oprecht ook weer drie kunnen maken.” Til gaf een bescheiden antwoord op de vraag of zijn plek in de voorselectie van Oranje misschien niet wat snel is gekomen. “Daar ben ik natuurlijk enorm blij mee, ik ben er enorm trots op. Of het niet wat snel is? Dat wel, eerlijk gezegd, maar ik vind het heel mooi.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben het er wel mee eens dat Til geselecteerd moet worden ipv Vd Beek. Vd Beek gaat hetzelfde seizoen beleven als vorig seizoen, denkt nogsteeds dat hij een basisplaats kan veroveren. Ik lees hier wel eens dat hij heel erg hard werkt op de training en dat hij 10 aanvoerder was in een vriendschappelijke wedstrijd. En Til speelt wel, en ook nog eens goed.

15 augustus 2021 om 22:28

Van de Beek heeft wel meer talent in 1 been dan Till in 2 maar ben het in de basis eens met je en volgens mij hanteert Louis ook de stelling dat je moet spelen bij je club. Dus in dat opzicht hebben Donny en de Jong bijvoorbeeld wel een uitdaging, die spelen niet.

16 augustus 2021 om 10:31

Is Van de Beek niet gewoon een speler die goed rendeerde in het spel van Ajax, maar talent tekort komt om op een hoger niveau en in een andere spelopvatting van waarde te zijn?

16 augustus 2021 om 13:39

Dat is makkelijk om te zeggen aangezien hij bij de eerste andere club dan ajax niet speelt al betwijfel ik dat zodra hij vertrouwen krijgt van een trainer het niet aan zou kunnen. Van de beek beschikt over een zeer goede techniek , loopvermogen en maakt geen domme beslissingen wat dat betreft vind ik Til op hem lijken alleen vind ik dat van de Beek veel meer heeft laten zien tegen betere tegenstanders dan een Til.

16 augustus 2021 om 10:48

@sciera is Til echt nodig als wij Klaassen al hebben?

Verder de jongen heeft het niveau toch niet voor Oranje. Vd Beek speelt misschien niet (hoeft er van mij ook niet bij hoor), maar is natuurlijk wel stukken beter.

Wel leuk dat Til bij de voorselectie zit, omdat hij sterk begonnen is. Leuk voor de motivatie, maar zou triest zijn als we bij Oranje zulke spelers krijgen.

16 augustus 2021 om 19:50

Mrkrillin Til is ook niet nodig, maar als je dan toch 1 van de 2 wil oproepen doe dan Til maar. die speelt tenminste, en is enigzins in vorm

16 augustus 2021 om 11:53

Volgens mij laat dit vooral zien dat we spelers uit de eredivisie alleen in uitzonderlijke gevallen of nood op moeten roepen. Zo veel spelers, zoals Til, die in het buitenland volledig mislukken en dan zouden ze nu, op het moment dat ze 3 wedstrijden goed spelen in de eredivisie bij het Nederlands elftal moeten.
van vd Beek kun je nog zeggen dat hij bij een topclub de nr 15 is of zo.
Til redde het niet eens in Rusland of in de duitse middenmoot.

16 augustus 2021 om 13:08

De Nummer 15 zonder speelritme.
Dat snijdt ook echt geen hout.

De Ligt werd toen ook veel te snel in Oranje opgesteld. Dat kostte Oranje toen het EK.

16 augustus 2021 om 15:50

Nee hoor, de gene die ons een eindronde kostte heet Janmaat

16 augustus 2021 om 12:05

Ach, het halve Nederlands elftal is "mislukt". vd Beek en Depay bij United, Klaassen bij Everton, Berghuis bij Watford, Bergwijn bij Tottenham, Cillessen bij Valencia en zo zijn er vast nog veel meer op te noemen. Misschien moeten we spelers wat minder snel dat stempel geven. Til laat in een paar potjes zien in ieder geval over een mentaliteit te beschikken die we in het Nederlands elftal tekort komen.

Die heeft ook geen feyenoord bril op gelukkig

15 augustus 2021 om 21:54

Feyenoord bril of niet je kunt van de Beek niet meenemen, klaar. Hij speelt nooit bij United, dan kun je een speler niet selecteren. Persoonlijk zie ik liever een van Ginkel in plaats van Donny en Til.

15 augustus 2021 om 22:05

Gelukkig hebben van Ginkel en Til wel zoveel gespeeld, Van de Beek heeft vorig seizoen meer minuten gemaakt dan hun bij elkaar en daarnaast is van de beek ook een veel betere voetballer.

15 augustus 2021 om 22:07

Eens, van Ginkel zit niet eens bij de selectie, belachelijk.

15 augustus 2021 om 22:16

Totalfootball. Gelukkig wordt de selectie gebaseerd op de huidige prestaties en niet op basis van vorig jaar.

15 augustus 2021 om 22:17

Wat heeft vorig seizoen er mee te maken? Vd Beek speelt nooit en v. Ginkel en Til hebben nu al 6 wedstrijden gespeeld. Een aantal dat Vd Beek dit hele seizoen niet gaat halen. Zolang vd Beek niet speelt hoort hij er niet bij.

15 augustus 2021 om 22:41

Die jongen heeft net 3 wedstrijden gespeeld. van der Beek is ook het andere uiterste maar je hebt altijd Klaassen nog.

15 augustus 2021 om 23:30

@burdym, als je zo beredeneert moet je alleen spelers van PSV, Vitesse en Feyenoord meenemen. De boys in Italie hebben ook nog allemaal geen wedstrijd gespeeld

16 augustus 2021 om 07:11

Van hanegem heeft meestal meer kritiek dan complimenten over voor Feyenoord dus dat Feyenoord bril zal wel meevallen.

Til komt te kort voor hetgeen we naar streven, maar als je moet kiezen tussen Til en Vd Beek moet je idd Til meenemen. Vd Beek gaat gewoon weer helemaal niets spelen dit jaar.

15 augustus 2021 om 21:42

Uiteindelijk is 70% van de selectie toch niet van het niveau waar wij naar moeten streven? Denk dat spelers Van Dijk, De Ligt, De Vrij, Frenkie en Wijnaldum van het niveau zijn. Dan heb je nog Depay die het op zijn heupen kan krijgen. De rest is allemaal gewoon pure middelmaat of nog een talent

15 augustus 2021 om 21:52

De basis is over het algemeen wel van een hoger niveau dan Til vind ik. Al hebben we naast Wijnaldum en Frenkie idd alleen maar zeer middelmatige middenvelders.

16 augustus 2021 om 13:14

Welk niveau wordt er nagestreefd?
Op het EK zie ik dat deze veel geroemde spelers het al laten afweten tegen het modale Tsjechie.

15 augustus 2021 om 21:51

Een Vd Beek die nooit speelt, met corona en een kramp in beide kuiten is nog steeds beter dan Guus Til, waar hebben we het over zeg. Vind je dan dat het meer gaat over wie het al dan niet verdient, of om kwaliteit? Stel dat het Nederlands elftal een wedstrijd zou spelen en jouw leven hangt er van af, zou je dan werkelijk Til boven Vd Beek verkiezen?

15 augustus 2021 om 21:52

Momenteel zeker!

15 augustus 2021 om 21:55

Is dat zo? Ik kan me eigenlijk niet zo goed herinneren hoe goed Vd Beek is. Bij United is ie vrijwel al z'n kleine invalbeurtjes als een kindje dat een prijsvraag heeft gewonnen en een keertje op het veld mag staan. Als je nooit mee mag doen, hoor je wat mij betreft niet in Oranje. Moet ie maar een stap terug doen qua club.

15 augustus 2021 om 22:12

Natuurlijk heeft Vd Beek meer kwaliteit. United is momenteel een van de beste ploegen ter wereld en dat hij tussen Pogba en Bruno Fernandes geen basisplaats heeft is niet meer dan logisch. Til wist vorig seizoen niet eens een basisplaats af te dwingen bij Freiburg.

15 augustus 2021 om 22:42

Ik weet ook geen basisplaats af te dwingen bij united, maar ben echt niet goed genoeg voor oranje.

16 augustus 2021 om 08:20

@soccerskins: Inmiddels de 6e of zelfs 7e middenvelder van United. Die echt nooit speelt. Natuurlijk moet hij niet mee. Van Ginkel had ik eerder gedaan. Daar word je ook zeker niet minder van. Integendeel dus.

16 augustus 2021 om 08:42

VdBeek is ontzettend gehyped bij Ajax, waar hij vooral heel goed paste binnen het systeem, zeker met Tadic in de spits. Buiten Ajax nooit iets laten zien. Het is gewoon een vrij beperkte voetballer, die vooral slim loopt/timet en goed kan afmaken. Aan de bal is het pover. Overigens is dat ook de omschrijving van Til, maar die is topfit en heeft ritme. En ik vind Til defensief meer brengen. Allebei eigenlijk niet goed genoeg voor Oranje, maar er is op die positie ook niet heel veel te kiezen momenteel. Ik snap ook niet dat vGinkel wordt genoemd, die speelt op een hele andere plek bij PSV. Dat is meer een concurrent van Koopmeiners.

16 augustus 2021 om 10:17

Ik vind Til ook geen oranje materiaal, maar dat mensen krampachtig Van de Beek blijven verdedigen begrijp ik niet. Heeft het in het Nederlands elftal zelden laten zien, en is dus niet onomstreden en speelt al een jaar niet bij zijn club. Het is dat er weinig concurrentie is/was, maar hij zal snel moeten gaan spelen, anders worden dadelijk spelers als Til en Van Ginkel terecht boven hem verkozen. Kan hij wel talentvoller zijn volgens zijn verdedigers, maar dat doet niet ter zake.

16 augustus 2021 om 10:53

@weef

"buiten Ajax nooit iets laten zien"

Hahah ja hij heeft natuurlijk al bij meer clubs gespeeld he

Til was niet eens beste speler bij AZ. Deed het aardig. Daarna amper aan de bak gekomen bij Spartak en Freiburg. Nu bij Feyenoord leuk tegen wat mindere tegenstanders en opeens moet de discussie zijn vd Beek - die top speelde tegen de allerbeste clubs ter wereld in de CL - en G Til???

Kom op, ik snap dat clubvoorkeuren soms ervoor zorgt dat we met gekleurde bril kijken - zoals je profielfoto - maar dit slaat nergens op.

"maar er is op die positie ook niet heel veel te kiezen momenteel."

Verder Til is ook niet nodig, want we hebben ook Klaassen.

16 augustus 2021 om 13:18

Clubvoorkeuren?
En dan Klaassen ais alternatief voor vd Beek noemen. Prima.
Gekleurder kan het niet.

16 augustus 2021 om 13:51

Donnie heeft vorig jaar meer minuten gemaakt in 1 seizoen dan v Ginkel in zn laatste 3 seizoenen bij elkaar opgeteld

15 augustus 2021 om 22:10

Joh dat argument van “te kort komen voor”…. Wat denk je dat we het WK gaan winnen, dat dat de lat is die is gelegd? 😂 ik zeg altijd: oranje is een dagkoers, dus als Til het goed doet dan selecteer je hem gewoon.

16 augustus 2021 om 11:37

Echter is Van De Beek op 70 procent nog altijd beter dan Til op 100 procent. Het is onbegrijpelijk dat uitgerekend Guus Til er ineens bij zit na een paar aardige wedstrijden tegen Europese laagvliegers. Dan had hij net zo goed Van Ginkel of Lang kunnen oproepen. Til is niet eens goed genoeg om ook maar op de radar van een Manchester United te komen. Zijn we nu al vergeten dat hij werkelijk niets heeft klaargespeeld in Rusland (waar zelfs de niet in vorm verkerende Promes nog iets laat zien) en dat hij bij Freiburg II mocht komen opdraven?

Tjah leuk dat Til veel speelt en in vorm is, maar dat vd Beek niet speelt zegt natuurlijk niks over de vraag wie de betere voetballer is. Guus Til zou uberhaupt nooit door Man Utd gekocht worden. Net als Bergwijn die niet mee ging naar het ek terwijl Promes nooit bij een club als Tottenham zou kunnen spelen. Ik snap dat wedstrijdritme belangrijk is hoor maar ik heb persoonlijk toch liever gewoon de beste voetballers in het nederlands elftal.

15 augustus 2021 om 22:00

Manchester united kocht ook ooit Buttner. Die kreeg meer speeltijd dan vd Beek. Dat zegt eigenlijk alles.

15 augustus 2021 om 22:51

Echt sterke vergelijking man. Andere positie, ander jaar, zagen potentie in hem. Je vergelijking slaat helemaal nergens op. Het middenveld van United is op dit moment gewoon sterk bezet.

15 augustus 2021 om 23:20

Het ging erom dat ze nooit gekocht zouden worden door een club als man utd. Ik reageer daarop dat die wel vaker matige spelers hebben gekocht. Misschien begrijp je het nu wel ?

16 augustus 2021 om 10:56

@baardgras

Maar vd Beek stond in belangstelling van meer clubs, niet alleen Man U.

Butnner niet. Die was alleen gehaald omdat LvG er zat.

vd Beek is niet gehaald omdat er een NL coach zat.

Kom op mensen, ja vd Beek komt te kort voor Man Utd. Ik gaf zelf ook vaak aan, Donny moest nog een jaar blijven. Ajax echt bij de hand nemen voordat je stap wil zetten. Hij was nog geen leider.

Maar hele discussie slaat nergens op tussen Gil en vd Beek. Het is juist een belediging.

Straks scoort de Wit ook paar keer. Gaan we dan ook discussie voeren wie mee moet?

Donny hoeft niet, want vind Klaassen nu beste optie. Til daardoor ook overbodig.

16 augustus 2021 om 11:40

Ach, dat is echt een slechte vergelijking op meerdere fronten. Til zakte door het ijs in Rusland en mocht bij Freiburg meedoen bij het tweede elftal. Dat zegt eigenlijk alles...

16 augustus 2021 om 11:57

mrkrillin, Büttner is gehaald door Ferguson. Toen hij vertrok bij Manchester United zat Van Gaal nog in Brazilië met Oranje. Je zit er een paar jaartjes naast.

16 augustus 2021 om 13:24

Alexander Büttner speelde van 2012-2014 bij Man Utd. Toen was Sir Alex nog de baas, van Gaal kwam na het WK 2014.
Jouw versie klopt niet.

16 augustus 2021 om 15:02

Dus Bütner is beter dan Til Baardje..

Misschien een idee om zowel van de Beek als Til niet mee te nemen. Wacht nou gewoon met Til, 2 jaar uit beeld geweest en nu heeft die goede wedstrijden achter de rug tegen Drita en Luzern. Je hebt em echt (nog) niet nodig.

Momenteel zijn Klaassen en Wijnaldum de enige spelers op 10 die een selectie wel rechtvaardigen. Van de Beek heeft bij Ajax laten zien prima te kunnen voetballen, maar dat is ook alweer even geleden.

15 augustus 2021 om 21:50

Tuurlijk Willem, dat hij bij Feyenoord speelt is niet relevant voor je oordeel. We hebben het over een middenvelder van de nummer 5 van vorig seizoen die mislukte in Rusland en een Duitse middenmotor. Lekker thuis laten.

15 augustus 2021 om 21:54

Wat heeft Til te maken met de eindklassering van Feyenoord vorig jaar?

16 augustus 2021 om 10:21

Is een indicatie van zijn kwaliteiten. Een echte topper speelt normaal gesproken bij Ajax of PSV.

16 augustus 2021 om 10:25

@migi, nu krijgen we weer allerlei drogredenen waarom Til er niet bijhoort, een vd Beek wel en waarom Klaassen vele malen beter is dan Til. Alles van Feyenoord is bij voorbaat minder dan alles van Ajax. Zijn dezelfde mensen die een half jaar geleden Berghuis niet goed genoeg vonden voor Oranje en voor Stekelenburg juist allerlei redenen vonden om hem toch 1e keeper te maken. Nou, we hebben allemaal gezien hoe geweldig dat ging. Niet dat ik Til al oranje waardig vind overigens, maar die krampachtige manier van beredeneren met die Ajaxbril komt me toch wel de strot uit.

16 augustus 2021 om 10:28

@cyprioot, maar die 5e plaats aanhalen is gewoon kinderachtig. Je zet het neer alsof Feyenoord al jaren 5e wordt. Daarnaast zegt dat totaal niks over nieuwe spelers of talenten. Geef mij maar Bijlow en Malacia boven Drommel, Stekelenburg, Pasveer, Tagliafico en Max. Vreemd dat deze toppers niet bij Ajax en Psv spelen, maar toch echt bij de nummer 5 van vorig seizoen. Je argumentatie is dus onzinnig, het zegt namelijk niks over individuele kwaliteiten.

16 augustus 2021 om 10:36



'is een indicatie van zijn kwaliteiten. Een echte topper speelt normaal gesproken bij Ajax of Psv.'

Dat zou het leven van de bondscoach wel eenvoudiger maken, waar het niet dat het een onzettend stompzinning redenatie is.



16 augustus 2021 om 10:58

@fr10drdam

"en waarom Klaassen vele malen beter is dan Til.'

Hahah en dit is dan niet zo

Wauw Feyenoord wint paar keer en opeens hebben we discussie Til vs Donny/klaassen.....

En Feyenoorders maar klagen over AZ-ers die na beetje succes riepen Feyenoord voorbij te zijn....... Wauw gewoon wauw.

16 augustus 2021 om 11:33

@fr010frdam - Kom op, je bent toch niet echt zo subjectief? Klaassen en Van De Beek hebben hun strepen wel verdiend. Til zakte door het ijs in Rusland en mocht bij Freiburg meedoen bij Freiburg II. Die Ajax-bril is in de discussie Van De Beek/klaassen/til dus wel terecht. Het is onbegrijpelijk dat Til er ineens bij zit. Hij is overbodig en hij heeft met Klaassen, Van De Beek, Wijnaldum en nu ook Van Ginkel gewoon betere concurrenten. Pure selectiviteit dat Til ineens bij de voorselectie zit.

16 augustus 2021 om 12:05

Ho ho, ik zeg nergens dat ik Til beter vind. Het valt me wel op dat men er als de kippen bij is om Til naar beneden te praten en vd Beek en Klaassen omhoog te praten.

16 augustus 2021 om 12:09

@Sirius, Til zit er net zo snel bij als dat Klaassen er vorig jaar na zijn terugkeer bij Ajax bij zat. Dezelfde mensen die dat nu vreemd vinden, vonden dat vorig jaar nog terecht. Zoals ik hierboven al aangeef vind ik Til geen Oranje materiaal, maar laten we niet doen alsof Klaassen een geweldenaar is. Ook hij was geen succes in het buitenland en draait lekker mee in Nederland. Gezien de concurrentie terecht dat hij er bij zit overigen. Dat van de Beek nog verdedigd wordt begrijp ik helemaal niks van, speelt niet, dus zou niet eens in de voorselectie horen te zitten.

16 augustus 2021 om 14:28

Til komt van twee mislukte avonturen, Klaassen was een belangrijke kracht bij Werder Bremen in de Bundesliga. Dat is toch wel een wezenlijk verschil. Bovendien kunnen we ook gerust stellen dat er inmiddels wel wat verschil zit tussen het niveau van Ajax en Feyenoord.

16 augustus 2021 om 16:32

@fr010frdam, misschien heb je gelijk maar toch vind ik het raar dat Til nu meteen oranje in geschreven wordt. Dat is alleen omdat hij bij Feyenoord speelt. En feit is dat het niveau van Feyenoord momenteel niet overhoudt, dus waarom hij wel en bijvoorbeeld iemand als Bazoer niet? Ik vind dat vreemd.

16 augustus 2021 om 16:38



@stefandefree Ik vind dat een bondscoach wel degelijk moet kijken naar de ploeg waarin een speler speelt.

Sterker nog, ik denk dat iedere bondscoach dat ook doet.



15 augustus 2021 om 22:09

Sleutelspeler en enorm beslissend geweest bij de kampioen van Nederland? En in de EL knock out fase tegen iedere tegenstander gescoord? Of wil je beweren dat Til het meer verdient dan hij..?

16 augustus 2021 om 11:34

Daarnaast was Klaassen een gewaardeerde kracht bij Werder Bremen en had er nog een leuk rendement, terwijl Til met de beloften van Freiburg mee mocht doen.

15 augustus 2021 om 22:37

Klaassen is echt niet goed genoeg voor Oranje, haalde ook altijd een onvoldoende als die speelde, vreselijk armoedig. Wijnaldum is geen tien maar meer een nummer acht.

16 augustus 2021 om 16:43

@El Fenomeno Klaassen is niet goed genoeg voor de basis, wel goed genoeg voor de selectie. Tegen Turkije uit scoorde hij een wereldgoal als invaller. Zegt niet alles maar wel wat.

Klaassen heeft Ajax 4 jaar geleden naar de Europa League finale gesleurd, was toen echt 1 van de sterkhouders. Heeft het ook dit jaar Europees laten zien en was ook nationaal enorm belangrijk met zijn doelpunten en ook zijn spel.

Je praat dan over een speler van een club die 29 punten meer haalde dan de club waar Til nu voetbalt.

Klaassen of Til is echt een non discussie.


16 augustus 2021 om 13:28

Klaassen is net als Til nauwelijks aan de bak gekomen in het buitenland. Nu opeens is het geen probleem dat Klaassen in de ED speelt, wat voor Til wel als argument wordt aangevoerd

16 augustus 2021 om 15:04

Klaassen heeft wel 2(!) hele wedstrijden gemist bij Bremen, Knappen.. Jij begint nu ook onzin uit te kramen om een punt te maken die je helemaal niet hebt.

Ze zullen wel 22 man selecteren denk ik. Vd Beek, Pasveer en Rensch verwacht ik er niet bij te zitten.

16 augustus 2021 om 15:08

Rensch is zo’n beetje de enige speler in NL die op alle 5 de verdedigende posities uit de voeten kan (ja, LvG gaat overduidelijk 532 spelen) en kan zelfs als 6 behoorlijk uit de voeten. Overigens is 23 spelers gebruikelijk, niet 22.

16 augustus 2021 om 15:36

Laat Rensch eerst maar eens vlieguren maken bij Ajax. Hij heeft in het grote oranje nog helemaal niks te zoeken. Zou lachwekkend zijn als hij wordt geselecteerd. Hoeveel Europese wedstrijden heeft hij nou helemaal gespeeld.

16 augustus 2021 om 16:55

5. Dat zijn er 4 meer dan Til, om het maar een beetje ontopic te houden.. En ja, ik maak onderscheid tussen KO fase EL en voorrondes EL en Conf. League. Zeker dat laatste is ongeveer KKD niveau....

Zowel vd beek als til horen er niet in thuis, vd beek omdat hij te weinig speelt en til omdat hij de kwaliteiten niet heeft

Til in Oranje is wel erg oppertunistisch. Hij zat overigens in het zelfde schuitje als vd Beek nu. Van Hanegem heeft wel een punt over ritme en minuten. van der Beek moet zorgen dat hij heel snel verhuurd word aan een goede subtopper in Spanje Italië of Duitsland..

Ik word altijd een beetje moe van mensen die een eredivisiespeler die wekelijks speelt liever zien dan een Nederlandse speler die bij een grote buitenlandse club op de bank zit. Van de Beek speelt weinig, maar is alsnog beter dan spelers als Til of een Klaassen die in de eredivisie spelen. Datzelfde riep men ook over Bergwijn, terwijl die vorig jaar twintig competitiewedstrijden speelde en ook gewoon beter is dan iedere buitenspeler uit de eredivisie.

Tja, dan ben je elke vorm van objectiviteit even verloren. Die jongen heeft twee seizoenen werkelijk geen knikker geraakt op niet eens een heel hoog niveau (moest bij Freiburg zelfs meedoen met Freiburg II), scoort een paar keer tegen Europese laagvliegers en ineens moet hij erbij? We hebben met Klaassen en Van De Beek al veel betere spelers met een soortgelijke drive naar de goal. Het is dus ook nog eens totaal overbodig om 'm erbij te nemen. Ook is het niet eerlijk voor een Noa Lang die hele andere kwaliteiten met zich meebrengt, altijd op 10 heeft gespeeld en de Belgische competitie aan flarden schiet in zowel goals als assists. Dan had je bij wijze van spreken nog beter Van Ginkel erbij kunnen halen dan de door het ijs gezakte Til. Eigenlijk ook tevens de enigste onbegrijpelijke keuze van Van Gaal.

16 augustus 2021 om 12:12

Haha enige onbegrijpelijke keuze? Dus Rensch, bankzitter bij Ajax is terecht?

16 augustus 2021 om 14:26

Ook niet. Die zag ik alleen even over het hoofd.

16 augustus 2021 om 13:30

Til is de man in vorm en speelt bij z'n club,dat zou bepalend moeten zijn.

Louis van Gaal is niet gek en weet vast wat hij doet als hij Til meeneemt. Van Gaal kijkt gewoon naar de beste speler voor het team op dit moment. Het zal hem worst wezen of die speler bij Ajax, Feyenoord of Ijsselmeervogels zit, hij moet meteen resultaat neerzetten en selecteert op basis daarvan. Til levert en dat is nu het belangrijkste.

Als Louis van Gaal de spelers in vorm selecteert, kan hij niet om Til heen en moet hij vd Beek thuis laten.

16 augustus 2021 om 16:36

Wie zegt dat VD Beek uit vorm is? Hij speelt gewoon bij een club waar de concurrentie moordend is.

Maar in NL zou hij zowel bij Ajax als bij PSV in de basis staan en dat is allebei echt een niveau hoger dan de club waar Til speelt. En dat zeg ik echt niet omdat ik iets tegen Til of Feyenoord heb.

17 augustus 2021 om 17:54

Hij speelt nu niet bedoel je.of hij bij PSV of Ajax wel zou spelen is niet relevant

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren