Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Luuk de Jong schiet in de lach: ‘Aandelen? Daar laat ik me goed in begeleiden’

Laatste update:

PSV is dinsdagavond een stap dichter bij de 25e landstitel gekomen. De Eindhovenaren waren op bezoek bij Excelsior met 0-2 te sterk door goals van Mauro Júnior en Johan Bakayoko. Na afloop ging het ook kort even over de situatie bij Ajax.

Verslaggever Jan Joost Gangelen stond in de ogen van Luuk de Jong iets te lang na te praten met Guus Til, waarop hij reageerde dat het op een podcast begon te lijken. "Waar praat jij graag over, naast het voetbal", vroeg Van Gangelen toen De Jong eenmaal aan de beurt was.

"Naast het voetbal? Verschillende dingen. Investeren, gamen, golfen", zegt De Jong. Van Gangelen slaat daarop aan. "Investeringen? Aandelen, dat soort dingen?", doelt Van Gangelen op de situatie van de geschorste Alex Kroes bij Ajax.

"Ja ook, onder andere", aldus De Jong. "Daar moet je voorzichtig mee zijn, hè", antwoordt Van Gangelen. "Dat weet ik, dus daar laat ik me heel goed in begeleiden", aldus een lachende De Jong.

De spits van PSV slaagde er tegen Excelsior opnieuw niet in om te scoren. De laatste keer dat De Jong in competitieverband het net wist te vinden was eind februari in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Desondanks maakt de aanvaller zich niet druk.

"Het gaat pas knagen als wij gaan verliezen zonder dat ik scoor. Als ik vaak scoor ben ik blij voor het team, maar als ik niet scoor en we winnen ben ik ook blij. Ik blijf gewoon doorgaan, dit soort fases heb ik vaker meegemaakt."

Door de zege heeft PSV het gat naar Feyenoord weer vergroot naar tien punten. De Rotterdammers gaan donderdagavond op bezoek bij hekkensluiter FC Volendam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat het niet eens zo bedoeld is. Je ziet ook op het moment dat hij het zegt van ohja kut

2 april 2024 om 22:46

Denk het ook, maar al was het wel bewust dan ook niet per se vervelend. Moet kunnen.

2 april 2024 om 22:59

Eens. De manier van willen ontlokken van van Gangelen wel beetje flauwtjes, maar dat weet je inmiddels. Zou ze vast ook veel brengen bij ESPN.

2 april 2024 om 23:18

Denk niet dat Van Gangelen hier specifiek op doelde. Die stelt gewoon een beetje een luchtige vraag om het eens over wat anders dan voetbal te hebben. Als ik aan iemand vraag wat die voor hobby's heeft verwacht ik iig niet dat dat aandelen zijn, en al helemaal niet bij een voetballer eigenlijk. Denk meer dat het een (on)gelukkige samenloop van omstandigheden is waar dit grapje uit voorkomt. Vond het zelf wel grappig, moet kunnen zo'n grapje.

3 april 2024 om 00:13

Zijn eerste vraag misschien niet, nee. De vraag daarna is wel zeker bedoeld. Maar als Ajaccied vind ik dat er ook best wel wat lichte grappen over gemaakt mogen worden.

3 april 2024 om 02:03

Ja dat laatste absoluut inderdaad, maar dat was dan ook een inkoppertje. Denk dat elke interviewer ooit daar wel dat grapje zou maken, dat ligt niet aan vGangelen. Niks mis mee.

Hopelijk is Saibari snel weer terug. Duurt te lang, en het veldspel met of zonder hem spreekt boekdelen. Hij heeft een goede klik met Luuk en dat scheelt toch wat goals en assists.

3 april 2024 om 09:32

Probleem zit hem voornamelijk in het niet leveren van de vleugspelers in combinatie met Luuk die even niet in vorm is. Je mist gewoon spelers met creativiteit. Als je dan ook een Schouten mist en met Till gaat spelen... Snap niet waarom Babadi niet speelt. Die kan met individuele actie wat brengen.

Probleem is dat ze gewoon te weinig strijd leveren en te weinig energie in de wedstrijden leggen.
Voor de winterstop was dat ook niet nodig omdat ze dominant konden spelen.
Maar dat lukt allang niet meer maar zo lopen ze er nog wel bij.
Je kunt wel elke keer verschuilen achter blessures maar dat is niet alleen het probleem.
Ik zal iedereen wel weer over me heen krijgen maar op deze manier gaan ze van AZ niet winnen.
Als je tegen een clubje als Excelsior met alle respect, in de hele eerste helft geen schot op doel weet te creëren dan is het droevig gesteld.
En dan komt Heereveen uit ook nog.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren