Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Supersub Cissé dient Chelsea eerste nederlaag toe

Laatste update:

José Mourinho voorspelde een aantal weken geleden dat Chelsea het seizoen niet ongeslagen zou doorkomen en kreeg zaterdagmiddag gelijk. De lijstaanvoerder van de Premier League liep zich stuk op Newcastle United en ging op St James' Park met 2-1 onderuit. Grote man bij de thuisploeg was Papiss Cissé, die na rust als invaller binnen de lijnen kwam en de volledige productie van the Magpies voor zijn rekening nam. Chelsea deed nog wel iets terug, maar het bleek niet genoeg.

/

Zonder de geblesseerde Tim Krul en Siem de Jong, maar met Daryl Janmaat bij de eerste elf, had Newcastle United het lastig in de openingfase. Dat wil zeggen: de thuisploeg kwam er in aanvallend opzicht niet echt aan te pas, maar hoefde zich zelf ook weinig zorgen te maken. Willian en Eden Hazard deden wel pogingen om Rob Elliot het leven zuur te maken, maar de stand-in van Krul ondervond geen problemen.

De thuisploeg hield zo eenvoudig stand en kreeg zelf na 32 minuten spelen de beste kans van de eerste helft. Moussa Sissoko bediende Ayoze Pérez met een handig passje, die op zijn beurt Jack Colback in stelling bracht. Thibaut Courtois las de situatie echter uitstekend en voorkwam met een goede ingreep dat de thuisploeg de leiding nam. Newcastle United nam daarna het initiatief over, maar slaagde er na de kans voor Colback niet in om Courtois nog eens op de proef te stellen.

/

Newcastle zette de goede lijn na rust voort, maar mocht van geluk spreken dat het na twaalf minuten spelen nog altijd 0-0 stond. John Obi Mikel hielp een enorme kans om zeep, waarna de gastheren wél toesloegen. Cissé, op dat moment nog geen vijf minuten binnen de lijnen, kon simpel binnentikken nadat Gary Cahill verzuimde een voorzet van Sammy Ameobi te onderscheppen. Twee minuten later had Moussa Sissoko er met het hoofd 2-0 van kunnen maken, maar hij mikte naast.

Chelsea voerde de druk daarna op en raakte via Hazard zelfs de paal, maar het was de thuisploeg die opnieuw toesloeg. Wederom was het Cissé die de trekker mocht overhalen en de wedstrijd leek te beslissen. Ondanks de ruime marge werd het in de slotfase toch nog razend spannend. Newcastle moest met tien man verder na een rode kaart (tweede geel) voor Steven Taylor, waarna invaller Didier Drogba nauwelijks een minuut later de aansluitingstreffer maakte. Het leidde een bloedstollende eindfase in, waarin Chelsea met man en macht zocht naar de gelijkmaker. Die viel ondanks zes minuten toegevoegde tijd echter niet meer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker hoor. De top komt dichter bij elkaar

6 december 2014 om 15:43

Man city komt alleen in de buurt, maar dat is alleen maar goed want winnen alleen gaat niet altijd goed, verliezen hoort er ook eenmaal bij. En dat heeft Chelsea vandaag laten zien.

6 december 2014 om 15:45

Had zomaar gekund hoor, enkel moesten ze vandaag hun belangrijkste speler missen. Arsenal kan met zo'n speler ook gigantische stappen zetten.

6 december 2014 om 15:45

Mooi Nederlands man.

Dit maakt het interview met Matic wel extra hilarisch. Waarin hij afgelopen week zei erin te geloven dat ze ongeslagen kampioen kunnen worden.

6 december 2014 om 15:46

Haha omdat je Arsenal fan bent en niet wil dat iemand The Invincibles overtreft 😄

6 december 2014 om 15:52

Hilarisch dat hij ergens in gelooft wat achteraf niet lukt? Hilarisch ja? Als dat al hilarisch is, dan heb jij vast een hilarisch leven.

6 december 2014 om 15:55

Waarom pas jij je post aan en staat alles nu vol clichés.

6 december 2014 om 15:45

Voor alle duidelijkheid voordat er commotie gaat ontstaan, ik gun Chelsea zeker de kampioenschap alleen de ongeslagen reeks de invincibles. Dat never nooit simpel omdat het team gewoon daar niet voor klaar is. Punt uit

6 december 2014 om 15:49

Loui'tje kan de vlag half stok zetten Ziet er allemaal roos kleurig uit voor Man Utd.

6 december 2014 om 16:02

Wanneer we winnen bij Soton op maandag is het gat maar 8punten. Louis heeft eindelijk alles op de rit nu.

6 december 2014 om 16:09

Zegt helemaal niks dit is een overgangsjaar niks meer niks minder. Chelsea laat nog wel wat steekjes vallen maar United ook alleen zal het bij Chelsea minder zijn.

6 december 2014 om 17:58

Mag ik je glazenbol ook even lenen?

Wat een fantastische wedstrijd zeg!

Heer-lij-ke tweede helft! Hier hoop je vooraf toch altijd stiekem op, maar je wil er niet teveel van verwachten. De instelling was top, het zelfvertrouwen was top en een atmosfeer die ze op Stamfordbridge nooit hebben gehad.

De ‘invincibles’ verslagen door de ‘comeback kids’ van het seizoen tot nu toe. Janmaat heeft mij nu toch weer overtuigd van zijn kunnen. Niet geheel vlekkeloos, maar wel de werklust die je als Newcastle-fan wil zien. Echt een verbetering van Debuchy

6 december 2014 om 15:45

Ik weet niet waarom je met zo'n sneer moet komen naar het Stamford Bridge en de Chelsea-supporters, maar je moet niet overdrijven.

6 december 2014 om 15:48

Hij heeft gewoon een punt. Chelsea is dan wel een zeer sterk team, qua sfeer kan chelsea niet tegen de traditionele volksclubs op.

6 december 2014 om 15:49

Dat klopt... een ieder ervaart 'sfeer' anders. Maar als ik bij Chelsea verbeterpunten moet opnoemen, is dat het toch wel. Zelfs Mourinho is het volgens mij opgevallen.

6 december 2014 om 15:50

Zelfs de coach van Chelsea zegt dat het publiek sfeerloos is.

6 december 2014 om 15:51

De sfeer is niet altijd even goed nee, maar het ging me om het feit dat je zegt dat ze nog nooit zo'n goede sfeer gehad hebben. Dat kun je ten eerste niet zeggen en ten tweede hebben ze op Stamford Bridge ook vaak zo'n mooie sfeer gehad. In Engeland is de sfeer heel vaak zo als de underdog op die manier wint. Dit had je ook gezien met Sunderland/swansea/everton/fulham etc..

6 december 2014 om 15:54

Chelsea begeeft zich in een zeer chique wijk maar gek genoeg wordt het stadion gevuld met ontzettend veel plebs oftewel het volk.

6 december 2014 om 15:55

En Migi84, dat is selectieve berichtgeving.

Mourinho zei na de wedstrijd tegen WBA dat hij het wél weer goed vond. Dat er bij Chelsea gesproken kan worden over de mate waarin het publiek 'aanwezig' is, geeft alleen maar aan dat er ruimte is voor discussie. En dat is mooi.

6 december 2014 om 15:56

@noverca:
Gelukkig pretendeer ik niet dat ik de wijsheid in pacht heb en mag jij van mij er een eigen mening op na houden. Als jij vindt dat er op Stamford Bridge ook zo'n sfeer kan ontstaan, is dat jouw goed recht. Ik denk alleen dat de samenstelling van de supporters bij Chelsea enorm is veranderd de afgelopen jaren. En dat is nu juist funest voor de sfeer.

6 december 2014 om 16:05

O, van mij mag jij er ook een mening op nahouden hoor. Ik weet niet of je vindt dat ik doe alsof ik de wijsheid in pacht heb (als ik niet zo doe, dan verberg ik dat goed ), maar dat was meer een reactie op jouw uitspraak dat ze op SB nog nooit zo'n sfeer gehad hadden. En dat werd ook als een feit neergezet.

De samenstelling van de supporters is veranderd, dat denk ik ook, maar dat gebeurt bij de meeste topclubs in Engeland. Desalniettemin is het merendeel volgens mij gewoon nog Engels en hebben we een behoorlijke kern die op de zogeheten Shed End veel zingen en geluid maken. Ik vind niet dat je kan spreken van 'funest voor de sfeer', als de sfeer meestal best prima is. Bij Chelsea vind je niet de beste sfeer waarschijnlijk, daarvoor moet je inderdaad bij clubs als West Ham enzo zijn, maar ik vond het wat overdreven om te stellen dat de sfeer (voor zover wij dat achter ons schermpje kunnen beoordelen) daar zó goed was, dat het alle wedstrijden overtrof die ooit op Stamford Bridge zijn gespeeld.

6 december 2014 om 16:11

Westham? Mega maar dan ook mega overschat een leuk Hollywood filmpje verandert daar helemaal niets aan.

6 december 2014 om 16:23

Ik noem maar wat, gaat niet om het voorbeeld. Crystal Palace dan.

6 december 2014 om 16:28

Crystal Palace heeft inderdaad een prima sfeer.

6 december 2014 om 17:17

@fcexclusief

Haha kleuter. Heb je de wedstrijd wel gezien? Tot de voorsprong van Newcastle was het gewoon muisstil bij het thuispubliek en hoorde je alleen het uitvak. Pas na de 1-0 gingen ze zingen... Je bent pas een goede supporter als je zingt wanneer je team het moeilijk heeft maar het publiek keek gewoon rustig toe hoe Chelsea veel en veel beter was in de eerste helft.

Chelsea heer en meester, zeker tweede helft al het balbezit gehad ongeveer, ongelooflijk hoe je het dan weggeeft.
Aan de andere kant ben ik dan weer blij dat het enorme gedoe rond het ongeslagen kampioen worden. Als Chelsea uberhaubt kampioen wordt.

Zure Nederlaag en onnodig. Als chelsea de kansen maar afmaakt. Complimenten voor newcastle met de goede counters.
Nu hopen dat de rest fouten maakt dan maar.

6 december 2014 om 15:51

Ja, was echt balen. Zo zien we ook meteen wie de echte belangrijkste speler is van Chelsea. Niet Hazard, niet Fabregas, niet Costa,maar Matic. Al deed Mikel het ook niet slecht vandaag.

Eerste nederlaag, maar kan gebeuren nu verder gaan naar de volgende wedstrijd.

6 december 2014 om 15:57

Mikel was niet slecht, maar heeft niet het loopvermogen en de voetballende kwaliteiten van Matic inderdaad.

6 december 2014 om 17:57

Inderdaag. Je ziet het meteen. Fabregas kan de aanval geweldig ondersteunen en Matic de verdediging. Hij onderschept zoveel belangrijke ballen en kan geweldig omschakelen. Dat miste we vandaag. De counters van Newcastle waren gevaarlijk. Met matic was het wss veel beter gegaan.

Heeerlijke klap voor chelsea! En wat een walgelijk gedrag van morinho die gebaren naar de scheids na de laatste fluitsignaal. En de 6 minuten extra tijd slaan ook nergens op!! NU heeft hier gestreden respect!!

Prachtige wedstrijd zeg. Niet ontzettend hoogstaand, maar zo spannend. Leuk ook dat die 3e keeper zo'n debuut moet maken. Je zag aan alles dat hij extreem zenuwachtig was.

Leuk voor de competitie dat ook Chelsea nu een beetje begint te haperen. Wie weet wordt Louis toch nog kampioen

Ondanks die onbegrijpelijke terugspeelkopbal deed Janmaat het overigens uitstekend.

Bedankt Newcastle, ik kan weer met een gerust hart gaan slapen.

6 december 2014 om 15:45

De dag is nog niet om, Arsenaladdict.

6 december 2014 om 15:51

Nou idd Stoke kennende zal er weer flink gemaaid worden. Dus zelfs als Arsenal nog wint gaat het met wat blessures erbij huiswaarts.

On:
Geweldig hoe Newcastle zich toch weer opwerkt na zo'n beroerde seizoenstart. Sissoko had beast-mode weer aan staan vandaag en ik hoop dan ook dat hij snel een Gunner gaat worden.

6 december 2014 om 15:53

Het belangrijkst is dat de ongeslagen status in het juiste deel van Londen blijft.

6 december 2014 om 15:54

Hopelijk jeuken Ryan Shawcross zijn benen niet zo vandaag, want anders worden er weer wat gunners doormidden getrapt.

6 december 2014 om 15:48

Laat weer zien wat voor een prestatie het was van Arsenal om ongeslagen kampioen te worden!

6 december 2014 om 16:02

Ook na de 1-0 van Stoke?

6 december 2014 om 16:15

Verandert niets aan het feit dat er maar 1 club Invincible blijft...

6 december 2014 om 16:16

Ooit gehoord van Preston North End? Nee, he..

6 december 2014 om 18:02

Burrrrnnnnn

6 december 2014 om 16:48

Nog steeds gerust terwijl jullie bij rust met 3-0 achter staan?

6 december 2014 om 16:53

Nou alz het zo doorgaat met Arsenal slaap je alsnog onrustig vanavond :-)

Fantastische voetballer die Collback kan echt alles. Ook die Collocini en Cisse zijn heerlijke spelers in de as. Daar kan je een team omheen bouwen.

What a day to be a Magpie! Howay the toon!!! Wat een superwedstrijd om te kijken, zeker die 2e helft! Howay the lads!!! Proud to be a magpie!!!

6 december 2014 om 16:29

Leuke kreten maar je hebt een avatar met een Arsenal speler...

6 december 2014 om 17:45

Ik heb dit account lang voor Debuchy's tijd bij Arsenal. Om het een beetje up-to-date te houden heb ik er een Arsenal foto van gemaakt. Ik ben een Newcastle fan.

6 december 2014 om 17:53

Dan heb ik helemaal niets gezegd Gefeliciteerd met de 3 punten.

6 december 2014 om 19:05

Hahah dankjewel!

Hmm..
Verdiend of niet, geen idee.
De bal wou er maar niet in, en aan de andere kant liet Cisse effe zien hoe het wel moest, tjaa.
Ook weer typisch dat we met Drogba erbij ongeveer 5x zo dreigend werden, wat een held is het ook, bijna 37 jaar oud maar nog steeds van zo grote waarde voor ons.

6 december 2014 om 15:46

Ja bizar is dat. Elke voorzet is meteen levensgevaarlijk met Drogba erbij. Er gaat gewoon iets van hem uit.

6 december 2014 om 16:06

Er iets van hem uit... Je bedoeld zijn ellebogen zeker? Blijft toch vreemd dat dat niet vaker bestraft wordt in Engeland, want de man kan het al bijna 10 jaar ongestoord doen.

Blijft een fenomeen en een speler die rot te verdedigen is. Juist de ervaring die hij heeft, maakt hem gevaarlijk. Blij dat ze hem goed af wisten te stoppen bij Newcastle.

6 december 2014 om 15:52

Ja, dat verbaasde me echt ontzettend, wat een controle bij die gast

Mooi hoor! Newcastle stond met veel bezieling te verdedigen! Hopen dat United maandag wint.

Toen ik al die headlines zag dat Chelsea ongeslagen kampioen wou worden toen had ik het gevoel dat ze het te snel zeiden. Zoiets is maar weggelegd voor 1 club

6 december 2014 om 16:00

Preston North End.

6 december 2014 om 16:12

Haha ja dat vergeet iedereen natuurlijk.

6 december 2014 om 16:29

Speelde destijds natuurlijk wel 8 teams minder in de competitie, oftewel Arsenal speelde 16 wedstrijden meer om het te kunnen bereiken.

Heerlijke overwinning voor iedereen die van Engels voetbal houdt! Het wordt heel spannend bovenin! Titel kandidaten Chelsea en city met als outsider united!

Leuk dat Newcastle zo opgekrabbeld is, ga zelf over 2 weken naar de derby tegen Sunderland. Hoop een net zo mooie pot

6 december 2014 om 15:52

Haha dan zie ik je in het stadion, ik ga er ook heen.
Verder is het kampioenschap weer helemaal open natuurlijk, en wie weet wat van gaal nog gaat doen

Terechte overwinning van Newcastle dat ze zeker is gegund. Chelsea is nou de te kloppen ploeg en hoop voor ze dat ze niet al te veel punten laten liggen. Dit is gunstig voor City die het gat kunnen dichten tot 3 punten.

Die Cissé is wel een held daar in Newcastle. Bewijst zich constant en heeft ze (als invaller!) de nodige punten bezorgd dit seizoen. Wel typerend voor de PL dat Newcastle richting de degradatiezone ging, de coach moest wijken, ongelofelijk veel kritiek en een paar weken later doen ze mee voor de Europese plaatsen.

6 december 2014 om 15:48

Leuk dat voetbalzone ook vurnon Anita vermeld naast krul en de jong...Beetje jammer

Genoten van vooral de spanning in de 2e helft! Maar pff wat was ons spel traag de gehele wedstrijd. Zoals het er de laatste 15 minuten aan toeging had ook wel eerder gekund. Gelukkig is Matic er komende wedstrijd weer want de ballen die Mikel gaf haalden het al langzame tempo er al helemaal uit.

Ongelooflijk leuke en spannende wedstrijd gezien! Publiek op St. James Park was geweldig.
25 schoten voor Chelsea, een debuterende keeper bij Newcastle, een rode kaart in de 80e minuut waar de aansluitingstreffer uit valt... Alles voor een geweldig spannende voetbalpot op de zaterdagmiddag!

Geweldig! Het wordt weer spannend bovenin. Nu moet City nog winnen van Everton!

Chelsea speelde te traag om de bus te slopen. Drogba bracht veel gevaar met zich mee, maar wat ging de bal soms sloom rond. Chelsea heeft kansen gehad om vandaag te winnen, maar uiteindelijk niet benut. Ben benieuwd hoe de stand in Maart eruit ziet. Ik verwacht echter dat Chelsea boven aan zal blijven.

Geweldige pot. Heerlijke vechtersmentaliteit bij Newcastle. Janmaat gaat het ook beter en beter doen, wat speelde hij een lekkere pot vandaag zeg. Hazard compleet in zijn zak!

Wel weer een bijna-Tsjechië-terugkopballetje van hem op het einde. Die gewoonte mag mij wel eens gaan afleren, haha.

Goed voor de competitie. Man City moet nog winnen en de PL is weer spannend!

Newcastle speelde 2de helft met 10 (of 9) man achter de bal. Chelsea probeerde door de defensie te geraken maar het ging niet goed. Drogba heeft me positief verrast, hij maakte het de defensie niet gemakkelijk.

Prachtige overwinning van Newcastle ! Alleen Taylor, wat schandalig zon overtreding. Voor zoiets mag je wel 5 duels geven, en de ref gaf hem niet eens direct rood !?

Tsja. Heel jammer. Dat ongeslagen record is zonde, maar zorgt er wel voor dat de druk minder wordt.

Bij Newcastle vochten ze als leeuwen en hebben ze er een mooie wedstrijd van gemaakt. Chelsea was aanvallend gewoon niet goed genoeg. Ik heb me vooral geërgerd aan Hazard vandaag, heel veel balverlies. Fabregas idem, al had hij af en toe wel een opportunistische dieptebal. Ze waren gewoon te sloom vandaag. Costa is na die interlandperiode ook een stuk minder. Drogba was toen hij erin kwam gelijk veel gevaarlijker. Matic is duidelijk heel belangrijk voor dit Chelsea.

6 december 2014 om 21:49

Helemaal mee eens, het is weer de lage tempo van het spel en ook de lage intensiteit wat Chelsea weer eens de das om deed nadat Newcastle de 1-0 maakte. Je kreeg toen precies hetzelfde spelbeeld als tegen Sunderland, telkens maar alles via het midden laten gaan en daardoor geen breedte in het spel wat verdedigen er een stuk gemakkelijker op wordt voor Newcastle zolang je maar 4-5 man voor je defensie hebt staan.

6 december 2014 om 16:16

Ik denk dat dit de eerste wedstrijd is die jij van Chelsea hebt gezien of je bent blind.

6 december 2014 om 17:12

@frtorres

Haha als je ongeslagen kampioen wordt dan verdien je het toch gewoon? Alsof je dat bereikt met 'slecht voetbal' wat jij ongetwijfeld bedoeld met 'dit voetbal'. Gefrustreerd mannetje. Heb je de slingers al opgehangen?

6 december 2014 om 18:07

Duidelijk dat jij met je ogen dicht kijkt

Heerlijke pot! En wat een spanning in de tweede helft!

Ik had het al een beetje verwacht, Chelsea had de laatste 3 jaar niet gewonnen van Newcastle.
Costa was weer irritant bezig,knap werk van Newcastle dat nog ff met 10 man speelde.

Wauw, wat een wedstrijd, wat een overwinning, wat een spanning. En wat gun ik dit Newcastle. Leuk voor Janmaat dat hij toch subtop premier legeau speelt. Het zal wat zijn als je een transfer maakt naar Engeland en je in je eerste seizoen degradeert. Aan het begin van het seizoen ging het toch even niet lekker, maar wat hebben ze de spirit gekregen. Heel knap!!

Chelsea heeft een ijzersterk team. Alleen moeten ze niet overmoedig raken. Ik mis ook wel een jonge spits die echt wat brengt als hij invalt.

6 december 2014 om 15:59

Remy, vaak ingevallen 3 goals al.

6 december 2014 om 15:57

We hebben gewoon zeer domme goals om de oren gekregen vooral de eerste was dom de tweede was begrijpelijk naar een counter, en serieus wat is er toch met costa aan de hand laaste tijjd veel gefrustreerd, hopen dat we snel Matic teruggkrijgen en dan verder kunnen inieder geval is de druk ervan af van die domme 'invincibles' wat mij toch eigenlijk niet zoveel boeit zolang wij maar trofeeën binnenhalen in Mei vindt ik het best wat voor voetbal we spelen, betonvoetbal de bus parkeren aanvallend super voetbal, het kan me totaal niet schelen zolang we maar de bekers krijgen

#tipsy Parson, wat is er nou zo erg aan mn reactie als ik vragen mag? je haalt het steeds weg..

Dit was vorig seizoen al een heerlijke wedstrijd met toen Sissoko als absolute man of the match en vandaag weer een topwedstrijd. Dit is hoe de PL elke week zou moeten zijn.

Ik snap deels niet waarom Papiss hierboven als Motm wordt verkozen. Ik vond Colback of Sissoko Motm. Wát een wedstrijd speelden zij. Echt heerlijk. Colback was echt overal, zo scherp als weet ik veel wat. En Sissoko... Wat een klasbak. Heerlijke box-to-box middenvelder.

Bahbah

Ongelooflijk balen dit. Gigantisch veel kansen voor Chelsea ze willen er alleen niet invallen. Deze wedstrijden heb je en dan zie je dat Newcastle tot 2 maal toe met gigantisch veel geluk weet te scoren.

Al bij al respect voor Newcastle ze hebben echt gestreden voor de overwinning dat vond ik mooi om te zien, maar terecht is een ander verhaal.

Nu maar hopen dat City puntjes laat liggen anders is de opgebouwde voorsprong wel weer een beetje verpest. Op naar de volgende pot Blues!!!

Man man, wat een slotminuten. Mooi voor zo'n jonge keeper, heeft zich aardig in de kijkers gezet.

Als Chelsea zijnde kom je elke gewonnen wedstrijd natuurlijk dichter bij je eerste verliespartij. Heel erg sterke reeks neergezet, en ik denk niet dat dit veel potten zal breken.

Heerlijke wedstrijd! Voor de competitie is dit natuurlijk super. En wat een goede reddingen van die 3e keeper van Newcastle!! Klasse

Janmaat speelde niet geweldig, maar wel vol passie en inzet. Hij stelde me teleur aan het begin van het seizoen, maar heeft zich goed herpakt. Geweldig om te zien.

Kijk dan al die Arsenal supporters te voorschijn komen, rustig maar hoor. Zo'n prestatie zal nooit meer gezet worden, er gaat veel meer geld rond waardoor de competitie drie keer zo sterker is geworden. Toch wel mijn complimenten aan Mourinho en de spelers dat ze een fantastische reeks konden neerzetten.

Het zegt veel dat de eerste schot op doel tegen Nufc pas na de 62e minuut komt, Willian en Hazard kunnen heel goed voetballen maar die mogen van mij op de training wel meer aan hun traptechniek werken. Chelsea was veel beter maar Costa heb ik vandaag niet kunnen zien, Schurrle mag van mij in de basis starten, komt zo veel dreiging van hem vandaan. Oscar, Hazard en Willian mogen meer op doel schieten dan overspelen want de rest doet er toch niets mee.

Geen probleem, nog steeds top of the league en daarnaast hebben Arsenal en City een drukke programma.

6 december 2014 om 16:07

Klopt in de tijd van de Invincebles was alleen Manutd een echte concurrent. De rest was minder en nu is de top te groot.

6 december 2014 om 16:17

Grapjas. Toen was Liverpool 10x beter dan nu (CL winst enzo) en Chelsea was ook al vrij sterk.

Nu zijn Arsenal, Utd en Liverpool veel en veel zwakker dan toen.

6 december 2014 om 16:26

Zo een status is dan ook op basis van hoe sterk alle clubs waren in de competitie en niet alleen de directe concurrentie en de overige grote jongers toenertijd. Je komt mij niet vertellen dat de rest van de PL afgezien van de top 5-6 er niet flink er op vooruit is gegaan qua niveau met de financiële mogelijkheden die flink zijn toegenomen over de loop van jaren.

6 december 2014 om 18:31

Haha meen je dit nu?

Tuurlijk meen je het niet. Je probeert vanuit fanboy gevoelens een mening te vormen.

Die o zo geweldige invibcibles vierden het behalen van de ko-fase van de cl alsof ze cl al gewonnen hadden, om hun kracht maar in context te zetten...

Zo is het nu duidelijk dat Nemanja Matic onmisbaar is bij Chelsea? Ik was ontzettend blij toen hij werd gehaald in januari, eindelijk zwakke schakel Mikel eruit voor Matic. Hij is het prototype van de moderne verdedigende middenvelder. Altijd aanspeelbaar, vlotte passing. Verbeterde versie van Busquets vind ik.

6 december 2014 om 16:06

Mikel speelde niet slecht vandaag hoor was een van de betere had gewoon een goeie wedstrijd achter de rug

6 december 2014 om 17:08

@edenhazard

Ik vind dat jij in uitwedstrijden echt meer moet laten zien. We hadden na een half uur al dik voor moeten staan als we het wat beter uit hadden gespeeld. Hazard, Oscar, Fabregas, Willian, Costa.... Ik vond ze allemaal niet best...

6 december 2014 om 17:10

Met twee aanvallend ingestelde middenvelders is het belangrijk dat je ook een breker hebt. Bij Arsenal missen ze dat al jaren, Liverpool is dit jaar voor een deel minder omdat Gerrard vorig jaar beter speelde dan dat hij nu doet. Je hebt iemand nodig die de balans bewaakt en de boel op scherp kan zetten voor die positie.

Zoveel haters heeft Chelsea op voetbalzone niet normaal. Van City fans tot en met Catalaanse fans. Ongelooflijk eigenlijk.

Jammer dat Mourinho heeft verloren, maar die Hazard mag hij nog is aanpakken.

6 december 2014 om 16:06

Niet een beetje ook Don, hij mag hem net zo hard aanpakken als vorig jaar toen was het ook al flút wat hij nu laat zien is niet om aan te zien.

6 december 2014 om 16:44

De combinatie van nieuw geld en Mourinho. Volgens mij zijn het niet in het bijzonder City fans hoor. Eerder fans van traditionele topclubs als Arsenal en Liverpool. Wat Catalaanse fans er dan weer tussen doen.. Oh wacht jij bent het

Drogba is aan het vlammen, afgelopen 3 wedstrijden 3x gescoord!

7 december 2014 om 02:09

Ik ben heel erg benieuwd of Drogba Chelsea's all time topscorer kan worden. Drogba(163) en Lampard(212).

Jammergenoeg speelt hij waarschijnlijk volgend seizoen niet meer voor de Blues

7 december 2014 om 02:35

49 doelpunten gaat drogba niet meer lukken, maar neemt niet weg dat drogba nog steeds van een hoog niveau is en belangrijk kan zijn voor chelsea.

Een verliespartij zou vroeg of laat gewoon voorbij komen en al helemaal als je toevallig de meest belangrijke schakel in dit Chelsea team mist tegen een ploeg waar je het uit al jaren lastig tegen hebt. Neemt niet weg dat Newcastle de 3 punten hier meer dan verdient heeft door de top discipline en vechtlust die ze hier hebben laten zien. Vond Cahill vreemd genoeg klunzig bij de eerste goal van Newcastle want die had niet eens voor de voeten van Cisse mogen belanden maar goed, allemaal makkelijk praten achteraf denk ik zo. Hazard ook weer teleurstellend over het algemeen kijkende naar hoe inefficient hij omging met de bergen ruimte die Janmaat achter zich liet nog voor dat Newcastle op voorsprong kwam.

Nu maar hopen dat City punten verspeelt tegen Everton (wat ik niet zie gebeuren) en tegen Hull weer knallen. En over die "invincibles" status, dat zou never nooit gaan gebeuren dit seizoen en ook naar alle waarschijnlijkheid niet in de toekomst met clubs in de PL die over het algemeen sterker en sterker worden over de loop van tijd. Pure media hype waar iedereen zich meer en meer bezig hield toen Chelsea steeds maar langer ongeslagen bleef.

#ktbffh

6 december 2014 om 17:06

@cfcwarrior96

In de eerste helft miste Cahill ook volledig de bal waardoor Newcastle uit kon breken. Gelukkig herstelde Azpi dat. Ook thuis vs. Spurs miste hij de bal waardoor Harry Kane gevaarlijk voorlangs schoot. Cahill heeft nu in twee wedstrijden drie a vier van zulke momenten gehad. Dat mag echt niet. Het lijkt wel alsof hij er niet helemaal bij is sinds die botsing met Vertonghen.

Man wat heb ik me lopen ergeren aan onze zogenaamd beste spelers Hazard en Costa..!
Wat een verscrrikkelijke pot speelden zij. Steeds leken ze gemakzuchtig en steeds gingen ze als blinde paarden proberen de gehele verdediging in hun uppie te verschalken. Uiteraard kunnen Taylor en Collocini het dan uitstekend doen. Ik heb gewoonweg een veel te laag tempo gezien (net als tegen Sunderland) en veel te veel ego's (net als tegen sunderland). Ook Oscar was weer weinig waard en hij lijkt dan ook in zijn gebruikelijke dip te trekken.

Zo zonde, want zeker na het inbrengen van Drogba maak je nog zo ontzettend veel kansen dat je makkelijk kon winnen. Ik snap gewoon niet dat Chelsea zo ongeïnteresseerd kon ogen terwijl we hier al jaren en jaren moeite hebben. Hopelijk scheld Mourinho ze helemaal kapot en maakt ze zodoende wakker, want met het huidige spel/inzet gaan we de zware december, januari periode niet goed doorkomen.

Overigens credits voor Newcastle, zij kwamen om te counteren en hebben dit uitstekend gedaan! Wederom heeft mourinho puntverlies geleden tegen een ploeg die 'zijn' spel tegen hem gebruikt.

Mooi dat Newcastle drie punten weet te pakken tegen Chelsea, dat is toch de te kloppen ploeg; ook grappig om te zien hoe zenuwachtig die 3e keeper was!

Hahaha Arsenal fans bereiken hun dieptepunt. Zelf lekker al met rust met 3-0 achterstaan bij Stoke maar toch om Chelsea lachen omdat ze een keer verliezen.

We gingen toch wel een keer verliezen dus wat dat betreft ben ik opgelucht dat mensen nu wat minder op Chelsea gaan letten.

We hadden na een half uur de wedstrijd al binnen moeten hebben maar helaas spelen we het niet goed uit. Helaas is Costa uit vorm, laat Hazard te weinig zin in uitwedstrijden en maken Oscar en Willian eigenlijk nooit het verschil. Ook nog erg ongelukkig dat beide goals van Newcastle met behoorlijk veel geluk tot stand kwamen. Hazard schoot ook nog eens op de paal anders was het gewoon 1-1. Alles zat tegen, helaas gebeurd dat soms in het voetbal.

Drogba viel echt geweldig in. Fantasisch om te zien dat hij het altijd weer opbrengt om tot het uiterste te gaan. Die bal die hij terugkopte op Costa had Costa gewoon moeten maken en zelf scoort hij ook gewoon weer.

Zonde dat City nu weer op drie punten kan komen maar het is niet anders. One team in London, Up the Chels!

6 december 2014 om 18:14

Geen aandacht aan geven. Het zijn een van de meest irritante voetbalfans. Die moeten zich druk maken om hun eigen team, die blij mag zijn als ze volgens jaar EL spelen

Deze overwinning is echt heerlijk voor de Premier League en natuurlijk voor mijn club Newcastle!

Newacstle wint vaak van chelsea thuis of ligt dat aan mij haha?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren