ChelseaBlood
Algemeen
Vrienden (16)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 8 oktober 2014
  • ChelseaBlood
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 1.760
  • 32 jaar (9-9-1989)
  • 16
Persoonlijke berichten
8 december 2014 om 09:29
#1

Bedankt, ik raad je aan om dit ook te doen!
Hartstikke leuk man, over je favoriete spelers een stuk vertellen.
Zo kom je zelf ook veel te weten over diens jeugd en verleden.

8 december 2014 om 09:29
#2

Bedankt, ik raad je aan om dit ook te doen!
Hartstikke leuk man, over je favoriete spelers een stuk vertellen.
Zo kom je zelf ook veel te weten over diens jeugd en verleden.

13 december 2014 om 17:46
#3

Chelseablood,

Wat ik doe, is uiteraard geen vorm van provoceren. Het is gewoon raar om te zien, dat iemand die de scheids mee heeft gehad zoiets zegt, toch ?

16 december 2014 om 19:19
#4

Bellarabi en Hakan vormen een geweldig duo dit jaar bij Bayer. Hakan is een vrije trappen specialist, heeft een heerlijk schot, geweldige pass ook en scoort regelmatig. Genot om naar te kijken, ook in de korte ruimte. Al weet ik niet of die een versterking is voor Chelsea. In de breedte zeker wel. In mijn ogen ook niet echt minder dan Oscar ( al kijk ik nooit Chelsea) maar ik vond Oscar bijv. zwaar tegenvallen op het WK.

Bellarabi daar en tegen is in tegenstelling tot Hakan juist de verrassing van dit seizoen. Had niet eens verwacht dat hij basis zals taan bij Bayer begin van het seizoen, aangezien die vorig jaar nog op huurbasis bij Braunschweig zat en toch al 23 jaar oud is, maar hoe die dit jaar speelt is geweldig om te zien. Geweldige drive naar voren, mooie dribbel, scoort regelmatig, levert veel assists, is altijd dreigend, enig nadeel is dat het een speler is die veel risico in zjn spel neemt. Maar ik ivnd Bellarabi bijv. beter dan Schurrle in zijn tijd bij Bayer.

Beide zouden aanwinsten zijn voor Chelsea, maar of ze zo in de basis komen weet ik niet, hopelijk blivjen ze bij mijn club

4 januari 2015 om 20:47
#5

https://www.facebook.com/video.php?v=1015368531522... dit is willians doelpunt, een hele mooie

6 januari 2015 om 17:09
#6

Daar dacht ik ook gelijk aan haha, jammer dat zijn rendement niet zo hoog is, maar het is qua techniek en werklust een heerlijke speler. Mag alleen wat beter beslissen op de counter want hij kiest vaak wel de verkeerde optie. Maar dat is te leren met de tijd

11 januari 2015 om 05:19
#7

Jazeker, ik hoop ook dat hij binnenkort een nieuw contract tekent. Geeft altijd 100% en blijft rennen tot de laatste minuut. Dat vind ik ook echt heerlijk om te zien. Denk dat we een speler als Reus nog niet nodig hebben. Zou Hazard alleen maar in de weg zitten denk ik. Hazard is nu gewoon de man van de actie en Oscar en Willian passen bij het spel dat Hazard wilt spelen.

Wat vind jij van de CM positie dan? Ik denk dat we een speler missen zoals Fabregas. Maar dan als backup. Ramires vind ik nog steeds een nuttige kracht maar qua inzicht voegt hij als backup niet toe. Bijvoorbeeld het steekpassje dat Fabregas geeft. Zelfde geldt voor Mikel. Van Ginkel zou wel handig zijn geweest. We missen toch echt zo'n speler die kan rouleren met Fab.

26 april 2015 om 18:01
#8

Bedankt voor je uitnodiging

7 mei 2015 om 15:19
#9

Adebayor is geen moslim zijn zus wel hoe dat zo is is wel appart.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 11 augustus
Hakim Ziyech is het wachten op AC Milan zat en staat voor een definitief vertrek bij Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren