Noverca
Algemeen
Vrienden (13)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 3 november 2013
  • Noverca
  • 195 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 3.829
  • 24 jaar (13-11-1997)
  • 13
Persoonlijke berichten
5 december 2014 om 11:43
#4

Verspilde moeite om 'iedereen komt' eronder te (proberen te) krijgen. Die gozer is zo off-topic als iets en het zal echt niet lang duren voordat hij daar een waarschuwing voor te pakken heeft. 85% van wat uit zijn vingers komt heeft niet met voetbal te maken, maar met wat anderen in hun reacties aan stijlfouten en denkfouten maken of dat het niet volgens het jusitieel stelsel is. Lekker laten gaan, komt zichzelf nog tegen.

21 december 2014 om 17:52
#5

Aangezien ik geen zin heb om grote verhalen te typen in live meepraten. De reden van mijn frustratie is de formatie. In het begin van het seizoen begon Wenger met een 4-1-4-1 systeem te spelen. Dit werkte totaal niet, gebrek aan een echte "10" en geen aansluiting.

Vervolgens raak je weer in vorm, versla je Dortmund en Galatasaray. Speel je gigantisch goed spel tegen Newcastle. Dit allemaal in een 4-2-3-1 formatie. Dan moet je tegen Liverpool, en dan ga je weer in het oude systeem wat niet lukte ? Vandaar mijn kreten. Ben nogal klaar met zulke domme dingen.

29 december 2014 om 17:54
#6

Ik wilde je mijn complimenten maken over de discussie die je had in het topic over Ronaldo. Ik ben het niet met je eens, aangezien Messi voor mij de beste van zijn generatie is, maar dat sommigen hier denken dat ze gelijk hebben omdat de zogenaamde kenners dat zeggen is inderdaad een zwakke manier om een discussie te voeren. Jij hebt jouw argumenten om Ronaldo de beste te vinden en ik heb de mijne om andere spelers beter te vinden. Aangezien er net zoveel verschillende meningen als kenners zijn doet hun mening er wat mij betreft niet echt toe.

Ik merk wel vaker dat sommigen hier de mening van een zogenaamde ''kenner'' gebruiken om hun eigen standpunt kracht bij te zetten. Dat is ook wel zo makkelijk want er is altijd wel een ''kenner'' te vinden die het met hun eigen standpunt eens is. Zo hoeven ze zelf niet na te denken.

30 december 2014 om 00:27
#7

Bedankt voor je reactie. Ik vond de reactie dat de meerderheid van de zogenaamde ''kenners'' een voorkeur voor Messi hebben gewoon een onzinnig argument. Wanneer jij zegt dat Ronaldo beter is dan Messi omdat hij sterker is, sneller is, beter kan koppen en een beter afstandsschot heeft dan zou mijn onderbouwing waarom ik Messi de betere vind inderdaad neerkomen op het feit dat ik vind dat Messi de betere dribbelaar is en een beter overzicht heeft. Uiteindelijk is het dan inderdaad een kwestie van smaak, en laten we wel wezen het zijn beiden natuurlijk geweldige spelers.

Prettige jaarwisseling en veel voetbalplezier in het volgende jaar.

2 januari 2015 om 17:03
#8

Denk je dat Chelsea nog kampioen wordt? Als ik City zie spelen is het toch wel beter, meer overtuigender. Chelsea mist ook een flankspeler aan de rechterkant. Wat denk je Lucas Moura?
Heeft een goeie inzicht zijn voorzetten zijn uitstekend en natuurlijk kan hij 2 man uit spelen.

24 januari 2015 om 17:57
#9

''als City uitgeschakeld wordt, is dat weer postief voor Chelsea, want een concurrent minder. Aan de andere kant zou een replay ook mooi zijn''

Sorry ik kon het niet laten

24 januari 2015 om 20:35
#10

Mooi stukje over dat 'countervoetbal' van Psv, geen spel tussen te krijgen!

24 januari 2015 om 20:54
#11

Diep respect van je goed reactie, wat een baas

26 januari 2015 om 16:14
#14

Hoi Noverca,

Ik reageer naar aanleiding van je reactie op het artikel over Liverpool 1-1 Chelsea.
Je zegt dat de ploeg met de meeste doelpunten verdient te winnen, en dat het aantal kansen hierbij niet belangrijk is. Ik zie dit argument heel vaak (cruijff riep het ook regelmatig) en ik snap het, maar ik ben het er gewoon niet mee eens. Vind je dan niet dat een ploeg beter kan zijn, en toch pech kan hebben in de afronding? Ballen op de paal of lat, net naast of een keeper die zijn dag heeft lijken voor jou niet relevant. Echter vind ik dat een ploeg die op 10 van de 11 posities(keeper dus niet) beter is het verdiend te winnen. Dit was dus bij Liverpool het geval. Ik vind dat je op basis van pech en geluk en belangirjker het spel zeker kan zeggen dat een ploeg het meer verdiende om te winnen dan de andere ploeg. Doelpunten zijn niet het enige wat er in een wedstrijd gebeurt.
Zo zie ik het,
Groet

18 februari 2015 om 20:59
#15

Dankjewel waardeer ik. Sommige leden zijn zo ontzettend onredelijk, eigenwijs en kunnen het spelletje niet vanuit een ander perspectief zien. Klein beetje een stoorfactor.

Je kan altijd rekenen op mijn steun naar Chelsea toe in de Champions League campagnes.

13 mei 2015 om 22:53
#16

nou...leuke avond gehad?
eitje...6-0...makkie voor real, juve is niks, lopen er overheen...dikke overwinning.

real was om te huilen. Eerste helft nog wat kansen, daarna niks meer laten zien.
Deed ronaldo wel mee?

13 mei 2015 om 23:18
#17

ik ben geen juve of barca fan, maar er werd zo hard geschreeuwd door real...moest toch ff berichtje sturen.

leedvermaak blijft tenslotte het beste vermaak :-)

laat psv maar wat winnen volgend jaar...das voor ons allemaal beter

14 mei 2015 om 08:32
#18

nee..1 ploeg is meer dan genoeg. Ik hou het bij ajax.
Verder ben ik voor mooi voetbal, dus ik kijk graag naar barcelona en bijvoorbeeld naar arsenal. Al kan arsenal ook heel waardeloos spelen Xd

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren