Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real remiseert in Turijn en overwintert vrijwel zeker

Laatste update:

Real Madrid heeft zich dinsdagavond vrijwel zeker van de knockout-fase van de Champions League verzekerd. Het gelijkspel van het team van Carlo Ancelotti tegen Juventus is in principe voldoende om wederom in het belangrijkste Europese clubtoernooi te overwinteren; nog nooit strandde men in de groepsfase. Het is nog onduidelijk wie als tweede eindigt. FC Kopenhagen boekte een verrassende overwinning op Galatasaray en zodoende zullen het nog spannende weken in Groep B worden. Beide teams hebben evenveel punten, vier, en één meer dan Juventus.

/

Juventus - Real Madrid 2-2
De start van Real Madrid in Turijn mocht er zijn, maar het team van Ancelotti maakte allesbehalve een sterke indruk in de eerste helft. Het was aan Iker Casillas te danken dat de bezoekers niet met een ruimere achterstand de rust bereikten. De doelman voorkwam op magistrale wijze een eigen goal van Pepe en stond ook een zeker doelpunt van Claudio Marchisio in de weg. Hij keerde de kopbal van de Italiaan met zijn been. Real Madrid kwam zelf niet verder dan pogingen van Gareth Bale en Ronaldo en incasseerde vlak voor rust de 1-0. Raphaël Varane maakte een overtreding op zijn landgenoot Paul Pogba en Arturo Vidal zorgde vanaf elf meter voor de openingstreffer.

Real Madrid nivelleerde de tussenstand in de 52e minuut, dankzij een cadeautje van Martin Cáceres. Na voorbereidend werk van Karim Benzema maakte Ronaldo zijn veertiende doelpunt in de Champions League, een unieke prestatie. Het duel golfde op en neer: Xabi Alonso trof de lat en Marchisio zag hoe eerst Casillas en daarna Pepe zijn inzet van de lijn haalde. In de 61e minuut sloeg Real opnieuw toe: op aangeven van Ronaldo tekende Bale voor de 1-2. Lang kon men echter niet van de voorsprong genieten. Varane stond niet op te letten bij een voorzet en Fernando Llorente verschalkte Casillas met een rake kopbal: 2-2. Juventus nam genoegen met de tussenstand en stond in de laatste twintig minuten niet toe dat de bezoekers er met een zege vandoor gingen.

/

FC Kopenhagen - Galatasaray 1-0
Na zes minuten liep het team van Roberto Mancini al achter de feiten aan. Een slimme pass van Rurik Gislason werd door Daniel Braaten beantwoord met een geniale hakbal achter Eray Iscan: 1-0. Galatasaray had twee minuten later geluk dat een inzet van Nicolai Jorgensen tegen de paal ging. De bezoekers probeerden de 1-1 te forceren, maar kwamen niet verder dan een wegens buitenspel afgekeurde rebound van Bruma en een gevaarlijke volley van Didier Drogba vlak voor rust. Het was veelzeggend dat het team van Stale Solbakken zes corners nam in de eerste helft en Galatasaray één.

In de tweede helft hield FC Kopenhagen zich vooral bezig met tegenhouden en opteerde men voor een directe speelstijl. Drogba was de gevaarlijkste speler aan de kant van Galatasaray, maar hij slaagde er niet in om doelman Johan Wiland te passeren. Het ontbrak de ploeg van Mancini, die niet over de geblesseerde Wesley Sneijder kon beschikken, duidelijk aan creativiteit. Ook in de slotminuten slaagde Galatasaray er niet in om nog een gelijkmaker te forceren.

Wie eindigt als tweede?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het voornaamste probleem bij Galatasaray is dat het elftal eigenlijk uit twee delen bestaat. Het voorste deel dat wil aanvallen en speelt ver naar voren, terwijl het achterste deel vooral angstig is en alsmaar achteruit loopt. Zelfs in balbezit durven ze amper de middellijn over te komen. Hierdoor wordt het veld enorm lang en moeten spelers enorme ruimtes bestrijken. Dat is naar verloop van tijd niet meer te belopen en daar profiteerd de tegenstander van.

Kopenhagen speelde heel mooi compact en met veel pressie. Proficiat voor de overwinning...

Ik ben echt echt gedesillusioneerd in Galatasaray,maar we maken nog altijd kans voor de 2 plaats.

5 november 2013 om 22:45

Bekijk hier de sammenvatting van Juventus - Real Madrid CF (2-2) in Turijn..

5 november 2013 om 22:50

Ik raad jullie aan om het geluid uit te zetten want het geschreeuw is nog erger dan bij een Al-Qaida filmpje.

5 november 2013 om 23:09

Je kan ook wachten voor de NOS samenvatting

5 november 2013 om 22:48

Prachtig beschreven. Schandalig dat een team als Gala met zoveel kwaliteit hier een wedstrijd met 1-0 verliest terwijl ze thuis Kopenhagen helemaal afgeslacht hadden.

5 november 2013 om 23:14

Gala, zoveel kwaliteit? Valt reuzen mee hoor. Een aantal spelers die in de Europese top overdatum waren spelen nu bij Gala. Dus ik weet niet over welke kwaliteit jij het hebt?

5 november 2013 om 23:19

Je volgt nooit de turkse divisie dus je weet niet waar je het over hebt als je alleen maar over 1 wedstrijd oordeelt

5 november 2013 om 23:26

Dat doe ik wel degelijk. Ik word alleen moe van dat overschatten van de Turkse competitie.

6 november 2013 om 09:26

Pomar heeft gewoon gelijk, overdrijven is ook een kunst.

6 november 2013 om 23:44

Mijn pik is niet overdatum. Wil je proeven of hij nog goed is?

5 november 2013 om 22:51

je moet wel dom zijn om met beide Cv's over de middenlijn te gaan en dus zelfs een geval van buitenspel val kwijt te spelen. zeker als je achterlijn niet zo snel is om een counter te neutraliseren.

De achterlinie was nagenoeg de 2de helft steeds op de middenlijn. linies waren kort op elkaar. Maar als meneer mancini een winger eruithaalt voor een extra verdedigende middenvelder. vervolgens een spits erbij zet en een CV eruit haalt en de CVM een linie naar achter trekt dan is er iets mis in zijn italiaans koppeke. op de persconferentie al zagen dat een punt genoeg is dan zegt het al genoeg. ik snap niet hoe het bestuur eigenlijk hem heeft kunnen contracteren.

hij laat riera spelen die al weken lang uit vorm is en eluk heeft dat hij geen 10 gele kaarten heeft gekregen. en dan domme wissels uitvoeren die ook nog te laat zijn doorgevoerd.

5 november 2013 om 22:58

We mogen van geluk spreken dat we Chedjou hebben,hij kan tenminste nog eens een paar mooie ballen geven aan de spitsen

Als Mancini de volgende keer een team wil concipiëren moet hij in ingods naam Burak eraf halen,zelfs mijn klein neefje had die bal erin kunnen koppen...

Voetbal is en blijft helaas een sport voor paupers, dat zie je wel weer terug in hoeveel idioterie je voorbij ziet komen in deze sport.

5 november 2013 om 23:09

Er word beweerd dat Delaney van Kopenhagen geschorst was voor deze wedstrijd (2x geel tegen real en in istanbul) en toch heeft meegedaan 90 minuten..

6 november 2013 om 00:23

In de cl krijg je pas schorsing bij drie x geel

Crisis in Madrid, ik meen het. Twee matige ploegen vandaag. Nee even serieus, die Bale, wat een fenomenaal doelpunt zo tussen die 3 spelers in. Hij laat steeds meer zien bij Madrid.

5 november 2013 om 22:49

Juventus was 1e helft echt niet matig... die pirlo was 90 minuten geniaal!!!

5 november 2013 om 22:56

Inderdaad, Juve moest in de eerste helft de zwakke verdediging van Real Madrid afstraffen, maar dat lieten ze na.

5 november 2013 om 23:03

Juve heeft een zwakke aanval, dus dat ging moeilijk. Was goed op elkaar afgestemd.

5 november 2013 om 23:04

Ik vind dat de formatie ook verkeerd was... marchisio hangde teveel rechtsbuiten.

Maar eerste helft moesten ze 2-0 voor staan en de wedstrijd afmaken.

5 november 2013 om 23:13

hing*

juve was echt barslecht aan het begin van de tweede helft.

was over het algemeen gewoon een slechte wedstrijd. Modric heeft nog mooi voetbal laten zien

6 november 2013 om 07:29

Aanval van Juventus is niet zwak en beter dan die van Real. Juventus heeft sterren als Tevez, Llorente, Vucinic (maakte Real kapot in zijn tijd bij Roma, geluk voor Real dat hij ontbrak), Giovinco (dribbelfenomeen), Quagliarella. Real heeft alleen Ronaldo.

6 november 2013 om 09:01

en bale en benzema en jese en di maria niks bijzonders eigenlijk...

Kort maar krachtig: Als real druk zet zijn ze gewoon heer een meester...

voor mij motm: Modric

Als real zo door voetbalt halen ze de halve finale Niet.

5 november 2013 om 22:49

@hrvatinl

Waar komt die opmerking nou vandaan? Als ze even druk zetten heer en meester?
Als Juventus even goed speelt en druk zet zijn ze veel beter dan Real.

5 november 2013 om 22:52

Als Juventus even goed speelt zijn ze beter dan Real. Wat een Cruijffiaanse uitspraak!!

5 november 2013 om 22:52

Als ik de 2e helft bekijk, de momenten wanneer real vooruit druk zet... dan weet Juve het niet altijd.

Wil niet zeggen dat het altijd zo is.. vind gewoon dat als real gas geeft ze daar zelfs over heen rijden met een score van 4 a 5 goals zelfs..

5 november 2013 om 23:00

@arie Vink

Even in de zien van fftjes en niet gelijk aan

Gaat er gewoon om dat Juve ook helft vd wedstrijd niet aanzette.

@hrvatinl

Nee maar de 2e helft was een dramatisch Juve. Toch kon Real niet veel.
Als Juve druk ging zetten werd Real ook weggespeeld. Dus ja....
Als Juventus gas ging geven hadden ze ook met 5-0 van Real kunnen winnen.

Sowieso al geeft Real gas gaan ze echt niet 5x scoren tegen Juve....

6 november 2013 om 00:03

@knoalster20,

Wrong! Real heeft in de eerste helft helemaal niks gedaan, alleen maar de figurantenrol gespeeld.
Juve kon werkelijk niets uitrichten, behalve een onterechte penalty verzilveren.

Hierna kroop Real uit de schulp en dan zie je echt het klasseverschil.
Een paar keer aanzetten en meteen 2 goals. Je kunt zeggen dat Juve toen slecht speelde, maar eigenlijk speelden ze niet slechter dan de eerste helft. Real zette veel meer druk en speelde gewoon veel beter.

Real werd nergens weggespeeld door Juve en het laatste kwartier zag ik juist Real de bal alleen maar rondtikken, zonder dat Juve er tussen kon komen.

Feit is dat Juve niet aan kan zetten zoals Real dat wel kan.
De spelers van de Italiaanse club zijn gewoon een pak minder dan die van Real. Dat zie jij toch ook nog wel?!

6 november 2013 om 07:36

Real niet weggespeeld? Real is zowel gisteren als vandaag gedeklasseerd. Alleen al in de eerste helft kon Juventus 3 a 4 keer hebben gescoord. Niet te vergeten dat Juve ook in de Bernabeu veel beter was, wat ook door de analitici werd gezegd. Probleem is dat ze veel mogelijkheden creeeren zonder te scoren, als Juventus nou zijn kansen benut dan stonden zijn nu 12 op 12.

Juventus speelt mooi voetbal.

6 november 2013 om 22:06

@fr4evah

Laat me raden: Real fan zeker?

Wat klets jij een hoop onzin in 1 post zeg, misplaatste arrogantie en blindheid tov Real.
Als Juve aanzet dan kon Real dat helemaal niet aan, over hele wedstrijd was Juve duidelijk de betere. Alleen die periode kort na rust verloren ze de controle, door die fout. De rest kon Real gewoon niets dan tegenhouden of een beetje zelf rondtikken.

Juventus doet kwalitatief niets onder voor Real hoor, alleen hebben we geen CR7 natuurlijk. Maar wat heeft Real verder voor bijzonders lopen?

5 november 2013 om 22:50

Modric bewees vandaag juist dat hij de beters van alonso en pirlo niet mag strikken.

5 november 2013 om 22:56

Klopt, Pirlo en Alonso hebben hun veterstrik diploma al. Man, man, man elke keer weer diezelfde opmerking over de vetertjes.

5 november 2013 om 23:02

Normaal gesproken kom ik met argumenten... maar met modric tegenover de 2 geweldenaren is dat niet nodig denk ik.

5 november 2013 om 23:16

Modric was in mijn ogen motm, heb je de wedstrijd wel gezien?

6 november 2013 om 00:05

@ac_milan22,

Modric was echt de motor van Real vandaag! Hij speelde geweldig en bleef geweldig rustig aan de bal.
Vandaag was hij absoluut beter dan Pirlo en Alonso bij elkaar!

6 november 2013 om 09:02

Ac_milan22

jij hebt soms waardeloze uitspraken..

Modric was de beste van het veld.

5 november 2013 om 22:53

Alsjeblieft. De koningen op die posities waren beide beter vandaag. Modric was juist zwak vond ik, Khedira was wel goed vond ik.

5 november 2013 om 22:58

Xabi Alonso was veruit de beste, kraakte alles van Pirlo als hij mee naar voren kwam en regeerde het middenveld gewoon. Wat hebben we hem gemist!

6 november 2013 om 00:29

Dan had ik het wel eens zonder Alonso willen zien. 1 en al armoe bij Real

6 november 2013 om 13:12

Modric? Is dat omdat je ook toevallig uit Kroatie komt?

Wat speelde Pirlo geweldig zeg. Kon hem op geen een fout betrappen.

5 november 2013 om 22:49

Had een paar misplaatste lange passes.

5 november 2013 om 22:56

Misplaatst en pirlo in 1 zin... dafuq???

5 november 2013 om 22:50

@feyetti

Zou voor het eerst in 1,5 jaar zijn dat ie goed speelt....

5 november 2013 om 22:54

Hij deed eigenlijk best veel fout maar zijn geniale acties en passes verbloemen dat.

5 november 2013 om 23:10

Inderdaad speelde echt niet zo goed. Andere baardman Alonso was pas goed.

5 november 2013 om 23:13

Sarcastisch ofwat??

Eerste helft wederom een sterk Juve gezien. Real kwam er nauwelijks aan te pas. Ronaldo en Bale werden goed geneutraliseerd door de verdediging. Daarbij moet wel opgemerkt worden dat Real eigenlijk geen zin had om echt hun best te doen, zo leek het althans voor mij.
Pas na de 1-0 kroop Real uit hun schulp en werd de wedstrijd in de tweede helft een stuk interessanter. Vooral nadat we een mentale klap kregen na die ongelooflijke stomme fout van Caceres. Dat krijg je als je alsmaar voetballend probeert uit te verdedigen. Gelukkig maakte maakte hij zijn fout goed door een uitstekende assist te geven op Llorente.

Er zat vandaag zeker meer in. Overwinning voor ons zou meer op zijn plek hebben gestaan, vooral op basis van de eerste helft. Nu staan we echter laatste in de poule en zullen we nog flink aan de bak moeten in de hel van Istanbul en thuis tegen Kopenhagen. Zolang er een goede mentaliteit behouden wordt, zie ik dat wel positief in.

Grazie ragazzi!

5 november 2013 om 22:52

@jorinus

Cacares maakte zijn fout zeker niet goed
Door zijn mega blunder komt Real niet alleen gelijk maar ook in de wedstrijd.
Komen ze daardoor 1-2 achter. Zaten op rozen daarvoor.

Goede mentaliteit?
Tja.... Dat krijgt Conte al 1,5 jaar niet meer in het elftal.

5 november 2013 om 22:57

Misschien dat "sportief revancheren" wat beter op zijn plek staat. Voor de rest vond ik Caceres het naar behoren overigens. Liet zich één keer nog verschalken in een duel met Bale waar hij de bal uit wilde laten rollen. Voor de rest gewoon prima, gebruikte goed de ruimte die voor hem ontstond. Liet me soms denken aan Montero, met zijn spijkerharde tackles op de bal. Maar ja, hij had gewoon de pech dat de ene fout die hij maakte direct zo'n grote consequenties had.

5 november 2013 om 23:03

@jorinus

Cacares deed het opzich prima verder idd.
Alleen zoals ik al zei door die fout krijgt Real ineens vleugels en ging Juve bij de pakken neer zitten. Was niet op die manier gebeurt als Cacares die blunder niet maakte.

Juve zat op rozen en dat werd bam verknalt door die fout.
Dat maak je niet goed met een assistje, hij heeft daar alleen een puntje nog mee geredt. Ook voor zichzelf.

5 november 2013 om 22:59

Jullie moesten winnen. .. jammer dat juve mentaal een harde klap kreeg door caceres.

Juve heeft vanavond wel weer duidelijk gemaakt de beste in Italië te zijn.

5 november 2013 om 23:02

Sorry maar dat is as roma

5 november 2013 om 23:55

Ja leuk dat je zegt Bale en Ronaldo genaturaliseerd in de 1e helft het waren veruit de beste spelers van de wedstrijd

Respect voor Varane ondanks de penalty speelde hij naar behoren.

5 november 2013 om 22:47

En de 2-2, hij had nooit de bal uit het oog mogen verliezen, wist niet waar hij mee bezig was op dat moment.

5 november 2013 om 22:48

respect ? alle 2 goals komen door hem penalty dom verdedigd 2e goal loopt ze man makkelijk weg

5 november 2013 om 22:48

Ja de 2-2 was ook niet zijn fout. Come on, wees eerlijk, Varane was niet best vandaag. Modric was veruit de beste bij Real.

5 november 2013 om 22:53

Nee, dat was Casillas.

5 november 2013 om 22:56

Casillas had zo ongelofelijk veel balverlies vandaag..

5 november 2013 om 22:57

Hij redde Real Madrid op twee cruciale momenten met twee wereldreddingen.

5 november 2013 om 22:50

Pardon? Twee tegendoelpunten volledig zijn schuld, dan heb je slecht gespeeld.

5 november 2013 om 22:54

Dat wil echt niet zeggen dat iemand slecht heeft gespeeld. Dom scorebordjournalistiek weer. Hoe kunnen 2 momenten 90 minuten samenvatten? Ik vond hem niet boven alles en iedereen uitsteken vandaag, maar dat je zegt dat hij slecht speelde omdat hij betrokken was bij 2 tegendoelpunten vind ik idioot.

5 november 2013 om 22:59

Ik kan niet zien wie betrokken was bij de 2 tegendoelpunten op het scorebord, dat heb ik toch echt met eigen ogen moeten zien. Varane kan gewoon beter, dat is het punt.

5 november 2013 om 23:01

Haha kom op zeg. Doel van een verdediger is ervoor zorgen dat de tegenstander geen goals maakt, daarin heeft Varane gefaald door zijn blunders. Dus heeft hij slecht gespeeld.

5 november 2013 om 23:01

Het waren beginnersfouten van Varane. Hij is de grootste verdedigende talent, maar laten we niet te veel van hem verwachten en we moeten hem ook niet overschatten.

5 november 2013 om 23:11

Ja, en het doel van een aanvaller is scoren. Dat deed Ronaldo vandaag, maar dat betekent niet dat hij een goede wedstrijd heeft gespeeld.

5 november 2013 om 23:20

Ronaldo is geen diepe spits. En een aanvaller moet meer doen dan alleen scoren.

6 november 2013 om 00:01

Grootste verdedigend talent twijfel ik wel aan hoor. Als ik die Marquinhos zie voetballen dit seizoen: echt geweldig gewoon. Zoveel techniek, snelheid, felheid en passie. Goed dat Scolari hem nu ook heeft opgeroepen bij Brazilie.

6 november 2013 om 00:08

Natuurlijk wel? je opmerking over scorebordjournalistiek gaat niet op omdat we het over een verdediger hebben. als n spits 3 maal scoort heeft ie een goede wedstrijd gespeeld. als ie niet scoort kan ie ook een zeer goede wedstrijd gespeeld hebben, misschien beter dan een andere spits die toevallig een doelpunt maakt. maar als een verdediger aan de basis ligt van 2 tegendoelpunten dan maakt t niet uit hoe hij voor de rest heeft gespeeld, dan was het slecht. Dan had je er beter een andere verdediger ingezet die misschien veel minder goed is maar slechts 1 tegendoelpunt veroorzaakt, dan win je deze wedstrijd
vanuit het standpunt van de coach toch iig

grote fan van Varane, daar ligt het niet aan. maar wat jij zegt klopt helemaal niet.

6 november 2013 om 08:50

Je had ook Diego López in het doel kunnen zetten. Die had die tweede wel gehad, want hij is wat langer dan Casillas. Het scoren van een tegenstander kan nooit de schuld van 1 speler alleen zijn. Het feit dat Caceres daar helemaal vrij een sigaretje kan roken met een kop koffie erbij en rustig kan nadenken over hoe hij die voorzet gaat geven is werkelijk waar schandalig.

6 november 2013 om 00:09

Varane was egt goed. Jammer voor de 2 tegendoelpunten.dt valt op,maar de doelpunten die hij heeft voorkomen ziet niemand

Hoezo speelde Delaney vandaag? Hij was toch geschorst?

Copy paste van de site van Uefa:

33" Delaney (københavn) is booked.
And unfortunately for the midfielder he will now be suspended for matchday four and the reverse of this fixture.

5 november 2013 om 22:51

FC Copenhagen v Galatasaray

Misses next match if booked: Thomas Delaney (FC Copenhagen)

Duidelijk niet geschorst voor deze wedstrijd, wel voor de volgende...

5 november 2013 om 22:55

Heb jij mijn reactie wel gelezen? Copy paste van de match commentary van Galatasaray 3-1 Kopenhagen op de site van Uefa. Er staat Letterlijk dat hij geschorst is voor wedstrijd 4 ( deze wedstrijd dus!)

5 november 2013 om 22:58

Hij heeft 3 kaarten na vandaag, je moet commentary niet zo letterlijk nemen hea... daar worden de hele tijd fouten gemaakt omdat het snel moet. In ieder geval, ik check de Deense kranten wel, check jij de Turkse, dan weten we snel meer.

5 november 2013 om 22:58

zal wel een foutje zijn dan zal zijn voor volgnede wedstrijd

5 november 2013 om 22:59

@dialsquare Blijkt een foutje te zijn jammer genoeg

5 november 2013 om 22:56

Süleyman Öztürk ‏@suleyozturk 1m
Voor de goede orde: drie gele kaarten is pas schorsing blijkt. Delaney was dus speelgerechtigd.

Hij werkt bij Vi.

5 november 2013 om 22:58

Dus toch een fout van Uefa, jammer

6 november 2013 om 00:10

Wil je op die manier winnen dan?

Een zeer leuke wedstrijd tussen deze twee giganten!

Juventus heeft de eerste helft het beste laten zien, maar in de tweede helft kwam Real Madrid op gang met Modric als dirigent. Was echt een verademing in de tweede helft en las het spel heel goed. Verder was Iker Casillas aan onze kant natuurlijk geweldig met zijn saves.

Juventus liet zien wat ze ook in Madrid lieten zien. Speelden wederom heel goed en waren vandaag de eerste helft de betere, maar na die twee goals van Bale en Ronaldo toch wel aangeslagen. Bij hun vond ik Barzagli heel sterk in de achterhoede en was het weer een genot om naar het spel van Pirlo te kijken.

Ik wens Juventus nog veel succes in de strijd om plek twee, want Galatasaray zal zich niet makelijk gewonnen geven.

5 november 2013 om 22:55

Pirlo leed ongelofelijk veel balverlies. Ik vind het een genot als die kan passen, maar voor de rest viel de best tegen vandaag.

Een speler die meedeed had de 2de gele kaart te pakken vorige keer. dus dan mocht die niet meedoen?

Wat een wanvertoning van Gala, we miste Wesley zeker. Eray keepte goed Bruma deed het prima ik ergerde me aan Selcuk, Riera, Aydin. Man man zien ze nou echt niet in dat ze moeten winnen.

5 november 2013 om 22:48

Bruma deed het prima? Volgens mij heeft hij het meeste balverlies.

5 november 2013 om 22:51

Aydin was juist de man met de goeie passen.

5 november 2013 om 22:52

Bruma deed het prima?

aydin was duidelijk de beste winger als je bruma en aydin zou vergelijken. en aydin speelde ook bagger.

5 november 2013 om 22:56

@mahomi @gs25 @53arda

Die jongen is pas 18 jaar. Hij was de enige die moeite deed, het leek of ze er geen zin in hadden.

5 november 2013 om 22:58

moeite doen en prima spelen is wel helemaal iets anders he vriend.

Dan speelt sabri elke wedstrijd prima als je het zo bekijkt en zou hij nu bij bayern spelen

Leuke pot, leuke spelers en de mooiste spelers van het veld stonden vanmiddag weer op het middenveld! Pirlo en Xabi Alonso, wat een fenomenen zijn dat. Ik kijk niet naar Ronaldo, Tevez of Bale. Ik kijk veel liever naar deze twee spelverdelers.

De wedstrijd zelf kwam als een dieselmotor op gang naar mijn mening. Casillias heeft een goede wedstrijd gekeept terwijl Varane erg tegen viel. Motm? Ik weet het niet. 2-2 is eerlijk als je kijkt naar het spelbeeld.

5 november 2013 om 22:54

@frank_lfc

Hoe kun je zeggen dat gezien spelbeeld een gelijkspel terecht is???
Juve was over hele wedstrijd gezien overduidelijk de betere, Real amper kansen gehad.
Kwamen op 10 minuten in 2e helft na de goal na niet in de wedstrijd.

5 november 2013 om 22:54

Ik had me ook verheugd op Xabi en Pirlo, maar Xabi was vandaag op die knal na vrij onzichtbaar. Dat is wel te begrijpen met die blessure die hij achter ze'n rug heeft. Hopelijk haalt ie snel weer zijn vorm.

5 november 2013 om 22:59

Sinds wanneer hou jij van spelers met rust en overzicht in hun spel? Ik dacht dat je meer van de snelle fysiekere spelers was. Of ik ben in de war met iemand anders.

5 november 2013 om 23:03

Dat kan ik wel eens zijn, maar ik ben sowieso fan van middenvelders. Houd van spelers als Pirlo, De Rossi, Xabi Alonso, Lampard, Gerrard en Schweinsteiger.

5 november 2013 om 23:00

We zullen helaas pas na hun actieve carrière beseffen hoe geweldig deze spelers zijn geweest voor de voetballerij. Niet dat we ze nu nog niet waarderen, maar als je bijvoorbeeld kijkt naar de carrière van Andrea Pirlo; als reggisseur zowel met Juventus als AC Milan het beste elftal van Italië, meermaals de Champions League gewonnen, wereldkampioen en op 34-jarige leeftijd nog steeds het verschil maken op het allerhoogste niveau. Echt een fenomenale speler, één van m'n favoriete spelers aller tijden!

Delaney had 2 gele kaarten en hij speelt tegen Galatasaray vandaag?
Thuis wedstrijd Galatasaray - Kopenhagen krijgt Delaney geel en er staat heel duidelijk misses next match toen in het beeld... Dit betekent 0-3 overwinning voor Galatasaray toch?

5 november 2013 om 22:50

Vraag ik me nu ook echt af?

5 november 2013 om 22:56

op uefa.com zie je delaney met 2 gele kaarten en niet met 3 zal wel een foutje zijn.

5 november 2013 om 22:59

Bij de match commentary stond ook misses next match. Maar blijkt een fout van Uefa te zijn jammer genoeg

5 november 2013 om 23:10

ach maakt niet uit we moeten ons zeker niet verstoppen achter zulke dingen.
we kunnen heel makkelijk 2 penalty posities als vb nemen die we niet kregen. en dus alles op de scheids afschuiven maar dat moet je niet doen. Mancini blijkt weer maar eens een foute zet te zijn.

ik wil een trainer die tegen ploegen zoals kopenhagen voluit voor de 3 punten gaat en mooi voetbal laat zien. als je al bij de persconferentie laat blijken dat je genoegen neemt met een punt dan zullen de spelers zich ook zo opstellen en na een gelijkspel tevreden zijn en gas terugnemen. Mancini moest vol voor de aanval gaan, want bij winst overwinter je europees. nu is niks meer zeker en ik weet al dat hij zelfs bij en 3de plek tevreden zal zijn. en zijn antwoorden staan al klaar

Jammer dat Real niet voor winst ging. Leuke wedstrijd waarin Juventus 1e helft veel sterker was. Terecht op voorsprong gekomen door een onterechte penalty. 2e helft was Real de betere maar het leek alsof ze 2-2 wel welletjes vonden.

2e helft dus Real de sterkere en door al dat gehaat op Ronaldo maakt hij uiteraard zijn doelpunt weer. Daarna een assist op Bale, die een mooi doelpunt scoorde. Zo staat Ronaldo na 4 wedstrijden op 3 assists en 9 doelpunten! Wat een statistieken!

Nu nog 2 wedstrijdjes voor de fun, want met deze doelsaldo kan je niet meer ingehaad worden.

Ongelooflijk, nu moeten we alles winnen nog, we staan gewoon laatst Kopenhagen is te doen, maar Gala in Turkije... Als we met dit team al in de groep worden uitgeschakeld zou dat doodzonde en een grote smet op het seizoen zijn.

Forza Juve !

5 november 2013 om 22:55

@alexdelpiero

Hopelijk zou die uitschakeling (nah ja hopelijk ook als we doorgaan) het einde betekenen van die ongelofelijk slechte trainer van ons, Conte.

Alles winnen moet wel lukken lijkt me, Kopenhagen moet makkie worden en uit bij Gala moet ook niet veel moeite geven eigenlijk.

5 november 2013 om 23:01

Ach ja, als we in de Europa League terechtkomen kunnen we die cup in eigen huis binnenhalen, ook leuk toch
Maar ik hoop natuurlijk dat we gewoon deze groep overleven. Kopenhagen heeft laten zien een stugge tegenstander te zijn, dus de ploeg moet over twee weken wel goed gemotiveerd, anders kun je je zomaar in hen verslikken. Een overwinning ligt echter wel voor de hand (als we daar zelfs niet van kunnen winnen, horen we gewoon niet in de knock-out fase). Een goed resultaat vervolgens in de hel van Istanbul zie ik ook wel positief in als we zo spelen als tegen Real.

5 november 2013 om 23:22

Jullie hoeven niet alles te winnen hoor. GS speelt uit tegen Real Madrid die ze 99% gaan verliezen, Juve speelt thuis tegen Kopenhagen. Winnen in eigen huis en dan een gelijkspel in Istanbul en Juve is door.

6 november 2013 om 00:17

dat is wel heel veel als als, vooral ook omdat Real op de laatste speeldag naar Kopenhagen moet. een verre verplaatsing voor n onnodige wedstrijd terwijl het voor Kopenhagen nog heel belangrijk kan zijn op dat moment. Denk niet dat Real daar gaat winnen hoor. Dan moet juve wel op Gala winnen

Heerlijke wedstrijd gezien, heb echt genoten. Gelijkspel terechte uitslag vind ik en denk ook dat beide partijen tevreden mogen zijn met een punt. Vond Modric trouwens subliem spelen, speelde ook lekker tegen Barca, lijkt hij dan eindelijk zijn draai te hebben gevonden?

5 november 2013 om 22:56

@boatenginho

Op basis waarvan terechte gelijkspel?
Juventus was duidelijk beter en hadden veel grotere kansen. Dus nee Juve kan zich beklagen bij dit onterechte en slechte gelijkspel.

Voor Real hele knappe uitslag.

6 november 2013 om 00:20

zijn draai gevonden? waar komt dit vandaan? al die mensen die Modric tot nu toe vinden teleurstellen. Was bijna altijd basisspeler vorig jaar, nooit echt slecht en af en toe héél goed. Dit seizoen is hij voorlopig op Ronaldo en Di Maria na de belangrijkste speler.

Als Real gewoon heel de wedstrijd vol voor de winst was gegeaan hadden ze een goede kans om te winnen. Toch jammer die schijterge tactiek van die Ancelotti.

Pirlo blijft een wereldspeler ook Ronaldo heeft weer even zijn klasse laten zien vandaag.

5 november 2013 om 22:57

@senna

Als Juve vol voor de winst had gegeven hadden ze een veel grotere kans op winst.
Waren veel sterker zeker als ze wouden zoals in 1e helft. zie ook in Madrid.

6 november 2013 om 00:23

Ja, want ze gaan natuurlijk niet vol voor winst in eigen huis nadat ze op verplaatsing zagen dat er zeker mogelijkheden zijn... slim hoor ^^ dat ze de druk niet 90minuten aanhouden wil niet zeggen dat ze dat niet probeerden? Juve speelde zeker niet met de rem op zoals real dat deed

6 november 2013 om 22:08

@real8madrid

Weer zo'n Real fan die niet eerlijk kan zijn.
Juventus speelde absoluut niet vol gas, want dan had Real echt niet een punt overgehouden. Ook niet met een Real op vol gas, droom verder.
Zag je in Madrid ook duidelijk

Ik vind echt dat Isco moet spelen, die modric vertraagt het spel. Isco is gewoon beter

5 november 2013 om 22:52

Elke keer als ik Real kijk vind ik juist dat Modric eigenlijk de beste is en enorm goed het spel maakt. Zelden te betrappen op balverlies en zijn passes zijn vaak prima. Zoekt ook altijd naar de opening of de oplossing naar voren.

5 november 2013 om 22:59

@ lfc11

Klopt, Modric is echt in vorm en is altijd wel een van de betere in de wedstrijd van Real Madrid (o.a. ook tegen Barcelona). Las het spel heel goed en was net als wat jij zegt in zijn passing fenomenaal. Alleen hoort hij op de CM en Isco op tien. Dat maakt de team compleet. Modric laat zich snel zakken en sluit als tien niet zo snel aan bij de aanvallers, wat Isco altijd goed doet.

5 november 2013 om 23:10

Dat zie je goed en dat zeg ik niet dat hij van Spurs komt. Alls je bij Madrid een trainer neerzet die wil voetballen win je met dit elftal veel prijzen.

5 november 2013 om 22:59

Ik vond Modric juist de beste man van het veld, altijd goede openingen en veel onderscheppingen, al is hij misschien beter op de linie daarachter ipv de 10 positie.

Wat is er zo raar aan dat Kopenhagen van Gala wint? Dat is geen verrassing ofzo......
Gala waardeloze ploeg en Kopenhagen net zo, beetje thuisvoordeel en Kopenhagen kan zo winnen.

Juve-Real:

Goed resultaat voor Real en slecht van Juve.
Wat stond Juve weer ontzettend slecht te spelen, gewoon te triest voor woorden.
Waar is dat mooie verzorgde en aanvallende voetbal toch gebleven?
Kort even goed spelen maar rest van de wedstrijd echt heel slecht.

Een slechte en onverdiende 2-2, Juve had meer moeten maken maar kon ook weinig bolwerken.
Slechte wedstrijd van Juve.

Conte moet echt oprotten. Wat is dat een waardeloze trainer zeg.
Ongelofelijk dat er mensen zijn die denken dat het een goede of zelfs top trainer is.

5 november 2013 om 22:52

Kopenhagen scoorde in de eerste tien minuten de 1-0 en daarna hebben ze de hele wedstrijd zitten verdedigen, ik noem dit gewoon geluk hoor.

5 november 2013 om 22:59

@brumags

Volgens de VZ tekst zou het een verrassing zijn, een wonder, dat Kopenhagen een wedstrijd van Gala kan winnen. Doen net of Gala een goede ploeg is.
Zo verrassend is het niet.

5 november 2013 om 23:01

Geluk? sorry maar dit is hetzelfde tactiek dat mancini bij juventus toepaste. hele wedstrijd verdedigen. alles dichtgooien catenaccio..

tyoen was iedereen tevreden met een gelijkspel omdat het tegen de o zo grote juventus was. scoren ze 3x tegen kopenhagen in eigenhuis en hebben ze nu zelf de o zo sterke muur niet kunnen doorbreken.

5 november 2013 om 23:16

@brumags @53arda

knoalster is een trol loopt alleen Turkse clubs en alles wat met Turkije te maken heeft zwart te maken, niet reageren op hem.

5 november 2013 om 22:56

Heb jij de wedstrijd wel goed gekeken?, je hebt de pech met Casillas dat die buitengewone reflexen heeft anders stond het al 3-0 en je mag nog blij zijn met een gelijkspel voor Juve aangezien Real heel afwachtend speelde en toen het 2-2 stond ook weer

5 november 2013 om 23:01

@senna_ayrton

Als Juventus echt had aangezet ook 2e helft had Real echt niet een punt gepakt.
Speelden afwachtend. Dus wat jij over Real zegt kan ik ook over Juve zeggen. Onzin wat je zegt dus.
Juventus is als het aanzet gewoon sterker en had moeten winnen.

Dik en dik verdiend dit, echt waar, eerste helft onszelf kapotgespeeld, bij vlaggen (eerste 30 minuten) Galatasaray weggespeeld, zeer gevaarlijke kansen gecreeerd (moet wel zeggen dat Galatasaray serieus wat nieuwe verdedigers nodig heeft) en in de tweede helft gewoon afwachtend gevoetbald.
De tweede helft kun je anti-voetbal van FCK noemen, maar wat wil je, het staat 1-0, de spelers zijn moe en je echt geen risico's nemen tegen teams als Galatasaray!

Trots op mijn København!
De fans en spelers hebben gevochten en verdienen deze 3 punten!
Dat zijn nu al 8 thuismatchen achter elkaar in de UCL dat we ongeslagen zijn...

(mijn excuses voor deze chaotische reactie zonder structuur, ik ben namelijk wat opgewonden..)

Edit: Is het waar dat Delaney niet mocht spelen? aub laat het niet waar zijn T_T

5 november 2013 om 22:51

Hoezo speelde Delaney vandaag? Hij was toch geschorst?

Copy paste van de site van Uefa:

33" Delaney (københavn) is booked.
And unfortunately for the midfielder he will now be suspended for matchday four and the reverse of this fixture.

5 november 2013 om 23:01

@mahomi

Het zijn maar geruchten, volgens mij door geirriteerde fans de wereld in geholpen.. ik kreeg bijna een hartaanval ;

5 november 2013 om 23:05

Het zijn geen geruchten. Want vorige wedstrijd stond er echt misses next match. Logisch dat men ze dan ook gelooft. Maar blijkt gewoon een fout van Uefa te zijn!

5 november 2013 om 22:51

2 penalties ontnomen en 1 van jullie speler mocht niet meedoen..

5 november 2013 om 22:53

Ach man, wat kunnen sommigen echt huilen. Twee pingels? Dus omdat Mellberg op de bval tackelt en meneer Gala aanvaller dan valt is het opeens een pingel? What about Melo? Die had allang rood moeten hebben gehad... Julie zijn even hard genaaid door Atkinson als Kopenhagen.

5 november 2013 om 22:53

@kemal
er was nooit sprake van penalty, 1 zuiver tackle en een aangeschoten bal,
nu jij weer..

Wie mocht er dan niet spelen?

5 november 2013 om 22:58

@dialsquare @fckdannebrog

2x duidelijk hands, als je de 1e niet geeft moet je de 2e x zeker geven!

5 november 2013 om 23:00

Aangeschoten bal mss? Verder had die Melo rood mogen krijgen en Riera ook onder de vorm van 2x geel. Wat een schoppers waren die twee vanavond.

5 november 2013 om 23:07

Melo rood? Serieus? Dan was de helft van jullie spelers eraf, want die scheids gaf nauwelijks een kaart.

5 november 2013 om 23:36

Elleboog gezien? Of beter gezegd, ellebogen?

6 november 2013 om 00:19

tackle gezien? of beter gezegd, miljoenen tackles en hands?

6 november 2013 om 00:28

dat zou dan weer compenseren zijn en dat mag eigenlijk niet. gelukkig ben jij geen scheidsrechter en is die man van vandaag dat wel

6 november 2013 om 00:29

hahahaha ik vind dat je gelijk hebt hoor beste kerel maar dat was wel heel kinderachtig net, vind je niet?

5 november 2013 om 22:51

Ja, het is waar ben benieuwd hoe het gaat verlopen.

5 november 2013 om 22:53

Het klopt dat Gala waardeloze k.t verdedigers heeft. Elke keer geven ze makkelijk een doelpunt of een grote kans weg.

5 november 2013 om 22:54

Kapot gespeeld?ahaha laat me niet lachen man. Paar gevaarlijke kansen gekregen en meteen denk je dat Kopenhagen Galatasaray heeft weggespeeld? droom verder man. Een hele helft met 9 man als een brick wall achterover leunen noem jij afwachtend voetbal? wees blij dat niemand van ons de kansen kon afmaken anders zou ik je niet eens zien in dit topic.

5 november 2013 om 23:15

Weggespeeld? Overdrijf je niet een beetje kobenhavn?

Het was geen onverdiende overwinning maar zo goed was kopenhagen niet.. Ik vond Gs zeer zwak, en Kopenhagen speelde met 10 man achter de bal

Deze poule wedstrijden zijn een farce. Real kwam voor een gelijkspel, en juve had moeten winnen, maar was uiteindelijk ook tevreden met gelijkspel, waardoor we ongeveer twintig minuten leuk voetbal hebben gezien.

Real is een outsider dit jaar. Vooral door hun individuele kwaliteiten. De kritiek op bale is buitenproportioneel.

Juve is volledig kansloos.

Altijd krijgen wij de pingels die we verdienen niet. Waarom atkinson. Eerste helft wordt die bal tegengehouden door de arm van delaney anders staat yilmaz 1 op 1. Waarom staan die grensrechters en 6 en 5de scheidsrechter daar. Ik ben het spuugzat aan het worden

6 november 2013 om 00:33

Het is een heel groot complot van de scheidsrechtersbrigade tegen Gala... in elke competitie... of jij bent iets te subjectief? nah dat is niet logisch. complottheorie it is

wat een geniale speler die Ronaldo hij gaat de groepsfases sowieso uit met 11 of 12 goals.
beste speler op dit moment of lieg ik?

5 november 2013 om 23:05

Hij is in bloedvorm, maar het is niet dat hij een geweldige wedstrijd speelde. Denk dat mensen als Aguero, Ibra en Ramsey op het moment meer in vorm zijn.

Varane zakte ook door het ijs vandaag, slechte wedstrijd van hem, Bale overigens wel goed, mooie goal en dus mede verantwoordelijk voor et goede eind resultaat uit bij Juve.

Terechte uitslag.

Juve 1e helft beter, Madrid de 2e. Prachtige pot, veel spanning en een geweldige sfeer. Juventus was erg gevaarlijk de 1e helft, veel kansen en speelde beter dan Real Madrid. Madrid was de 2e helft daarintegen weer de betere met meer kansen. Beide teams waren in evenwicht dus ik vind dat deze uitslag een goed wedstrijdbeeld weergeeft.

Penalty vond ik eerlijk gezegd erg makkelijk gegeven, ik bedoel er was gewoon niets aan de hand. Webb stond er ook 20 meter vandaan dus hoe hij dan heeft gezien is mij een vraag.

Man of the Match: Karim Benzema, vond hem echt sterk weer. Hij was belangrijk voor Madrid, was betrokken bij veel aanvallen, combinaties en was zeer dreigend vandaag. Verder was hij bij beide goals betrokken, vooral de 2e; liep weg om ruimte voor een pass te creëren op Bale. Duidelijk vaak naar Busquets gekeken.

Edit; Cristiano Ronaldo krijgt een 7,5? Wat?

5 november 2013 om 23:01

moet die 7, 5 hoger of juist lager vind jij ?

5 november 2013 om 23:13

Lager uiteraard. Hij was grotendeels van de wedstrijd onzichtbaar, maar omdat hij 1 goal maakte en 1 assist gaf wordt hij door de leden tot Man of the Match verkozen, niet zo eerlijk eh? Hij speelde niet zijn beste pot, viel vies tegen.

Benzema was beter en hij verdiende die titel naar mijn mening. Zo niet dan Pirlo.

6 november 2013 om 00:06

Iedereen weet dat Ronaldo een momentenvoetballer is, daar word hij dan ook op beoordeeld. Hij heeft gewoon een goal en een assist, prima tweede helft gespeeld. Vind het dus niet zo vreemd.

6 november 2013 om 00:09

Prima tweede helft. Hij heeft heel de wedstrijd op het doelpunt na geen knikker geraakt. Hij speelt al weken heel matig en doet met zijn juichen net alsof alles dankzij hem is. Ronaldo wordt beoordeeld op zijn goals, maar qua veldspel kan hij bij lange na niet tippen aan een Messi, Ibrahimovic, Robben, Ribery, David Silva, Aguero etc.
Ik heb verder niets tegen Ronaldo, maar hij speelt gewoon slecht de laatste weken ( hij scoort wel, maar voetballend is het vrij matig).

6 november 2013 om 00:39

tja, en van de spelers die jij opnoemt is er 1 die qua goals kan tippen aan Ronaldo. Toevallig kan ie dat momenteel niet maar kan Ibra dat dan weer even wel. Ik weet niet hoe het bij jou zit maar als ik de coach ben verkies ik de speler met 9 doelpunten en 3 assists in 4 wedstrijden championsleague dan de speler met 'het goede veldspel' (als het om een aanvaller gaat dan toch, vind dat silva niet in dat rijtje hoort persoonlijk). Maar ach, dat is dan weer mijn visie

Er moest gewoon een overwinning geboekt worden op Kopenhagen maar door een vroege doelpunt hebben de Denen erg veel vertrouwen gekregen. Galatasaray bleef maar aanvallen,voorzetten en dreigen maar kwamen er niet vaak doorheen en een paar kansen moesten er gewoon in bij Galatasaray. Ik had hier een moeilijke overwinning verwacht en we verliezen hier zelfs.
De spelers leken wel alsof ze dit gewonnen hadden, het hoofd zat al in de wedstrijd tegen Fener leek het wel op. Erg jammer, we konden hier een erg grote voordeel krijgen maar is ons niet gelukt.

Juve gaat door denk ik Gala komt net te kort , en juve speelt nog 2 thuiswedstrijden , Vandaag ja een beetje fifty fifty Eerste helft begon real sterk eerste 10 min daarna overdonderde Juve real met kansen en het veldspel was ook veel beter wat kansjes , en dan de penalty 100 % penalty voor mij
dan de 2e helft real begint weer sterk , zetten beter druk op de motor Pirlo en boem 1-1 via een fout daarna houden ze stand en spelen ze sterker en dan komt bale met een mooie goal tussen 2man Boem 2-1 dan komt juve weer met kansjes en een mooie voorzet en Goal llorente (varane had hem kunnen hebben net als casilias) mooie wedstrijd hopen op een spektakel morgen in Campnou al denk ik het niet want Allegri zij we moeten goed verdedigen en dat betekend Busje parkeren , Goodnight

5 november 2013 om 23:07

Juve soeelt op dag 6 uit tegen Galatasaray! Niets twee thuiswedstrijden!

5 november 2013 om 23:08

Juventus speelt bij Galatasaray in istanbul hoo.r

6 november 2013 om 00:43

hoezo maak jij dat wedstrijdverslag van voetbalzone niet? boem, talent man!

Ben heel erg blij voor Bale, is toch wel een geweldige speler.

Real was goed in de tweede helft en ze hadden dit gewoon kunnen winnen. Mooie goal van Bale en goede redding(en) van Iker.

5 november 2013 om 22:56

Juve was goed in de 1e helft en kon het ook gewoon winnen Inderdaad goeie reddingen van iker 2 x met de voet en 2x goeie reflex

6 november 2013 om 00:07

Hij had wel een goede redding met zijn voet, maar hij leed wel echt enorm veel balverlies. Zeker vergeleken met Diego viel het me op.

6 november 2013 om 01:09

Iker zal jammer genoeg nooit goed worden in de lucht.. en hij is ook niet goed met zijn voeten nee (bal weg trappen, passen/opbouwen).. We moeten dit gewoon accepteren denk ik.

6 november 2013 om 16:30

Het lijkt er ook niet op alsof hij er ooit aan werkt.

6 november 2013 om 00:44

Ze hadden kunnen winnen, maar niet met dit spel vandaag hoor... ach het hoefde voor real ook gewoon niet vandaag

Xabi Alonso, Pirlo en Modric. Klasse!!!!

Wat een trieste vertoning zeg. Als we uit bij Kopenhagen hadden gewonnen, hadden we grote kans op de nummer 2 plaats. Maar wat er op het veld stond en wat ze deden... waardeloos. Zo een belangrijke wedstrijd en je speelt zo slecht. Maar wat verwacht je met Aydin en Riera. Ook Selcuk en Bruma speelden gewoon slecht.

Wat is die Ronaldo een gigant en die Blatter een hersenloze debiel. Moest me even van het hart.Ben nieteens Madrid of Ronaldo fan maar deze man verdient respect van elke voetballiefhebber.

5 november 2013 om 23:15

Blatter is gewoon toe aan zijn pensioen, neem het hem niet kwalijk

We misten vandaag Sneijder zwaar, we hadden teveel balbezit maar we weten echt niet wat we met de bal moeten doen, het deed me denken aan de thuiswedstrijden tegen Cluj en Braga. Alleen maar ballen naar de zijkant, en lange ballen. Maarjah, uiteindelijk gaat het toch om de laatste wedstrijd, maar ik denk niet dat we thuis tegen Juve gaan winnen.

Het is btw niet eens verrassend meer dat we geen penalty's meekrijgen, dit is al de zoveelste keer.

Real had dit gewoon kunnen winnen. Als we speelde zoals we in de 2de helft speelde hadden we gewoon hier 3 punten gehaald. Maar ja met die verdediging -_-

Ondanks dat Varane vandaag zijn avond niet had vond ik hem dan nog het beste verdedigen! Dan weet je toch gewoon genoeg over onze verdediging! Ramos was (weer!!) rampzalig! Ronaldo en Bale moeten toch ook zo iets hebben van "rot op met die sh*t, ik ga naar huis". 3 wedstrijden dat ze ons op voorsprong zetten en 3 wedstrijden dat die verdediging het dan weer een uit handen geeft. En 5 penalties is 3 wedstrijden!!!! Is dat normaal??!!!

De eerste helft verdiende Juve het zeker om op voorsprong te komen. 2de helft ging Real dan eindelijk terug spelen.

Ronaldo eerste speler Ooit die 14 goals in één CL kalender jaar scoort.

6 november 2013 om 00:17

Oke, verder alles goed?

Benzema... Wat een houtklomp zeg.. heeft behalve de assist helemaal nietss bijgedragen aan Real Madrid,, Alleen maar foutpasses zegg.. -_-'

Verder vond ik Cassillas zeer sterk, mag wat mij betreft altijd in de basis vooortaan, niet omdat Lopez het zo slecht doet maar real Madrid incasseert simpelweg veelsteveel doelpunten in de competitie..

Motm: Modric, heeerlijk gespeeld zegg.. Pirlo hebben ze bij Juventus en deze wedstrijd was Modric de Pirlo bij Real

5 november 2013 om 23:05

Ik vond Benzema nog niet zo slecht spelen anders

5 november 2013 om 23:14

nou.. een 100% procent kans gemist, loopt Ronaldo nog eens in de weg en zeker 40% van zijn passes kwamen niet aan,, Ik weet niet welke wedstrijd jullie hebben gezien of jullie alleen de (zeldzame) goede dingen zien wat hij doet, maar bijna telkens dat een Aanval mislukte was Benzema de oorzaak,, Kijk de wedstrijdbeelden er maar op na..

6 november 2013 om 00:48

nope, Benzema liep in de weg. Ronaldo komt ingelopen op de bal terwijl Benzema achteruit moet lopen en dan uit een halve draai zou moeten schieten... zag je toch zelf ook?

Was een vermakelijke wedstrijd..

In de eerste helft had Juve echt goed vast.. Maar Real begon dan weer beter in de 2e helft.. Jammer dat ze niet altijd zo starten want als ze beginnen te voetballen dan is het gewoon heel goed..

Jammer dat Varane aan de basis stond van 2 tegendoelpunten.. Want hij begon goed en sterk aan de wedstrijd.. die penalty was gewoon pech.. Maar dat duel tegen Llorente kan natuurlijk echt niet..
Maar goed de hele verdediging van Real is echt dramatisch terwijl het individueel gezien gewoon goede verdedigers zijn.. Ramos had ook een paar ballen waar Juve met wat meer geluk ook wel 2 goals uit had kunnen halen..

En ja Ronaldo.. niet zijn beste wedstrijd.. maar hij scoort en geeft de assist voor de 2-1 van Bale.. daarnaast nog een paar goede acties waar hij de bal voor gaf.. Maar als zijn medespelers niet mee gaan......

Men kan hem wel bekritiseren dat hij niet goed speelde.. Maar het kan niet altijd feest zijn.. En daarnaast.... als andere spelers een slechte wedstrijd spelen maar dan alsnog scoren en een assists geven.. Dan heeft men daar ook lof over en zegt men.. "dat is de kenmerk van een wereldklasse speler, slecht spelen en toch nog beslissend zijn"... Dus waarom zou men dat niet over Ronaldo kunnen zeggen?

Hij heeft er ten slotte wel 7 gemaakt in 4 wedstrijden.. Maarjah haters gonna hate..

6 november 2013 om 00:51

9 toch?

6 november 2013 om 01:50

Hmm ik weet niet.. Ik keek op de site van Uefa daar stond 7... Maar hoe meer hoe beter natuurlijk :P

Ik denk ook dat juventus doorgaat de turken moesten vandaag gewoon winnen en dat gaat ze duur komen te staan. Ze misten wel twee belangrijke schakels in de vorm van Muslera en Sneijder maar toch moet je van kopenhogen winnen.

Helaas de 'experts' hier hadden geen gelijk. Real zou vernederd worden en 4-0 of 5-0 verliezen. Maar ja, volgende keer beter...

Real was de 1e helft gewoon matig en kwam de 2e helft beter in het spel. Mooi dat CR7 weer scoort en ook Bale pikt zijn goaltje weer mee. Maar ik miste toch wel Isco. Ik snap niet hoe Ancelotti hem zo weinig speeltijd kan geven. Hij speelt altijd geniaal en is misschien wel voetballend Real's beste speler. Ik hoop dat hij de komende weken wel veel speeltijd krijgt.

Voor alle duidelijkheid, dit was Delaney's derde geel, hij is dus geschorst voor de volgende wedstrijd. Geen reglementsovertreding vandaag dus.

Jammer, heel erg jammer.

We verdiende een punt. We speelde slecht. Kopenhagen heeft ruim 80 minuten verdedigd en gecounterd. Het leid tot resultaat, net als bij Juve - Gala (2-2). Ik werd er helemaal ziek van dat we steeds lange ballen gaven. Probeer iets anders, zoals schieten van afstand, of speel met geduld tot er een gaatje valt achterin. Ik wil Kopenhagen feliciteren, ze hebben goed verdedigd.

Als we er van uitgaan dat Juve wint van Kopenhagen en Real van Galatasaray, dan wordt de laatste wedstrijd zoals verwacht beslissend in de TT Arena.

Trouwens, op de site van de Champions League staat dat Delaney geschorst was, maar toch heeft hij gespeeld??

5 november 2013 om 23:02

Geschorst voor de volgende wedstrijd(en) (hoeveel weet ik niet).

Juventus speelt aanvallend en goed voetbal, iets wat Real alleen de eerste 15min van de 2e helft deed. Toch moet dit Madrid veel en veel beter, ik ben blij met de 2-2 uitslag hoewel de 2 tegengoals beiden fouten waren van Varane, vergeef ik het hem, hij is nog steeds de beste verdediger van Real, zo kalm aan de bal en opbouwend beter als de andere 2 wilden, over 2 jaar maakt hij zulke fouten niet meer.

In de eerste helft was modric die als CAM moest spelen alleen maar aan het verdedigen, Modric naast xabi en isco op de CAM positie a.u.b. de volgende keer. Verder waren Ronaldo en Bale normaal, niet al te goed, wel goed genoeg voor 2 doelpunten voor beide heren.

Wat een gemiste kans voor Galatasaray maar ze verdienden het eerlijk gezegd ook niet.

Tegen dit zwakke Kopenhagen had Gs echt veel meer moeten brengen maar het kon de denen echt geen moment onder druk zetten. Sterker nog de beste kansen waren voor Kopenhagen en Gs kwam goed weg dat het voor rust niet 2-0 achter stond.

Ik begreep ook niet veel van de tactiek en opstelling van Mancini, en de vleugels waren onthutsemd zwak. Aydin vind ik zowiezo al geen hoogvlieger en ook Bruma stelde heel erg teleur. Die jongen heeft nog een lange weg te gaan wil hij zijn transfergeld van 13 miljoen waarmaken.. Dat hij laatste wedstrijden op de tribune zat helpt natuurlijk ook niet.. Omdat ook Drogba uit de wedstrijd werd gespeeld door Mellberg en co kon Gs echt geen moment echt gevaar stichten..

Onder Mancini zie ik nog geen enkele verbetering in het spel van Gs, sterker nog het spel is nog saaier geworden en dat verwachte ik al want dat zijn we gewend van de italiaan.

Gelukkig wint Juve niet van Real want anders was het praktisch gedaan.. Er van uitgaand dat Juve thuis van Kopenhagen wint en Gs geen schijn van kans heeft in Madrid, moet Gs in de laatste wedstrijd winnen van Juve om door te gaan.. In het ergste geval kan Kopenhagen tegen een geplaatst Real zelfs de lachende 3e worden..

Hopelijk krijgen we een kraker tegen Juve en kan Gs minstens De Europa league veilig stellen..

5 november 2013 om 23:18

Perfect analyse :-)

Zat meer in voor Juve. Het is dat Casillas goed stond te keepen, anders waren ze er met de winst vandoor gegaan.

5 november 2013 om 23:09

Dan heb je blijkbaar alleen maar de eerste helft gezien!

5 november 2013 om 23:24

Nee hoor, Juve heeft gewoon de betere kansen gehad. Real heeft op de goals en het schot van Alonso na niet bijster veel laten zien.

5 november 2013 om 23:10

Ze hebben het ook deels aan zichzelf te danken. In de eerste helft stond Real Madrid echt dramatisch te verdedigen hier moest Juve van profiteren. Ze waren zwak in de aanval.

5 november 2013 om 23:19

Caceres die ook een cadeautje weggeeft. Onnodig gelijkspel.

6 november 2013 om 00:08

En de goals die tegen Real werden gescoord waren geen cadeautjes zeker?

Kopenhagen hield eenvoudig stand en daarvoor verdienen ze een pluim. Echter, de spelers van Gala verdienen een pakslaag. Onderschatting speelde een grote rol, de spelers dachten van ''we winnen hier even wel''. Dan krijg je de deksel op je neus.

Hier bewijst Gala dat ze (nog) géén Europese subtopper zijn. Een Europese subtopper had hier heel zakelijk op zijn minst gelijkgespeeld, om Kopenhagen uit te schakelen betreft plek 3, waar je vervolgens met Juventus de strijd voor plek 2 zou aangaan (met plek 3 in je achterzak). Als je al helemaaaaaaaal een Europese subtopper wilt zijn, moet je hier winnen om tegen Juve twee opties te hebben:

1. winnen
2. gelijkspelen

Nu moet je winnen van Juventus.

Het positieve ervan is dat de onderlinge doelsaldo op Kopenhagen beter is, zodat we plek 3 behouden wanneer Kopenhagen tegen Juve én Real verliest (wat hoogstwaarschijnlijk ter sprake zal zijn).

Ik had deze nederlaag ingecalculeerd, want Kopenhagen is thuis (ijzer)sterk, Galatasaray heeft haar tegenstander onderschat en het zou te mooi om waar te zijn als we hier zouden winnen.

5 november 2013 om 23:22

Maat.. Kopenhagen is echt een zwakke ploeg, hier had Gs meer uit moeten halen maar ze speelden echt zonder enig idee..

Echt een gemiste kans

5 november 2013 om 23:28

Kopenhagen is al 7 thuiswedstrijden ongeslagen in de CL en niet egen de minste ploegen, Barca, Juve en Utd. Zo een Celtic-geval die thuis gewoon heel stug zijn. Galatasaray was zwak, dat kwam door onderschatting en het goede vastzetten van Kopenhagen.

In principe verlies je hier alleen de luxe om gelijk te kunnen spelen tegen Juve, nu moet je winnen voor plek 2. Ik zie Kopenhagen geen punten pakken tegen Juve en Real, onderling troef je Kopenhagen af voor plek 3.

Gs heeft nog alles in eigen handen.

5 november 2013 om 23:50

Met die statistieken kan ik niet veel.. Ik kijk naar de spelers en het spel en zie echt 11 matige spelers.. Gs heeft een 10x duurdere ploeg, maar gaf geen moment de indruk dat ze er in geloofden.. Echt jammer want dit was echt een haalbare kaart..

Nu wordt het zeer lastig, plaats 3 is hoogst haalbare denk ik.. Maar ach jullie spelen tenminste CL , hopelijk volgend jaar samen met ons..

Zou mooi zijn weer een keer 2 turkse clubs in de CL.

P.s. die Bruma was slecht man

Wat ik niet heb begrepen is dat Delaney erin kwam, hij had een schorsing wegens gele kaarten. Dat klopt toch niet?

Heb genoten van de 2e helft. Mooie goals van bale en Ronaldo. Ik denk dat er geen betere speler op aarde loopt als de Portugees momenteel. Dacht dat hij zijn eigen records niet zou verbreken maar hij maakt zijn goals alsof het niks is nu neemt real constant op sleeptouw. Nu heeft hij ook een speler naast hem die hem nog beter laat spelen en andersom.(bale). Wint ronaldo de goudenbal dit jaar niet is dat geen probleem. Dan gaat hij de volgende seizoen beter spelen. Hij is de baas van Madrid. En zal dat nog wel een jaar of 5 zijn.

5 november 2013 om 23:13

Je hebt helemaal gelijk, Bale laat hem juist bete

5 november 2013 om 23:14

beter speler terwijl iedereen d8 dat dit mis zou gaan lopen

Real is al zeker door. Aangezien Juve & Kopenhagen nog tegen elkaar spelen. 1 v.d. 2 of beiden verspelen dus punten, dus Real is door. Waarom zegt iedereen dan: vrijwel zeker...?

5 november 2013 om 23:16

Idd real is al door enkel groepswinst nog niet ...
Btw ancelotti: casillias heeft vandaag bewezen zijn ploeg recht te kunnen houden! Zet die er dan voortaan ook in in laliga!

6 november 2013 om 01:08

hallooow, wat maakt t uit dat juve en kopenhagen tegen elkaar spelen? kopenhagen en Gala spelen toch niet meer tegen elkaar en hebben beide 4 punten dus kunnen ze mathematisch gezien beide nog aan 10 punten raken, evenveel als Real. dat heet wiskunde...
Natuurlijk gebeurd het niet, en als dat wel zo is dan halen ze het doelpuntensaldo van Real toch niet in. Maar theoretisch gezien is Real dus wel degelijk slechts Vrijwel zeker

6 november 2013 om 09:13

Klopt, je hebt gelijk. Ik dacht dat Juve & Kopenhagen allebei 4 punten hadden, maar dat is dus Gala. Excuus.

6 november 2013 om 00:02

Serieus?

Cassillas was juist erg slecht. Tweede goal was zijn fout en hij had een paar Vermeertjes.

Modric was de man bij Real, Pirlo bij Juve.

6 november 2013 om 00:59

lol? heb je zijn reddingen wel gezien joh? aan hem te danken dat t geen 4-2 is. Goed hij incasseert 2 doelpunten maar het is best lastig de 0 te houden met n bende debielen voor je neus (pepe en ramos dan, hoewel varanevandaag ook slecht was)

7 november 2013 om 09:23

Bij de tweede goal stapt hij eerst uit om dan snel weer naar de lijn terug te keren. Die voorzet had hij moeten onderscheppen.

Verer stond hij als een poesje mis te tasten op hoge ballen. Ik vind hem normaal goed, maar in deze wedstrijd was hij niet beter dan Vermeer.

Het ontbrak aan scherpte voorin bij Juve.
Juve had het vermogen niet om van een slappe RM te winnen.
Die Llorente snapt het spel van juve niet en is totaal ongeschikt om het verschil te maken voor juve in de cl.
Ik snap Conte niet, had Caceres en Llorente snel moeten wisselen.

5 november 2013 om 23:44

Ja niet gek als die lompe Conte Tevez op links zet en m daarna ook nog gaat wisselen.. Ik vind het maar een boutcoach

6 november 2013 om 00:27

@bjk

Juist! Je slaat de spijker op zijn kop met je post.
Onbegrijpelijke beslissingen, die getuigen van een brevet van onvermogen van Conte, totaal niet te plaatsen.

6 november 2013 om 08:34

Tevez moet in de spits of er kort achter spelen, dan is hij levensgevaarlijk. Nu moet ie vanaf links komen en de hele avond achter de back van Real aan..

Hoe lomp kun je zijn als coach om je beste aanvaller zo te misbruiken

Pirlo zijn spel vandaag was gewoon porno.

Eerste helft waren we slecht en vooral slordig.
Tweede helft beter, maar nog steeds nie goed genoeg,

Bale, topaankoop.91 miljoen gaat ie helemaal waarmaken, ben ik van overtuigd,

Zielig van Juve fans dat ze Ronaldo proberen te pesten door messi te blaffen hhahaha doet em niks.. hij scoort toch zijn goaltje Lekker voor ze !!!!!!

Wat ik niet snap bij Galatasaray is dit:

Waarom schieten ze niet een keer op doel?

Ze hadden zo veel kansen om kij goed uit te halen, maar bleven rond passen en vervolgens balverlies.

Kopenhagen met 11 man achterin. Een Sneijder en Muslera had hier een sleutel kunnen vinden voor de gesloten deur van kopenhagen. Muslera is geen keeper maar een laatste man. Zijn doeltrappen zijn al giftig.

Maar met die keeper van vandaag kom je niet ver. Ik wad zelf ook een keeper. De keeper zat fout bij de goal van kopenhagen. Stond net een stijfe paal te kijken hoe die bal eraan kwam. Een Muslera kwam uit en had die bal.

Een sneijder had een gat kunnen vinden tegen de 11 mans verdediging van kopenhagen.

de wedstrijd tegen fenerbahce. Een gala zonder sneijder en muslera zie ik uit niet winnen in fenerbahce. Maar als ze beide spelen hebben ze wel een kans. Veel succes voor de fb en gs fans voor de grote wedstrijd deze week. Mogen de betere winnen. Ik hoop dat de scheids goed fluit en dat het een schone wedstrijd word.

5 november 2013 om 23:40

Waar heb jij het over joh die arme Eray heeft niks fout gedaan. Werd ook niet echt getest maar om te zeggen dat het aan de keeper ligt is wel heel ver gezocht..

5 november 2013 om 23:49

Zeg ik dat het aan de keeper ligt. Ja hij werd niet getest, omdat ze met 11 man aan het verdedigen waren. Een keeper moet kunnen uitkomen en de ballen kunnen inschatten. Muslera zou uit komen en had die bal gewoon te pakken.

Deze keeper kon helemaal niet opbouwen. En als hij getest zou worden zou hij zeker wel meer dan 1 goal gekregen hebben. Hij kon geeens normaal een bal bij een corner moment pakken. Terwijl muslera dat heel goed doet en meteen opbouwt. Vertel maar niets over een keeper en verdediger. want dat ben ik beide feweest.

5 november 2013 om 23:56

Nou ik heb muslera van het weekend zien opbouwen.. 1 goal en 1 bijna

6 november 2013 om 21:20

Elk keeper maakt fouten. Er is geen foutloos mens in deze wereld. Je moet over het algemeen praten. Geen beoordeling over 1 wedstrijd.

Dolgelukkig met de overwinning van Kopenhagen. Ik zie ze nog weleens derde worden en dat zou erg leuk zijn voor mij en ook voor jullie al is het voor Sneijder wat zuurder. Persoonlijk zie ik liever Kopenhagen. Veel talent en allemaal leuke Scandinavische spelers !

De wedstrijd tussen galatasaray en juventus gaat uitmaken wie de nummer twee word.

Hallo mensen... ik heb net opgezocht over delaney dat hij geschorst moest zijn voor kopenhagen galatasaray... Hijheeft tegen real geel gehad en vorige wedstrijd tegen galatasaray.. dus mocht niet spelen!!!???

Redelijke wedstrijd, Real met 10 punten aan kop in groep B en vrijwel zeker door naar de knockout fase. Wat mij opviel is hoe nonchalant Real speelde en dat ze genoegen namen met een gelijkspel, je zag dat als ze druk zetten, Juve meteen in de problemen kwam.

Modric geweldige wedstrijd gespeeld weer, zowat de enige die zin had om te winnen, Cristiano standaard zoals altijd geweldenaar 1 goal en een assist en dan zeggen mensen dat hij slecht speelde..zeker gewend geraakt aan het feit dat hij iedereen overrompeld he, Bale doet wat hij moet doen en komt heerlijk op gang met alweer een doelpunt.

Al met al een ondermaatse wedstrijd, ik denk zeker dat dit Real veel meer kan laten zien!!!

Genoten van Real en Juve.

Pirlo, Ronaldo, Modric, dat zijn voetballers. Wat een verademing.

Die ene bellamy was geschorst voor deze wedstrijd (van kopenhagen) wat zou de gevolg ervan zijn? moet wel gestraft worden dacht ik..

Knap gedaan van Real Madrid. Maar waar slaat dat juichen van Ronaldo de laatste tijd op? Heeft hij zelf niet door dat mensen hem daardoor een verschrikkelijke irritante kwal vinden! Hij raakt al weken geen pepernoot meer (scoort wel, maar voetbalt waardeloos), maar hij juicht alsof alles dankzij hem is.

6 november 2013 om 00:10

jep idd...geweldige speler, maar klasse 0.gedraagt zich gewoon steeds als een puber die zich nog steeds wil bewijzen...slaat werkelijk nergens op voor een speler van zijn kaliber

6 november 2013 om 00:16

Tsja, als ze je elke wedstrijd standaard provoceren door je uit te fluiten en de naam van je aartsrivaal te roepen.. denk dat bijna iedereen dan zo zou reageren om ze de mond te snoeren of niet?

6 november 2013 om 01:06

Hij doet dit gwn omdat hij de hele wedstrijd word uitgefloten uitgemaakt en noem maar op door het Publiek. I

Galatasaray miste Muslera en Sneijder maar dat is geen excus. Zelfs Bursaspor zou in Denemarken van Kopenhagen winnen! wat een anti voetbal ploeg is dat zeg. Na 7 min domineerde Galatasaray heel de wedstrijd! Kopenhagen dat alleen verdedigde en de bal weg ramelde.. Mancini heeft ook een hele domme fout gemaakt om Aydin optestellen! je hebt daar Amrabat die fysiek sterk is een man kan passeren en de verdediging mee helpt! Burak links buiten!!?? deze man heeft geen techniek is niet razend snel maar hij speelt ipv spits links buiten? en waarom Ceyhun Gulselam er later inging snap ik helemaal niet! Galatasaray moet zich schamen!

niemand vermeld hier, maar wat n wereldpartij de pogda zeg...20 jaar??

Vond het maar een matige westrijd.
Ik vond persoonlijk alleen pirlo en modric goed spelen.

Verder wat een kut supporters heeft juve zeg, constant Leo roepen als ronaldo balbezit heeft, maar goed dat jullie laatste staan. Mijn respect voor de club blijft groot maar dit vind ik gewoon misselijkmakend, voetbal draait om respect, daar heeft Italië geen verstand van.

Ik vraag me af hoe tot de beslissing is gekomen om Ramos rechtsback te zetten.
Zidane: waar wil je Ramos deze keer opstellen? Ancelotti: doe maar eens rechtsback proberen vorige keer op middenveld was niet zo'n succes.

Ik erger me echt mateloos aan die Coach en de Italiaanse instelling als we maar niet verliezen.
Als het aan hem lag had hij 4 centrale verdedgers opgesteld achterin, alleen verdedigen is noodzaak voetballen hoeft niet. Echt een schande voor Real

Ik zeg casillias moet weer in de basis beginnen zoals we dat van hem gewend zijn. Hij had vandaag een paar mooie reddingen en liet zien dat hij zn kunstje nog niet verleerd is ! Ik moet er ook eerlijk bij zeggen dat Diego Lopes een goede keeper is en hij is ook een paar keer belangrijk is geweest voor Real(ondanks zijn blunder tegen Barcelona stift van sanchez ). Dus Ancelotti cassilias gewoon in de basis zetten en dan komt het ook goed !

Je ziet dat Xabi Alonso zeer belangrijk is voor Real en je ziet ook dat ze hem tekort kwamen tegen Barcelona. Wat me ook opviel bij Real is dat Verane niet op zn grootste vorm is en dat Sergio ramos het niet best deed op de rechtsback positie.ik vraag me ook af wat ramos wel niet denkt omdat hij op verschillende posities speelt als "captain" zijnde .Ik zou Ramos en Pepe de verdedigingsduo laten vormen op dit moment . Verane die komt er wel ,we vergeten bijna dat hij super jong is en nog veel te leren heeft .

Veertiende doelpunt van cr7? Heb ik wat gemist?

6 november 2013 om 17:22

Hij heeft er veertien gescoord in het jaar 2013 tot nu toe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren