uA010
Algemeen
Vrienden (4)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 1 september 2009
  • uA010
  • 103 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 1.254
  • 27 jaar (12-8-1995)
  • Breda
  • 4
Persoonlijke berichten
14 juli 2012 om 19:54
#1

@ua010

Dank voor het noemen van mijn naam in je reactie. Ik lees jouw reacties ook met zin. Het is leuk om trouwe Gs-supporters te zien op Vz.

Ga zo door!

5 maart 2013 om 16:59
#2

Thanks voor je verzoek renktas, trots op jouw avatar!

5 maart 2013 om 17:30
#3

Tijd is geen probleem maat. Ik waardeer jouw omdat je een vriendschapsverzoek stuurt. Galatasaray is de mooiste en grootste club ter wereld voor ons en is tevens de club die ons allemaal bij elkaar brengt, ongeacht verschillen of afwijkingen. Haha, Bulent kaptan is mijn jeugdheld. De naam wekt inderdaad nostalgische momenten in ons op en daarom heb ik hem op mijn avatar en in mijn naam. Hopelijk kunnen we ooit terug naar de jaren 90 tot 00. Dat waren de tijden die mij Gsli hebben gemaakt met een teamgeest waar iedereen moed in zag. Galatasaray symboliseert moed en hoop, wanneer die naam rond luidt, dan is er altijd hoop op vooruitgang.

Nogmaals thanks!

6 maart 2013 om 08:38
#4

Thanks voor je verzoek ! Blijf komen naar de Gs topics !

11 maart 2013 om 20:40
#5

Dat heb ik ook gezien maat.

Alleen deze zin is al genoeg om hem nog langer te straffen:

'sabrim tasiyor bundan sonra affetmem bilesiniz'

Hiermee doelt hij op het feit dat als ze verder gaan, hij anders met ze zal praten. Bu yani anliyacan tehditdir. Zo van: ayaginizi denk alin. Het is opzich een straf waard en een hoge zelfs. Maar bij het Meiereles-incident had de scheidsrechter ook een hoop geschreven in zijn rapport, maar TFF en MHK gooiden met de pet ernaar. Wat eerloos is, zal eerloos blijven. Terim is voor veel minder gestraft met drie wedstrijden (wat ook overigens terecht is). Maar deze van Aziz hoort veel en veel erger bestraft te worden, maar dat zal wel niet gebeuren.

Het zal mij niet verbazen als dit incident (net als vele anderen) gewoon in de la wordt gestopt. Wij moeten zelf onze wedstrijden winnen en gewoon keihard kampioen worden, zoals altijd mijn kleurgenoot!!!

13 maart 2013 om 22:22
#6

Hahaha.

Tamda Schalke'ya atmasi kaderin bir cilvesi. Echt prachtig, ik werd er echt emotioneel van. Ik gun Hamit de aller, maar dan ook allerbeste! Een speler met karakter en gevoelens. Hij gaat vanaf nu veeel beter speler, want de trekker is overgehaald. Vanaf nu zal het eruit komen. Hamit heeft voor GS anderhalf jaar niet gevoetbald, het is niet eenvoudig om dan weer wekelijks in actie te komen.

Kortom, renktas. We zijn door, we hebben het geflikt. Allah'a cok dua ettim, cok. Ona sukrediyorum, Onun varligi bizi buralara getirdi. Biz indandik, biz istedik, dedigin gibi yilmadik. Umudumuzu 95nci dakikaya kadar yitirmedik.

Tamda son dakikada Umutun golu atmasi tesaduf degildir, kaderdir kardesim..

Zaferimiz tum Turkiyeye armagan olsun!

13 maart 2013 om 22:42
#7

Eyvallah!

Insallah boylesi gunleri cok yasariz! Bu taraftar, senin gibi altin taraftarlar, bunlari sapina kadar hakediyorsunuz. Geniet ervan, okulu da boslama bu arada!

Geniet ervan!

10 april 2013 om 16:24
#8

Dankjewel voor bericht adam!

Hamit speelt zeker redelijk de afgelopen wedstrijden. Hij zal steeds sterker worden en nu voetbalt hij met steeds minder druk.

Gisteren vond ik de wissel van Terim wel goed. We hadden de explosiviteit en de drang van Amrabat nodig. Hamit was de enige speler die we - op dat moment - op het middenveld konden missen.

Met Amrabat hadden we een fitte speler die goed door kon drukken en acties kon maken. Hij brak eigenlijk het spel open en we kwamen goed via de linkervleugel. Van rechts kwam eerst Eboué goed en daarna Sabri.

De wissel pakte zeker goed uit. Dit is nou mooi van een goede wisselspeler. Je kan altijd variëren en overgaan naar een ander systeem, zodat de tegenpartij daarop moet inspelen.

Dus ik vond het zeker verstandig adamim.

29 juni 2013 om 18:44
#9

Merhaba broeder,

Eigenlijk ligt dat aan de ambities van onze club. Wat willen we? Gaan we alleen voor de 4de ster of willen we weer kwartfinale spelen in de Cl?

Voor alléén de competitie is Yekta een optie, hij zou het niveau van de competitie aankunnen, maar als we Europees progressie willen boeken, moeten we een waardig vervanger of Melo zelf halen. Dat zijn 'big game-players'.

Yekta is te traag (ook balbehandeling) en komt - met alle respect - kwaliteit te kort om als basisspeler furore te maken van begin tot einde van de competitie (met de Cl-wedstrijden inbegrepen).

Hij is wél een ideale twaalfde man die paraat staat bij het wegvallen van een middenvelder en moet absoluut blijven, maar hij gaat de kar niet trekken. Vooral niet op een zeer gevoelige plek: vmc. Van Dany weet ik echt niet of hij op die plek kan spelen, dat heb nog eerder niet gezien.

Het bestuur wacht op het besluit van TFF omtrent de buitenlanderslimiet. Als de buitenlanders met Europees paspoort als Turk meegerekend mogen worden, dan is er helemaal géén probleem en kunnen we aantrekken wie we willen. Maar als het 6 plus 4 of 6 plus 2 plus 2 wordt, dan gaan we echt schuiven, knippen en plakken. Dat zou jammer zijn.

Als de regel aanblijft, zal Hakan Balta zijn linksbackpositie terugeisen om een plek vrij te maken. Verder zou het ook kunnen dat Muslera vertrekt en Onur wordt aangetrokken. Dat zou ik niet willen, maar wat moet, dat moet.

Dus we moeten eerst hopen op die Europese regeling. Dat zou echt welkom zijn.

29 januari 2014 om 22:49
#10

Selam renktas,

Ik zie een heleboel mooie reacties van jou in verschillende artikelen waar je de afgelopen dagen op hebt gereageerd. Ik moet eerlijk zeggen dat ik lang niet iedereen zo uitgebreid en netjes zie typen de afgelopen tijd. Jij hebt het vast ook wel in de gaten, bij onze community binnen VZ is het alleen maar de mensen die hier lang actief zijn en waarvan je kan weten aan hun typgedrag dat ze volwassen en open zijn. Jij bent er een van. Keep up the good work, jouw meningen zijn waardevol. Dat wou ik even kwijt.

I'll see you around broeder.

4 maart 2014 om 21:53
#11

Beste lezer,

Wegens mijn stage wat ik ga lopen in het buitenland heb ik vrijwel geen tijd meer voor Voetbalzone. Ik zal wel zo vaak mogelijk proberen te reageren. In mei moet ik er wel bij zijn. Mayislar bizim ghehe.

Saglikla kalin,
Groeten,

ua010

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 3 februari
Callum Hudson-Odoi is een potentieel transferdoelwit voor Arsenal. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren