Clutch
Algemeen
Vrienden (16)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 21 februari 2009
  • Clutch
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 7.422
  • 32 jaar (15-10-1990)
  • Rotterdam
  • WO
  • 16
Persoonlijke berichten
1 december 2013 om 23:01
#41

Je idool d-rose is alweer geblesseerd hoorde ik?;)(

4 december 2013 om 00:54
#42

Tsja je weet het nooit he met basketballers, kijk maar naar Kobe Bryant. Wanneer hij geblesseerd raakte en daarna altijd sterker terugkwam. Rose kon eigenlijk wel eens de nieuwe Jordan van Chicago Bulls kunnen worden (al mag je dit niet zeggen in Amerika) Ik denk ook trouwens dat het niks wordt met Bulls dit seizoen, ze mogen blij zijn als ze in de play offs kunnen komen. Enige speler die nog wat probeert is Deng, Noah en Boozer zijn erg teleurstellend. Ik denk dat Pacers dit seizoen wel eens de ring kunnen winnen, spelen zo perfect met George die ze steeds op sleeptouw neemt.

We gaan het allemaal zien! Nog gefeliciteerd met het gelijkspel van Besiktas:)

Aangepast op 4 december 2013 om 00:57 door Emre42.

29 december 2013 om 23:17
#43

Clutch

Ik lees hier en daar dat je het basketbal aardig volgt. Vraagje he. Ik was ergens benieuwd naar. Als we onze voetbalcompetitie vergelijken met de toplanden, lopen we mijlenver achter. Ik vroeg me af als het niveau van onze basketballeague net zo hoog zou zijn als onze voetbalcompetitie, op welke maat zouden we ongeveer zitten? Ik vraag het me al een tijdje af en ik was benieuwd naar jou mening, als expert op basketbalgebied. Alvast thx bro.

30 december 2013 om 21:50
#44

Aah oké snap je punt. In de NBA heb ik persoonlijk wel sympathie voor de Boston Celtics vanwege het Ierse verleden en de status en traditie van de club. Jij hebt sympathie voor de Bulls dacht ik toch?

Volg je Besiktas IF ook niet in Europa? Denk je dat zij kans maken op succes in die Uefa cup versie van basketbal hèhè. Hopelijk kan Fener als eerste Turkse ploeg de Euroleague pakken en naam maken voor het Turkse basketbal. Het Turkse basketbal elftal is helaas wel achteruitgegaan vind ik.

Thx bro.

18 februari 2014 om 12:45
#48

Broer

Ik reageer hier wel ff voor wat meer overzicht. Veli moet het vaak hebben van een goede dag en zijn strijd. Dat is op een bepaalde punt ook niet meer goed. Ik zou zeggen, kijk maar een keer een wedstrijd van Go Ahead. Al klinkt dat niet al te aantrekkelijk. Maar je zult zien hoe talentvol Deniz is ten opzichte van andere spelers om hem heen. Er zijn niet al te veel getalenteerde Turkse middenvelders in de Turkse competitie. Deniz zou alleen maar een mooie toevoeging zijn. Voetbaltechnisch en kwalitatief gezien vind ik Turuc wel een meerwaarde worden voor Besiktas en de hele competitie. Waarom eerst laten rijpen bij een Gencler of Gaziantep? Gewoon durven in de basis te zetten net zoals je bij Oguzhan deed. Hij heeft dan wel een hogere opleiding gekend, maar ik geef een voorbeeld van Chadli. Eerst bij Agovv, daarna gelijk in de basis en smaakmaker bij Twente. Zo een effect kan Turuc ook hebben. Ik ga niet ontkennen dat ik hem niet bij mijn eigen club wil. Veel beter zo een talent dan een houthakker als Meireles. Hopelijk is de interesse concreet. Deze speler kan alleen nog maar beter worden. Ik denk dat Veli al op zijn top zit namelijk. Daarom, in mijn ogen, een betere kandidaat dan Veli op het middenveld.

Over de rechtsback. In België loopt er ergens een Turkse back rond. Ben even vergeten waar die speelde. Laatst hadden supporters voor hem een tekst gehangen met 'de trots van de Bosporus'. Fener volgt hem al een tijdje als opvolger en back-up van Gokhan Gonul. Kan als lb en rb spelen bovendien. Misschien ook wat voor Bjk?

18 februari 2014 om 15:43
#49

Het klopt dat je fysieke staat eigenlijk op de voorgrond komt in de Turkse competitie. Echter hoeft dit niet altijd. Spelers met minder fysieke kracht kunnen het ook goed doen, kijk maar naar Oguzhan en Alper. Zij hebben wel het voordeel dat er meer fysieke spelers om hen heen spelen, denkend aan Atiba, Manu en Topal en Emre bij ons.

Ik kijk graag naar Gae als ze thuis spelen vooral. Ze kunnen er een leuke sfeer van maken en die sfeer heeft echt effect op het spel van de ploeg. Uiteraard kijk ik het meest om Deniz aan t werk te zien. Ik kijk ook graag naar Pec, waar Mustafa Saymak een smaakmaker is. Dat is ook een middenvelder maar veel dynamischer a la Iniesta en Xavi achtig. Deniz Turuc kan je meer vergelijken als een soort van Lampard. Hopelijk halen beide spelers hetzelfde niveau als de voorbeelden die ik opnoem. Maarja los van dit alles kijk ik in de Eredivisie toch het liefst naar Feyenoord. Mede door de prachtige sfeer in de Kuip.

Juist. Özturk bedoelde ik. Zoals je zelf al opnoemt kan hij ook als middenvelder spelen. Multifunctioneel dus. Met de limiet in onze competitie is zo een speler nuttig voor elke club. Jong, Europees opgeleid en kan op verschillende postities zijn rol vervullen.

18 februari 2014 om 21:41
#50

Pff meen je niet.. Kasimpasa is slim man. Als je iemand als Scarrione in nota bene Zwitserland weet te scouten, dan zit het goed met je oog voor talent. Kunnen de grote clubs een hoop van leren man.

22 februari 2014 om 23:20
#51

Broer eerlijk. Met een nieuwe spits, een degelijke rechtsback a la Hilbert en een goede back up voor op het middenveld zie ik Besiktas wel ver komen in Europa volgend seizoen. Ik gun jullie de Champions League, maar ik denk dat het nog een stapje te hoog is voor deze ploeg. Met de huidige selectie en een paar versterkingen moeten jullie met gemak minimaal de kwartfinales van de Europa League halen. Ramon Motta deed het vandaag goed. Als hij zijn goede lijn doortrekt zal Besiktas hem zeker contracteren. Wat vind je van Necip? Kind van de club, maar lijkt op de titel 'eeuwig talent' af te stevenen doordat hij geen stijgende lijn meer vertoont. Zou graag je mening willen weten over Necip.

Basketbal vraagje: Banvit doet het verrassend goed, maar wie denk je dat de titel pakt?

23 februari 2014 om 00:02
#52

Ik snap het ook niet meer bro. We begonnen zo goed. Versloegen titelkandidaten als Barcelona en Cska. Maar heb begrepen dat Fener een echte spelmaker mist. Hoop dat ze de Serviër Teodosic halen, dan zijn we eigenlijk al compleet. Hoop dat we inderdaad de titel pakken en zo ver mogelijk komen in de Euroleague.

Over Bilic geef ik je gelijk. Hij moet echt blijven. Velen Fener supporters zien niet in wat Kocaman probeerde te bereiken met Fener. Ik ben een van de weinigen die heel veel respect voor hem toonde. Als spelers als Niang, Lugano, Santos etc niet vertrokken en het omkoopschandaal niet was geweest, hadden we zeker voor een paar jaar gedomineerd in Turkije. Aykut was een goede coach en bovenal een echte man van de club. Ik zit er over na te denken om een clubexpert toe te wijden aan hem. Bilic is met een zelfde soort visie bij Besiktas. Een systeem neerzetten en van daaruit verder groeien. Als dit hem lukt, is Besiktas de enige club met een echt systeem. Galatasaray koopt alleen maar en verandert van systeem naar systeem ongeacht welke trainer. Bij ons zette Kocaman een systeem neer en Yanal probeert dit langzamerhand op te pakken. Echter vind ik hem alleen geslaagd als hij kampioen wordt, want dat is de club verplicht. Voor jullie zullen de nieuwe stadion, de Vodafone samenwerking en de eventuele CL inkomsten een enorme boost geven. Ik gun het jullie. Besiktas hoort titels te pakken en niet te strijden om plek 2 of 3.

Helaas maar waar, je hebt gelijk over Necip. Zijn ontwikkeling is gestopt. Ik was blij dat Bjk een speler had gekweekt die een potentiële topper kon worden, maar helaas. Hij is lang niet meer de Necip waar we hoge verwachtingen van hadden. Dat systeem broer, het helpt drama voetballers als Serdar, in dit geval Necip en bij ons Bekir en Kesimal aan boord te houden, maar de Europese ambities zullen zo nooit een positieve boost krijgen. De Tff maakt er een zooitje van.

23 februari 2014 om 00:36
#53

Eens broer. Het verschilt wel per speler he. Ik noem je als voorbeeld Nihat op. Talent bij Bjk en hij maakte een droomtransfer naar een grote Europese competitie. Maar veel Turkse spelers, waaronder Necip, hebben een mentaliteit van 'ik speel al bij een grote club als Besiktas, dus waarom nog beter worden', en die mentaliteit zorgt voor geen enkele vooruitgang. Mehmet Topuz speelde bij Kayserispor de sterren van de hemel. Bij Fenerbahce was hij een dun mager mannetje met nog de vetrollen van de manti en pastirma om zijn armen. Hij werkte hard aan zijn fysiek en werd een beest op conditioneel gebied. Maar hij heeft zijn top bereikt. Dat vind ik minder erg. Hard werken tot waar je kunt. Bij Necip echter, had ik grote mogelijkheden gezien. Hij had zo in Europa aan de slag gekund met de potentie die hij had. Hij heeft het zelf verkloot. Hopelijk voor hem, voor Besiktas en voor het Turkse voetbal kan hij nog een tweede lente beleven in zijn carrière. Zonde als we hem over een paar jaar bij een Mersin of een Adana Demir zien eindigen.

Broer. Aziz werd tegengesproken over de limiet in de tijd dat Fener furore maakte in Europa. Ze waren bang dat met het opheffen van de limiet, Fener een hegemonie zou opbouwen in Turkije. Destijds presteerde het financieel wankelende Galatasaray ook niet best en Besiktas ook niet echt. Zodoende werd het idee van Aziz fel tegengesproken. Nu wijst iedereen Aziz als schuldige aan omdat hij niet meestemde voor de verandering. Ik mag Aziz totaal niet, maar hierin heeft hij wel het recht om te zeggen dat de Tff en de andere clubs zijn rug op kunnen.

22 maart 2014 om 23:08
#54

Broer

Wat een geldwolf die Mancini. Aan de ene kant kijk ik maar al te graag toe hoe hij mijn grote rivaal kapot maakt, maar aan de andere kant kan ik echt niet tegen gasten zoals hij. Een type Del Bosque lijkt t wel. Dit kost Galatasaray straks miljoenen aan oprotpremie. Hij aast daar ook op zoals jij al zei.

Maar dat ter zijde. Ik heb ook het vage gevoel dat Akhisar gaat stunten tegen jullie. Eerlijk is eerlijk. Ze spelen mooi voetbal en Niasse is een beest. Ook is Memo Akyüz in vorm. Die wilt zich vooral bewijzen. Tore is echt een groot gemis man. Ik zou willen dat jullie winnen zodat Fener straks een beetje gemotiveerd die derbies in gaat.

21 april 2014 om 16:10
#55

Wie is yellowred?

21 april 2014 om 23:20
#56

Broeeeer senin ablan, abi cikmis?!?!

22 april 2014 om 00:20
#57

Hahahahah ulan beni gece gece güldürdün, Allahta seni güldürsün. Tsja voor mij kwam het niet aan als een verassing die yavsak schold alleen maar uit als je met hem in discussie ging. En daarna had je nog zijn maat yellowred die net als een honing achter zijn kont was, bleek die dat zelf te zijn:>,<,
Volgens mij is hij kiz ismet van yedi bela hüsnü Wahahahahahha....

Aangepast op 22 april 2014 om 00:21 door Emre42.

13 mei 2014 om 02:01
#58

Hey,

De verhalen over Dzagoev en Noboa kun je gerust af doen als onzin, ook al heb ik er zelf niets van meegekregen. Noboa is in mijn ogen een geweldige speler met een uitstekende pass, een goede trap en ook nog eens iemand die voorop gaat in de strijd en zeer communicatief vaardig is. Hij is wel iemand die zich aan past aan zijn omgeving en kan zelfs vloeiend Russisch praten.

11 juni 2014 om 18:05
#59

Maar ook in ben positief over Lanzini hoor, hij hoort gewoon bij de 6 grootste talenten van Argentinie. Hij moet alleen oppassen dat het niet het eeuwige talent blijft. Hij is de laatste 3 jaar eigenlijk niet echt heel veel beter geworden. Als ik verder naar Lanzini kijk dan mist hij bijvoorbeeld het vermogen om mee te gaan (conditioneel). Wat denk ik zijn grootste probleem gaat worden is zijn fysiek. Je hebt op 10 geen fysiek nodig als je de handelingssnelheid hebt van Ozil/sneijder (in zijn goede tijd), Gotze, Kagawa, Iniesta, Isco ga zo maar dan. Heb je die handelingssnelheid van hun is fysiek op het topniveau geen probleem. Echter heeft hij die handelingssnelheid niet wat hem in feite ongeschikt maar als nummer 10 in een grote competitie. Ook is hij nog te vaak onzichtbaar.

Dat het echter een groot talent is is duidelijk. Maar niet het grootste, je mag iedereen vragen die het Argentijnse voetbal ook maar een beetje volgt wie een groter talent is, Lanzini of Correa en ze zullen allemaal Correa zeggen. Die heeft namelijk wel alles in zich om bij een Real Madrid/bayern of Manchester City te slagen, sterker nog, het zou me verbazen als hij daar over 5 jaar nog niet zit.

15 juli 2014 om 00:38
#60

Dankjewel.

Ik ben geen actieve lid meer. Hier en daar een reactie en that's it. Door het verziekte voetbalklimaat in Tr wil ik mezelf zo ver mogelijk beperken tot 'voetbal'. Geen zin meer in vêtes, polemieken.

Het gaat je goed.

3 augustus 2014 om 18:57
#61

Dinamo Moskou heeft de transfer van Mathieu Valbuena afgerond. Die komt dus niet meer.

Volgens mij wacht Orman tot ze Feyenoord hebben uitgeschakeld. Maar wat als Feyenoord een fatale duw geeft en Besiktas wordt uitgeschakeld? Dan is Orman echt de hoofdverantwoordelijke. Ik zie Besiktas' toekomst echt goed in, vooral door de aanwezigheid van Bilic. Maar Orman moet hem wel de middelen geven voor prestige.

6 augustus 2014 om 15:04
#62

Zo meen je dat nou? Dat van die zaakwaarnemers en Bilic vind ik wel schokkend man. Wist dat echt niet. Kijk dit zijn goede redenen om Bilic te ontslaan, maar als je uitgeschakeld wordt tegen Feyenoord zou ik hem alsnog behouden, want hij is echt wel een goede coach. Maar als hij zijn vriendjes rijk wil maken, kan hij beter terug naar Kroatië waar dat vaker voor komt. Zonder deze fratsen, is en blijft het een coach waarmee je lang door kan gaan.

Van Belhanda weet ik trouwens niet meer wat ik moet verwachten. Staat stil in zijn ontwikkeling maar dat hoeft niet altijd slecht te zijn. Zou zomaar weer kunnen schitteren bij Besiktas. En Afellay wordt genoemd. Als hij weer vedette gedrag vertoond zoals bij Schalke waar zijn mentaliteit hem de kop kostte, dan kan hij maar beter thuisblijven, want zulke acties moet je in Turkije echt niet flikken.

3 april 2015 om 23:56
#63

Kon ineens niet meer reageren via het artikel en had al me reactie klaar staan. Dus dan maar zo:
'een disclaimer vooraf: de cijfers zijn niet gecontroleerd, vind ik het de moeite dit keer niet voor waard. Maar uit mijn hoofd kregen we een bedrag dat tussen de €4-6 miljoen lag uit de EL. In het ergste geval kun je daar bij ons twee top salarissen van betalen en in het beste geval drie. Dat is echt niet te verwaarlozen, vooral als de vragen rijzen waar al dat geld bij ons dan vandaan zou komen.

Jij zegt nu trouwens dat niemand rept over de transfers in de zomer, maar alle kritiek begon toen al. Niet pas na de winter. En ja, je kunt je wenkbrauwen fronsen, want er zijn veel te hoge bedragen doorheen gejast. Maar dan meer in de zomer dan in de winter. Bijvoorbeeld de aankopen van spelers als Gokhan Karadeniz en Anil Tasdemir, om vervolgens direct te verkopen / verhuren, omdat de coach ze achteraf niet hoefde.

Maar goed, ik heb me er al bij neergelegd. Geld van de overheid hebben we sowieso niet gekregen, dat zijn speculaties. Maar het 'demirorentje' acht ik nog best realistisch en daarom wil ik niet te euforisch zijn. Alhoewel met het nieuwe stadion, dit elftal en een aantal versterkingen volgend seizoen, hoop en verwacht ik dat we wel hoge ogen kunnen gooien. Maar je weet het maar nooit natuurlijk. En dan moet nog maar blijken hoe het gaat uitpakken.'

21 april 2015 om 12:46
#73

Sagol broer voor je lovende woorden. Als ik jou er mee vermaak dan vind ik het helemaal top. Blij dat we toch op een fatsoenlijke manier kunnen praten ,, je deed me denken haast bijna dat we ruzie hadden of wattan ook. Meningsverschillen etc is normaal , dat maakt de mens ook uniek. Of lieg ik abi ?

Even zonder dolle nu man. Zou ik je een aantal serieuze vragen mogen stellen ?

Buiten het geouwehoer over Besiktas etc. Ik zie aan je profiel pagina dat je studeert aan de universiteit van Leiden. Inzake de Armeense kwestie zou ik je een aantal vragen willen stellen.

Ik studeer zelf architectuur wat ik dit jaar afrond , daarnaast heb ik een juristen cursus gevolgd en afgemaakt..

Over inzake armeense kwestie betreft, ik ga van de zomer na agri ,, mardin , adana ,, kars en erzurum om maar een aantal grote steden te noemen.. Ik ga mee met me oom die docent is aan de universiteit in Athene , hij gaat samen met studenten en docenten een verslag uit brengen.. Ik weet dat het een heel complex gebeurtenis is , met ontzettend veel gevoeligheden rondom..

In het westen wordt Turkije enkel als zwarte piet neer gezet. Als je er voor open staat zou ik je graag een aantal vragen willen stellen.. Heb 12 vragen paraat staan , die ik vraag aan verschillende Turken..

Mvg Nikos

4 mei 2015 om 18:39
#74

Hahaha. Mijn vrienden deden zo moeilijk om een stream, terwijl ik het gewoon via Turkse tv kon kijken. en waar ik was? Heerlijk in mijn nest hehehe. had mijn slaap nodig voor een belangrijke promotie wedstrijd. Moet wel zeggen dat ik baal van de afloop. Had liever pacman als winnaar.

18 mei 2015 om 21:49
#76

Iyi aksamlar ,

Jammer van de nederlaag tegen Konyaspor , er zat geen geloof in niks helaas.

Volgend seizoen nieuwe ronden en nieuwe kansen, al moet dit wel erg zuur zijn. Besiktas deed heel lang mee, maar hebben het uiteindelijk toch dom weggegeven. Toen ze uit wisten te winnen bij Trabzonspor, toen dacht ik ja die gaan mee tot het einde, en de 34e speeldag gaat alles uiteindelijk beslissen .

Broer als je heel eerlijk bent, al is dit misschien wel een lelijke vraag gelijk na de nederlaag ben ik toch benieuwd , wie hoop je dat er kampioen wordt ? Wie gun je het meest ? Galatasaray of Fenerbahce ? Want volgens mij zien Besiktas-fans de rivaliteit tegen Fenerbahce groter dan tegen Galatasaray, in het algemeen. Althans zo heb ik dat wel een beetje vernomen van vrienden die voor Besiktas zijn. Wie gun jij het persoonlijk meer ? En waarom , als ik vragen mag ?

Trouwens wanneer mag Besiktas in zijn eigen stadion weer spelen ? Dat is uiteraard ook een reden waarom je eigenlijk mag zeggen dat Besiktas geen thuisvoordeel heeft gehad, al hoewel de stadion(s) wel altijd gevuld werden door Besiktas-fans , maar het niet altijd voelde als een 'echte' thuis wedstrijd . Begrijpelijk ook.

Waar heeft Besiktas volgens jou echt versterkingen nodig voor het nieuwe seizoen, zodat ze kampioen kunnen worden ? Welke spelers mogen van jou per direct vertrekken ? Die veel worden opgesteld ?

En heb je nog een korte voorspelling voor mij , voor aanstaande zondag ? Galatasaray vs Besiktas ?

Wens je in ieder geval veel sterkte !

Mvg


27 mei 2015 om 13:55
#77

Ik ken hem alleen van naam en weet dat het een jeugd international van Mexico is. Midden-Amerika dus broer. volg de Mexicaanse competitie van wat ik zie op livescore. Alles in Zuid-Amerika volg ik wel.

Als je een speler haalt uit Mexico moet je met een paar dingen rekening houden. Het klinkt gek, maar daar betalen ze meer salaris uit dan in Turkije. Dus ten eerste moet je zo een jongen flink overtuigen. Waar de Turkse clubs meestal ook geen rekening mee houden, is dat die clubs daar altijd een doorverkoop percentage willen afdingen. Van de ervaring die ik heb willen Turkse clubs alles voor zichzelf houden. Denk dat deze jongen eerder voor de Portugese of Spaanse competitie zou kiezen, eentje waar de taalbarriere niet al te hoog is. Alhoewel ik het enorm toejuich dat deze spelers naar Turkije komen. Kijk naar Funes Mori van Eskisehir, die heeft over een paar jaar een marktwaarde van minimaal 15 miljoen en zijn tweelingbroer bij River Plate staat ook al op de radar van verschillende topclubs.

Er is slechts een Mexicaanse speler die ik dolgraag bij Fener zou willen en dat is Jimenez van Atletico. Zo een snelheid en werklust met zo een lange lengte is echt uniek. Carlos Vela zou ook een mooie zijn, maar helaas zie ik ze beide als onhaalbaar.

28 mei 2015 om 15:28
#78

Tot mijn grote ongenoegen heeft Aziz aangegeven weer kandidaat te zijn voor de eerstvolgende verkiezingen. En om zich weer geliefd te maken moet hij wel met vuurwerk komen. Persoonlijk zou ik iedereen (behalve Mert en Topal) eruit schieten. Dit team mag wel weer eens een metamorfose krijgen.

Funes Mori mocht een jaartje ervaring opdoen van Benfica. En in een fysiek zware en lastige competitie heeft hij het bij Es es zeker niet slecht gedaan. Ben benieuwd wat Benfica nu met hem gaat doen. Hij zou nu verhuurd kunnen worden aan een betere club in een betere competitie of gewoon voor zijn kans gaan bij Benfica. Maar hij heeft zeker wel de potentie om een topper te worden.

De Copa America hehehe, zeker iets voor mij. Ook omdat dan in Chili ben haha. Ik ga na de ramadan daarheen en hoop een paar wedstrijden van La Roja mee te kunnen pikken. Chili, Ecuador en Colombia zijn de landen die hun beste lichting doormaken. Bij Ecuador moet je ene Miller Bolaños in de gaten houden, 24 jaar en een echte goaltjesdief. Voor de rest Enner Valencia en Jefferson Montero, maar die zijn al inmiddels bekend omdat ze nu in de Premier League spelen. Vind het jammer dat Paulo Dybala niet is geselecteerd bij Argentinië. Maar wat wil je ook als je namen als Aguero, Tevez, Higuain, Di Maria en Messi voor je hebt. Maar de volgende lichting van Argentinië is zeker niet mis. Bij Chili zijn er een hoop talenten niet geselecteerd omdat Sampaoli sterk vasthoudt aan zijn wk groep. Dus Vidal en Sanchez de smaakmakers en mijn idool Matias Fernandez is er ook weer bij

Denk dat dit wel eens het toernooi van namen als Carlos Bacca, Neymar, Messi, Sanchez en Cavani zou kunnen worden. Mijn favoriet is Chili zoals je weet, maar denk dat buurland Argentinië en plaaggeest Brazilië (want Chili wordt altijd uitgeschakeld door Brazilië) gaan uitmaken wie de winnaar wordt.

Vanwaar die vraag over Lozano dan? Is Besiktas geïnteresseerd?

30 mei 2015 om 02:59
#79

Waarom enzo perez niet is geselecteerd snap ik ook niet echt, maar een matige Gago wordt dan wel geselecteerd. Maar goed, vorige wk was Tevez niet mee en daar baalde ik enorm van en nu is hij wel van de partij, toch nog een goedmaker.

Mijn interesse begon toen ik Copa Libertadores wedstrijden ging kijken. Vervolgens werd ik fan van Colo Colo en ging ik wedstrijden van hun en la roja kijken. En voor ik het wist volgde ik elke competitie en weet ik gewoon alles over het Zuid-Amerikaanse voetbal. Zelfs mijn Spaans is er beter door geworden. Ik was voor school een maand naar Chili geweest en ga dit keer voor vakantie. Heb daar vrienden die me onderdak bieden en zodoende hoef ik alleen mijn tickets te betalen hehe.

Leuk feitje voor jou misschien. Afgelopen nacht was Pedro Franco op bezoek bij zijn oude club Millonarios, een van de grootste clubs van Colombia. En hij was niet alleen. Falcao schijnt ook een grote fan te zijn van Millos.

Zo is Suarez fan van Nacional, Vidal en Matias Fernandez zijn Colocolinos, Ortega is een River fan, Juan Sebastián Veron is een Estudiantes fan en Riquelme zijn bloed stroomt in het geel blauwe van Boca. Allemaal leuke feitjes en statistieken. Ben er echt gek op hehehe.

Het wordt inderdaad een mooie maand. Ramadan Allah izin verirse en heel veel sport.

24 februari 2017 om 18:58
#80

Hey!

Lang niet gesproken. Alles ok!? Ongetwijfeld heb jij ook meegekregen dat Besiktas, Olympiakos geloot heeft.

Voor ons een zeer ongunstige loting.. Wat zijn je verwachtingen ? Ik heb Besiktas niet echt goed kunnen volgen dit seizoen, alleen twee indrukwekkende comebacks gezien 90 min lang tegen Galatasaray en Benfica.

Olympiakos is heel moeizaam door gegaan tegen Osmanlispor, Osmanlispor wou niet voetballen in Griekenland, en gisteren in Ankara moesten zij wat doen, en dan zie je dat rendement doorslaggevend was. Waren ook wel zeker maatje te groot. Na die 0-0 in Griekenland veel chauvinistische Turken gehoord. Osmanlispor is géén Fenerbahçe, Galatasaray of Besiktas.

Ik schat de kansen 40/60 in het voordeel van Besiktas. Meer kwaliteit. Maar de bal blijft rond!

Gr Noppa

15 oktober 2019 om 15:54
#81

Broer plak deze ff ergensik wil even wat schrijven aangezien ik niet kan schrijven in topics waar het wel zou moeten. Ik heb een simpele vraag, toen IS werd bestreden, was dat dan een oorlog tegen moslims of tegen terreur? waarom spreekt iedereen nu plots over een oorlog tegen Koerden? het zijn terreurgroepen, Koerden zijn geen homogene bevolkingsgroep. Turkije alleen al kent 20 miljoen Koerden en die staan echt niet allemaal achter de Ypg/pkk, verdiep je aub in de kwestie en geef gewoon toe dat je eigenlijk niet zoveel weet....

16 oktober 2019 om 16:49
#82

Wel erg typisch weer dat ze een compliment verwijderen op een reactie die binnen de regels van voetbalzone bleef. Sinds Erdogan ergens rond begin 2017 Nederland "fascistisch en nazistisch" heeft genoemd, wat hij absoluut niet had moeten doen, zal geen enkele autochtone Nederlander meer objectief kunnen oordelen over Turkije. De meeste van die gasten boeien de Koerden niet eens. Ze zijn gewoon anti-Erdogan en dus anti-Turkije. Wat ook weer nergens op slaat, omdat een groot deel van Turkije niet pro-Erdogan is. Maar goed daarom hield ik mij ook afwezig van die discussie. Je vecht tegen de bierkaai. Ook al prop je de bewijsstukken bij wijze van in hun ogen dan nog zullen ze je geen gelijk geven.

15 november 2021 om 08:35
#83

Broo, zag dat je nog een reactie over Ugurcan had geplaatst in het topic over BJK - TS. Had je reactie iets te laat gezien, dus kan ik niet meer op reageren. Daarom doe ik het even zo.

Het klopt inderdaad, Ugurcan is in de jeugd niet geaccepteerd in de jeugdopleiding van BJK. Maar daar heeft hij zelf het volgende over gezegd:
"hiç alakası olmayan bir maçta Beşiktaş'ın altyapı hocası beni izledi ve Beşiktaş için beni idmana çağırdı. Beşiktaş'ın idmanına gittim, kalecilik antrenmanı bilmiyorum bile. Beşiktaş idmanına gittim, kaleciler 13 yaşında ama bir şınav çekiyorlar, bir idman yapıyorlar... Ben sadece kalede top kurtarmayı biliyordum, Beşiktaş idmanına gidince de o farkı anladım; daha genç yaşta büyük kulüplerin altyapısında eğitim görebilseydim şu andan daha iyi olabilirdim. 13 yaşında beni Beşiktaş'a çağırdılar, antrenmana çıktım; tabii 1-2 antrenman sonra beni gönderdiler, çünkü gerçekten o dönemde yetersizdim".

Daaruit blijkt al dat het verhaal zijn eigen leven is gaan leiden, want iemand die zelf erkend dat hij tekort kwam, dat zie je niet vaak in Turkije. Klinkt niet bepaald als een verhaal waarbij hij zelf enige wrok koestert.

Maar daarbuiten vind ik het ook opmerkelijk dat de supporters van de clubs uit Istanbul consistent aangeven dat Ugurcan tegen hun altijd goed keept. Alsof hij tegen Kayserispor, Giresunspor, Konyaspor of Göztepe (alleen al dit seizoen, om maar een paar voorbeelden te noemen) ons niet heeft gered van een ondergang. Of alsof hij tegen BJK wel goed keept, maar tegen FB niet. Als je de supporters van FB of GS mag geloven, speelt hij ook echt alleen goed tegen hun.

Denk dat het ook een kwestie is van mensen die Trabzonspor niet wekelijks volgen, sociale media en de blamages die het Turkse elftal (ook met hem in het doel) heeft opgelopen, waardoor ze een verkeerd beeld van hem hebben. Tot slot heeft Ugurcan aan het begin van het seizoen altijd een performance dip, ook dit seizoen weer. Het is of de motivatie of de concentratie, misschien ook rondom de transferwindow. Eenmaal dat rechttrekt, is hij een van de beste (zelfs wereldwijd durf ik te stellen). Maar als je hem dan aan het werk ziet, lijkt het allemaal klungelig.

Lang verhaal, maar wilde ik nog even bij je op terugkomen.

13 februari 2022 om 21:47
#84

Brooo, sorry, wat vertraging in de reactie! Ik had toen even geen tijd en daarna was ik 'm vergeten zonder notificatie.

Je hebt gelijk met je opmerkingen over Ahmetcan, theoretisch zou je prima met hem in de CL kunnen spelen. Echter, dit is theoretisch. De reden dat het niet zomaar kan spelen is meerledig, allereerst speelt Avci graag met een back die rechtsbenig is, naast een back die linksbenig is. Geloof het of niet, maar onze enige rechtsbenige back op dit moment is Huseyin Turkmen. Alle andere spelers zijn linksbenig en dat is de reden dat hij altijd op zoek was naar alternatieven.

Een tweede reden: als hij het 2 wedstrijden niet goed doet, dan krijgt Avci de volle laag over zich heen. Dat durft geen enkele trainer in Turkije aan, zelfs Terim durfde dat niet. Laat staan Avci die nu bezig is met zijn naam te 'herstellen' binnen het Turkse voetbal.

Tot slot, Kaan is geen zekerheid en eigenlijk al helemaal niet voor de prijzen die genoemd zijn. Maar Kaan heeft 1 voordeel, hij heeft mega veel ervaring in Duitsland en in mindere mate in Italie. Dus hij weet wat hij moet brengen. Ik heb 'm liever ook niet, eigenlijk nog liever heb ik Edgar terug. Maar goed, dat gaat ook niet gebeuren. En die fantastische regel in Turkije maakt sommige zaken gewoon bijna onmogelijk.

Over de CL dan: ik denk dat als Trabzonspor niet kan winnen in de 'champions-route' (of voor dat waard is, welke andere Turkse topper), dat je, je dan best mag schamen. Ik zeg niet dat het makkelijk is, zo komt het misschien over. Maar met alle respect, als je tegen de kampioen van Zweden of Noorwegen uit moet komen, moet je die kunnen pakken, als je ziet hoeveel er met geld wordt gestrooid in vergelijking met die competities.

De reden dat het normaliter niet lukt: onze clubs hebben geen gedegen beleid en beginnen pas met inkopen doen bij het sluiten van de markt. Tsja, dan ben je rijkelijk te laat en kun je de spelers niet aan elkaar laten wennen. Het is dus kritisch hoe Trabzonspor het aankomende seizoen voorbereidt, welke spelers vertrekken (want er zullen er nogal wat vertrekken) en hoe je dat opvangt. Dat gaat gewoon het belangrijkste worden! Dan dicht ik onze clubs (welke dan ook) best nog wel wat kans toe.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 7 juni
Cyriel Dessers gaat al na één seizoen afscheid nemen van Cremonese. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren