Jorinus
Algemeen
Vrienden (19)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 6 mei 2012
  • Jorinus
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 6.786
  • 27 jaar (4-6-1994)
  • Maastricht
  • 19
Persoonlijke berichten
7 februari 2014 om 19:10
#22

Jep he's back. Gelukkig maar, wel klote dat zijn puntenaantal van 200 naar 75 is gevallen Maar ik denk wel dat Alex dat wel terug haald, waarschijnlijk nog eerder dan mij. De sfeer de laatste tijd is matig en gewoon niet meer zo leuk als vroeger, veel te veel fanboy's en trollen... Je reageert niet veel op het forum he, eigenlijk nooit

7 februari 2014 om 19:22
#23

Zeker met je eens, was hij echt echt nodig? Ik denk het niet, het is ook een moeilijke jongen, daar moeten we geen illusies over maken, Simba is een rotte appel met goeie voetballende kwaliteiten, om op de bank te houden is een Quags en Vucinic toch echter even goed, Gio staat voor een zomers vertrek lees ik vaak nu, heeft het nooit kunnen waarmaken, dood en doodzonde, hopen dat hij dit waarschijnlijk laatste half jaar bij ons toch nog ons ongelijk bewijzen kan!

Haha Simba en El Rey Leon! Had er nog niet bij stilgestaan haha

Vucinic mag van mij ook wel weg, ons vosje heb ik altijd gewaardeerd, ook nu nog, maar hij zal niet veel meer spelen, Quags vind ik een sympathieke gozer en een goeie invaller, zolang hij blij blijft met die rol zie ik hem liever blijven dan Mirko nu. Dat hij zonder pardon buiten de europese selectie gehouden word voor Osvaldo vind ik weer een mindere van het bestuur, nogal ondankbaar als je het mij vraagt en toch ook weer een signaal, Lazio zou erg ver willen gaan deze zomer voor Quags; afwachten.

Heb er ook schrik in, toch een lastig in te schatten tegenstander, en ze zijn terug op nagenoeg volle sterkte, hopelijk dat het vertrek van Jorginho hen zondag parten speelt, al verwacht ik dat niet direct.

7 februari 2014 om 19:26
#24

Ja dat moet je doen, persoonlijk vind ik het forum een stuk volwassener, sterker en humoristischer. Op het fp is het ook best leuk, maar de sfeer wordt verziekt door al die onnodige leden zonder kennis.

16 februari 2014 om 15:17
#25

Beste Jorinus,

Ik heb ff een vraagje, klopt het dat Juve Berardi heeft vastgelegd voor volgend seizoen?

16 februari 2014 om 15:40
#26

Ah, oké, jullie zijn dus gedeeld eigenaar van hem. Het zou voor hem en Juve wel goed zijn als ze hem vastleggen. Weet je of hij al voor de nationale ploeg speelt en maakt hij kan op het WK?

16 februari 2014 om 15:58
#27

Bedankt voor de informatie! Ik hoop wel dat hij mee mag naar het WK.

15 maart 2014 om 21:18
#28

Hmmmm Turijn..... zo'n prachtige foto

16 maart 2014 om 10:13
#29

Inderdaad, zo'n schoonheid van een stad, echt de moeite. Ja vz doet moeilijk met die afbeeldingen, duurt soms weken voor ie veranderd, mijne is inderdaad geen goeie, je ziet Alex niet maar ik moet wachten tot vz hem eropstaan heeft men nieuwe afbeelding.

Oef, dat is wel een aderlating, ben benieuwd of die twee hun kans krijgen, Slivka ken ik ook niet, Marzouk is wel een goeie, sterk en technisch. Die kan ver komen denk ik.

22 maart 2014 om 23:07
#30

Bedankt voor je reactie, stel het erg op prijs.

22 maart 2014 om 23:15
#31

Ik vind beide spelers geweldige spelers en ze zitten ook in mijn lijst van favoriete spelers. Ik denk dat je zult schrikken als je ziet hoeveel spelers er in mijn lijst staan.

23 maart 2014 om 15:47
#32

Ik zie ze ook niet als spelers die bij Roma zullen blijven, maar je weet maar nooit. Ik denk wel dat als ze vertrekken dat ze Roma niet zullen vergeten (op een goede manier).

30 maart 2014 om 13:58
#33

Ik denk persoonlijk ook gewoon dat Bologna een van de slechtste teams heeft in de serie a, zoniet de slechtste. Ook de transferwaarde van de selectie van Bologna is het laagst volgens transfermarkt.co.uk, dat zegt al aardig wat. Allemaal afgeschreven routiniers, zoals antonsson en moscardelli. Al moet ballardini wel gewoon spelers als ibson, bianchi en Cristaldo in de basis zetten. Met die opstelling van gisteren degradeer je gegarandeerd.

23 april 2014 om 18:57
#34

Alexis Sanchez! Daar word ik behoorlijk vrolijk van

24 april 2014 om 17:27
#35

Inderdaad, dat is een zieke aanval moet ik zeggen

Haha nja, ik ben al lang fan van Nani, maar dat was ik destijds ook van de Sanchez van Udinese , als ik dan echt moet kiezen ga ik voor Sanchez, Jonger, meer een pure aanvaller dan een Nani, die altijd als rechtervleugel gespeeld heeft in een 4 mans middenveld, Sanchez kent het land en de competitie, veel voordelen dus. Beiden is niet haalbaar nee, doe dan maar Alexis!

3 mei 2014 om 08:56
#36

Amicoooo !

Bwah, ik had het zien aankomen, Benfica was minder maar om de één of andere reden hadden ik en Sa2juve er geen al te best voorgevoel bij. Het is ook een zeer grote gemiste kans, een finale in eigen huis (ook al is het van het tweede toernooi in Europa) missen op deze manier is echt triest, zeker voor een club als Juve. Maar goed, sinds ik wezen kijken ben destijds met men opa (1999) is het niet veel soeps meer met Juve en Europa, dus ik ben het al gewoon. Benfica viel mij ook tegen hoor, maar ze deden via die cm die rood kreeg (naam kwijt) hetgeen elke opponent met Juventus doet, Pirlo trachten lam leggen. Dat lukt misschien niet altijd, maar als het nog maar een beetje effect heeft valt onze creativiteit helemaal weg. Andere jongens kunnen deze creativiteit niet leveren, Asamoah niet, Lichtsteiner niet, Marchisio een beetje, Vidal niet, Pogba is ook geen echte creatieveling. Het is teveel van hetzelfde momenteel, en in Europa tegen tegenstanders die zelf kwaliteit hebben krijgen we het dan moeilijk.

Pirlo heeft btw verlengd, ergens goed nieuws natuurlijk maar dit betekent dat Conte op zijn 3-5-2 gaat verder borduren, een systeem dat volgend seizoen vrees ik compleet achterhaald gaat worden. Dat we dit jaar zoveel punten gehaald hebben is puur omdat de kleine teams niet op kunnen tegen ons, en omdat traditionele clubs zoals Milan en Inter een rot seizoen draaien. Napoli is te min en Roma vooral te min in de breedte, die kunnen niets opvangen als het nodig is. Ik zou ook niet weten hoe Pirlo in een 4-3-3 moet passen. Misschien een 4-1-3-2? In elk geval zal indien er niets veranderd er ook Europees geen succes behaald worden, dit jaar is één grote deceptie op de landstitel na. Want laten we eerlijk wezen, het echt mooie spel van het eerste kampioenschap is echt weg. Vaak de lange bal en powerplay worden nu gehanteerd. Als je de beelden van laatste seizoen met Del Piero terugkijkt zie je hoe creatief Juventus speelde, hoe mooi en verzorgd we voetbalden, we werden zelfs vergeleken met Barcelona qua spel (maar da uiteraard minder) en nu is die factor compleet weg.

Doodzonde en verandering is nodig, hopelijk heeft Conte een plan klaar dat buiten die 3-5-2 omgaat.

Forza Juve !!!!

Aangepast op 3 mei 2014 om 14:14 door AlexDelPiero10.

3 mei 2014 om 20:07
#37

Een beetje wel ja, als je ziet dat Roma boven de 80 punten eindigt en amper tegengoals geslikt heeft is het verbazingwekkend dat zij geen kampioen zijn, en dat zegt veel over de suprematie van Juve in Italië.

Giovinco heeft dat explosieve en creatieve, maar hij is te wisselvallig en daardoor niet echt een topper, en zoals je al zegt zijn zulke spelers schaars. Op dat vlak is zelfs Sanchez geen topper, qua creativiteit is hij erg matig. Als de geruchten dus kloppen en Sanchez komt alleen heeft Juve wederom geen extra creativiteit ingekocht. Ik kan me zo ook niet 1-2-3 een optie voor het hoofd halen, had vroeger een hoge pet op van Belhanda maar sinds ik hem in het echt zien spelen heb heb ik hem ook afgeschreven. En andere opties zijn duur/onhaalbaar.

Jammer maar waar, Pirlo is de ziel van dit Juve, leg hem stil en Juve is aan het worstelen met zichzelf en de tegenstander.

Inderdaad, ben zelf ook enorm trots op onze jongens hoor, daar geen slecht woord over, echter moet het wat meer zijn volgend jaar qua "speciale" voetballers. We komen nota bene uit de Serie B, als je ziet met welk schitterend beleid we nu terug aan de top staan (in Italië) is dat toch wel erg mooi.

Aangepast op 3 mei 2014 om 20:08 door AlexDelPiero10.

8 mei 2014 om 18:48
#38

Was een top reactie die veel stereotype de kop indrukte, vroeger was ik degene die zulke reacties zette maar nu ben jij die anderen terechtwijst, doe zo voort zou ik zeggen

Haha wees maar zeker, heb het met enkele vrienden gevierd op gepaste wijze

8 mei 2014 om 20:51
#39

Hahhsahhshaahagagha Juventus wat een waardeloze club. Verloren van Galatasaray hahahahah ga maar supporteren van Arsenal worden dan zie je prijzen

8 mei 2014 om 21:10
#40

Amico'

De nieuwe tenues voor volgend seizoen zijn al bekend btw, het thuistenue is praktisch zoals dat van dit seizoen maar heeft een polo kraagje, vind het niet zo erg mooi. Maar onze derde tenues zijn echt verschrikkelijk! Licht gifgroen, het lijkt nergens naar.

Die van Samp en Roma zijn prachtig btw, ben er jaloers op qua design. En de nieuwe van Milan moet je ook eens bekijken, erg speciale tenues al zeg ik het zelf, met een grote link naar het verleden.

Deze site staan ze allen op, moet je maar eens kijken, veel shirts zijn al bekend voor 2014-2015

http://www.footyheadlines.com

10 mei 2014 om 21:38
#41

Haha Buffon-Juve is al terug, gelukkig maar!

17 mei 2014 om 17:06
#42

Conte blijft tot 2018! De spelers hebben hem schijnbaar overhaalt samen met het bestuur uiteraard.

Forza Conte !!!

17 mei 2014 om 18:56
#43

Forzaitalianfootball en Tuttosport melden het o.a., het nieuws zou één dezer dagen wereldkundig gemaakt worden en het stond ook op de sociale sites.

19 mei 2014 om 12:11
#44

Nog bedankt voor de site, heb uiteindelijk een stream gevonden van sky calcio. Was allemaal goed in beeld gebracht. Alleen jammer dat de fans zo snel het veld op kwamen. Had toch wel een eren rondje willen zien.

21 juni 2014 om 07:01
#45

"will I stay at Juventus? I do not know," he told Sky Italia.

"i just think about the World Cup and the national team now.

"after the World Cup we will see what will be my future."

Vidal tegen Sky sport Italia, er zijn vele berichtgevingen over, Real Madrid en Manchester Utd zouden de belangrijkste gegadigden zijn. Was te verwachten dat die hogerop ging willen, uiteindelijk.

26 juni 2014 om 20:34
#46

Hey amico!

Geen probleem! Moet een hele ervaring geweest zijn? Heb je er zelf gevoetbald dan?

Ik hoop het ook, maar ik neem zijn woorden vrij serieus. Overigens word Juve sterk in verband gebracht met Morata, Lukaku, Sanchez, Balanta (toptalent van River Plate, hun voorzitter erkent dat er gesprekken gaande zijn met Juve), Iturbe, Pato (jaja, Pato! ) . Een hele lijst met knappe namen vooralsnog, ook is Berardi definitief van ons, maar het is nog onduidelijk of hij nu al naar ons toekomt, of pas volgend seizoen.

26 juni 2014 om 21:09
#47

Ah excuses voor mijn onwetendheid :

Inderdaad, ik hoop echter dat hij nog een jaartje word uitgeleend, ik vrees anders dat hij te weinig gaat spelen...

Dat denk ik ook ja, ergens ben ik wel tevreden dat dat voorbij is, nu zal Juve talenten minder makkelijk kunnen links laten liggen, want dat gebeurde de afgelopen jaren toch te vaak.

3 juli 2014 om 23:05
#48

Waarom reageer je nooit op het forum?

4 juli 2014 om 10:30
#49

Haha ja hopelijk begin je toch te reageren tijdens de vakantie. Ik zelf ben ook minder actief hier op de frontpage maar hou het nieuws wel in het oog. Reageer eigenlijk enkel op sommige Italiaanse artikels.

De Serie A community is net zoals hier. Fijne leden, wordt soms wel wat getrolld hier en daar maar de sfeer vind ik er prima. Denk dat jij je wel zou thuis voelen bij de Juventini daar. En Alexdelpiero10 ook, maar die weigert om daar een account aan te maken

Aangepast op 4 juli 2014 om 10:31 door SpazioInter.

9 juli 2014 om 19:44
#50

Sanchez zal vandaag waarschijnlijk tekenen bij Arsenal, en wij halen Morata.... pff, een centrumspits met talent voor 20 miljoen. Ik dacht dat we onze vleugels gingen versterken?

13 juli 2014 om 17:13
#51

Je verwoorde mijn gedachten vandaar

Laten we het hopen, ikzelf droom van minstens 2-3 top Italianen, Darmian, Candreva zijn er twee die ik hoog heb zitten, al word Candreva erg moeilijk.

Ja dat wel ja haha, laten we hopen dat het ook zo afloopt als met Marchisio en United. Tevez is inderdaad een topaankoop gebleken, zeker voor die schamele 8 miljoen

16 juli 2014 om 06:36
#52

Men neef belde me er vannacht voor uit mijn bed ja, zal wel gaan om het feit dat er grote jongens verkocht gaan worden, en Juve geen slagkracht heeft getoond op de markt en er de foute spelers voor teveel geld gehaald werden. Momenteel zijn er geen goeie trainers meer, Prandelli is al naar Gala en de rest is flut. Dit betekent misschien het einde van ons mooie tijdperk, Conte was te belangrijk voor ons, er zijn geen vervangers en als we Pogba en/of Vidal verliezen hoeven we niet eens te beginnen aan de groepfase CL. Ik zie Mancini, Alegri en Zidane passeren in de media nu, pfff, drama.

19 juli 2014 om 18:25
#53

Denk je dat het zoiets gaat worden?

Buffon
lichtsteiner
Barzagli
Chiellini
Asamoah
Vidal
Pirlo
Pogba
Marchisio
Tevez
llorente
21 juli 2014 om 13:17
#54

Astori, Florenzi, Candreva, en Romelu worden aan ons gelinkt, 4 erg goeie al zie ik Florenzi liever nooit van club wisselen. Candreva zou in een ruil met Ogbonna betrokken worden, en Romelu en Astori zijn erg haalbaar. Astori is toe aan een stap,hoger en zou prima kunnen rouleren met onze huidige cv's, ervan uitgaande dat Ogbonna vertrekt kunnen we hem zeker gebruiken. En Romelu was vorig seizoen na Vidal de speler met de meeste balrecuperaties en zou kunnen rouleren met Vidal, Pogba en Pirlo en Marchisio. Vidal blijft denk ik wel =)

21 juli 2014 om 15:16
#55

Fiorentina en Juve zouden nochtans aan het wedijveren zijn om hem, las het op forzaitalianfootball, al lijkt het ook mij erg onwaarschijnlijk.

Ja Candreva zie ik ook erg graag komen, Italiaan en een echte baltovenaar die zowel op de flanken als achter de spitsen kan. Hij heeft op een blauwe maandag zelfs al eens een seizoen bij ons gespeeld, en ik was toen al fan van hem. Zijn explosiviteit is nooit top geweest nee, maar zijn topsnelheid ligt dan weer wel enorm hoog.

Jammer ja van Ogbonna, maar ik vind Astori vooral voetballend veel beter, Ogbonna kan echt niet opbouwen of hij heeft dat althans niet voldoende getoond. Voor dat geld mag je toch verwachten dat hij Bonucci eruitspeelt. Astori is perfect voor ons.

Ja dan verwacht ik ook dat hij voor speeltijd en dus Roma kiest, hij is bijna 28 dus het is nu erg essentieel op te spelen, en dan is Juve een risico wanneer ons huidige middenveld intact blijft.

Haha dat is een andere ja Pereyra is een flankaanvaller die rechts en links kan spelen, snel en heel technisch is, hij is wel een erg explosieve speler. Minpunt is dat hij amper scoort, iets van 8 goals in 2 Seria A seizoenen, en ook maar een 10tal assists heeft gehaald. Hij is nog jong, maar zal bij ons als invaller gebruikt worden denk ik. Als hij goedkoop is is het de moeite, vanaf 5 miljoen en meer is het zonde van het geld, kan je beter Fausto Rossi een kans geven.

Jojo zou ik verwelkomen met open armen en hij is echt haalbaar geworden nu, Jojo is en blijft een genie hij zou onze nieuwe trequartista kunnen worden, als hangende zwervende tweede spits.

Edit, Romulo moest het zijn. En Romelu Lukaku zie ik liever niet komen, niet nodig en zwak in de combinatie.

Edit

28 augustus 2014 om 19:49
#56

Amico!

Haha dat zou wat te pittig worden naast de lijn Hahaha de grensrechter aan die kant zou gek worden van angst

Maar Juve gaat door denk ik wel, al dacht ik dat vorig jaar ook --'

28 augustus 2014 om 20:25
#57

Ja das al een tijd geleden ja, maar of ze echt sterker zijn dan toen betwijfel ik.
Inderdaad, Tevez kan de sleutel zijn, hoop ook dat ie loskomt, de kwaliteit is er natuurlijk bij hem, maar in zijn hoofd zal dit wel meespelen.

P.s. Roma... moeilijk, jammer genoeg. Zie ze niet doorgaan, maar ik hoop er wel op natuurlijk.

21 september 2014 om 12:34
#58

Tevezje is helemaal los aan het gaan, hij is een waardige opvolger voor Del Piero, nooit gedacht dat ik dat ging zeggen haha en die Pereyra is ook echt goed, als die zo doorgaat pff wat een middenveld zowel in de basis als in de breedte.

21 september 2014 om 13:53
#59

Inderdaad, die goals zullen hem verlossen, dit word zijn jaar wat Del Piero bracht zal niet gauw meer gebracht worden door een speler bij Juve, hij was inderdaad uniek natuurlijk. Morata liet al mooie dingen zien in die korte invalbeurt, oogde technisch onderlegd en rustig aan de bal. Romulo is afwachten, maar die had vorig seizoen op Vidal na de meeste geslaagde defensieve intercepties in de Seria, dus die gaat zeker wat toevoegen, althans dat verwacht ik wel. Marchisio geeft ons zoveel meer opties ja, hij doet het heerlijk en is terug die speler van het eerste kampioensjaar, gaat wat worden wanneer Pirlo terugkeert, overvol middenveld. Evra heeft ook mij nog niet overtuigd, vond hem op het WK ook slap. Hopelijk komt dat nog goed, voor dat salaris mag dat wel.

15 februari 2015 om 15:06
#60

Twee dagen ban omdat ik een reactie had geplaatst met 'grof taalgebruik'. Het bericht was duidelijk in een niet serieuze toon geschreven, sterker nog het was een geintje maarja. Normaal staat daar één week op, maar omdat ik nog een schone lei had hebben ze me gematst. Volgende keer moet ik dus geen grapjes meer maken met grof taalgebruik haha.

3 juli 2015 om 14:36
#61

Buonasera amico! Alles goed met je?

Ik heb ze gezien ja en ik vind de thuisshirts simpel maar erg mooi, die strepen op de schouders storen mij niet meteen, ik vind dat het niet moeit met onze traditionele verticale banen. En de roze ben ik gewoon verliefd op, zo ga ik me er meteen 1 aanschaffen met Marchisio op, man man wat zijn die shirts prachtig. De derde zijn dan weer zo lelijk, althans de shorts lijken helemaal nergens naar. Ja dat had ik ook al opgemerkt, naja... nu blijkt dat Juve helemaal niet zo schuldig was in het schandaal kan het misschien weer wel, ons statement hebben we al lang gemaakt.

Wat denk je trouwens van de geruchten en wie wil er het liefste bij als nummer 10? Isco, Salah, Oscar of misschien Dybala daar posteren gewoon?

3 juli 2015 om 16:38
#62

Ja dat ken ik maar al te goed dat gevoel, zonder voetbal is het leven een pak saaier haha, al is de vrouw daar dan weer erg gelukkig om

Ik ben het eens met je. Als er nu nog een aanvallende speler bijkomt zonder dat er iemand vertrekt doe je aan overkill. Al erkende Max openlijk dat ze toch echt nog een nummer 10 zochten. Zelfs Bernardeschi werd genoemd... Door Allegri zelf nota bene. Maar we hebben al opties zat vooraan. Ben zelf wel heel blij met Mandzukic, is toch een garantie op goals en heeft zich op elk niveau al bewezen, en zijn vechters mentaliteit past bij juve.

16 maart 2016 om 15:05
#63

Ik hoop echt op een vechtmachine vanavond! Een Juve dat gewoon dubbel zoveel loopt als Bayern en alles aan gort trapt (positief dan haha). Ik ben ook erg benieuwd naar Max zijn tactiek en welke mensen hij gaat inpassen.

Zie je vanavond bij Live meepraten!

5 december 2016 om 09:13
#64

Hey, is inderdaad een hele poos geleden dat ik hier nog reageerde Zit meer op het forum. Wat is Inter toch weer schandalig slecht. Een hele boel investeringen, en het is nog slechter dan de voorbije jaren.

5 december 2016 om 14:46
#65

Eigenlijk wilde ik afgelopen zaterdag al op je reageren na de wedstrijd van Juventus, alleen kon ik niet de motivatie opbrengen om (misschien) een discussie aan te gaan met jou. Vandaar dat ik nu even op deze wijze contact opneem.

Zelf ben ik niet zo'n Juventus volger, heb het wel altijd al een mooie, warme club gevonden. Met prachtige legendes en een geweldig nieuw stadion, het zal enigszins wat kleiner zijn dan de stadion Delle Alpi maar het komt de sfeer alleen maar ten goede!

Waarom ik je een bericht stuur is omdat, ik eigenlijk wel benieuwd ben naar, wat jij eigenlijk van Miralem Pjanic verwachtte toen hij naar Juventus transfereerde. En daarmee doel ik eigenlijk op, je bericht van afgelopen zaterdag waarin jij aangaf, je niet ´â´omver geblazenâ´â´ te worden door hem.

Afgelopen zaterdag had ik toevallig, sinds lange tijd weer een wedstrijd van Juventus gekeken.
Zelf vond ik hem geen slechte wedstrijd spelen, hij gaf 2 assists maar had ook een paar Key passes waarmee die speler voor het doel vrij speelde. Daarmee zou je, op papier, kunnen zeggen, dat hij een goede wedstrijd heeft gespeeld.

Vandaar dat ik benieuwd ben naar jou kijk, op zijn wedstrijden tot nu toe. Wat vind je dat die beter kan doen of waar vind je hem in te kort komen. Misschien dat ik, net iets te veel door mijn Bosnische bril kijk.

Graag hoor ik van je,

Groeten.

3 juni 2017 om 20:39
#66

Sukkeltje

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 19 januari
Girondins de Bordeaux hoopt Thierry Henry aan te stellen als nieuwe trainer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren