CityOfLight
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 30 augustus 2011
  • CityOfLight
  • 147 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 2.229
  • 27 jaar (2-2-1994)
  • -
  • ICT-Beheerder
Persoonlijke berichten
12 april 2013 om 08:44
#2

toch wel mooi dat ik normaal moeite heb als oer ajacied tof te doen tegen een psver..maar jou reactie spreekt mij aardig aan :) prettige game zondag en goud weekend.

19 april 2013 om 12:27
#3

ik heb mn laatste reactie verwijderd omdat een welus/nietus geen zin heeft.
Niet omdat je daadwerkelijk een punt hebt, zoals je zelf zegt.

21 april 2013 om 19:31
#4

Heey man,

Bedankt nog voor je compliment op mijn profielpagina! op 9 april :)

wou gelijk reageren, toen niet van gekomen, maar bij deze bedankt.

En laat ik dan gelijk zeggen, dat jij ook mooie en vooral ook zinvolle reacties geeft, niet reageren om het reageren, maar echt zinvolle dingen en ook dingen die reacties oproepen en dat is nou juist de bedoeling van deze site

Ga zo door! :)

En nogmaals bedankt voor je compliment

24 mei 2013 om 11:32
#5

Ik citeer: 'haha dus jij zegt dat barca en bayern later kwamen als ajax grappig'

Jij weet niet zoveel van voetbal he? Ajax heeft het systeem van Barcelona juist bedacht en had al 3 Europa Cup I trofeen in de kast voordat Barca er ook maar 1 had. Successen behalen met zelf opgeleide spelers is waar Ajax allang mee bezig was voordat Barcelona aan succes mocht denken zelfs. Zelfde geldt voor Bayern, 0 Europese cups toen Ajax er al 3 had. Sneu hoe je jezelf voor schut zet met zo een opmerking. Als je je voetbalgeschiedenis niet kent moet je er misschien maar ook niet over praten.

24 mei 2013 om 12:29
#6

'ik heb het over het beleid, jonge spelers inpassen uit eigen jeugd en die de kans geven om zo door te breken tot team 1.'

Dat zeg, ik daar is Ajax mee begonnen. Het team van Ajax uit de jaren '70 waren bijna allemaal zelf opgeleide spelers hoor. Het was juist Barcelona wat haar eerste successen kende doordat ze een speler voor een (toentertijd) recordbedrag kochten, namelijk Johan Cruijff. Ajax is misschien wel de meest traditionele club als het aankomt op het opleiden van eigen spelers en liep daarbij in ieder geval ver voor op Bayern en Barca. Clubs als Santos en Benfica waren misschien nog eerder dan Ajax, maar dat is het dan ook. Jij wilt als Psv-er gewoon graag kritiek uitten op Ajax maar die is totaal onwaar omdat je gewoon je voetbalgeschiedenis niet kent. Ajax was veel eerder dan zowel Bayern als Barca als het aankomt op successen halen met zelf opgeleide spelers. Dat zijn gewoon feiten.

24 mei 2013 om 13:38
#7

Nee er zal vast wel een club zijn die eerder jeugdspelers gebruikte dan Ajax... Jezus wat een geweldig inzicht van je zeg. Het zou je sieren gewoon toe te geven wanneer je fout zit. Iedereen weet dat Ajax een van de meest traditionele opleidingsclubs ter wereld is, al lang voor Barcelona dat was. Sinds wanneer Bayern een club is die zelf opleidt is me ook niet duidelijk. Van de huidige basis-elf zijn Ribery, Mandzukic, Robben, Martinez, Neuer, Dante, Boateng en Kroos allemaal niet zelf opgeleid. Slechts Muller, Lahm, Schweinsteiger zijn zelf opgeleid. Opnieuw, je feiten kloppen gewoon niet. Stop alsjeblieft met discussieren als je niet weet waar je het over hebt.

24 mei 2013 om 14:24
#8

'bayern doet het al lange tijd, nee niet hun hele elftal of driekwart maar ze doen het wel en het maakt geen ene moer uit hoeveel je er gebruik'

Hahaha gesproken als een echte Psv'er. Gewoon een paar jeugdspelers in de D'tjes en C'tjes hebben en het is al goed. Wat ben jij een sneue vent dat je niet gewoon je ongelijk kunt toegeven. Reageer alsjeblieft niet meer op mijn bericht, dit is echt totale tijdverspilling.

19 juni 2013 om 14:27
#9

Kan nog wel meer bedenken hoor, zoals dat hij bij het minste of geringste omvalt.. En wat te denken van de duw tegen Cahil die daardoor zijn neus brak en het EK mistte.

21 juni 2013 om 11:28
#10

Goedemorgen,

Mag ik vragen waarom je jezelf zo druk maakt over het feit dat Ajax interesse toont in 'bilal Ould-chikh 'en vervolgens deze later eigen jeugd noemt? Ik bedoel, deze jongen is 15 jaar, en moet nog compleet gevormd worden. Als we nu al gaan lopen zeuren dat dit geen eigen jeugd genoemt mag worden...laat je niet zo kennen, het enige wat je ermee bereikt is dat je weer een prestige strijd krijgt over wie het best is etc etc. Laten wij dit nou net verliezen kwa geschiedenis en de huidige situatie..
Minder haat zal dit forum goed doen!

21 juni 2013 om 11:59
#11Goedemorgen,

Nee ik maak me daar niet druk om vind het gewoon irritant dat wanneer zoiets gebeurt ze een jeugdspeler aantrekken en het vervolgens eigen jeugd noemen ala fischer (1,2 Miljoen) en zodra PSV dit doet is het een koopclub..
En ikreageerde alleen op zijn stukje van laat de eigen jeugd reacties maar weer komen of wat hij ook zei.
Probeer alleen een punt te maken

Maar waarom zou je jezelf daar druk over maken dat ze het een 'eigen jeugd speler' noemen? Wij hebben toch ook Jetro van sparta 2jaar geleden overgenomen op zijn 17e, Jeroen Zoet op zijn 15e..en zo kan je wel doorgaan. Gewoon negeren en niet druk over maken, lijkt mij het beste in dit geval.

21 juni 2013 om 12:25
#12

'nee klopt maar ik noem het dan ook geen eigen jeugd, depay dat is eigen jeugd, aankomend hendrix en bakkali dat is eigen jeugd.
Ik kan op een of andere manier gewoon niet uitstaan wanneer er de waarheid niet word gesproken '

Maar Depay kochten wij ook van Sparta op zijn 14e, Dus Zoet 15 is geen eigen jeugd, maar als hij een jaar eerder was gekomen wel? Dit is echt niet om jou aan te vallen, ik probeer alleen te laten zien dat ieder zo zijn eigen visie erop heeft. Nogmaals, gewoon niet druk over maken! Wij weten hoe het bij PSV zit, en wat de rest er van denkt zal ons een zorg zijn!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren