Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid start met zege in slechtst bezochte thuisduel sinds 2009

Laatste update:

Real Madrid heeft zondagavond een degelijke overwinning op de eerste speeldag van het nieuwe LaLiga-seizoen geboekt. De ploeg van Julen Lopetegui was in het eigen Santiago Bernabéu met 2-0 te sterk voor streekgenoot Getafe, door treffers van Daniel Carvajal en Gareth Bale. De hoofdstedelingen houden zodoende gelijke tred met titelverdediger Barcelona, dat zaterdagavond met 3-0 van Deportivo Alavés won.

Real Madrid verloor de strijd om de Europese Super Cup van Atlético Madrid en hoopte daarom wél te overtuigen in LaLiga. Het team van Lopetegui, met Thibaut Courtois en Luka Modric op de bank, begon uitstekend en was na ruim een kwartier voetballen dicht bij de 1-0. Gareth Bale kopte na een voorzet van Marcelo tegen de lat. Een paar minuten later, in minuut 21, was het alsnog raak voor de Koninklijke: David Soria sloeg een voorzet weg, maar Carvajal kopte het leer met een boogje over de doelman heen.

Real was in de eerste helft weliswaar superieur aan de streekgenoot, maar de kansen waren op een hand te tellen. Het goed verdedigende Getafe slaagde er op zijn beurt niet in om Keylor Navas te veronrusten. De video-arbiter annuleerde tien minuten voor rust een door Xavier Estrada Fernández toegekende penalty op Sergio Ramos, na een overtreding van Damián Suárez, omdat er voorafgaand aan het moment sprake was van een buitenspelsituatie.

In de tweede helft trok het team van Lopetegui het duel definitief naar zich toe. Djené Dakonam verspeelde de bal acht minuten na rust aan Asensio, die de bal goed voorgaf en zag hoe Bale de 2-0 in de korte hoek schoot. Asensio had twee minuten later pech dat een inzet van afstand op de paal eindigde. Getafe liet zich in het laatste half uur wat meer zien, maar een aansluitingstreffer was nimmer aan de orde.

In het Santiago Bernabéu zaten slechts 48.466 toeschouwers op de tribune: het laagste thuisaantal van Real in een competitieduel sinds het thuisduel met Real Mallorca op 24 mei 2009, toen slechts 44.270 personen kwamen opdagen. Saillant: het betreft het laatste thuisduel vóór het Cristiano Ronaldo-tijdperk en het eerste thuisduel sinds het vertrek van de Portugees.

Denk jij dat Real Madrid dit seizoen de landstitel wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Saai saai saai maar voor Real een zakelijke overwinning. Ik vond Getafe echt letterlijk waardeloos. Ze hadden echt helemaal niets maar dan ook echt niets in te brengen, en wat was die scheids waardeloos. Ik snapte niet hoe hij real geen penalty gaf terwijl hij op de perfecte plek was en het duidelijker kon zien dan de fans van real die om een penalty schreeuwde.

20 augustus 2018 om 00:23

Hoezo heeft Real dan geen penalty gekregen er is nu toch elke wedstrijd VAR sinds dit seizoen in la liga?

20 augustus 2018 om 00:37

Ook die zijn blind.

20 augustus 2018 om 00:45

Ook met de VAR blijft het interpretatie van de regels. Gisteren hadden we nog die aanslag op de enkel van Frenkie de Jong, zag de VAR ook over het hoofd.

Alleen als de VAR iets echt terug kijkt teriwjl het spel stil ligt, voegt het wat toe maar voor de rest gaat ook voor hun het spel gewoon erg snel en missen ze makkelijk een penalty of rode kaart moment.

20 augustus 2018 om 01:33

Ja omdat de scheids liet doorspelen ook. Ik snap die hele var niet terwijl ze daar moesten ingrijpen. De var grijpt in wanneer een scheids voor iets fluit. VAR kan niet een wedstrijd laten stoppen en zeggen het is een strafschop indien het spel wel stil staat en bijvoorbeeld alle spelers naar de scheids toe rennen dan krijgt de scheids wel wat in z’n oor gefluisterd, tenminste zo ziet het er naar uit. Het was een duidelijke strafschop en de scheids stond op een positie dat hij dat zeker had moeten zien. Asensio wordt met 2 handen geduwd ongelofelijk dat je dat niet kunt zien

20 augustus 2018 om 01:04

Ik vond het helemaal niet saai. Prachtig positiespel gezien en veel fraaie individuele hoogstandjes. Onbegrijpelijk dat de goal van Ramos werd afgekeurd en dat Asensio geen penalty kreeg

20 augustus 2018 om 01:31

Ramos stond buitenspel check maar trug

20 augustus 2018 om 06:43

Nee, dat was een andere situatie. Ramos trok zn mannetje omver en kon toen ongehinderd aannemen en afdrukken. Vond t een makkelijk gegeven vrije trap.

Zakelijke overwinning. Het spel was oke op sommige momenten maar het zal toch beter moeten worden. Tegen de (sub)toppers win je niet als je zo speelt.

Steady eerste wedstrijd. Geen enkele keer in de problemen gekomen mede doordat Getafe echt inspiratieloos en niks wilde. Ik vond iedereen wel goed spelen behalve Isco die was onzichtbaar naar mijn mening. Asensio en Bale waren gretig dat was mooi om te zien.

Degelijke pot van Real. Niet in de problemen gekomen. Getafe was lekker aan het schoppen en Real is echt een extra spits nodig willen ze überhaupt kans maken op de titel.

Een zakelijke maar zeer verdiende overwinning van Real. Eerste wedstrijd is altijd moeilijk. Modric nog in het team, Courtois nog in doel. Casemiro zal de belangrijke wedstrijden wel gewoon spelen, maar Ceballos kon me echt wel bekoren vandaag. Mag nog wel wat meer lef tonen. En van Isco verwacht ik toch meer in de toekomst dan wat hij vandaag liet zien!

20 augustus 2018 om 00:47

Van Isco verwachten we allemaal al jaren meer dan hij laat zien. Was destijds echt een supertalent toen hij overkwam van Malaga, maar zijn inbreng bij Madrid in alweer zijn zesde seizoen blijft beperkt.

Nogmaals AANKOPEN! Sorry totaal geen vertrouwen in om teams als barca, psg, man city kapot te spelen.

20 augustus 2018 om 00:11

Had je dat vorig seizoen dan wel, als je Real in de comp. soms bezig zag? En toch deden ze het!!! Op de grote momenten zullen ze er wel weer staan. Of het genoeg gaat zijn, dat valt af te wachten. Maar ik heb er wel vertrouwen in.

20 augustus 2018 om 03:07

Ja toen had Real Madrid Ronaldo die het voor ons deed..

20 augustus 2018 om 04:53

Niet gezien in de halve finale en finale. Het waren eerder Modric en Bale toen en die hebben ze nog steeds.

20 augustus 2018 om 10:44

Zonder Ronaldo lagen ze er toen al in de achtste finale eruit tegen Paris grapjas.

20 augustus 2018 om 00:53

Real zal even geduld moeten hebben, nadat het elftal jarenlang gedomineerd is door Ronaldo. breken er nu nieuwe tijden aan. Nu zal moeten blijken of spelers die in dienst van Ronaldo moesten spelen, het kunnen brengen of dat er vers bloed nodig is.

Maar om nu al in paniek te raken, dat is echt te vroeg. Ja de buitencategorie aanvaller ontbreekt, maar het zijn wel allemaal stuk voor stuk wereldklasse spelers die al heel lang samenspelen. Ik begrijp wel dat men daar eerst eens wil zien hoe men er zonder Ronaldo voor staat alvorens met honderden miljoenen euros uit gaat geven.

Ik zie dit jaar als een tussen jaar voor Real. Nu zal moeten blijken wat de aanvallers kunnen zonder Ronaldo, wie er door het ijs zakt en wie helemaal los komt om de belangrijkste speler te worden.

20 augustus 2018 om 08:08

Ik snap wat je bedoeld. Maar een club als Real kan zich geen ‘tussenjaar’ veroorloven. Reasultaat is heilig daar, alsook goed voetbal. Gisteren zag ik best veel beweging in het elftal! En dat kan, normaal gezien, alleen maar beteren. Toch? Ben echt benieuwd naar het veredere verloop van het seizoen, voor Real. Maar ik zie het echter wel poitief in. Enkel Isco viel me gisteren zwaar tegen.

Ik weet niet zo goed waar ik nou naar heb zitten kijken. Getafe zo ontzettend dramatisch. De scheids wellicht nog slechter. Bernabeu voor 50% gevuld. En die nieuwe hoofdzanger van de Real supporters klinkt als de 16 jarige Justin Bieber, die moeten ze echt vervangen. Wel genoten van Asensio, lekkere knal op de paal ook. Maar toch hopen op wat meer entertainment of wat tegengas van het uitteam bij het volgende bezoek aan Laliga.

20 augustus 2018 om 00:17

Die zanger of wat het ook was was vreselijk irritant.

20 augustus 2018 om 00:19

Haha, ik hoorde het ook ja. Alsof een jochie in een zwembad stond te schreeuwen. Dit imponeert allerminst inderdaad.

Verder een slappe wedstrijd, geen klap aan. Jammer genoeg ook geen minuten voor Vinicius.

20 augustus 2018 om 00:55

Had Real maar een 16 jarige Bieber, dan zat het stadion tenminste vol

20 augustus 2018 om 06:45

Justin Bieber fan gespot.

20 augustus 2018 om 10:33

Waar dan? Ik ben geen meisje in de leeftijd van 14-20 jaar, helaas voor jou.

Ik begrijp de scepsis alom Real madrid momenteel, maar hoevaak hielden we ons hart niet vast vorig jaar tegen zulke ploegen? Zelfs tegen dit ploeg dat vorig jaar gewoon stabiel 8de eindige. Nu kwamen ze letterlijk niet eens aan de bal, eindelijk na eeuwigheid de nul gehouden en complete dominantie en ook nog eens zuivere pen niet gegeven. Ja het is niet altijd even effectief nog voorin en het mag soms ook wat directer, maar ik zou zeggen; geef dit team en coach tijd en ruimte om te bouwen aan periode na Ronaldo. We hebben gewoon nog steeds een wereldelftal dat zich kan meten met de beste ter wereld. Heb vertrouwen beste mensen

20 augustus 2018 om 11:08

Ja deze ploeg eindigde vorig jaar 8ste, maar geloof me niet met dit spel haha

Je mist wel gewoon een soort van allures om de wedstrijd nu Ronaldo weg is. Een toppsits lijkt mij sowieso nog een prioriteit, Benzema gaat het niet waarmaken dit seizoen.

20 augustus 2018 om 00:15

Tja maar wie? Icardi is de enige die ik momenteel ietwat haalbaar acht maar ook hij zal waanzinnig duur zijn. 125 miljoen op zijn minst. Zeker nu met dat gezeik tussen Inter en Madrid

20 augustus 2018 om 00:22

Icardi heeft zijn contract laatst verlengd, toen koste hij al 100 miljoen nu zal hij het dubbele moeten kosten.

20 augustus 2018 om 00:24

Ik zou Timo Werner graag bij Real zien. Hij is zeker nog geen topspits maar heeft potentie zat en zou zeker de nodige dreiging en breedte toevoegen aan de aanval van Real.

20 augustus 2018 om 00:34

real8madrid

Wil je een topspits halen dan moet je wel zo een bedrag neerleggen. Anders wordt het een b spits en dat zou juist een stap achteruit zijn.

20 augustus 2018 om 01:37

Het probleem is dat de transfermarkt voor de Italianen dicht is en dan wil ik ermee zeggen dat ze Icardi denk ik niet los zullen laten. Florentino had allang moeten ingrijpen, straks nog een miskoop doen door al die druk. 9 van de 10 wil dat real een nieuwe speler haalt

20 augustus 2018 om 00:34

En dat baseer jij op... je onderbuik?
In ieder geval niet op statistieken, gezien dat Benzema de 4e topscorer aller tijden (!!!) in Champions League is en 7e topscorer Real Madrid topscorer aller tijden is. Goal-per-game ratio hoger dan Bale en zelfs hoger dan Real legend Raúl. Maar nee, omdat zijn vorige seizoen, geplaagd door blessure slechts 14 wedstrijden, matig was is hij gelijk afgeschreven.... 🤔
Slechts 2 jaar hiervoor scoorde Benzema ruim meer (28) dan de """nieuwe Pele... Mbappe""" aangezien 21 goals Mbappe zijn topjaar was.

20 augustus 2018 om 00:57

Topklasse spelers zitten momenteel elders onder contract en zijn echt onbetaalbaar als hun club ze uberhaupt wil laten gaan. Real zal nu moeten gaan scouten naar de nieuwe generatie topklasse spelers, ze zullen langzaam aan een nieuw elftal moeten gaan bouwen. Want het is niet alleen het vertrek van Ronaldo, ook andere sterren raken op leeftijd.

Overigens sluit ik niet uit dat Real alsnog vol voor Hazard zal gaan. Het lijkt van de absolute top een van de weinige haalbare kaarten. Alleen de prijzen tegenwoordig, ik weet niet of Real daar zijn handen aan wil branden of liever voor een groot talenten gaat die nog wel betaalbaar zijn.

Alternatief is een of twee tussen jaren nemen om aan een nieuw elftal te bouwen wat daarna weer een half decenium kan domineren zoals ze afdgelopen vijf jaar hebben gedaan.

20 augustus 2018 om 01:42

Ehhh.... Hazard scoorde afgelopen jaren *als oa vleugelspeler* 15, 17, 6, 19 doelpunten, reken maar uit van 2018 tot toen. Benzema en zelfs Bale zijn statistisch en feitelijk toch echt beter dan Hazard. WK heeft Hazard wel gehyped, als Benzema of Bale in de finale hadden gescoord zouden zij ook worden gehyped en plotseling "wereldtop" zijn.

20 augustus 2018 om 02:23

Hazard heeft iets bijzonders, met zijn dribbels kan hij zijn eigen kansen creeeren en een verdediging openbreken. Er zijn niet zoveel voetballers die dat kunnen, dan heb je het echt over types als Messi, Neymar, Robben en Ronaldo in zijn beste dagen, dat soort spelers.

Benzema en Bale zijn prima spelers maar die zijn wel afhankelijk van hoe het elftal draait. Ze draaien een verdediging niet hordedol met hun dribbels, ze zijn afhankelijk van de anderen om hun kansen te creeeren.

20 augustus 2018 om 02:54

Dat kun jij vinden maar de feiten pleiten je tegen. Niettemin is Hazard wereldtop, hetzelfde geldt voor Benzema Bale of Marcelo.
Kijk ajb Benzema zijn highlights terug voordat je Benzema onterecht bestempeld als geen dribbelaar. Benzema, de straat voetballer is volgens jou geen dribbelaar. De ironie.

20 augustus 2018 om 01:40

Benzema is zo belangrijk en jammer dat heel weinig mensen dat inzien. Ik als Barcelona fan kan genieten van Benzema. De manier hoe hij mee voetbalt, is balvast een goeie aanspeel punt. Benzema moet niet in z’n hoofd gaan twijfelen en gaan denken van ik moet ik moet scoren en met zichzelf gaan lopen vechten. Als hij daar aan begint dan loopt het fout maar Benzema moet je niet in vergissen want hij kan het zeker wel. De meeete vergelijken zijn goals met Ronaldo en dat moeten mensen niet doen. Benzema scoort haast elke seizoen min 20 goals in de competitie en voor een spits is day seker wel geslaagd. Vorig seizoen was hij kwa doelpunten niet heel belangrijk maar zijn spel is wel heel erg belangrijk

20 augustus 2018 om 01:49

Benzema is eigenlijk de spits die Guardiola in Zlatan zocht destijds. Zeker een ondergewaardeerde speler, maar ik kan ook begrijpen dat Real fans een nieuwe Galactico willen na het vertrek van Ronaldo en Benzema heeft niet de uitstraling van een Galactico.

20 augustus 2018 om 02:04

Quote:
"Nobody lasts eight seasons in the No. 9 shirt purely because Perez is personally invested. There is good reason Real have never signed a genuine pretender to Benzema's throne. Carlo Ancelotti noted when he was in charge: "I think that Ronaldo's success is largely down to Benzema's hard work. His style of play allows Ronaldo to shine and score.""

Now, Benzema has the chance to do


Zie middenvelders als Zidane Iniesta of Modric.... weinig scoren maar o zo belangrijk in veel wedstrijden. Benzema deed dut als dienende spits ook de laatste jaren.
Ik zeg niet dat Benzema no1 is.... maar hey, ga ajb niet iemand met mindere statistieken lopen hypen. Zie Bale. Neemt niet weg dat ook Bale en Ascencio wereldtop zijn. Idem dito Marcelo of de smerig spelende Ramos.

20 augustus 2018 om 17:48

Wat had ik hem graag in het shirt van Barcelona gezien. Hij past perfect in hun systeem.

Zakelijke overwinning. De stand had wel wat hoger kunnen vallen maar met een 2-0 ben ik wel tevreden. Ook fijn om de nul te houden, dit zal goed zijn voor het zelfvertrouwen. Van Benzema had ik meer verwacht maar het komt wel goed met hem naarmaate het seizoen bezig zal zijn. HALA MADRID!

Wat je bij Ronaldo had, was dat je elk moment het gevoel had dat Real kon scoren. Dat gevoel ontbrak er bij mij vanavond constant. Ondanks de twee goals 😉

20 augustus 2018 om 02:32

Ja dat is de dreiging die uitgaat van de absolute wereld top. Op elk moment kunnen ze uit het niets dreigend worden. Dat is verschrikkelijk moeilijk om te verdedigen, ze durven dergelijke spelers nauwelijks ruimte te geven en daardoor komen ze zelf vaak moeilijk aan voetballen toe.

Nu heeft Real nog steeds wereldklasse spelers maar geen type Ronaldo, Messi, Neymar, Robben, Hazard e.d. meer. De echte vedette ontbreekt.

Vind het daarom ook heel interesant hoe Real het dit seizoen gaat doen. Bij bijvoorbeeld PSG waren ze ervan overtuigd dat ze zonder die bijzondere vedette nimmer de CL zouden winnen. Daaarom wilde ze zo ver gaan om Neymar aan te trekken. Ben echt benieuwd of Real het met al hun wereldklasse spelers, maar zonder echte vedette, het gaat redden dit jaat.

Keeper van 40 mil halen om hem vervolgens te banken?? Of was er een ander reden?xd

20 augustus 2018 om 00:13

De beste kerel zit er een kleine 2 weken. Calma calma

20 augustus 2018 om 00:23

Om precies te zijn, 10 dagen.

20 augustus 2018 om 02:35

Een keeper heeft echt even tijd nodig om af te stemmen met zijn verdediging. Zaken zoals begrijpen wanneer de keeper komt of niet. Een miscommunicatie tussen een keeper en een verdediger kan direct tot een tegengoal leiden. Dus geef het even tijd, zo kan Courtais ook weer even wennen aan Madrid en zijn draai vinden. Maar het zal echt niet lang meer duren of hij maakt zijn debuut.

Zakelijke overwinning zullen we maar zeggen. Bij vlagen leuk voetbal gezien en zelf niet in de problemem gekomen. Tegen teams als Getafe kan dit nog wel, maar tegen de grote teams heb je meer stootkracht nodig voorin. Nu loopt iedereen op het middenveld en is er niemand in de 16 te vinden. Al met al blij met de 3 punten en 0 tegendoelpunten. Man of the match: Nacho (werd nog tijdens de warming up belachelijk gemaakt tijdens live meepraten). PS: jammer dat Vinicius Jr niet inviel. Fijne avond!

Het spel werd echt veel beter met het invallen van Casemiro. Eigenlijk boet je zo in aan voetballende kwaliteiten maar Ceballos, Kroos en zelfs Marcelo krijgen zo meteen veel meer vrijheid om naar voren te gaan en vrijer te spelen.

20 augustus 2018 om 00:20

Daar ben ik het volledig mee eens, Casemiro hoort gewoon altijd te spelen. Ik weet dat ie geblesseerd was uitgevallen maar is Fede Valverde dan geen optie op de 6 positie? Vond Ceballos wel goed spelen vandaag hoop echt dat ie het volhoud.

De andere helft zit nu om de week in Turijn. Gaan nu ook in Italië op vakantie ipv Spanje.

20 augustus 2018 om 00:17

Beetje kort door de bocht. Wedstrijden in augustus zijn doorgaans altijd slecht bezocht in Spanje. Bij Barca gisteren zat er bijvoorbeeld maar een goeie 3000 man meer. Tel er bij op dat het zondagavond is en de wedstrijd zo laat gespeeld wordt en dan kijk je niet op van een halfvol stadion

20 augustus 2018 om 00:27

Vooral indd de tijd, 22:15? Mensen moeten gewoon werken hoor maandag. Laat dat ook nog de slechtste dag zijn van dr week. Nee, dan zoh ik ook thuis blijven.

20 augustus 2018 om 00:32

Plus het feit dat je successupporters hebt die nu na het vertrek van Ronaldo nog even afwachten of Real nog die absolute topploeg is (tuurlijk zijn ze dat). Als ze straks weer een paar weken topvoetbal hebben gespeeld en de titelstrijd echt is losgebroken zal het wel weer vol zitten.

20 augustus 2018 om 00:46

Marc Juventus, nee dat geloof ik niet van Bernabeu. De volgende thuis match zal het weer vol zitten. Ronaldo was juist vaak ontevreden over de supporters die in Bernabeu zaten, daar zitten niet heel veel Ronaldo fans. Die zitten eerder verspreid op het internet.

20 augustus 2018 om 01:23

Ik bedoel ook niet zozeer om Ronaldo als individueel, maar puur door het beeld dat Real nu heeft. De grote ster is weg en er zijn geen grote aankopen gedaan. Dan komen er geluiden dat Real minder is dan de afgelopen jaren. Misschien dat mensen daarom even afwachten. Dit is maar een suggestie hoor, kan helemaal niets van kloppen en misschien zit het volgende thuiswedstrijd weer helemaal vol zoals je zegt.

20 augustus 2018 om 06:58

Jongens was maar een grapje.. don't take it too seriously

Wat word dit een saaie competitie. Echt wachten op de Champions Leage. Alle Spaanse competitie wedstrijden tot nu toe saai. Er is gewoon een te grote verschil tussen de top 3 en de rest. Je moet dus echt weer wachten tot dat deze tegen elkaar spelen. En zelfs een El Clasico zonde Ronaldo is niet leuk. Echt jammer. Engelse competitie is veel leuker en zelfs de Nederlandse compitie is spannender.

20 augustus 2018 om 00:22

Maar wist je dat het niet verplicht is om te kijken?

20 augustus 2018 om 00:35

Maar wist jij dat hij gewoon zijn mening geeft?

Wat is er met Ramos? Dat was toch onnodig na die tackle nog met z’n hand ff een soort tikje willen uitdelen. Die man spoort niet soms want dit was echt nergens voor nodig. Die jongen krijgt een tackle en dan wil hij nog verder gaan wat zou hij wel niet denken. Ramos is een grote man die dit echt niet nodig heeft. Ik weet zeker dat als hij stopt met zulke dingen hij echt door iedereen gerespecteerd wordt maar dan ook echt iedereen. Ik persoonlijk vind hem een geweldige verdediger. Neymar is een monster in zijn acties maar wanneer hij onnodig valt en blijft liggen op de grond dan roepen mensen ook van doe ff normaal man maar goed.

20 augustus 2018 om 00:18

Ramos is niet goed bij zn hoofd, maar is wel de beste verdediger ter wereld.

Nacho wat een verdediger, een en al geweldig! Wij speelde tot de 70 minuut geweldig voetbal, voetbal dat ik wil zien en enorm naar heb gewacht. 0 schoten getafe, enorm veel kansen gecreëerd en 77 procent balbezit. Nu nog langer volhouden in de wedstrijden en het wordt een interessante seizoen!

Vond het wel grappig dat er daarjuist iemand een reactie plaatste dat Nacho een schande is voor Real Madrid. Speelt ie vervolgens (zoals minimaal 80% van zijn wedstrijden) een zeer goede pot. Genieten.

20 augustus 2018 om 13:13

Nacho is ook zwaar underrated. Speelt altijd voldoende, kan overal staan. Geeft altijd 100% en valt nooit op. Speelde gisteren heel degelijk en is een echte madrista. Het is geen Ramos of Varane maar het is niets voor niets een Spaans international.

Zakelijk, saai, niks speciaals.

Getafe was ook wel erg slecht, maar Real was ook niet wauw.

Tja, als dit de toon is voor de komende maanden, dan vrees ik er wel klein beetje voor. En er is natuurlijk genoeg gezegd dat je die klasse voorin nu wel mist, en dat teams minder bang worden voor onze voorhoede. Maar goed, begonnen met 3 punten.

Rare tijdstip ook 22:15 op zondag nog voetballen.

20 augustus 2018 om 13:16

Was voor het eerst in tijden dat die verdediging er als een huis stond. Geen enkel moment in de wedstrijd heb ik er bij gezeten van... "Daar gaan we weer" zelfs met een middenveld zonder body bleef alles staan. Fancy was het niet, maar getafe metselde alles dicht en trapte elke gevaarlijke aanval eruit. Met een betere scheids hadden we ook nog eens een penal gehad en had getafe met 9 man geeindigt. Ja zo kun je niet tegen een topploeg spelen maar kleintjes hebben hier zoveel moeite mee. Wat een frustratie in die ploeg.

Real qint dit seizoen geen enkel prijs, door het vertrek van Ronaldo ben je 40 doelpunten kwijt, nou zie maar die dan te vervagen, onmogelijk.

20 augustus 2018 om 01:25

Jij bekijkt geen wedstrijden volgens mij. Heb je ze wel zien voetballen onder deze coach? Ziet er echt wel veelbelovend uit. Natuurlijk zijn ze er op achteruit gegaan. Maar nu heb je spelers die niet meer in dienst van Ronaldo spelen. Daarnaast heb je een compleet andere speelstijl en hoef je er als geheel helemaal niet op achteruit gegaan. Het word een moeilijk seizoen maar Real blijft een zeer goed elftal hebben.

Ben blij met de overwinning maar het was een saaie pot. Jammer dat Asensio net op de paal tikt voor de rest gewoon goed gespeelt. Zit veel voetbal in deze ploeg en kijk uit naar de rest van het seizoen. De supercup was drama maar de rest van het seizoen is nog lang en heb goede hoop dat het goed komt. Heb de start en het einde van het tijdperk Ronaldo kunnen meemaken en zie Real zijn vertrek wel opvangen. Het kan niet zo zijn dat er maar gewoon een wilde gok word genomen en ze gaan zien hoe dit uitpakt. Vertrouwen is er ook in deze selectie zonder Ronaldo en daarom zijn de aankopen niet helemaal zoals vele zoude willen maar meer gericht op de toekomst. Veel om naar uit te kijken als Real fan

Tja verbaast me niks. Nogal logisch als het halve stadion vol touristen zit.

Als ik eerlijk moet zijn is het eigenlijk een verrassing dat men tot nu nog geen grote naam heeft aangetrokken. In dit opzicht zie je meteen wat er op de tribunes gebeurt. Mensen blijven weg. Het is maar een wedstrijd, maar ben benieuwd of er in de komende thuiswedstrijden ook zo weinig mensen naar Real komen kijken.

20 augustus 2018 om 08:27

Dus omdat ze geen grote aankopen hebben gedaan blijven de mensen weg, dus wat er nu zat zijn de echte supporters , met andere woorden de rest van de supporters blijft thuis en denkt het is maar een wedstrijd zijn dat dan alleen maar succes supporters ? volgens mij steun je altijd je club en ga je kijken .

20 augustus 2018 om 10:34

Je hebt gelijk, maar het lijkt er op dat in de loop van de jaren er ook veel successupporters bij zijn gekomen. Het is toch vreemd dat er zo weinig mensen naar de Bernabeu zijn gekomen.

20 augustus 2018 om 11:31

Er zitten altijd weinig mensen in augustus op de tribune door de vakantie periode in Spanje. Verder is het tijdstip van 22.15 vrij bizar, zelfs voor Spaanse begrippen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren