Shorty1991
Algemeen
Vrienden (17)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Donderdag, 23 juli 2009
 • Shorty1991
 • 200 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 11.044
 • 30 jaar (16-3-1991)
 • Nijmegen
 • WO
 • Student
 • 17
Persoonlijke berichten
3 oktober 2014 om 07:15
#89

Tja, discussies met Riche zijn nogal moeilijk 'te winnen' om het zo maar te noemen. Dat was ondertussen wel bekend bij heel VZ denk. Maar ik houd wel vn een goede discussie en zeker als ik iemand inhoudelijk in zijn hemd kan zetten. Van de week begon de discussie al bij een Twente forum en na 15 hele lange posts heeft hij niets meer terug gezegd. Puur omdat ik met feiten kwam waar hij niet tegen op kon boksen/ontkennen/negeren.

Zulke discussies heb ik wel eens met meerdere leden die ook heel fanatiek zijn. Ik heb de wijsheid niet in pacht. Alhoewel? Nee grapje. Omtrent PSV heb ik (hele forse) discussies gevoerd met Stratumseind omtrent PSV en die moest op zijn woorden terug komen op den duur. Omtrent van Persie heb ik gigantische discussies gevoerd met thebigshow, deze kwam laatst terug over van Persie.

Al met al is een goede discussie leuk, zelfs als iemand niet om te praten is. Zo vergaar je ook nog wel eens inside nieuws hier en daar en leer je veel over andere clubs.

In ieder geval bedankt voor de waarschuwing

8 oktober 2014 om 23:50
#90

Shorty1991

Precies, helemaal eens met je betoog. Sightorsson heeft officieel het stukje van van Blind en Van Rhijn overneemt. Ik heb erg veel geleerd van het feit dat Frank achteraf gelijk heeft gekregen met Blind, kijk zijn ontwikkeling en waar hij nu basisklant is en langzaamaan furore maakt.

Zelfde met Van Rhijn terecht heeft die bakken stront over zich gehad, daarom kon ik zo genieten van die grote lans die Gijp voor hem brak. Over hoe gaat hij het nu doet, en de stormachtige ontwikkeling die hij nu doormaakt. Voor de tweede keer heeft Frank dus gelijk gehad. Alleen Serrero vind ik wel echt tekort komen, geen creativiteit, geen splijtende steekpass, schotkracht, assists en amper scorendvermogen. Daarbij moet ik wel bijzeggen, op de cvm positie vond ik Serrero nog het beste doen was fel, sterk en leek zijn draai te vinden. Wat vind jij van Serrero?

Met je allerlaatste alinea ben ik het ook helemaal eens, geef spelers toch behoorlijk de tijd. In het dagelijkse normale leven, moet men toch ook vaak even wennen aan alles. Manolev was ook niet zo slecht, als Gijp iedereen liet geloven. Het is gewoon geen rechtsback maar een rechtshalf, en mensen nemen maar gelijk het overdrijven van Gijp over. En kunnen gelijk geen eigen mening vormen, over de prestaties van een Manolev.

Iedereen is ook klaar met Van Der Hoorn, maar als een van de weinige geloof ik nog in hem. Ik vond het jammer dat Veltman gelijk weer zijn plek overnam, in de lucht onverslaanbaar en erg groot en sterk hoe ik het graag zie in de verdediging. En hij maakte ook een ontwikkeling door, maar Veltman waar ik geen grote fan van was is ook uitstekend bezig. Er gaat ook nog een hoop prima, Moisander vind ik wel helemaal niks behalve zijn eerste jaar. Ondanks zijn zogenaamde ervaring stuurt hij de verdediging niet, is te slap en traag en maakt keer op keer dezelfde fouten. Ik zie dan liever Denswil de kans krijgen, niet minder en vertegenwoordigd een transwaarde en is eigen jeugd. Hoe bekijk jij mijn laatste kwesties?

10 oktober 2014 om 02:09
#91

Shorty1991

Hahah, dat ben ik helemaal met je eens kerel Sigthorsson gaat inderdaad nooit een topspits worden. Daar hoeft niemand bang voor te zijn. Nee maar inderdaad, hoe erg hij afgekraakt wordt en de schuld van alles krijgt gaat mij ook te ver. Ook moet ik erbij zeggen dat ik altijd wel een zwak voor hem heb gehad vooral door zijn werklust en mentaliteit, sympathieke jongen die erg veel pech heeft gehad met blessures. Het vreemde is dat ik hem veel beter vond voetballen, voor zijn eerste echte blessure bij Ajax.

Oja klopt, bij dat onderonsje waren we als een van de weinige op een lijn wat betreft Serrero. De laatste dagen zoveel discussies gehad, wel erg leuk er zoveel te bespreken over Ajax. Ik was ook voor dat harde werken en sympathie gevallen, tot dat ik hem maanden lang heb geanalyseerd. Daarom is het voor mij ook zo te moeilijk te verkroppen, dat er nooit een adequate creatieve vervanger gehaald is voor Eriksen. Ik en Inkeajacied vinden het nog altijd jammer, dat Ziyech niet opgehaald is voor een miljoen of 3.

Wat betreft VI, het is al jaren me favoriete programma. Maar ik kijk het voor amusement, en 9 van de 10 keer moet je gewoon niet serieus nemen wat ze zeggen.daarom is het schrijnend en lachwekkend tegelijkertijd, om te zien hoe sommige mensen VI hier napraten.

Veltman ben ik nooit kapot van geweest, omdat ik hem te iel en klein vind. Maar hij bewijst tot op heden mijn ongelijk, en is met een sterke opmars bezig. Dat bewijst voor mij ook dat Frank de Boer wel degelijk spelers beter kan maken, behalve een Serrero of Moisander bv die worden niet beter. En ja Moisander wat ik je in het vorige stuk al zei, alleen in zijn eerste jaar was dat een dragende kracht. Komt op ieder vlak tekort zelfs voor Finland ook, had je die grove fout gezien? Ondanks zijn 'evaring'.. Nee ik ben er klaar mee, precies wat je zegt lekker Desnwil opstellen is niks minder. Eigen jeugd en vertegenwoordigd transferwaarde. En ik hoop dat Viergever in zijn rol groeit, maar heb er een hard hoofd in hij is zo geen middenvelder vind ik. En ja Zimling is net niet..

10 oktober 2014 om 23:58
#92

Zijn mindere prestaties zou inderdaad ook kunnen liggen, aan het feit dat Ajaxspelers zoveel bagage meekrijgen voor dat ze het veld in gaan. Wat ten koste gaat van frivoliteit en spontaniteit bij spelers, en verdomme dat zie je wekelijks terug op het veld. Dat verklaart ook waarom Sigthorsson erg goed presteert bij Ijsland, ze gebruiken hem daar op zijn kwaliteiten het is namelijk geen Lewandoski.

Wat betreft Serrero ben ik het ook met je eens, los van het feit dat hij tekort komt waar we het al meermaals lang en breed over eens waren. Zou het mindere presteren wellicht ietsjes te maken hebben, met het feit dat hij ook vreselijk veel opdrachten krijgt. Of Ziyech lui is dat weet ik niet, ik denk wel dat hij met zijn creativiteit en steekpass het een en ander had kunnen toevoegen aan ons middenveld. En ik had er gister ook over met een andere Ajacied, Fischer speelde voor zijn blessure ook niet best. Maar is een van de weinige met diepgang en scorendvermogen , gelukkig is hij al meer dan op de weg terug. Ik verlang ook zo vreselijk, naar een aantrekkelijk Ajax met vloeiende combinaties.

Veltman heeft ook grotere spitsen uitgeschakeld ala Zlatan, dus inderdaad net als zijn trainer een slimme verdediger. En ik denk dat Frank zichzelf in Veltman terugziet, daarom heeft hij ook zo een zwak voor die jongen. En nogmaals meer dan terecht, samen met Van Rhijn en Cillessen de beste Ajacieden. Ook triest eigenlijk, vroeger waren dat altijd aanvallende spelers. Maar ik ben er blij mee, een goede verdediging is het halve werk.

Het beleid was ook als je contract afloopt, zou je toch moeten banken? Dus waarom Moisander nog niet bankt is mij een raadsel, waarschijnlijk omdat hij in de winter verkocht moet worden idd. En dan zal Denswil eindelijk zijn kans krijgen.

Ik hoop dat gelijk krijgt wat betreft Viergever, het is zo sneu om die jongen te zien zwemmen op die positie. Maar Frank moet weten wat hij doet, in die man blijf ik alle vertrouwen hebben. En ja 15 mei 2011 is een van de mooiste dagen uit mijn leven, zoniet de allermooiste. Zal hem daar altijd dankbaar voor zijn, die zeven jaren geen titel deden zoveel pijn ook toen we een punt tekort kwamen onder Ten Cate. Wat betreft Poulsen ben ik het ook met je eens, zijn mooiste moment is met Van Bommel en Toivonen toen hij ff liet zien wie de baas was.

Haha, Veltman zal wel achterhoede speler blijven.

11 oktober 2014 om 00:04
#93

Shorty1991 2 oktober 2014

Ik zou de discussies met Riche maar stoppen, hij blijft volhouden dat alles wat in de media komt leugens zijn of verdraaid is. Toch wel gek dat er dan rondom Twente specifiek zoveel leugens en verdraaide dingen naar buiten komen. Volgens Riche is het onkunde of zwartmakerij, maar misschien kruipt hij 's avonds wel bij Papa Joop op schoot en verdedigd ie daarom alles zo zwaar. Eén ding moet ik hem nageven, hij is hoe dan ook fanatiek.

--------------------------------------------------...
Ik vond deze bovenstaande reactie van jou op de pagina van Bergkamp, ik moest zo vreselijk lachen. Riche heb ik in het verleden, ook wat woordenwisselingetjes gehad. En alles was Joop doet is heilig en goed, maar ik geniet echt van zulke leden. Moet er echt vreselijk om lachen, ik vermoed ook dat hij echt een Twente fan is..

11 oktober 2014 om 01:32
#94

Haha wij allemaal wel denk ik, niemand moet je te serieus nemen. Ik zie je reactie een andere keer tegemoet, ik ga nu aan koude Duveltjes beginnen. Fijn weekend.

24 oktober 2014 om 22:22
#95

Shorty1991

Geen probleem man, ik kan je verzekeren dat ik in de tussentijd ook niet echt vrolijker ben geworden van ons cluppie..

Nee precies, een gelijkspel bij Twente is opzich een prima prestatie maar van de eerste helft springen de tranen nog net niet in mijn ogen. En tegen een Barca in die vorm, ben je natuurlijk wel zo goed als kansloos. Maar de manier waarop zeg, als makke schaapjes je zo laten afbluffen al was Barca wel fenomenaal. Waarom Viergever gehaald heeft weet helemaal niemand, is zowel achterin als op het middenveld compleet onnodig. Over Moisander nog maar te zwijgen, nog hoelang moeten wachten tot Denswil erin mag komen? Als ik dan Riedewald zie invallen voor Zimling, precies hetzelfde verhaal haal dan niemand en laat Riedewald lekker spelen.

Ja ik ga met je mee wat betreft Serrero, daar hebben we dezelfde mening over maar laat hem het maar proberen als Cvm. Ik heb er nog over nagedacht wat betreft Veltman, zou hem toch wel eventueel op het middenveld willen zien en dan mag VdH van mij gewoon spelen. En Blind en Heitinga hebben inderdaad, ook die switch prima kunnen maken.

Andersen vond ik helemaal niks en zag ik niks in, maar tegen Barca vond ik Andersen de minst slechtste. Hij leek technisch zelfs een beetje mee te kunnen met Barca, qua niveau natuurlijk niet en hij brengt idd broodnodig wat creativiteit.

26 oktober 2014 om 19:43
#96

Ja het eerste half uur was echt om van te smullen man, alles zat erin waar we het de afgelopen dagen over gehad hebben en naar smachtte. Andersen moet alleen nog veel meer gewichten trainen, heeft nog het fysiek van een meisje van 12. Dat merk je echt in duels, maar ik ben ook zeer content met zijn talent en vooral technisch vermogen. Schone is nog alleen nog belangrijk met goals en vrijetrappen, hij is idd te traag daarom zet Frank hem niet op het middenveld. En op de buitenposities zie ik dan liever El Ghazi, Kishna moet maar weer met beide voeten op de grond landen. Ik zou het mooi vinden voor Schone, als een leuke middenmotor of subtopploeg hem ophaalt heeft hij echt verdiend.

Nee dat zal niet gebeuren, maar ik was toch wel nieuwsgierig geworden hoe Veltman het zou doen op cvm. Ik pleit voor het middenveld Riedewald, Klaassen en Andersen, dan kunnen onze grote vrienden Zimling en Serrero lekker op de bank blijven. Een grote sterke aankoop in de winter zou mooi zijn, maar of het zal gebeuren betwijfel ik een ervaren iemand erbij met leiderschap zou ideaal zijn. Anita gaat zeker niet terugkomen, maar dat zou ik ook niet doen. Speelt in de mooiste competitie, verdiend zeker 2,3 miljoen netto en speelt regelmatig. Zou jij dan terugkomen Ajax? Ik ben tot slot erg blij dat Denswil speelt, hoop dat Moisander straks als eerste verkocht wordt..

17 december 2014 om 16:31
#97

Helemaal mee eens. Een goede discussie is niet vasthouden aan je eigen mening en die doordrukken, maar ook openstaan voor de mening van anderen. Als blijkt dat de ander een punt heeft, dan vind ik dat je daar een compliment voor verdient. Ik zie te vaak dat men zijn of haar eigen mening doordrukt en elk antwoord af doet als onzin. Dat is erg jammer...en ja, misschien is dat de laatste jaren wel sterk toegenomen. Ik moet ook toegeven dat ik jaren geleden veel provocerende reacties plaatste, hoor :). Een beetje uitlokken mag best, maar provoceren is - zoals je weet - niet toegestaan op VZ. Ik ben nu moderator en grijp dan ook wel in, alleen valt het me wel op dat ik steeds meer aan het verwijderen ben.

Jij ook bedankt voor de mooie conversatie! Hopelijk ziet men in dat het geen schande is als je de ander 'gewoon' gelijk geeft na een discussie. Wellicht zal dat het niveau iets verbeteren...

18 december 2014 om 14:52
#98

Je hebt het vrijwel altijd gedaan. Als je reageert op een bericht dan moet je je bericht 10 keer teruglezen om ervoor te zorgen dat het niet provocerend over kan komen, het overeenkomt met het bericht en dat er voornamelijk feiten in staan ipv meningen. Natuurlijk mag je je mening geven, maar dat zorgt wel vaak voor een stortvloed aan reacties. 'een moderator vind dat PSV geluk had!!!' oid. Vervolgens word je postvak in of de commod (postvak voor moderators) overladen met boze berichtjes. Zoals je gisteren zag..mijn eerste bericht was wat vaag. Het klopte niet helemaal met het bericht. Uiteindelijk is wel duidelijk wat ik probeerde te zeggen, maar dan merk je wel dat het van groot belang is dat je als moderator je bericht goed naleest, om gezeur te voorkomen. Je wijst ook andere leden op fouten, dan moet je het zelf zien te voorkomen.

Al met al blijf ik het nog erg leuk vinden. De andere moderators zijn ook leuke gasten en ik ben maar wat blij dat ik in ieder geval iets aan het niveau kan doen. Ook ik stoorde me er de afgelopen maanden aan en nu ik moderator ben kan ik de leden die alleen maar gekomen zijn om te etteren, ertussenuit vissen.

18 december 2014 om 15:24
#99

Ik denk dat de actieve leden hier op VZ wel weten hoe ik voor mijn moderatorschap reageerde, haha. Het is wel jammer dat ik me nu vooral bezighoud met topics controleren en leden bannen als dat nodig is. Je hebt ook nauwelijks tijd om te reageren. De fellere discussies - waar ik 'vroeger' vaak aan meedeed - mis ik wel. Komt wel weer..:).

Ik ben het met je eens dat een beetje jennen moet kunnen. Ik laat ook regelmatig reacties staan die gemeld zijn door andere leden. Een beetje humor of rivaliteit op de site moedig ik zelfs aan.
De leden afschermen gaat inderdaad helaas niet, maar degene die continu bezig zijn zullen vanzelf tegen een ban aan lopen. Aan de moderators de taak om ervoor te zorgen dat je je daar zo min mogelijk aan hoeft te storen.

18 december 2014 om 15:50
#100

Leuk om te horen :). Die tijd komt wel weer! Ik heb wel een account op AS, maar reageer nooit. Vind het leuker om op een site te reageren waar ook supporters van een andere club komen. Op AS zie je na een verloren wedstrijd dezelfde reacties. Iedereen vind dat de scheidsrechter voor de tegenpartij floot etc. Ik heb liever een discussie met iemand die het tegenovergestelde beweerd.

Ik denk dat de leden die wat toevoegen op VZ (waaronder jij) allemaal wel een lijstje hebben met leden waar ze graag de reacties van lezen. Misschien moet je het eens op die manier bekijken. Laat de uitlokkers voor wat het is en stop met scrollen als je een lid tegenkomt waar je graag de reacties van leest. Zo stoor je je veel minder aan de provocerende reacties (heel soms zet een bekend lid de provocateurs wel op hun plek..ook schitterend om te lezen).

18 december 2014 om 21:21
#101

Haha, geen probleem hoor

18 december 2014 om 23:15
#102

Hahahaha, inderdaad kerel mijn reacties over Serero maken een hoop los bij veel Ajacieden. Had ook wel wat mensen doorverwezen naar onze profielen, maar het is leuk dat sommige leden dan ook daadwerkelijk de moeite nemen het te doen. Maar ik blijf achter onze woorden staan, en vind dat we niet te hard zijn geweest in ons oordeel. Maar nu komt ie, wat betreft op een aanvallende positie. Maar als Cvm, verbaasd hij me echt en maakt hij een hele grote en sterke ontwikkeling door. Waar ik toch super blij om ben, en een grote smile van krijg. Dit doet me een beetje denken, en verlangen dat hij gewoon de natuurlijke opvolger van Anita wordt. En Viergever op dit positie was dramatisch idd, ik vind het zelfs jammer dat Serero naar die Afrika Cup moet echt zo belachelijk

Ik vind Schone ook veel minder, ik pleit voor 2 klassieke buitenspelers Kishna en El Ghazi dat ben ik helemaal met je eens. Schone wil ik sowieso nie top het middenveld zien, komt snelheid en handelingssnelheid tekort vind ik. Het is balen dat Fischer een terugslag gehad heeft, ik hoop dat hij in januari fit is. Blijft een pareltje vind ik.

Maar tering hey, wat was het weer huilen met de pet op zeg tegen Vitesse. Alleen jonkie Riedewald vond ik goed spelen, wat een kutzooi. Maar kan er niet om rouwen dat we uit de beker zijn, ik vind de europa league en de titel belangrijk.

23 december 2014 om 01:32
#103

Man man, die samenvatting was al om de huilen! Maar ik hoorde het ookal op de radio man, ik had de wedstrijd op in de auto. Ik ben ook niet rouwig dat we uit de beker zijn, helaas heeft het in Nederland niet de waarde zoals dat in Engeland is. Kijk eens naar de Fa Cup zoveel emotie echt geweldig vind ik dat.. Wees niet zo streng voor Klaassen, zelfs Messi en Ronaldo spelen weleens slecht om een extreem voorbeeld te geven. En Klassen is erg jong nog, echt wereldspeler in wording geloof mij maar..

Precies, wij hebben het expliciet over aanvallende posities gehad wat gelukkig ook nog terug te lezen is. En mijn hoop dat hij onze nieuwe Anita wordt, lijkt toch te gebeuren. Ik hoop dat hij nog wel wat extra spieren gaat kweken. Maar idd geen goals hoeven te geven, en assists maar rennen vliegen ballen veroveren gaat hem erg goed af. Tis hem gegund, en zo kan ik ook genieten van hem. Maak me alleen vreselijk zorgen , het spel is zo vreselijk slecht zo voorspelbaar en traag. Alles gaat steeds slechter.......

23 december 2014 om 02:00
#104

Reactie topic Van der Hoorn:

Die kritiek op van Der Hoorn snap ik ook heel goed, hij heeft wel degelijk klungelige fouten gemaakt. Vooral dat moment met Balotelli was zo klote, we hadden gewoon bijna overwinterd. Maar die massale 'haa't en kruistocht tegen Van der Hoorn, gaat mij veel te ver en is oneerlijk. Pas als hij net als Veltman 10 wedstrijden de kans heeft gekregen, als ik die fouten van Veltman optel doet hij het echt niet beter. Maar het is een jeugdspeler, dus de kritiek is veel minder tot niet. Maar pas na een serie wedstrijden, kan men pas een oordeel doen vind ik. En is het dan nog steeds slecht, dan pas zal ik bij neerleggen dat we een miskoop hebben binnen gehaald. En inderdaad zal hij extra zenuwachtig zijn door alles wat speelt, dat is echt menselijk en zal ook meespelen. En over de grond voetballend, ging het idd slecht en allemaal veel te snel. Maar vooral op dat gebied heeft hij al wat stapjes gemaakt vind ik, daarom vond ik het ook zo jammer dat hij gelijk in het begin van het seizoen zijn plek moest afstaan aan Veltman. Hij was zo goed en veelbelovend bezig, vond je dat ook niet??? En wat het ook is, VdH heeft wat ik graag zie achterin en wat europees nodig is. Kopkracht, fysiek van een beer en is een sterke kerel. Laat hem zijn mannetje uitschakelen, en een voetballende verdediger naast hem. Zolang Serero in Afrika is, pleit voor Veltman cvm en VdH als rechter cv. En Riedewald als linksback, vind dat echt een topper in wording. Die slappe Viergever wil ik niet meer zien, en aan Zimling maak ik geen woorden vuil. En als Van der Hoorn in beker had meegedaan, dan had je moeten zien wie de schuld zou krijgen. Iemand anders gaf dat ook aan, en ik ben ook zo iemand zit ik er naast. Dan geef dat ook toe, jammer VdH was toch niet goed genoeg maar voor nu moet hij de kans krijgen 3,8 mil is betaald voor die jongen..

Ik vind jouw reacties sowieso genuanceerd, dus dat geloof ik meteen. En dat heb ik zelf ook, dat ik echt denk haalt ie het nou wel of niet. Maar zolang hij geen echte kans heeft gehad, kan ik daar geen oordeel over doen. En dat geloof ik ook, je hebt types die gewoon echt veel vertrouwen nodig hebben en moeten voelen. Dat is nooit het geval geweest, kijk een Suarez heeft niks nodig die gaat zn gang. Maar ieder mens is anders, dat geldt ook voetballers. En dat moment met de spelers vond ik mooi, en de steunbetuiging van de uitsupporters . En wat velen ook vergeten, hij is jonger dan Veltman dat ook nog. Haha, ja VdH zat een beetje van nu wel maar dat is menselijk of hij wist zich gewoon geen houding..

Maar het moment was hem zo gegund, fijne feestdagen en alvast een happy 2015..

26 december 2014 om 03:50
#105

Ik probeer ook altijd genuanceerd te reageren, maar dat lukt mij ook niet lang altijd. Ik denk dat iedereen wel dat probleem heeft, zolang je het niet structureel doet dan wordt je nooit meer serieus genomen. Ja het spel moet sneller, attractiever ik ben echt benieuwd na ons spel na de winterstop. Het is idd niet noodzakelijk een titel, maar ik wel weer zo graag kampioen worden de 53e keer op rij wat een unicum zou dat zijn.

En ik vind ook dat we allemaal goed geloot hebben, ik denk als alle drie de teams gelijk kansen afmaken wat nodig is op dat niveau. Dan staan er europees mooie dingen te wachten, voor de gehele traditionele top drie. Psv is natuurlijk een grote kanshebber, maar die moeten na de winterstop nog 6 of 7 lastige uit wedstrijden spelen die wij al gehad hebben. Maar Psv heeft weer de beste selectie en zou kampioen moeten worden, maar alsnog geloof ik en heb ik stille hoop op een 5e.......

Dankjewel man, we spreken elkaar..:)

29 december 2014 om 16:26
#106

Niet zo treurig doen vent. Mijn reactie over jouw bovenkamer komt voort uit het feit dat jij voor mij lijkt te kunnen en willen bepalen waarom ik bescheiden moet zijn. Lijkt me dus dat jij de pot bent die de ketel verwijt over op de man spelen...

Als je vervolgens lacherig moet doen en op meerdere manieren probeert mij op de kast te krijgen met zaken als 'verdrietig omdat er geen prijzen gehaald worden', dat ik in een ander wereldje leef of dat ik zo veranderlijk ben als het weer mbt Wenger, hoef je van mij geen discussie op volwassen niveau te verwachten.

29 december 2014 om 16:57
#107

Jij hebt het on topic gehouden? Je zegt dat ik me bescheidener op moet stellen omdat mijn club niets wint, en dat doe je aan de hand van een door jou verkeerd geïnterpreteerde tekst. Dus in feite heb jij de discussie ondermijnd en mij daarmee geprovoceerd.

Het is aandoenlijk dat je nu via mijn profiel alsnog door wilt discussiëren maar soms moet je gewoon je verlies nemen en toegeven dat je fout zat. Maar jij probeert je hachje nu te redden door het te laten lijken alsof je alleen maar zo reageerde omdat je al doorhad dat er niets te halen viel. Volgende keer niet zoveel hooi op je vork nemen man, hou het simpel. Met de tijd zal je vanzelf leren hoe en wanneer je door moet zetten. Wellicht dat je sparringspartner dan ook met echte argumenten komt en het een vruchtbare discussie wordt, want daar was in dit topic niet echt ruimte voor aangezien jij erin ging met de overtuiging dat je reageerde terwijl je zelf niet doorhad dat je ageerde.

29 december 2014 om 18:01
#108

Probeer je niet wijzer voor te doen dan de snotaap van begin 20 die je bent. Je zat er hopeloos naast en bent te koppig om dat in te zien. Het begon met een inschattingsfout van jouw kant en je probeert mij iets in de schoenen te schuiven. Ik bewonder je pogingen, hoe kansloos ook.

30 december 2014 om 11:50
#109

Ik heb me nog eens wat verder ingelezen en het heeft er wel de schijn van dat jij een hoop op intelligentie gooit. Alsof intelligentie bepaalt hoe goed je kunt discussiëren...of dat je intelligent moet zijn om een discussie te kunnen voeren. Ervaring is in deze net zo waardevol en als je begin 20 bent ben je onervaren, dat kan ook niet anders aangezien ervaring met de jaren komt. Daarmee wil ik absoluut niet zeggen dat je op voorhand 'verliest' als je de discussie met een ouder iemand aangaat, maar het wil wel iets zeggen over het op voorhand herkennen van een vruchtbare/vruchteloze discussie. En dat is precies wat er gisteren tussen ons gebeurd is. Het was wellicht wat fel, maar als ik er zeker van ben dat 'de ander' een inschattingsfout gemaakt heeft en die niet kan of wil herkennen dan voelt dat als onrecht. Wellicht ben ik er te lang op doorgegaan, dat is mijn tekortkoming. Succes verder en hopelijk leren we beiden van onze fouten in dit geval.

30 december 2014 om 12:14
#110

Het enige dat grappig is, is dat die snotaap echt denkt dat ie mij op de kast heeft gekregen. Daar is een hoop meer voor nodig dan enkele loze opmerkingen over de club die ik supporter of hoe ik mij des avonds te ruste leg. Jammer dat je de handreiking niet herkent.

30 december 2014 om 15:19
#111

Haha, blijf je echt volhouden dat de fout bij mij ligt ja? Jij gaat de discussie aan op basis van je eigen inschattingsfout. Misschien moet je het net als mij nog eens teruglezen en je eigen fout herkennen. Jij bent in deze verantwoordelijk voor het ontsporen van de discussie.

De handreiking heeft vrij weinig met vader zijn oid te maken, dat zal je nog wel leren.

Ik hoef geen feitelijke onderbouwing te geven voor mijn argumenten als ik de statistieken zelf gezien heb. Mensen die het nodig achten, mogen ze zelf opzoeken.

Die ene regel over mentale gesteldheid heeft je toch best wel geraakt zo te zien, misschien zat ik er niet ver naast aangezien jij het kunt weten..?

Je mag nog een keer reageren als je wilt maar ik zal op voorhand al even vermelden dat dit mijn laatste reactie op jou is. Het is overduidelijk dat de capaciteit om je eigen fouten in te zien en te benoemen nog niet ver genoeg ontwikkeld is bij je. Het komt allemaal vanzelf, iedereen leert van zijn of haar fouten.

2 januari 2015 om 15:32
#112

Shorty1991, sorry voor mijn late reactie zat in het buitenland ivm oud & nieuw vieren! Beste wensen nog trouwens voor dit nieuwe jaar..

Van dat hele gedoe met Denswil baal ik ook man, blijf hem een talentvolle verdediger vinden. Maar hij blijkt niet te willen vechten voor zijn kans, en niemand is groter dan de club dus kan er om dat opzicht niet om rouwen. Maar hij natuurlijk wel lengte, kracht en uitstraling dat zie ik graag bij een verdediger.

Had nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar ik ben er ook heel blij mee dat Serero bij ons blijft! Ik blijf hoop houden dat hij wat doet aan zijn geringe fysiek, krachttraining zou al veel schelen. Al vind ik hem nu al op cvm steeds beter worden, omdat hij op die positie wel volledig zijn krachten kan benutten. Haha, en het is inderdaad idioot van die bondscoach wat een flater.

En ja over Moisander, daar word ik gewoon verdrietig van hoe die speelt. Blijkbaar had Denswil ook zijn kans niet gegrepen bij Frank de Boer..

26 februari 2015 om 17:09
#113

Maak je geen zorgen. Ik heb absoluut niets tegen Drayton en neem het niet persoonlijk. Het enige wat ik hoop is dat hij - door even er op gewezen te worden - misschien wat attenter wordt.

Ik vind dat hij vaak zijn medeleden eerst op de persoon aanvalt, om daarna zijn punt te maken. Is een eeuwenoude drogredeneringstechniek. Het maakt een inhoudelijke reactie daarna overbodig. Maar dank voor jouw bericht.

27 februari 2015 om 06:07
#114

Ah diegopeladona, lang geleden dat ik die nog gehoord heb.

Nou bijdehand? Eigenlijk kom ik van de school waarbij ik alles in vraag stel. Incluis mezelf. Altijd is er twijfel. Dat zorgt niet voor onrust, eerder berusting.

Irritant? Misschien. Soms. Hangt er vanaf. Kan me voorstellen dat voor pakweg gebruikers van drogredenen, ik vrij irritant zal overkomen. Door mijn achtergrond ken ik de meeste wel, weet ik ook waarom mensen ze gebruiken en hoe je ze moet counteren. Zal wel eens irritant overkomen. Ik ga er mijn slaap niet voor laten. Ik denk dat je op mijn leeftijd ook niet meer bijster veel zal veranderen. What you see is what you get.

Eigenlijk zit ik vrij eenvoudig in elkaar. Kom gewoon met goede argumenten af en ik maak bochten van 180 graden. Maar die goede argumenten willen wel eens ontbreken. Ik daag wel eens mensen uit om er wél goede te gebruiken. Meestal lukt dat niet, maar soms wel. Vind ik leuk.

7 maart 2015 om 08:41
#115

Maar het gebeurd wel dat mensen mij kunnen overtuigen....

voetbalzone.nl/doc.asp?uid=,239012#reactie42

...bewijst dat.

Gewoon goede argumenten gebruiken. Meer heb ik niet nodig. lol

9 maart 2015 om 13:28
#116

Het is toch wel iets meer dan verbaal sterk zijn. Ik ben redelijk goed belezen en geïnformeerd.
Bovendien zijn de meeste mensen niet zo sterk in lateraal denken en ik toevallig wel.

Zo hebben de meeste mensen wel cognitieve onderdelen waar ze onder par scoren. De ene kan snel denken, de andere heeft een belachelijk goed geheugen en nog een andere kan ogenschijnlijk diverse zaken simultaan uitvoeren. En uiteraard zijn er nog honderden andere zaken waar een specifiek brein in kan uitblinken.

9 maart 2015 om 14:09
#117

Is niet zo erg dat ze dit nog niet zo goed kunnen. Ze kunnen leren van anderen. Een forum kan net je taalvaardigheid en retorica aanscherpen.

9 maart 2015 om 14:25
#118

Ha, maar ze hebben geen keuze. Ook al willen ze niet, ze worden automatisch beter. Onbewust pikken ze toch dingen op. De mens kopieert graag.

11 mei 2015 om 12:08
#119

Graag gedaan kerel! Sorry voor me late reactie, ik heb het erg druk gehad..

Het is inderdaad een tijdje geleden, dat we gesproken hebben over onze mooie club.

Voor mij is voetbalzone al jaren een verslaving man, ondanks dat sommige dingen vervelend zijn. Zoals wat je zegt, irritaties over een kut seizoen etc etc. Ik ben echt voetbal verslaafd, en ja al het voetbal van zowel binnen als buitenland vind je hier. Door die feiten, ben ik gewoon al jaren dagelijks te vinden op deze website lol..

En precies wat je zegt, dat we geen kampioen zijn geworden interesseert me geen reet. Psv verdiende het, en had de sterkste selectie zo simpel is het voor mij! Alleen het gebrek aan kwaliteit en ervaring, en natuurlijk het kutte spel heeft gewoon een vreselijke weerslag gehad op mij. Als we dit jaar uitstekend spel op de mat gelegd hadden, had ik gewoon vrede gehad met dit seizoen.

Precies, we moesten terug komen op onze mening na een sterke opleving van Serero. Want ik vind dat je nooit meer geloofwaardig bent, als je geen mening bijstelt of fouten kan toegeven. Maar we kunnen nu toch wel concluderen, dat we beide helemaal juist zaten. Het is inderdaad een aardige jongen en een goed mens, maar daar ga je helaas niet beter van voetballen. En ik heb echt gewoon schoon genoeg van al het middenmaat, ik ga er vanuit dat flink doorgeselecteerd moet worden. Haha ik zweer het je, in het geval van Serero zou ik het ook niet erg vinden als hij naar Feyenoord vertrekt.

Van der Hoorn, heb ik natuurlijk ook me twijfels maar op een of andere manier blijf ik bij hem een beetje hoop houden. Hij heeft in principe alles wat een sterke verdediger moet hebben, Viergever vind ik wel pure geldverspilling. Ik vind hem niet eens goed genoeg voor op de bank, en Riedewald ben ik een fan van! Ik vind hem een van onze grootste verdedigende talenten, en nu al beter dan Moisander en Viergever bij elkaar. Begrijp ook niet waarom die jongen amper kansen krijgt? En bovendien zou ik geen problemen hebben, met fouten van een jeugdspeler. Duarte is ook geldverspilling, al vergeet ik zijn CL wedstrijd tegen Ac Milan en na zijn blessure is hij nooit meer op niveau gekomen. Veltman ben ik ook niet zo kapot van, maar inderdaad met een ervaren speler naast zich speelt hij beter. En er moet sowieso een ervaren linker verdediger komen, naast Veltman en om de verdediging te leiden. Hoop dat dat ook gaat gebeuren, van essentieel belang voor volgend jaar. En Riedewald moet inderdaad, rustig gebracht worden die kan nooit 50 wedstrijden spelen.

Ik hoop dat Gudelj de laatste speler van Az is, maar in deze jongen heb ik wel geloof! Er zit een goede kop op, leeft als een prof is bijna 1,90 en fysiek van het beer. Zowel aanvallende als verdedigende kwaliteiten, het klopt dat hij zich bij Az niet altijd liet zien. Maar ik heb er sterk geloof in, dat hij belangrijk gaat worden voor ons. Zo een type pleitte ik al jaren voor, tussen al die juffrouws op het middenveld! Blijft inderdaad afwachten, maar ik ben heel blij met wat power en mentaliteit op ons middenveld. En natuurlijk was Nigel de Jong de beste optie, maar die wil lekker wegrotten in Italië nou prima toch.. Graag of niet, maar jammer is het inderdaad wel.

Ik vind het een fucking schande, hoe 'ajacieden' elkaar napraten, opta heeft bewezen dat hij nog steeds 13 km loopt. Het is een jongen van de club, met meer techniek dan de hele pauperige Ajax 1 selectie bij elkaar...

Ik ben een grote fan van Derksen en Vi, maar het meeste dat hij roept neem ik met een korreltje zou. Behalve als hij een keer serieus is, en ik het er ook zelf mee eens ben. Het is triest en bizar, hoeveel mensen op deze website Derksen en Gijpie lopen na te lullen. Bovendien voegt hij broodnodige ervaring toe, en is het niveau in Nederland veel lager dan in Duitsland. Ik ben persoonlijk nog niet helemaal overtuigd van Milik als een van de weinige, erger me eraan dat hij bijna niks met rechts kan en geen bal kan vasthouden. Ik denk dat Van der Vaart dan als spits zal spelen, ala Pantelic al moet ik erbij zeggen dat Milik wel een grote groei zal maken. Ik hoop dat hij dat kan bewerkstelligen, al is dat natuurlijk puur afwachten.

Ben het dus helemaal met je eens, ben ook blij dit een andere Ajacied te horen zeggen over Rafael. Haha echt bizar, hoevaak we het eens zijn we zouden echt matties kunnen zijn. :)

Later kerel!!

20 mei 2015 om 20:36
#120

Shorty1991

Begrijpelijk man, schoolwerk is natuurlijk veel belangrijker als voetbal. En dat gaan ten allen tijde voor, dat gaat namelijk om je toekomst kerel..

Je zou Serero inderdaad erbij kunnen houden en je geeft ook prima argumenten, maar ik gun het zo een sympathieke jongen niet om bankzitter te zijn. Al is de voetbalwereld hard, en zou het voor ons inderdaad heel goed uitkomen.

Weet je toevallig nog hoe het artikel heette? Want het klopt inderdaad dat ik er nog geloof in had, dat Van der Hoorn ooit kan uitgroeien tot een sterke mandekker. Ben natuurlijk wel echt benieuwd welk lid mij afkraakte, zodat ik lekker in de aanval kan gaan.. Doe alsjeblieft je best..
En inderdaad dat is het ook meer, dat grote sterke lijf en ik zie potentieel in die jongen. Maar ik heb inmiddels ook sterk me twijfels, als je weer kijkt naar die tegengoal tegen Dordt. Dan vraag ik mij inderdaad ook af, of die jongen mentaal wel sterk genoeg is voor de top. Vind het eeuwig zonde want ik was zo blij dat er eindelijk, geen kabouter achter stond. Ik pleit namelijk al jaren, voor een grote sterke kerel in de achterhoede ipv die slappe juffrouws. En het is inderdaad jammer dat een geen linkspoot is, want ze zouden elkaar wel goed aangevuld hebben denk ik. Viergever erger ik me al vanaf het moment dat hij aangesteld is, omdat ik het weggegooid geld vind, Zoals je inderdaad wel vaker gelezen hebt, geloof in in Riedewald en ik vind hem nu al beter dan Viergever en vooral talentvoller. Van Denswil vond ik ook jammer, maar niet erg althans nu niet meer. In Belgie doet hij niet al te best, en hij heeft bovendien mentaliteitsproblemen en grootheidswaanzin. Want het talent heeft hij wel, en bovendien heb ik schijtgenoeg van die zaakwaarnemer van hem die dit allemaal regelde. Tevens ook dat gedoe met Feyenoord en Vermeer, wat mij betreft vertrekt Kishna ook, Zaakwaarnemers als Raiola en Haatrecht, kunnen me gestolen worden geeft mij teveel onrust bij onze mooie club.

Gudelj geloof ik ook voor 99 procent in, hij is inderdaad vergelijkbaar met die anderen maar niemand heeft zo een mentaliteit als hem. En vooral strijdlust, en karakter alleen Klaassen komt dan in de buurt, Dat is ook echt wat wij mistten, neem dat mij maar van mij aan kerel, En Bazoer gaat niet alles kunnen spelen, maar wat een heerlijk groot talent is dat toch. Ik denk dat hij en Sinkgraven gaan afwisselen, alhoewel zou het ook kunnen zijn dat Klaassen in de Siem de Jong rol gaat. En Sinkgraven als 10, en Gudelj en Bazoer controlerend we gaan godzijdank weer met een 10 spelen. Ben jij daar ook zo blij mee als ik.. ?? Lekker aanvallend en attractief voetbal.. (aha, het begint echt eng te worden hoevaak we het eens zijn eerste verschil was idd Vd Hoorn, ik lees tussendoor dat Kishna ook wel mag inrukken en die maniertjes ben ik ook klaar mee)

Man man, ik had het niet mooier kunnen zeggen. Kijk inderdaad hoe Kuyt onthaald is, een simpele werker die ik wel waardeer hoor. En dan hoe over Vaart gesproken wordt, steekt me vreselijk en ik had hem er wel graag bij gehad. Ik dacht of ja denk af en toe,, dat van der Vaart talentvoller is dan Sneijder maar die heeft overduidelijk een beter gestel...

Hahahahahha, tranen in me ogen kreeg ik van je opmerking! Maar ik begrijp hem wel, zelfs met bevriende Ajacieden en vrienden in real life ben ik het nooit zovaak eens geweest als met jou over onze mooie club....

Haha en ik weet wel zeker dat geen verloren tweelingbroer, ik ben een Surinamer en kom uit 1989 en jij waarschijnlijk 1991...????? Lollllll

28 mei 2015 om 17:49
#121

Shorty1991

Haha, dat is prima kerel! Ben echt benieuwd wie het was namelijk, is het je inmiddels al binnen geschoten.. ?? Laat anders maar zitten, zo belangrijk was het ook weer niet. Was gewoon erg nieuwsgierig, ook raar dat ik geen melding van gehad heb op mijn account.

Ik ben het met je eens, wat betreft Van der Hoorn, dat hij maar een jaar de kans heeft. En daarna is het tijd, mocht hij geen progressie maken om naar een andere club te zoeken. Wat ik wel zou betreuren, maar het is niet anders dan we zijn geen liefdadigsheid organisatie ten slotte..

Ik ben ook wel benieuwd waar Fischer op dit moment geweest zou zijn, als hij niet die vreselijke blessure voor de kiezen kreeg. En die Bazoer hoe die zich gemanifesteerd in het slechtste Ajax ooit, verdiend ook een pluim vooral zijn volwassenheid en rust. Doet hij me een beetje denken aan Varane, ken je die ook? Die heeft diezelfde eigenschappen, ik zeg niet dat hij zo goed gaat worden maar ik voorspel wel een geweldige toekomst.

Het was ook zo mooi om te zien, hoe Eriksen opbloeide onder Frankie daar heb ik echt van genoten. Jol vermaakte me moet ik toegeven, met dat On-Ajax spel en vooral van Pantelic genoot ik en Siem samen. Maar uiteindelijk ga ik volgend seizoen eindelijk zien, waar ik al jaren voor pleit eindelijk weer met een 10 spelen. En dan zou Sinkgraven zich echt moeten kunnen onderscheiden, al zal hij wat tijd nodig hebben verwacht ik. Het is in ieder geval heerlijk, dat we kwalitatief geweldige opties hebben op het middenveld. Nu nog hopen dat al het middelmaat de laan wordt uitgestuurd, wat geen makkelijke klus zal zijn.

Andersen vind ik zo een meisje/ballerina zag hem ook laats in de AH in Amstelveen, die mag van mij verhuurd worden of zelfs verkocht. Met Nouri en Van den Beek, en het huidige middenveld misschien wat voorbarig van mij maar zijn er zat keuzes. Ja precies, dat gaf ik ook in mijn vorige post naar jou. Gewoon Klaassen in de Siem rol, Sinkgraven erachter en daar weer Gudelj en Bazoer. Oh nee, dat is toch anders dan wat jij voorstelde lol. Wat vind je van mij middenveld, met Sinkgraven als 10 dus.

Vind het jammer dat het met Van der Vaart, hoogstwaarschijnlijk niet gaat lukken had hem echt heel graag zien zoals je weet. En wat betreft Van der Vaart ben ik echt benieuwd, wat voor voetballer hij geworden zou zijn met het lichaam van Cr7. Jammer dat Van der Vaart, nooit erkend zal worden op zijn echte kwaliteiten door het stigma. Maarja wij, en ongetwijfeld vele andere Ajacieden zullen dat erkennen en van kunnen genieten.. :)

Haha, dat is inderdaad onmogelijk maar niet erg waarschijnlijk.. Whahahaah

Ik ben in Amsterdam geboren man, en beide mijn ouders zijn in Suriname geboren. Jij gewoon in 's Hertogenbosch zeker? Ik ben vorig jaar mei, op 25 jarige leeftijd voor de eerste keer geweest. Het was ongekend, het was bijzonder om me familie te zien en het land. Ik denk dat je je prima zou vermaken in Suriname, bovendien gaan er steeds meer Nederlanders richting Suriname om een business te beginnen of op vakantie te gaan. Bovendien is het goedkoop, en praat zowat iedere Surinamer goed Nederlands. Tegenwoordig zijn er veel turken (die jawel ook Surinaams praten lol) die kopen al die casino's en gokhallen op. In heel Zuid Amerika, heb je de meest bijzondere vrouwen. Colombia staat ook hoog op mijn lijst, vrouwen met een mooie lichte en bruine huidskleur voor een ieder wat wils dus. Mooie lange haren, vaak lichte ogen 'rondlopende Shakira's ' die gewoon bereikbaar zijn. Gyana is ook heel mooi, er zijn gewoon zoveel landen die ik nog moet zien ook. Australie lijkt mij ook bijzonder, en Japan wil ik ook een keer heen Thailand en Indonesie haha kan oneindig doorgaan.

Ik heb eigenlijk niks met andere sporten, maar Kobe ken ik uiteraard wel en dat is een fenomeen. Ik hoop dat je wens toch uitkomt, en dat je de nu al grote legende Kobe kan ontmoeten. Al is het maar een live wedstrijd meepikken, dan ben je toch aardig in de buurt geweest en ervaring die je nooit meer vergeet.....

26 juni 2015 om 00:33
#122

Sorry voor mijn late reactie broeder, ik heb het super druk gehad de afgelopen tijd. Ja dat is echt waardeloos, zo heb je eigenlijk niet de kans om een discussie aan te gaan. Waardoor het lijkt alsof je uitgeluld bent..

Dat hoop ik ook zo erg man, het beton voetbal van vooral in het extreme dan het laatste seizoen heeft me veel 'pijn' gedaan. Ik ben ook blij dat Frank ingezien heeft, dat het zo niet verder kan en dat we weer lekker met een 10 moeten spelen. Beton voetbal wordt door niemand meer getolereerd aankomend gezien, en dat is onze clubman en trainer gelukkig duidelijk geworden.

Jammer hoe het gelopen is met Rafael, had hem ook graag verwelkomd maar een ieder maakt zijn eigen keuzes. En bovendien zag het er weer naar uit, dat hij met de grond gelijk gemaakt zou worden. En daar had hij misschien ook geen trek in, can you blame him... ???

Zelfde met Heitinga ik ben erg blij met zijn komst, het is niet de verlosser in tegendeel. Maar wel een jongen die voorop in de strijd gaat, en geen poesje is en die men wakker kan schudden. Bovendien ook een jongen van de club, die in de Ooijer/poulsen rol al heel belangrijk kan zijn. En als ik dan weer las, hoe Hetinga door eigen 'supporters' helemaal de grond in geboord werd vind ik dat heel jammer. Tuurlijk is het geen garantie of hij wat zal toevoegen, maar geef iemand een eerlijke kans zeker. Als hij veel geld inlevert, en topfit arriveert in Amsterdam.

Oh ik dacht dat je dat een keer zei, maar dan zal ik wel in de war zijn met een ander lid. Japan staat bij mij het hoogst op de lijst, in vergelijking met de landen die jij opnoemt. Niet per se man, een vrouw moet je leuk vinden om wie jij bent kerel. En niet om wat je doet, en het vele geld dat jij in de toekomst gaat opstrijken. :)

Klopt zelfs als je niks met basketbal hebt, krijg je dat allemaal mee zo een grootheid is het. Wat is eigenlijk een clutchshot? Kobe praat dus ook vloeiend italiaans zeker?? Dat moet haast wel.. Van al die andere verenigingen weet ik echt helemaal niets man. Het aparte is, dat basketbal met gym op school wel altijd leuk en interessant vond. Maar voetbal heeft alle andere sporten, sterk laten vervagen op een of andere manier.

Haha maakt niks uit, er is zat ruimte op mijn profiel. Sinkie op 10 en Klaassen daar in de buurt, zo hoop ik het te zien.................

3 november 2016 om 23:15
#123

Hey amico,

Sorry als ik bij Ajax-Celta overkwam alsof ik alle Ajacieden neerzet als jankerds. Zeker niet zo de bedoeling. Vandaag mooi sfeertje in de Arena en tuurlijk dat uitfluiten dat hoort erbij. Was echt puur bedoeld daar de enkeling hier en daar die in plaats van blij zijn doorgingen op Guidetti. Twitter een foto van de stand in de poule dat doet pijn zat. Maar echt no offense naar jou en 99% van je mede-ajacieden.

Gefeliciteerd met de zege man, cheers!

7 december 2017 om 00:19
#124

Thanks voor je berichtje man, sommige mensen worden gewoon echt helemaal gek als eerder begint met typen. Maar zoals jij als geen ander weet, houd ik van discussieren met een ieder op deze website.

Jammer dat je zo weinig actief bent, ik las jouw reacties ook heel graag altijd zoals je weet.

22 december 2017 om 23:14
#125

Ajaxbroeder, heb je mijn friend request gezien op de ps3? Mw3 heb ik als het goed is ook, heb jij toevallig black ops 2? Die vond ik nog de beste, met Nuketown, Sumiit en al die andere klassieke levels.

12 februari 2018 om 04:48
#126

Ajax-broeder, sorry voor de late reactie. Was helemaal vergeten om te reageren, ben nog altijd voornamelijk actief op de mobiele app..

--------------------------------------------------... Ik vind het zelf ook heel jammer dat ik niet meer zo actief ben als eerder, maar de reden daarvoor is dat overal op internet de communities toxisch zijn geworden. Op zowat elk forum en sociaal medium is het overgrote merendeel van de reageerders bezig met andere mensen treiteren, het uitlokken van ruzies of het ronduit beledigen van mensen omdat ze dat anoniem kunnen doen. Als je gisteren bijvoorbeeld kijkt naar het topic over de wedstrijd van Psv: 80% van de niet PSV reageerders reageren provocerend naar Psvers, 80% van de Psvers reageert op de provocatie en uiteindelijk heeft niemand het inhoudelijk nog ergens over. Van de bijna 300 reacties zijn er misschien 20 waardevol. Dit staat mij heel erg tegen aan de huidige gang van zaken en dat is de grootste reden waarom ik nog zelden reageer. Ik verlang naar 6 jaar geleden, waar het toch voornamelijk op inhoud discussieren was en waar er af en toe een gekkie was (expert4life bijvoorbeeld) maar daarvan wist iedereen dat ie niet serieus te nemen viel en kon je er op een ludieke manier mee omgaan.

Ik denk overigens dat er vele mensen zijn die er zo over denken als ik, want het valt mij op dat de meeste artikelen nog amper 10 reacties of meer krijgen. Dat was eerder toch veel meer? Ik vind het echt jammer, want voetbalzone was/is een plek waar je je loze uurtjes heel leuk op kunt spenderen.

--------------------------------------------------...
Klopt helemaal ik begrijp het heel goed, het is niet meer zoals vroeger dat is echt jammer. Maar het is toch een soort verslaving, dus ik ben nog altijd redelijk vaak actief. Een beetje plagen over en weer vond ik altijd prima en leuk, maar het gaat nu inderdaad vaker over de schreef zonder inhoud.

Ik vind het zo bijzonder dat je met expert4life kwam aanzetten, die goster vergeet ik nooit meer! Dat was echt de ultieme troll, maar iedereen was het gewend van hem. Ik vond hem stiekem altijd wel vermakelijk, al was het inderdaad een gekkie haha maar hij kreeg iedereen op het dak! Kan je dat nog herinneren?

Iedereenkomt of iets dergelijks die Belg, zal ik ook nooit vergeten ken je hem nog? Hij kreeg ook veel mensen op het dak, maar met intellect, sarcasme en een extreme scherpe. Dat vond ik echt een man die veel toevoegde op dit forum

Het achteruit gaan van het aantal reacties heeft daar zeker mee te maken, er is bijna niks meer over van onze harde kern van 'vroeger'..

14 april 2018 om 14:57
#127

Ha Shorty,

Even hier verder, voordat de reactie wordt verwijderd wegens offtopic.

Uiteraard was het lollig bedoeld, maar om het je toch kort uit te leggen: Crystal Palace was de eerste club die ik zag spelen in Engeland. Juist die wedstrijd wonnen ze in de laatste seconde. Zo een wedstrijd die je niet snel vergeet en waar je bij geweest moet zijn. Na die wedstrijd ook nog een legendarische avond mee mogen maken met een grote groep Crystal Palace fans. Ik heb er vrienden aan overgehouden en wordt regelmatig uitgenodigd op de Holmesdale stand. Dan telt het spel even niet. Dan is de sfeer op de tribune en in de pubs voldoende om de club intensief te gaan volgen. En voor je het weet ben je opeens een Crystal Palace fan en merk je dat je echt even ziek bent van een onnodig verlies. Mooi man!

Overigens vind ik de sfeer bij Fulham om te janken. Zelden zoiets meegemaakt..

16 april 2018 om 13:53
#128

Hahaha...ja inderdaad ! ;-) Ik vond het al lang duren !
Wat me wel opvalt is dat 1 van mijn posts er nog staat !

16 april 2018 om 14:06
#129

Nu zijn ze wel verwijderd....en heb ik 2 punten in mindering ;-)
Ben benieuwd of ik nog kan slapen vannacht ..... hahahaha

Even een geheimpje verklappen...ik sta 2x op deze site...met 2 accounts....2 verschillende clubs als favoriet. Ik post met beide accounts ongeveer hetzelfde...puur om te kijken of er een verschil wordt gemaakt door de moderators. (niet omdat ik fan van 2 clubs ben uiteraard).
Ik heb dit gedaan omdat ik eerder een 14-dagen ban heb gekregen omdat ik het niet eens was met een verwijdering van een posts en daar de moderators op aansprak en ze betichtte van partijdigheid.
Ik ga nog even verder met bewijzen verzamelen om daarna een keer de hoofdmoderator aan te spreken.
(In eerste instantie middels een privé post, maar wellicht daarna ook op VZ publiekelijk).

Maarre....ssssttt....niet verklappen he ;-)

23 augustus 2018 om 15:40
#130

Shorty1991

Ik zag dat onze hele discussiestring vanaf knapperd83 is weggehaald. Omdat ik niet weet of je mijn laatste bijdrage nog had gezien plaats ik hem voor de zekerheid nog een keertje op deze plek.

Jij schreef:
"ik zeg volgens mij niet zoveel vreemds en dan kan je het niet laten in je laatste zin naar mij nog even half te sneren. ";

Nou, om heel eerlijk te zijn vond ik je vraag redelijk merkwaardig inderdaad. Wat jij een sneer noemt was voor mij vooral oprechte verbazing dat jij niet zelf ook kunt bedenken dat een titel in een periode dat alleen ';heren'; mochten voetballen en dat deden met een hoofddeksel op minder zeggen dan titels nu. Oftewel, ik vond het bloody obvious.

Maar goed, ik begrijp uit je reactie dat dit voor jou niet zo was en dat mijn bijdrage anders op je over kwam. Dat was absoluut niet mijn bedoeling. Dus bied ik je daarvoor hierbij oprecht mijn excuus aan.

18 april 2019 om 03:25
#131

Ajaxbroeder,

Ben blij man, dat je weer steeds vaker actief bent op de website. Zoals je weet lees ik je reacties graag, en zie ik je discussies met anderen net zo graag.

Pas woensdag middag kon ik het geloven, ik zat nog uren vol met trotsheid en toch wat ongeloof.

Die weg naar de EL finale was ook fantastisch, Schalke, Lyon al die wedstrijden vergeet ik nooit meer man.

We zijn ook niet kansloos tegen Tottenham maar het is 50/50 denk ik, het zou wat zijn zeg als we weer doorstoten naar de finale en hem nog pakken ook.. Dromen magg..

Zoals je zei dit gaan we vertellen aan de klein kinderen hahaha, absoluut!

Veel succes alvast toegewenst, stel dat we ook nog de beker en landstitel pakken ja dan word ik helemaal Gek.. Zal sowieso te veel van het goede zijn, al weet je het nooit. Maar het lijkt schier onmogelijk, wat een krachtoer zou dat wel niet zijn

Genietse!

19 april 2019 om 11:52
#132

https://nos.nl/artikel/509996-vanaf-2016-winnaar-e...

5 maart 2020 om 15:46
#133

Ik waardeer je comments altijd enorm, ook net weer bij de anti-semitische post van Utrecht

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 11 juni
Calvin Stengs is de derde Nederlandse speler die gevolgd wordt door Atalanta. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren