Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: ‘Is het voor Ajax geen optie om hem aan de selectie toe te voegen?’

Laatste update:

Als het aan Kenneth Perez ligt, gaat Ajax de mogelijkheden onderzoeken om Christian Eriksen terug te halen. De aanvallende middenvelder werd getroffen door een hartstilstand in de eerste EK-wedstrijd van Denemarken tegen Finland. Hij kreeg vervolgens een ICD, een onderhuidse defibrillator die ingrijpt bij hartproblemen. Daarmee mag hij in principe niet uitkomen in de Serie A.

“Ik hoor dat ze het heel vaak over Bergwijn hebben. Maar ik zat te denken: je mag in Italië niet met een defibrillator voetballen”, zo begint Perez in het programma De Ultieme Voorbeschouwing van ESPN. Italië hanteert in dit opzicht bijzonder strenge regels ten opzichte van andere landen, daar Daley Blind bijvoorbeeld bij in Nederland wel met een ICD mag spelen. Tests worden bijvoorbeeld ook niet uitgevoerd door de clubs, maar door de Italiaanse voetbalbond.

Leden van de medische commissie en het technisch wetenschappelijk comité van de Italiaanse voetbalbond lieten recentelijk al doorschemeren dat Eriksen vermoedelijk geen toestemming krijgt om in de Serie A te spelen. Inter heeft hierover nog niets gecommuniceerd. Eriksen keerde vorige week terug in Milaan. Perez: “Nederland is een van de weinige landen waar je wel mag spelen met een defibrillator. Zou het voor Ajax geen optie kunnen zijn om te onderzoeken of ze hem aan de selectie kunnen toevoegen?”

Marciano Vink vraagt zich af op welke positie Eriksen bij Ajax zou moeten spelen, daar de Amsterdammers ook Mohammed Kudus nog in de gelederen hebben. “De positie van Klaassen. Kudus te veel geblesseerd om daar echt rekening mee te houden”, antwoordt Perez. “Ik hoor dat ze Álvarez niet willen verkopen. Maar alsjeblieft, zeg. Dan kun je met een middenveld met Eriksen, Gravenberch en Klaassen gaan spelen. Het duurt natuurlijk wel even voor Eriksen weer op niveau is.”

“Je kan hem zonder al te veel concurrentie ophalen, want er zijn weinig landen in Europa waar hij mag spelen”, gaat Perez verder. “Inter zal denken: oké. Je kunt nog zoveel verdienen, maar als je niet mag voetballen. Laten we zeggen dat hij acht miljoen verdient. Dan moet Inter hem acht miljoen geven, terwijl hij niet mag voetballen. Het gaat er sowieso meer om dat hij weer lekker kan voetballen.”

“Ik denk dat Ajax vooral kijkt naar Kudus, om hem te ontwikkelen en voor veertig of vijftig miljoen te verkopen. In potentie heeft hij wel die mogelijkheden. Natuurlijk is het koffiedik kijken, maar er zijn dingen waarvan ik zeg: als hij zich ontwikkelt, kan hij voor Ajax een hele goede speler zijn”, zo voorspelt Vink. Hans Kraay junior denkt echter dat Kudus uiteindelijk op een andere positie terecht gaat komen. “Hij is gehaald als een nummer tien, maar ik denk dat hij de opvolger van Gravenberch kan zijn als linkercontroleur. Daar is hij beter dan op tien.”

Ben jij het met Kenneth Perez eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
9 augustus 2021 om 09:25

Ik vind het geen slechte gedachte van Perez, ja het middenveld is op sterkte, maar Eriksen zou toch echt wel buitencategorie zijn hoor. Zo’n speler relatief goedkoop ophalen is toch wel een stunt. Er is geen enkele speler in de selectie van Ajax die kan tippen aan Eriksen.

Vraag me wel af of je zo’n risico nogmaals moet nemen. Ik vind het zelf bijvoorbeeld ook niet prettig om naar Blind te kijken…en Nederland mag dan wel minder streng zijn, maar misschien moeten we dat veranderen. Topsport beoefenen met een medisch hulpmiddel lijkt mij nooit goed.

9 augustus 2021 om 12:48

Het is wel een groot risico voor Ajax. Betwijfel ook of ze hem wel kunnen verzekeren.
Bij Blind ligt het anders, die was al verzekerd toen hij problemen kreeg. Verder had Blind een ontsteking aan zijn hart, iets anders dan daadwerkelijk een hartaanval en reanimatie.
We weten ook niet of Eriksen in Nederland wel goed gekeurd zou worden.

9 augustus 2021 om 13:07

Evander Sno mocht ook gewoon doorvoetballen. Die speelde ook met een ICD na een hartstilstand.
In principe is een ICD wel veilig. Het geeft, in principe, alleen een schok als er hartproblemen ontstaan.
Bij Daley Blind is het een keer gebeurt dat hij een schok kreeg. Dat kwam uiteindelijk door een verkeerde afstelling.

Doe maar niet, niet omdat ik Eriksen geen goeie voetballer vindt, maar je moet ook kijken naar de balans in de selectie en hoe je bankzitters tevreden gaat houden. Bovendien zal Eriksen veel salaris kosten, terwijl het middenveld zoals het vorig jaar was als een huis stond met Alvarez op 6. Gravenberch is je goudmijn en Klaassen is gewoon je nummer 10 die altijd wel belangrijk is en ook geen misselijke salaris verdient. Bovendien zal je met Eriksen ook geen tot weinig restwaarde hebben.

9 augustus 2021 om 11:31

Dat hij geen tot weinig restwaarde heeft vind ik geen goed argument. Er staan genoeg spelers bij Ajax die veel waarde vertegenwoordigen zoals Timber of Gravenberch die gaan denk ik in de toekomst minimaal 30 miljoen opleveren.

In vorm is hij een klasse apart in de selectie van Ajax. Je moet niet vergeten dat spelers als Tadic, Klaassen, Blind etc. nog niet de helft gepresteerd hebben in het buitenland wat hij heeft gedaan. Buiten dat mist Ajax zo'n type ook wel een beetje in de selectie, de enige aanvallende middenvelder is eigenlijk Labyad.

9 augustus 2021 om 14:54

Ga alsjeblieft. Tadic heeft zeker de helft gepresteerd en nog wel meer. Tadic is een jaar lang absolute buitencategorie geweest in de CL. Zo bepalend en zo dwingend heeft Eriksen niet voor elkaar gekregen. Met dat ene jaar heeft hij Ajax gewoon weer op de wereldkaart gezet. Madrid uit is legendarisch. En dan komen we ook direct uit bij waarom Eriksen niet. Tadic gaat weer eindigen in de as van het veld. Of als 10 of als spits. Hij komt veelal in de bal en speelt als een 9,5. Aanspeelpunt en spelverdeler. Wat je daarom heen nodig hebt is heel veel power en snelheid. Zelfs Ten Hag is op zoek nar snelheid. Met Eriksen krijg je 3cht te veel van hetzelfde, helemaal als ook nog berghuis op het veld staat.

9 augustus 2021 om 14:59

Hij heeft het over het buitenland dus voor hij naar Ajax kwam. We kunnen moeilijk ontkennen dat Eriksen daar veel meer indruk heeft gemaakt dan Tadic.

9 augustus 2021 om 13:56

Maar geen restwaarde? Als hij fantastisch speelt kan hij gewoon nog een mooie transfer maken naar landen waar hij wel met zijn kastje mag spelen. Hij is pas 29...

Vond ik overigens wel apart om te horen. 29. Ik heb het gevoel dat ik die gast al zie spelen sinds de jaren 90 man.

9 augustus 2021 om 14:55

Als een speler je de CL in schiet is geen restwaarde verder geen issue toch?

Wat een mastermind he die Perez, verder heb ik dit nog nergens voorbij horen komen.. even zonder gekheid, dit roept iedereen al weken.. maar we weten uberhaubt niet hoe Eriksen er zelf voor staat, en al helemaal niet hoe hij er in staat.

9 augustus 2021 om 09:17

Dit roept niet iedereen al weken. Eriksen hebben we niet nodig. We hebben genoeg middenvelders voor die positie

9 augustus 2021 om 09:21

Ik denk dat Eriksen nog wel niveau hoger kan qua competitie en dat we moeten investeren in Kudus.

9 augustus 2021 om 09:33

Komt ie op niveau dan is t een absolute versterking. Weet niet of Ajax hier aan beginnen moet. Moeilijk. Wat zal ie kosten? Bij PSV lijkt t dubbeltje wel op z'n kant te vallen met Van Ginkel.

9 augustus 2021 om 09:48

Als ik Ajax was, zou ik niet verder gaan met Kudus, Klaassen, Gravenberch. Eventueel kan Tadic ook op de 10 positie. Dan kan je met Antony en Neres op de vleugels spelen. Eriksen is natuurlijk wereldklasse geweest, maar Ajax zou er wel goed aan doen om juist weer met deze jeugdige spelers (gravenberch en Kudus) iets op te bouwen.

9 augustus 2021 om 12:04

Wat de gesteldheid ook is van Eriksen, hij mag van de Italiaanse bond niet spelen met zo'n kastje.

9 augustus 2021 om 12:19

Hallo allemaal, bedankt voor alle (opbouwende) kritieken.
Als redactie herkennen we aantal van de problemen, niet in de laatste plaats omdat we er zelf ook tegenaan lopen. Allereerst onze excuses voor het ongemak.

We proberen alle technische problemen zo goed mogelijk in kaart te brengen en door te geven aan onze developers. Vanwege het gebruik van drie verschillende kanalen (desktop, mobiele website en app) en de lange reeks aan verschillende apparaten en browsers is het soms lastig specifieke mankementen goed te identificeren. Wanneer je een probleem ervaart dat je graag opgelost wilt zien, adviseren we altijd een bericht te sturen naar deze account (@voetbalzone) met daarbij details over het probleem, je type toestel, browser en -als je deze met ons wilt delen- je mailadres.

Hieronder de inhoudelijke reacties op de specifieke zaken:
@burwatti - Afgelopen zondag was er een serverprobleem bij onze host waardoor veel websites problemen hebben ervaren. Intussen is dit opgelost, maar de 505 errors zijn wat laatste naweeën. Een refresh lost vrijwel altijd dit probleem op. De recente problemen met het laden van reacties zijn vorige week doorgegeven.

@mitchajax020 - Je kunt wel altijd een privébericht sturen naar account 'moderators' als je via je mobiel contact wilt.

@davy de Pauw - Reclames en video's zijn noodzakelijk om onze website draaiende te houden. Ook uitnodigende titels zijn voor ons als commercieel bedrijf belangrijk. Hierin is ons beleid door de jaren heen overigens wel wat terughoudender geworden en we proberen vooral nieuwsgierigheid te wekken zonder te misleiden. De moderators bestaan uit een groep enthousiaste gebruikers. Als Voetbalzone bemoeien we ons bewust niet nadrukkelijk met hun inhoudelijke beslissingen om een zekere mate van objectiviteit te garanderen. Wanneer je het oneens bent met een moderator kun je altijd escaleren naar een 'hoofdmod' of mailen naar moderator@voetbalzone.nl

@benzema. - Je communiceert met de redactie. Wij beheren de techniek niet en fungeren slechts als doorgeefluik.

@sulejmanii - Dat klopt. Niet als excuus, maar meer ter info: de app is een product dat voor alle portalen binnen het bedrijf wordt gebruikt, zoals de tientallen edities van Goal.com. Voetbalzone is de enige titel met de optie om te reageren en we hebben bij de originele overname geknokt om deze functionaliteit te behouden voor onze gebruikers. Daardoor is de integratie in de app helaas (nog) niet perfect.

Nogmaals dank voor alle reacties. We begrijpen dat de problemen tot ergernis kunnen leiden en we benadrukken graag dat we als redactie ons best doen deze op te lossen. Blijf ons vooral berichten sturen wanneer je ergens tegenaan loopt.

Fijne dag allemaal! Groet, VZ.

9 augustus 2021 om 13:00

Dat begrijp ik, maar dan moet de redactie op de juiste manier communiceren in dat geval. Ik refereerde aan een reactie waarin kritiek was op volgens mij automatisch spelende video's en VZ reageerde dat het technisch niet mogelijk was om daar iets in aan te passen, wat natuurlijk onzin is.

9 augustus 2021 om 13:23

Ja zag het dat je kunt reageren via de app foutje

9 augustus 2021 om 14:06

@Voetbalzone, bedankt voor de uitleg. Maar eerlijk gezegd koop ik er weinig voor. De problemen zijn al lang bekend maar er volgt geen oplossing. Verder zijn de artikelen en met name de koppen echt wel veranderd in de afgelopen jaren. Nu is het veel meer gericht op quick win en minder op inhoud. Maar vooral het melden als we problemen met een moderator hebben vindt ik ongelofelijk. Sorry maar naar mijn mening dat is de omgekeerde wereld. Jullie verdienen geld aan ons en wij moeten jullie vrijwilligers gaan controleren….. hoe zou jij het vinden als een willekeurig ander bedrijf jou zo zou behandelen?

9 augustus 2021 om 14:53

Nou nou, over het algemeen klik jij gewoon op artikeltjes die voetbalzone heeft geherkauwd en uitgespuugd van werkelijke nieuwswebsites- je verontwaardigde toon is een beetje misplaatst.

9 augustus 2021 om 15:40

Hoi Tipptopp,

Er worden maandelijks updates uitgevoerd en veel problemen opgelost. Mocht je een specifiek probleem hebben, dan kun je deze melden en dan gaan we ermee aan de slag. Wat betreft de moderators: Voetbalzone is een onbetaalde dienst die voetbalnieuws verspreidt. Dit is een combinatie van herverpakt nieuws van andere (inter)nationale bronnen en eigen nieuwsgaring, waardoor je op één plek gratis een overzicht kunt vinden van vrijwel alle relevante nieuwszaken rond de voetballerij. Omdat veel mensen het leuk vinden om te reageren op het nieuws, bieden wij sinds de start in 2001 die optie. Van oudsher houden onafhankelijke moderators hierbij een oogje in het zeil om te zorgen dat de discussies niet derailleren.

Dit model heeft vanzelfsprekend voor- en nadelen. Omdat VZ een 'gratis dienst' is die draait op advertentie-inkomsten, werken we met een relatief klein team. Omdat we de optie bieden om te reageren, zijn er moderators nodig die beleid voeren waar niet altijd iedereen zich in zal kunnen vinden. Het is in elk geval zo dat bij het vrij(blijvend)e karakter van Voetbalzone een bepaald beleid en een realistisch verwachtingspatroon hoort. Wij streven naar een zo goed mogelijk product binnen onze mogelijkheden. Tegelijkertijd is het medialandschap pluriform en ben je vrij om een medium te kiezen dat goed bij jou, je persoonlijke behoeftes en verwachtingen past.

Wat betreft je laatste opmerking: het is natuurlijk een kwestie van perspectief en het type bedrijf. Allereerst moet je helemaal van ons helemaal niets. We bieden je slechts vrijblijvend onze dienst aan. Als wij op het station een gratis Metro pakken, zullen we de redactie niet snel een boze mail sturen over een typo of een klacht indienen over paginagrote advertenties. Maar als we een betaald abonnement hebben op een dagblad, is die kans een stuk groter.

9 augustus 2021 om 21:37

@voetbalzone Tja, het is natuurlijk jullie side en dus ook aan jullie de keuze hoe daar invulling aan te geven. En idd, er zijn verder geen sides waar je kunt reageren, hoewel daar gezien het aantal reacties wel behoefte aan is. Goed gezien dus! Verder weet ik niet wat het oplevert maar als dat echt veel was geweest zou er wel meer concurrentie zijn. Dus wellicht heb ik een onrealistisch verwachtingspatroon en moet ik de lat wat lager leggen. Of iig wat meer geduld hebben want er is idd geen beter alternatief. 😅

Götze en Eriksen in de Nederlandse competitie. Dat zou toch geweldig zijn! Maar met Eriksen op 10 heb je denk ik toch een andere spits nodig of ben ik dan gek?

9 augustus 2021 om 13:04

Ik denk dat je met een bewegelijke Erikssen juist meer hebt aan de statische Haller (en snelle). Erikssen kan nog wel een balletje over de verdediging lepelen of met de dribbel verdedigers naar zich toe trekken. Denk verder ook dat de voorzetten van Berghuis nog wat moeten wennen aan het systeem. Die kerel zit er uiteindelijk ook nog maar net bij natuurlijk. Het zou echter wel ten koste gaan van Klaassen.

Is perez blind of zo? Klaassen is rete belangrijk op 10 en speelde helemaal niet zo geweldig controlerend. Wat is dat toch steeds dat ze de waarde van alvarez niet zien. We werden zaterdag weer overlopen op het middenveld. Alvarez hoort daar te staan. Klaassen op 10 en eriksen is gewoon niet nodig. Punt.

9 augustus 2021 om 09:27

Eriksen niet nodig?
Slaap je nog? Met Eriksen ben je minder afhankelijk van Blind voor de passing. Die Eriksen steekt alles als een mes door het boter.
Op 10 of 8 is hij gewoon geweldig. Betere versie van een Gotze.
Klaassen en Gravenberch kunnen wel wat concurrentie gebruiken.
De focus is op een winger. Lachwekkend. De focus moet op een creatieve middenvelder zijn.
daarnaast moet Alvarez indd op 6.

9 augustus 2021 om 09:31

Eriksen is toch beter dan Klaassen? Zou hij dan niet nog belangrijker kunnen worden dan Klaassen nu al is?

9 augustus 2021 om 09:46

Ñou Eriksen (mits voetballen weer gaat) is zeker welkom op ons middenveld. Een speler die de lijnen kan uitzetten. Wat mij betreft vertrekt Alvarez. En daarnaast halen we een linksbuiten met snelheid en diepgang en verhuist Tadic naar de spits positie. Die Griek van PAOK Tzolis zou een uitermate verrijking voor Ajax zijn.

Gorter
Mazraoui
Timber
Martinez
Blind
Klaassen
Eriksen
Gravenberch
Antony/Bergh
Tadic
Tzolis
9 augustus 2021 om 10:05

Middenveld lijkt me te aanvallend @ Bogarde. En eerlijk gezegd vind ik Gravenberch in een dip zitten. Die had bij mij gewoon gebankt voor Alvarez.
Er mag al helemaal een betere keeper gehaald worden.

9 augustus 2021 om 10:16

Waarom geven we Gorter niet gewoon de kans? Jong, talentvol en heeft vorig jaar op een niveau lager bewezen een prima doelman te zijn. Keepte gisteren in Jong ook gewoon een prima pot. Hij zal vast nog wel eens een foutje maken, maar ik zie geen reden om hem geen kans te geven.

9 augustus 2021 om 10:29

Liever hem dan Pasveer ja dat wel.

9 augustus 2021 om 10:01

Ik vind Alvarez heel nuttig, maar ik vond het voetbal met 11 man veel beter aan de bal tegen PSV zonder Alvarez, met Eriksen wordt dat nog beter en gevaarlijker. Die zou in een klap de sterspeler bij Ajax zijn en is het creatieve brein dat we nog missen. Je hebt dan alleen wel meer snelheid achterin nodig om de ruimtes beter te verdedigen. Tagliafico moet dan wat gedoseerder spelen bijvoorbeeld. Gravenberch - Eriksen - Klaassen is een droommiddenveld.

“Ik hoor dat ze het heel vaak over Bergwijn hebben."

Nu weten wij ook waar analist Perez zijn info vandaan haalt.

On. Erikssen is geweldig, maar zou het nu niet doen. Zou gelijk een van de beste spelers zijn, maar hebben best veel drama laatste tijd bij Ajax.

9 augustus 2021 om 09:34

Ach Perez is geen fan van Bergwijn. Daar had hij bij PSV ook altijd al commentaar op. De voetballer Erikssen is natuurlijk geweldig, maar eerst maar eens kijken hoe hij er zelf in staat, en wat hij nog wilt na deze gebeurtenis.

Ruilen met Onana en misschien een beetje bij betalen. Dan is Ajax van Onana af en kan Eriksen weer spelen.

9 augustus 2021 om 09:25

Op doel hebben we een echte topper nodig in mijn ogen, vond Pasveer niet geweldig en Stekelenburg is ook wat ouder.

Gorter speelde wel goed bij Jong Ajax, hoop dat als er geen vervanger komt dat hij snel onder de lat komt te staan.

Een extra optie op de linksbuiten zou ook geen overbodige luxe zijn eerlijk gezegd, vooral als je met tadic wilt schuiven richting de spits.

9 augustus 2021 om 09:37

Gorter gaat gewoon een jaar in Jong spelen en zal dan de nummer 1 worden. We zullen het dus een jaartje met de twee "oudjes" moeten doen. In de competitie moet dit geen probleem zijn, maar in de CL zeker wel. Stekelenburg is dan niet de puntenpakker zoals tot 2010, dat heeft hij aan mij al wel laten zien. Heeft veel te lang stilgestaan bij zijn vorige clubs. Pasveer is leuk, maar ook geen CL-top. Ik zou die Onana klaarstomen voor 1 november en gewoon laten keepen. Pak je verlies, maar hij pakt wel punten voor je. En voordat iedereen het afschiet: hij staat gewoon nog onder contract en zet je sentiment maar gewoon even opzij. Hoe klote ook.

9 augustus 2021 om 09:50

Exact; Gorter snel voor de leeuwen gooien. Wat goed is, komt snel. En wat mij betreft halen ze Tzolis bij PAOK op voor de linksbuitenpositie zodat Tadic de spits in kan. Hierboven heb ik al m'n opstelling gemaakt en dan heb je nog de volgende reserves: Stekelenburg, Rensch, Schuurs, Kudus, Taylor, Neres, Haller, Danilo en jonkies als Salah Eddine, Fitz Jim, Rasmussen, Regeer

9 augustus 2021 om 09:55

Burwatti eens, Stekelenburg kan ook niet meer. Ik ben geschrokken op het Ek, hij komt ook niet meer snel bij de grond.

9 augustus 2021 om 13:07

Maar mogen we dan ook constateren dat Stekelenburg het bij Ajax gewoon de afgelopen maanden wel naar behoren heeft gedaan? De positie van doelman bij Ajax is de afgelopen jaren fantastisch ingevuld door Onana. Maarten heeft de schade weten te beperken. Ik schrijf liever Pasveer af (onbegrijpelijk dat hij überhaupt is vastgelegd). Gorter max van mij eerste doelman worden maar Stekelenburg verdient toch wel wat meer krediet imo.

9 augustus 2021 om 13:14

Zeker Stekelenburg heeft het gewoon meer dan prima ingevuld vorig seizoen, vooral in het meevoetballen is hij nog altijd van waarde.
De echte snelle reflexen zijn er wel een beetje van af, degelijke keeper maar niet een onbetwiste punten pakker.

sowieso krijgt Stekelenburg mijn voorkeur boven Pasveer.

Hij heeft gelijk. Ik snap het roepen om een extra aanvaller niet bij Ajax. Het is overduidelijk dat de voorste linie niet of nauwelijks in stelling wordt gebracht als het gaat om kansen. Zodra Blind op het middenveld staat en hij wordt door de tegenstander vastgezet, wordt er niet of nauwelijks wat meer gecreëerd. Alles moet altijd vanuit hem komen. Met een Eriksen of andere creatieve middenvelder erbij creër je veel meer kansen. Ook worden wedstrijden uiteindelijk gewonnen op het middenveld, dus daar begint het mee.

Ik denk niet dat we op nog een middenvelder zitten te wachten als is erikssen natuurlijk van wel wereld niveau. Ik zou graag nog een grote sterkte cv zien komen.

Heel graag, dat is het type creatieve middenvelder dat we nog missen, zijn we ook in een klap gevaarlijker met vrije trappen bijvoorbeeld. Onze middenvelders zijn goed, maar pure creatieve middenvelders zijn ze niet.

Dan nog een linksbenige verdediger met snelheid erbij en je hebt een hele mooie selectie.

Met alle respect moet je niet aan beginnen. Ja dit kwam al eens voorbij maar Ajax heeft iets anders nodig. Een vlugge klasse flankspeler. Het middenveld is prima bezet maar er is op de flanken meer nodig en dan is een Bergwijn eerder gewenst ja.

9 augustus 2021 om 13:20

Noa Lang zou niet misstaan denk ik zo. Bergwijn is veel te duur, die gaat de stap terug (nog) niet maken. Ajax staat verder niet bekend om paniekaankopen op basis van een slechte wedstrijd tegen (een goed ingespeeld) PSV.

Eriksen zou een geweldige aankoop zijn, Klaassen laat het Europees vaak af weten en is niet de maatstaaf waar Ajax maar streeft, kudus kan dit worden, is alleen te vaak geblesseerd

Ajax heeft geen behoefte aan nog een speler op leeftijd met een hartprobleem. Ajax heeft verdedigende versterking nodig en een spits. Want die Haller heeft de draaicirkel van een supertanker en het balgevoel van een olifant. Op het middenveld hebben we in principe goeie opties.

9 augustus 2021 om 14:42

Geen enkele club zit te wachten op spelers met fysieke problemen, maar Blind laat toch zeker ook zien dat topvoetbal gewoon mogelijk is? Waarom zou Eriksen dat dan niet kunnen? Wat mij betreft staat de deur voor hem open, want we kunnen Kudus ook nog in de spits zetten.

We hebben op het middenveld genoeg opties en ik ben bang dat wanneer Eriksen komt, Klaassen op de bank komt en dat zou ik jammer vinden. Echter, als Alvarez nog weg gaat zie ik graag een middenveld met Klaassen, Eriksen en Gravenbergh. Wat een luxe, want dan moet blind of terug naar achteren of banken.

9 augustus 2021 om 21:11

Rutgerrr, elk hartprobleem is niet hetzelfde. Blind had hartritmestoornissen en daardoor zo'n kastje gekregen, Erikssen is geranimeerd. Zonder in dossiers te kijken lijkt mij dat al een verschil.

Denk dat je Erikssen er zeker goed bij kan hebben al is het eventueel alleen voor de bank.
Wat ik niet begrijp is dat er velen zijn die het niet zien zitten in Pasveer. Keepte de laatste 2 jaar ijzersterk
Tegen Psv kon hij ook niet zoveel tegen de goals doen, behalve misschien dan de 3de goal. Verder gewoon een goede pot gekeept en zeker nog 3 doelpunten voorkomen (2x van Ginkel en 1x Madueke)
Daarnaast past hij gewoon in het profiel van Ajax als meevoetballende keeper wat hij gewoon goed doet.
Dus ik snap reacties van Pasveer: leuk niet en wie Stekelenburg nog boven hem verkiest die moet nog ff goed de brilglazen poetsen, hoe traag die is geworden dat kan echt niet meer. Weet zeker dat Pasveer velen nog gaat verbazen met zijn reddingen maar daarvoor zal er wel te weinig naar wedstrijden van Vitesse zijn gekeken.

Dit vind ik toch een interessante optie. Eriksen heeft onder Conte leren spelen als 6 en heeft het loopvermogen van een speler uit Engeland. Als dit kan moet ajax het altijd doen!

Ik ben toch wel benieuwd. stel Ajax loot een Italiaanse club in de CL, mag Blind dan in de uitwedstrijd ook niet mee doen? Iemand die dit weet?

9 augustus 2021 om 16:06

Is al eens gebeurd. Ik ken de regels niet maar vorig jaar stond Blind gewoon in de basis tegen Atalanta.

9 augustus 2021 om 16:42

Dan is het de uefa in plaats van de serie a. Net zoals de KNVB geen boetes uitdeeld tijdens wedstrijden van Feyenoord in Europees verband. Andere organisatie.

Eriksen bij Feyenoord zou logischer zijn, die kunnen op het middenveld nog wel wat versterking gebruiken.

Ik denk dat je de kans op een goedkope Eriksen altijd zou moeten grijpen. Mensen kunnen wel praten over 'genoeg middenvelders', maar een fitte Eriksen is natuurlijk gewoon een absolute topper. Voor mij geen twijfel als ze de mogelijkheid krijgen. Overigens snap ik de situatie niet echt, want het is redelijk stil rondom die situatie met het niet mogen spelen in Italie. Inter plaatste ook gewoon een video van Eriksen die 'terugkomt' (wat natuurlijk niets hoeft te zeggen). Toch vraag ik me af of ze hier niet iets op gaan vinden om het alsnog toe te staan.

9 augustus 2021 om 21:21

Sieb nr. 15 ik denk dat het nog te vroeg is om er wat zinnigs over te zeggen. Het is niet alsof je even met een lekke band langs de kant van de weg staat. Spelen in een wedstrijd is wel wat anders dan een training. Ik heb 8 jaar geleden zelf een hartstilstand gehad en wel een paar stappen teruggedaan.

10 augustus 2021 om 11:19

Dat geloof ik graag. Dat zal een heftige tijd geweest zijn voor je. Ik denk echter wel dat het verschil maakt of je een topsport lichaam hebt of een 'reguliere'. Uiteraard weet ik dat van jou niet, maar ik kan me zo voorstellen dat het herstel van een topfitte en afgetrainde prof wel iets sneller zal gaan dan gemiddeld. Buiten dat is het momenteel inderdaad wel afwachten, want op dat gebied is er volgens mij ook weinig naar buiten gebracht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren