Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zorgelijke boodschap voor Ten Hag: ‘Heb gezegd dat ik hier niet tevreden ben’

Laatste update:

Christian Eriksen is niet tevreden met zijn huidige rol bij Manchester United. De middenvelder heeft dat onlangs aangegeven bij trainer Erik ten Hag, zo vertelt Eriksen aan het Deense medium Tipsbladet. De voormalig Ajacied zou graag meer aan spelen toekomen.

Ten Hag beschikt bij Manchester United sinds kort over een ruime selectie aan middenvelders. Casemiro en Sofyan Amrabat keerden onlangs terug van blessures en in de persoon van Kobbie Mainoo heeft de manager er een optie bij die aan het begin van het seizoen nog niet tot de eerste selectie behoorde.

Verder kunnen ook Scott McTominay, Mason Mount en Eriksen uit de voeten als een van de twee controlerende middenvelders in het 4-2-3-1-systeem van Ten Hag. Door het overmaat aan spelers op de 6-positie komt de Deen niet veel aan spelen toe, tot zijn eigen frustratie.

"Ik heb eerder al gezegd dat ik niet tevreden ben met het gegeven dat ik niet speel, maar het is niet iets waar ik 's nachts wakker van lig", vertelt Eriksen. "Het team presteert en ik moet respect hebben voor de rol die ik heb. Ik moet me focussen op hard werken en fit zijn voor iedere wedstrijd, en dat ben ik ook."

"Ik heb met Erik gesproken over mijn ontevredenheid met de situatie en ik heb gezegd dat ik zo veel mogelijk wil spelen", vervolgt Eriksen. "Voor nu ben ik beschikbaar voor het team en dat zal ik ook altijd zijn."

"Je kan je zorgen maken over de lange termijn, want ik wil zo veel als mogelijk spelen. Je wil vanzelfsprekend niet op de bank zitten." De 126-voudig international zegt de keuze van Ten Hag om hem niet vaak op te stellen desondanks wel te kunnen begrijpen. "Aan een winnend team verander je weinig en dat heb ik te respecteren."

Eriksen staat sinds de zomer van 2022 onder contract op Old Trafford. The Red Devils namen hem destijds transfervrij over van Brentford, waar de creatieveling zijn carrière weer had opgepakt na zijn hartstilstand op het EK van 2021.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel graag weer terug bij Ajax zien 😁

19 maart 2024 om 18:35

Ja, als jeugdtrainer. Niet als speler. Daarvoor is hij wat te oud en over the hill. Of niet? Wel een prachtige voetballer natuurlijk. En beter dan een Taylor of Hlynsson.

19 maart 2024 om 19:17

Als je dat zegt kijk je geen man Utd. Die man is oud en traag geworden.verdedigend/fysiek en kwa energie heb je er sowieso ook niks aan. Niet meer aan beginnen.
En nee dus ook totaal niet zorgelijk voor ten Hag.

19 maart 2024 om 21:03

De premier league en de eredivisie zijn dan wel twee totaal verschillende werelden. Te oud en te traag zegt me ook weinig. Kijk Daley in Spanje. Die twee zouden zeker heel veel toevoegen aan dit zeer matige Ajax.

Ik zal hem binnenkoppen: niets voor Ajax?

ON: dit is toch helemaal niet zorgelijk voor Ten Hag? Wat een titel weer... Eriksen is een leuke speler om de kern op te vullen maar toch ook niet meer dan dat? Een ideale 12de man maar op dit moment niet meer van het niveau dat hij ooit had en dus gewoon logisch dat hij minder aan spelen komt.

Het team presteert? Dan zijn ze daar gauw tevreden... En ik lees veel ontevredenheid over Eriksen als ik de reacties lees van United fans. (niet op VZ) Die zou het niet meer kunnen belopen? Weet niet of dat waar is?

Voor de rest is Bruno terecht/onterecht altijd de vaste nummer 10. Daarachter met Maino, Casemiro, Amrabat en McTominay ook meerdere opties.

19 maart 2024 om 19:34

Die kan het al jaren niet belopen inderdaad.

19 maart 2024 om 19:38

Het gaat de afgelopen weken ook wel prima met United toch? In ieder geval stukken beter dan het was.

19 maart 2024 om 23:51

Ik vind zelf van wel. Zetten mooie aanvallen op alleen zijn onzorgvuldig met de kansen. Dat was eerst andersom. 2 kansen maar creeeren maar superklinisch.

Probleem is echter als ze echt terug naar de top willen zullen ze toch paar spelers moeten lozen die man u onwaardig zijn. Maar meningen zijn erover verdeeld wie de eersten zouden moeten zijn.

Voor de rest haalt ten hag gewoon best veel uit de spelers die hij heeft. Enige flater is waarschijnlijk antony. Straks is martinez terug en zullen ze ook op vooruit gaan

Komt voor Ten Hag niet slecht uit, want het tempo van de PL ligt te hoog voor Eriksen, die kan niet meer mee in dat geweld.
Als Eriksen verstandig is doet hij een stapje terug naar een wat minder intensieve competitie.

Meer dan terecht dat Mainoo blijft staan, doet het hartstikke goed en is de toekomst voor de club samen met Garnacho en Hojlund op dit moment. Hopelijk weten deze 3 spelers zich te blijven ontwikkelen, dan ziet de toekomst er een stuk beter uit voor de komende jaren.

Gezien dat ETH minder gebruik maakt van Eriksen dan hem (Eriksen) lief is zullen die zorgen ook wel meevallen. Vanuit Eriksen snap ik 'm goed, man heeft wat meegemaakt en wil waarschijnlijk liever spelen bij een club met minder prestige dan banken bij United.

Is ook gewoon een slapjanus in de duels en heeft geen loopvermogen. Logisch dat hij geen basis staat, is geen Manchester United niveau. Dan heb je veel meer aan een Scott McTominay ook al is dat een ander soort speler. Eriksen terug naar Ajax zou in dit geval niet eens zo gek zijn al is het een cliché..

19 maart 2024 om 23:53

Eriksen zorgt wel voor meer balans en controle op middenveld. Mctominay heeft een neusje voor de goal, maar doordat hij zo vaak naar voren rusht laat hij een gat achter zich achter.

Maar ben wel mee eens dat hij man u onwaardig is.

Heeft met zn leeftijd en na die nare hartkwaal wel wat van zijn kwaliteit ingeleverd. Ik denk dat hij beter een iets mindere competitie kan proberen.

19 maart 2024 om 23:55

Ik heb ook nooit begrepen dat hij na er met de schrik vanaf was gekomen besloot om naar de meest intensieve competitie te vertrekken.

Zet hem op 10 bij een club niveau Ajax/kopenhagen en je hebt echt nog een goede speler, nu staat hij bij United vaak op 8 en zijn de ruimtes zo groot dat hij vaak niet eens aan de bal kan komen.

Ook al gaf ten Hag vorige week aan dat een terugkeer van Eriksen bij Ajax supporterspraat is; ik hoop oprecht dat Ajax in de zomer een poging waagt om hem terug te halen. Ajax moet natuurlijk op de centen letten en Eriksen zal dan salaris in moeten leveren. Maar bij Manchester United heeft Eriksen nog een contract tot volgend jaar zomer. En bij Ajax heeft Berghuis ook een contract tot volgend jaar zomer. Op de een of andere manier heb ik nu het idee dat Berghuis vaker geblesseerd zal zijn en om die redenen in combinatie met zijn contract en zijn salaris, zou ik hem aankomende zomer proberen te verkopen bij een goed bod en Eriksen dan proberen terug te halen.

Bij United vorig seizoen was hij gewoon goed. Dit seizoen is hij in de minuten die hij krijgt ook altijd prima en hij kan makkelijk nog mee in de Eredivisie. Kent de club, spreekt goed Nederlands en heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan. Begint hij eerst op 10 om daarna na verloop van tijd bijvoorbeeld op 8 te gaan spelen, een beetje zoals Schone bij Ajax uiteindelijk ook was en Eriksen heeft opzicht nog een prima leeftijd waardoor hij bij Ajax zeker een jaar of 3/4 van waarde kan zijn denk ik.

Ramaj
Tete
Kaplan
Hato
Wijndal
Henderson
vd.Boomen
Aankoop
Eriksen
Bergwijn
Brobbey

Begrijpelijk dat die niet tevreden is, maar zou zelf ook moeten inzien dat die qua snelheid niet meer met de top mee kan als basisspeler. Al hoewel hij nog steeds veel kwaliteiten heeft om van waarde te zijn. Afgelopen weekend tegen Liverpool in de laatste minuut reguliere speeltijd gaf die een prachtige bal richting Rashford waar gewoon de wedstrijd beslist mee had kunnen worden. Maja helaas verzuimd

Hoezo zorgen? Eriksen is niet goed genoeg meer om als basisspeler te fungeren. Aan de bal nog steeds goed, maar simpelweg te traag en hij is sowieso niet meer zo goed als 5 jaar geleden.

Lekker bij Ajax ballen, tot einde loopbaan

Zo zorgelijk is dat niet. Ik ben ook niet tevreden met zijn inbreng. Was ok om erbij te hebben eerste seizoen omdat er niemand anders was, nu is het duidelijk dat dit gewoon niet meer kan.

Eriksen hadden ze nooit moeten halen, is nooit meer de oude geworden sinds zijn trauma. En dat is ook logisch. Man Utd gaat hopelijk nu beginnen met alleen maar toppers te halen en niet meer middelmatige spelers voor hele hoge bedragen. Anders komen ze nooit terug aan de top

20 maart 2024 om 09:21

En welke toppers willen nu instappen? Daarnaast moet je eerst spelers kwijtraken, wat al gebleken is dat dit niet lukt. Ze betalen middelmaat te veel, waardoor die pas weggaan bij einde contract. Kortom, je zit veelal 5 jaar vast aan een speler, die ze eigenlijk na 2 jaar al willen verkopen. Al dat weggegooide geld verdient zich niet terug op het veld en toppers bedenken zich nog wel een 2e keer voordat ze daar instappen. Dan kom je dus uit bij spelers als Eriksen, waarmee je de strijd niet wint. Daarbovenop moet Ten Hag je ook persoonlijk kennen, aangezien 90% van de aanwinsten oud-speler zijn van hem, dan wel in de ED actief is geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren