Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nieuwe interesse houdt hoop op Champions League levend voor Ramos’

Laatste update:

Galatasaray is bezig met de komst van Sergio Ramos, zo weet de Turkse journalist Fatih Demirkol van Haber Global te melden op Twitter. Hij schrijft dat de club er alles aan doet om de Spaanse verdediger binnen te halen. Om Ramos binnen te kunnen halen, moet de Deense Victor Nelsson deze transferperiode zijn biezen pakken.

Galatasaray werd afgelopen seizoen kampioen in Turkije en wil via de voorrondes alsnog deelnemen aan de groepsfase van de Champions League. De eerste horde voor Galatasaray is een tweeluik met het Litouwse FK Zalgris. Het uitduel werd afgelopen dinsdag met 2-2 gelijkgespeeld. Woensdagavond staat de wedstrijd in Istanbul op het programma. Het is voor Galatasaray belangrijk dat er gewonnen wordt, daar Ramos naar verluidt overgehaald wordt met het uitzicht op Champions League-voetbal.

Volgens Demirkol is Nelsson slachtoffer van een eventuele komst van de 37-jarige Ramos. De Deense mandekker kreeg na het gelijkspel tegen Zalgris de volle laag van trainer Okan Buruk en mag dus uitkijken naar een nieuwe werkgever. Cim Bom is sowieso erg actief op de transfermarkt deze zomer. De club haalde onder meer Mauro Icardi, Angeliño en Wilfried Zaha naar Istanbul.

Ramos is sinds juni transfervrij. Zijn contract liep af bij Paris Saint-Germain en hij heeft nog altijd geen nieuwe club gevonden. De 180-voudig international van Spanje werd afgelopen weken in verband gebracht met onder meer Flamengo, Los Angeles FC en verschillende clubs uit Saudi-Arabië, maar het lijkt erop dat hij niet op deze interesse in wil gaan. Momenteel traint Ramos alleen in afwachting van een nieuwe club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een team heeft dat Galatasaray eigenlijk zeg. En het is nu ook niet dat het allemaal type uitgebluste vedettes zijn. En ook Fenerbahçe en in mindere mate Besiktas hebben echt mooie selecties. Is het dan beter aan het gaan met de Turkse Lira zodat dat te betalen is of?

1 augustus 2023 om 11:03

Kan alleen met enige zekerheid over Fener spreken. Er wordt de laatste jaren wel voor een aardige hoeveelheid verkocht door Fener wat geld in het laatje brengt.
Dit jaar is er al 40 mil opgehaald en net iets over 20 mil uitgegeven, dat zal aan beide kanten nog wel wat toenemen.

Voorgaande jaren was er ook wel minstens 1 speler die verkocht werd voor min 15 mil. Daarnaast komen vaak wel wat transfervrije spelers, of ze worden vrij goedkoop gekocht. En de lonen vallen de laatste jaren wel mee dan de jaren ervoor.

Het helpt zeker ook mee dat Ali Koc een van de rijkste mensen van Turkije is, de voorzitter van Fener is. Maar ja hij is alleen financieel van nut geweest tot nu toe, want de schulden onder hem zijn wel flink gedaald. Edit: want qua prijzen valt het zeer tegen namelijk. 1 beker pas.

2 augustus 2023 om 00:11

Jouw stelling gaat niet op. Bron: transfermarkt

Fenerbahce Transfer resultaten

2023-2024: + €20,74m (voorlopig)
2022-2023: - €13.7m
2021-2022: - €10,79m
2020-2021: + €4,11m
2019-2020: - €2,04m
2018-2019: - €1,09m

1 augustus 2023 om 11:17

Integendeel, het gaat juist slechter met de lira maar dat is geen obstakel voor de transfergekte in Turkije. Betalen doen we later wel en zo niet, reikt de overheid wel een helpende hand toe.

1 augustus 2023 om 11:21

Wel heel gewaagd dan niet? Want ik kan me voorstellen dat Galatasaray voor deze selectie (zeker plus Ramos) meer moet uitgeven dan ze ooit gedaan hebben. En dan hebben ze nog veel geld uitgegeven aan sommige spelers zoals Zaniolo qua transfersom.

1 augustus 2023 om 12:26

Bro,
Galatasaray had midden in een seizoen een project afgerond waar ze 50 mil euro mee hebben verdiend. Nu hebben ze globale sponsoren die ook aardig geld brengen. Galatasaray hoeft op dit moment niet te klagen over geld.

1 augustus 2023 om 16:20

Lierse, Galatasaray heeft dit allemaal te danken aan sponsoren, grote deel van de salarissen worden betaald door hun, kwa transfergeld is Galatasaray niet gek bezig, word niet heel veel uitgegeven, zijn aardig wat geintresseerde voor Nelsson, Boey en Zaniolo, die 3 samen moeten al 70/80 miljoen opleveren, worden zij verkocht mag je een gekkere transferperiode verwachten aan Galatasaray zijde, ze zijn zelfs bezig om Joao Felix te huren van Atletico, Atletico wilt van hem af en GS wilt hem graag, ook hijzelf kijkt mee met GS, hij volgt ze al een tijdje op insta (zegt niet veel natuurlijk) maar hij kent de club Galatasaray wel gelukkig!

1 augustus 2023 om 11:30

Lierse nou kom net uit turkije en de lira staat zeer slecht voor de turkse bevolking. Voor mij als toerist was het wel lekker 1 euro is 30 lira bijvoorbeeld 4 jaar geleden wad dat nog 1 euro is 6 lira. Dus de waarde is 500% afgenomen voor de turkse bevolking.

1 augustus 2023 om 13:02

Fener heeft misschien wel 2 oude spelers gehaald met Dzeko en Tadic, maar ik weet zeker dat deze 2 mannen het heel goed gaan doen voor Fener. Ik denk dat ze dit jaar echt weer gaan meedoen om de titel.

1 augustus 2023 om 16:21

Deden ze vorige jaar ook Vitesse, ze verloren alleen beide wedstrijden kansloos tegen de kampioen Galatasaray, en lieten punten liggen tegen degradanten.

1 augustus 2023 om 17:33

Een aantal rijke bestuurders leggen af en toe wat geld bij en de staat(sbanken) zorgen ervoor dat de schulden van grote topclubs niet geind worden waardoor ze niet bankrupt kunnen raken.

Neem maar niets aan van de andere leden hier die verhaaltjes lullen over sponsoren etc.
Laat me niet lachen. Iemand zei zelfs globale sponsor hahahha. Ik lig in een deuk.

1 augustus 2023 om 18:00

Misschien voor jou club ja voor ons niet. Ons bestuur heeft eerst een aantal sponsor deals afgesloten voordat we uberhaupt transfers hebben verricht. Galatasaray is beursgenoteerd sportvereniging net als bjk en fener dus al heg financiele moeten ze van te voren netjes aangeven. Zie kap meldingen. Het geld van ons kampioenschap en ons sponsorgeld, geld verdienen vanuit verkochte grond en andere projecten. Plus het bestuur zelf doet ook financieel een bijdrage.

Maarja aan jou reactie te zien kan je niet objectief zijn door je jaloezie.

1 augustus 2023 om 23:14

Turkse Lira kan maar 1 kant op gaan met deze president

2 augustus 2023 om 06:28

De fans van Galatasaray roepen dat ze het bekostigen met bepaalde (bouw)projecten en sponsoren en Fenerbahce-fans claimen dat ze aardig winst maken met transfers. Beiden zijn maar deels waar. Het feit is dat er behalve transfersommen nog steeds absurde salarissen betaald worden en op (niet eens zo’n lange) termijn de clubs het geld dat ze onlangs verdiend hebben, weer kwijt zijn. De grootheidswaanzin van Turkse clubs (Galatasaray) en het proberen te voorkomen van gezichstsverlies (Ali Koc, Fenerbahce) zorgt voor de torenhoge schulden en dat zal nog wel even blijven, vrees ik. Dus nee, de clubs worden nog steeds (financieel gezien) ruk bestuurd.

Iets voor ajax? Als hij niet zijn gewone inkomen wilt houden

1 augustus 2023 om 10:52

Samen met Bonucci..?

1 augustus 2023 om 11:00

Hato moet natuurlijk wel blijven staan. Lijkt ij wel een leuke leermeester voor hem.

1 augustus 2023 om 11:09

Haha blijft een leuke grap. On: als Victor Nelsson moet vertrekken om ruimte te maken voor Ramos, dan vind ik dat oprecht wél een versterking voor Ajax. Past wat mij betreft perfect in de speelstijl omdat hij comfortabel aan de bal is en een prima pass in de benen heeft. Daarnaast sterke verdediger, vooral in de lucht

1 augustus 2023 om 12:38

Ajax laat juist mede Tadic zo makkelijk gaan om van zijn salaris van 6.5 af te komen nu zonder Cl.

Maar gaan ze wel Ramos halen......
Denk niet dat die dat voor een appel en ei zal komen doen in de regen hier bij ons.

Voor menig team nog gewoon een aanwinst. afgelopen jaar in de champions league in de minuten die hij maakte wellicht wel de sterkste speler van PSG. Heeft nog ongelooflijk veel wilskracht. Als je hem kan betalen zou ik zeker een bod doen.

Toch mooi om te zien dat Galatasaray zo'n aantrekkingskracht heeft dat het spelers als Icardi, Angelino en Zaha aan zich weet te binden .
En het salaris dat ze in Turkije betalen helpt natuurlijk ook mee.
Zou leuk zijn Ramos nog een keer in de Champions league te zien met Galatasaray.

1 augustus 2023 om 10:58

Hebben gewoon echt een heel sterke selectie. Ramos, Angelino, Boey, Dubois, Torreira, Oliveira, Midtsjo, Zaniolo, Zaha, Mertens, Icardi en Bakambu.

Dan ook nog Muslera als grote naam maar geen idee wat die zijn niveau tegenwoordig is.

1 augustus 2023 om 11:01

Alles draait om het netto salaris. De belasting op het salaris van buitenlandse voetballers is erg laag in Turkije. Dus is het inmiddels voor veel voetballers aantrekkelijk om daar te gaan spelen.

1 augustus 2023 om 11:54

Wat is de belasting die zij betalen dan? Zaha krijgt volgens mij 4 miljoen bruto? Wat houdt hij over, weet je dat?

1 augustus 2023 om 12:05

Een paar jaar geleden was het percentage 15 procent. Ik weet niet of dat nog actueel is maar gezien het grote aantal spelers dat naar Turkije vertrekt vermoed ik dat het percentage nog steeds erg laag is.

Hoop dat Ajax dan voor Victor Nelsson gaat als opvolger van Timber. Voetballend sterk, redelijk ervaren en zou echt de leider van de defensie kunnen worden. Kaliber Sutalo

1 augustus 2023 om 11:09

Volledig met je eens! Als dit zou lukken is dat wel een aardige stunt

1 augustus 2023 om 11:16

Een stunt is ook wel wat overdreven niet? Een speler die bij Galatasaray weg moet om plaats te maken is geen stunt voor Ajax.

1 augustus 2023 om 11:48

Nelsson moet helemaal niet weg. Liefst willen ze hem behouden maar het lijkt eerder een kwestie van willen vertrekken.

Afkoopsom ligt op 25m binnen zijn contract en het ziet er naar uit dat Galatasray hier niet van wil afwijken.

1 augustus 2023 om 13:24

@lierse: toch wel. Er zijn grotere clubs in hem geïnteresseerd zoals Arsenal. Het lijkt mij sterk dat hij weg moet bij Gala, maar mogelijk is het voorsorteren op zijn vertrek zoals Aslanlar ook zegt. Hij is een van de, zo niet beste verdediger(s) in de Turkse Süper Lig

1 augustus 2023 om 11:34

Voor 30 miljoen mogen jullie Nelsson kopen.

1 augustus 2023 om 13:55

30 miljoen lira?

Mijn lievelingsverdediger bij mijn lievelingsclub…37 jaar of niet, Ramos is nog steeds een topper. Niet meer de Ramos van een paar jaar terug, maar nog altijd een versterking voor menig clubs. Al helemaal voor Gala en de Turkse competitie. Misschien kan hij talent Emin Bayram onder zijn hoede nemen.
Nelsson is uitgespeeld bij Gala, die jonge wil weg en heeft niks meer te leren bij ons. Heeft zijn best gedaan en is toe aan een stap hogerop. Nelsson out Ramos in en ondertussen Emin Bayram klaar stomen.. Ik zeg doen!

Weer de zoveelste keer een enorme afgunst als een speler naar SA vertrekt of naar een eender welke moslilmland… Some things will never change

Ik kan toch niet de enige Gala fan zijn die deze transfer afkeurt. De beste man is 37 (!) jaar oud. Ik snap dat Nelsson toe is aan een stap hogerop, maar met dit soort aankopen zijn we weer terug in onze stereotype "turkse clubs kopen alleen maar oude vedettes"

1 augustus 2023 om 12:26

Obsessie voor dergelijke spelers gaat jammer genoeg nooit verdwijnen.

Onbegrijpelijk als dit zou doorgaan wetende welke marge ze op Nelsson eventueel nog gaan pakken.

Succes op korte termijn blijft jammer genoeg primair in Turkije ten koste van gezond beleid.

1 augustus 2023 om 12:57

Zou me verbazen als een turkse club uberhaupt gezond beleid zou voeren

Bestuursleden van Galatasaray hebben dit bericht ontkracht. Ramos komt niet. Zou hem er niet bij willen hebben ivm zijn leeftijd en zijn voorwaarden.

Als Ramos komt pakt hij op zijn minst 5 rode kaarten in de superlig.
Hij is zo nu en dan een heethoofd net als die pepe die pakte ook van die onnodige rode kaarten bij Besiktas.

Eerlijk gezegd is Ramos als naam echt prachtig om in je selectie te hebben. Aan de andere kant hebben we echter een vrij jong team. Als ik naar onze verdediging kijk, hebben we Nelson van 24 jaar, Bardakci van 28 jaar, Angelino van 26 jaar en Boey van 22 jaar. Waarom zouden we een van deze spelers verkopen of op de bank laten verpieteren voor Ramos, die 37 jaar oud is en ook nog eens een hoog salaris zal vragen? Als je het mij vraagt, moeten we de verdediging van vorig jaar behouden waarmee we kampioen zijn geworden. Bovendien hebben we de verdediging versterkt met Angelino, een opkomende linksback die bekendstaat als assistkoning. En als Nelson echt naar Tottenham vertrekt, kunnen we op zoek gaan naar een vervanger die van vergelijkbaar kaliber is en die we ook in de toekomst kunnen verkopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren