Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
VitesseASR
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 19 april 2022
  • VitesseASR
  • 149 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 771
  • 26 jaar (9-5-1997)
  • Bouwkunde
  • Modelleur
Persoonlijke berichten
29 augustus 2022 om 20:37
#1

Hallo,

Leuke reactie van jou op het Twente artikel, Ja om eerlijk te zijn vind ik dat de Grolsch Veste puur voetbal adem uitstraalt en Gelredome totaal niet het stadion past niet bij jullie club (veel te groot waardoor de sfeer er vaak niet beter op word) wat overigens wel jammer is want jullie hebben wel een vast fanatiek groepje.

Mooi dat je een wedstrijdje bij ons hebt bezocht! Ja de grachten zijn ook lelijk... maar heel misschien gaat Twente dat over een paar jaar uitbreiden. zodat alle grachten dicht gaan dan kunnen er 5000 toeschouwers bij dan kom je op stadion capaciteit van 35,000 wanneer Twente de hele 2de ring afmaakt dan kunnen er 44,000 supporters in, maar dat hoeft van mij ook niet ben bang dat wanneer Twente mindere jaren krijgt we dat stadion ook niet vol krijgen. (ook al leeft Twente altijd enorm in Enschede en omstreken)

Succes met Vitesse gelukkig hebben jullie wat aankopen kunnen doen.. want het kan nog wel een moeilijk jaar voor jullie worden. maar ga er wel vanuit dat jullie na competitie kunnen ontlopen hoor daar zijn jullie te sterk voor (al hoewel wij dachten ook dat we te sterk waren om te degraderen en is bij ons ook gebeurd hahah)

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren