Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sergio Ramos verliest zelfcontrole na nederlaag Sevilla: ‘Houd je mond!’

Laatste update:

Sevilla leed donderdag een nieuwe nederlaag en dat was na afloop te merken aan de zichtbaar geïrriteerde Sergio Ramos. De verdediger van de Andalusiërs stond na afloop van het duel met Athletic Club (0-2) DAZN te woord en onderbrak zijn verhaal plotseling om tegen een fan op de tribunes te schreeuwen.

"Heb een beetje respect, we zijn aan het praten!", snauwde Ramos richting een fan op de tribune. "Respecteer de mensen en het logo, waar hebben we het over? Respecteer de mensen en houd nu je mond!"

Ramos richtte zich vervolgens weer tot de verslaggever. "Je moet van alles kunnen verdragen, maar goed." Ramos bevindt zich met Sevilla in een lastige positie en ook donderdag ging het mis. De routinier zag zijn verdediging er niet goed uitzien bij de goals van Mikel Vesga en Aitor Paredes.

Sevilla verloor en staat daardoor nog steeds op slechts één punt van Cádiz, dat achttiende staat en virtueel op degraderen staat uit LaLiga. Ramos, die aanvoerder was omdat Ivan Rakitic op de bank begon, kent sowieso een moeizaam seizoen met de recordhouder van de Europa League.

In de Champions League eindigde Sevilla onderaan in een groep met Arsenal, PSV en RC Lens. Het leidde dit seizoen al twee keer tot het ontslag van een trainer: José Luis Mendilibar en Diego Alonso. Quique Sánchez Flores begon op 19 december uitstekend als opvolger van Alonso met een 0-3 zege bij Granada.

Vier dagen na die zege verdween het goede gevoel door een nederlaag bij Atlético Madrid (1-0). Sevilla had donderdag gehoopt met een resultaat van het veld te stappen tegen Athletic, maar de Basken bleken te sterk. Zodoende blijven de degradatiezorgen aanhouden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Valt allemaal wel mee toch... "verliest zelf controle".

4 januari 2024 om 22:57

Vandaag de dag mogen we niks meer zeggen, ben blij dat Ramos zoals Ramos is.
Mogen er meedere zoals hem zijn.

5 januari 2024 om 10:26

Ach, houd je mond.







Zo beter?

Misschien nog een trainerswissel. De vorige ontslagen hebben ook geholpen

Zat in het stadion. Zag dit gebeuren. Vond het Ramos sieren dat hij er wat van zei. Het was namelijk wel een irritante vent, gewoon constant brutaliteit herhalen. Rest van het stadion zich goed gedragen kan Nl een voorbeeld aan nemen. Paraplu in de hand houden. Team vervloeken in de rust en na afloop verder wel steunen. Ramos gaf ook nog na het interview zijn shirtje weg. Mooie club in de problemen.

4 januari 2024 om 22:49

Ik vind dit soort comments van mensen die het van dichtbij hebben meegemaakt altijd top.

Kijk dan naar welke trainers ze steeds aanstellen haha

Zou wat zijn als Sevilla, Everton en Lyon volgend seizoen op de tweede niveaus acteren. Zeker niet onmogelijk dat 1 van de 3 daar beland

4 januari 2024 om 22:41

In La liga en Bundesliga kan je wel zomaar degraderen clubs als Villareal, Deportivo, Celta, Schalke, Stutgart en Werder waren geregeld CL kandidaten toch gedegradeerd maar Lyon kan onmogelijk degraderen in de Ligue 1. Daar is de club veel te groot voor. Lyon is de club met de meeste prijzen uit Frankrijk. Zelfs Feyenoord degradeerde niet toen ze met 10-0 verloren. Ik zie Lyon dan al helemaal niet degraderen.

4 januari 2024 om 22:48

Met Saint Etienne en Bordeaux zijn er wel grote clubs afgezakt in Frankrijk hoor.

4 januari 2024 om 22:50

Everton lijkt een beetje het FC Groningen van Engeland. Het ging decennia goed, subtop niveau. Maar in een paar jaar afzakkend naar de onderste regionen. Vorig jaar net gered, maar dit jaar wordt een zware dobber...

4 januari 2024 om 22:51

Saint ettiene is een grote club uit het verleden. Is de afgelopen 20 jaar volgens mij meer een niveau lager geweest dan de hoogste divisie

4 januari 2024 om 23:25

Klopt niks van. De laatste keer dat ze op het tweede niveau speelden voor de laatste degradatie was in 2004.

In de tussentijd 5 top 5 eindklasseringen en 11 top 10. Zelfs maar 4 keer lager dan 13e geworden.

4 januari 2024 om 23:43

Monaco is ook gedegradeerd. Lens, Nantes beide kampioen geworden en ook vlak daarna gedegradeerd. Auxerre, Bordeaux, St Etienne... grote clubs ook divisie lager.

5 januari 2024 om 09:51

Everton redt het wel denk ik. Niet vergegen dat ze 10 punten in mindering hebben gekregen, dus dat tikt natuurlijk hard aan.

4 januari 2024 om 23:33

Everton gaat niet degraderen. Staan ondanks de 10 punten aftrek gewoon weer boven de degradatiestreep en ze zijn sowieso echt een stuk beter dan een stuk of 5 ploegen in de PL

5 januari 2024 om 10:29

Als Everton niet meer straffen krijgt gaan ze niet degraderen hoor. Sprokkelen voldoende punten binnen en gaat bovenkant rechterrijtje eindigen

Verliest zelfcontrole? Nou nou hij zet alleen een fan op zijn plek die geen respect toont. En terecht ook want Ramos zit gewoon te praten en dan schreeuwt iemand er doorheen...

Vind dat hij groot gelijk heeft en nog netjes blijft. Als je een interview geeft en er staat zo'n roeptoeter te schreeuwen zou ik er ook wat van zeggen.
Prima gehandeld.

Goede reactie. Het is altijd makkelijk om te klagen maar niemand van de spelers doet dit expres..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren