Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United met fantastische Di María naar eerste zege

Laatste update:

Louis van Gaal begon stroef aan het avontuur bij Manchester United, maar zondag pakte de oefenmeester eindelijk zijn eerste driepunter. Dat gebeurde op indrukwekkende wijze: aan de hand van een fantastische Ángel Di María was Queens Park Rangers kansloos tegen de recordkampioen van Engeland: 4-0. De uitstekend spelende Daley Blind en Robin van Persie begonnen in de basis, Radamel Falcao viel in de tweede helft in bij de thuisploeg.

/

Manchester United begon in een verschroeiend tempo aan het duel met de promovendus, maar QPR trok zich terug op eigen helft en probeerde de linies gesloten te houden. Toen Manchester United eenmaal op voorsprong kwam, na dik twintig minuten, was het hek van de dam. Di María draaide een vrije trap richting het doel van Rob Green en de bal werd door niemand aangeraakt. Green verkeek zich op de inzet en Di María mocht juichen voor zijn eerste competitietreffer in dienst van the Red Devils.

De van Real Madrid overgenomen Di María speelde een fantastische eerste helft en met zijn loopacties was hij een ware plaag voor de verdedigers uit Londen. Een heerlijk balletje op Wayne Rooney vormde de inleiding op de 2-0. Rooney stuitte met zijn schot nog op een verdediger, maar in de rebound was Ander Herrera wel trefzeker. Even voor rust schoot Rooney zelf ook nog raak (3-0) en voor de aanvoerder was dat doelpunt nummer 175 in de Premier League; met die treffer kwam hij op de ranglijst aller tijden op gelijke hoogte met Thierry Henry.

/

Queens Park Rangers werd slechts een keer gevaarlijk in de eerste helft, toen keeper David de Gea wild uit zijn doel kwam zetten, en direct na rust kregen de bezoekers weer een flinke kans. Het schot van Niko Kranjcar werd echter gekeerd door De Gea. Daarna schroefde Manchester United het tempo weer op. Juan Mata promoveerde een mislukt schot van Di María tot assist (4-0) en dezelfde Di María gaf een wonderpass op Van Persie. De Nederlander kreeg echter niet voldoende tempo achter zijn volley.

In de slotfase verdween het tempo wat uit de wedstrijd. Blind, die een uitstekende wedstrijd speelde als controleur naast de eveneens uitblinkende Herrera, zorgde nog voor het meeste gevaar. De Oranje-international nam het doel van doelman Green onder vuur en de keeper kreeg de bal niet onder controle. De bal viel voor de voeten van Falcao, die de opgekrabbelde Green echter niet wist te passeren. Omdat ook invaller Adnan Januzaj, die Di María kwam vervangen, op Green stuitte, bleef het bij 4-0.

Manchester United is titelkandidaat

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik wil alle United fans feliciteren met deze prachtige overwinning. Ik verwacht dat United dit seizoen in de top 4 eindigt met Chelsea, City en de Spurs.

14 september 2014 om 18:55

Dus je vergeet Arsenal en Liverpool?

14 september 2014 om 18:55

Spurs?? Ben het met je eens verder, zie alleen Arsenal of Liverpool eerder in de top4 eindigen dan Spurs haha

14 september 2014 om 21:17

Wissel Spurs en arsenal maar om ik kan het me niet voorstellen dat arsenal niet in de CL komt

15 september 2014 om 11:12

ik kan het me niet voorstellen dat city kampioen wordt. Gaat ook niet gebeuren, zie dan united eerder kampioen worden, maar ik denk dat Chelsea er dit jaar vandoor gaat met de titel

14 september 2014 om 18:57

Ik denk persoonlijk dat Arsenal vierde wordt.

1. Chelsea
2. Man City
3. Man Utd
4. Arsenal
5. Liverpool
6. Spurs
7. Everton

Arsenal en Liverpool kunnen ook andersom zijn, maar dat is mijn mening.

14 september 2014 om 18:59

@voetbal

Ik denk ook dat ze zo gaan eindigen.

1. Chelsea
2. City
3. Liverpool
4. United
5. Arsenal
6. Everton
7. Spurs

=========

Wordt Van Persie nu eigenlijk een flankspeler in dit systeem met Falcao in de spits?

14 september 2014 om 19:07

Waarom zou United boven Arsenal eindigen, de basiself en bank van Arsenal is in zijn geheel beter.

14 september 2014 om 19:11

Nee ik denk dat man utd de top 6 nog niet haalt.. speelde vandaag echt niet geweldig, alleen gelukkig voor hen was qpr rampzalig...

14 september 2014 om 19:19

Hebben we wel, Ozil.

14 september 2014 om 19:21

Haha basis elf beter?
Er van uitgaand dat de spelers in vorm zijn.
De Gea is beter dan Sczensy.
Rafael en Shaw zou denk ik iedere voetbal volger verkiezen boven Debuchy en Gibbs.
Jones en Smalling zijn potentiële top verdedigers, maar Kosielny en Mertesacker zijn nu verder.
Een middenveld met Herrera, Di Maria, Blind en Mata is beter dan Ramsey, Wilshere en Arteta.
Nou is de aanval niet volledig vergelijkbaar omdat wij zonder buitenspelers spelen, maar een spitsenduo van Rooney en Falcao zou ik verkiezen boven Walcott, Sanchez en Welbeck.

14 september 2014 om 19:23

Van persie een geweldigr spits? Wanneer bewijst hij dan dat hij in dit manchester thuishoort? Wat ren drama die man, wat een drama

14 september 2014 om 19:25

@dialsquare na een ruime overwinning op een degradtiekandidaat door de club van V.Gaal, rvp en blind gaan mensen hier ineens hypen op utd en vergeten ze hoe geniaal Arsenal speelde tegen City gister, maar zo gaat dat hier op VZ. Waan van de dag, als utd over een week verliest roept bijna iedereen weer dat ze blij mogen zijn met EL voetbal

14 september 2014 om 19:26

De Gea beter dan Scszesny? Ga weg kerel

14 september 2014 om 19:27

Arsenal beter basiselftal wtf?

14 september 2014 om 19:27

De Gea niet beter dan wojiech? In wat voor wereld leef jij? Arsenal geniaal tegen City? Lol.

14 september 2014 om 19:32

Tuurlijk is de Gea beter dan die pool. De Gea is potentieel keeper bij een internationaal topland. De Gea heeft hele goede reflexen en duiken en kan het spel zeer goed hervatten. Die sczenzny is echt niet zo goed hoor, daarom wilde Wenger ook zo graag ospina halen

14 september 2014 om 19:32

Haha, goeie grap!
Dus jij wilt zeggen dat Szczesny verder is als De Gea, nee.. Zeker niet!

14 september 2014 om 19:40

Hahaha al die Arsenal fans, ga lekker naar je eigen topic. United heeft een veel betere selectie, alleen Arsenal een beter team. Maar dit heeft tijd nodig. Ik zie Arsenal nu wel winnen van United, maar ik denk dat dit misschien de tweede seizoenshelft helemaal anders is. Vergeet trouwens niet dat United 9 geblesseerde spelers heeft.

Oh en De Gea is 2 klassen beter dan blundertje Scszesny.

14 september 2014 om 19:51

Je bent niet goed.... United heeft op elke plek een betere speler

14 september 2014 om 19:56

Rafael en Shaw boven Debuchy en Gibbs? Ik schat laatstgenoemde duo hoger in dan de Man Utd backs. Alleen is de potentie van eerstgenoemden beter. Shaw is uiteraard het grootste nog niet bewezen talent voor de linksback positie. Iedereen weet hoe groot hij gaat worden. Rafael heeft zich dan toch ontwikkeld maar ik had er meer van verwacht en er zijn backs met meer potentie.

Debuchy is momenteel beter dan beide United-backs. Hij laat een erg goede indruk achter in de eerste wedstrijden. Gibbs kan er meer door maar Debuchy compenseert dat door top te zijn. De Arsenal-backs zijn daarom toch beter met zestig procent tegenover veertig.

14 september 2014 om 20:03

Gisteren hadden ze geluk da ze de laatste tien minuten geen 2 goals tegen hadden gekregen

14 september 2014 om 20:09

Jaaa sanogo is beter dan falcao

14 september 2014 om 20:44

Shaw was beste LB vorig seizoen (verkozen) en tot blessures was Rafael zowat de beste RB van de PL met Zabaleta..

14 september 2014 om 20:58

Ja de verdediging is dan ook het enige

14 september 2014 om 21:01

Die Pool zoals jij hem noemt heeft toevallig vorig seizoen wel de meste clean sheets gehaald terwijl De Gea vandaag weer zat te grabbelen.
Man man man.

14 september 2014 om 21:03

Alleen maar de United fans geloven in 'de ster' van Rafael, zals ze in Cleverley geloofden. Ik ben het met je oneens dat jullie backs beterz ijn, eb jullie middenveld is verre van even sterk. Wilshere is beter dan Herrera, Ramsey beter dan blind, Cazorla beter dan Mata (ja, Mata speelt eindelijk weer eens leuk, tegen Qpr)
Verder hoef je niet zo butthurt over te komen en Arsenal met de grond gelijk te maken op basis van een overwinning op Qpr.
Zeker al Swansea, Burnley en Dons vergeten?

14 september 2014 om 21:12

de flow was terug, tegen de kleinste ploeg uit Londen in de PL

14 september 2014 om 21:42

Laten we niet overdrijven. De eerste echte test is pas op 5 oktober, tegen Everton. Vorig seizoen hebben we ook af en toe van die opflakkeringen gehad waarna we dachten dat ze eindelijk op weg waren. Niets was minder waar.


Moest wel enorm hard lachen om die opmerking dat Szczesny beter zou zijn dan De Gea

En Dialsquare, laat je niet zo opwinden man. Je gaat er onzin door gaan verkopen

14 september 2014 om 22:13

Wilshere beter dan Herrera wtf?

14 september 2014 om 22:54

haha gast je kraamt echt de grootste onzin uit herrera is echt veel beter dan wilshire, die gewoon totaal niet laat zien wat er van hem voorspeld was. Herrera was bij atletic vorig zijn als fenomenaal en nu ook bij united laat hij het weer zien. jullie hebben geen enkele speler die ook maar enigszins in de buurt komt van di maria. jullie mogen het doen met de afgedankte spit van united, terwijl wij falcao rooney en van persie hebben. rafael blessurevrij is gewoon pure klasse en shaw in vorm is de beste linksback van de pl, verkozen en wel.

de gea is een veel beter lijnkeeper en wordt steeds beter in de lucht en organisatie.

en de verdediging van united gaat denk ik nog velen verassen dit seizoen. jones is gewoon een topper en smalling in een 4-mans verdediging is ook zeer solide en die rojo was vandaag ook enorm fel en had elke keer binnen no time de bal afgepakt in zijn duels.

plus united heeft ook nog een veel bredere selectie met een aanvallend luxe probleem

14 september 2014 om 23:14

Ajaxcunian

Nou Ivanovic en Zabaleta zijn wel een aardig stuk beter dan Rafeal ook in de voorgaande seizoenen. Over Shaw ben ik het wel met je eens

14 september 2014 om 23:40

Vind ik wat overdreven, Unites heeft bijvoorbeeld 3 spitsen die beter zijn dan welke spits ook dan Arsenal en Arsenal heeft niet zo'n sterke bank nu door alle blessures.

14 september 2014 om 23:42

Kampioen lijkt me ook sterk, Chelsea heeft toch wel wat voorsprong in punten en breedte vsn de selectie, zijn ook al een stuk meer ingespeeld.

14 september 2014 om 23:46

Herrera ''veel beter'' dan Wilshere, je overdrijft. Ik schat ze even sterk in. Verder is de Gea een enorme flapdrop zonder enige body, kan me in eerdere wedstrijden talloze momenten voor de geest halen waar hij de raarste dingen deed met terugspeelballen en ook in de lucht zeer onzeker overkwam.
Man United is alleen aantoonbaar beter dan Arsenal in hun voorhoede met Di Maria, Falcao en een ''fitte'' Van Persie.

14 september 2014 om 23:52

Ik krijg onzin om mijn oren, van een paar gasten die hun ploeg serieus overschatten.
Verder zie ik niet hoezo ik onzin verkondig.

14 september 2014 om 23:54

Hoezo is Herrera veel beter? Hij speelde voor vandaag verstoppertje, en ook tijdens pre season behalve in zijn eerste wedstrijd. Wat Herrera vandaag tegen QPR liet zien liet Wilshere* ja zo spel je het, gisteren tegen City zien.
Goede speler, maar om nu te roepen dat hij beter is dan Herrera... De euforie mag toch wel wat getemperd worden.

14 september 2014 om 23:56

'pure klasse' 'afgedankte spits' 'gewoon beter' 'veel beter' 'gewoon een topper'

wat een argumentatie hansie, bravo

14 september 2014 om 23:59

Laat gaan joh, als je ziet hoe die hansieajax tekeer gaat, daar kan je geen zinnig woord uit krijgen. Die denkt ook nog dat ze meedoen om de top 3 volgens mij.

15 september 2014 om 07:07

Haha hoe hypocriet kan je zijn! Je gebruikt zelf nog veel minder argumentatie! Je zegt alleen dat de spelers van arsenal "beter" zijn, schijnheil

15 september 2014 om 10:26

in mijn korte reacties wel ja, niet in mijn ondrbouwde racties hansie
verder heb ik toch vermeld dat de gea gisteren weer grabbelde, terwijl szcesny vorig seizoen de meeste clean sheets had, oh en dat wilshere tegen city heft bewezen wat herrera gisteren tegen QPR deed.
Herrera is geweldig, maar om hem na een wedstrijd tegen Londen's kleinste beter dan Wilshere te noemen, tja, opportunisme ten top.

15 september 2014 om 11:00

Snap niet zo goed dat je zo reageert. Arsenal heeft zich al jaren niet meer bewezen en weet ook wel dat het komt dat ze hun beste spelers telkens moeten verkopen. Maar je kan niet ontkennen dat Arsenal altijd sterk start maar vervolgens altijd afhaken en dat al een jaar of 10. United is gewoon een sterke ploeg langzaam aan komt het wel goed.

15 september 2014 om 11:24

haha dat die Dialsquare zichzelf nog serieus kan nemen! wat een lachertje ben jij kerel. De basis 11 van united is een klasse beter dan die van Arsenal. Als je zo een grote Arsenal bril op hebt dat je dat niet in kan zien dan zegt dat meer over jou dan over andere mensen hier.
Je hebt het over opportunisme ten top, maar als ik hoor hoe hoog jij Arsenal inschat, dan moeten ze dit jaar slapend kampioen worden! Arsenal kan altijd wel winnen van de kleinere ploegjes, maar tegen de concurrentie laten ze het keer op keer afweten. Dus ga jij met je o zo geweldige ploeg nou maar weer hopen op dat je voorronde CL haalt, dan gaat united er gewoon weer voor om kampioen te worden.

14 september 2014 om 18:58

Spura dat boven Liverpool en Arsenal eindigt? Op basis van wat?

14 september 2014 om 19:19

@highclass
Op basis van het jodendom.

14 september 2014 om 18:58

Mooie overwinnen van man u di maria is nu al een topaankoop

14 september 2014 om 19:00

spurs gaat dat denk ik niet redden

14 september 2014 om 19:24

Dirk Dirk Dirk ??? Kijk jij überhaupt wel eens naar de premier league? De Spurs worden al 2 jaar lang compleet weggespeeld door de Engelse top. Nee ik voorspel
1 Chelsea
2 City
3 Man U
4 Arsenal
5 Liverpool
6 Everton
7 Spurs

14 september 2014 om 19:44

nee geen Spurs, die komen dik tekort voor de echte top. denk dat het 1. Chelsea 2. City 3. Man United 4. Arsenal 5. Liverpool wordt.

14 september 2014 om 21:00

We komen met Spurs een echte spits tekort, of Soldado moet z'n naam eens waar gaan maken, maar daar heb ik een hard hoofd in. Hopelijk kunnen we, sportief gezien, Arsenal het leven zuur maken dit seizoen, maar de top 4 is iets verder dan wij zijn op dit moment.

14 september 2014 om 19:49

Je beseft toch dat dit tegen QPR was. Het slechtst spelende de van de BPL

14 september 2014 om 20:14

1: Man Utd
2: Chelsea
3: Man City
4: Arsenal
5: Liverpool
6: Everton

Zo wordt de top 6

14 september 2014 om 20:23

1. Chelsea 3. City 3. Arsenal 4. Liverpool 5. United 6. Spurs.

14 september 2014 om 22:27

Haha de Spurs. Die worden maximum 6de. Gaan weer van alle topploegen voetballes krijgen, hebben al 0-3 gehad van Liverpool..

14 september 2014 om 23:37

Als je zag hoe Spurs opgerold werd door Liverpool lijkt me dat toch sterk.

Speelde echt heel goed ik zie ze nu weer mee doen om de tiltel

14 september 2014 om 19:00

Na 1 wedstrijd tegen QPR? Denk dat je gelijk hebt hoor, mits ze geen 3-5-2/5-3-2 meer spelen.

Di Maria is toch en wereldaankoop.

14 september 2014 om 19:00

Inderdaad. Bewijst hier gewoon hoe goed die is.

14 september 2014 om 19:01

Dom,dom en nog eens dom, dat Real Di Maria heeft laten gaan. Is gewoon onvervangbaar

14 september 2014 om 19:55

Ja voor jou he james

14 september 2014 om 19:34

Ja, zeker een wereldaankoop!
Begrijp het nog steeds niet dat Real hem gewoon heeft laten gaan..

14 september 2014 om 21:13

Inderdaad, hoop dat hij nog meer assists en doelpunten maakt om nou al na een goede wedstrijd te zeggen dat hij het geld waard is vind ik te voorbarig..

Erg blij met deze overwinning voor Louis van Gaal, dat konden ze echt wel goed gebruiken! Degelijk debuut van Blind, Di Maria en Rojo zijn nu al geweldige aanwinsten. Falcao zal zich ook steeds belangrijker maken, absolute topspits. Van Persie mag zich echt serieus zorgen gaan maken, de beste man is maanden uit vorm en doorlopend geblesseerd.

14 september 2014 om 18:55

Blind speelde uitstekend, enige mindere was dat hij soms zijn duels verloor op kracht.

14 september 2014 om 18:56

Uitstekend vind ik wel ver gaan.. Speelde niet heel goed maar zeker niet slecht gewoon een voldoende. Blind kan je na deze wedstrijd nog niet echt beoordelen, QPR speelde zo verdedigend dat Blind geen man had en zodoende alle vrijheid had. Lekkere wedstrijd om voor Blind in te debuteren dat wel.

14 september 2014 om 18:58

Hij deed niets fout? Had maar 5 mislukte passes van de 112, kalm, fel, controlerend, vooruit denkend.

14 september 2014 om 19:01

Speelde goed, alleen in de duels beetje zwak. Maar je moet -wat Psvf4n terecht opmerkt- bedenken dat hij geen man had he. Maar speelt prima op de positie die bij hem het best past.

14 september 2014 om 19:08

Ajaxcunian, ik vond hem nog niet uitstekend spelen. Maar dat komt misschien wel de volgende wedstrijd, ik vond hem met vertrouwen spelen erg mooi om te zien! Ik hoop dat Blind de sportschool ingaat, voor de PL heb je meer body nodig. Fer duwde hem zo omver.

14 september 2014 om 19:09

Hij moet werken aan zijn fysiek! Maar aan de bal was hij heel rustig en zelfzeker. Misschien is Fellaini een oplossing tegen de sterkere ploegen. Met Herrera Di maria en Mata heb je nog altijd meer als genoeg voetbal op het middenveld. Hopelijk houdt van Gaal nu vast aan de ruit en 4 verdedigers. Maar ik zou niet weten waarom nu veranderen. Bijna al je toppers spelen op hun beste positie.

14 september 2014 om 19:14

Nee het is niet alsof Fer een van de sterkere spelers van de PL is. Hij heeft 3 duels verloren oid, viel allemaal wel mee.

14 september 2014 om 19:15

Wat een verrassing dat hij het op kracht verliest...
Zo goed speelde Blind niet, hij was gewoon solide. Snap dat jij wilt zien dat hij een aanwinst is, maar even geduld nog!

14 september 2014 om 19:17

Of ik neem dit liever niet serieus, er gaat geen dag voorbij dat de prestaties van Blind niet worden begatelliseerd.

14 september 2014 om 19:25

Of er gaat geen dag voorbij dat de prestaties van Blind gehypt worden door de Ajax supporters. Het is maar net hoe je het wilt bekijken. Ik heb niks tegen Blind dus ik bekijk het objectief en jij bekijkt het zeker niet objectief dus je kan wel zeggen dat mijn reactie serieuzer te nemen is dan die van jou

14 september 2014 om 19:27

Ajaxcunian: Hij had inderdaad maar 5 foute passes, maar hij had tegen QPR dan ook de makkelijkste positie qua passen. Hij had constant 4 a 5 vrije spelers om zich heen. Wat mij vooral tegenviel was dat van die 107 goede passes, ongeveer de helft niet vooruit was. Zijn 6e pass was de eerste die naar voren ging.

Hij legde de bal wel vaak heel mooi breed naar de flank, zonder eerst de bal aan te nemen.

Maar dat hij hierboven een 9,1 heeft(het op 1 na hoogste), vind ik nogal overdreven. Di Maria, Herrera en Rooney waren in mijn ogen sowieso beter. Evans, Rafael, Rojo en Mata waren gelijkwaardig.

14 september 2014 om 19:28

Ok.

14 september 2014 om 20:38

Ben benieuwd hoe Van Gaal gaat spelen als iedereen fit is en blijft ...

Zoiets wellicht ?!?

De Gea
Smalling
Jones
Rojo
Herrera
Blind
Di Maria
Rooney
Mata
Van Persie
Falcao
14 september 2014 om 22:25

Ik denk het niet, want alle wedstrijden met 3-5-2 waren slecht. Vandaag speelde ze 4-4-2 en dat was meteen beter.

15 september 2014 om 06:35

Rooney

Aan de bal was hij inderdaad rustig en zelfverzekerd, daar heb ik erg van genoten. Ik denk als in de winterstop Hummels gehaald wordt, zullen ze 442 spelen of 433.

15 september 2014 om 11:09

ben geen ajacied en vooral geen Blind fan. Maar hij speelde gisteren heel goed iets te zwak in de duels maar daar kan hij aan gaan werken dat komt wel goed.

15 september 2014 om 11:28

https://twitter.com/squawka/status/ 511198447190282240/photo/1

Toch weer ontiegelijk veel balletjes breed of achteruit. Neemt niet weg dat hij solide speelde, maar fantastisch? Das nogal overdreven.

14 september 2014 om 18:57

Blind speelde zeker een goede wedstrijd en di maria was ook erg goed bezig.
Maar om te zeggen dat van Persie zich echt zorgen moet gaan maken vind ik een beetje overdreven.
Ik vond hem juist weer beter gaan spelen, misschien niet in doelpunten terug te zien maar voetballend deed hij het vandaag nog niet zo slecht,

14 september 2014 om 18:59

Hij herpakte zich in de tweede helft wel echt, 1e helft was hij drama.

14 september 2014 om 19:02

Ja, dat bedoel ik ook te zeggen dat je hem met de wedstrijd beter zag gaan spelen, dus ik hoop dat hij die lijn kan doortrekken.

14 september 2014 om 19:18

Niels, ik vrees toch van wel dat RvP op zijn laatste benen loopt. Op het Wk was hij al uit vorm, behalve zijn waanzinnige goal tegen Spanje. Ik denk dat je er donder op kan zeggen dat Falcao hem vervangd.

14 september 2014 om 19:35

Van Persie speelde best ok. De klasse druipt er soms vanaf. Van Gaal zou wel gek zijn om hem structureel te vervangen. Heb het gevoel dat hij nog heel erg belangrijk gaat worden dit seizoen.

14 september 2014 om 21:45

Hohoho, hoe kan hij belangrijk worden als de jaren beginnen te tikken. Zoals ik net al aangaf in andere topics, Van Persie is snel oud aan het worden en amper topfit.

Prima gespeeld man united, maar als ze tegen een team spelen met betere kwaliteit in de voorhoede dan zie ik ze achter de problemen aanlopen ;s

Ik hoop echt dat van Gaal niet terug stapt naar dat 3-5-2 systeem. United was van de eerste minuut al zoveel beter als de vorige wedstrijden. Lekkere wedstrijd en eindelijk drie punten!

Goede wedstrijd van Manchester United. Uitblinker was Di Maria, het verbaasd me nog steeds dat Real hem heeft verkocht. Blind speelde ook een prima wedstrijd, iets wat veel mensen van te voren niet gedacht hadden.

Wat een mooie overwinning en een paar fantastische spelers.

Goede wedstrijd, maar wel wat fouten achterin bij United. Gaat afgestraft worden tegen topteams.
RVP matige wedstrijd, veel te veel uit positie en teveel laten zakken. Vrees dat hij het lastig krijgt om erin te blijven. Di Maria geniaal, Blind solide spelend. Zie United wel ontwikkelen naar een ploeg die voor positie 3-6 gaat spelen.

14 september 2014 om 19:00

Rvp speelde helemaal niet matig..veel aan de bal, veel aanspeelbaar..dat gaat helemaal goed komen

14 september 2014 om 19:04

RVP stond spits, maar moest zich laten zakken elke keer om een bal te voelen, maakte geen ruimte voor zichzelf in de aanval, en nam weinig deel aan het aanvalsspel.

14 september 2014 om 19:40

Ben het helemaal met je eens Scrabble. Van persie speelde eindelijk weer eens goed. Had goede loopacties en maakte ruimte voor anderen. Bovendien vond ik het top van hem dat ie Falcao een doelpunt gunde ten koste van hemzelf.

Januzaj speelde dramatisch en ik snap ook nog steeds niet wat Blackett bij het eerste elftal van united doet. Wat een drama.

De nieuwelingen speelden allen uitstekend. Vooral Rojo vind ik een echte aanwinst voor de defensie voor United. Als Jones terug is en Smalling zijn niveau hervindt, heeft united gewoon een goede verdediging.

jammer trouwens dat Valencia en van persie een lage beoordeling krijgen van de VZ-leden. Valencia viel prima in en had goede acties en van persie speelde gewoon een goede wedstrijd. Hopen dat United dit systeem en deze lijn doortrekt!

15 september 2014 om 06:39

Scrabble

Helemaal goed komen? DIe man is maanden hopeloos uit vorm, en een oude man geworden. Doorlopend geblesseerd of pijntjes, neem maar van mij aan dat Falcao zijn vervanger wordt.

Blijf nou in deze opstelling spelen... Ook Blackett deed het wel aardig, een ook Mata weer goed. En Real, wat hebben jullie gedaan?

14 september 2014 om 19:37

Ik vind Mata helemaal niet zo goed spelen. Niet zoals hij bij Chelsea deed. Zou me niks verbazen dat Mata geslachtofferd wordt ipv RVP. Of als cR komt zal Mata er ook uitgaan denk ik. Misschien Mata en RVP ruilen met ronaldo en dan beetje bijbetalen. Dan speel je gewoon zo

Di Maria Rooney ronaldo
Falcao

14 september 2014 om 20:54

Klopt, het staat er verkeerd. Bedoelde dat ie eindelijk weer een keer goed speelde.

Als dit slechter is dan een Liverpool of een Arsenal? Nu moet je gewoon de strijd aangaan met Chelsea en Manchester City. Dit team, als Jones die Blackett vervangt, is echt wel titelwaardig!

14 september 2014 om 19:41

Jones moet Blackett vervangen en Smalling Evans. Ik snap niet waarom iedereen die Blackett afkraakt, hij is nog jong, maar die Evans, man man man die kan echt helemaal niks. Niveau'tje Cambuur dit.

Sterke wedstrijd!!! En Blind heeft mij zeer positief verrast, speelde alsof hij er al jaren zat...

Mooi! Eindelijk een dikverdiende overwinning van Manu. Leuk voor van Gaal, en ook voor Blind, die trouwens heel behoorlijk speelde. Zeker voor een eerste PL match.

14 september 2014 om 19:21

PL valt wel mee. Overrated daar allemaal.

Vond het echt een leuke wedstrijd om naar te kijken, vooral Di Maria met zijn buitenkant voet passjes. Blind heeft een dikke voldoende van mij, speelde echt goed, goede onderscheppingen. Van persie daarentegen vond ik wel wat minder spelen, verkeerde passes o.a. Al met al een leuke wedstrijd! Titelkanditaat weet ik zo nog niet.

Wat speelde United vandaag sterk zeg. vooral rooney vond ik sterk spelen zowel verdedigend als aanvallend. Blind speelde ook sterk, mag soms wel wat meer risico durven te nemen. Al met al een mooie overwinning voor Utd fans.

Dat QPR is ook echt niks waard he. Uistekende zege United. Wederom een slechte Van Persie gezien. Di maria: Angel by name, devil by game. Wat een wanbeleid van Real zeg

Hoezo zat Taarabt op de bank? Iemand met zijn kwaliteit is zwaar de beste speler van QPR.

Alonso weg heeft 2 wedstrijden gespeeld 2x man if The match bij Bayern, di Maria weg 1x gespeeld 1 goal en 1 assist bijn man united. Real heeft pure kwaliteit ingeleverd. Ik weet niet hoeveel tijd James nog nodig heeft maar hij moet snel vorderingen maken heel snel.

14 september 2014 om 19:30

Di Maria heeft 2 wedstrijden gespeeld, maar verder klopt het wel dat de vertrokken spelers het heel goed doen. ZO was het vorig jaar ook met Ozil(totdat hij zijn vormdip kreeg)

14 september 2014 om 20:03

Excuses klopt mijn fout, hij heeft 2 wedstrijden gespeeld. Het kan nog elke kant op met di Maria, maar hij is veel completer dan ozil in mijn ogen, hij geeft assists en hij scoort, ozil was meer van de creatieve pasjes maar dan heb je ook de spelers om je heen nodig die die pasjes kunnen bespelen zoals Ronaldo en dat soort spelers heeft ozil niet bij Arsenal. Di Maria kan het ook op eigen kracht doen met een geweldige solo en een geweldig schot.

14 september 2014 om 18:58

4-4-2

14 september 2014 om 18:58

Nee, 4-1-2-1-2, deze opstelling:
Rooney ging naar 10 toen Falcao erin kwam, Januzaj speelde op de plek van Di Maria.

De Gea
Rafael
Evans
Blackett
Rojo
Blind
Herrera
Di Maria
Mata
Van Persie
Rooney
14 september 2014 om 19:00

Nee 4-4-2 met blind als controleur.

14 september 2014 om 19:00

Nee, en dat was te zien

Wat is die di maria een fantastischd voetballer. Daley blind deed het ook heel goed. Simpel de vrije man zoeke en als beloning bijna een goal,rooney heeft zo een mooie crosspass. De gea vind ik maar een rare keeper.
Verdediging straalde ook zelfvertrouwen uit.
Het is wat voorbarig en dit was maar tegen Qpr maar ik denk dat ze zeker een kans maken om de 2/3 plaats

14 september 2014 om 18:56

Nee 4222

14 september 2014 om 19:00

Die crosspass van Rooney viel mij ook op, wat zijn die zuiver.
Ik vind de Gea door de jaren heen juist steeds beter gaan keepen, zoveel raars deed hij nou ook weer niet vandaag.
En wat een verschil als Rojo in de verdediging staat, zoals je zegt, veel meer zelfvertrouwen.

14 september 2014 om 19:30

De Gea is inderdaad flink gegroeid de laatste jaren. Vandaag had hij wel een raar moment met uitkomen waar bijna een goal uit kwam, dat moet ie gewoon niet meer doen. Maar verder is het gewoon een prima keeper

14 september 2014 om 19:34

Dit is zijn 2e blunder in een jaar tijd letterlijk.

Wat een heerlijke wedstrijd. Eindelijk hebben wij weer eens een goede pot gespeeld, ondanks matige Qpr, was onze spel toch erg goed.

Iedereen goed gespeeld, met als uitblinkers Di Maria, Blind en kers op de taart Herrera

14 september 2014 om 19:11

Blind uitblinker? Noem dan Rooney, hoewel er eigenlijk maar 2 echte uitblinkers waren en dat waren Herrera(fantastische speler) en natuurlijk Di Maria

14 september 2014 om 19:22

Blind was zeker een uitblinker (helemaal als je mee rekent dat het zijn eerste wedstrijd was).

Rooney vond ik juist matig spelen. Ik zal hier wel afgebrand worden maar speelde echt ondermaats. Hield het spel te vaak op, zijn passing was in de kleine ruimtes niet goed en brak niks open. Maakte wel een doelpunt en had een assist, dat dan weer wel.

Goede wedstrijd van United, Di Maria, wat een heerlijke speler. En een mooi debuut voor Daley natuurlijk.

14 september 2014 om 19:01

Ik vond ook Mata weer eens goed spelen

Waar zijn die blind haters nu? Hij speelde niet uitstekend zoals vz vermeld maar zeker meer dan degelijk!

14 september 2014 om 18:59

Hij was gewoon een belangrijke schakel vandaag.

15 september 2014 om 11:30

Ik blijf hem nog steeds geen topper vinden. Maar hij speelde gisteren gewoon zoals we hem kennen. Kalm, veel ballen breed. Maar waarin hij wel goed was, was het anticiperen op de tegenstander.

14 september 2014 om 19:06

Zeker niet slecht. Hij had alleen geen man en daardoor alle vrijheid. Daardoor kon hij heel veel passen, 112 keer als ik me niet vergis.

Fantastisch debuut van Daley Blind, speelde perfect, goede passing, het vertrouwen spatte er van af. Van Persie begon op het laatst ook al weer steeds beter te spelen, het komt helemaal goed met United

lekker hoor, Daley, nu nog even flink het krachthonk in en je wordt een bepalende speler bij The Red Devils!

volgens redcafe-forum is blind de runner-up voor motm... Daar sluit ik mij bij aan...

14 september 2014 om 19:34

Vind je? Ik vond dat Herrera en Di Maria een stuk boven de rest uitstak. Dan Rooney, en Blind mag dan met Mata, Evans, Rafael en Rojo uitvechten wie de 4e plaats in beslag neemt.
Maar als je meetelt dat het Blinds eerste wedstrijd is, dan zou je hem misschien samen met Rooney "best of the rest" kunnen noemen, na Herrera en DI Maria

Wat speelde Di Maria en Blind goed zeg! De Man U fans zijn lyrisch over ze, en terecht! QPR was misschien niet zo goed, maar ze deden het geweldig. Wordt lastig voor de bondscoach, Strootman, De Jong en Blind voor 1 of 2 posities. Dat is een echt luxe probleem.

Even een vraagje. Velen zeggen dat Blind erg sterk speelde maar waar blonk hij in uit? Ik vond m persoonlijk niet echt opvallen maar misschien heb ik iets over t hoofd gezien. (dit is een serieuze vraag en niet cynisch bedoeld)

14 september 2014 om 19:05

Hij is controleur, hoeft niet op te vallen om een goeie pot neer te zetten. Hij had zelden balverlies en verloor enkel een paar duels op kracht.

Verder niet te veel hosanna, als het kan. Dit was QPR, zwaar matig team.

14 september 2014 om 19:07

Duels op kracht verliezen van Fer en Sandro overkomt iedereen. Hij speelde goed en zat er een paar keer heel goed tussen. 112 passes gegeven en nog een goed schot

14 september 2014 om 19:07

blind was de aanjager en sleep ze ploeg erdoorheen dat is wel sterk van hem.
hij doet dat denk ik ook op ze gevoel.positioneel staat hij vaak goed.
maar verdedigend is hij natuurlijk nog niet echt getest.

14 september 2014 om 19:09

Blind onderschepte ontzettend veel passes en bouwde goed mee op, zorgde voor balans op het middenveld, de bal ging mede door Blind en Herrera veel makkelijker en sneller rond.

we moeten niet overdrijven, man united speelde goed voetbal.
de spelers van QPR vonden het allemaal wel best, en zette totaal geen druk.

Di Maria was echt een koopje

Mooie overwinning!

Je hebt pas een beeld over wat ze missen wanneer een team goed speelt. Ik zie dat ze een breker missen ala De jong/toure.. Blind en Herrera tegen een topteam is (verdedigend) erg zwak! Dit zag je goed wanneer QPR er een paar keer uitkwam.

Hoe dan ook een fris voetballend Man U gezien met een geweldig spelend Di Maria :D

14 september 2014 om 19:05

Jij snapt het.. Niks meer aan toe te voegen .. Eindelijk uit de schaduw van die diva ..

14 september 2014 om 19:14

Och och toch krijgen Ronaldo haters het toch weer voor elkaar, om bij een topic dat niet over Ronaldo gaat het er toch weer over te hebben. Helemaal leuk hoor, maar Di Maria heeft juist gezegd dat Ronaldo de reden was dat hij nog zo lang bij Real bleef, dus die hele redenatie van jou kan de prullenbak in.

14 september 2014 om 19:52

Het is juist door Ronaldo dat Di Maria besloot om nog een jaar in Madrid te blijven. Dus ga ergens anders zagen met je goedkope haat. Ronaldo en Di Maria waren een perfect duo. Sjonge, jonge, sommige van jullie Barca betweters zijn toch een zielig hoopje bij elkaar. Zo haten op iemand die je zelfs niet persoonlijk kent... -_-

14 september 2014 om 20:07

Waar staat dat ze voor barca zijn?

Als het gaat lopen met een volledig fitte selectie doet Man Utd gewoon mee om de titel. Eventueel nog een echte versterking in de winterstop en ze zouden tegen die tijd al favoriet voor de titel zijn. Ik zie namelijk geen ploeg in de PL die aanvallend zo sterk kan zijn met o.a. Rooney, Herrera, Mata, Di Maria en Falcao.

14 september 2014 om 19:25

Vind het een twijfelgeval. Aguero, Silva, Nasri, Navas, Dzeko, Jovetic, Yaya Toure is ook niet verkeerd. En dan heb je nog Fernandinho die zowel aanvallend als verdedigend kan spelen.

14 september 2014 om 19:44

Ja want Diego Costa, Fabregas, Hazard, Rémy, Oscar en Willian zijn natuurlijk ook niet veel....

14 september 2014 om 22:12

De Premier League is zo mooi.

Di Maria was geweldig, maar er was maar één iemand de Motm vandaag en dat was Herrera. Wat een geweldenaar is dat zeg. Heerlijke passjes, verdedigend uitstekend en uiteindelijk een goal en 2 assists!

14 september 2014 om 19:03

Ik vond je Rooney ook wel weer lekker spelen, paar prachtige passes en houdt de bal goed vast. Hier moeten we op voortbouwen.

14 september 2014 om 19:09

Rooney speelde inderdaad ook niet verkeerd, maar hij kan nog veel beter.

Hopelijk kan United nu een wedstrijd of 6/7 achter elkaar winnen en dichter bij Chelsea komen. Als je het programma van United vergelijkt met de andere topclubs dan moeten ze toch wel bij de bovenste 3 zitten tijdens de kerst.

14 september 2014 om 19:13

Ja, ik vind dat nu ook wel een vereiste, ons team is nu zo sterk in de breedte. Als een RVP geblesseerd raakt is het bijna een zegen te noemen terwijl we eerst zouden janken. Hopen dat di Maria fit blijft.

14 september 2014 om 19:14

Ik weet de programma's van de anderen niet maar als ik naar die van onze kijk is het nou niet bepaald een leuk programma.
We moeten punten pakken tegen West Ham en Leichester deze aankomende 2 ronden, daarna komen we Everton tegen, daarna komen we in 4 weken Chelsea, City en Arsenal tegen.
Als we deze vorm vasthouden en deze formatie dan ben ik het met je eens dat top 3 haalbaar moet zijn

14 september 2014 om 19:16

Dat wordt inderdaad wel enorm moeilijk, laten we West Ham en Leichester in ieder geval winnen. Maargoed, dan hebben we nagenoeg alle moeilijke alweer gehad.

14 september 2014 om 19:32

De 1-0 was een vrije trap van Di maria (geen assist).
De 2-0 maakt herrera zelf (geen assist)
De 3-0 assist van herrera op Rooney.
4-0 assist van Di maria op maat, Herrera heeft dus 1 assist en 1 goal.

14 september 2014 om 20:11

@rdvd1

De 2-0 kwam tot stand door een actie van Di Maria waarbij Rooney de assist op Herrera gaf.

Lekker hoor blind !! Di maris ook geweldig..

Met Shaw en Jones erbij gaan we hopelijk nog meer genieten van United.

Op welke positie speelde Di Maria trouwens? Rechtsbuiten of linkshalf?

14 september 2014 om 19:05

linkshalf

Heel goed united vandaag, blind erg goed vandaag, v persie niet opvallend met een goal maar werkte hard en was eindelijk aan de bal wat toch zijn sterke punt is, speelde prima..falcao erbij en di Maria was bij vlagen werelds..beloofd veel goeds

Mooiste balletje vd match: Di Maria bijna no look steekbal buitenkant links op RvP die hem voor de goal zet en net niet uit de lucht afmaakt over de keeper heen. Anders wereldgoal. Dit soort aangevertjes heeft RvP nodig. Die mist ie in oranje. Blind speelde echt wel puik. Tik blind op twitter in en je ziet louter lof en man of the match opmerkingen. Je kon wel weer zien dat ze makkelijk over hem heen lopen zodra ze vanuit het middenveld diepgaan. Ruimtes kan ie niet belopen. Dus dat wordt een ander verhaal zodra United niet zo veel de bal heeft tegen sterke tegenstand. Maar in balbezit was ie echt wel de snelle kaatser en passer die het positiespel bepaalde als verdeler, zo eentje mistte ze.

Jongens ik vind het onbegrijpelijk dat Real di Maria heeft laten gaan, 4 wedstrijden op een rij nu alweer gewoon pure wereldklasse.. Voetballend veruit de beste bij Real. Lijkt ook te werken aan zijn productiviteit.

14 september 2014 om 19:16

Ik snap er ook niks van;;

Het team was zo in balans, verschrikkelijk sterk gewoon. Nu is het waarschijnlijk weer meer dan een decennia wachten op een Europese prijs. Extreem zonde..., maar gefeliciteerd met een geweldenaar.

14 september 2014 om 20:24

@ Chi7

Misschien dat je je zelf dan voor de komende 10 jaar maar beter geen supporter meer kunt noemen. Wat een zielig gedoe toch. Kom op joh! Hier word je toch gek van! Juist een scene uit Twilight. Ik herinner me nog 2 jaar geleden dat iedereen het vertrek van Di Maria eiste. En nu ineens dit gedoe...

14 september 2014 om 21:08

Meer dan een decennia wahten op een Europese prijs. Gast, wat een luxe

16 september 2014 om 20:21

@realzidane.. je opmerking slaat nergens op sorry. Ik uit op deze manier kritiek op de transfers die zijn gedaan. Opzich is het niet extreem erg dat Di Maria verkocht is, maar je moet dan wel iemand halen die op het middenveld de longen uit zijn lijf loopt om niet teveel arbeid in te leveren. Maar een middenveld met Kroos, Modric en James is gewoon niet meer van deze tijd. Dat kon in het tiki-taka tijdperk, tegenwoordig moet je veel fysiek en werklust op het middenveld hebben.

16 september 2014 om 20:23

@dialsquare

haha het klinkt inderdaad een beetje verwend. Maar het is gewoon zonde, want als iets minder wanbeleid en Real had al 14 Cl's gewonnen.

14 september 2014 om 20:07

@ Ajaxcunian

Voetballend de beste bij Real Madrid? Ik zal je eens zeggen wie dat voetballend de beste was/is bij Real Madrid. Luka Modric!! Laten we nou niet onnozel gaan doen

14 september 2014 om 21:11

Laat ze man als we de archief van VZ binnen gaan zien we elke Madridista tijdens live meepraten uitkakken en vroegen we om een wissel of verkoop. Zelf vorig seizoen.

Een erg goed United gezien met een weergaloze Di Maria. Daarbij natuurlijk wel de opmerking dat QPR ontzettend zwak was.

United begon eigenlijk meteen goed al bleven grote kansen uit tot dat Di Maria die vrije trap scoorde. Eigenlijk had QPR het na de 1-0 al opgegeven en behalve dat rare moment met De Gea heeft United niets te duchten gehad van QPR en het in de eerste helft al beslist.

Ik vond Di Maria, Rooney, Herrera en Blind erg goed spelen. Die laatste twee zorgden voor de bal circulatie die United nodig heeft om wedstrijden te gaan domineren. Rooney en Di Maria waren in mijn ogen de mensen die het verschil maakten.

Een mooie overwinning voor Van Gaal en dit geeft zijn ploeg echt weer wat lucht en vertrouwen.

Btw: Januzaj moet echt minder egoïstisch worden anders gaat hij nooit echt top worden. Van Gaal kan dit soort gedrag echt niet waarderen en het is niet de eerste keer dat ik Januzaj voor eigen succes zie gaan terwijl een ander er veel beter voorstaat.

14 september 2014 om 19:08

Ben het niet helemaal eens met je, ''het is alleen slecht als het mislukt''. Als die jongen scoort vanuit zulke situaties dan prijzen we hem met zijn allen de hemel in. Maar zolang hij nog geen Robben is moet hij daar wel mee stoppen.

Stond bovendien al 4-0 en hij heeft weinig speeltijd, natuurlijk wil hij zich in de kijker spelen. Als dit echter bij 0-0 was, dan was het onacceptabel

14 september 2014 om 20:09

@ajaxcunian

Ik heb Januzaj hier al vaak op betrapt. Geregeld zie ik hem acties maken waarbij hij de achterlijn haalt op mooie wijze maar vervolgens vaak voor eigen succes gaat.

Deze bal kon er niet in en ik vond het gewoon kwalijk dat hij dit deed. Ik denk dat dit soort dingen hem tegenwerken qua kansen op meer speeltijd.

Dat is ook juist de kwaliteit van Di Maria. Hij speelt voor het team en in dienst van zijn team en je ziet hoeveel profijt het gehele team daarvan heeft.

15 september 2014 om 20:25

Je hebt gelijk wat Januzaj betreft. Een prachtige actie die een prachtige assist had kunnen worden als hij hem maar simpel had afgelegd. Het is dat het al 4-0 stond waardoor ik er niet echt een groot probleem mee heb. Als het 0-0 stond, en hij doet zoiets zou ik behoorlijk pissig geweest zijn.

Ik vermoed dat hij zichzelf wat te graag wil bewijzen gezien de invalbeurten die hij maar krijgt. Vorig seizoen, in de periode dat hij zowat zeker was van zijn basisplaats, had hij dat veel minder.

16 september 2014 om 22:31

@king_eric

De afwisseling tussen iets geniaals en iets simpels op de juiste momenten is het mooiste wat er is in het voetbal

Hij heeft talent zat. Nu weer drie keer gescoord met de jeugd van United maar hier moet hij gewoon mee oppassen want denk niet dat Van Gaal daarvan gecharmeerd is.

Heerlijke wedstrijd gezien,Blind speelde toch wel foutloos,Rojo speelde ook goed en Di maria was weer van wereldklasse.En nu hopen dat we niet terug gaan naar dat 3-5-2 systeem

Het verschil tussen Rafael en Valencia was wel schrijnend... als Rafael toch eens fit blijft dan hoort hij bij de beste rechtsachters ter wereld.

14 september 2014 om 19:10

Niet overdrijven. Zabaleta, Ivanovic, Alves, Carvaja, Azpiqueta, Pickek(dortdmunt RB) en Lahm zijn bijvoorbeeld beter.

14 september 2014 om 19:12

Rafael in zijn vorm was beter dan Alves (van nu), Carvajal, Azpi en Pisczeck, alleen heeft hij zijn vorm echt lang niet gepakt.

14 september 2014 om 20:50

Niet overdrijven. Azpi, Carvajal en Piszczek zijn echt wel topbacks. Toch wel wat beter dan Rafael

14 september 2014 om 22:14

Jij bent de Rafael van 2012/2013 zeker alweer supersnel vergeten.

14 september 2014 om 23:59

Vind Pisczeck toch wel echt een geweldenaar hoor, plaats ik hoger dan Rafael. Carvajal vind ik niet heel bijzonder, zelfde geldt voor Azpilicueta.

14 september 2014 om 19:11

So true... United met en zonder Rafael lijkt soms wel een wereld van verschil. Die jongen is echt belangrijk voor United.

Het is maar QPR he, ze speelde wel goed, maar QPR liet ook Spurs een wereldteam laten lijken. Ik zie Mufc nog steeds niet in de top 4 eindigen

Leuk feitje, Rojo heeft letterlijk elke header gewonnen.

14 september 2014 om 19:14

Rojo stond bij Sporting al bekend als sterk in de lucht. Nu nog Smalling ernaast.

14 september 2014 om 19:15

Als die 2 lang fit blijven en elkaar kunnen aanvoelen dan kan het een topduo worden, enorm sterk in de lucht, snel, goed en lekker fel op de man, geen brainfarts. We zullen het zien.

14 september 2014 om 19:32

Geen Jones dus?

Ik dacht altijd dat Jones de betere van de twee was.

15 september 2014 om 06:55

Ajaxcunian

Erg genoten van Rojo idd, bij Argentinie was al te zien hoe geweldig hij is. Defensief heeft hij heel veel problemen opgelost.

Geweldige wedstrijd van mijn clubbie
Blind, rojo, rafael, rooney, di maria, herrera, mata allemaal top
De gea, blacket, evans kunnen beter
Van persie mag van mij gaan banken want wat speelde die slecht zeg
De rest viel ook lekker in behalve valancia
Falcao moet nog aan de team wennen goeie kans gekregen jammer dat die niet scoorde
Hij mag van mij in plaats van van persie spelen

14 september 2014 om 19:17

Rvp speelde echt niet slecht. Hij kwam wat minder aan voetballen toe dan Rooney maar dat betekent niet gelijk dat iemand heel slecht speelde. Hij is geen 100 % fit en zal dat ook niet snel meer worden.. Voor de rest kon hij gewoon scoren als die Januzaj die bal afgaf.

Hererra speelde ook een hele goede wedstrijd.

Leek weer een beetje op het aloude United spel. Oke de tegenstander was niet best, naar dat waren die andere 4 ook niet.

Moet wel iets beter verdedigd worden. Ze krijgen nog 3 aardige kansen. Dat mag eigelijk niet gebeuren.

Maar Man.united had er ook 7 kunnen/ moeten maken.

14 september 2014 om 19:30

Wacht maar tot de top duels. Blind werd het ook niet moeilijk gemaakt. QPR zakte in en Blind kreeg alle ruimte. Fysiek moet hij zeker beter worden.

Ik denk dat Man.U in het linker rijtje eindicht meer verwacht ik er niet van.

4-0 winnen van veruit t slechtste team in de Pl en t lek is boven lijkt wel. Het had bij die fout van De Gea ook zomaar 1-1 kunnen staan. Goed gespeeld hoor vandaag maar ik moet t allemaal nog maar zien. Ze hebben tot nu toe alleen maar kleintjes gehad

Als James Rodriguez 80 mil waard is dan is Di Maria 95 mil waard wat speelde hij geweldig. Hoop dat Van Persie in vorm komt.

Leuk voor Rooney dat hij nu op gelijke hoogte met Henry staat, maar mensen vergeten er wel bij te zeggen dat Rooney 128 wedstrijden extra nodig had om de 175 goals te halen.

14 september 2014 om 19:44

Ja maar Rooney heeft ook maar 2 seizoenen in de spits gespeeld (wil Rooney niet verdedigen eigenlijk, Henry is veel beter dan hem geweest)

Nou nou overdrijven is ook een vak. Blind heeft het hooguit degelijk gedaan. Had geen man en verloor wat duels, speelde verder wat simpele ballen rond. Er lopen zo 50 man in de PL rond die dat ook kunnen.

Di Maria is wel echt een beest, met gemak de beste speler van de PL als hij zo doorgaat.

14 september 2014 om 20:32

@terran,

Hiermee doe je Blind heel erg tekort. Hij is juist in balbezit enorm waardevol en met zijn spelintelligentie heeft hij een voorsprong ten opzichte van andere verdedigende middenvelders in de Pl.
Hij laat het allemaal heel simpel lijken.

Di María inderdaad fantastisch. Een waardige Nummer 7.

15 september 2014 om 06:57

Roerend mee eens, Blind moet wel nog echt het krachthonk in. Wat in de PL moet je natuurlijk wel echt meer body hebben.

Weet iemand hoe Van Persie speelde?

14 september 2014 om 19:56

1e helft wat ongelukkige balcontacten, 2e helft vond ik hem best heel goed bij vlagen. Had wat lekkere balletjes en creeerde voor zichzelf veel ruimte wat helaas niet altijd begrepen werd. Op 1 goede bal van Rooney en Di Maria na. Had kunnen scoren wanneer die Januzaj niet voor eigen eer was gegaan. Viel me ook op dat hij goed om zich heen keek en zo nodig mee verdedigde. Hij lijkt langzamerhand weer een beetje in vorm te komen. 1 goal en hij is los.

Goed voor het Nederlandse voetbal dat blind bij Manchester speelt. Ben benieuwd welke keuze er wordt gemaakt wanneer strootman weer fit is. Blind is natuurlijk geen linksback.

Ik zou het zo zoden

Cillesen
Wiel de vrij Vlaar Pieters
Clasie Klaassen strootman
Robben Huntelaar depay

14 september 2014 om 20:09

Klaassen??

14 september 2014 om 20:10

En geen nigel de jong ho

Ze vergeten dan QPR een enorme kans had op de 1-1

ON: mooie overwinning maar wat speelde Di maria heerlijk, die buitenkant voet op van persie PRACHTIG!!!

Heerlijke wedstrijd van United, heb echt als vanouds genoten.
Blind is echt de speler die United miste. Weet altijd een medespeler te vinden en houdt daarmee dus continu het balbezit in stand. Ik vind dat hij trots mag zijn op zijn spel vandaag.

Di María is natuurlijk dé uitblinker van vandaag, man wat speelde hij geweldig!
Ook Herrera heeft fantastisch gespeeld, daarnaast kan Rojo terugkijken op een uitstekend debuut.
Ook Rafael liet vandaag zien waarom hij misschien wel de beste rechtsback van de PL is.

Ik ben ook blij dat Van Gaal koos voor een viermansverdediging en een ruit op het middenveld. Je ziet gelijk dat het dan veel meer swingt. Eindelijk heeft United weer een middenveld waar je U tegen zegt, ook nog eens compleet in balans.

Ik vind het team van United beter dan dat van Liverpool en Arsenal, dus een plaats in de top 3 is eigenlijk een must.

Pèrez out! Maar ff serieus wat moet er in zijn hoofd gaan om deze Parel te verkopen. Oh oh oh zó een belangrijk speler was het, na Ronaldo zeker de beste en belangrijkste speler...

hoe speelde united? 5-3-2..ben nieuwsgierig..? di maria is echt onderschat wat mij betreft..

14 september 2014 om 21:39

4-4-2

14 september 2014 om 20:54

Goeie match inderdaad, wel grappig dat iedereen hen plots een titelkandidaat noemt. Tegen Chelsea heeft niemand een schijn van kans.
Gisteren was deze poll nog zo'n 30-70... Utd is geen titelkandidaat.

Wil niets afdoen van hun zege, want ze speelden wel lekker, maar het is wat voorbarig om conclusies te trekken. Di Maria gaat z'n dipje nog krijgen. Bij Real was hij de laatste helft van het seizoen top, maar de jaren ervoor vaak erg zwak, onzichtbaar. Vaak uitgefloten,
QPR was ontstellend zwak. In een 'makkelijk' seizoensbegin tegen o.a. Swansea en Sunderland nog maar 1 keer gewonnen.

Ik ben er zeker van dat Wenger ons weer in de top -4 krijgt, want dat is hem al gelukt met mindere selecties.

14 september 2014 om 21:49

@belgunner,

Ik vind United een titelkandidaat noemen ook te ver gaan, maar je moet eerlijk zijn en zien dat United sowieso een sterkere selectie heeft dan Liverpool, Arsenal en Spurs.

Tegen Chelsea in deze vorm is iedereen kansloos, maar wie zegt dat dat zo gaat blijven? Bij een blessure van Fabregas en/of Diego Costa kan de wereld er al heel anders uitzien.
Tot nog toe maken zij inderdaad wel de meeste indruk.

Dat Di María niet altijd geweldig speelde had vooral te maken met zijn positie. Hij stond vaak op rechtsbuiten. Sinds hij links op het middenveld speelde, was hij vrijwel elke wedstrijd heel goed. De technische spelers komen in de Premier League vaak nog beter tot hun recht.

Van alle topploegen vind ik dat Arsenal voorin (met name de spitspositie) het zwakst is.
Chelsea heeft Costa, Remy en Drogba
City heeft Dzeko, Jovetic en Aguero
United heeft Rooney, Van Persie en Falcao
Liverpool heeft Sturridge, Lambert en Balotelli
Arsenal heeft Giroud, Welbeck en Sanogo.

was vanmiddag een genot om naar te kijken, volle druk naar voren en geen nutteloze tikjes breed op het middenveld.
Rojo en Di Maria hielden steeds 3 man bezig aan de linkerflank zodat er in het midden meer ruimte kwam voor inschuivende middenvelders.
uitstekende wedstrijd

OH Di María ♥ ♥ Speelt echt bevrijdt, wat een heerlijke voetballer. Doet me deugd.

Had hem liever bij Real gezien uiteraard, maar wel mooi dat hij daar DE ster is. Ángel ♥

Iedereen weet gewoon dat de titelstrijd tussen man city en chelsea gaat...

Geniet ervan Utd supporters, want om nu te denken dat het lek boven is is niet bepaald snugger. Het is maar qpr, niet Everton oid. Blind had geen directe tegenstander, de backs konden ongestoord opstomen...dat gaat allemaal nog veranderen, maar het gros van de Utd supporters wil dat niet zien, logisch ook na zo'n zwak begin.

14 september 2014 om 23:02

Haha wat een frustratie.
Je vergeet dat qpr de bus parkeerde maar dat united er toch moeiteloos doorheen kwam.
klopt absoluut dan united het in verdedigend opzicht nog lastiger gaat krijgen dan vandaag, maar een aanvallendere ploeg als everton geeft ook veel meer ruimte weg, en met herrera di maria mata rooney van persie falcao en januzaj (roulerend) wordt dat echt genadeloos afgestraft.
Over blind geef ik je wel gelijk. dit duel is geen test voor hem. hij kon in alle vrijheid zonder druk passjes geven die cleverly ook had kunnen geven

14 september 2014 om 23:53

Nergens frustratie, eerder realisme. Utd is er nog lang niet, maar zijn wel op weg.

Als je dan toch wat frustratie wilt zien: Als ik bijvoorbeeld zo'n ajaxcunian tegen mij zie zeuren dat ik Welbeck een goede aankoop vind en hij doet alsof ik hem opeens wereldtop vind. Diezelfde gozer doet nu alsof Utd helemaal terug is en ze bij de titelkandidaten horen...hypocriet vind ik dat.

15 september 2014 om 00:25

Hehe je ziet het tenminste goed. Maar het verschil met dit United en het United met jongens als Young, Valencia, James, Cleverley is wel groot.

Ik had persoonlijk heel veel moeite met het aantrekken van Falcao, di Maria en Blind ipv jongens van de club maar misschien heb ik het fout. 1 zwaluw maakt nog geen zomer.

Over ajaxcunian heb je gelijk, optimistisch als het goed gaat en pessimistisch als het tegen zit. Maar goed dat zegt misschien iets over hoeveel hij van United houdt

Veel mensen hier doen aan korte termijn denken. Ze verliezen en spelen 2 keer gelijk en United haalt zogenaamd de top 6 niet en ze winnen van een nietszeggende Queens Park Rangers en zijn ineens titelkandidaat? Dit is een tussen seizoen en krijgt van Gaal dus de tijd om te bouwen aan een killer machine om via een top 4 klassering helemaal terug aan de europese top te brengen.

Dit is me toch een opstelling. Als van Gaal dit draaiende krijgt kunnen ze best kampioen worden, maar ik schat een Chelsea en aartsrivaal City iets hoger in. Ik hoop overigens dat ze Strootman halen in de winter....

De Gea
Jones
Evans
Rojo
Rafael
Blind
Strootman
Shaw
Di Maria
Falcao
Rooney
14 september 2014 om 22:57

dan moet je toch echt herrera voor blind erin zetten. herrera is echt veel beter en speelde vandaag ook weer echt top. en perfect balletjes op maat geven heeft niks te maken met de tegenstander

Ongelofelijk hoe Real Madrid Di Maria zo heeft laten gaan. Wat een klassespeler. Daley Blind heeft een ongelofelijke debuut gemaakt en Marcos Rojo was ook geweldig. Dit systeem is al beter voor Manchester United. Ze hebben nog een top verdediger nodig naast Rojo.

Rafael - Hummels/Vlaar(?)- Marcos Rojo - Luke Shaw dan hebben ze een mooie verdedigingslinie.

Oh nevermind, ik vergeet dat Manchester United nog Smalling

Eens ff kijken of Di Maria de lijn kan doorzetten. Özil begon ook fantastisch bij Arsenal maar is nu nergens te bekennen. Niet te vroeg juichen Man.U supporters...

Di maria eet iedereen op !!! beste speler van de wereld

Wat een magistrale pass van di Maria zeg, echt buitenaards goed. Die jongen wordt de absolute smaakmaker van de Premier League!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren