rdvd1
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 24 juni 2008
  • rdvd1
  • 107 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 2.524
  • jaar (--)
  • Utrecht
  • 1
Persoonlijke berichten
11 december 2011 om 10:28
#1

Als je een wedstrijd uit kiest waarin veel wordt gescoord moet je zeker één van de laag vliegers uit de Primera uit kiezen. Ik ben deze herfst naar Real Madrid 4 - 1 Real Betis, 3x Higuain, 1x Kaka geweest en vorige herfst naar Real Madrid 6 - 1 Racing Santander, 4x Ronaldo, 1x Higuain, 1x Özil. in één woord is zo'n voetbalreis te omschrijven Geweldig. Als je gaat zou ik ook de Bernabeu Tour doen voor 15 euro of 10 ik weet het niet precies meer kan je het Stadion van onder tot boven ontdekken. Er loopt niet één of andere oude gids mee die alleen maar loopt te vertellen je mag zelf zeggen hoelang je erover doet. Je komt onder andere langs de prijzenkamer, kan op de foto met de 31e landstitel en een replica van de CL beker. Komt bij Persconferenties, mag achter het bureau daar zitten. En als je echt voetballiefhebber bent kan ik je aanraden om ook de taxi te pakken en dan te vragen naar het ''valdebebas'' trainingscomplex van Real voor 1,50 kan je het hele complex zien en misschien heb je geluk en is er een open training.

Een reisje Madrid is zeker aan te raden zoveel te zien, als je even klaar bent met het voetbal kan je natuurlijk ook nog de stad in hartstikke mooi om te zien. Het Koninklijk paleis, de winkels gewoon te veel om op te noemen.

Ook leuk was toen wij erwaren tegen Racing Santander, zaten wij in het NH Eurobuilding (padre Damian straat, rechtdoor en je bent bij het stadion) We liepen het hotel in en zien opeens de hele selec,tie van Racing in ons hotel staan (bleven overnachten in het NH) zagen oud Ajax- spelers Kennedy Bakircioglu, en Markus Rosenberg nu bij Werder. M'n vader ook nog effe staan praten met Markus over hoe het nu gaat met hem (hij is voor Ajax) gewoon leuk om mee te maken. Hebben een foto gemaakt met de bus van Racing op de foto en op de achtergrond ons hotel.

En deze herfst toen wij erwaren, toen stonden er allemaal posters en papieren zuilen met erop in het Frans en Spaans: Welkom Olympique Lyonnais. Toen bleek dus dat OL in het NH zou overnachten was voor de CL wedstrijd dit jaar. Maar helaas gingen we te vroeg weg om de spelers van OL te kunnen zien van dichtbij.

Hopelijk heb je een beetje kunnen informeren over Madrid en alles eromheen, door mijn eigen ervaringen met jou te delen. Mooie wedstrijd toegewenst welke je ook zal kiezen, Ik zou het leuk vinden om nog eens een keer te horen welke wedstrijd je hebt gekozen.

5 maart 2012 om 17:16
#3

Haha, inderdaad. Wedstrijd waar ik bij was (racing) vielen gelukkig vier goals.
Ronaldo was inderdaad wat ongelukkig in zijn afronding. Goh, maar zag je ook hoeveel eindpasses hij gaf? Hij heeft zijn inzicht echt verbetert en scoort nog meer dan vorig seizoen.

Zoals Rmcf12 hierboven al aan gaf, moet je echt de stadium tour doen. Het is erg imponerend. Wij hadden de tour gedaan met een gids maar dat viel eningszin wat ik tegen. Gewoon een tour doen zonder de gids, kan je er uren rond lopen.

Aangepast op 5 maart 2012 om 17:16 door Chimaera.

17 april 2012 om 23:30
#4

Eh man, hoe was Real Madrid - Sporting Gjíon? Jammer genoeg niet één van de beste wedstrijden van dit seizoen maar toch 3-1. :) Geweldige sfeer of niet? Ook nog verdere dingen gedaan in de stad Madrid? Ik ben namelijk wel nieuwsgierig.

Madrid jammer genoeg vanavond verloren. Vond een gelijkspel meer terecht maar okee. Hopelijk maken we het af in het Bernabéu.

Aangepast op 17 april 2012 om 23:30 door Chimaera.

18 april 2012 om 11:10
#5

Mooi dat je genoten hebt.

Ja, ik ergerde me ook echt aan Di Maria. Hele tijd lopen met de bal en dan naar binnen trekken. Ja, dan maak je de ruimtes klein en kan hij nergens de bal kwijt en dat leid tot bal verlies.

Maar ik hem me nog meer zitten te ergeren aan Mourinho. Ik snap echt niet wat dat mensen hem als een grote tacticus zien hoor. Waarom begint hij gewoon niet met Kaká? Dan heb je veel meer voetballend vermogen. Ook sloeg zijn wissel beleid nergens op.

Marcelo voor Özil? Vond Özil niet geweldig spelen maar die jongen kan ten minste nog wat forceren. Met zn geweldige steekpass of een actie.

Granero voor Di Maria. Hoe kom je erop man? Hij wilde een blok op het middenveld zetten zo dat we de 1-1 vast hielden. Wat is het eigenlijk toch een laffe coach. Gewoon Kaká erin brengen en voor die 2-1 gaan! Maar misschien was het dan ook wel 2-1 geworden. Maar nu we liepen we gewoon achteruit.

Tjsah, Higuaín voor Benzema is wel gebruikelijk.

Aangepast op 18 april 2012 om 11:11 door Chimaera.

21 mei 2012 om 17:36
#6

Nee, gewoon gevonden op internet.

7 oktober 2012 om 13:25
#7

Schrijf hier maar even een antwoord aangezien het eigenlijk niet de bedoeling is om hier streams te geven
Maar aangezien ik van mening ben dat iedere voetbalsupporter recht heeft op het gratis(!) kijken van voetbal, doe ik dat toch. Dat uitmelken van supporters ben ik meer dan zat eigenlijk.

Ik ben trouwens voor Ajax dus heb niet zo'n gelukkig middag vandaag.

Aangepast op 7 oktober 2012 om 15:25 door Kebm.

28 november 2012 om 22:11
#8

Dat hoop ik ook. Ik laat in ieder geval een frisse wind waaien door zowel de Real als Barcelona berichten.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 28 juli
Aston Villa heeft de definitieve vraagprijs voor Anwar El Ghazi bepaald. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren