Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leroy Sané maakt gewenste toptransfer naar Bayern München

Laatste update:

Leroy Sané maakt definitief de overstap van Manchester City naar Bayern München, zo maken beide topclubs wereldkundig. De 24-jarige aanvaller kwam zonder problemen door de medische keuring van de kampioen van Duitsland en tekende daarna een contract voor vijf seizoenen. Met de transfer van Sané naar de Bundesliga is een bedrag van 45 miljoen euro gemoeid, een bedrag dat door bonussen kan oplopen tot iets onder de vijftig miljoen euro.

"We zijn erg blij met Leroy Sané", begint bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge op de clubsite. "Hij is een uitstekende speler die de afgelopen jaren heeft bewezen over veel kwaliteiten te beschikken, onder meer bij de nationale ploeg. Ons doel is om de beste Duitse spelers bij Bayern te laten spelen en de transfer van Leroy is hier een voorbeeld van." Ook technisch bestuurder Hasan Salihamidzic is verheugd. "Leroy is een speler die het verschil maakt. Met Serge Gnabry, Kingsley Coman en Leroy hebben we op de vleugels spelers van topniveau."

Leroy Sané ruilt Manchester City definitief in voor Bayern München

Sané beschikte bij Manchester City nog over een contract tot medio 2021 en had de mogelijkheid om zijn verbintenis in het Etihad Stadium met enkele jaren te verlengen. De international van Duitsland zag daar echter geen heil in en stuurde aan op een vertrek bij the Citizens. Sané speelde eerder in de Bundesliga voor Schalke 04. In 2016 volgde de overstap richting Manchester City. In Engelse dienst kwam hij tot 25 doelpunten in 90 wedstrijden. Zijn prijzenkast werd aangevuld met twee landstitels, de FA Cup, twee EFL Cups en tweemaal de Community Shield. De buitenspeler miste een groot deel van dit seizoen vanwege een zware kruisbandblessure.

"Bayern is een geweldige club met grote doelstellingen", zegt Sané op de clubsite. "Deze doelstellingen bevallen mij wel. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging. Ik ken trainer Hansi Flick nog van de Onder-21 van Duitsland, we hebben een goede relatie met elkaar. Ik wil zoveel mogelijk prijzen winnen met Bayern. De Champions League is topprioriteit." Bayern deed eerder deze week ook al zaken op de transfermarkt. Tanguy Kouassi maakt namelijk transfervrij de overstap van Paris Saint-Germain naar der Rekordmeister. De achttienjarige centrale verdediger tekende in München een contract tot medio 2024 en sluit binnenkort aan bij de formatie van Flick.

Zie jij Leroy Sané slagen bij Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Lekkere transfer, hopelijk haalt hij zijn oude niveau weer.

3 juli 2020 om 11:33

Pff als je voorbeeld wil van topbeleid is er maar 1 club: Bayern Munchen. Die gaan een team bouwen dat is ongelooflijk. Thiago verkopen is jammer, maar ik denk serieus dat Havertz dan hoog op het lijstje staat. Kan Gnabry ook als schaduwspits spelen achter Lewandowski? Hij heeft de techniek om in de kleine ruimte te combineren, maar is ook snel en scoort makkelijk. Dan zou ik Coman en Sané op de vleugels zetten. Een beestachtig team. Ik heb het al eerder geroepen: ik denk dat Liverpool, City en Bayern de dienst gaan uitmaken de komende jaren. Real, Chelsea en ik denk zelfs Inter zullen kort volgen daar zie ik ook heel goed beleid gevoerd worden. PSG en Juve hebben de middelen, maar ik ben niet overtuigd van het spel in totaliteit. Die leunen beide op de grote namen voorin. Helaas staat Barcelona wat dit betreft onderaan de ladder momenteel. Wanbeleid door de jaren heen kan veel kapot maken.

3 juli 2020 om 11:43

Lijkt mij dat Coman bankspeler wordt en elke wedstrijd invalt, ik vind hem persoonlijk niet goed genoeg voor de basis. Ontzettend blessuregevoelig en laag rendement. Gnabry en Sane op de flanken naast Lewandowski, bizarre aanval.

3 juli 2020 om 11:59

@Garrincha ook Liverpool onder Klopp heeft fantastisch beleid. Real Madrid laatste jaren ook redelijk. Meer met visie dan een City wat ieder seizoen 3 backs koopt of Barca met te veel betalen aan spitsen.

3 juli 2020 om 12:07

City koopt echt niet ieder seizoen drie backs hoor. Alleen in 2017 kochten ze drie backs, waarvan eentje al met dikke winst is doorverkocht (Danilo voor 37 miljoen aan Juventus)

3 juli 2020 om 12:39

Bayern heeft al jaren een structureel goed beleid. Liverpool is pas onder Klopp weer echt aan een opmars bezig, daarvoor behoorde ze echt niet meer tot de “elite” (op basis van prestaties/voetbal). Over City ben ik niet met je eens. Ze wilde met Pep de definitieve stap naar de absolute top maken, zowel qua spel als prijzen. Qua spel zeker gelukt imo, qua prijzen deels. Men blijft City maar afrekenen op het niet winnen van de CL. Maar ik zie 3 binnen nu en 3 jaar afrekenen met de mening van de “publieke” opinie. Speelde gister ook weer bizar goed. Denk dat Real kansloos is eerlijk gezegd, maar you never know.

3 juli 2020 om 12:54

Garrincha dat Bayern is overschat. In de competitie hebben ze nauwelijks weerstand. En iedereen weet dat aan het eind van het seizoen minimaal 1 Spaans team in de CL finale staat. Jij zet Real op gelijke hoogte met Chelsea. Weet jij dan niet dat voordat Liverpool vorig jaar de CL won Real hem 3x op rij heeft gewonnen? Atletico Madrid noem je niet eens, maar die hebben de afgelopen jaren beter gepresteerd dan Bayern en City in de champions league. Ze hebben dit jaar notabene Liverpool dr uit geknikkerd. Atletico maakt minimaal even veel kans op de CL als je naar de feiten kijkt.

3 juli 2020 om 12:04

Voor Bayern Munchen is dit een goede transfer, maar van City kant echt dramatisch onderhandeld. Hoe kun je in godsnaam zulke lage bonussen in transfersom laten opnemen. Dat het vaste bedrag vrij laag is, snap ik nog, vanwege die kruisband blessure, maar had dan op z'n minst veel meer aan variabele bonussen gedaan voor het geval Sane wel goed terugkomt uit z'n blessure. Werkelijk waar onbegrijpelijk dat City niet aan zo'n scenario heeft nagedacht. Met bonussen kon je er zoveel meer uithalen, maar i.p.v. daarvan gaan ze lekker akkoord met een schattig bedragje van slechts 5 miljoen aan bonussen. Werkelijkwaar schande gewoon..

Zoh, Bayern is de komende 4-5 jaar weer kampioen met zo’n selectie!

3 juli 2020 om 09:06

Het is altijd wel de vraag hoe een speler terugkomt van zo'n lange blessure. Sane is toch een speler die het heel erg van zijn snelheid en explosiviteit moet hebben. Als die weer zijn oude niveau haalt heeft Bayern er een geweldige speler aan, maar ik denk dat we het eerste half jaar nog niet te veel moeten verwachten van hem.

3 juli 2020 om 09:09

Voor dit bedrag is het het risico waard.

3 juli 2020 om 09:11

Heb het eigenlijk niet alleen vanwege de transfer van Sané, maar de hele selectie over het algemeen kan nog lange tijd mee (m.u.v. Neuer, Lewa, Boateng). Maar over het algemeen hebben ze toch een geweldige selectie dat ook erg op elkaar is ingespeeld en vooral een collectief uitstraalt. Het is de laatste club die ik zou willen treffen in een knock-out fase van de CL.

3 juli 2020 om 09:17

@gnst Absoluut, ook al haalt die niet meer zijn oude niveau. Moet je hem met een langdurig contract toch nog steeds voor een bedrag rond de 50 miljoen kunnen verkopen. Maar ik ga ervan uit dat hij op termijn gewoon een geweldige speler wordt voor Bayern.

3 juli 2020 om 09:17

Als je Lewa dit jaar zou zien zou je zeggen dat die pas halverwege de 20 is. Wat een masterclass seizoen van hem zeg! pfff

3 juli 2020 om 10:34

Ja echt ongelooflijk wat hij dit seizoen doet, nou eigenlijk al heel wat seizoenen hahah. Wat een klasbak is dat toch

3 juli 2020 om 11:48

@lucas1234 op de een of andere manier heb ik dat gevoel bij Sané niet. Ik denk dat zijn techniek ook van een zeer hoog niveau is waarmee hij een hoop kan compenseren. Dan komt hij hopelijk vanzelf weer op kracht qua explosiviteit etc.

Wauw! wat een deal voor Bayern. 50 mil (max). Bayern begint een heel mooi team te vormen voor de komende jaren. Die gaan samen met Real Madrid toch voor Europese dominatie.

3 juli 2020 om 09:20

Ik geloof dat er in England ook nog een paar sterke teams spelen.

3 juli 2020 om 09:20

Ik ben 100% voor Bayern. Maar wat jij zegt kloot echt niet. In de aanval staat maar een iemand van wereldklasse: lewandoski. Nu komt sane erbij maar daartegenover staat het waarschijnlijke vertrek van Thiago. Middenveld houdt echt niet over hoor.

3 juli 2020 om 11:28

Gnabry is toch ook wel een topper?

3 juli 2020 om 09:20

Ik ben 100% voor Bayern. Maar wat jij zegt kloot echt niet. In de aanval staat maar een iemand van wereldklasse: lewandoski. Nu komt sane erbij maar daartegenover staat het waarschijnlijke vertrek van Thiago. Middenveld houdt echt niet over hoor.

3 juli 2020 om 09:24

Muller-Kimmich-Gortezka is toch een prachtig Duits middenveld?

3 juli 2020 om 09:24

Real Madrid dominantie? Heb je gedronken ofzo op de vroege morgen?

3 juli 2020 om 09:31

Real Madrid heeft wel de bouw stukken en juiste visie om dit te bereiken. Of het lukt is een tweede.

3 juli 2020 om 10:00

Wat zeg jij nou? Gnabry is ook een enorm talent, die niet veel onder doet voor Sané. Op het middenveld hebben ze Müller lopen, die dit seizoen één van de meest productieve aanvallende middenvelders is dit seizoen. Ook hebben ze Kimmich lopen, die momenteel misschien wel de beste defensieve middenvelder is. En daarnaast staat Goretzka, die ook gewoon een zeer sterke Duitse speler is.

3 juli 2020 om 09:24

'Die gaan samen met Real Madrid toch voor Europese dominatie'. Ik snap niet zo goed wat je hier mee bedoelt. Dat is allemaal van zoveel facetten afhankelijk. Bovendien: het is 'maar'' Sane hè, geen nieuwe Messi of Ronaldo. In Duitsland zullen ze nog meer domineren. Helaas. Dat is totaal oninteressant aan het worden voor neutrale volgers. Gaat ze opbreken ben ik bang. Was laatst ook al te merken aan de kijkcijfers, dus minder tvgelden, minder sponsors. Uiteindelijk maakt Bayern onbewust zijn eigen competitie kapot. En dat gaat ze Europees ook weer last geven. Of willen ze naar een Europese competitie straks?! Oh, en Real: die vind ik op dit moment echt minder dan veel andere clubs. City, Liverpool, Bayern, PSG staan op dit moment een treetje hoger imo. En ik hoop niet dat je dit beschouwt als vloeken in de kerk 😉

3 juli 2020 om 09:50

Ik snap je punt mbt de Bundesliga wel. Maar hoe zou het anders moeten? Je wilt succesvol zijn in Europa, en daarvoor moet je goede spelers aantrekken. Het is aan andere Bundesligaclubs om mee te groeien, maar je kunt van Bayern niet verwachten dat ze actief zwak blijven om de Bundesliga gelijkwaardiger te houden.

3 juli 2020 om 12:43

Is ook dubbel. Echter met en door het transfervrij verleiden en halen van spelers uit de Bundesliga hebben de rest van de clubs wel problemen. Dat heeft Rummenigge zelf een tijd terug ook gezegd. Bayern heeft wel een sterke Duitse competitie nodig.

3 juli 2020 om 14:14

Ben ik met je eens. Dit is echter ook wel weer onderdeel van het financiële beleid dat Bayern zo sterk maakt. Om niet mee te gaan in het geweld van hoge transfersommen moet je op een andere manier aan spelers komen, en door op deze manier spelers uit de Bundesliga te halen kan het vaak goedkoop. Ik denk echter ook dat topspelers, zoals Havertz, wanneer deze niet door Bayern gehaald worden, snel opgepikt worden door de Engelse en Spaanse topclubs. Heeft met geld en misschien ook wel met een stukje imago te maken. Helaas niet in het voordeel van de Bundesliga.

3 juli 2020 om 14:44

Ik kijk liever de BL dan die overrated PL. Maar goed ieder zijn eigen mening.

3 juli 2020 om 09:40

Ik lees eigenlijk sinds 2012 dat bayeren europa gaat domineren.. tot nu toe heb ik daar niks van gezien. Teams als liverpool, psg en real en city plaats ik nog steeds hoger dan bayeren. En meneer Lewa heeft niet het eeuwige leven. Die zie ik max 2 seizoenen nog 100% top spelen

3 juli 2020 om 10:04

Nou is Bayern ook wel een heel aantal keren genaaid door de scheidsrechters. Zonder arbitrale hulp voor Real Madrid, had Bayern heb tot twee maal toe uitgeschakeld en had je een grote kans dat ze de CL ook hadden gewonnen. En waarom zou Lewa nog maar 2 seizoenen meekunnen. Zijn lichaam doet niet veel onder voor Cristiano en die speelt op z'n 35 ook nog in de absolute top.

3 juli 2020 om 10:13

Wat hebben PSG & City meer laten zien in europa?😂 onder Kovac waren we idd minder maar onder Hansi helemaal top.. voor liverpool doen we niet onder( zelfde niveau dit jaar vind ik), horen nog steeds bij de beste 5 van europa. @the maestro klopt, lewa zijn lichaam is niet normaal, kan makkelijk nog 3 jaar mee. Bayern van 2010 tot 2019 3 finales en 6/7x bij de laatste 4. Waar zitten city & psg de laatste 10 jaar? Beide zijn sws top en het niveau van bayern maar 0.0 laten zien europees.

3 juli 2020 om 10:44

Zeg nergens dat city of psg meer hebben laten zien in Europa, ik schat alleen beide teams hoger in dan Bayeren. Vooral als ze volgend jaar Neymar en Mbappe kunnen behouden, heeft psg weer geweldig team. City hangt natuurlijk af van die ban maar vind hun echt wel beter dan bayeren. na real bayeren psg en city zie ik bayeren als nummer 5. Daarna juve en baca.

3 juli 2020 om 11:29

Dat lag meer aan het blunderen van Ulreich dan aan de arbitrage imo

3 juli 2020 om 10:01

ik geef aan dat ze samen met Real Madrid ervoor Gaan. ik zeg niet dat het daadwerkelijk gaat gebeuren. ik baseer dit puur op de selecties. Bij beide zie ik een mooie kern van ervaren krachten gemixed met grote talenten. Of alle puzzelstukken passen is wat anders. Natuurlijk zijn er in Engeland ook geweldige teams, maar ik kan wel 5 topploegen op gaan noemen, maar ik koos voor deze 2 clubs omdat het artikel over Bayern gaat en ik denk dat Real Madrid sterker is en zal zijn dan de Engelse clubs. Ook dit is maar een voorspelling. Dit kan ik dus nooit weten, want ik kan niet in de toekomst kijken. Zoals het werkt met voorspellingen.

3 juli 2020 om 11:53

Maar op basis van de selecties kun je Real toch niet hoger inschatten?

Fantastische speler vind ik dit, echt een koopje voor Bayern - al krijgt hij natuurlijk wel een topsalaris. Geweldige aanwinst.

Uitstekende aanwinst voor Bayern voor een laag bedrag. Deze transfer geeft maar weer eens aan dat Bayern zonder de totale gekke transfersommen aan de top blijft. Daar kunnen clubs als City, United, Real Madrid en Barcelona zeker wat van leren. Slim inkopen zoals Goretzka, Sané, Gnabry, Davies en nu Sane en Bayern is nog steeds absolute Europese top. Welkom in de competitie met de meeste toeschouwers ter wereld Leroy!

3 juli 2020 om 09:28

vergeet Hernandez niet ;-)Maar idd, ze doen het fantastisch.geweldig elftallen, met heerlijk voetbal.

3 juli 2020 om 10:38

Hij vergeet Hernandez niet. Hij spreekt over lage bedragen. Hernandez is geloof ik gekocht voor? 80 miljoen??

3 juli 2020 om 11:11

Hij doelt op het stukje waarin wordt gezegd dat Bayern geen gekke transfersommen uit geeft.

3 juli 2020 om 09:48

Tja, als we bedragen van 45 miljoen al lage bedragen gaan noemen. Ook nog eens voor een speler die terug komt na een ernstige blessure en die nog maar een contract had voor een jaar.
Geeft goed aan wat voor doorgeslagen wereld de voetbalwereld is.

3 juli 2020 om 11:11

Hoewel Bayern het meestal wel bewijst dat grote sommen niet altijd nodig is, bewijst deze transfer dat echt niet. Reactie van Boca zegt het.

Gnabry en sané, heel dik. Wat vind ik hun goed, ik zou er bang van worden. Gnané of sabry zeg het maar wat word het? Haha

3 juli 2020 om 09:26

Sabrydowski?

3 juli 2020 om 10:09

En toch schat ik een fitte Coman hoger in dan gnabry, maar dat je uit 3 van zo'n spelers kunt kiezen is natuurlijk enorm luxe.

3 juli 2020 om 10:54

Het wordt een (Mercedes-Benz) GLS

Dit kan een lekkere dag voor de Bundesliga worden met de aankondigingen van Sané bij FC Bayern en mogelijk Bellingham bij Borussia Dortmund. Prima aanwinst voor Bayern als hij z'n oude niveau gaat halen, zijn prima aan het bouwen daar.

Geweldige deal van Bayern. Bestuur flikt het weer. Voor dit bedrag kopen andere clubs backups. Mijn inziens ook het risico waard met dit bedrag. Overigens wordt hij ook geen grootverdiener. Al met al uitstekende deal!!

3 juli 2020 om 12:17

Wat ik me alleen afvraag, welke media meldt een bedrag van 45 miljoen euro en bonussen van slechts 5 miljoen? In Engeland melden ze juist dat de transfersom met bonussen tot 60 miljoen kan oplopen.

3 juli 2020 om 12:22

BILD meld dit en zij melden ook een salaris van 17mlj per jaar.

3 juli 2020 om 12:35

Sky idem https://sport.sky.de/fussball/artikel/fc-bayern-news-transfer-von-leroy-sane-perfekt/12019455/33895

3 juli 2020 om 12:45

Alle betrouwbare Duitse media. Waaronder Sky en transfermarkt. Ook Bayern watcher Christian Falk bevestigd dat. Die bedragen die rond gaan in de Engelse media zijn ontkracht.

3 juli 2020 om 12:34

Geen grootverdiener? Wie verdient er dan nóg veel meer dan hem?

3 juli 2020 om 12:43

Lewa en neuer zijn de grootverdieners. Daarachter komt Müller en straks sane. Wellicht ook straks nog alaba als het bestuur het voor elkaar krijgt om die te verlengen

3 juli 2020 om 12:51

En wat zijn de bedragen dan als Sane al op 17 miljoen zit volgens Bild? Zal toch een pittig huishoudboekje worden dan..

3 juli 2020 om 13:37

Rond 20 miljoen pj.

3 juli 2020 om 16:33

Nou dan ben jij in mijn ogen gewoon een topverdiener hoor.. Pittige klap geld kwijt ook nog voor Neuer.

Damn wat een koopje zeg, Bayern is een club om voor op te passen, die hebben nu zo een perfecte mix van talent en ervaring. Kan me niet anders voorstellen dan dat zij mooie dingen gaan laten zien in de toekomst.

Goede deal hoor voor Bayern. Denk dat Sane zeker goed op zijn plek zit.

Wat een geweldige aankoop zeg. 45 miljoen, Lewandowski was gratis en Gnabry was 10 miljoen. 55 miljoen voor een top voorhoede, Arsenal gaf bijvoorbeeld 193 miljoen uit voor een middelmatige voorhoede. Ze weten altijd goede zaken te doen bij Bayern.

Lekker, de lang verwachte transfer is eindelijk officieel! Nu nog Havertz & we staan nog sterker. Thiago zal wss weggaan( liverpool?).

3 juli 2020 om 09:48

Eerst moet Thiago weg zijn en dan nog tolliso, Martinez en Boateng. Hopelijk verlengd Alaba snel. Dan zal er genoeg ruimte zijn voor Havertz

3 juli 2020 om 09:50

Rummenige:
„ Unser Ziel ist es, die besten deutschen Spieler beim FC Bayern zu versammeln und die Verpflichtung von Leroy unterstreicht diesen Weg.“

Doel om de beste Duitse speler bij Bayern te hebben & sané is onderstreept deze weg”. Maw=> Havertz willen ze heel duidelijk bayern heeft sws geld en zelfs enkel als thiago weggaat halen ze wel Havertz hoor..

3 juli 2020 om 10:10

Bayern is een voorbeeld voor alle topclubs. Eigen nationaliteit, weinig torenhoge transferbedragen, geen tot weinig schulden en een bizar trainingscomplex. Mochten ze Havertz binnen halen, zitten ze de komende 10 jaar weer gebakken met spelers als Sane, Havertz, Sule, Kimmich en Goretzka. Ik denk dat ze de gok met Arp gaan nemen zodra Lewandowski met pensioen gaat. Dan moet er alleen nog een goede jonge keeper komen wanneer Neuer stopt. Toegevoegd met talentvolle spelers als Coman, Davies en Lucas. De toekomst ziet er rooskleurig uit daar.

3 juli 2020 om 10:15

Keeper is Nübel gekomen.. veel talent en zien hoe hij het doet, potentie heeft hij en is 23 geworden.

3 juli 2020 om 10:19

Ah oke, ben benieuwd. Al denk ik dat Neuer nog een jaar of 3-4 doorgaat bij Bayern.

3 juli 2020 om 11:01

Jep heeft nog een contract tot 2023( is verlengd)... dus nog 2/3 seizoenen..

3 juli 2020 om 12:47

Geen schulden Ze hebben in Munchen 600 miljoen op de bank staan of zo. Inderdaad een voorbeeld voor alle clubs. Alleen zouden ze soms iets meer risico kunnen nemen met hun transfers. De Bundesliga winnen ze toch wel, maar zou het echt zo erg zijn om 500 ipv 600 miljoen op de bank te hebben en met die topaankoop wel vol voor de CL winst te gaan.

3 juli 2020 om 23:34

Rummenige meldt juist dat een transfer van Havertz naar Bayern is uitgesloten, omdat Havertz onbetaalbaar is deze zomer door corona.

Prima aanwinst voor Bayern. Wat een geweldig elftal hebben zij volgend seizoen weer staan zeg. Enige mindere vind ik Boateng. Die heeft echt zijn beste tijd (al een tijd terug) gehad. Fenomenaal team met Kimmich en Lewa als absolute toppers. Geen twijfel dat er een 9e achtereenvolgende titel volgt. Hopen voor BVB fans (zoals ik) dat Dortmund de resterende 'kruimels' oppakt (2e plaats en beker)..

3 juli 2020 om 10:08

Gelukkig komt Süle binnenkort terug van zijn blessure om zijn oude plek weer in te nemen. Dan zal Boateng ook weer snel uit de basis verdwijnen.

De kogel is door de kerk! Wordt ook wel dringen voorin bij Bayern, met Gnabry, Coman, Mulller, Lewa en nu Sane.

45 miljoen maar ???

Hakimi en Sane voor 90 miljoen samen!

Sane is een echte topspeler, fit misschien wel de beste linksbuiten ter wereld!!!

3 juli 2020 om 10:09

Neymar & Hazard vind ik nog wel een stapje hoger. In potentie vind ik hem wel de beste.

3 juli 2020 om 10:11

Ronaldo-Neymar-Hazard waren wel duidelijk beter dan Sane op zijn top. Dan heb je nog spelers als Reus en Sterling die niet echt onder deden. Maar ja, Sane is inderdaad absolute wereldtop en dit is een koopje. Alweer knap gedaan van Bayern die de komende jaren 1 van de 2 of 3 topfavorieten zijn voor de CL. En de Bundesliga ligt helaas al vast.

3 juli 2020 om 11:32

@Bon Jovi Sane is nog wel erg jong. Daar zit nog een hoop rek in

3 juli 2020 om 12:12

24,5 is redelijk jong, met erg jong denk ik eerder aan een 20 jarige. Ik denk niet dat er nog zo veel rek zit in Sane, maar dat zal de toekomst uitwijzen natuurlijk. Sowieso haalt hij al een erg hoog niveau en zelfs al ontwikkelt hij zich niet meer, dan nog is hij een flinke versterking want het niveau dat hij haalde was al wereldtop. Was 1 van mijn favoriete spelers in Engeland, geweldige diepgang.

3 juli 2020 om 12:47

Hij heeft nog paar jaar te gaan voordat hij zijn top bereikt. Dat zag je ook met jongens als Ribéry en Robben. 27-28-29 zijn meestal de jaren. Dus ik verwacht dat er nog wel rek in zit. Het eerste seizoen is sowieso altijd wennen, zeker met die blessure.

3 juli 2020 om 13:56

Ben ik niet met je eens Hangover96. Mijn inziens was hij wel degelijk briljant. Hij heeft niet voor niets Young player of the year award gewonnen. Ook zijn statistieken zijn gewoon meer dan prima voor een flankspeler in de PL.

45 miljoen maar ???

Hakimi en Sane voor 90 miljoen samen!

Sane is een echte topspeler, fit misschien wel de beste linksbuiten ter wereld!!!

En gisteren waren er hier veel mensen die zeiden dat 40milj. voor Hakimi weinig was. Wat is dan 45milj. voor Sane?!? Welkom op de transfermarkt na Corona, denk ik dan!

3 juli 2020 om 09:56

Dit heeft meer te maken met zijn contract van 1 jaar dan met corona. Wat natuurlijk ook meespeelt, maar minder. En City kan niet verkopen, dat weten we al jaaren

3 juli 2020 om 09:57

Hij loopt uit z'n contract over één jaar + hij heeft al aangegeven aan City dat hij sowieso niet zou verlengen na het fiasco van vorig jaar omtrent de overgang naar Bayern. City zat dus niet in de meest ideale onderhandelingspositie.

3 juli 2020 om 11:35

Hier zie je dat de uitsluiting van Europees voetbal voor City een hele dure grap kan gaan worden. Natuurlijk had hij nog maar een contract voor 1 jaar (en dan vind ik 45 miljoen niet eens echt heel weinig), maar ik begreep dat hij niet wilde verlengen om die reden. Had hij wel verlengd, dan hadden ze 'm bijvoorbeeld over een jaar voor het dubbele kunnen verkopen. Indien meer spelers er zo over denken, dan ziet City een potentieel aan hoge transfersommen heel rap verdampen.

3 juli 2020 om 13:16

Het gekke is dat iedereen dat roept maar er aan voorbij gaat dat Hakimis transfer wel gewoon records breekt. Duurste back en op een na duurste verdediger ooit in de serie A. Duurste verdediger die Real verkocht heeft. Duurste verdediger en op een na duurste speler ooit voor Inter. Met de variabelen wordt hij ook de duurste Afrikaanse speler ooit. En ik weet dat hij in Madrid geboren dus dat is misschien niet helemaal eerlijk, maar als hij voor Spanje had gekozen zou hij ook de duurste Spaanse verdediger ooit zijn geworden. Alleen de clubs uit Manchester hebben wel eens meer geld uitgegeven aan een rechts back. Ik vind Hakimi een leuke speler, maar uiteindelijk hebben we het over de reserve rechtsback van Real die naar een club in de Europese subtop gaat. Misschien dat de prijzen door Corona minder snel omhoog gaan, maar ze gaan dus nog steeds omhoog.

3 juli 2020 om 13:41

Aubameyang is voor 65 miljoen verkocht, daar gaat Hakimi linksom of rechtsom nooit voorbijkomen qua transfersom lijkt mij.

3 juli 2020 om 16:33

Je hebt gelijk natuurlijk, in mijn hoofd is hij altijd Frans maar komt natuurlijk voor Gabon uit.

Havertz er nog bij en je hebt weer twee jonge topspelers waar je nog minimaal 10 jaar mee vooruit kan

3 juli 2020 om 12:25

2? 4 zul jij bedoelen dan. Havertz Sané Nianzou en Nübel (aan hem twijfel ik het meeste)

3 juli 2020 om 12:28

Hoewel Nianzou ongetwijfeld heel talentvol zal zijn, heeft hij natuurlijk veel te weinig laten zien om hem in het lijstje met Havertz en Sane te noenen bij de jonge topspelers waar je nog minimaal 10 jaar vooruit mee kan.

3 juli 2020 om 12:35

Die gaat het wel redden, speelde bij psg ook al erg goed en dat op 18 jarige leeftijd.

Wat een team.. Snelle jongens bij Bayern Meep Meep!

Enorme fan van deze speler. Heel benieuwd hoe snel die weer gaat vlammen.geweldig team heeft Bayern zo met een mix van jong en oud.

45mln betalen voor een nieuwe speler maar verbaasd en boos zijn om het feit dat Willem II twee spelers niet onverzekerd laat voetballen bij de beloftes omdat Bayern de verzekeringspremies niet wil betalen....tja

Ik kan het gewoon niet geloven. Toen ik Sane zag shinen bij City dacht ik echt van jemig, wat hebben wij een topspeler laten weglopen zeg. Ik dacht dat we Sane nooit meer zouden halen, nadat hij zich in de basis vocht. Maar zoals vaker wordt gezegd zeg nooit nooit! Eindelijk hebben we hem dan jong, duits en van absolute wereldniveau. Serge Gnabry/Coman en Sane je kunt geen betere vervangers van Robbery wensen. Nu moeten we echt alles op alles doen om Thiago binnenboord te houden. Goretzka is goed maar niemand brengt wat Thiago brengt. Flair, passes, defensief werk, goals. Als Thiago blijft hebben we de beste ploeg vanbde wereld. Alweer puik werk van Bayern

3 juli 2020 om 19:14

Thiago zal vertrekken. Hij had zich bedacht toen hij op punt stond z'n contract te verlengen. Door z'n blessure heeft Goretzka een serieuze stap voorwaarts gezet.het zal nog een klus worden om Alaba te houden. Bij Alaba gaat het eerder om geld en status binnen de club.

3 juli 2020 om 22:34

Thiago is veel beter dan Goretzka. Is natuurlijk goed dat hij stappen heeft gemaakt, maar Thiago moet je alles voor doen om te behouden. Maar het lijkt er sterk op dat Thiago zelf wil vertrekken. Ik betreur het wel iig.

Das echt een koopje. Dat City hem laat gaan verbaasd me ook wel..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren