GNST
Algemeen
Vrienden (8)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Maandag, 28 januari 2008
 • GNST
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 4.629
 • jaar (--)
 • Utrecht
 • 8
Persoonlijke berichten
14 juni 2010 om 22:55
#6

Hey man ik ben het met je eens wat je zegt.. Deutschland speelde tot nu toe het beste.. zo moet een potentionele wereldkampioen spelen.. Maar het is nog afwachten op Spanje en Brazilie.. en van Portugal verwacht ik dit WK ook veel dat zijn zo mijn 4 Favouriten op de titel..

En wat je zegt over Nederland.. en hun reacties daar ben ik het al helemaal eens met jou ik heb ook een paar discussie gehad met een paar mensen.. Maar je krijgt altijd diezelfde onzin.. en precies zo als jij het ook zegt..

Maar we zullen het wel zien.. ik denk dat ze wel door de groep heen komen maar dat dan in de 1/8 of 1/4 finales einde verhaal is.. (standaard) :P

12 juli 2010 om 21:28
#7

Ik ben al vaak bij wedstrijden van Bayern geweest ja maar heb een seizoenkaart van Borussia Monchengladbach!

14 juli 2010 om 16:56
#8

Hey sorry dat ik zo laat reageer maar ik had wat problemen met het posten op deze site door een of andere Error ging het niet..

Maar wat je zegt over van der Wiel daar ben ik het deels wel mee eens.. hij heeft de potentie om een hele grote te worden maar verdedigend vind ik hem nog vrij zwak.. Dus of het nu een goede zaak is dat Bayern hem haalt het lijkt allemaal wel op een transfer maar of die daadwerkelijk zal komen is nog niet zeker..

Het is een goede speler maar voor 20 miljoen vind ik het wel teveel voor hem.. hij moet zich nog maar eens gaan bewijzen want de de grote landen op het WK was hij niet altijd even top.. en tegen veel grote clubs heeft hij in het verleden ook niet gespeeld..

Als hij al 20 miljoen waar is dan moet een Muller die met zijn 20 jaar vorig jaar door is gebroken.. nu op zijn eerst WK al meteen topscorer is geworden toch wel 10x zoveel kosten..

Ik had dan gehoop op een bedrag + speler van Bayern.. zo''n 13 mil + Braafheid of Pranjic.. maar als je het anders bekijkt ze hebben ook wisselspelers nodig bij Bayern en Pranjic kan op de hele linker kant spelen.. al vind ik dat Bayern nadere oplossingen heeft daarvoor.. maargoed we zullen het nog maar eens moeten zien..

Ze hadden misschien eerder Braafheid + Geld moeten doen want Ajax wou hem een voor Bayern nog kopen.. Dan zou je Lahm op links hebben basis.. en Badstuber / Contento of Pranjic als mogelijke wissels.. al zou ik Badstuber liever Centraal zien maar hij viel me wel tegen op dit Wk.. in tegenstelling tot Muller..

Ik hoop dat ze ook dit of volgend seizoen Khedira halen als vervanger van van Bommel.. Khedira en Schweinsteiger zijn een goede combinatie op het middenveld.. Khedira zou echt een wereldaankoop zijn maar dan ook echt..

Maar we zullen wel zien hoe en wat :)

16 augustus 2010 om 18:31
#10

Hey man.. ja ik ben weer terug van vakantie.. had daar niet overal de beschikking tot internet om hier te reageren.. en als ik dat wel had dan had ik geen tijd om fatsoenlijk discussies te voeren met mensen.. (mocht het tot een discussie komen).. dus daarom heb ik dan ook maar niet al te vaak gereageerd..

Al moet ik zeggen dat ik een aantal keer dingen las.. die mij echt tot het kookpunt brachten maar ik moest me inhouden

Maar nu ben ik er weer vollop bij :P

17 augustus 2010 om 16:37
#11

Haha ja ik zag wel een aantal berichten van jou.. maar nu heb je natuurlijk weer ondersteuning :)

14 oktober 2010 om 23:00
#12

Jaaa inderdaad!! Bayern tot het einde!

15 december 2010 om 23:53
#13

hey,

soms kan ik me gewoon niet inhouden en moet ik wat zeggen, ik weet dat het nutteloze discussies zijn die ik toch niet kan winnen en heeel vaak reageer ik ook niet, alleen soms vind ik dat spelers als schweinsteiger en lahm ook wat meer krediet mogen krijgen ipv alleen robben.

Ach, de meeste volgen bayern niet eens dus eigenlijk zou ik me er niets van moeten aantrekken.

20 december 2010 om 00:08
#14

Haha ja.. Semi gaat af en toe ook zo ver dat je.. het niet meer vol kan houden om niet te reageren op hem.. Kijk maar naar mij... dat heb ik vaak genoeg :)

Maar meestal gaat het echt nergens over.. en na een uren lange discussie denk je van jah waar gaat het nu nog over... tenminste da heb ik soms

En over dat compliment geen probleem zo een opmerking verdiend ook complimenten :)

27 december 2010 om 14:28
#15

Ik las het, je bent goed geinformeerd inderdaad! Goed hoor.

28 december 2010 om 17:24
#16

Hey

Die waarschuwing heb ik gekregen omdat ik volgens VZ te vaak complimenten heb gegeven aan reacties die niet goed beargumenteerd en onderbouwd zijn :s..

Ik persoonlijk vind het belachelijk.. want er worden zoveel complimenten gegeven aan soms nutteloze reacties dan kunnen ze dan complimenten gebeuren ook beter helemaal afschaffen..

Maar verder niks aan de hand :)

29 december 2010 om 19:50
#17

Ja die waarschuwing is omdat die moderator mij daar eerder ooit 1x op aan heeft gesproken.. Nou maar als je ziet hoeveel nutteloze complimenten dan worden uitgedeeld en die dan gewoon blijven staan..

Dan denk je ok ik kan ook hier en daar een compliment uitdelen.. En ik geef het dan ook niet op nutteloze dingen..

Maar meer op de dingen die ik goed vind.. en waar ik het wel mee eens ben.. Maar volgens de moderators is dat weer niet goed..

Zoals ik zeg als het dan zo moet.. schaf het dan af of laat mensen gewoon hun ding doen..

Ik kan dan bijvoorbeeld wel een reactie goed onderbouwd en beargumenteerd vinden.. Maar als de moderator dat niet vind.. dan kan ik daar dus een opmerking over krijgen.. dat is gewoon belachelijk.. maargoed.. hun hebben hun eigen regels wel opgesteld..

Complimenten kun je uitdelen vanaf het moment dat je op 100 punten komt.. moet je wel even in en uitloggen ofzo.. en dan zie je ook zo een sterretje staan bij de berichten die andere plaatsen..

Jij bent er wel bijna :)

Aangepast op 30 december 2010 om 13:10 door Acolinho.

30 december 2010 om 09:07
#18

Ik las je berichtje nu pas.
In eerste instantietoni Kroos absoluut.
Ik vind Müller beter op rechts, of in de spits.
Het is alleen jammer dat wanneer Robben fit is, er een van de 2 op de bank terecht komt.
In dat opzicht zou ik mischien toch voor Müller kiezen.
wat zou jij doen dan?
Gr Rens

Miasanmia

Aangepast op 30 december 2010 om 09:11 door rens1.

30 december 2010 om 13:26
#19

Ik zou liever Kroos op 10 willen zien spelen.. Omdat ik toch vind dat Kroos de man is die bij Bayern wel met een geniale assist kan komen.. Hij heeft naar mijn mening een beter inzicht dan Muller op die positie..

Ik vind Muller meer iets voor de aanval.. Dus eerder rechts/links of spits.. En ik d8 ook dat hij in eerste instantie in de spits zou spelen.. maar Gomez is opeens in vorm.. Dus hem zou ik er dan ook zeker in laten staan

Het wordt dadelijk een lastige keuze als Robben weer fit is.. Muller of Kroos 1 van hun zal wel af moeten vallen.. Wat wel jammer is want die jongens zijn nu goed bezig met hun ontwikkeling etc.. Maar misschien kan van Gaal wel goed rouleren.. Ik zeg ook je moet altijd ook een sterke bank hebben..

Ik denk dan ook dat Muller de voorkeur zal krijgen.. Omdat Kroos nog met die gips zit.. en het is nog niet helemaal duidelijk of hij ook daadwerkelijk mee gaat naar Qatar voor de voorbereiding.. Als hij dat moet laten schieten dan kan hij die basisplaats denk ik wel vergeten..

Ik d8 eerst ook misschien wel Schweini - Kroos centraal.. maar ik vind dat ze beide verdedigend niet echt optimaal zijn.. Beter een echte def. middenvelder naast Schweini.. En ja zoals ik zeg ik hoop Kroos dan ooit op 10 te zien..

Wordt een lastige keuze maar we zullen het wel zien wat van Gaal er van kan maken :)

Wat vind jij?

Aangepast op 30 december 2010 om 15:14 door Acolinho.

6 januari 2011 om 16:40
#20

ouwe moderator!

8 januari 2011 om 20:20
#21

ee tanx man voor je compliment:)

22 januari 2011 om 12:41
#22

Bedankt dat je mijn bijdrage waardeert. Is wel mooi dat je alles van Georgië weet. Mijn voetbalkennis over dat land gaat niet veel verder dan Kinkladze, Arveladze, Kashia, Kaladze, Kobiasjvili en de jonge jongens waar jij twee youtube filmpjes van hebt Kenia en Chanturia. Wie vind je de betere voetballers van Georgië? En lopen er nou nog meer leuke spelers rond die een meerwaarde voor Vitesse kunnen zijn, de jongens die op proef zijn ben ik niet echt van onder de indruk geraakt.

24 januari 2011 om 22:48
#23

Schweinsteiger is gewoon een goede voetballer, bedankt voor je groene rand! :)

25 januari 2011 om 19:19
#24

Ik moet heel eerlijk toegeven dat Schweini niet mijn favoriete speler is, maar als ik hem soms in actie zie, dan valt mijn mond gewoon zowat open. Waarom hemelt iedereen alleen maar Iniesta en Xavi op? Over Cambiasso, Carrick en natuurlijk Bastian Schweinsteiger hoor je natuurlijk weer niemand..

25 januari 2011 om 22:29
#25

Schweinsteiger is voor mij eigenlijk een anti-held. Ik mag hem eigenlijk niet geweldig vinden als Nederlander, maar ik ben wel objectief genoeg om hem een geweldige voetballer te vinden. :) Ik hoop dat Bayern eens tegen Barcelona komt te spelen en dat Schweini het middenveld zal bombaderen met zijn passen en schoten vanuit die positie. Zullen we nog eens zien of de wereld het dan alleen nog maar over Xavi en Iniesta heeft. Natuurlijk zijn Xavi en Iniesta goede voetballers, maar een beetje aandacht voor minstens andere goede voetballers mag ook nog wel een keer.

Ik zie dat je fan bent van Bayern Munchen, zelf probeer ik Ribery een beetje te volgen bij onze Oosterburen. Hoe doet hij het in Beieren eigenlijk?

27 januari 2011 om 21:51
#26

Bedankt voor je informatie man! Alleen jammer dat Ribery er dus weer uit ligt, zo komt ie niet aan spelen toe bij Les Bleus!

2 maart 2011 om 22:28
#27

Haha en ik ben ook heel laat wederom met antwoorden. Vergeet telkens ook eens op mijn eigen profiel te kijken voor de reacties. Ik ga me de komende dagen even richten op de spelers die jij noemde en wat beelden van de spelers te verzamelen. Want ondanks dat ik niet kan bepalen wie Vitesse koopt uit Georgie ik ben wel benieuwd of er Georgische spelers zijn die ons echt sterker maken.. en dan weet ik het beter dan wie dan ook haha. Lijkt me handig om verder contact via PB te hebben zodat ik je bericht eerder zie. Jij hoort snel van me, mijn interesse heb je gewekt met je kennis.

24 mei 2011 om 22:19
#28

Leuk om eens te lezen dat er meer Ribery fans zijn op voetbalzone, heel veel mensen zullen het hier oneens mee zijn maar ik denk dat Ribery belangrijker is voor Bayern dan Robben. Robben heeft een geweldige individuele actie en scoort voor een buitenspeler erg vaak maar Ribery heeft gewoon het vermogen om een team beter te laten spelen en er zijn maar weinig spelers die dat kunnen.

5 juni 2011 om 00:46
#29

Hoi hoi, bij deze wou ik je even bedanken voor het compliment dat jij mij vanavond gaf.
Fijn weekend nog

20 juli 2011 om 12:15
#30

Bedankt voor het compliment, mensen onderschatten Ribery echt gruwelijk. Hoop dat hij dit seizoen blessure vrij blijft en weer lekker vanouds gaat schitteren.

21 juli 2011 om 12:04
#31

Bedankt voor je complimentje:)!
Toch jammer dat hij weer verwijderd is...

28 januari 2012 om 00:48
#32

Je valt stil, waar blijven de groene randjes!

11 oktober 2012 om 15:46
#33

ey ben je Georgiër.

2 december 2013 om 12:06
#34

http://m.soccernews.nl/news/95405/ballack:_nederla...

3 februari 2014 om 01:53
#35

Eey ben je wel 100 maat. Dus Real moet Ronaldo niet dankbaar zijn, omdat ze nog geen La Decima hebben gewonnen? Je bent heel hard op je achterhoofd gevallen. Ben je gefrustreerd, omdat Ronaldo dik en dik verdiend de gouden bal heeft gewonnen boven het overhyped en zelfoverschatte ventje van een Ribery. Ga eens heel gauw een fiets kopen jij. Ronaldo de beste speler van de wereld en zal bij ieder team van de wereld de beste zijn. Ronaldo is zelfs 1 van de beste spelers aller tijden. Jij bent typisch zo een jongetje dat jaloers is op hem. 1 gouden tip. Je moet een keer naar Ronaldo kijken met in je gedachte dat het een onbekende nieuwe speler is. Je gaat denken wtf wat is die nieuwe speler buitenaards goed.

17 maart 2014 om 23:03
#36

Ook al heb ik niks met Bayern, je bent wel een van de weinigen met Bundesliga verstand!

25 maart 2014 om 22:06
#37

Gefeliciteerd met de titel!
Verdiend!

25 maart 2014 om 22:06
#38

Gefeliciteerd met de titel!
Verdiend!

27 maart 2014 om 23:00
#39

Bezoek jij ook wel eens Duitse wedstrijden? En zo ja weet jij wat er dan bedoelt wordt met Stehplatz Gäste? Zit je dan in het thuis of uit vak of is dat gemixt? Alvast bedankt.

28 maart 2014 om 16:59
#40

Oke bedankt

4 juni 2014 om 21:15
#41

Hallo, vraagje wat betreft Can. Kijk nooit naar Leverkussen, maar wat voor type speler is dit? Lees overal dat hij een beetje op Ballack lijkt. Denk dat jij hem wel kent als speler

6 juni 2014 om 20:53
#42

Klinkt veelbelovend! Dank je voor je info

19 juni 2014 om 18:28
#43

Hoe lang denk je dat Muller en Kroos eigenlijk blijven? Volgend jaar zie ik zoiets voor me. Mits dat gebeurd denk je dat ze nog zullen blijven ookal zijn het jongens van de club.

9 juli 2014 om 11:20
#44

Wat denk je van aankomend seizoen in de Buli? Wordt het weer een heerschappij van Bayern Munchen of maken Bvb, Bayer 04 ed ook een kans?

14 juli 2014 om 00:14
#45

Mweh, maakt toch niet uit, met de finale in je hoofd had je wel belangrijkere vooruitzichten, allereerst gefeliciteerd, helemaal terecht

Ikzelf verwacht inderdaad ook dat Bayern op de eerste plek eindigt, al hoop ik nu wel op een beetje meer spanning dan afgelopen seizoen, want dat werd op den duur ook flauw(naar mijn mening :))

Verder zet ik BVB op 2. Alweer. Een hele goede ploeg, maar ik weet niet zeker hoe goed Cero het gaat doen als vervanger van held Lewa. Daar gaan jullie nog heel veel plezier aan beleven.

Dan gaat plek drie denk ik tussen Vfl, S04 en B04. Ik weet het echt niet, in alle drie zit zoveel potentie. VFL met de Bruyne, S04 met Draxler en B04 met Calhanoglu als dirigent, dat kan smullen worden.

Zelf ben ik voor Mainz, ik hoop dat wij weer Europees gaan halen, maar ik verwacht een plek 10-12, en daar ben ik wel tevreden mee, mooie plek

20 juli 2014 om 23:36
#46

Met jou kan ik goed discussiëren. ;) )

15 december 2014 om 17:42
#47

He makker! Hoe gaat het?

Wat vind je van de loting ? Jullie hebben lekker geloot vind ik.

Benatia past zich overigens vrij goed aan, vind je niet ? Had een slippertje tegen City, maar pakt het over het algemeen goed op. Jullie verdediging is echt fraude haha. Bernat, Lahm, Martinez, Benatia, Boateng. Dante en Badstuber in de mindere mate. Alhoewel Badstuber voor zijn blessure nog best goed speelde.

Jullie raken steeds meer ingespeeld, echt een tof team om naar te kijken man.

10 mei 2016 om 19:33
#48

Beste,

ik ga mijn reactie maar op je profiel plaatsen want als ik het in het artikel plaats wordt het binnen de 5 minuten verwijderd omdat kritiek niet mag op het forum.

Ze verwijderen je reactie dan ogenblikkelijk en verwijzen je door naar [email protected] of hoe het emailadres ook noemt maar als je daar een mail naar toe stuurt, wimpelen ze je simpel af, als ze überhaupt een antwoord geven, wat niet altijd gebeurt.

Wat ik dus wou zeggen is dat ze deze transfersom van 80 miljoen zullen blijven gebruiken, bij onder andere Martial was het ook al zo. Verschillende leden, waaronder ik, wezen voetbalzone op haar fout maar men blijft stug de 80 miljoen gebruiken.

Soms vraag ik me af of ze eigenlijk niet van slechte wil zijn en dit expres doen (in elk artikel staat er wel een typfout of een inhoudelijke fout) om extra reacties uit te lokken. Want ongeveer elke betrouwbare bron zegt 45, men moet toch al lang hebben ingezien dat het 45 is?

2 juli 2016 om 22:53
#49

Grappig hoe jij wordt aangevallen op deze site omdat je feiten brengt over verschillende spelers bij Dortmund, echt belachelijk die positiviteit rondom Mkhitaryan. Laat ze vooral ook niks weten van Reus zijn periode bij Monchengladbach.

15 maart 2022 om 19:06
#50

Haha heb je die sneer gezien van Muller op facebook naar Paris wat een baas

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren