Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Europese exit drukt Ten Hag verder in het moeras bij Manchester United

Laatste update:

Voor Manchester United is het Europese seizoen vroegtijdig ten einde gekomen. De ploeg van Erik ten Hag wist in eigen huis niet te winnen van Bayern München en is daardoor als vierde geëindigd in Groep A. De Duitse recordkampioen zegevierde door een treffer van Kingsley Coman met 0-1. Bayern en Kopenhagen, dat thuis won van Galatasaray, stoten door naar de achtste finales.

Manchester United - Bayern München 0-1
Ten Hag had het met zijn ploeg niet meer in eigen hand bij het ingaan van de laatste groepsfasewedstrijd. Alleen bij een overwinning op Bayern en een gelijkspel bij Kopenhagen - Galatasaray zou de volgende ronde in de Champions League een feit zijn.

Basisplaatsen waren er onder meer voor Raphaël Varane, Antony en Rasmus Højlund, terwijl bij Bayern Noussair Mazraoui mocht starten. Het eerste gevaar kwam van de bezoekers, toen Harry Kane doorbrak aan de rechterkant en de bal voortrok, maar Leroy Sané net niet bereikte.

Ook bij de twee mogelijkheid aan Duitse zijde was Kane betrokken. Ditmaal produceerde hij een schot vanaf de rand van de zestien. André Onana had er goed het zicht op en keerde de inzet van de Engelsman. United kwam er nauwelijks gevaarlijk uit en zag op slag van rust Harry Maguire uitvallen met een liesblessure.

In de tweede helft drong United meer en meer aan en kreeg Bruno Fernandes een opgelegde mogelijkheid om de score te openen. Zijn schot op aangeven van Aaron Wan-Bissaka ging echter huizenhoog over. Niet veel later schoot hij naast nadat hij Joshua Kimmich de bal had ontfutseld.

Het doek viel definitief voor United toen Coman twintig minuten de ban brak. De Fransman stond aan het einde van een prachtige Bayern-aanval en had de hoek voor het uitkiezen. Ten Hag probeerde het tij daarna nog wel te keren met een aantal aanvallende wissels, maar zag aan de stand niets veranderen.

FC Kopenhagen - Galatasaray 1-0
Kopenhagen en Galatasaray wisten op voorhand dat de winnaar van hun onderlinge duel zich zou plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. Beide ploegen hadden in de eerste vijf speelrondes vijf punten verzameld.

Bij de thuisploeg verscheen voormalig Feyenoorder Kevin Diks aan de aftrap. Bij Galatasaray was er geen basisplaats voor Hakim Ziyech. Met Angeliño en Davinson Sanchez verschenen wel twee andere spelers met een Eredivisie-verleden in de startopstelling.

Het eerste gevaar van de wedstrijd kwam van de thuisploeg. Peter Ankersen ontving de bal in de vijandelijke zestien en produceerde een schot, maar zag zijn inzet ruim naast gaan. Galatasaray had daar weinig tegen in te brengen en werd in het eerste bedrijf nauwelijks gevaarlijk.

Na een klein uur spelen werd het geduld van Kopenhagen beloond met de openingstreffer. Op aangeven van Elias Achouri kon Lukas Lerager van dichtbij afronden. Galatasaray probeerde wel de gelijkmaker te produceren, bracht onder meer Ziyech en Dries Mertens binnen de lijnen, maar slaagde daar niet in. Doelpuntenmaker Lerager haalde het einde van de wedstrijd niet door een indirecte rode kaart.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Off topic: wat is de reden dat de ranglijst en het balbezit niet meer te zien zijn bij de wedstrijden? Vond dat altijd een hele waardevolle toevoeging.

12 december 2023 om 22:59

Ja ik baal daar ook van.. moet dan andere apps gebruiken daarvoor terwijl ik vz het liefst gebruik..

12 december 2023 om 23:06

Precies, ben ondertussen ook echt al ontelbaar vaak naar onderen gescrolld bij de wedstrijden uit automatisme.

13 december 2023 om 01:53

Ziyech kan veel beter dan gala. Moet snel naar een ander club gaan.

12 december 2023 om 23:01

Inderdaad echt zwaar irritant. Is dit bij iedereen of is dit een bug op de iPhone?

12 december 2023 om 23:02

Op android is het ook. Ik kan ook de persoonlijke statistieken niet meer zien. Hopelijk wordt dat snel gefixt

12 december 2023 om 23:05

@fc_mrdn

Nee hoor heb ik zelf ook op mijn iphone 15, wel heel jammer dat het weg is was heel toevoegend.

12 december 2023 om 23:01

Ja zo vervelend. Ik moest livescore ernaast houden

12 december 2023 om 23:12

Ja hier hetzelfde. Overzicht van gespeelde wedstrijden per club is ook helemaal anders.. vind het persoonlijk een stuk minder hoe dat nu is

13 december 2023 om 00:44

Livescore is naar mijn mening sowieso de meest betrouwbare app voor statistieken. Gebruik ik al jaren. Kan niks aan tippen

13 december 2023 om 09:07

Ik kan FotMob van harte aanraden. Minder ads dan Livescore en heel veel statistieken.

12 december 2023 om 23:11

Ja topscorers bij competities zie ik ook niet meer. Wellicht een bug of met een update niet goed gegaan

12 december 2023 om 23:33

Wanneer je op een speler klikt zie je nu ook minder info dan voorheen, voorgaande clubs etc, foetsie.

12 december 2023 om 23:39

Loopbaanoverzicht kan je ook niet meer zien..

13 december 2023 om 08:47

Voetbalzone gebruikt de gegevens van Soccerway. Daar is het ook allemaal weg. Ligt dus niet direct aan Voetbalzone. Hopelijk komt het snel terug want ik stoor me er ook heel erg aan en gebruikte al die gegevens vaak (zocht ook vaak spelers stats op).

13 december 2023 om 12:40

Dan wordt het eens tijd dat VZ overstapt naar Fotmob. Zoals CPirlo hierboven aangeeft kan ik iedereen dit ook aanraden. Zeer gedetaileerde app voor voetbal over de hele wereld.

12 december 2023 om 23:02

Lijkt mij ook. Laatste in een groep met Gala en Kopenhagen. Werkelijk schandalig. 10 Hag staat morgen op straat.

12 december 2023 om 23:18

Ik zou er niet op wedden. Ik zou heel verrast zijn als hij er nu uitvliegt.

12 december 2023 om 23:25

Ik gok na de verliespartij tegen Liverpool pas.

13 december 2023 om 12:42

Zal je net zien dat ze die gewoon winnen en blijft ie weer 2 wedstrijden langer op zijn plek.

12 december 2023 om 23:32

Laten we hopen van niet. ETH verdiend dit seizoen af te maken. Als hij slaagt om 4de te eindigen mag hij gewoon nog verder doen. Wel moet hij transferzaken best aan andere over laten. Met wat geduld maakt hij van Manu weer een titelkandidaat. Never doubt ETH, ze gaan niemand beter kunnen vinden.

13 december 2023 om 00:00

Hij verdiend het mijn inziens zijn premie te pakken en te vertrekken naar een club met fatsoenlijk beleid..

Er zit nul competentie in Utd, geen beleid. Het is laat de manager het maar uitzoeken, en als dat niet werkt slachtofferen we die om zelf maar te overleven. Waar zijn je algemeen directeur, sportief directeur, technisch directeur en hoofd scouting allemaal wanneer het elftal samengesteld moet worden?

Je hebt een voorhoede die in 16 competitie wedstrijden gecombineerd 3 (!) doelpunten maakt. Het mag met dit elftal, helemaal met de blessures, nog een godswonder heten dat je nog rond clubs als Newcastle en Spurs staat. Een ellendig zooitje is het.

13 december 2023 om 07:56

Hilarisch hoe je na zo’n wanprestatie niet durft te wijzen naar ten Hag. Ten Hag heeft zijn eigen team samen kunnen stellen en bakt er gewoon weinig van.

Leuk dat je wijst naar de voorhoede waar ten Hag Antony en Hojlund van wou. Samen 180 miljoen.

13 december 2023 om 11:25

Bij Antony heeft hij zeker weten vinger in de pap. Bij Hojlund niet zozeer, United had vrijwel geen opties (ze hadden natuurlijk het liefst ene Osimhen, maar dat is te duur) en een coach gaat openlijk op een conferentie niet zeggen dat hij een speler liever niet ziet komen. Bedragen die betaald zijn, is gewoon absurd, en dat kan je Erik sowieso niet verwijten. Zelfde geldt voor Mount, omdat Erik openlijk heeft gezegd dat hij Mount graag erbij heeft, denkt iedereen dat het zijn aankoop is. Flauwekul natuurlijk.

Mentaliteit bij United is op paar spelers na, matig. Zelfde geldt bij koekenbakkers in management en de eigenaren. Dat in combinatie met alle blessures, verklaart het seizoen van United. Niet te vergeten dat scheidsrechter heel erg inconsistent zijn. In de CL hebben ze aardig gespeeld, maar liggen ze voornamelijk door individuele fouten eruit.

13 december 2023 om 12:47

Ene Harry Kane was voor de juiste prijs op te halen bij de Spurs. Maar Ten Hag wou liever Hojlund en eerder 100 miljoen voor Antony uitgegeven. De mogelijkheden waren er die ze niet hebben benut op de transfermarkt.

13 december 2023 om 12:47

Helemaal mee eens, schijnbaar is elke vorm van kritiek op ETH not done. Want het beleid is niet goed, en ze laten de arme man maar aan z'n lot over. Vergeten er wel even bij te vertellen dat ie zo'n 350 miljoen heeft uitgegeven aan spelers die niet goed genoeg zijn. En 4e worden in een poule met Kopenhagen en Galatasaray is op geen enkele manier goed te praten, zeker niet gezien het budget en de status van Man Utd.

13 december 2023 om 13:45

Lionpa76 als jij daadwerkelijk denkt dat Levy, Kane aan directe concurrentie voor 100 miljoen zou verkopen, heb je er ook niet veel kaas van gegeten.

Schandalige CL seizoen zeg van United. Bizar dat je Kopenhagen 2e laat worden en ook nog is 15 goals incasseert in 6 wedstrijden. Deze wedstrijd was op zich redelijk qua spel. Maar ze creã«ren weer maar 1 schot op doel. Een repeterend verhaal is dat, na die goal, de koppies weer allemaal naar beneden gaan. Dat zegt genoeg over hoe slecht de mentaliteit is bij United. Logisch dat ze ook niet kunnen winnen van Galatasaray en laatst ook een voorsprong verspilde tegen Kopenhagen. Tja en nu moet Ten Hag naar Anfield...



12 december 2023 om 23:01

Gewoon laten liggen uit tegen Kopenhagen door onterechte rode kaart. Het geluk was er gewoon totaal niet voor Man Utd deze CL campagne.

12 december 2023 om 23:04

Geluk zou je als United zijnde in een poule als deze helemaal niet nodig moeten hebben. Hadden toch ook echt meer moeten brengen om aanspraak te maken om Europees te overwinteren dus moeten toch vooral de hand in eigen boezem steken.

12 december 2023 om 23:04

Slecht spel, 4 penalty's tegen in eerste 4 wedstrijden + 2 rode kaarten + blunders van Onana. Korte samenvatting van onze CL campagne..

13 december 2023 om 12:50

Geluk? Het is potverdorie Man United man. Die zouden tegen sommige tegenstanders geen geluk moeten nodig hebben met een peperdure selectie waar met regelmaat met miljoenen wordt gesmeten.

12 december 2023 om 23:02

Denk niet dat ie zelf nog naar Anfield hoeft.

Gatverdamme, Bayern speelde op 50% en we hebben Neuer geen enkele keer aan het werk gezet. Moet je daarna iets gaan forceren, kom je aanzetten met Pellistri en Hannibal. Dit United had het nooit mogen weggeven tegen Kopenhagen en Galatasaray (2x), niet dat ze iets te zoeken hebben in die laatste 16 maargoed..

12 december 2023 om 23:08

Europa League had United prima een rol kunnen spelen en ook moeten halen op basis van de CL wedstrijden tegen Kopenhagen en Galatasaray, maar ja, die tegendoelpunten, dan houdt het op.

12 december 2023 om 23:12

Dit United is volledig afhankelijk van werklust. Daar compenseert het nog veel mee, maar de visie van Ten Hag en de aanwezige kwaliteiten daarvoor werken niet met elkaar, het aankoopbeleid om dat wel te bewerkstelligen is er totaal niet (waarbij ook Ten Hag natuurlijk niet vrijuit gaat) en er stond al geen gebalanceerde ploeg voor hij er kwam. Enkel geld en inzet houden United nog in de buurt van die top 4.

12 december 2023 om 23:15

Dit Bayern was te pakken, maar zoals je zelf al aangeeft hebben ze het al in vroege stage laten liggen. Jammer, gewoon compleet geen Europees voetbal meer.

Verder vond ik alle Franse jongens op het veld goed spelen. Vooral Upamecano krijgt veel kritiek hier maar was gewoon puik vandaag.
Ook begrijp ik niet waarom Varane niet meer speelt? Speelde een goede pot vanavond.

Een verdiende overwinning voor FCK. De tegenstander voetbalde alleen maar de laatste 10 minuten, de rest van de wedstrijd niet gezien. En dat ondanks de scheidsrechter die duidelijk op de hand was van de tegenstander. Gefeliciteerd FCK, die volgens sommige hier nu een van de beste Europese ploegen is .

12 december 2023 om 23:04

Bedoel je FC Kopenhagen? Weet niet welke pot jij heb zitten kijken, maar GS was vandaag overduidelijk de betere ploeg, by far zelfs.

12 december 2023 om 23:09

De betere ploeg? Kopenhagen speelde duidelijk voor een gelijkspel en gaf nauwelijks iets weg.

12 december 2023 om 23:16

GS kon helemaal niks creëren. Al die voorzetten allemaal uit wanhoop. Geen enkele uitgespeelde kans. Je gaat toch niet ballen de pot in gooien tegen een kopsterke Kopenhagen die moet je juist voetballend uit elkaar spelen. En niet wisselen in de rust was een blunder van Buruk. Kopenhagen was beter, speelde met meer intensiteit en won elke 2e bal. Verdient gewonnen.

13 december 2023 om 00:54

GS had een xG van 1.92, FCK’s xG was 1.37. Tuurlijk speelde FCK voor een gelijkspel, dat zag je ook aan het balbezit, GS had namelijk 63% balbezit. FCK voerde haar verdedigende taken goed uit, maar om te stellen dat de overwinning verdiend was, de statistieken wijzen meer richting GS.

12 december 2023 om 23:05

Kopenhagen In ieder geval aantoonbaar beter dan de teams die onder hen zijn geëindigd in hun poule. En ze zijn in de CL ook verder gekomen dan teams die wel geacht worden bij de beste teams van Europa te horen. Dus hoe dan ook: puike prestatie.

12 december 2023 om 23:08

Ik vind het wel leuk dat Kopenhagen door is. Volgensmij was de laatste keer met een zeker Grønkjær!

13 december 2023 om 08:04

Gronkjaer ja? Jeetjes, toen was de CL beker nog van steen 😀

12 december 2023 om 23:16

@herlev

Een verdiende overwinning?

Tuurlijk mag je blij zijn dat Kopenhagen is doorgegaan met dit lelijke mourinho achtige voetbal is dat niet verdient. Kopenhagen heeft heel de wedstrijd op de counter zitten spelen en de bus zitten parkeren?

Scheidsrechter heeft een goede wedstrijd gefloten en Okan Buruk die niet snapt als de tegenstander op de counter speelt en jij als team zijnde op de hoge bal dat je dan een Ziyech nodig hebt en een sterke spits (Bakambu).

Stop met je provocerend gedrag geld ook voor Ziggo sport wat een walgelijke commentator gelijk opgezegd.

12 december 2023 om 23:33



Iedere ploeg speelt zoals ze zelf denken het beste resultaat te kunnen behalen. Er niet niets mis met verdedigend voetbal en/of dat ze daarmee het niet zouden verdienen iets wat overigens volkomen onbelangrijk is in het betaalde voetbal.

Winnen en doorgaan is waar het om gaat, hoe komt op de tweede plaats Imho.

12 december 2023 om 23:45

Verdient doorgaan op basis van dit spel van vandaag vindt ik een beetje te.

Tuurlijk heb je gelijk in het draait niet om mooi voetbal maar om het resultaat.

Wat Kopenhagen vandaag heeft laten zien is niet verdient als jij op het hoogste toneel met een walgelijk anti voetbal komt aanzetten vind ik dat jij het niet verdient, omdat jij laat zien dat je het niveau eigenlijk niet aankan en op deze manier probeert en wint.

Dat is ook wat de coach van Kopenhagen heeft gezegd Gala speelt en heeft een beter team als Kopenhagen dus gaan we lekker antivoetballen.

Desalniettemin gaat het om de punten maar verdient is een paar stappen hoger.

13 december 2023 om 07:40

Hoe kan je boos zijn dat kopenhagen de bus parkeert? Gala moet zo een wedstrijd ten alle tijden winnen. Je hebt twee keer niet van ze gewonnen dit seizoen. In de thuiswedstrijd had je zelfs mazzel. Succes in de Europa League

12 december 2023 om 23:42

Kopenhagen heeft zijn plan uitgevoerd en uitgespeeld. Gala was zwak en ik wil je als Gala fan feliciteren met de overwinning en buit die jullie hebben gemaakt. Wellicht een outsider die wat sfeer brengt in de CL.

12 december 2023 om 23:49

Beetje stom provoceren is dit, vind je ook niet? Meeste Gala supporters hier zijn sportief genoeg om de felicitaties te geven aan Kopenhagen.

Gala had meer dan 20 schoten, bijna 2xG terwijl FCK net boven de 1 zit, en ruim 64% balbezit. Hoe bedoel je amper gevoetbald?
Ik gun het FCK van harte als Gala-supporter, maar jouw reactie slaat werkelijk waar nergens op.

Tja. Wat een prachtige dubbel klapper met united en gala er uit. Zat Kopenhagen achteraf dan gewoon in een gemakkelijke poule?

12 december 2023 om 23:12

Natuurlijk was het geen wereldpoule, maar de poules waarin Feyenoord en PSV zitten zijn dat ook niet. De poule met City en Leipzig is dat ook niet. Maar dat United hier 4e eindigt is wel een blamage te noemen.

12 december 2023 om 23:23

En wat te denken van de poule van Barca. Alleen de poule van Dortmund is echt sterk.

hahah shit united... bij tottenham en aston villa zie je tenminste een lijn van spel..

Alleen maar goed als Galatasaray zijnde dat we naar de Europa League zijn geknikkerd, anders had je volgende ronde sowieso niet overleefd, CL is een maatje te groot voor GS momenteel.

12 december 2023 om 23:13

Wat is daar goed aan? Deze wedstrijd kost je gewoon 30~ mln. Dacht dat CL het doel was na al dure spelers.

12 december 2023 om 23:31

Als we de Europa League pakken zit je ook goed, minimaal halve finale/finale, iedereen met gezond verstand wist ook dat GS niet ver zou komen ondanks de dure spelers, kom je City of Madrid tegen in de laatste 16 dan kun je sowieso doei zeggen.

12 december 2023 om 23:36

Met dit spel liggen we volgende ronde er gewoon uit ook in de EL

12 december 2023 om 23:38

Datzelfde gebeurd Galatasaray wanneer ze na de tussenronde Liverpool treffen ... 😎

13 december 2023 om 00:00

Shevanr7, halve finale/finale is wel heel optimistisch. Als je geen gerichte aankopen doet in januari, mag je de kwartfinale zelfs op je buik schrijven.

13 december 2023 om 15:29

Niemand geeft iets om de Europa League. Ik was zelfs vergeten tegen wie Sevilla de finale speelde vorig seizoen. Financieel brengt het ook weinig op.

Een ploeg met dit salarisplafond moet Kopenhagen gewoon kunnen verslaan. Zoals ik al vaker aangaf, is het bestuur zwaar gebuisd voor afgelopen transferzomer.

Kopenhagen heeft het meer verdiend dan Galatasaray. Jammer. Galatasaray is niet effectief omgegaan met de reuze mogelijkheden, over de hele CL-bal gezien. Wel moet ik vermelden dat Bayern in de voorlaatste ronde de tweede plek heeft “gegund” (lees: verkocht) aan Kopenhagen. Ze hebben hun sportieve plicht niet gedaan en hebben niet alles gegeven tegen Kopenhagen. Je kan als Bayern zijnde niet alles winnen en tegen Kopenhagen met de handrem spelen. Walgelijk, ik hoop dat Bayern er z.s.m uit gaat.

12 december 2023 om 23:05

Slechte verliezer om Bayern hiervan te betichten.

12 december 2023 om 23:09

En jij moraalridder? Ik geef aan dat Kopenhagen het meer heeft verdiend. Het gaat erom dat Bayern haar sportieve plicht niet heeft gedaan. Lekker de roulatie ingaan, terwijl je als Bayern zijnde aan je stand verplicht bent om in Allianz Arena te winnen van Kopenhagen.

12 december 2023 om 23:15

Je zegt dat ze de wedstrijd hebben verkocht aan Kopenhagen. Je bent toch compleet van de zotte als je dat beweert?

12 december 2023 om 23:16

Welkom in de voetbalwereld, waar teams rouleren omdat ze veel wedstrijden moeten spelen. Sportieve plicht... je moet gewoon winnen van Kopenhagen en niet zo zeuren.

12 december 2023 om 23:20

Ah het ligt aan het ‘rouleren’ alsof Bayern een topploeg is uit Roemenie met alle respect.

Nee Bayern heeft het weggegeven aan Kopenhagen.

Dat terzijde Gala had het zelf in de hand maar verprutst het weer door o.a. Okan Buruk die tactisch nog erger is dan Fatih Terim

12 december 2023 om 23:23

Erg veel dank dat je mij na 33 levensjaren introduceert in de voetbalwereld. Zonder jouw inbreng zou ik er niet in komen. Nogmaals, neem de moeite om mijn reactie te begrijpen. Ik geef aan dat Kopenhagen over het algemeen heeft verdiend om te overwinteren binnen de CL, maaar… Een club van Bayern’s kaliber knalt in zulke poules 18 punten erdoor heen. Dan ga je uitgerekend tegen Kopenhagen thuis op de handrem. Dan ben je laf en voldoe je niet aan je sportieve plicht. Blijkbaar heb je dan andere prioriteiten en help je Kopenhagen om in de laatste wedstrijd tactischer te voetballen. Wat snap je niet aan mijn verhaal?

13 december 2023 om 00:06

Je kan wel zeggen dat Kopenhagen het verdiend, maar door te zeggen dat Bayern de wedstrijd heeft verkocht bagatelliseer je de prestatie van Kopenhagen.

Als ze met de handrem tegen GS hadden gespeeld en Kopenhagen eruit had gelegen, had je het dan ook zo gezien? Nee, alleen omdat je aan het kortste eind trekt nu.

Hand in eigen boezem steken en door.

13 december 2023 om 14:19

Tuurlijk is het rouleren. Bayern heeft een van de smalste selecties in de CL!

12 december 2023 om 23:07

Nu niet lopen zeuren op Bayern he. Wij hadden in de eerste wedstrijd de boel moeten klaren tegen Kopenhagen thuis en wees blij dat ze tegen ManU WEL hun sportieve plicht hebben gedaan

12 december 2023 om 23:11

Als je zo bekijkt, had Manchester de klus ook moeten klaren tegen ons. Ik geef aan dat Bayern de gokwereld heeft verrijkt met dat ene gelijkspel. Geloof mij, als Manchester een klein beetje stootkracht had, lagen wij vandaag te janken omdat we als vierde zouden eindigen.

12 december 2023 om 23:14

Ja die laatste 10 min is nog steeds een horrorscenario haha, maar bekijk het zo: doel was Europees overwinteren en dat hebben wij netjes gedaan.

12 december 2023 om 23:08

Haha wat?

12 december 2023 om 23:11

triestige reactie. Galatasaray had de vandaag de kans gekregen om zelf door te stoten. FC Kopenhagen deed het eenmaal beter.

12 december 2023 om 23:12

Dat geef ik aan, wat is je punt? Als je mijn reactie leest, begin ik met het feit dat Kopenhagen het meer heeft verdiend. Mijn punt is dat Bayern niet vrijuit ging in Allianz Arena tegen Kopenhagen.

13 december 2023 om 01:10

Bayern bepaald lekker zelf wat ze doen. Niet huilen

13 december 2023 om 19:35

het gaat over jouw bewering dat Bayern een cadeau had uitgedeeld aan Kopenhagen. Het heeft geen nut om te wijzen naar derden.

13 december 2023 om 00:35

Ze hebben wel hun 'plicht' gedaan om van Man Utd te winnen, anders was GS als laatste geëindigd en uitgeschakeld. Verder, probeer je eigen boontjes te doppen.

13 december 2023 om 13:00

Dan had Gala zijn wedstrijden maar moeten winnen ipv hopen op de zogenaamde plicht van Bayern. Een club hoeft zich toch niet met andere teams bezig te houden joh. Moet niet gekker worden. Alsof Gala met zijn basis en belangrijkste spelers risico zou nemen als je zo goed als zeker door bent.

Beetje een zielloos team leek het. Had geen enkel idee dat Gala hier ging winnen. Na 60 min alles via Ziyech die nog voor de meeste dreiging zorgde. Jammer dat ze eruit liggen, maar als je niet van Kopenhagen wint heb je ook niks te zoeken in de volgende ronde.

Tja, als je het laat afhangen op een winst op Bayern in speelronde 6 en een gelijkspel bij de andere wedstrijd, dan had je ook maar een zeer kleine kans. United vierde in deze pot is echt wel een trieste bedoeling, ondanks dat je best wel wat blessuregevallen hebt.

Verder echt fantastisch voor Kopenhagen! Hebben een paar hele leuke spelers lopen zoals Jelert en supertalent Roony (bank deze pot). Mooie club ook.

Een dodelijk effectief lesje voetbal gekregen van Kopenhagen vandaag, zij gaan dan ook verdiend door. Als je je kansen in de eerste wedstrijd niet afmaakt (Kerem), dan moet je dus in -2 graden de 3 punten binnen zien te krijgen. Dikke doei. Ziyech heel goed, je merkte gelijk dat we beter begonnen te spelen maar Kopenhagen heeft werkelijk als vikings verdedigd. Ik hoop dat ze ver komen in de CL, wat een strijders. Ik tekende sowieso voor de EL toen de groep bekend werd, dus erg teleurgesteld ben ik ook weer niet.

Bayern Munchen voor de 40e (!) keer op rij ongeslagen in de poule fase van de Champions League!

12 december 2023 om 23:11

Wat??? Is dat serieus haha? Dat is wel een hele bizarre statistiek!

12 december 2023 om 23:15

laatste keer dat ze verloren in de poulefase was in september 2017, uit bij PSG, 3-0 en niet lang daarna werd Ancelotti ontslagen

12 december 2023 om 23:17

Klopt in seizoen 17/18 voor het laatst een wedstrijd in de poulefase verloren. Echt bizar goede statistieken.

Probleem is, ik heb gewoon moeite met de managers nog de schuld te geven bij Manu, zelfs de beste managers krijgen het niet aan de draai daar, het maakt niet uit wie je voor de ploeg zet. Van gaal, mourinho en alles wat daar tussen heeft gezeten het wilt gewoon maar niet lukken. Bestuur helpt ook niet mee met de gewenste transfers die de managers willen, maar ik heb toch het vermoeden dat daar een aantal zeer verwende pleuris joggies zitten die doen wat ze willen en zo niet gelijk op de teentjes getrapt zijn. Manu was altijd het ploegje dat ik volgde maar voor m'n eigen gesteldheid skip ik regelmatig wedstrijden, het is gewoon niet leuk meer.

12 december 2023 om 23:41

United moet gewoon op de schop alles schoonwassen en uitdrogen.

Er moeten koppen vallen en keer op keer komt United aanzetten met transfers die niet overeenkomen met de ambities.

Wat United na Ferguson heeft laten zien is te triest voor woorden.

Ten Hag dacht ff een kopie van Ajax te maken bij United maar zo werkt het niet.

13 december 2023 om 12:48

Ik denk dat er meer dan genoeg managers zijn die het beter zouden doen. De vrijheid die ten hag krijgt zouden wel meer managers willen. Als je echter kiest voor matige spelers dan gaat het nooit werken.

Ten Hag is klaar, hoewel de spelers ook bizar slecht kunnen voetballen is er gewoon geen tactiek om een wedstrijd te winnen. Er is 0 voetballend initiatief en 0 inzet om iets te bereiken. Duidelijk dat Ten Hag zijn missie is gefaald en dat een nieuwe coach voor een impuls zal moeten zorgen.

Prachtig dat Kopenhagen door is. Ik gunde de Denen het veel meer dan Galatasaray en Man Utd die volgens mij totaal in de illusie waren dat ze met elkaar gingen uitmaken wie 2de zou gaan worden. Tenminste als ik de supporters op social media moet geloven. Kopenhagen is aan de voorkant totaal onderschat door iedereen en het is gewoon een geweldige prestatie om uit deze zware poule door te komen. Ben benieuwd of Ten Hag de kerst nog haalt. Nog 2 weken overleven voor hem.

En ze hadden Ronaldo niet meer nodig? Nou ik zie het hoor. Mentaal is Man U echt compleet aan het wegzakken naar een diepe ondergrens. Lachwekkend slecht dat je niet eens in deze groep kan overleven! Ten Hag's laatste dagen zijn ingegaan ben ik bang.

12 december 2023 om 23:06

Was met Ronaldo ook niet veel beter geweest. Met Ronaldo waren ze volgens mij buiten de top 4 geëindigd.

12 december 2023 om 23:07

En met Ronaldo gingen ze ook, 100% door ronaldo, door naar de laatste 16. In dat jaar van Ronaldo haalde liverpool nog de finale van de cl, en was chelsea een goede ploeg. Ligt iets genuanceerder. Al met al, lekker deze karma voor wannabe guardiola ten hag. Snel de laan uit ermee.

12 december 2023 om 23:26

100% door Ronaldo? Dus eigenlijk had hij het zonder z'n 10 medespelers ook gered?

12 december 2023 om 23:38

Dat is niet hetzelfde. Dat wil zeggen dat ze zonder CR met een andere 11e speler 100 niet door waren. Of dat klopt is een andere discussie.

Al is er wel een argument voor te maken met 5 goals in 4 wedstrijden waaronder 2x de winnende en 1x een late gelijkmaker in 3 vd 4 wedstrijden, 2 van die goals in extra tijd.

12 december 2023 om 23:14

@sociofan1

Je doet nu net voor alsof ze met Ronaldo veel beter zouden presteren, de beste man is gewoon klaar op topniveau zelfs in de wedstrijden die hij speelde onder ETH speelde hij heel slecht helaas.

12 december 2023 om 23:21

Dikke onzin. Met Cr7, zouden ze deze groep simpel doorkomen als 2e. No way, CR had Gala en Kopen kapot gemaakt. Kom nou! Geen goalscorer hebben ze, en mentaal is het al helemaal 1 drama sinds hij weg is!

12 december 2023 om 23:28

Heb je hem weer, geobsedeerde Messi fanaat.

12 december 2023 om 23:53

De winnende tegen Villarreal in de 95e minuut, de winnende tegen Atalanta en de gelijkmaker tegen Atalanta in de 91e minuut in hun laatste gezamenlijke editie. Leverde United toen eigenhandig 7 punten op. Hij is minder dan een paar jaar terug uiteraard maar 'gewoon klaar' is klinklare onzin. Was veruit de beste en belangrijkste CL-speler bij United vorig seizoen.

13 december 2023 om 08:19

Twee seizoenen geleden, vorig seizoen speelde we Europa League met een hele matige Ronaldo

13 december 2023 om 09:43

Spelers kunnen uit vorm zijn Manutd36. Uiteindelijk had die het dit seizoen vast beter gedaan dan middelmaat als Antony, Hojlund en Rashford. In die poulefase vorig seizoen ook gewoon netjes 2 goals en 2 assist overigens.

Bij deze mag Angelino per direct opdonderen. Kerel kan voor geen meter voorzetten, passen en zelfs aan mandekking doen. Het besef dat onze beste speler voor de linksback een rechtsbuiten is en zelfs hij laat zien hoe je moet verdedigen.

Kopenhagen deed wat het moest doen en heeft verdiend gewonnen. Wij zijn niets meer dan een Europa Leauge club en ben al blij dat we hier een Europese overwintering uit hebben gehaald

12 december 2023 om 23:15

Het ligt niet aan Angelino, maar aan het transferbeleid van onze club. Angelino is een wingback, ideaal voor een 3-5-2 systeem. Hij haalt de achterlijn voor je en geeft door som assists, maar verwacht niet van hem dat hij met ruimte in zijn rug moet verdedigen. Die man heeft bij NAC en PSV, maar ook bij Leipzig tig assists gegeven. Hij heeft samen met Dumfries (?) Luuk de Jong topscorer gemaakt.

12 december 2023 om 23:25

Deze kerel zou met zijn ervaring al minimaal 5-7 assists op zijn naam moeten hebben. Ipv daarvan heb ik hem minimaal 5-7 fouten zien maken. Scheelt echt dat hij als huurspeler is gekomen en dat hij niet 20 wedstrijden gaat maken.

Scheelt bovendien ook dat we dit weekend geen voetbal in Turkije hebben. Met dit verlies is het ook niet te doen om in Sivas uit te spelen momenteel

12 december 2023 om 23:23

Heb je de tegenstanders gezien in de EL. Zijn niet de minste hoor🤪

12 december 2023 om 23:31

Nee heb je de tegenstanders in de CL gezien die groepswinnaar zijn geworden? Wil je scheef lopen door Haaland of wil je gaan knallen tegen AS Roma, Villareal, West Ham of Marseille

13 december 2023 om 00:03

Die teams die je opnoemt spelen gala ook zoek hoor. Gala is niks anders dan een bij elkaar geraapt onsamenhangend zooitje met een tactisch zeer matige trainer. Waarom Turkse clubs niet vaker voor een buitenlandse trainer kiezen is mij een raadsel

13 december 2023 om 15:36

@Lovethegame10

Omdat jammer genoeg de media meteen klaarstaat met de hakbijl. En jammer genoeg laten supporters zich maar al te graag leiden door zelfverklaarde ‘voetbalanalisten’. Het scheidsrechtersgeweld kun je ook linken aan de media. Het is de media die de refs onder het vergrootglas plaatst. Over tactische analyses wordt er in Turkije nooit gesproken.

13 december 2023 om 15:48

@AY1905

Waarom speel je dan CL, vraag ik me af? Andere ploegen leven voor zulke affiches, en bij ons hopen ze op ploegen als Young Boys en Rode Ster. Begrijp ik niks van.

12 december 2023 om 23:47

Bro wat is dat toch met die linksback positie bij ons man. Lijkt wel een vloek. We kunnen onze jeugdopleiding echt opheffen gezien we niet eens een linksbackje kunnen opleiden. Op een gegeven moment hadden we zelfs Veysel Sari als linksback.

13 december 2023 om 00:01

Onze jeugd kan al helemaal opdonderen. Die kregen van Kopenhagen er rustig 6 om de oren. Daarnaast zegt het al genoeg dat de kinderen van Ayhan Akman daar voetballen. Je kan me niet wijsmaken dat ze op talent in die jeugdopleiding zijn terechtgekomen

13 december 2023 om 00:21

Haha eens. Alle kinderen van oud spelers lopen er rond. Dany Nounkeu, Hakan Balta, en idd alle familieleden van Ayhan Akman. Helaas het trieste bewijs dat alles met vriendjespolitiek gaat.

13 december 2023 om 15:33

Alsof het aan Angelino ligt. Er is gewoon totaal verkeerd ingekocht. Okan weet duidelijk niet wat die wilt, zoals iedere Turkse trainer, jammer genoeg. Van Aanholt bijvoorbeeld deed het onder Terim en Torrent heel degelijk, was vandaag tegen Arsenal ook goed, maar toch kon Okan er niks mee.

10 hag heeft ook bijna een basiselftal aan geblesseerden, makkelijk punten scoren als je al een tijdje niet op oorlogssterkte bent.

4 punten in een poule met Galatasaray en Kopenhagen is echt beschamend voor een club als United. Het is niet alleen Ten Hag natuurlijk, maar ik denk desondanks dat zijn situatie onhoudbaar is.

@voetbalzone waarom zie je tegenwoordig niet meer bij een wedstrijd het klassement/ranglijst??
Bij elke competitie zie ik geen stand meer en was vroeger wel

Dit is lachwekkend gewoon, zelfs niet EL halen in een groep als deze. Maar aan de ene kant kijk je er ook niet echt meer van op, dit is gewoon het niveau van Man Utd sinds Fergie weg is. Ik denk dat iedere Man Utd fan zijn hart al vasthoudt voor komend weekend…

Bayern oogde weer niet bijzonders. Het is wel duidelijk te zien hoe groot dat niveauverschil is tussen Frankfurt en Manchester United.

Galatasaray terecht verloren vandaag. We waren nauwelijks gevaarlijk. Wel meer balbezit, maar nauwelijks dreiging. Kopenhagen heeft het volwassen uitgespeeld en hadden genoeg aan een minimale zege.

Icardi en Tete waren dramatisch vandaag. Sinds zijn blessure speelt Icardi als een natte krant. Okan mag voortaan Bakambu meer minuten geven, want het kan niet zo zijn dat een speler oneindige credits heeft. Kerem ook slecht. De ene keer speelt die jongen de sterren van de henel, de andere keer vraag je je af waarom hij überhaupt bij Galatasaray speelt. Tot slot mag Angelino zijn koffers z.s.m. pakken. Hoe kan het toch dat we al jarenlang die linksback positie maar niet opgevuld krijgen met een solide linksback waar we op kunnen bouwen. Patrick van Aanholt, daarvoor Sarrachi en nu Angelino/Kazimcan. Het wil maar niet lukken. De enige linksback die een acceptabele niveau haalde, was Alex Telles. En hij is vertrokken in 2015 of 2016 (zeg ik uit mijn hoofd), dus dat zegt wel genoeg.


Het is zuur dat Bayern uitgerekend thuis tegen Kopenhagen niet verder kwam dan een gelijkspel . Na dat resultaat wist ik wel zeker dat we geen 2e zouden eindigen, want in Kopenhagen win je niet zomaar. We hadden het thuis in Istanbul moeten afmaken, maar daar haalden we met moeite één punt.

Enfin, op naar de Europa League. Ik hoop dat we met een gunstige loting en een paar goede transfers minimaal de kwartfinale kunnen en moeten halen. Anders zie ik dit seizoen niet als een succesvol Europees seizoen.

12 december 2023 om 23:21

Nou vond Dubois zelfs geschikt voor de linksbackpositie ookal is hij rechtsback. Er was oprecht geen enkele reden om hem te verhuren aan Basaksehir. Daarnaast is Kerem op 10 sws geen goede combinatie.

13 december 2023 om 15:38

Omdat Turken aan transferobesitas lijden. Er was inderdaad geen enkele reden om Dubois weg te doen.

Gefeliciteerd Kopenhagen supporters dik verdiend om te overwinteren in de CL. Onze 1ste wedstrijd tegen Kopenhagen zag je al dat ze als collectief misschien wel 1 van de beste zijn dit seizoen. Iedereen vult elkaar aan. Galatasaray daar tegenover wij spelen als los zand. Toch blij dat we Europees gaan blijven spelen in het nieuwe jaar.

12 december 2023 om 23:51

Denk dat het ook ligt aan het feit dat vele spelers van ons continu geblesseerd zijn en geen chemistry opbouwen met elkaar. Zaha speelde de afgelopen 2 competitie duels niet, Ziyech ook niet, Angelino wegens andere redenen idem, en Apo en Sanchez lagen er ook uit.

Als we nou even een aantal weken met elkaar blijven spelen in een vaste basiselftal komen wij er ook uit als een geoliede machine. Vind dit toch wel een aspect waarin wij beter kunnen worden.

Kopenhagen erg sterk verdedigend en effectief in de counters.
Gala had daarin tegen niet veel in te brengen van de andere kant heb ik wel liever Europa league want in de cl konden we met dit spel toch wel snel naar huis. Nu maar hopen op een goede linksback en wellicht dat we ver kunnen komen in de EL

Wederom een wanprestatie. Maar verder ligt het niet aan Haggemans. Geef hem nog 3 jaar.

Gala heeft het thuis tegen Kopenhagen en man u laten liggen, ze hadden vandaag helaas te weinig gebracht echt jammer.

12 december 2023 om 23:53

Je zou kunnen beargumenteren dat we het tegen Bayern thuis ook hebben laten liggen. Hadden in de eerste helft al zo'n 3xG gecreëerd door de vele kansen, maar we verprutsten het echt om ze af te maken.

Waneer gaat coach Okan Buruk nou eens begrijpen dat niet Kerem maar Mertens op 10 hoor te spelen. Desnoods Sergio maar geen mispoes Kerem. In de aankomende transfer periode hopen op een goeie. Nummer 10 en zeker een linksback. Fc Kopenhagen gefeliciteerd, Gewoon slim uitgespeeld. De statistieken liegen er niet om verdiend is het zeker niet! qua voetbal was gala beter! Maar niet slim genoeg gevoetbald door gala jammer.

12 december 2023 om 23:52

Helemaal eens. Toen ik Kerem A op 10 zag in de opstelling ipv Mertens voelde ik de bui al hangen. Die man heeft niet de eigenschappen om een goede nummer 10 te zijn. Een first touch die continu van zijn voet afspringt en 10 meter verder op te vinden is, schoten die vanaf 5 meter ver hoog of naast gaan... De lijst gaat door en door.

Gun het FCK van harte als Gala supporter.
Trots op dit team, maar voel wel dat we het in onze thuiswedstrijden flink hebben laten liggen. Thuis tegen FCK had je gewoon moeten winnen en zelfs tegen Bayern 3xG gecreëerd in de eerste helft alleen al, echter mis je alle kansen en blijf je met 0 punten achter.

Anyway, als je bij bekendmaking van de loting mij had verteld dat we 3e zouden eindigen was ik flink tevreden geweest, dus kan hier zeker mee leven! Stiekem wel benieuwd hoe ver we komen in de Europa League.

Gala meer balbezit en daar bleef het ook eigenlijk bij. Totaal geen dreiging, Icardi heeft geen bal gekregen. Zaha en Tete spelen voor eigen succes hebben geen oog voor Icardi. Zaha onzichtbaar en Tete probeert van alles maar tot nu toe komt het er echt niet uit komt geen pion voorbij.
Wat heb ik mij dood geïrriteerd aan Angelino even serieus wat een drama, gelijk wegsturen naar Ajax.
Gala verdiende met het vertoonde spel in alle wedstrijden zeker om door te gaan, maar thuis tegen Kopenhagen en United had je gewoon moeten winnen. Zonde.

Geen schijn van kans in Kopenhagen, een hele stugge ploeg met wat anti voetbal. 1 kopbal van Bakambu op doel en de rest ernaast of erboven... Wellicht is het beter dat we naar Europa Leauge gaan. Kijk maar even naar alle #1. Daar maakt Galatasaray gewoon bijna geen kans... Altans we hebben in iedergeval laten zien wat we kunnen tegen Bayern en ManU. We kunnen met opgeheven hoofd richting Europa Leauge.

Tjah.. ligt dit nou echt aan Ten Hag of is de selectie van United en de hele aura eromheen gewoon zo godgruwelijk slecht? Ten Hag heeft veel pech met blessures en mist iedere wedstrijd sleutelspelers maar United moet echt de halve selectie op straat gaan gooien want dit lijkt echt nergens op..

13 december 2023 om 01:44

Zonder nieuwe eigenaren gaat het niks worden met United. Die laten alles aan de trainer over en kopen dan blind in zonder erover na te denken. Geen fatsoenlijke technisch directeur, scouting en noem maar op. Zegt genoeg dat spelers zoals Rashford, Mctominay, Maguire en Martial er nog steeds zitten.

Je merkte wel dat het verdedigend al een stuk beter ging met Varane erbij. Gewoon dom om hem telkens niet op te stellen vanwege een akkefietje. Ten Hag z'n ego zit hem in de weg.

Zorg er nou voor dat je hem de laan uit stuurt. Dit is echt onhoudbaar, helaas is het niet gelukt maar dit is gewoon kansloos voor beide partijen.

In het weekend krijgt Man Utd hoogstwaarschijnlijk een bolwassing van Liverpool.
Dan lijkt het me echt onhoudbaar.

Het is helaas gewoon klaar voor EtH bij Manchester United. Soms heb je het gevoel dat het weer beter gaat maar dan verliezen ze we kansloos. Het is geen wonderteam maar ze hebben genoeg ervaring in de selectie en moeten zeker hij een voorsprong in staat kunnen zijn om deze te verdedigen. Wat vooral een probleem is, is dat ze geen herkenbare speelstijl hebben. Het is dat McTominay het vaak op zijn heupen heeft want anders stonden ze in het rechterrijtje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren