Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay ziet een positie bij Oranje waar De Ligt ‘absoluut niet kan spelen’

Laatste update:

Hans Kraay junior denkt niet dat Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij erg hoeven te vrezen voor hun WK-kansen, ondanks het feit dat de verdedigers vrijdagavond tegen België (1-4) op de bank werden geposteerd door Louis van Gaal. De Oranje-volger denkt aan de andere kant wel dat concurrent Jurriën Timber steeds dichter tegen een vaste plaats zit in de defensie van het Nederlands elftal.

"Ik denk dat Timber een buitensporige centrale verdediger is die, ja wat moet je erop plakken. Maar waar ze wel veertig miljoen euro plus voor gaan bieden", hint Kraay bij ESPN op een eventueel zomers vertrek van Timber bij Ajax. "Omdat hij gewoon modern is. Hij is snel, comfortabel aan de bal, geeft goede rugdekking. Hij zegt tegen zijn backs: 'ga maar, wij lossen het samen (met Lisandro Martínez bij Ajax, red.) wel op', Dus buitensporig goed", deelt Kraay complimenten uit aan de centrumverdediger van Ajax en het Nederlands elftal.

Hans Kraay junior denkt dat Stefan de Vrij nog niet hoeft te vrezen bij Oranje.

Presentator Jan Joost van Gangelen komt na de lofzang op Timber gelijk met een vraag richting Kraay: "Gaat dit gevolgen hebben voor De Ligt en De Vrij?" Kraay denkt echter dat de twee verdedigers nog wel het nodige krediet hebben bij Van Gaal. "Als we Van Gaal vanavond horen en die vraag zou gesteld worden, dan zou hij zeggen: 'weet je, het is alleen maar goed voor de concurrentie'. Maar ze (Timber en Nathan Aké, red.) hebben zich wel laten zien. Het is geen krokettenploeg dat België." Van Gangelen stelt gelijk nog maar een prangende vraag: "Is dit nu einde De Vrij en De Ligt, denk je?"

Kraay heeft daar een duidelijk antwoord op: "Nee, nee, nee, dat zou onzin zijn. De Vrij heeft gewoon een geweldig seizoen gehad, ik heb hem heel veel zien spelen. Dat zou echt belachelijk zijn om dat te zeggen. De Ligt heeft een behoorlijk seizoen gehad. Maar De Vrij kan ook nog aan de buitenkant van Virgil van Dijk spelen. Maar De Ligt kan absoluut niet op de plek van Aké (aan de linkerkant van de verdediging, red.) spelen. Dat kan hij echt niet", zo besluit de stellige Kraay.

Horen Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij een basisplek te hebben bij Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Deze verdediging stond wel echt als een huis, ik vind Timber echt geweldig en ook Ake deed zijn werk uitstekend bovendien is Ake ook nog is links dus handig op de linkercentrale , met de uitspraken van LVG in men achterhoofd dat hij een tijdje terug aangaf dat Ake altijd start als hij met een 3mans defensie speelt denk ik dat De Vrij en De Ligt zeker moeten vrezen voor hun plek.

4 juni 2022 om 12:03

Ik vind Timber op dit moment beter of iig meer indruk maken dan De Ligt. Hij is wat klein, maar hij is sterk aan de bal, snel en zet constant druk. De Ligt vind ik in Italie een beetje log en lomp geworden. Hij lijkt ook meer houterig en langzamer dan in zijn Ajax tijd. Timber is echt de moderne verdediger

4 juni 2022 om 12:25

De Ligt kan lomp ogen voor jou maar hij doet het fantastisch bij Juve, in een veel betere competitie.

4 juni 2022 om 14:29

Dat kan, maar tegen Villareal was hij om te huilen. Hij heeft Villareal gewoon drie goals cadeau gedaan waardoor Juventus uit de CL lag. Dat je tegen Boligna staande houdt is leuk en aardig, maar in de absolute topwedstrijden valt hij me vaak tegen met onnodige handsballen en amateuristische dekkingsfouten. Timber heeft daarom mijn voorkeur

4 juni 2022 om 14:16

Ja ben ik met je eens.. uiteindelijk moet het vooral functioneren... deV deL en vD zijn natuurlijk klinkende namen.. maar het best presterende trio moeten het worden uiteindelijk.. fijn om achterin voldoende keuze te hebben... nu voorin nog wat meer ;-)

Ik vond Timber uitstekend vandaag. Had Hazard prima in de tang gehouden. En zijn kwaliteiten aan de bal is wel erg handig in het systeem wat Louis wil gaan spelen. Van Gaal wil voorlopig een linkspoot op LCV dus dat wordt Akã©. Virgil is natuurlijk onomstreden dus dan heb je op die RCV positie eigenlijk De Ligt, De Vrij en Timber. Dat is wel een hele luxe keuze zeg.

4 juni 2022 om 07:41

Ake was stuk opvallender met duels winnen en ballen weghalen. Hazard kon vooral veel in begin 1ste helft combineren aan de linkerkant. En Timber had nog wat overtredingen nodig. Speelde gewoon prima mee hoor maar vond Ake veel opvallender.

Ik blijf zeggen dat voor mij de ideale 3 mannen achterin toch echt De Ligt, de Vrij en Virgil zijn. De Vrij speelt bij Inter de centrale rol in de verdediging, Virgil speelt links in het centrum bij Liverpool en de Ligt speelt rechts in het centrum bij Juventus. Dat is toch een hele makkelijke puzzel om te leggen? Geen idee waarom daar zo lastig omheen wordt gedraaid door van Gaal.

4 juni 2022 om 00:40

@consy Links of rechts centraal spelen in een 4 mans verdediging is toch wel heel anders dan als je met 3 achterin speelt. Is toch logisch.

4 juni 2022 om 01:03

Klopt, maar toch denk ik dat Consy gelijk heeft. Voor Nederland is 5-3-2 de beste optie en ook met van Gaal een bekende.
Je hebt 3 wereld-CV's die dat echt wel samen kunnen oplossen en backs die over het algemeen beter presteren in 5-3-2 (dumfries kan het ook goed spelen bijvoorbeeld)

Ik zou Nederland zo opstellen: Een enkeling kan je nog wisselen met iemand anders natuurlijk

Flekken
De Ligt
De Vrij
Van Dijk
Dumfries
Wijnaldum
Kooppmeiners
Malacia
Berghuis
Memphis
Bergwijn
4 juni 2022 om 08:31

@timmio: Volgens mij ben ik nog niet helemaal wakker ofzo, maar jij zou Frenkie de Jong op de bank zetten en met een blok van Gini en Koopmeiners spelen?! Dat lijkt me een vergissing, niet?

4 juni 2022 om 01:00

Louis heeft een bepaalde speelwijze voor ogen en daar horen bepaalde kwaliteiten bij. Ik denk zelf dat je met die 3 achterin zoals jij beschrijft een stap achteruit doet. Defensief zal het wellicht beter zijn, maar het algemene plaatje voor het spel is wel een stuk minder dan. De Ligt is niet gewend om in een 3 mans defensie te spelen en je moet nog maar afvragen wie je van de 3 op de linkse positie zet. Hoe het vanavond stond was echt hoe Louis het wilt zien en heeft mijn voorkeur ook.

4 juni 2022 om 01:15

Omdat de rechter en linker centrale verdediger in een 3 of 5mans verdediging de helft van de tijd als back staan. De Ligt, De Vrij en Van Dijk zijn daar niet ideaal voor lijkt mij. Ik vind de opstelling van vandaag wel erg logisch gezien Timber en Ake allebei snel en wendbaar zijn.

4 juni 2022 om 07:04

Ik ben het met je eens dat de Timber en Ake veel beter op deze posities passen. Datzelfde geldt voor een Teze of zelfs Blind. Dit zijn spelers die centraal kunnen maar niet in paniek raken als ze naar de back positie moeten.

4 juni 2022 om 12:01

De Vrij heeft o.a. bij Feyenoord ook gewoon moeiteloos de rechtsback positie over genomen. Tevens heeft hij al meerdere malen in een 5 mans verdediging gestaan als rechter centrale verdediger. Van Dijk zou ik in het centrum zetten en Aké links centraal.

4 juni 2022 om 01:15

Wat wel belangrijk is hoe v dijk ermee omgaat. Het valt mij namelijk op dat hij denkt dat iedereen hulp nodig heeft, maar de ligt niet. Of te wel de ligt staat er altijd alleen voor. Dit kan hij in vele gevallen ook, maar iedereen in de verdediging moet elkaar helpen. Er moet een blok staan. Indien dit gebeurt, dan zijn dit inderdaad de 3 in het centrum. Tjmber is op dit moment echt nog veel minder dan die andere 3. Hij doet het goed bij Ajax, maar vergeet niet dat hij dit altijd samen met Martinez doet. Terwijl de ligt dit bij Ajax echt alleen moest doen, want Blind stond er voor de opbouw (dit is misschien ook de reden dat v dijk denkt dat de ligt alles in zijn eentje kan oplossen).

4 juni 2022 om 01:50

Vind Timber op rechts, De Vrij centraal en Van Dijk links eigenlijk nog wat beter door de snelheid die je dan in de defensie hebt.

4 juni 2022 om 01:53

De Ligt is ingehaald door Timber, helaas
Hij maakt altijd wel wel een foutje wat het spannend maakt. Timber - Van Dijk- De Vrij is het beste.

4 juni 2022 om 03:01

Dit denk ik dus ook. Van Dijk en de Vrij voor het groffe geschut maar ook geweldige passing. Timber ongelofelijk snel én voor een verdediger, man zelfs voor een middenvelder, een geweldige dribbel. Het is bizar om de Ligt op de bank te houden maar hij is gewoon niet beter dan de Vrij. Komt vast goedmaar complementair aan elkaar is de Vrij stukken beter.Kleine edit: Timber is nooit de Ligt voorbij natuurlijk. Maar voor mij concurreert de Ligt met de Vrij. En dat is in mijn optiek gewoom duidelijk, voor nu.

4 juni 2022 om 03:16

Ik ben het oneens. Zeker 1tegen 1 pure mandekker, vand ik De Ligt beter als De Vrij.

4 juni 2022 om 09:22

Daarom wordt De Ligt zovaak verrast bij de 1 op 1 gevallen en maakt hij een overtreding of handsbal

4 juni 2022 om 12:04

Maar kan Timber aan de linkerkant spelen? Anders zou ik Aké daar neerzetten en Timber samen met de Ligt op de bank.

4 juni 2022 om 05:51

Timber is gewoon beter dan De Ligt. De ligt is te lomp en te gretig. Maakt teveel fouten. Timber is sneller en voetballend 2x zo goed. Het enige waar de ligt misschien beter in is is de lucht. Al loopt de ligt ook zijn tegenstanders om waardoor hij meer overtredingen tegen krijgt. De vrij heeft het geweldig gedaan de laatste keren bij NL die hoort gewoon te spelen. Dus doe mij maar Timber, de Vrij en onze captain.

4 juni 2022 om 07:32

Zo voor de hand liggend vind ik die opstelling niet. Het zou inderdaad ook kunnen werken maar ik vind De Vrij en De Ligt minder wendbaar dan Timber en Ake. Dat het het feit dat Timber voetballend een stuk beter is maakt de opstelling van gisteren nieteens zo heel gek. Over 4 maanden kan de vorm van iedereen natuurlijk weer anders zijn maar voor nu zou ik er niet teveel aan aanpassen.

4 juni 2022 om 07:50

Veel te lomp met die drie wat mij betreft. Geen enkele wendbaarheid, voetbal onder hoge druk of snelheid dan in je centrum.

4 juni 2022 om 07:57

Op zich mee eens, maar wat hier wel een rol speelt is dat Timber gewoon veel beter in vorm is en veel frisser speelt dan De Ligt. Een goede De Ligt schrijf ik hoger aan dan Timber, maar in de huidige vorm is Timber misschien wel beter. Verder snap ik de keuze voor Aké ook wel als Blind als wingback speelt. Aké staat dieper dan vDijk en is wendbaarder. Met vDijk erachter komt er veel ruimte in de rug van Blind en dat is een risico met zijn (gebrek aan) snelheid.

4 juni 2022 om 08:42

Timber is nu far de beste centrale verdediger met van Dijk. De Ligt is het kwijt, de Vrij gewoon minder dan Timber.

4 juni 2022 om 09:25

Haha De Vrij minder dan Timber. Kom op zeg. Misschien een mindere vorm, maar De Vrij is natuurlijk verder dan Timber. Mensen halen "beter vinden" en "qua stijl in hun straatje passen" door elkaar. De Vrij werd vorig seizoen nog beste verdediger van Italië.

4 juni 2022 om 09:50

FR010FRDAM Je weet toch hoe het gaat bij de gemiddelde VZ (ajax)supporter. Enkele leuke wedstrijdjes tegen Cambuur en Nec in Eredivisie en Timber is direct de nieuwe leider in oranje, moet naar Real Madrid etc etc. De Vrij die al veeeele jaren stabiele factor is bij Inter en oranje wordt dan zomaar even aan de kant gezet. Waanzin!

4 juni 2022 om 10:21

Seizoen 2020, in het verleden behaalde resultaten....
De Vrij had afgelopen seizoen een minder seizoen heb ik gelezen op VZ.

6 juni 2022 om 14:43

Dat hebben we gezien in de CL, daar speelde Timber echt heel, heel erg goed. Verder heb ik het helemaal niet over weggaan naar Real o.i.d. pirlo. En Fr010, je kunt verder zijn door ervaring, dat heeft de Vrij, mag het, Timber is 20. Maar voetballend is Timber de betere speler van de twee, de vrij was bij lange na niet al zo goed op die leeftijd.

4 juni 2022 om 09:38

Timber is gewoon opbouwend en qua snelheid beter dan alle drie.

4 juni 2022 om 09:52

En waar basseer jij dat op Duifmeneer? Een wedstrijd in oranje van gister dir goed loopt? En waarbij Timber niet eens opvallend was achterin maar gewoon meespeelde. En om kritisch te zijn was het Timber zijn speler, ene Hazard die eerste 20 min er op los kon combineren...

4 juni 2022 om 11:00

Timber is niet voetballend en qua snelheid beter dan van Dijk..

4 juni 2022 om 13:33

Dat denk ik dus wel. Maar is ook logisch omdat Timber een hele andere bouw heeft. Timber zie je af en toe echt akties in de 16 van de tegenstander maken wat meer weg heeft van een vleugel aanvaller dan van een CV. Ook in de CL. Belangrijke vraag, is dat een pre voor een verdediger. Wat mij betreft niet. Goed inzicht, wendbaar en sterk kunnen verdedigen is hoogste prioriteit. Dan een goede cross pas, dan goed kunnen indrimbelen en als allerlaatst het zijn van semi spelverdeler van achteruit. In Nederland lijken we dit vaak om te draaien.

Ik zie de Vrij er nog wel inkomen omdat hij dit systeem wel kan dromen. Uiteindelijk zal het dan ten koste gaan van de Ligt ben ik bang.

Ik vind Timber ook echt veel kalmer dan de Ligt. Denk dat de Vrij nog een streepje voor, omdat hij heel bekend is om met 3 man achter te spelen en dat ook nog is voortreffelijk doet bij Inter. Helaas is het de Ligt niet echt, die moet je ook niet willen opstellen op een WK, lijkt me een onbetrouwbare verdediger die weleens cruciale fouten maakt. Hij is nog jong dus hopelijk leert ie dat nog af.

4 juni 2022 om 00:58

De Ligt heeft inderdaad al meerdere keren benen onbetrouwbaar te zijn. Niet meer doen dus. Misschien kijken of die bij zijn volgende club de style die hij in Italië heeft aangeleerd, weer aflevert. En dan kijken we verder

4 juni 2022 om 03:18

Onbetrouwbaar? Wat een onzin zeg! Zijn prijskaartje zegt genoeg. Hij is 1 van de beste verdedigers van de wereld en kan iedere club uitkiezen die hij wilt. Kun je echt niet van De Vrij zeggen

4 juni 2022 om 03:41

Afgelopen ek vergeten?

4 juni 2022 om 06:57

Uh de Vrij is in 2020 nog tot beste verdediger van Italië verkozen..kun je van de Ligt niet zeggen😉

4 juni 2022 om 10:34

Das jaren terug, De Ligt heeft 21 een beter seizoen gedraaid dan de Vrij

Bizar dat de ligt naar italie is gegaan om beter te leren verdedigen maar hij is alleen maar slechter geworden. Ik zou als verdediging doen: Malacia Aké Van Dijk De Vrij DumfriesDumfries vind ik trouwens maar een blind paard vinden. Timber speelde trouwens sterk wel veel overtredingen

4 juni 2022 om 00:51

En nu even eerlijk he, kijk je weleens wedstrijden Serie A? Want als je na afgelopen seizoen beweert dat De Ligt "alleen maar slechter" is geworden dan weet ik haast zeker dat dat niet het geval is eigenlijk..

4 juni 2022 om 01:02

De Ligt speelde inderdaad een zeer solide seizoen, maarja mensen pikken de slechtste momenten eruit en baseren daar hun mening op.

4 juni 2022 om 01:04

Als jij de serie A kijkt dan heb je toch zeld ook gezien dat hij in werkelijk alles minder is geworden. Alleen fysiek is hij wat imposanter maar dat heeft hem niet goed gedaan.

Bij Ajax vond ik het genot om naar te kijken omdat ik eindelijk een verdediger zag die durfde door te dekken. Maar dat deed met met overtuiging. Voetballend was die nooit echt je van het. Ook al wilde velen ons dat doen geloven. Maar voetballend is hetbeen beetje hetzelfde gebleven.

Verdedigend is die gewoon te wild en log. Wordt vaak simpel omspeelt.

4 juni 2022 om 01:22

Ik ben fan van de Ligt, maar toen hij er vandaag in kwam zag je het meteen onrustiger worden en liep hij mi te veel uit positie. Uit die verwarring ontstaan ook die afgekeurde en goedgekeurde doelpunten. Puur vanwege de verwarring.

Wat ik weer jammer vind is dat er gelijk weer iemand om Malacia begint te roepen terwijl Blind echt heel goed speelde en juist het rustpunt op het veld was samen met Frenkie. Ik zou eerder naar de rechtsback kijken, want de kansen voor België in de eerste helft kwamen vooral door verkeerd dekken van Dumfries.

4 juni 2022 om 03:19

De Ligt is een beest man! De Vrij boven De Ligt? Alleen in NederLand zo hoor!
Omdat hij een blunder maakte tegen Tjechië? Alsof hij er niks meer van kan.

4 juni 2022 om 07:11

Ajaxmind..misschien je ajax mind even uitzetten? Dat die kansen kwamen kwam ook dat hij kon combineren met Hazard, de man van...Timber. Later in 1ste helft toen NL de boel onder controle had kwam de rechterkant ook niet meer in gevaar. Blind speelde gister goed, maar mag het een keer weer? Malacia behoort daar natuurlijk na zo'n sterk seizoen gewoon een kans te krijgen.

4 juni 2022 om 08:45

Malacia is een prima backup van Blind. Voetballend in het positiespel mag hij Blinds schoenen nog niet dragen

4 juni 2022 om 09:55

@Jaakke. En verdedigend (vooral zijn gretigheid en tackles) en qua snelheid gezien mag Blind nog niet eens naar Malacia kijken..vrij belangrijke eigenschappen voor een verdediger. Dat we nu met 5 man achterin spelen is indd voor iemand als Blind erg prettig maar verdoezeld ook direct enkele mankementen.

4 juni 2022 om 10:26

Heel oranje was waardeloos die wedstrijd. Depay en Gini waren tussen de wedstrijden door transfers aan het beklinken

6 juni 2022 om 14:50

Kennelijk zijn die mankementen nog steeds te verkiezen boven Malacia en ook de Vrij. Blind speelt altijd, bij Ajax en het NL elftal. Niet omdat hij een koekenbakker is, of omdat fan’s van andere clubs zoals jij denken dat spelers als Malacia dat ook kunnen of beter zijn. Hij heeft kwaliteiten die verder gaan dan blind rennen en hard tackelen, daar waar een elftal seriieus beter van wordt.

4 juni 2022 om 00:56

Hij is absoluut niet slechter geworden,hij speelt nu in een hogere competitie waardoor fouten eerder opvallen..

4 juni 2022 om 03:21

Er wordt veel meer op hem gelet. En nog steeds heeft hij de clubs voor het kiezen. De Vrij niet hoor. Die kon ooit naar Real, in het jaar dat hij beste verdediger van de serie A werd verkozen. Maar daarna altijd stil.

4 juni 2022 om 07:07

Mvbfan hou op met de Vrij naar beneden man..pfff je weet niet wat je zegt. "Staat daarna altijd stil"

4 juni 2022 om 01:15

Slechter wil ik het niet noemen hoor. Hij speelde gewoon een prima seizoen bij Juventus. Zeker als het een club is die in een verval raakte toen hij kwam. Daarnaast is een topcompetitie heel anders dan de Eredivisie. We moeten maar zien of Timber het bijvoorbeeld bij United het constant kan volhouden. Want zo makkelijk gaat het niet worden zoals de Eredivisie.

4 juni 2022 om 01:19

Het gaat heel simpel worden. Vlnr Blind, v dijk, de vrij, de ligt en dumfries. Ake en Malacia gaan er niet inkomen. Kan ik je nu al op een briefje schrijven. Ookal viel de ligt vandaag niet super in.

4 juni 2022 om 01:31

Ik zou Dumfries, Timber, Van Dijk, De Vrij en Malacia doen. De ideale 5. De Ligt ga ik nooit iets vinden. Timber wel. Die jongen heeft alles

4 juni 2022 om 08:54

Als je nou Malacia vervangt voor Blind zijn we het eens. De Ligt is heel goed maar Timber is in een 3 mans verdediging gewoon beter voor mijn gevoel. Malacia vs Blind sorry maar dat is een no brainer. Malacia is heel goed zeker qua snelheid en drive en felheid, maar Blind is samen met Frenkie degene die oranje laat voetballen.

4 juni 2022 om 07:09

Dumfries een blind paard? Gisteren pakt ie weer zn goal mee, is een uitstekende kopper (kijk eens hoeveel kopduels hij wint en regelmatig meteen voor gevaar vooruit zorgt) en blijft 90 min gaan. Dan mag je van mij soms de bal verkeerd raken. Als ik Ten Hag was , zou ik hem zsm halen!

4 juni 2022 om 07:16

Haha mooi he Dumfries is weer opeens het mikpunt van alles. Eerste kwartier stond hij minder maar zijn mannetje kon makkelijk combineren met Hazard, de man van Timber maarja die krijgt alleen maar veren in zijn reet gestoken hier. Timber speelde prima mee maar vond het verder niet bijzonder. Vond Ake veel meer opvallen omdat hij erg veel duels won en veel lastigere tegenstanders had met Lukaku en de Bruyne. Hoewel ik liever Malacia een kans had zien krijgen speelde Blind goed. Alleen maar luxe achterin zullen we maar zeggen. De Vrij blijft natuurlijk nummer 1 met Van Dijk.

Dit is toch juist voor het eerst in italie dat de vrij juist een vrij matig seizoen draait? Beetje gekke uitspraak van Hans. De vrij was echt een stuk minder dan normaal dit jaar.

Ik denk echt wel dat ze zich zorgen mogen gaan maken. Ik zie het: Dumfries - Timber - Van Dijk - Ake - Blind worden. Van Dijk heeft een redelijke lange bal. Maar daar hebben we met De Jong niet zo veel aan, die moet je niet constant over lopen slaan. Timber komt in de duels iets tekort ten opzichte van een Van Dijk, maar is aan de bal echt geweldig voor een verdediger. Iets wat geen overbodige luxe is wanneer je met drie centrale speelt.

De Ligt maakt toch alleen maar fouten wanneer het erop aankomt. Ik schat Timber sowieso hoger in dan hem momenteel. En goed, liever zou ik Wijndal zien op links. Maar Blind heeft volgens mij een zolder vol met chantage materiaal op iedere trainer. Ongelooflijk hoeveel krediet die overal heeft. Degelijk aan de bal, maar echt een paria in de verdediging.

Als ik Argentinië zie afgelopen week... Als je daar met Blind tegenaan treed krijg je er vijf tegen. Leuk voor in de Eredivisie waar je tegen gemankeerde spelers speelt. Maar op niveau kan Blind niet meer mee.

Ik vind de ligt toch de meest onzekere van de 3 . Doet me denken aan een zekere de Boer . Ook altijd goed voor een foutje .

4 juni 2022 om 08:50

De Boer maakte z’n foutje. Was verder een van de beste verdedigers in Nederland. De Ligt stond links centraal, dat werkt niet.

4 juni 2022 om 18:19

Eerder aan Veltman want De Ligt zijn fouten zijn geen uitzondering meer. Dat zit er structureel ingebakken

Het leek dat de Ligt automatisch op de positie van v.Dijk ging lopen. Elke keer zag je hem kijken oohja ik ben lcv.

De ligt wordt uiteindelijk de vervanger van Van Dijk. Nu gaat hij banken. Hij valt in bij blessures van timber of van Dijk.

Als ake niet hele wedstrijden gaat spelen bij zijn club zal de Vrij lcv zijn op het wk

Wisselwerking berghuis klaassen was subliem. Daar gaat geen andere middenvelder voor in de plaats komen.

Wij hebben hier gekeken naar de basis elftal voor het WK mits blessures.

Amen

Toch wel weer grappig dat iedereen over Timber heeft terwijl Ake gisteravond veel opvallender speelden en hoop weghaalden en duels won. En dat tegen Lukaku en later de Bruyne. Timber speelde echt prima maar vond ik meer 'meespelen', ook wat overtredingen nodig .
En typisch Nederlands om gelijk te denken dat die jongen nu de Vrij en de Ligt voorbij zijn. Die twee hebben toch echt nog heeel veel meer krediet dan een speler die net komt kijken en nog hoop moet leren. En ja daar zijn dit soort wedstrijden goed voor. Luxe posities voor van Gaal en straks Koeman. Van mij mag beest Geertruida ook nog een kans krijgen.

Timber zat ook een paar keer super goed op Hazard, die heeft in het bijzijn van Timber geen pepernoot geraakt.

4 juni 2022 om 10:01

Eerste 20 min niet gezien zeker kon hazard lekker combineren. Had ook wat overtredingen nodig.Maar al eerder gezegd, op vz praat men alleen maar over timber terwijl Ake juist een veel lastigere tegenstander(s) had en veel meer verdedigend werk heeft gedaan.

6 juni 2022 om 14:55

Stop nu maar met je gelijk proberen te halen over Timber beste pirlo. Die is binnen twee jaar de spil achterin bij een absolute topclub en NL elftal. Nu nog jong, twee jaar meer ervaren en is absolute top.

Het was maar één potje, maar Kraay legde in mijn mening heel goed uit waarom Timber en Ake zo belangrijk waren. Het duo gaf Dumfries en Blind goede rugdekking. Ze konden lekker hun gang gaan met aanvallen iets wat beide gisteren dus erg goed deden (Blind twee assist , Dumfries één goal). Ik ben zeker bang dat als je Ake op de bank laat Blind een probleem gaat krijgen. Iedereen weet het probleem van Daley met z'n snelheid. België was op papier de beste tegenstander die we de komende wedstrijden gaan tegenkomen. Ik zou Malacia ook wel eens willen zien op de plek van Daley. Dan zou je Ake ook rust kunnen geven. Van Gaal heeft goede problemen achterin...

Ik zie het liefst Van Dijk, De Vrij en Timber. Met die eerste 2 heb je al zat lengte achterin en dan brengt Timber gewoon iets wat de rest niet heeft. Lullig voor De Ligt, maar een tank hebben we al in Virgil en die is helaas voor hem veel beter. Wel balen voor Malacia dat elke keer als de hele wereld denkt dat het klaar is met Blind hij weer zo'n pot op de mat legt

Leuk deze discussie en we mogen hier echt blij mee zijn. Het is ongekend hoeveel goede verdedigers we op het moment hebben. Ake vond ik erg sterk tegen Belgie. Timber ook, maar had redelijk wat overtredingen nodig.

Wat een luxe achterin. Ik zie de Ligt alleen in een 4 mans verdediging goed spelen. Maar zoals het nu staat. Op dit moment zijn Timber en van Dijk altijd zeker. Dan moet Ake, de Ligt en de Vrij het maar uitzoeken. Het is zo afhankelijk van met wie je speelt op het middenveld. Blijft een mooie puzzel. Persoonlijk denk ik dat de Ligt het minst snel in aanmerking komt.
Met 4 verdedigers zie ik:
Timber -de Vrij- van Dijk - Ake.
Met 3 verdedigers
Timber-de Vrij- van Dijk
En dan kan je ook nog met Malacia als linksback en Denzel spelen als rechtsback. Of beide hoger op het middenveld.
Blind niet meer in de verdediging. Die is te traag.
Wat een mogelijkheden. Ik denk oprecht dat we de beste verdediging van de wereld hebben. Als jij kijkt naar de clubs waar ze spelen en de mogelijkheden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren