Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘3 Premier League-clubs volgen Feyenoord-middenvelder Quinten Timber’

Laatste update:

Arsenal, Newcastle United en Tottenham Hotspur houden Feyenoord-middenvelder Quinten Timber in de gaten. Dat schrijft journalist Graeme Bailey, bekend van X, in een artikel namens HITC Football. De 22-jarige Utrechter, die onlangs voor het eerst werd opgenomen in de voorselectie van Oranje, zou goed in de markt liggen. Bij Feyenoord ligt seizoensrevelatie Timber nog tot medio 2026 vast.

In Engeland staat Quinten nog altijd te boek als ‘het broertje van’ Arsenal-verdediger Jurriën Timber, zo blijkt uit de kop van Bailey: ‘Exclusief: Tottenham Hotspur geïnteresseerd in zeer getalenteerde broer van Arsenal-ster’. Jurriën is sinds afgelopen zomer actief in de Premier League, maar speelde pas twee duels namens Arsenal wegens een zware kruisbandblessure.

In Londen krijgt Jurriën mogelijk gezelschap van Quinten, daar zowel Arsenal als Tottenham gecharmeerd is van de middenvelder. Laatstgenoemde club zou daarbij het meest concreet zijn. The Spurs houden de ontwikkelingen rondom Timber nauwlettend in de gaten. Mogelijk volgt er komend seizoen op het veld dus opnieuw een broederstrijd in de familie Timber.

Timber zou zich ook buiten de Engelse hoofdstad op de kaart hebben gezet, bij het vermogende Newcastle United. Een scout van the Magpies volgt alle wedstrijden van Feyenoord om huurling Yankuba Minteh te kunnen monitoren, maar heeft daarbij ook zijn oog laten vallen op Timber. Daarnaast zou hij Lutsharel Geertruida en Santiago Gimenez hebben getipt aan de clubleiding.

Duidelijk is dat Tottenham en Newcastle het meest onder de indruk zijn van Timber, die dit seizoen al 35 officiële wedstrijden in actie kwam namens Feyenoord. Daarin was de rechtspoot goed voor zeven doelpunten en zeven assists. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op zo’n 22 miljoen euro, waarmee hij dit seizoen liefst 14 miljoen euro gestegen is.

Timber, die vorig seizoen landskampioen werd met Feyenoord, kan de Rotterdammers na twee seizoenen een behoorlijke winst opleveren. De Stadionclub pikte hem in de zomer van 2022 voor 7,4 miljoen euro op bij FC Utrecht. Na een ietwat lastig debuutseizoen behoort Timber momenteel wekelijks tot de uitblinkers bij Feyenoord.

Eind maart mag Timber zich mogelijk bewijzen aan bondscoach Ronald Koeman. De Feyenoorder is opgenomen in de voorselectie voor de oefenduels met Schotland en Duitsland. Zodoende mag Timber eveneens hopen op deelname aan het EK. Timber wil op korte termijn in de voetsporen treden van Jurriën, die al vijftien interlands in Oranje achter zijn naam heeft staan en actief was op twee grote eindtoernooien.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zelf hoop ik nog dat hij aankomend seizoen blijft, maar als er concrete interesse is van topclubs uit de Premier League is lijkt het niet heel realistisch. Er gaan een aantal sterkhouders vertrekken in de aankomende transferperiode en daar zal Feyenoord grof geld aan overhouden. Het artikel omtrent de ‘squad dept’ is ook interessant om te lezen.

Kan toch aardig wat geld binnen komen dit seizoen. En de CL miljoenen van dit jaar schijnen nog niet eens uitgegeven te zijn.

Timber 25-30 mil
Geertruida 30+ mil
Gimenez 40 mil
Hartman 20+ mil
Wieffer 30+ mil
Trauner 5 mil
Hancko 40+ mil

Ja je bent je hele elftal kwijt, maar kan er een hoop goeds voor terugkopen

7 maart 2024 om 13:54

Hoop dat het lukt om er 2 of 3 van deze spelers te behouden.
Wellicht Timber en Hartman nog een jaartje?
Hancko heeft natuurlijk bijgetekend, maar lijkt onhoudbaar.
Wieffer, Geertruida en Santi zie ik sowieso vertrekken.

7 maart 2024 om 14:58

@FR10: eens want je verkoopt je hele as op Bijlow na. Al speelt Beelen nu in de as en Geertruida op RB. Maar ja voor grote bedragen kan Fey denk ik geen nee zeggen. Moet je weer op zoek naar goede CV’s. Benieuwd naar de huurling van Dort, Belgische CV die t aardig doet. (Nog geen basis materiaal)

7 maart 2024 om 13:55

Feyenoord heeft zeker een aantal spelers waar interesse voor zal zijn, maar ik vraag mij wel af in hoeverre feyenoord de door jou genoemde bedragen zal ontvangen.

7 maart 2024 om 15:43



Dat roep je nu al in meerdere artikelen. Het lijkt vooral jouw wens te zijn dat Feyenoord niet zoveel ontvangt.

Verder geen enkele reden waarom Feyenoord niet zoveel zou kunnen vangen als Mikeyduff noemt

7 maart 2024 om 17:21

@emz01, zo'n Geertruida die ligt bijvoorbeeld nog maar een jaar vast. Het lijkt mij wel onrealistisch dat die voor 30+ miljoen vertrekt. Zo'n Hancko is inmiddels al 26. Een transfer van zo'n hoog bedrag in combi met Eredivisie en die leeftijd is ook zeer onwaarschijnlijk.

7 maart 2024 om 13:58

Toch zie ik doe bedragen niet snel komen bij Feyenoord. Een Gimenez speelt al een tijd ronduit slecht, Geertruida vind ik minder goed dan vorig seizoen (Leipzig wilde toen al niet verder dan 25), een Wieffer speelt ook niet vlekkeloos, voor trauner ga je geen 5 meer krijgen gezien zijn leeftijd. Hancko moet je wel de hoofdprijs voor vragen. Gaat richting zijn prime en is echt heel goed.

7 maart 2024 om 14:09

Geertruida en Gimenez eens. Los van het feit dat Leipzig 30 neer wilde leggen en Feyenoord juist meer vroeg.
Wieffer is bezig aan een enorm sterk seizoen. Vlekkeloos speelt niemand, maar die heeft dit seizoen juist laten zien op ieder niveau mee te kunnen.
Edit: overigens zullen scouts bij Santi ook kijken naar de magere aanvoer. Daarbij heeft hij nog steeds mooie cijfers, 33 wedstrijden, 23 goals en 5 assists. Verwacht daar ook nog een prima bedrag.

7 maart 2024 om 14:22

Het bijzondere is dat PSV boven aan staat vanwege onder meer de persoonlijke kwaliteiten. Feyenoord staat hoog op basis van het team en de tactiek van de trainer. Nu worden de spelers gewaardeerd of als het allemaal toppers zijn die bijna elk team kunnen versterken. Het is maar de vraag in hoeverre dat wel het geval is. Als je ziet dat Kokcu (toch echt de grote ster van vorig jaar) het al lastig heeft om zich echt waar te maken in Portugal (toch niet de grootste competitie) dan is het maar de vraag in hoeverre dan andere spelers de stap wel kunnen zetten.

7 maart 2024 om 14:38



@superfarmers,
Het verschil van PSV en Feyenoord zit hem vooral in de buitenspelers en de 10 met de individiuele acties, die dus uit het niks een man meer situatie kunnen creã£â«ren.

Het middenveld is gelijkwaardig, met verschillende spelers met bepaalde individuele kwalitieten, en de verdediging van Feyenoord herbergt zelfs wat meer individuele klasse naar mijn mening
Juist de tactiek van Bosz zorgt ervoor dat de verdediging van PSV dit jaa in hun kracht komt en minder onder druk komt, waardoor het ondanks Ramalho toch betere cijfers neerlegt dan Feyenoord.

Kokcu begon goed en werd wel degelijk geprezen, maar is door zijn blessure van 2 maanden gewoon even teruggeworpen, dus dat is geen graadmeter. Zijn stats zijn overigens meer dan goed.
Heeft op sofascore in de competitie een gemiddelde van 7,45. Om een voorbeeld te geven, Schouten komt tot een 7,18 in de eredivisie en die wordt toch enorm geprezen.

Daarbij is het altijd de vraag of spelers de stap kunnen zetten.




7 maart 2024 om 14:40

Heb je Benfica en Kokcu zien spelen vraag ik me af. Heb wel wat gezien namelijk en aan Kokcu ligt het niet. Die is na zijn blessure gewoon weer op niveau. Benfica heeft het lastig, Kokcu haalt zijn niveau

7 maart 2024 om 14:52

@superfarmers. Bijna elke speler die nieuw is en vanuit een andere competitie, land en cultuur komt heeft tijd nodig. Laat staan als je ook nog geblesseerd raakt zoals Kokcu. Overigens was Aursnes wel gelijk aangepast, speelt zo’n beetje alle posities en naar behoren ook. Overigens is Portugal geen grote competitie maar Benfica, Sporting en Porto zijn goede clubs met ook geld en men verwacht er veel van.

7 maart 2024 om 15:14

Ben het hierboven niet eens over Geertruida. Hij heeft er al 7 in liggen, verdedigend een beest, aanvoerder en is in balbezit cruciaal voor het spel dat Feyenoord graag speelt.

7 maart 2024 om 15:51

Geertruida heeft 1 maandje beroerd gespeeld maar is verder net zo sterk als vorig seizoen en scoort dit seizoen ook nog eens een flink aantal doelpunten

7 maart 2024 om 15:56

@superfarmers: waarom breng je je mening als een feit? Psv staat eerste vanwege het team en de tactiek van de trainer, maar daar loopt individueel echt niet veel meer kwaliteit rond als bij Feyenoord. Met je reactie downgrade je zowel psv als Feyenoord en het slaat werkelijk helemaal nergens op wat je zegt. En dan met 1 voorbeeld komen van een speler die nog niet helemaal 100% op zn plek lijkt bij een nieuwe club is helemaal lachwekkend

7 maart 2024 om 14:01

Mislintat is nog vrij, die koopt zo een nieuw elftal voor jullie!

7 maart 2024 om 14:12

Is hij nog steeds vrij? Heeft toch wel een bepaalde kwaliteit die niemand heeft: Een grote mooie club de vernieling in helpen. Je moet toch onderscheidend zijn in zo'n vak. Dat is hij dus!

7 maart 2024 om 14:14

En in een sneltreinvaart !

7 maart 2024 om 14:22

Heel optimistisch dit allemaal, doe de bedragen x2/3 en je zit realistisch.

7 maart 2024 om 15:52

Je kan bijvoorbeeld een tagliafico, ziyech en isco daarvoor ophalen.

Wij moeten hem er lekker bijhalen, kunnen we vers bloed toevoegen en hebben we wat meer opties. Elneny kan wat mij betreft wel vertrekken eigenlijk al zijn ze niet dezelfde types. Timber voor de plek naat Rice en Odegaard moet kunnen als rotatiespeler om te beginnen.

7 maart 2024 om 15:49

Ik denk niet dat Ajax hem kan betalen en ook niet dat hij daar heen wil

7 maart 2024 om 15:55

Ja je wilt toch in de bloei van je carrière juist een stap hogerop maken in plaats van terug lijkt me

7 maart 2024 om 15:57

Ik denk dat ie wellicht ook fan is van Arsenal. Of Rice en Odegaard moeten inmiddel bij Ajax spelen...

Zou toch wel heel tof zijn om de gebroeders Timber samen bij Arsenal te zien! Concurrentie is alleen wel moordend daar, dus succes niet gegarandeerd.

Zowel Tottenham als Newcastle vind ik ook echt mooie clubs voor Timber. Zou bij beiden goed passen.

7 maart 2024 om 14:06

Bij geen van de 3 clubs is succes gegarandeerd, want het niveau daar is ongeveer 3 keer zo hoog als waar hij nu speelt. Het is wel duidelijk dat hij zichzelf op de kaart zet en hopelijk kan hij een mooie stap maken.

Zou leuk zijn als ook Quinten de overstap maakt naar Arsenal. Broers bij elkaar bij een topclub in Engeland. En dan samen spelen in een topcompetitie zoals de Premier League. Hopelijk dat die de lijn door kan trekken en als die bij de EK selectie zit zou dat zomaar een realiteit kunnen worden.

Voor zijn transferwaarde zou het goed zijn als Koeman hem eindelijk eens oproept.
Op basis van zijn spel verdiend hij dat ook al is Koeman de eerste bondscoach in lange tijd die daadwerkelijk iets te kiezen heeft.

Er mogen volgens mij gewoon 23 spelers mee naar Duitsland dus als je 532 speelt kom je uit op 6 maximaal 7 middenvelders.
De Jong, Wieffer, Schouten, Veerman, Reijnders, De Roon, Koopmeiners, Timber, Simons zijn er dan toch teveel en verdienen het in mijn ogen allemaal wel.

7 maart 2024 om 15:06

Zou zelf De Roon doorselecteren, Xavi als aanvaller meenemen en dan moet er nog 1 afvallen waar ik het zelf ook lastig vind om een keuze ta maken.

Hoe vet zou het zijn als de timbers tegen over lekaar staan bij de north-london derbies.

7 maart 2024 om 14:53

Haha Quinten die dan voor de derde keer naar een club gaat die een hekel heeft aan de club waar zijn tweelingbroer Jurrien voor speelt. Zou mooi zijn.

7 maart 2024 om 16:02

Dat had de 4e keer kunnen zijn,ware het niet dat Quinten en Jurriën tegelijk van Feyenoord naar Ajax gingen

Verbaasd mij helemaal niets dat Arteta een oogje heeft laten vallen op Quinten. Wat heeft deze jongen zich dit seizoen toch stormachtig ontwikkeld en op zijn posities kunnen we best meer bezetting gebruiken.
Zou tevens ook leuk zijn de Timber's weer bij dezelfde club te zien spelen.

Ik zeg doen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren