Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fati, Depay en Coutinho bezorgen Koeman wat lucht bij Barcelona

Laatste update:

Barcelona heeft de competitiewedstrijd tegen Valencia zondagavond in winst omgezet. In het eigen Camp Nou won het team van Ronald Koeman met 3-1, mede door een doelpunt van Memphis Depay. Behalve de spits stonden ook Frenkie de Jong en Sergiño Dest negentig minuten op het veld bij Barcelona; Luuk de Jong bleef op de bank zitten. Jasper Cillessen stond bij Valencia onder de lat. Barcelona heeft vijftien punten verzameld uit acht wedstrijden en staat op de zevende plaats.

De wedstrijd kende ondanks de uiteindelijke overwinning een desastreus begin voor Barcelona. De ploeg van Koeman kreeg weliswaar de eerste kans van de wedstrijd, een schot van Ansu Fati dat in het zijnet belandde, maar kwam na vier minuten op achterstand. Barcelona kreeg de bal niet voldoende weg na een hoekschop, waardoor een schotkans ontstond voor José Gayá vanuit de tweede lijn. Hij vuurde de bal vanaf een kleine 25 meter in de linkerhoek. Aan de overzijde was Dest kort daarna dicht bij de gelijkmaker, maar Gayá was net iets eerder bij de bal.

Toch kwam Barcelona snel op gelijke hoogte. In de dertiende minuut trok Fati vanaf de linkerflank naar binnen, combineerde hij met Depay en schoot hij met een lage inzet raak in de rechterhoek. De spits had zijn eerste basisplek in 344 dagen, nadat hij vanwege een zware knieblessure lange tijd in de ziekenboeg zat. Gonçalo Guedes schoot na een rappe counter naast, waarna Depay een vrije trap hoog over het doel schoot. Vijf minuten voor de rust greep Barcelona toch de leiding.

Scheidsrechter Jesús Gil Manzano, die dinsdag de fluit hanteert bij de Champions League-wedstrijd van Ajax tegen Borussia Dortmund, kende een strafschop toe aan Barcelona. Toen Fati van dichtbij wilde schieten, werd hij licht geraakt door Gayá. Depay ontfermde zich over het buitenkansje en schoot onberispelijk raak in de rechterbovenhoek; Cillessen stond als aan de grond genageld. Kort na de pauze voorkwam de doelman met een redding in de korte hoek wel dat Fati er 3-1 van zou maken.

Enkele minuten na de redding van Cillessen zorgde Carlos Soler bijna voor de 2-2. Hij werd bediend door Guedes en vuurde een schot af, dat uiteenspatte op de paal. Marc-André ter Stegen keerde vervolgens een schot van Guedes. Twaalf minuten voor tijd verstuurde Soler een dreigende voorzet, maar kon Gerard Piqué de bal net op tijd wegruimen. Een vrije trap van Maximiliano Gómez zeilde net langs de paal. De gelijkmaker hing dus in de lucht, maar het was Barcelona dat zes minuten voor tijd toesloeg. Dest draaide aan de achterlijn weg bij zijn tegenstanders en stelde Philippe Coutinho in staat om te scoren. Koeman heeft dankzij de zege op zijn oude werkgever wat lucht; woensdag is Dynamo Kiev in de Champions League de tegenstander, waarna zondag el Clásico tegen Real Madrid wacht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

God, wat stelt Frenkie teleur de laatste weken. Lijkt enorm veel moeite te hebben om zijn draai te vinden in het team van dit seizoen. Vandaag vond ik het ook weer alles behalve overtuigend. Zonde, want ik had echt het gevoel - en vooral de hoop waarschijnlijk - dat hij dit seizoen zou uitgroeien tot een dragende kracht, die het elftal op sleeptouw kan nemen. Ook Coutinho blijft enorm teleurstellen. In het begin van vorig seizoen leek het even veelbelovend maar sinds zijn blessure, heeft hij echt niets meer toegevoegd aan Barcelona. Zeker als je hem vandaag dan voor Ansu Fati brengt, is het verval wel erg groot.
Wel wil ik mijn complimenten geven aan Barcelona als ploeg. Er zat bij vlagen echt een idee achter de aanvallen en ze hebben genoeg gecreëerd. Daarnaast stond de organisatie redelijk goed, zonder dat het te defensief werd.
Tot slot wil ik een enorm compliment maken aan Sergino Dest. Ik vind hem echt enorm gegroeid ten opzichte van vorig seizoen. Sierd had het vandaag terecht meermaals over zijn uithoudingsvermogen. Die jongen blijft maar lopen zeg. Daarnaast begint hij het steeds meer te koppelen aan geslaagde acties en rendement.
Prima overwinning vandaag. Cruciaal voor Koeman zijn positie en voor Barca is het hopen dat ze nu met vertrouwen de wedstrijden tegen Kiev en Real in kunnen.

17 oktober 2021 om 22:56

Huh? Frenkie was vandaag juist uitstekend. Speelde eindelijk als een baas op het middenveld ipv als een bang jochie. Alles wat hem verweten werd, heeft hij vandaag juist niet gedaan. Mooie rushes, veel druk, overal aanwezig op het veld...

17 oktober 2021 om 22:57

In de eerste helft was hij wel echt slecht. Tweede helft herpakte hij zich wel een beetje. Frenkie zou eigenlijk even een korte vakantie moeten krijgen want hij ziet er helemaal uitgeblust uit.

17 oktober 2021 om 22:57

@nickelodeon frenkie was matig bro waar heb je het over. Tis beter dat ie vakantie neemt ofzo want ziet er doodmoe uit. Zie liever gavi dan frenkie op de plek van busquets in de toekomst

17 oktober 2021 om 23:00

Ben ik het niet helemaal met je eens. Wel dat het minder slecht was dan de afgelopen tijd maar ook vandaag ging er weer enorm veel fout. Hij stond juist altijd bekend als een speler die zo weinig fout deed. Passingpercentages van boven de 90 en meerdere, goede ball-carries per wedstrijd. Daarin vond ik hem vandaag wederom slordig. Hij was wel aanwezig, dat zeker, maar lang niet alles ging goed. Hij kan nog zo veel beter.

17 oktober 2021 om 23:01

Gavi is echt geen type Busquets hoor, dan Nico Gonzalez op die plek ofzo. Gavi is veel beter in een soort Xavi-rol. Zou gewoon Pedri-Gavi naast elkaar zetten met een 6 erachter.

17 oktober 2021 om 23:07

Messi_123 ga voetbal leren kijken, frenkie was niet alleen scherp en prima maar ook beslissend in deze wedstrijd. Als je dat niet hebt gezien, schakel over naar darten.

17 oktober 2021 om 23:18

@Zezito jij hebt sowieso een andere wedstrijd gekeken frenkie was matig. Als jij vindt dat frenkie vandaag scherp prima en beslissend was raad ik jou aan om hockey te kijken.

17 oktober 2021 om 23:31

Noem is concreet wat jij slecht vond aan hem vriendelijke vriend? Ik denk dat Koeman even met jou moet bellen voor advies want hij zal er niet over nadenken. Ik woon hier in Spanje en de Spanjaarden vonden het spel van Frenkie vanavond goed/bepalend.

17 oktober 2021 om 23:35

@Zezito boeit me niet dat je in spanje woont, frenkie verloor vaak de bal en deed helemaal niks speciaals. Maakte telkens steeds fouten doe aub je research bro

17 oktober 2021 om 23:39

@messi_123, kun je ook normaal reageren? Wat een opgefokt gedoe man

17 oktober 2021 om 23:42

@ajax1812 wat is volgens jou normaal reageren? Ik zeg gewoon dat het me niks boeit dat ie in spanje woont. En geef ook aan dat frenkie matig was vandaag.

17 oktober 2021 om 23:45



He bro, bro messi123 bro, ik kijk voetbal jij blijkbaar niet?! Boeit mij helemaal niets als jij zonder te onderbouwen frenkie bashed bro. Kijk je wel eens statistieken? Misschien kun je dan snappen/begrijpen dat je eigen bericht over frenkie onzin is bro. Spanjaarden vonden hem hier goed vanavond, excuses voor mijn reactie….

17 oktober 2021 om 23:53

@Zezito frenkie was gewoon matig bro heb echt geen idee waar je naar hebt gekeken. Als frenkie volgens jou echt zo goed was waarom was ie dan niet MOTM? Hij was slordig en leed veel balverlies. Er zijn hier zat mensen die zeiden frenkie matig was

18 oktober 2021 om 00:13

@zezito Wow wat een redenatie. Dus omdat jij in Spanje woont en de Spanjaarden vonden het spel van Frenkie bepalend, dan is het maar zo? Frenkie heeft een burnout lijkt het. Nico Gonzalez lijkt mij de vervanger van Busquets. Frenkie is het gewoon niet. Hij is geen wereldtopper en zal ook niet uitgroeien tot 1.

18 oktober 2021 om 00:26

Ik haak even in om te zeggen dat je blijkbaar geen idee hebt wat een burnout is. Wat een kolder zeg.

18 oktober 2021 om 00:29

@Emiliogaviria dat probeer ik ook heletijd uit te leggen aan zezito maar hij begrijpt er niks van. En idd omdat de spanjaarden vinden dat ie goed speelde vindt hij dat maar ook. Hij zegt gewoon wat de spanjaarden ervan vinden en geeft totaal niet zijn eigen mening

18 oktober 2021 om 00:37

Nee bro Gavi is totaal geen busquet speler en je kan hem ook niet op die plek zetten als vervanger. Nico is meer voor die plek. Gavi is meer een iniesta type en dan zeg ik voor alle duidelijkheid niet dat hij zo goed is wat hij wel kan worden maar als we het hebben over de positie.

18 oktober 2021 om 00:37

Denk dat je zezito bedoeld met opgefokte reacties toch? Kan je niet voorstellen dat je 123 bedoelt..

Wat betreft Frenkie ben ik het dan niet met hem eens. Was aanwezig en wilde zichzelf bewijzen. Legde meer risico in z’n spel dan normaal, maar dan ga je automatisch meer fouten en balverlies lijden, die 90% aan passes die aankomen, haal je dan niet meer. Weet trouwens niet wat mensen verwachten van Frenkie..

18 oktober 2021 om 00:37

Frenkie slecht???? Heb je de tweede helft wel gekeken??

18 oktober 2021 om 00:39

@Msn, vind je niet Pedri meer een Iniesta? Gavi meer een Xavi, en Nico een Busquets. (Ik zal voor de zekerheid hier zeggen dat ik het heb over “type” speler en niet het niveau van Busi,Xavi,Iniesta.)

18 oktober 2021 om 03:50

Mee eens bro.

18 oktober 2021 om 03:52

De eerste helft zwakjes maar de tweede helft helemaal mee eens. Frenkie was sterk de tweede helft

18 oktober 2021 om 08:22

Messi123 Frenkie wordt bij Barca ook misbruikt. Kijk naar het nl elftal wat momenteel een hoger niveau is daar excelleert hij veel beter als spelbepaler. Ik denk dan ook dat als je Frenkie een minder aanvallende rol geeft hij het veel beter zal doen. Aanvallen is gewoon niet zijn sterkste punt.

18 oktober 2021 om 08:49

Volgens mij is Pedri meer een Pedri.

18 oktober 2021 om 11:20

@RM, ja snap ik, ik heb het over vergelijkbaar type speler. Pedri past beter in een iniesta rol, dan in een xavi rol.

18 oktober 2021 om 12:32

@moderators, kan libardo een enkeltje naar Voetbalprimeur krijgen? Past daar beter met dit soort opmerkingen.

ON: Frenkie was de 1e helft niet best, 2e helft gewoon goed. Zal nog wel een paar goede wedstrijden nodig hebben om het tij te doen keren uiteraard, maar laten we hopen dat hij het licht heeft gezien.

17 oktober 2021 om 22:57

Ik vond Frenkie wel prima spelen. Hij was rustig en deed wat hij moest doen.

17 oktober 2021 om 23:55

Misschien biedt de vraag 'wat verwacht je dat Frenkie de Jong tijdens een wedstrijd doet?' wat verheldering.

Het lijkt erop dat steeds meer mensen verwachten dat De Jong bepalend wordt met assists en goals. Ik vind dat een kwalijke zaak, omdat dit niet zijn spel is. Het is meer het voorbereidende werk daarvoor, zijn balvastigheid (en daarmee zorgen voor betere tijdwinst voor organisatie verdediging), loopvermogen, een keer aanraken en het zijn van een verbindende schakel, wat hem goed maakt. Zijn aannames, balbehandeling, wegdraaien.. Gewoon goed.

En ja.. Dest, als die net wat sneller was, en direct goed had uitgehaald, dan had De Jong met zijn steenkpass nog een prachtige assist gehad. De Jong was vandaag zeker niet slecht.

18 oktober 2021 om 00:37

Sorry hoor, maar ik ben altijd tegenstander geweest van mensen die vonden dat Frenkie meer moest scoren/assisteren. Daar doelde ik dus ook absoluut niet op met mijn reactie. Juist in hetgeen wat jij aanstipt (balvastigheid, loopvermogen, dribbels, passing) vind ik hem de laatste weken enorm slordig en ook vandaag was het bij vlagen niet top. In de tweede helft herpakt hij zich enigszins maar in de eerste helft vond ik hem de dissonant van Barcelona.
Ik ben het roerend met je eens dat Frenkie niet 'beslissender' hoeft te worden (wat een klote-term eigenlijk. alsof je met zijn kenmerkende spel niet beslissend bent voor een ploeg) maar hij moet wel goed blijven doen waar hij goed in is. De laatste tijd zorgt hij namelijk niet voor tijdwinst voor organisatie in de verdediging. In tegendeel zelfs.

18 oktober 2021 om 00:13

Volstrekt belachelijke reactie wat betreft Frenkie de Jong. Vooral in de tweede helft heeft hij echt zijn stempel kunnen drukken met o.a. zijn rushes, als je dat niet benoemt kan ik je onmogelijk serieus nemen.

18 oktober 2021 om 00:24

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar Frenkie is perfect in 1 rol: de Ajax rol van 18/19. Dat is Frenkie, de bal opvragen van de verdedigers... en dan met zijn snelheid en die leuke typische Frenkie truc linies overbruggen en vervolgens de bal afgeven... dat is Frenkie. Maar Frenkie is geen aanvallende middenvelder of een middenvelder ala Xavi of Iniesta. Ze verkrachten hem gewoon. Zonde... en niet alleen voor Frenkie zelf.

18 oktober 2021 om 01:14

@riqui8, Dest is nog steeds de Dest van vorig seizoen hoor. Nog steeds drama. Dat jij ziet dat hij vandaag een assist geeft en dat als verbetering ziet, zie ik totaal niet. Maakt steeds domme keuzes. Een ezel stoot zich niet tweemaal aan dezelfde steen. Met andere woorden: Hij blijft het telkens doen maar komt nooit zijn man voorbij. Vaak draagt hij een clown neus op. Een no-look pass of een pass achter zijn standbeen om eerder zijn mislukte acties die ik heb genoemd te verbloemen.
Ook weet ik dat je de adrenaline nog in je lichaam zit en euforisch bent. Plus onze vriend Sierd die nog extra hormonen in in onze hersencellen wordt geproduceerd, vanwege (volgens Sierd) de fantastische en wereldpass van Dest op Coutinho...not! Nee, ik heb helemaal gehad met Dest.

Zeker in de tweede helft ging het niet echt vanzelf voor ons maar gelukkig gewoon de 3 punten ik denk dat we langzaam maar zeker de omkeer gaan zien bij de club en deze overwinning geeft weer een beetje lucht, nu verder met de Champions League met hopelijk 2 overwinningen op Dinamo Kiev en als Bayern dan twee keer zijn werk doet tegen Benfica ziet de wereld er weer heel anders uit op naar woensdag en Visca el Barca

17 oktober 2021 om 23:28

Hoop inderdaad op die ommekeer. Maar waar ik me best zorgen om maak is het stadion. Half vol, Messi is weg, ik hoop niet dat dit echt elke wedstrijd zo zal zijn. Supporters/toeristen kwamen toch vaak naar de wedstrijd om een glimp van de bester speler ter wereld(voor mij aller tijden) te vangen.

18 oktober 2021 om 00:04

Ik vrees inderdaad ook voor dat stadion. Laten we wel wezen: een heel groot deel van de supporters van Barcelona de afgelopen jaren waren 'nep supporters'. Toeristen voor wie een avondje Barca het ultieme uitje van een tripje Barcelona was. Ik heb mezelf er ook wel eens schuldig aan gemaakt. Wat je nu overhoudt zijn de 'echte fans'. De inwoners van Barcelona en Catalonie die hart voor de club hebben en graag iedere wedstrijd in het stadion zitten. Dat zijn er dus lang niet genoeg om die 99.000 plekken te vullen, laat staan die beoogde 110.000 van na de verbouwing. Het is wat dat betreft zaak dat een wedstrijd van Barcelona zo snel mogelijk weer een toeristische trekpleister wordt, anders wordt het lastig om zo'n gigantische arena vol te krijgen. Dat is het overigens voor iedere club. Los van Real en Dortmund (die alsnog bijna 20.000 plaatsen minder hebben) komt er geen ploeg in Europa ook maar bijna in de buurt van het Camp Nou. Dan mag je die beste speler ooit ook wel hebben als je het iedere keer uit wil verkopen.

18 oktober 2021 om 00:38

riqui8, het blijft natuurlijk wel een opertune wereldje,wanneer de 'jonkies' zoals Gavi en Fati zich verder ontwikkelen en Barca daar succes mee krijgt (internationaal gezien) dan zit het stadion ook zo weer vol.

18 oktober 2021 om 00:40

Moet wel zeggen dat ik dit vaker zie in Spanje op de zondagavond. Weet niet of je dit als maatstaaf moet gebruiken, maar denk wel dat er iets moois gemaakt kan worden van dit Barca.

18 oktober 2021 om 01:54

Ik zat in het stadion en het zat idd halfvol met 47/99K bezet. Maar op zondagavond komen er altijd minder mensen, want pas om 11 uur klaar en het duurt nog een tijd om bij het stadion te vertrekken. Dan de maandag werken natuurlijk. Ticketprijzen moeten ook naar beneden want de kwaliteit is momenteel gewoon ook minder. Bovendien is de harde kern al jaren verbannen en het sfeervak op Gol Nord blijkt ook weg te zijn (miss nog iemand hier met meer info daarover?) Het stadion zat trouwens helemaal vol met Nederlanders, de terrassen, de metro etc.
Hoorde meer NLs dan Catalaans of Spaans.

18 oktober 2021 om 08:56

Het stadion schijnt ook erg te lijden onder achterstallig onderhoud. Er was een artikel op Espn.com 3 dagen geleden dat ze last hebben van duivennesten en een enorme stank die die beesten in vele jaren hebben opgebouwd (Bartomeu-tijd) en waar gewoon jarenlang dus niets aan gedaan is. Volgens het artikel zaten de enorme nesten in de nokken van de overkapping. Heb jij daar iets van gemerkt Hispano?

Echt een leuke wedstrijd
Ansuu wat een speler is toch. Is het niet beter dat barca frenkie verkoopt? Hij ontwikkelt zich totaal niet en blijft telkens de makkelijkste keuzes maken. Zelfs busquets speelt beter zonder frenkie. Gavi wat een juweeltje is het toch heb echt genoten van hem vanavond. Memphis was ook redelijk alleen hoeft ie van mij nooit meer corners te nemen. En wat viel coutinho zeer goed in zeg en scoorde ook na die prachtige actie van dest. Ook nico veel goed in vondt ik. Iedereen speelde wel goed ook pique bleef rustig en goed verdedigen. Leuk dat aguero zijn debuut mocht maken. Maar jammer dat ie niet scoorde
de 3 punten zijn heerlijk binnen volgende week el clasico hoop dat we winnen
VISCA EL BARCA
PS grappig dat de supporters kun kun riepen

17 oktober 2021 om 22:58

Hij mag van mij naar Milan komen, totaal ander spelletje en tactiek, wellicht ligt dat hem meer! Jullie dan Kessie, wat echt een geweldig motor is, alle ballen hè, allemaal ballen gaan naar voren van Kessie. Maarja 75 mil is onhaalbaar voor Milan en Kessie contract verloopt deze zomer dus is weinig waard

17 oktober 2021 om 23:02

Ik twijfel of frenkie later wel een basisspeler zal worden. Hij laat echt niks zien en kiest telkens de makkelijkste keuzes. Hij zal nooit een ala kimmich worden ofzo die vanuit een verre hoek schiet

17 oktober 2021 om 23:03

Zou jammer zijn als Kessie vertrekt. Snap niet waarom er zo veel spelers zijn die hun contract niet willen verlengen, terwijl Milan juist nu weer op topniveau begint te komen.

17 oktober 2021 om 23:07

Maar misschien moet je dat dan ook niet van hem verwachten Messi_123? Volgens mij is het overduidelijk dat hij zo'n speler nooit gaat worden.. Waarom blijft hij dan continu daarop beoordeelt worden?

Je zult wat moeten verzinnen als ploeg zijnde. Maar dan lijkt het mij eerder verstandig om weg te schakelen van Busquets, aangezien daar de slijt gewoon echt wel op zit, en te gaan kijken of je het team kan laten renderen met Frenkie op die plek. Dat is namelijk wel waar zijn kwaliteiten het meeste benut worden.

17 oktober 2021 om 23:09

@messi even naar Pearl jij snapt niks van voetbal, Frenkie was prima vandaag.

17 oktober 2021 om 23:20

Precies! Frenkie speelde gwn keurig, had hier en daar paar goede onderscheppingen, hij won duels en paar goede dribbels. Mensen moeten gwn ophouden met willen dat Frenkie een soortig fifa middenvelder word met alleen maar groene stats en alles kapot en klein schiet.

17 oktober 2021 om 23:47

@messi_123 Cruijff zei ooit: " Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen." Volgens mij zie jij die uitzonderlijke talenten van Frenkie niet, ja, hij laat alles er simpel uit zien. Maar hij heeft de kwaliteit om uit te stellen wanneer het moet, te dirigeren, tempo te versnellen. Ik denk dat jij er pas achter gaat komen wat je mist, als hij weg is. In Amsterdam is hij altijd welkom.

17 oktober 2021 om 23:57

@messi
Ik ben toch wel benieuwd wat je van De Jong verwacht te zien. Ik zou hem zo bij iedere tooclub vd wereld als een van de eersten op het wedstrijdformulier zetten.

18 oktober 2021 om 07:29

Dat zeiden we PSV vroeger ook over Timmy Simons, wat een geweldige speler

18 oktober 2021 om 10:11

Middenveld wordt Busquets, Gavi en Pedro. Postbode Frenkie is compleet overbodig. Anoniem en niets toevoegend. Gisteren was met name zijn eerste helft weer dramatisch.

18 oktober 2021 om 18:18

Je praat dom .. je weet zelf ook dat Frenkie nooit op de bank gaat belanden

17 oktober 2021 om 23:37

Ach, je mag in de huidige situatie van de club wel iets dankbaarder zijn met spelers als Frenkie de Jong die weet hoe je dirigeert, tempo bepaalt en weet wanneer hij via rushes mannen uitschakelt. Van mij mag hij wel terugkomen bij Ajax, daar wordt het spel gespeeld dat Frenkie goed ligt en dat spel ziet er een stuk beter uit dan wat er in Barcelona wordt gespeeld.

Benieuwd of Koeman nu ook over de scheids gaat praten na die schandalige penalty.

17 oktober 2021 om 22:59

Dan kijk je niet goed. Ja hij raakt de man niet, maar gebeurd dit ergens anders op het veld is het ook gewoon een overtreding. Gewoon lomp inkomen en van achteren. Dan neem je het risico dat ie op de stip gaat.

17 oktober 2021 om 23:02

Dus volgens jou logica is het een penalty omdat het te risicovol is terwijl hij de man niet raakt?

17 oktober 2021 om 23:02

Bro ben je serieus? Hij raakt de man ook totaal niet man. Als je hiervoor al penalty’s gaat geven dan heb je bij elke corner een penalty te pakken. Voetbal is en blijft een contact sport.

18 oktober 2021 om 03:51

Hij raakte de man niet.
Zowel de arbiter als de VAR zijn in deze corrupt tbv de grote club
Ik heb de aktie nu uit 5 hoeken gezien: eerder een schwalbe van de lieve Fati dan iets van contact. De scheids heeft niks gezien en de VAR begrijpt de corruptie en doet dus ook niks..
Je ziet t dit weekend bij Lyon, bij Juventus en bij Barca: de grote clubs hebben gewoon baat bij de VAR. Liever afschaffen
Nb na deze aktie direkt TV uitgezet

17 oktober 2021 om 23:00

Ben ook benieuwd of Koeman nog veel langer mag aanblijven is toch wel leuk om dit Barca zo te volgen onder Koeman, elke keer een nieuwe spannende wedstrijd.

18 oktober 2021 om 00:14

Ik hoop niet lang

17 oktober 2021 om 23:01

Zo schandalig was die pingel niet..

17 oktober 2021 om 23:03

Zeker weten wel! Als zelfs Sierd het geen penalty vond voor notabene Barcelona, dan weet je al genoeg.

17 oktober 2021 om 23:22

Zeker niet. Geen vreemde beslissing. Heb mij prima vermaakt met deze pot, stond veel spanning op en dat was duidelijk merkbaar. Maar uiteindelijk een verdiende overwinning.

17 oktober 2021 om 23:58

Zeker verdiende overwinning. Strafschop was onterecht ik weet alles.. Hiervoor kan en mag je geen penalty’s geven in het heren profvoetbal.

18 oktober 2021 om 08:59

Nee, Koeman heeft dit incident niet gezien was zijn commentaar ...

18 oktober 2021 om 16:46

Hahaha maar hij ziet wel alles dat zelfs maar lijkt alsof het 0,1 procent in zijn nadeel is. Niet serieus te nemen die vent, bah

18 oktober 2021 om 17:35

Het is niet de meest objectieve persoon ter wereld nee.

18 oktober 2021 om 17:36

Maar dat weet iedereen inmiddels wel toch?

Prima wedstrijd. Ze kwamen vroeg achter, maar knokten zich knal terug. Leuk om te zien dat Fati weer semi-fit wordt!Met Fati, Gavi en Pedri heb je toch wat juweeltjes in huis.

Ik heb maar delen gezien maar had niet het idee dat Valencia buiten de eerste 30 minuten Barca het moeilijk maakte; en Frenkie krijgt laatste tijd vaak de opmerking dat hij meer moet scoren; ik weet niet of het instructie was van Koeman of Frenkie zelf, maar ik zag heb behoorlijk vaak in de 16, was een halve aanvaller vandaag!

Het was niet overtuigend maar dit geeft Barcelona hoop en ademruimte en dat is net wat je als Real Madrid fan niet wilt zien gebeuren.

Die Fati geeft Barcelona toch ook zoveel hoop en kwaliteit, man wat is die jongen goed zeg.

Ben eerlijk gezegd chagrijnig, maakt mij alleen maar boos dat Real Madrid zo lomp punten verloor tegen Levante, Villareal en met als hoogtepunt verliezen tegen Espanyol. Je kon zover uitlopen, maar nee Barcelona komt nu terug en als zij El Clasico winnen, staan ze boven ons.

Maar goed.

Ansu Fati, als dat maar niet de volgende nachtmerrie word van Real Madrid nadat Ronaldinho en Messi eerder waren.

17 oktober 2021 om 22:59

Ach ik zou het wel heerlijk vinden als we in de toekomst Mpabbe vs Fati te zien krijgen 😁

Het was bij vlagen goed vandaag, maar verdedigend gaat er toch nog te veel mis. Dat Fati terug is, is echt een geschenk uit de hemel. Er gaat zo veel dreiging van die jongen uit, je ziet het gelijk terug in het spel. Memphis was overigens enorm slordig en ongelukkig in z’n acties. Ben blij met de overwinning, dit geeft weer wat meer lucht. Nu Dynamo Kiev deze week nog op zij schuiven!

17 oktober 2021 om 23:31

En dan te bedenken dat die jongen nog maar 18 is. Bizar hoe doelgericht hij is. Ook enorm explosief. Hoop straks in de toekomst meer minuten van Aguero te zien. Zou toch mijn 1e keuze zijn in de punt.

Memphis moet echt een tandje bij, lijkt nergens op de afgelopen wedstrijden bij Barca. Zoveel onnodig balverlies. Bij elke andere ploeg was ie naar de bank gebonjourd.

17 oktober 2021 om 23:01

Eindelijk een 433 opstelling met druk naar voren en zo creëert barca genoeg kansen.
Vindt frenkie goed spelen vandaag als die op stoom is niet van de bal af te krijgen.
Verdediging moet nog beter met garcia
Is toch een zwakke schakel achterin ik zouw umtitte opstellen is ook snel en sterk hij en puige krijgen geen kans van koeman jammer.

17 oktober 2021 om 23:04

@Boudad

Heb je onder een steen geleefd? Umtiti snel 😂

17 oktober 2021 om 23:10

FCBInider umtitte is zeker snel sterk niet voor niets wereldkampioen.
Jammer van zijn knie blessure.
Ik vindt dat hij nog wel een kans verdient om zich te bewijzen en ook puige hoord
Gewoon te spelen.

17 oktober 2021 om 23:20

433? Memphis en Fati waren de enige twee aanvallers. Vindt Frenkie goed spelen? Los van het feit dat de zin niet helemaal klopt, was Frenkie helemaal niet bijzonder. Hij kan echt veel beter. Umtiti snel? Die is na zijn operatie een opa geworden. Zelfs een 37 jarige Soldado won van hem in een sprint duel.

17 oktober 2021 om 23:35

Mohamed zoek eens Barcelona-Granada op in de beker. Umtiti wordt er nota bene uitgesprint, en niet zo’n beetje ook, door een vent van 35.

18 oktober 2021 om 00:41

Hoe moet ie een tandje bij zetten als dit zijn plafond is?? Is gewoon sub top en zit bij barca alleen door cowman

Poehh dat was best flitsend snel zeg Vz. Een barca artikel gelijk hoppa. Agh. Nou goed barca verdiend gewonnen toch wel. Valencia begon dreigend naar daarna was het niks en man wat is die Guedes slecht zeg, absurd. Barca prima, en Fati wat een super talent zeg. Memphis gewoon belangrijk met een assist en goal. Netjes. Had gehoopt op een gelijkspel maar helaas. Prima winst en even wat adem voor Koeman. Moet zeggen barca heeft aardig wat toppers zo met Fati, Pedri, Gavi, Araujo en co. Even wat spelers lozen Cou en Dembele en 2 toppers halen. Verdediger en rechtsvoor en ze kunnen prima verder.

17 oktober 2021 om 23:00

Ze hebben nu spelers waar ze op kunnen bouwen, maar moeten nog wel werken aan salarissen van sommige spelers die veel vreten daar. Dan pas kan je kijken naar vervangers voor de core spelers als Busquets en Pique. Ze moeten proberen Dembele aan 't praat te krijgen en anders volgend transfermarket gelijk wegdoen.

17 oktober 2021 om 23:00

Ik vond Depay ondanks zijn goal en assist misschien wel de slechtste kant van Barca. Hij had zo ontzettend veel balbezit en loopt er echt bij als een vedette.

17 oktober 2021 om 23:06

Zonder hem is er ook niks, zo kun je het ook zien. Precies zoals met Oranje. Maar men bekijkt het graag anders. Tsja prima.

17 oktober 2021 om 23:27

Slechtste was misschien Garcia. Maar Memphis had inderdaad geen goede wedstrijd.

18 oktober 2021 om 00:11

Sociofan1, misschien zeg ik iets heel geks, maar ik vind dit Barca een stuk interessanter dan de Barca die het geld aan denkbeeldige bomen had groeien en daar de spelers van betaalde. Het talent krijgt nu een kans en moet aan de bak. Natuurlijk gaat dat met vallen en opstaan, daar ontkom je niet aan. Ik beschouw het maar als op vakantie gaan, soms is de weg naar een bestemming, mooier dan de vakantie zelf En het feit dat jong talent bij Barca de kans krijgt zal ook werken als een spons. Zaak voor nu is het hoofd koel houden en blijven bouwen, dan komt alles wel goed, zowel sportief als financieel.

18 oktober 2021 om 00:23

Droppie mooi gesproken🙏🏾. Waarder ik echt

18 oktober 2021 om 14:04

Dan was de titel: “Real Madrid wint dankzij een dubieuze strafschop”.
Ik vind niet dat Barca verdiend heeft gewonnen. Gelijkspel was beter geweest. Ze hebben na dat goedkope penalty niks meer gerecreëerd. Valencia wel. Ter Stegen was de motm.

Eindelijk hebben we Fati en Kun weer langzaam erbij. Voorin was het een armoede met Luuk en enkel Depay, ondanks dat Depay prima speelt kan hij het niet alleen. Staan in de competitie nog niet veel achter de koplopers en dat kan een boost geven voor de Classico. Win je die sta je gewoon weer top 3.

17 oktober 2021 om 23:26

Memphis speelt niet prima momenteel. Moet zelf ook een tandje bijzetten.
Weet wel hoe je een penalty nemen tenminste.

Frenkie mag. Vind hem echt niks. Enige wat ie kan is te gehaast dribbelen zonder inzicht en balletje breed.
Hij mist techniek dynamiek en behandeling. Geen power en speelt nooit diep en pass niet. Draaicirculatie van een tractor.

17 oktober 2021 om 23:05

Aziz frenkie is juist sterk aan de bal en vandaag speelde hij gewoon goed.

17 oktober 2021 om 23:06

@Aziz

Haha je mag zeiken op Frenkie maar geen onzin vertellen. Frenkie is uitermate dynamisch en draait snel en kort… Hij speelt wel vaak breed ipv diep, maar derjuist gaf hij wel een goeie op Dest die alleen opweg was.

17 oktober 2021 om 23:11

Fcbinsider1899 dat mag je vinden, maar ikke niet. En ik kraam geen onzin uit. Tegenwoordig mag je niks meer zeggen.

17 oktober 2021 om 23:12

Fcbinsider ben het met jouw eens over frenkie.maar niet over umtitte haha.

17 oktober 2021 om 23:13

Aziz tuurlijk mag jij jouw mening geven niets mis mee.

17 oktober 2021 om 23:15

Haha inderdaad, als je gaat verzinnen dat Frenkie niet gemakkelijk en kort kan draaien dan ben je jezelf wel een beetje aan het voorliegen om je punt te maken natuurlijk. Dat is simpelweg onwaar. En wat is een draaicirculatie overigens?

17 oktober 2021 om 23:23

Aziz je mag alles zeggen maar wij mogen dan zeker wat terug zeggen.

17 oktober 2021 om 23:30

JamieDS. Tuurlijk mogen sommige ook reageren. Maar dit is toch mijn mening? Zoals jullie een mening hebben? Of id het opeens onzin en dingen verzinnen? Waar hebben we het over met sommige Frenkie lovers. Zoals Ruud Gullit zei hij komt gewoon te kort en ik ben daar mee eens.

17 oktober 2021 om 23:37

Aziz, als je niet snapt wat een mening is, heeft het ook weinig zin om te zeggen “ik heb een mening en ik mag dat hebben”.
Je zegt namelijk: “draaicirculatie van een tractor”. Ik denk dat je bedoelt dat hij niet snel draait. Als er íets is wat Frenkie juist heel goed doet, is het korte draaien. Dat is alsof je zegt “ik vind dat gras njet groen, maar blauw. Dat is mijn mening, moet je niet zeggen dat ik onzin verkoop”.

Maar gooi het maar weer op Frenkie lover of weet ik veel wat. Ik ben absoluut geen Frenkie fan, maar mensen zoals jij zijn hier enkel om reacties uit te lokken en dat vind ik jammer (dát is een mening).

17 oktober 2021 om 23:43

Isco. Dat mag jij vinden. Zoals jij reageert en de meeste leden die duimpjes willen krijgen. Wat een leven zeg.Ik vind dat Frenkie een draaicirculatie van een tractor heeft. Jij bepaalt niet wat ik wel en niet mag zeggen of hoe ik het hoort te zeggen. Dit is een voetbal forum.Waarom zou ik reacties lokken? Mensen als jij komen hier om gratis duimpjes te krijgen voor aandacht.

18 oktober 2021 om 00:18

@Aziz
Niemand bepaalt voor jou wat je wel of niet mag zeggen. Maar als je dit soort dingen zegt, dan zet je jezelf voor schut. Je kan niet in de nacht zeggen dat je vindt dat de zon schijnt en het licht je ogen verblindt. Dat klopt namelijk niet. Je kan niet zeggen dat je vindt dat een schaap 5 poten heeft. Je mag al deze dingen wel zeggen en stellen dat je ze vindt, maar je komt ongeloofwaardig over en brengt jezelf in diskrediet. Dit zijn namelijk niet dingen wat je kunt 'vinden'. Sommige dingen zijn feiten. De Jong is technisch een van de meest begaafde spelers, draait juist kort weg en altijd de goede kant. Dit zijn feiten, omdat die heel goed te vergelijken zijn met hoe andere spelers dat doen. Dan mag jij wel zeggen dat het niet zo is, maar ik hoop dat je beseft dat je hier jezelf voor schut zet.

Jouw opmerkingen staan ook niet in een lijn met Ruud Gullits feedback. Hij wil dat De Jong een andere rol aanneemt en meer bealissend is met goals en assists. Ook Gullit heeft De Jong heel hoog zitten. Dus wat jij stelt staat niet in 1 lijn met het punt wat Gullit heeft proberen te maken. En door Gullit erbij te halen wordt jouw stelling niet meer waar. Het blijft onzin.

18 oktober 2021 om 00:35

Diegopeladona. Dus jullie meningen zijn feiten, maar mijn mening niet? Goed verhaal hoor echt prachtig. Dus leden die Frenkie niks vinden zetten zich zelf voor schut en leden als jij niet? Oké. Hoe kom jij eigenlijk aan zoveel onzin?Zoals Ruud aangaf en meerdere dat Frenkie een postbode speler is meer niet. Dat jij hierin een sommige leden een beeld hierover hebben andere visie, dat is jouw probleem. Maar een lid aanspreken dat hij zich zelf voor schut omdat ik dat zo vind met feiten zie jij het anders. Maar leuk verhaal trouwens.

18 oktober 2021 om 00:47

Aziz, wat snap je nou niet? Je kan Frenkie een matige speler vinden, dat is het hele punt niet. Je kan gewoon niet zeggen dat Frenkie een draaicirkel, (circulatie in jouw woorden) van een traktor heeft. Het hele punt is dat Frenkie heel soepel en snel kan draaien. Daar kan je geen andere mening over hebben, onmogelijk. Het is een feit dat Frenkie snel draait, en feiten kan je niet tegenspreken. Dit is echt alsof je zegt dat Mbappe niet snel is, Ronaldo niet kan afmaken, of Salah niet kan dribbelen.

18 oktober 2021 om 00:52

Pedri16. Waarom kan ik dat niet zeggen?
Dit is een voetbal forum. Als ik vind dat Frenkie een draaicirkel heeft van een tractor is dat een feit. Sommige denken daar anders over of vinden dat wel een feit.

18 oktober 2021 om 01:25

Ik weet niet waarom ik het nog probeer.. nou goed laatste poging dan maar; Als ik zeg, Ronaldo kan niet afmaken, laat jij mij dan die “mening” hebben, of denk je toch van jezus wat lult die kerel onzin? Het is een feit dat Ronaldo goed kan afmaken, daar kan ik geen tegengestelde mening over hebben.

Ander voorbeeld:
Als ik zeg dat Albert Einstein vrij dom was, lul ik dan uit mijn nek, of heb ik slechts een andere “mening”? Nee ik lul simpelweg uit mijn nek, omdat het simpelweg een feit is dat einstein een intelligente man was.

Zo is het ook een feit, dat Frenkie kort kan draaien. Zoek op Frenkie Dribbles op Youtube en ga me dan nog eens wijsmaken dat hij draait als een tractor.

18 oktober 2021 om 01:27

Frenkie heeft een draaicirkel van een tractor feit.

18 oktober 2021 om 08:09

@Aziz

Oke dan is dat jouw mening. Laten we dat accepteren. Alleen denk ik dan wel dat jij onrealistisch denkt over voetballers of dat jij niet weet wat een draaicirkel van een travtor betekent. Een Mertesacker, Materazzi, Crouch, Luuk de Jong die hebben een draaicirkel van een tractor.

18 oktober 2021 om 08:46

Aziz. Net was het nog een mening? Ik snap je niet zo goed, maar dat komt omdat je jezelf niet zo goed snapt denk ik..

17 oktober 2021 om 23:13

Frenkie was super goed vandaag, bril kopen jij. Ik snap het het is niet Frenkiez maar hij was gewoon goed vandaag Azizz.

17 oktober 2021 om 23:14

Frenkie kan in jouw ogen niks fout doen hé? Ga je nou echt Frenkie obbsesief verdedigen onder 20 verschillende reacties? (los van of ik Frenkie matig of goed vond in deze)

Ik vond de aanval best vermakelijk en busi verdronk niet met frenkie en gavi aan zn zijde, middenveld deed het ook redelijk. Maar man....verdediging valt niet te redden met deze spelers en dat zal Barca de kop kosten. Sneu voor Koeman want zie best een aardig team gevormd worden.

17 oktober 2021 om 23:15

Origami gewoon umtitte opstellen achterin
Samen met araugo dan heb je een sterke CV staan.

17 oktober 2021 om 23:16

Geen piqué en al helemaal geen garcia
Garcia is nog kleiner dan messi kwa lengte dan voetbalend is messi de grootste aller aller tijden.

17 oktober 2021 om 23:20



Ik vind Araujo echt potentie hebben voor de toekomst maar is geen rots in de branding momenteel. Ook niet de snelste. Umtiti kan het niet belopen met die knie en is dus super traag en dan heb je eigenlijk nog steeds een CV duo waar het ontbreekt aan snelheid.

18 oktober 2021 om 00:00

@Origami, Araujo is de enige verdediger die kan verdedigen. Ik vind hem juist de rots in de branding. Overigens hoor ik vaker dat mensen Araujo traag vinden, dit komt misschien door zijn postuur. Araujo is echter verschrikkelijk snel, hij was in 2020 de snelste speler van Laliga met 35 Km per uur.

18 oktober 2021 om 00:08



Ik vind Araujo onze beste CV momenteel en kan nog beter worden. Maar nog niet goed genoeg om een hele wedstrijd top aanvallers onder controle te houden. En al helemaal niet de persoon die gepaard gaat met hem. El clasico zie ik somber in door onze verdediging en mijn punt is dat geen enkele combinatie CV goed genoeg zal zijn.

18 oktober 2021 om 00:26

Kijk, daar kan ik me redelijk in vinden. Echter zei je net dat een verdedigingsduo met Araujo snelheid ontbreekt, wat niet waar is😉. Ik denk dat Araujo-Pique voor El Classico het beste duo is. dit duo is niet top, en ze spelen tegen Benzema, die is heel top. Dat wordt simpelweg een probleem. Hopen dat Ter Stegen ineens een wereldpot keept, en dat Ansu en Memphis elke kans erin jagen, alleen dan acht ik de kans op een overwinning aanwezig.

18 oktober 2021 om 00:32

Nee sorry, ben nog steeds van mening dat Araujo niet snel is. Wordt vaak gepasseerd door de aanvaller maar zet wel vaak de tackle goed in.

Misschien dat hij een redelijke topsnelheid is maar volgens mij is hij niet snel in de start en versnelling.

Als je andere informatie hebt post maar. Word graag het tegendeel bewezen want vind dat hij wel geweldige mentaliteit heeft en gun het hem.

18 oktober 2021 om 00:51

Startsnelheid en topsnelheid daar zit uiteraard een verschilletje in, echter als je topsnelheid 35 kilometer per uur is, ben je aardig snel toch? Google Araujo top speed, eerste artikel en je hebt je info. Araujo is inderdaad geen Vinicius die in een fractie van een seconde weg is, dat klopt, maar dat is ook wel logisch met 20 cm lengte meer en 20 kilo gewicht meer.

Prima pot, maar Valencia had er makkelijk 1 of 2 kunnen maken. Fati is echt een verademing. Frenkie lekker verkopen of banken. Pedri, Busquets en Gavi lijken veel beter te spelen met elkaar. Ook bij Spanje en de westrijd toen Frenkie geschorst was liep het heerlijk dynamisch. Misschien de taal/communicatie??

Coutinho prima ingevallen, maar oh wat gaat het nu lastig worden. Heeft 97 wedstrijden gespeelt en bij 100 gaat er 20 mln richting liverpool. Ik zou bijna zeggen; niet meer opstellen en verkopen.

Kiev moet gewonnen worden en tegen Real zie ik Barca wel kans maken. Met al die aanstormende talenten staat er serieus een best leuk team. Met de juiste coach kun je hier echt een lekker voetballende ploeg van smeden. Of Koeman de juiste coach is zal moeten blijken nu, de excuses dat spelers geblesseerd zijn gaat straks ook niet meer op.

Depay zou eens wat wedstrijden van Suarez bij Barca moeten kijken hoe hij in zn eentje een hele verdediging afjaagde. Depay sloft maar wat over het veld en komt alleen maar in de bal, zodat hij niet een sprint diep hoeft te maken. Fati maakte wel een mooie goal, maar het penalty moment vond ik te zwaar, maar zo gaat dat in Spanje. Ik hoop dat ik de beker voor meester-voorspeller van je mag overnemen Aqua.

17 oktober 2021 om 23:30

Memphis met Suarez vergelijken is ook niet echt eerlijk.

17 oktober 2021 om 23:33

Dat is ook zo, maar ik heb het puur over inzet en afjagen. Dat Depay voetballend minder is is geen schande.

18 oktober 2021 om 00:19

Tijger wit sourez in zijn laatste jaren kon het ook niet allemaal meer belopen.te vaak balverlies en te veel janken bij de scheidsrechter.

Barcelona staat nu maar 2 punten achter Real, maar niemand heeft het over hoe rampzalig het seizoen van Real is.

18 oktober 2021 om 11:48

@ Bongiorno: Niemand hier heeft het over hoe slecht het seizoen van Real Madrid is, maar hier zitten ook maar weinig Real fans. Onze seizoenen zijn al drie jaar dramatisch, alleen een landstitel en een halve finale CL is natuurlijk een belachelijk slecht resultaat voor ons. Ook al zitten wij ook in een overgangsfase en hadden we vorig jaar meer dan 50 blessures, wij zijn het aan onze stand verplicht om natuurlijk veel beter te presteren dan wat wij hebben laten zien.

18 oktober 2021 om 12:23

Tsja, een overgangsfase, maar toch met een veel bredere en kwaliteitsrijkere selectie dan Barcelona? Ach, het gaat mij daar niet eens om- alleen vanwege het rare verschil in benadering door de media. Barcelona verliest thuis zwaar van Bayern met een totaal uitgeholde en doodmoeie ploeg vol tieners en uitgebluste non-vedettes en de wereld is te klein, maar Real verliest thuis van een Transnistrische CL-debutant met spelers als Benzema, Vinicius, Hazard, Casemiro en Valverde in de ploeg en het is binnen een halve week vergeten.

18 oktober 2021 om 12:52

Dat verlies tegen de CL debutant vond ik nog niet eens het ergste. Sheriff is gewoon een goeie ploeg, die hebben ook Shaktar opzijgezet met het grootste gemak. Dat we daarvan verloren kwam niet eens als een grote verrassing. Nee Real tegen Espanyol uit, dat was pas schandalig.

Ik zou eerder zeggen dat Jesus Gil Manzano (de scheidsrechter) Koeman wat lucht heeft bezorgd, het was absoluut geen penalty..p.s. Ik dacht dat Turkse scheidsrechters partijdig waren maar Manzano was te erg voor woorden, verbaasde mij dat hij na de wedstrijd geen ereronde deed met een catalaans vlag ofzo

18 oktober 2021 om 00:16

Reality66 dacht ook dat het geen penalty was
Scheidsrechters in welke competitie dan ook ze blijven fouten maken.
Al met al 3 punten zijn binnen kijk wat het gaat worden
Volgende week el clasico ben benieuwd.

Depay vond ik slecht. Als iedereen fit is moet Koeman met Fati aguero dembele startten. Depay zijn overzicht is niet wow hè

18 oktober 2021 om 00:23

Aguro is ook niet meer de jongste
Gewoon depay fati dembelle
Middenveld Coutinho busqets frenkie
Achterin umtitte araugo alba dest

18 oktober 2021 om 00:26

Nee joh: Fati aguero dembele
Pedri busqeuts gavi
Alba araujo piqué fest

Coutinho boven pedri 🤣

Geloof mij: met dit middenveld ga je zien hoe barca domineert op het middenveld

Depay maakt zoveel fouten. Koeman zal nooit wat tegen hem zeggen.

18 oktober 2021 om 00:28

Jij zou Pedri banken? Wat? En een Umtiti zonder knieën opstellen? Umtiti wordt eruitgesprint door Roberto f*cking Soldado..

18 oktober 2021 om 00:29

Waar heb jij frenkie gelaten
En Coutinho kan echt wel een balletje trappen
En hoord gewoon in de basis.

18 oktober 2021 om 00:30

Pedri 16 en jij stelt opa piqué op en garcia.dan maar umtitte en araugo

18 oktober 2021 om 00:34

Frenkie moet een keer banken. Hij speelt laatste weken niet zo goed. Mijn mening. Als pedri fit is moet altijd basis

18 oktober 2021 om 00:41

Visca el barca heel barca speelden de laatste weken drama.daar kan frenkie weinig aan doen.

18 oktober 2021 om 00:42

Circa el Barça. Dat mag je niet zeggen van bepaalde leden over Frenkie, anders zet jezelf voor schut en kraam je onzin uit volgens sommige leden die geen verstand hebben van voetbal.

18 oktober 2021 om 00:54

Araujo zou ik ten alle tijden opstellen ja, ik zie echter zowel Pique, als Garcia, als Mingueza liever naast Araujo dan Umtiti. Umtiti is ongelooflijk log en traag.

18 oktober 2021 om 05:29

Waarom bescherm je frenkie zo erg. Ruud Gullit is tenminste real en ik ook. Frenkie speet gewoon niet goed genoeg. Lat moet hoger

18 oktober 2021 om 08:50

Visca el barca frenkie is gewoon een van de beste middenvelders zo goed aan de bal vindt ik en ik vindt het te makkelijk om dan als het niet loopt bij barca om hem daar iedere keer de schuld van te geven.iedreen kon toch zien dat barcelona afgelopen maanden drama is inclusief koeman met zijn rare
Tacktiek en opstelling nu fati weer terug is en Coutinho aguro en straks dembelle kan het alleen maar beter worden.

18 oktober 2021 om 09:12

Ik zie toch hoe frenkie speelt. Hij speelt eenmaal op een positie waar je assist of goals mag verwachten. Dan moet hij op
Busqeuts plek spelen. Ik haat niet op frenkie. Die jongen kan zeker goed voetballen. Lat moet hoger

18 oktober 2021 om 09:34

Frenkie gisteren nog met een mooie pas
Dest alleen voor de kieper gezet.
Ben het met jouw eens dat de lat hoger kan maar dat is bij iedere speler het geval.want als iedereen met zelfvertrouwen speelt dan zul je zien dat ook frenkie nog beter gaat spelen.

Ik zei laatst in een andere barca nieuws. Ik zou dest rechtsbuiten zetten als ik niemand anders had. Vandaag staat die rechtsbuiten geweldig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren