Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
Jackieboy10
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 13 maart 2013
  • Jackieboy10
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 10.404
  • 31 jaar (30-8-1992)
  • 2
Persoonlijke berichten
21 maart 2017 om 08:29
#1

Hey man,

Ik lees nu pas je (flinke) verhaal. Je hebt ook moeite gedaan om het te typen dus vind het ook beetje lullig om dan niet te reageren. Alleen in het topic lijkt het me niet meer de plek dus ik doe het even hier:

Ik had je dan inderdaad verkeerd begrepen en er gemakshalve van uitgegaan dat je Sanchez en Ozil bedoelde.
Wat betreft het makke optreden van zo'n 80% van de selectie kan ik ook niet anders dan volledig eens met je zijn. Er lopen weinig jongens die voor de club lijken te willen vechten en daar kan Wenger misschien wel, misschien niet iets aan doen. Dat laten we even in het midden want we zijn niet bij trainingen en teambesprekingen. Dus daar kunnen we niet over oordelen.
Wel over hetgeen wat we wã©l zien, en daarom begon ik eigenlijk over de aankopen. Deze kan je namelijk wel beoordelen.

Persoonlijk vind ik echt niet dat ik te kort door de bocht ben met Perez. Het is een jongen die bij Depor redelijk makkelijk scoorde.
Je vindt dat hij in de spaarzame minuten die hij gekregen heeft in het eerste zich kranig heeft geweerd. Dat ben ik ook zeker niet met je oneens. Maar, en nu komt de maar.., Wenger koopt een jongen van 28 jaar voor 20 miljoen om hem nog geen 1000 minuten te laten spelen in alle competities. Dus dan kan wat mij betreft wel een conclusie getrokken worden, namelijk dat Wenger 20 miljoen heeft weggegooid.
Perez heeft in deze 1000 minuten 7 goals gescoord. Dat is ongeveer 142 minuten per goal.
Nu weet ik niet wat zijn bedoeling was met het aantrekken van Perez want hij zou op voorhand geen basisspeler worden, dat wist elke supporter, maar als pinchhitter of laatste strohalm als het nodig is speelt hij ook niet veel klaar. Een Javier Hernandez had bijvoorbeeld betere cijfers bij United en Madrid als invaller.

Dan de volgende aankoop van afgelopen zomer; Xhaka. Zoals je zelf al aangeeft, is het nog geen finished product. Dat zien we in alles. Het spel van Arsenal en de BPL gaat veel te snel voor hem waardoor hij vaak verkeerd geposteerd staat en vaak een fractie van een seconde te laat is. Een man met zoveel ervaring als Wenger had dit al veel eerder kunnen en eigenlijk wel moeten zien. Op het afgelopen EK heb ik bijvoorbeeld extra op hem gelet, gezien zijn 45 miljoen prijskaartje maar hij heeft mij allesbehalve weten te bekoren.
Als je een bedrag van 45(!) miljoen uitgeeft, mag je gewoon meer verwachten. Een aankoop voor de toekomst is leuk, maar het geeft een verkeerd signaal af naar je achterban die dus elk jaar hopen op een kampioenschap of in ieder geval een strijd om het kampioenschap.

Elneny ben ik met je eens. Deze heeft nog geen 13 miljoen gekost en kan op zich wel meevoetballen.

En tuurlijk moet je af en toe mazzel hebben met hoe je aankopen zich profileren en inpassen in het team, maar nogmaals; Als je voor ruim 110 miljoen euro aan aankopen doet, mag je toch wel meer verwachten lijkt me?

Wie ik dan had gehaald, moeilijk te zeggen, maar met dit budget had je toch echt andere spelers kunnen aantrekken. Spelers die de competitie kennen bijvoorbeeld. Maar ook spelers die de rol kunnen overnemen van de wat oudere spelers (denk aan Cazorla die geweldig is nog, maar wel wat ouder begint te worden.)
Om even een vergelijking te maken: Wanyama ging voor 18 miljoen naar de Spurs en Franco Vazquez voor datzelfde bedrag naar Sevilla. Voor 36 miljoen had je niet 1, maar 2 spelers kunnen kopen. Een breker (waar jullie naar op zoek waren) en een spelverdeler.

Dan zou je nog een kleine 80(!) miljoen over hebben. Als je dan een echte topper had willen halen, ben ik nog steeds van mening dat Hulk, welke 55 miljoen heeft moeten kosten, een versterking was geweest voor elke club in de Premier League. Er heeft echter geen enkele Britse club interesse getoond bij Zenit, wat me verbaasd heeft.

Higuain is voor 90 miljoen naar Juve gegaan. Zelfs hem had je kunnen proberen te contracteren.
Met Higuain in de aanval, Sanchez eromheen en Ozil erachter had je een driehoek waar elke verdediging bang voor zou zijn.
Nu komen Giroud en Welbeck af en toe aangesprint. Niemand raakt daarvan onder de indruk.

Vervolgens laat je een Gnarby, welke toch echt te boek stond als een heel groot talent voor maar 5 miljoen vertrekken?
Wie heeft die beslissing genomen en waarom zo laag?

Kortom. Ik denk dat het tijd is om Wenger vriendelijk te bedanken voor diens bewezen diensten, al hoop dat hij de eer aan zichzelf houdt en na dit seizoen vertrekt.
Hij is denk ik niet meer de man die Arsenal nogmaals kampioen moet gaan maken. Hoe spijtig het ook is, want die man is hoe dan ook een legende. Maar laten we hem op die manier ook onthouden en niet als de man die te lang op het schip is gebleven..

2 april 2020 om 16:28
#2

Shit show is niet zoals ''de Engelsen zo mooi kunnen zeggen''. Het is vooral een Amerikaanse uitdrukking.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren