Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

West Ham United accepteert bod: Declan Rice wordt duurste Brit aller tijden

Laatste update:

Declan Rice wordt spoedig de nieuwste aanwinst van Arsenal. Transfermarktexpert David Ornstein meldt dat West Ham United het bod van the Gunners heeft geaccepteerd. Arsenal betaalt 100 miljoen pond plus 5 miljoen pond aan 'makkelijk haalbare' bonussen voor de Engels international, wat neerkomt op 116 miljoen euro plus een kleine 6 miljoen euro. Eerder op de woensdagavond maakte Arsenal de komst van Kai Havertz al officieel. De aankondiging van Rice wordt snel verwacht.

De transfersaga van Rice hield voetbalminnend Engeland al wekenlang in zijn greep. Arsenal leek lange tijd de enige serieuze kandidaat te zijn voor de middenvelder, totdat Manchester City zich ook officieel meldde bij West Ham. Na het laatste bod van Arsenal, dat naar nu blijkt is geaccepteerd voor West Ham, trok City zich terug. De club van manager Josep Guardiola had geen trek in een biedingenoorlog en besloot daarom om, na langdurig overleg, de strijd om de felbegeerde handtekening van Rice op te geven. Arsenal lijkt nu dus definitief beet te hebben. Rice wordt de duurste Engelse voetballer aller tijden. Momenteel heeft Jack Grealish dat record nog in handen. City betaalde in de zomer van 2021 ruim 117 miljoen euro aan Aston Villa voor zijn komst.

Arsenal begon zijn jacht op Rice met biedingen van 87 miljoen euro en 110 miljoen euro, die allebei naar de prullenbak werden verwezen. Met name manager Mikel Arteta bleef zich inzetten voor de komst van de Conference League-winnaar en die inspanningen lijken nu beloond te worden. Transfermarkgoeroe Fabrizio Romano voegt toe dat het papierwerk wordt voorbereid en binnen 24 uur wordt gecheckt door beide ploegen, waarna de komst officieel bevestigd kan worden. Arsenal heeft al wekenlang een persoonlijk akkoord bereikt met Rice, die volgens The Daily Mail minimaal een kleine 300.000 euro per week gaat verdienen. De krant schrijft dat het vaste gedeelte van de transfersom, 116 miljoen euro, wordt uitbetaald over de komende vier jaren.

West Ham wilde eigenlijk dat het vaste bedrag vanaf 2025 in twee termijnen zou worden uitbetaald, maar dat bleek geen onoverkomelijk probleem. Rice, die de komende jaren het middenveld van Arsenal moet leiden, speelde de afgelopen jaren maar liefst 245 officiële wedstrijden voor West Ham. Daarin was hij goed voor vijftien doelpunten en dertien assists. Ook groeide Rice uit tot een vaste waarde bij Engeland. Tijdens het uitgestelde EK van 2021 én het WK van 2022 was hij een reguliere basisspeler onder bondscoach Gareth Southgate. Het hoogtepunt van zijn nog prille carrière beleefde Rice begin deze maand, toen hij als aanvoerder van the Hammers in Praag de Conference League-beker mocht liften.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal wil kampioen worden, heel graag zelfs.. of het gaat gebeuren door alles te kopen? Heb zoals elk jaar mijn twijfels maar gun het ze echt dat ze het worden..

28 juni 2023 om 21:36

Ze zaten er dit jaar dicht bij, maar waren op het einde de dupe van hun mindere vorm.

Ik gun ze weer wat succes en ben benieuwd hoe ze het gaan doen met de nieuwe aankopen.

28 juni 2023 om 23:53

Arsenal leefde mijns inziens een beetje boven hun stand. City gaf het vooral vlak na het WK bijna weg. Iets van 11 verliespunten in 7 wedstrijden oid. Maar als je ziet dat Arsenal twee keer ruim de boot in gaat tegen dit City. En vond ook dat Arsenal helaas niet heel dichtbij de titel zat. City was altijd 1 of 2, met een max verschil van 8 punten met een wedstrijd minder, dus 5 verliespunten, als ik het me goed herinner. Hoop dat Arsenal het wel goed door kan zetten, echter moet de selectie dan wel echt breder worden. En een paar echte toppers. Geen Havertz 😉

29 juni 2023 om 00:10

Als er Arsenal fans hopen op een herhaling van vorig seizoen, dan denk ik ook dat ze bedrogen uitkomen - al hoop ik natuurlijk wel op die herhaling met een beter einde. Alle teams zullen zich flink versterken, dus de strijd wordt nog zwaarder. Ik geniet er wel van dat de club nu door pakt, nog niet vaak eerder gezien.

29 juni 2023 om 00:54

Hoop met je mee. Dat doorpakken met namen hebben ze vorig jaar wel ingezet idd. Nu doorpakken. Havertz twijfel ik echter over.

29 juni 2023 om 10:09

Arsenal begon door vermoeidheid en de toegenomen druk minder te presteren, zoals je van tevoren al had kunnen voorspellen. In eerste instantie waren e verwachtingen laag en verrasste ze iedereen. Nu zullen de verwachtingen veel hoger liggen vanwege het afgelopen seizoen en de nieuwe aankopen. Qua breedte in de selectie slaan ze een belangrijke slag, maar ik zie ze, mits City/Liverpool weer 90+ punten halen, geen kampioen worden

29 juni 2023 om 10:32

Nee Silva, de druk heeft er weinig mee te maken gehad, want die zat er al vrij vroeg op. Het was echt vanwege het uitvallen van Saliba en zijn vervanger Tomi, waardoor Holding moest spelen. Ik heb toen al gezegd dat we konden rekenen op een winstreak van City en dus zelf alles moesten blijven winnen, wat door hun afwezigheid niet lukte. Vermoeidheid is een ander ding, maar we speelden richting het einde maar 1x per week dus dat mag ook geen excuus genoemd worden. Nu de selectie in de breedte (veel) sterker wordt kunnen we gewoon weer een poging wagen en City het vuur aan de schenen leggen. Klein btje hopen dat de spelers verzadigd zijn door de treble en we kunnen er zomaar weer staan. En natuurlijk zullen andere ploegen zich ook (willen) versterken, maar dat wij nu al zo slagvaardig bezig zijn geeft de burger moed.

28 juni 2023 om 21:39

Je vergeet even dat Arsenal nog spelers kan, & hoogstwaarschijnlijk zal gaan verkopen. Daar zullen zij weer inkomsten mee genereren om vervolgens de marge te verkleinen van wat zij hebben gespend!
Daarnaast is dit wel een duidelijke signaal naar de rest van de concurrenten. Dit is een statement maken dat Arsenal terug is op weg om in de absolute top mee te blijven draaien & serieuze contenders zijn voor prijzen, met name de PL!

28 juni 2023 om 21:44

Ik weet niet of dit het statement is dat je moet willen maken. Ik vind Rice geen verkeerde speler maar voor dat geld zou je hem nooit moeten halen. Wat is er mis met de weg die Arsenal de afgelopen jaren is ingeslagen? Ze waren dit jaar erg dichtbij met toch veel jongens die bij de club zijn gegroeid in plaats van “sterren” aan te schaffen. Persoonlijk ben ik daar niet zo van.

28 juni 2023 om 21:56

Is gewoon Engelsman, dus heeft hij een belachelijk prijskaartje. Wel belangrijk voor de identiteit van de club, en de homegrown-spelers regel. Middenveld komende 10 jaar voorzien van een topper. Pak-em-beet 10 mil per jaar plus salaris is dat wel waard voor zo'n club als Arsenal die nu weer in de Champions League mee wilt strijden ook.

28 juni 2023 om 22:11

Arsenal geef even 250 miljoen uit terwijl ze in de afgelopen jaren weinig spelers verkochten en geen CL inkomsten hadden. Als die Engelse clubs zwemmen in het geld en kunnen met geld blijven strooien, ook zonder transfer- en CL inkomsten.

28 juni 2023 om 22:41

Ja als het nou absolute toppers waren. Havertz en Rice. Meine liebe. Maar goed geld boeit niet meer in de PL. Elke club betaalt standaard teveel. Alleen bij Liverpool lijkt het nog enigszins nagedacht te worden.

28 juni 2023 om 22:53

@DerKaiser13, Newcastle denkt ook na. City heeft toch ook geen gekke, maar wel gerichte aankopen gedaan de afgelopen jaren? Phillips is de enige dure misser, denk ik?

28 juni 2023 om 23:04

Omdat die er weer 1 bij leipzig ophalen. Nou, daar speelt ie t hele jaar als rechtsbuiten. Laat ze daar bij Liverpool nou net niet onderbezet zijn. Liverpool heeft het fantastisch gedaan sinds de komst van klopp , maar is al een paar jaar te laat aan t doorselecteren op belangrijke posities. Dus hou t maar gewoon bij je o zo geweldige bundesliga

29 juni 2023 om 00:53

@Takemehome,

Sorry welk statement? Kai Havertz? Ik denk eerder dat de verdedigers van de concurrenten een makelijker middag/avond zullen hebben.

29 juni 2023 om 10:02

Bij City hebben ze nog nachtmerries van havertz…

28 juni 2023 om 21:59

Alles te kopen? Zit gewoon een duidelijk plan achter iedere aankoop hoor. Rice is een van Dijk type transfer, die gaat een hele andere standaard neerzettenbij Arsenal.

Met een klasbak als Rice op 6 kunnen al dat technische geweld voorin volledig losbarsten. Havertz is een miskleun bij Chelsea, maar let maar op als zo;n speler in een voetbalmachine terecht komt, zo'n jonge is gemaakt voor de kleine meters in de combinatie.

Timber idem, zeer technisch voor een verdediger, die kan dadelijk inschuiven bij balbezet en als middenvelder fungeren. Stuk voor stuk zeer gerichte aankopen.

Idealiter laat je Partey, Xhaka, Lokonga en Elneny allemaal gaan om alsnog een poging te wagen op Caicedo.

29 juni 2023 om 18:23

Omdat ie een Engelsman is zit zijn prijs standaard zo'n 50 miljoen boven de "normale" waarde...

Maar wat nou als Rice zelf niet wil? Dat ie naar Manchester City wil bv? Lijkt me dat ie in Londen wil blijven, maar ik vroeg het me af. Dan kan Arsenal beiden tot het een ons weegt.

28 juni 2023 om 21:32

Lijkt mij niet dat Arsenal met een hoger bod was gekomen als Rice’s voorkeur bij City lag. De club en zijn zaakwaarnemer hebben ongetwijfeld nog onderling contact met elkaar gehad nadat City zich ging mengen.

28 juni 2023 om 22:01

Het was al weken duidelijk dat het Rice een beetje om het even was met een lichte voorkeur voor Arsenal vanwege de stad Londen.

28 juni 2023 om 22:04

Heb juist gelezen dat Arsenal zijn favo bestemming was.

28 juni 2023 om 22:06

Dat checken ze vooraf natuurlijk bij de zaakwaarnemer van de speler. Als die geen interesse heeft, heeft het ook geen zin om de bieden.

Zou ook gek zijn geweest als ze nu nog niet akkoord waren gegaan.

Rice Rice Baby!

Belachelijke som voor een speler als rice. Zeker als je bedenkt dat manchester united vorig seizoen voor minder een klasbak heeft gekocht met casemiro. Voor dit bedrag koop je een wereldtopper. Echt bizar

28 juni 2023 om 21:33

Gewoon een hele goeie transfer wel. Echter, had Caicedo voor minder kunnen komen. Die vind ik niet onder doen voor Rice.

28 juni 2023 om 21:39

Rice is Engels homegrown en een stuk jonger als Casemiro, dat vertegenwoordigd veel meer waarde omdat ze hem ook nog kunnen doorverkopen

28 juni 2023 om 21:41

Vergeet niet dat rice nog makkelijk 8 jaar mee kan op de top van zijn level. Is leuk casemiro maar die word ook met de dag ouder. Neemt niet weg dat dat een wereldspeler is.

28 juni 2023 om 22:15

Ik heb vernomen dat Rice ook met de dag ouder wordt. Duurt natuurlijk wel langer voordat hij verwacht wordt af te takelen. Maar casemiro kan ook nog prima een paar jaar mee en kostte iets van de helft, met internationale ervaring met o.a. winnen van de CL. In die zin snap ik de vergelijking nog wel, dat je casemiro op dit moment een betere aanwinst vindt (prijs/kwaliteit verhouding).

28 juni 2023 om 22:30

Kostte dik 70 miljoen voor een speler die je max 3 jaar op zijn top kunt gebruiken. Neemt niet weg dat het een wereldspeler is.

28 juni 2023 om 21:46

Die English Tax is verschrikkelijk. Rice is absoluut een goede speler, maar nooit zoveel geld waard. Bij lange na niet.

29 juni 2023 om 09:11

Er is tegenwoordig eerder een Engelse boete gaande, waarbij mensen Engelse spelers juist onderschatten omdat iedereen elkaar nog steeds na-aapt over hoe Engelse spelers te overhyped zijn. Dat was 10 jaar geleden. Er zijn ondertussen best wel wat goede spelers daar.

28 juni 2023 om 21:47

Declan Rice zijn stats waren afgelopen seizoen anders een stuk beter dan die van Casemiro, verdedigend en in de passing. Daarnaast was Casemiro ook nog eens 30+

28 juni 2023 om 23:32

Uiteraard is Casemiro een betere speler- maar Rice is wel een speler waar je nog jaren mee vooruit kunt en hij is Engels (en dat kost wat..). Daarbij was bovenstaande een buitenkans, die heeft na jaren beesten op het middenveld bij Real de kans gekregen om naar de PL te gaan. Voor Rice is een echte biedingsoorlog ontstaan.

Het is voor Arsenal fans denk ik wel positief om te zien dat de speler de voorkeur leek te hebben bij Arsenal en dat er aan het langste eind is getrokken. Kort geleden werden met alle respect bijvoorbeeld nog 2 overbodige spelers bij City gehaald (Gabi J & Zinchenko)

29 juni 2023 om 09:09

Casemiro miste 2 maanden voetbal door schorsingen, is 31 en is een pure stofzuiger. Een hele goede stofzuiger, maar ook niet meer dan dat. Rice is 24, heeft kwaliteiten aan de bal, is een lopende middenvelder en is de leider van West Ham sinds zijn tienerjaren. Blijft zich stormachtig ontwikkelen. Geef mij dan maar Rice, met alle respect naar Casemiro.

Wat een ongewone daadkracht van Arsenal. Ik kan het nauwelijks geloven. Nu nog wat breedte erbij en dan kunnen we wellicht een serieuzere uitdager worden van City. Fase 4 is volop bezig!

28 juni 2023 om 22:37

en wat als Arsenal weer geen prijs pakt volgend seizoen?

28 juni 2023 om 22:52

Kans is aanwezig, aangezien de concurrentie zich ook weer versterkt/zal versterken. Het leuke aan de PL. Veel goeie ploegen.

28 juni 2023 om 23:09

Dat is wel een must. Hangt er ook vanaf natuurlijk hoe je de prijzen niet haalt. Als je als liverpool bijna het maximale punten pakt achter een city maar het net niet haalt is dat natuurlijk gewoon pech. Al verwacht ik persoonlijk wel minimaal kwartfinale cl.

29 juni 2023 om 13:00

Dan probeert Arsenal het gewoon opnieuw. Intern staat Arsenal niet onder druk om prijzen te winnen, het vertrouwen is groot, het idee is dat het huidige parcours dat is ingezet vanzelf prijzen oplevert. De buitenwereld zeurt opeens om prijzen nu Arsenal een beetje terug begint te komen bij de top, terwijl het zowat niemand boeide toen Arsenal een paar jaar terug zowat jaarlijks een prijs pakte, maar voor de rest niet in de buurt kwam van het landskampioenschap. Dus wat de meningen zijn van de buitenwacht, boeit de club geen f-.

29 juni 2023 om 18:12

Dan moet het transferbeleid eenmaal anders. Tot nu toe heeft Arsenal te veel gespendeerd voro bepaalde posities.

Gaat in eens heel snel. Zou wat zijn als wij voor pre season al onze aankopen gedaan hebben. Een speler als Rice moet je gewoon halen maar ik word nog steeds ongemakkelijk van het bedrag.

28 juni 2023 om 21:43

Wees blij dit is de 1e keer dat arsenal laat zien mee te willen doen met de top. Jarenlang baggere transfer Windows gehad omdat de club niks wou uitgeven.hopen dat ze dit vast kunnen houden.

28 juni 2023 om 22:28

Je hebt gelijk. Ik krijg nog steeds nachtmerries van de mislukte transfer van Higuain in 2013. (higuain zit in de vliegtuig onderweg naar Londen) pff.

28 juni 2023 om 22:37

Mislukte transfers heeft elke club. Een gigantisch transfer bedrag brengt je ook geen garantie op succes. Als speler presteert heeft niemand er ook meer over.

Wat een geld. Goeiendag zeg. Ja ik ben bllij dat het rond is en ja het is een waanzinnige speler die perfect past binnen de club.

Maar wat een geld.

Aankoop nummer 2 alweer! Lekker dat het eindelijk rond is. Te hoog bedrag natuurlijk maar daar is iedereen het wel over eens. Ben heel benieuwd wat er verder nog qua aankopen en sales gaan komen.

Hoogstwaarschijnlijk dat Partey gaat vertrekken. Nu Timber en Lavia nog en het seizoen kan beginnen.

28 juni 2023 om 22:28

Timber is geen Europese top, dat wordt weer typisch een arsenal verdediger.

29 juni 2023 om 07:44

Europese top hebben we al met Saliba en Gabriel. Timber wordt gehaald voor directe back up van een van beiden.

Wat een koopclub zijn we geworden zeg. Rice is dat bedrag ook niet waard. Als we komend seizoen weer zonder prijzen staan, dan moeten er koppen rollen. Top coaches winnen met minder.

28 juni 2023 om 21:58

We hebben jaren met zijn allen lopen zeuren dat de Kroenkes te weinig investeerden, nu gebeurt het eindelijk en is het weer niet goed😂 Arsenal-fans (ja ik ben er zelf ook 1) zijn echt een klasse apart, zo dramatisch altijd. Je leest op internet alleen maar negativiteit dat ze treuzelen in de onderhandeling etc. Uiteindelijk heb je 3 (potentiële) basisspelers voor je selectie zo goed als zeker binnen ruim voordat pre-season begint.

28 juni 2023 om 22:03

Dit zat er altijd al aan te komen toch? Ik begrijp al die verbazing niet zo goed. Maar idd, special kind wij fans 😆

29 juni 2023 om 05:58

Het probleem lag hem amper in het investeren. Afgelopen jaren haalde we gewoon goede spelers voor een redelijke prijs. Om de koopgekte te accepteren, omdat jij zeurde vind ik geen rechtvaardige reden. Deze man heeft bijna 3x het prijskaartje van Partey, maar ik betwijfel of hij ook net zo belangrijk zal worden als Partey.

Nog maar te zwijgen over Havertz en wat die heeft gekost na zijn drama seizoen. Jij ziet het als potentiële basisspelers. Maar ik eis toch echt wel successen met dit uitgave patroon.

29 juni 2023 om 09:13

"rice is dat bedrag ook niet waard." - 100m exclusief add-ons, je zou makkelijk kunnen beargumenteren dat Rice meer waard is.

29 juni 2023 om 16:20

Voor een speler van West Ham en actief in de Conference league totaal niet. Je kan voor dat bedrag bijvoorbeeld al een Amrabat en/of Neves halen. Je houdt dan nog een aardig bedrag over voor andere of betere investeringen. Met Havertz een net niet spelers (of zelfs heel slechte speler afgelopen seizoen) en nu Rice ben je gewoon zwaar aan het over betalen.

30 juni 2023 om 08:16

Je zit er zo hard naast.

Wie had 6 maanden geleden gedacht dat Rice duurder zou zijn dan Bellingham in de vaste prijs? Grotendeels dankzij Bellingham zelf overigens die elke andere club afwees zodat je geen veiling kreeg. Wat betreft Rice, uitstekende speler maar niet dit geld waard imo. Zeer goede versterking voor Arsenal maar nogmaals: veel te duur volgens mij.

28 juni 2023 om 21:41

Als Bellingham in Engeland gevoetbald had was die ook veel duurder geweest gok ik. Premier league clubs onderling betalen gewoon standaard teveel

29 juni 2023 om 00:07

Wellicht, maar mijn veronderstelling is dat dat voornamelijk voor die homegrown regeling is, wat voor Bellingham ook geldt.

29 juni 2023 om 10:23

Arsenal heeft een Engelse core en meer dan genoeg homegrown spelers, daarvoor hoeven ze Rice niet te halen. Is er teveel betaald, zeker, is het een gamechanging aankoop, ook zeker. Een hoop mensen onderschatten Rice.

28 juni 2023 om 21:47

Waarom is het raar dat Rice duurder is dan Bellingham? Zijn beide grote talenten, Rice heeft zich in een zwaardere competitie al enkele jaren bewezen, heeft meer topwedstrijden in de benen, is meer een leider en heeft een Europese prijs op zak. Daarnaast kan de prijs van Bellingham nog verder oplopen dan die van Rice en toen zag je niemand roepen dat Real belachelijk veel betaald.

28 juni 2023 om 22:25

Zelden zoveel domheid gelezen. Bellinghams marktwaarde ligt op 120 miljoen, Rice op 90 miljoen. En Bellingham is ook nog eens 5 jaar jonger en heeft zich bewezen bij ook nog eens een veel betere ploeg.

28 juni 2023 om 22:31

Dst is zeker garantie op slagen bij real madrid der kaiser.

28 juni 2023 om 22:34

Die garantie heb je nooit. Maar dat was de discussie niet. Lezen!

28 juni 2023 om 23:07

Derkaiser, dan neem ik aan dat je je eigen reacties niet terug leest. Weinig leden kramen nog meer domheid uit dan jij.

Rice is een speler met potentie om de wereldtop te halen, net als Bellingham. Naast alle punten die ik heb opgenoemd ook nog eens als een belangrijke schakel de finale van het EK heeft gehaald. Bewijst zich al vijf jaar in de zwaarste competitie ter wereld, dus ja dat Rice al een stuk meer bewezen heeft dan Bellingham is duidelijk(tenzij je blind bent). Dat ze daarom in hetzelfde prijs categorie vallen is niets meer dan normaal.

Oh ja en wie bepaald te marktwaarde? Zeg asjeblieft niet dat je die van transfermarkt hebt, je weet wel de website die marktwaardes uit de lucht grijpt en totaal niet stroken met de werkelijkheid.

28 juni 2023 om 23:20

Jezelf als captain bewijzen bij een mindere ploeg zegt ook wel wat denk ik, maar wat weet ik er nou van.

29 juni 2023 om 00:06

Vraag je dat nou echt? Beter, jonger, bewezen in de CL, waardevoller mbt marketing...

29 juni 2023 om 09:18

Hoe wordt Bellingham met Rice vergeleken? Heb Bellingham nog nooit op CVM zien spelen. Hij krijgt altijd een vrije rol waardoor hij overal te vinden is op het veld. Een echte motor. Rice is gewoon een pure 6 met af en toe een rush naar voren met de bal.

29 juni 2023 om 16:40

Der Kaiser Nog nooit zoveel domheid gelezen??Lees enkel je eigen reacties terug zou ik zeggen😂

29 juni 2023 om 02:30

Rice mag een hoop geld kosten, maar als Arsenal kampioen wordt (en die kans is toch zeker behoorlijk gegroeid nu) dan betaald dat zich meteen weer uit. En City is in ieder geval verzwakt ten opzichte van het afgelopen seizoen, want Gundogan is niet te vervangen, dus de perspectieven zijn positief voor succes van Arsenal.

Bovendien is de kans aanwezig dat ze in de CL redelijk ver zullen komen en dat genereert ook behoorlijk wat inkomsten om dit soort prijskaartjes te dekken.

Het zou mooi zijn, ik gun het Arteta, maar zeker ook Odegaard als voormalig Madridspeler..

Ik zie het niet zo in deze speler. Voor dat geld moet jr wel heel speciaal zijn. Weet iemand wat verratti gaat doen? Die maakt je meteen klassen beter en transfervrij.

28 juni 2023 om 21:47

Verratti verkast waarschijnlijk naar de zandbak. Komende dagen wordt het duidelijk!

28 juni 2023 om 21:55

Serieus? Ik word een beetje saudi moe. Prima als je 35jarigen op retour koopt maar heb toch liever de top gewoon in europa in hun prime jaren.

29 juni 2023 om 09:21

Waarom doet iedereen alsof de Saudi’s met een pistool de spelers bedreigen ofzo? Uiteindelijk kiezen de spelers zelf en blijkbaar vinden zij geld belangrijker en dat gekoppeld aan heerlijke vakantiebestemmingen rondom je heen. Poeehh

Hoog bedrag, maar een welkome versterking die veel goeds gaat brengen(hopelijk) en ergens maakt dat hem dat bedrag dan wel waard, dus vooruit ermee en de selectie verder versterken, waardoor ook meer druk ontstaat.

Vorig jaar zou je voor gek verklaard worden als je Arsenal titelkandidaat zou noemen. Nu zijn de ogen deels op je gericht, laat het maar zien! COYG!!

er gaan geruchten dat west ham nu amrabat wil aantrekken maar die is zoiezo nu in gesprek met atletico madrid

Echt fantastisch al dat gepiep over bedragen en spelers. Jarenlang wordt Arsenal belachelijk gemaakt omdat we vaak tot deadline dag zaten te wachten op versterkingen, maar nu er sinds Arteta en Edu eens daadkracht getoond wordt, dan is het ook weer niet goed. Wacht nou eens af. White, Ødegaard, Ramsdale die zouden er ook allemaal niks van kunnen volgens VZ toen ze gekocht werden.

28 juni 2023 om 22:21

Fantastisch treurig eigenlijk. Er wordt altijd wel iets gevonden om over te zeuren. Verder volledig eens, eindelijk daadkracht en pure ambitie.

29 juni 2023 om 00:44

Ik heb nog niemand zien zeggen dat Rice er niets van kan hoor? Havertz wel overigens. Odegaard kan ik me ook niet herinneren en degene die dat wel zeiden volgden het ook allemaal niet. Had 6 maanden eerder net een fantastisch seizoen gespeeld met La Real en zat zelfs in het La Liga elftal van het jaar.

Arsenal is lekker bezig op de transfermarkt. Dat is ook wel eens anders geweest.

200 miljoen voor havertz en Rice. Dom geldstrooien is dit. Veelste veel voor 2 spelers die het op het allerhoogste niveau niet hebben laten zien.

28 juni 2023 om 22:51

Een blok van Rice en Harvartz kan best complimentair zijn

29 juni 2023 om 00:43

Rijst en haver, top combo!

Kan iemand mij vertellen wat er zo speciaal is aan Declan? Is hij echt zo goed? De wedstrijden die ik zag daarin viel hij niet eens op. Vind hem al helemaal niet Man City materiaal... maar imo ook never nooit een Gunner! Is het de buzz of enkel en alleen dat ie homegrown is?

28 juni 2023 om 23:16

Als Bayern en City interesse hebben kan je wel wat denk ik. Ga er maar goed voor zitten

29 juni 2023 om 07:07

@nforl

Laat dat nu een van de sterke punten zijn van een 6. Niet opvallen. Rodri en Busquets zie je ook niet als ze op hun top spelen.

Een wijze man zei ooit : You watch the game, you don’t see Busquets. You see Busquets, you watch the whole game.

Iedereen die dit te duur vind, nou liever betalen voor je toptargets, dan ze mislopen. Dat hebben we de afgelopen 15 jaar te vaak gehad, om vervolgens met derderangs noodaankopen op deathlineday aan te komen. Dit is HET jaar dat we de omhoog geslagen weg vervolg moeten geven. En ik ben dolblij dat het gebeurt. Bedrag is idioot hoog, maar de aankoop is zeer doelgericht itt aankopen als Anthony en Mydrik bv, en die kosten bijna net zoveel

Dit laat precies zien waarom die premier league zo'n sneue competitie is. Wat een geld voor een simpele voetballer.

Jongens, 116 miljoen is minder dan 117 miljoen. Hoe kan je overal dan neerzetten dat Rice de duurste speler wordt?

29 juni 2023 om 08:26

Dat staat leuk in de titel van het bericht, goed voor de clicks......

Zoals ik al had verwacht wou WHU een hoger vast bedrag en een een kleinere som aan variabelen. Hoge prijs maar wel een topaankoop voor Arsenal die duidelijk laat zien het niet bij een 2e plek te laten.

Wat een stom gezeik over dat Rice te duur zou zijn. Zowat de meest gewilde speler van de Premier League. Kiest met de volste overtuiging voor Arsenal. Een droom van een transfer.

29 juni 2023 om 10:26

Gewoon copy-paste van Grealish twee jaar terug en de meest simpele opmerking die je tegenwoordig kunt maken. Boeit mij het nou wat de club betaalt voor iemand of wat ze aan cash ophalen met de verkoop, heb ik geen enkele invloed op en het is niet mijn geld. Ik wil een selectie met 18 topspelers, hoe ze eraan komen zal me worst wezen, zolang het maar volgens de regels gaat, 2 clubs die vals spelen in de PL is al meer dan genoeg.

29 juni 2023 om 12:50

Tsja, als je het zwart-wit bekijkt, dan zullen het aantal teams dat valsspelen binnenkort drie zijn. En Grealish was en is ook een topper gebleken te zijn. Het is me sowieso opgevallen dat men rondom Engeland denkt in stereotypen. En wat je zegt over topspelers, helemaal mee eens. Boeit mij het dat Havertz komt voor 70 miljoen of Rice voor 100 miljoen. Ze komen. Zonder Rice ben je met 1 blessure overgeleverd aan Elneny.

29 juni 2023 om 15:18

als je het zwart-wit bekijkt ....mooooi gevonden, pun intended?

Het eerste grote sponsorcontract is al binnen, geheel per toeval een bedrijf dat onder beheer staat van 1 vd grotere investeringsfondsen van....roffel...jawel. Ach ja, in Engeland zijn ze ook niet vies van wat centjes onder tafel. Boris gaf er feestjes van.

30 juni 2023 om 20:20

"pun intended?" - Yep, ik ben blij dat je hem door hebt haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren