Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal wint een keer niet ruim maar is wél de nieuwe koploper

Laatste update:

Arsenal is de nieuwe koploper in de Premier League. Het ging niet makkelijk tegen de Londense stadgenoot Brentford, maar desondanks werd met 2-1 gewonnen. Het meest opmerkelijke moment kwam kort voor rust, toen Aaron Ramsdale gruwelijk in de fout ging. Arsenal heeft nu 64 punten. Achtervolgers Liverpool (63) en Manchester City (62) treffen elkaar zondag op Anfield.

Bij Arsenal was er dus weer eens een basisplaats voor Ramsdale. Vanwege gemaakte afspraken mag eerste keus David Raya namens Arsenal niet tegen zijn oude club Brentford uitkomen. Verder koos Mikel Arteta voor vertrouwde namen bij the Gunners, zoals Bukayo Saka, Kai Havertz en Declan Rice. Bij de bezoekers stond Mark Flekken onder de lat.

Arsenal, dat in de afgelopen weken twee keer met 0-6 en een keer met 0-5 won, brak de ban binnen twintig minuten. Ben White wist met een voorzet Rice te vinden en de middenvelder kopte onberispelijk raak: 1-0. Arsenal drukte direct door en had pech toen een harde knal van Havertz onschadelijk werd gemaakt door de alerte Flekken, die ook Martin Ødegaard van scoren afhield.

Waar iedereen al uitging van een 1-0 voorsprong voor Arsenal bij rust, daar kwam Brentford plotseling op 1-1. Ramsdale dacht dat hij alle tijd had bij een terugspeelbal en dat gaf Yoane Wissa de gelegenheid om de uittrap te blokken. Tot verbijstering van Ramsdale en zijn ploeggenoten vloog de bal ver in blessuretijd het doel in. Een flinke domper dus voor Arsenal halverwege.

Het getergde Arsenal ging na rust direct op zoek naar de 2-1. Saka probeerde het, maar zag zijn knal van buiten de zestien over vliegen. Aan de andere kant haalde Ramsdale opgelucht adem toen Vitaly Janelt van dichtbij te gehaast schoot en dus faalde. De Arsenal-doelman hield zijn ploeg kort daarna op de been toen hij voorkwam dat een afstandsschot van Ivan Toney in de kruising vloog.

Havertz leek goed weg te komen toen hij zonder aangeraakt te worden ging liggen in de zestien. De Brentford-spelers waren woedend en wilden dat de Duitser een tweede gele kaart kreeg, die niet werd gegeven. Het duel golfde op en neer en aan de andere kant voorkwam Ramsdale met een fraaie redding dat Brentford brutaal de leiding zou nemen.

De tijd tikte ondertussen weg en Arsenal had pech toen Rice met een afstandsknal de paal raakte. Arteta had toen Gabriel Jesus al binnen de lijnen gebracht als vervanger van Jorginho. Met nog enkele minuten op de klok was Havertz de verlosser. White gaf vanaf rechts voor en de Duitse aanvaller kopte hard raak, ondanks het feit dat Flekken nog aan de bal zat: 2-1.

Arsenal hield stand in de zeven minuten aan blessuretijd en dacht nog aan een strafschop toen Gabriel in de zestien aan het shirtje werd getrokken. De arbitrage en de VAR wilden daar echter niet aan. Desondanks bleven de drie punten in het Emirates Stadium en is het wachten nu op de uitslag van Liverpool-Manchester City.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Zie jij Arsenal kampioen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop heel erg dat Arsenal nu een keer aan het langste eind trekt.. is na Trabzonspor toch de enigste team waar ik sinds kleins af aan wel een zwak voor heb. Gelijkspelletje morgen tussen city en liverpool hopelijk.

Ya gunnerss Yaaaa!

Je kan geen serieuze bets meer plaatsen in de Premier League. Ik ben alles behalve Arsenal fan maar ze hadden minstens 2 penalty's moeten hebben. Wat heb je nog aan een VAR zo?

9 maart 2024 om 20:35

Arsenal krijgt echt nooit een VAR beslissing mee. Al jaren niet.

9 maart 2024 om 20:43

Klopt wel als je ziet hoe vaak City en Real discutabele momenten mee krijgen. Hoop ook dat Arsenal kampioen wordt, spelen verreweg het beste voetbal, bij Liverpool is het ook vaak 9 van de 10x dit soort overwinningen en City ben ik wel een beetje klaar mee.

9 maart 2024 om 20:52

Tuurlijk wel. Tegen Liverpool op Anfield mocht Ødegaard basketballen in zn strafschopgebied van de VAR.
Ik heb de VAR voor minder scheidsrechters naar het scherm zien roepen.

9 maart 2024 om 21:00

@TheMariner
We hebben het toch hier niet over Liverpool? Waarom ben je nooit boos op TAA. Die had moeten scoren of assisteren bij een 4 tegen 1 counter.
We kunnen anders ook praten hoe Newcastle won tegen Arsenal en daardoor verloor. Dat doelpunt had nooit mogen staan en ze gaven later aan dat het een fout was.
Maar laten we maar ieder keer aanhoren over die ene handbal op Anfield. Arsenal heeft meer nadeel dan voordeel zoals vandaag. Als je alle incidenten opnoemt maar zo ver gaat je kennis niet.

9 maart 2024 om 21:01

Net als de bal die liverpool kreeg tegen nottingham die ze niet hoorde te krijgen. Maar wel 3 maanden zeuren en petitie tekenen voor een replay door de spurs game.

9 maart 2024 om 21:42

Ah Mariner is er weer met z’n LP

9 maart 2024 om 23:50

TheGunner bedoel je de penalty die we niet kregen tegen Forest? Toen Danilo met een worstelgreep Danns vasthield?

9 maart 2024 om 23:59

Hoe je deze discussie nu helemaal naar Liverpool probeert te draaien is ook een kunst hè, Hendo.

10 maart 2024 om 00:07

Ik heb het ook niet over Liverpool, maar over het zogenaamde 'Arsenal krijgt echt nooit een VAR beslissing mee. Al jaren niet' adagium van Dorpel hierboven.

10 maart 2024 om 00:27

"Bij Liverpool is het ook vaak 9 van de 10x dit soort overwinningen".

Serieus?

Laten we de laatste 10 wedstrijden er eens bij pakken dan.

December
23 – Arsenal (H) 1-1
26 – Burnley (A) 0-2
30 – Newcastle (H) 4-2

January
21 – Bournemouth (A) 0-4
31 – Chelsea (H) 4-1

February
3 – Arsenal (A) 3-1
10 – Burnley (H) 3-1
17 – Brentford (A) 1-4
24 – Luton (H) 4-1

March
2 – Nottm Forest (A) 0-1

Het is dat Arsenal tegen Sheffield, Burnley en Westham 17!! keer scoorden waardoor ze het doelsaldo ineens flink opgekrikt hebben, maar dat betekend niet dat Liverpool 9 van de 10x met de hakken over de sloot wint of zo.

10 maart 2024 om 00:36

Masterclas how to make this about me/liverpool door TheMariner. Good night.

10 maart 2024 om 00:48

Nothing more than a response to the Liverpool frustration. They link the win over Brentford to bashing Liverpool as you can read.

9 maart 2024 om 20:37

Met name die op Trossard leek mij toch wel een hele duidelijke penalty.

9 maart 2024 om 20:37

Begrijp die regels van de premier league niet echt. Spelers weten gewoon dat je een beetje mag trekken of vasthouden, maar dat is al genoeg om uit balans te komen. Gabriel kon die bal gewoon binnenkoppen als die niet werd vastgehouden. Dit moeten ze echt is aanpakken

9 maart 2024 om 20:39

Dat is ook niet te bevatten, Trossard werd gewoon bij zijn keel gegrepen. Dat daar überhaupt een VAR aan te pas moet komen en dan NOG zien ze er niks in?

9 maart 2024 om 20:40

Die van Trossard net zo. Als je dat gedrag in de 16 aan wil pakken, zul je toch echt moeten gaan straffen. Op deze manier rek je de regels alleen maar op.

9 maart 2024 om 20:45

Paul tierney was de var zegt genoeg. Mocht niet fluiten dus laten we hem maar als var beslissingen maken. Make it make sense.

9 maart 2024 om 23:15

2 penalties is wel wat overdreven, die in de blessuretijd was nooit een penalty natuurlijk. Gabriel duwde Lewis-Potter eerst weg en liet zich daarna iets te makkelijk vallen. Ik vond dat Havertz wel goed wegkwam met die schwalbe, normaal moest dat zijn 2de gele kaart zijn. Het typische aan voetbal is dat hij dan juist degene is die de winnende maakt, dus ik snap de frustratie bij beide ploegen.

9 maart 2024 om 23:32

Die op Trossard was echt een 100% penalty. Die op Gabriel vind ik zelf ook van niet, maar die soortgelijke worden wel vaak gegeven in de PL. Dat is vooral het vervelende, de willekeur van de VAR. Dat is gewoon onkunde. Daar moet wat aan gedaan worden. Maar goed, dat is roepen in een woestijn. De zelfde incompetente scheidsrechters die op het veld staan, zitten achter de VAR. Waar ze elkaar ook nog eens niet willen afvallen (zelfs toegegeven door een var scheidsrechter tijdje terug), waardoor ze niets doen.

9 maart 2024 om 23:40

Je bedoeld zeker ex scheidsrechter Mike Dean? Die zit nu bij Sky en die gaf vrij recent inderdaad aan met opzet foute beslissingen te maken als VAR als vrienden dienstje.

9 maart 2024 om 23:59

De scheidsrechters denken dat het om hun draait, terwijl zij slechts figuranten horen te zijn in het prachtige spelletje

Kai Havertz is the name, wat een baas!!!! COYG!!!

9 maart 2024 om 20:41

Tsaminamina waka waka eh eh 60 millions down the drain Kai Havertz scores again

10 maart 2024 om 08:59

Had niet meer op t veld mogen staan na z'n schwalbe met geel op zak.

10 maart 2024 om 09:14

Was geen schwalbe want er was licht contact

11 maart 2024 om 09:21

Er was gewoon licht contact met die lompe verdediger van Brentford. Volgens mij vroeg Kai ook helemaal niet overdreven voor een pingel.

Contact op die snelheid in de 16, dan kan je inderdaad vallen ja... Maar dat is nooit een 2e gele kaart en schwalbe.

Je kunt niet altijd een zes gooien.

Een hele lekkere overwinning met dank aan King Havertz. Niet meer weg te denken uit de basis en heerlijk op dreef laatste weken. Erg jammer dat Ramsdale een grote fout maakt en ik denk niet dat we hem volgend jaar nog terugzien bij Arsenal. Nu koppen gericht naar Porto want dat wordt ook een lastige wedstrijd.

9 maart 2024 om 21:14

Jammer van Ramsdale inderdaad. Heeft natuurlijk ook al 3-4 maanden geen wedstrijd gekeept zowat, dus die zal zeker roestig zijn. Wel houdt hij je met echt goede reddingen in de wedstrijd, wat ook wel weer goed is vind ik. Het is wel weer typisch dat in het begin van het seizoen Raya 3x met precies eenzelfde actie als Ramsdale vandaag weg kwam en dat het bij Ramsdale gelijk een tegengoal is. Maar inderdaad, ik zie voor Ramsdale geen weg meer terug... Helaas, want ik ben wel van hem gecharmeerd.

9 maart 2024 om 21:37

Raya deed dit in het begin ook inderdaad een paar keer. Hoe lekker zou het zijn als we beide keepers verkopen en gewoon een Ter Stegen ofzo halen.. Heel realisch is dat helaas niet

9 maart 2024 om 21:53

Helaas is dat niet realistisch inderdaad DavidDein. Ik denk ook dat we de nieuwe generatie keepers iemand van moeten vinden. Misschien dat Raya dat kan zijn hoor. Ik vind hem verbeterd dit seizoen, dus misschien ontwikkelt hij zich nog verder. En ik zie ook geen keeper die beschikbaar is waarvan ik denk: wauw.

9 maart 2024 om 22:09

Raya is op de eerste 3 wedstrijden na gewoon echt top. Heeft geen zin om wat anders te halen.

9 maart 2024 om 22:27

Raya heeft het laagste redding percentage van de hele Premier League en ik reken hem ook de tegengoal tegen Porto aan. Verder tegen Chelsea en meermaals tegen Luton geblunderd. De afgelopen weken is hij amper getest. Daarentegen is in balbezit fantastisch en komt hij razendsnel zijn doel uit bij voorzetten en 1 tegen 1 situaties. Hij schijnt ook de verdediging heel goed neer te zetten, maar puur qua shot stopping is er mijn inziens heel veel ruimte voor verbetering, het is in mijn ogen geen top keeper.

9 maart 2024 om 23:36

AfcaGunner, wel objectief blijven graag. Raya was echt wel meer dan 3 wedstrijden niet top. Maar dat geeft niet, want heel 2024 keept hij al solide. Recency bias is wel een sterk fenomeen natuurlijk.

Verder eens met wat DavidDein zegt. Dat valt gewoon op te zoeken natuurlijk. Voor nu is Raya prima voor ons, maar als je de volgende stap wil zetten dan moet het beter. Vergelijk het een beetje met Pep bij City die eerst Claudio Bravo haalde om zijn spel te kunnen spelen, waarna hij het seizoen erna direct Ederson haalde als upgrade op Claudio Bravo.

Zoals DavidDein terecht zegt, een top keeper is zowel goed in shot stopping als het voetballende gedeelte. Raya is erg goed in het laatste, maar gemiddeld in het eerste.

10 maart 2024 om 09:13

DavidDein, kan je daarvan de bron delen? Ik probeer het op te zoeken, maar kan het niet vinden.

Havertz zeg wat is het toch mooi om te zien dat die belangrijk is voor dit Arsenal. Wel een moeizame overwinning door die blunder. Voor de rest heeft Ramsdale goed gekeept maar wat zag het er nerveus uit iedere keer dat die de bal blind naar voren schoot. Dat is dan toch anders met een Raya. Maar achja voor vandaag is Arsenal de nummer 1

9 maart 2024 om 21:12

Ramsdale is een solide shot stopper, maar zijn meevoetbalkwaliteiten laten soms te wensen over, waardoor Raya beter bij ons spel past. Ik hoop dat Ramsdale een mooie transfer krijgt waar hij kan excelleren zonder te veel zijn voeten te hoeven gebruiken.

Havertz die al niet meer op het veld had mogen staan scoort de winnende.

Had namelijk volgens de regels zijn 2e gele kaart moeten hebben voor die schwalbe.

9 maart 2024 om 20:37

Ook een paar penalty’s volgens de regels.

9 maart 2024 om 20:38

Volgens de spelregels had Arsenal ook minimaal een penalty moeten hebben. Dan had Kai waarschijnlijk niet een de winnende hoeven maken en stond je al 3-1 voor.

9 maart 2024 om 20:39

Hij werd wel wat uit balans gebracht dus ik kon die beslissing wel begrijpen.

9 maart 2024 om 20:59

Schwalbe? Hij werd gewoon geraakt, niks schwalbe aan. Te licht voor een pingel, dat wel

Raya werd gemist vandaag. Ik las reacties dat hij laatste wedstrijden weinig te doen had en dat een Ramsdale of een andere keeper hetzelfde kan doen. Je mist de kalmte als hij aan de bal is. Die grote redding op een kopbal die Ramsdale goed redde zou niet tot stand zijn gekomen. Want Raya pakt enorm veel hoge ballen in zijn eigen zestien en kan beter van de lijn spelen. Hij had dat bal gepakt. Want Arsenal krijgt tegenwoordig niet veel kop kansen tegen in eigen zestien.
De verdedigers durven Raya vaker aan te spelen dan Ramsdale. Want Ramsdale scant niet om zich heen als hij de bal ontvangt zoals bij die tegendoelpunt.
Raya is een erg goede keeper en ik wil hem voor niemand inruilen. Moeilijke start maar is zeer stabiel hoe Arsenal moet spelen.

Havertz goede aankoop. Vier keer op rij gescoord in de PL. Zit nu op 8 doelpunten. Meer dan aankopen van het seizoen zoals Maddison als voorbeeld zijnde.
Nu dinsdag winnen tegen Porto en je sluit het goed af voor interland voetbal.

9 maart 2024 om 21:20

Ze zijn verschillend Soma. Ramsdale zijn korte spel is minder inderdaad. Ik vind wel dat je hem wat milder mag beoordelen nu, aangezien hij 3 maanden 0 wedstrijden heeft gekeept. Hij heeft dus echt 0 ritme. Raya is nummer 1, dus Ramsdale gaat dat ritme ook nooit meer krijgen. Voor een keeper is dat wel belangrijk. Vergeet ook niet dat begin van het seizoen Raya ook in 3 wedstrijden een moment als dat van Ramsdale had, maar dat die geblokte bal net niet binnen rolde. Dat is puur geluk voor Raya.

Maar inderdaad, korte passing is Raya absoluut beter in. Wat je zegt over die reddingen ben ik het niet helemaal mee eens. Je kunt ook gewoon Ramsdale zijn props geven voor de goede reddingen. Want het is met Raya wel zo dat hij de moeilijke ballen minder vaak pakt dan Ramsdale. Dat is simpelweg een punt waarop Ramsdale beter is dan Raya. En de lange ballen van Ramsdale zijn over het algemeen beter dan die van Raya. Daar waar Raya weer beter kan uitgooien en beter in het spel mee kan spelen.

Havertz maakt belangrijke goals inderdaad en lijkt zich veel vrijer te voelen bij ons. Verder stroeve pot, maar wel de overwinning over de streep getrokken. Dat is ook prima. Zulke potten moet je ook spelen. Porto moeten we sowieso winnen. Alleen moet het spel dan wel beter dan vandaag.

9 maart 2024 om 21:39

Ik ben het niet helemaal met je eens. Ze zijn inderdaad verschillend als keepers. Ramsdale had vorig jaar tegen Southampton in eigen huis ook een blunder omdat hij kort iemand wilde aanspelen. Dat lag niet aan te weinig speeltijd. Is soms te emotioneel. En kan zijn concentratie niet altijd helemaal bij houden.
Brentford wist vandaag dat Raya niet zou spelen en koos ervoor om druk te zetten tot aan de keeper. Ploegen zetten niet meer vaak enorm druk omdat Raya de bal goed behoud. Kan het spel ook een stuk beter versnellen en passt vaker tussen de linies.
Raya komt niet vaak in de moeilijkheden omdat hij zijn zestien veel beter domineert. Verwachte vandaag dat Ramsdale een paar keer zou uitkomen van zijn lijn maar dat deed hij niet.

Ik ben dankbaar dat Ramsdale Arsenal verder heeft gebracht en het is een goede keeper voor een top 4 strijd. Maar Raya is in alle opzichten een beterde keeper. Zelfs op de lijn heeft Raya bij Brentford laten zien dat het een goede keeper is. Je vergeet vaak dat Raya jarenlang erg goed gekeept heeft voor Brentford en 1 van de beste save percentages had in de competitie. Brentford dat veel meer schoten kreeg en zijn lange ballen naar Toney waren werelds. Raya heeft een goede geschiedenis en tijd heeft ons geleerd na zijn slechte start dat hij de keeper kan zijn voor Arsenal wat hij voor Brentford was.

9 maart 2024 om 22:04

Agree to disagree dan maar Soma. Ik snap je punten. Ik vind alleen dat je bij Raya te veel recency bias hebt en bij Ramsdale juist vooral de negatieve punten aan lijkt te willen halen. In mijn optiek is Raya voor nu geschikter inderdaad, maar denk ik niet dat we met Ramsdale het echt slechter hadden gedaan qua punten. Nogmaals, Raya doet het heel 2024 al goed, maar begin van dit seizoen waren zijn eerste 5 wedstrijden gewoon zwak en had hij in de 5 erna ook zwakke momenten. Hij heeft dus wel het volledige vertrouwen gekregen en ook mogen blunderen. Daar waar Ramsdale op 1 blunder wordt afgerekend. Dat vind ik niet terecht.

Zelfde als dat jij nu zegt dat Raya "in alle opzichten een betere keeper is". Dat is gewoon overdrijven van de bovenste plank. Ramsdale zijn lange passing is beter dan die van Raya. Dan kun je naar de ballen op Toney wijzen, maar ik kan daar bij ons super veel ballen tegenover zetten die hij gewoon over de zijlijn ramt (dat doet hij nog steeds geregeld). Dus dat zegt vrij weinig. En ik vergeet zeker niet dat Raya bij Brentford ook al goed was. Maar dat was Ramsdale ook bij zij vorige clubs. En qua saves kan Ramsdale toch echt een betere wondersave maken dan Raya. Dat is gewoon de oogtest, dat kun je gewoon zien. Die goal van Porto bijvoorbeeld, zo'n bal heeft Ramsdale wel. Zie de redding tegen Leicester bijvoorbeeld. Dan kun je wel nu omdat Raya nieuw is doen alsof alles van Raya beter is, maar dat is simpelweg niet objectief.

Nogmaals, Raya is nu de betere keeper voor ons spel. Dat geef ik meerdere malen toe. Maar doen alsof Raya een wereldkeeper is en Ramsdale een fc bal op het dak keeper, dat is gewoon onzin.

Uiteindelijk zie ik in Raya niet de nieuwe Ter Stegen, Neuer, Allison of Ederson. Dat niveau heeft hij in mijn optiek niet. En ik zie niet hem dat bereiken om eerlijk te zijn. Dat gezegd hebbende, ik zie ook geen nieuwe generatie keepers waarvan ik denk; wauw. Dus voor nu zitten we met Raya goed. Wel denk ik dat we een probleem hebben volgend seizoen. Ramsdale zal vertrekken en dan missen we een 2e doelman.

9 maart 2024 om 22:11

Havertz snoert zoveel monden.

Gewoon terecht.

Brentford kwam niet naar de Emirates om te voetballen. Prima. Alleen dat tijdrekken irriteer ik me aan.

Verder belachelijk dat Arsenal geen penalty kreeg toen Trossard (?) werd getrokken. Maar goed 3 punten zijn binnen.

En nu afrekenen met Porto.

Top of the league!

Havertz en Rice. 2 beste aankopen van dit seizoen in de pl! Ramsdale zo snel mogelijk verkopen.COYG!

9 maart 2024 om 22:42

Moet een fantastisch moment geweest zijn voor je live in het stadion!

9 maart 2024 om 23:35

Zeker! Sfeertje in het stadion was weer genieten! Hoop binnenkort nog een keer te kunnen XD

9 maart 2024 om 23:11

Mag ook wel voor die prijs. Als je kijkt naar prijs voor kwaliteit dan zijn Endo en vooral Macallister de beste aankopen geweest, kosten minder en hebben hetzelfde effect als de aankopen van Arsenal.

9 maart 2024 om 23:30

Voor Liverpool fans misschien, maar er zullen denk ik weinig neutrale kijkers zijn die spelers als Endo en Macallister hoger inschatten dan Rice en Havertz.

Als je Salah zou noemen als voorbeeld, dan heb je natuurlijk wel een punt, die is elke cent waard geweest.

9 maart 2024 om 23:51

Ik zou Macca toch niet onderschatten. Rice is geweldig verdiend alle lof, maar ik denk intrinsiek dat Macca de betere voetballer is. Speelt sinds het nieuwe jaargang de pannen van het dak.

10 maart 2024 om 07:42

Wat is ‘de betere voetballer’? Rice is een destroyer en controleur in 1 die ook nog eens z’n goaltjes meepikt. Ik weet niet hoe Maca het dit seizoen doet, maar volgens mij valt die meer op door z’n aanvallende acties en hoeft die defensief niet zoveel te doen.

10 maart 2024 om 11:02

Hetzelfde effect? Dit is een grapje toch?

11 maart 2024 om 09:22

Lol. Endo hetzelfde effect als Rice? Laat mij aub niet lachen zeg...

Havertz vs Macallister snap ik nog wel. DIe maken beiden goede indruk

"Deadwood" Havertz weer belangrijk voor Arsenal en nu ziet Chelsea opgescheeft met Jackson

9 maart 2024 om 20:47

Bij Chelsea faalt elke (schaduw) spits. Buiten Drogba, Haisselbaink en beetje Costa slaagt niemand daar. Sheva, Torres, Mutu, Jackson, Havertz, Werner, Falcao, Weah, Eto’o, Auba, El Papita, Abraham enzo kan ik nog wel even doorgaan.

9 maart 2024 om 21:40

Niet te vergeten Matea Kezman, ook hopeloos gefaald

9 maart 2024 om 20:48

Havertz of Jackson in de punt zou weinig uitmaken. Bij dit Chelsea zou Havertz waarschijnlijk meer laten zien dan Jackson maar ook niet veel meer.

9 maart 2024 om 21:00

@D.Costa Chelsea faalt sinds Boehly om het beste uit de spelers te halen. Het gaat er mij ook om dat het niet zo zeer alleen aan de spelers lag. Volgens veel fans moest de hele selectie geloost worden want iedereen zou dead wood zijn

9 maart 2024 om 21:14

Er was veel kritiek toen hij werd gekocht maar zo zie je maar dat sommige aankopen tijd nodig hebben. Arsenal mist niet als het om zulke bedragen gaat afgelopen jaren. Rice is ook ieder cent waard. Ben blij dat hij niet naar City wou.

10 maart 2024 om 10:56

City weigerde om meer dan 100m te bieden en stapten uit de race. Arsenal heeft het bij het juiste eind gehad om door te bieden naar 120m en Rice binnen te slepen. Dat staat even los van de keuze die West Ham en Rice zelf bij een gelijk bod zouden hebben gemaakt. Nu was er geen keuze. Zo is City eerder overigens ook uit biddingwars gestopt o.a. bij Alexis Sanchez, Fred, Jorginho, Maguire, Koulibaly, Cucurella en dus Rice. Rice is misschien wel het meest jammer om niet te winnen al ben ik benieuwd hoe Sanchez het zou hebben gedaan bij City

10 maart 2024 om 11:27

Ik wil niet zeggen dat City voor veel voetballers geen aantrekkelijke bestemming is maar Rice gaf zelf aan dat hij koos voor Arsenal.
Dit zei hij in september vorig jaar na de transfer:
‘I think just from the moment that I met him(verwijst naar Arteta) I knew he was the one I wanted to take of the next part of my career.

Just the way he spoke, his aurora, the way he sees the game, the way he wants to play football, and I think we’ve seen Arsenal the way they’ve played the last two years, the way they’ve played as a team I really see myself fitting in.

‘So far that decision has paid off. I feel really at home. I’ve always had that gut feeling that Arsenal would be the club from the moment I walked in up until now.’

Ze waren al in januari bezig en City bood niet meer omdat Rice al had aangegeven dat hij alleen naar Arsenal wilde. Natuurlijk moest Arsenal de prijs van West Ham nakomen maar uiteindelijk gebeurde dat ook.
City betaald wel 100 miljoen euro voor Gvardiol die niet echt nodig was. Het geld was er wel.

Havertz wordt zo langzamerhand een legend bij Arsenal. Ik was al iets anders gaan doen, had de wedstrijd opgegeven en dan toch die goal nog maken. Heerlijk!

Het geluk van de kampioen?

9 maart 2024 om 20:58

Gezien de totale dominantie meer dan terecht. Het geluk van de kampioen heeft tot dusver Liverpool gezien de hoeveelheid winnende goals in extra tijd.

9 maart 2024 om 21:00

Zeker, het was ook meer een verwijzing naar mijn opmerking in Live Meepraten. Daarin zei ik dat Liverpool dit soort potten wel over de streep trekt, en dat dat het verschil is tussen kampioen worden of niet.

Arsenal van zeker 1 penalty onthouden vandaar voor mij ook het dubieus moment van Havertz met elkaar afgestreept kan worden voor mij. Benieuwd hoe het erna morgen ervoor staat.

Hulde voor de getoonde veerkracht, goed gevoetbald en toch op mentaliteit gewonnen.

Verder zijn de opmerkingen over Ramsdale goed te begrijpen en ik vind ook dat hij eigenlijk niet langer past bij onze spelopvatting. Zo een bal geeft Saliba 10x op Raya..
Echter maakt hij in de tweede helft wel twee hele goede reddingen en was het heel mooi om te zien hoe het hele team en staf hem een hart onder de riem steekt.

Kan het natuurlijk hebben over Kai, de rest van de aanvallers. Die krijgen terecht veel lof, maar onze centrum verdedigers zijn echt zo belangrijk in het voetbal wat we spelen.
Gabriel en William vormen een heerlijk duo, ze vullen elkaar zo voortreffelijk aan. Spelen met zelfvertrouwen op 60 meter van het doel, combineren fantastisch. Heel veel start bij hen.

We kunnen er lekker voor gaan zitten voor morgen, laten we hopen op een spectaculaire gelijkspel: 4-4

COYG!

9 maart 2024 om 21:43

Eens, het centrale duo is echt werelds zowel voetballend als verdedigend. Ik zou ze voor niemand anders willen ruilen omdat ze elkaar ook perfect aanvullen. Saliba een baken van rust, Gabriel een beest in duels en levensgevaarlijk bij corners. Prachtig om te zien

9 maart 2024 om 21:48

Beste duo van de wereld op dit moment?

9 maart 2024 om 21:51

De cijfers spreken voor zich, nog altijd de minst gepasseerde ploeg in de BPL

Mijn grootste ergernis vandaag was Brentford's tijdrekken. Ik begrijp het wel, maar ze worden er eigenlijk voor beloond, ze hadden daardoor langer om de gelijkmaker te maken (wat ze gelukkig niet is gelukt).

9 maart 2024 om 22:00

Die arbiters zijn echt dom. Ze hadden dat tijdrekken van Brentford af moeten trekken. 4 min blessuretijd en niet meer.

Tsja. Mooie overwinning. Hard zitten schreeuwen toen die 2-1 viel zeg. Maar even aangebeld bij de buren daarvoor, hahaha.

Ramsdale met zijn error. Daarna 2 goede saves en uiteindelijk winnen ze hem gewoon en komt Aaron goed weg zeg! Je ziet dat die 0 vertrouwen heeft die man. Die is na dit seizoen 100% weg naar een Newcastle of iets dergelijks....

Verder speelde we goed en hadden ze Toney goed in de pocket.

Daarnaast merkte je wel dat Martinelli gemist werd. Met Martinelli i.p.v. Trossard, had Ramsdale eergister een assist gehad met die worp. Trossard mist daar snelheid zeg! Jammer!

Verder 2 goede goals gezien en hadden het er nog wel meer mogen zijn.

Mooiste moment vond ik nog dat die Collins vooral de hele tijd op de grond lag, maar vervolgens als een klein zielig meisje ging huilen bij de scheids toen Odegaard eraf ging en de band naar Jesus ging brengen (en ook nog even knuffelen + rustig wandelen, dus lekker tijdrekken). Iets wat zij de hele wedstrijd doen. En als ze achter staan, toen lag opeens niemand meer op de grond bij ze.

Heerlijk dat dit spel van Brentford is afgestraft. Kwamen voor een gelijkspelletje of ene gestolen overwinning, maar kregen fijn 0.

En dan ook nog die trainer van hun. Die had ik best hoog zitten, maar hoe kinderachtig die vandaag weer reageerde: Havertz had niet meer op het veld mogen staan wegens een schwalbe en dan had hij dus de winnende niet kunnen scoren.

Lol. Er was gewoon contact, dus een schwalbe was het sowieso niet. Daarnaast kan je via de VAR geen 2e gele kaart geven, ook nog eens...

En daarnaast: als Frank het zo goed weet, waarom hoorde ik hem dan niet over de slingerworp bij Trossard. Die werd gewoon omlaag getrokken aan de keel zeg...

Maar goed. 3 punten. City gelijk gespeeld.

Eerste plek! Op naar FC Porto!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren