Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De Vrij verzoekt Feyenoord gesprekken te versnellen’

Laatste update:

Stefan de Vrij lijkt er voor zichzelf wel uit: hij wil na het WK 2014 graag aan de slag bij Lazio. De Romeinen hebben serieuze belangstelling voor de centrale verdediger van Feyenoord, belangstelling die al concreet werd voordat het toernooi in Brazilië van start ging. De Vrij heeft volgens meerdere bronnen zelf al een akkoord met i Biancocelesti, maar Feyenoord is er nog niet uit met Lazio.

/

De Vrij heeft ‘ja’ gezegd tegen een vijfjarig contract in de Italiaanse hoofdstad en gaat in zijn eerste seizoen 1,1 miljoen euro verdienen: daarna zal zijn salaris gaan stijgen. Feyenoord hoopt uiteraard dat de 22-jarige De Vrij goed blijft presteren op het WK, want dat drijft zijn marktprijs op. Volgens Il Messaggero heeft de stopper zijn club via zijn zaakwaarnemer gevraagd om haast te maken met de onderhandelingen.

Hij wil na het WK graag op vakantie en wil dan weten wat zijn volgende club zal zijn: De Vrij zelf hoopt op Lazio. Claudio Lotito, voorzitter van de Serie A-club, is blij met de druk die De Vrij uitoefent op de directie van Feyenoord. Hij staat in de startblokken om richting Nederland te vliegen en de deal in orde te maken. De vraag is echter of Martin van Geel en consorten haast willen maken, of liever afwachten welke clubs zich nog meer melden.

Het lijkt zeker dat Lazio een formeel bod van 5,5 miljoen euro heeft neergelegd. Feyenoord nam daar echter geen genoegen mee en vroeg toen al rond de 7,5 miljoen euro. Na de goede optredens van De Vrij tegen Spanje en Australië heeft men de vraagprijs zelfs verhoogd tot negen en tien miljoen euro. De verbintenis van De Vrij met Feyenoord loopt over een jaar af: het lijkt daarom ondenkbaar dat Lazio zijn bod bijna wil verdubbelen.

Feyenoord moet...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Lazio zaken wil doen moeten ze gewoon over de brug komen, zo simpel is dat. En niet met gespreide betalingen maar gewoon alles in 1x met een bankgarantie. En niet voor die fooi van 5.5 mln maar minimaal 7.5 a 8 mln! Zo niet dan lijkt het me sterk dat er niet andere clubs komen die dat bedrag wel willen neerleggen.

23 juni 2014 om 13:31

Volgens Lotito willen ze dus geen zaken meer doen, snap het niet zo goed hoe Il Messaggero hier bij komt Lotito heeft duidelijk aangegeven dat de Vrij een gepasseerd station is. In een interview van afgelopen vrijdag of zaterdag in Corriere dello Sport gaf hij duidelijk aan dat Lazio de gevraagde prijs niet kon en wilde betalen, ze gingen nu voor een verdediger van ik dacht Braga.

Nu weet ik dat wat er wordt verteld in de voetbalwereld niet heel betrouwbaar is, maar Lotito was vrij stellig.

23 juni 2014 om 13:31

in 1 keer betalen en een bangarantie is niet echt nodig denk ik...gewoon het contract goed opstellen en voor 1 augustus alles laten betalen bijvoorbeeld en anders de deal laten vervallen

5,5 miljoen gaat feyenoord echt niet doen, en gelijk hebben ze...vooral niet nu hij in de basis staat bij oranje (hoewel ik het nog steeds niet alles vind)

persoonlijk vind ik lazio niet echt een mooie club en het niveau is niet denderend...hij zal er wel goed leren verdedigen

23 juni 2014 om 13:45

Moet je maar even aan AZ vragen of dat niet nodig is. Want je kunt wel overeenkomen dat alles in 1 betaald wordt maar of het gaat gebeuren is nog maar een 2e. Voor je het weet moet je 2 jaar voor je geld gaan lopen bedelen. Nee in dit soort gevallen zekerheid voor alles.

23 juni 2014 om 13:48

vandaar dat ik erbij vermeld dat ze het contract met betrekking tot de betalingen goed moet opstellen...en daarin zetten dat er voor een bepaalde datum bijvoorbeeld 1 Augustus moeten overmaken anders vervalt de deal

je het wel gelijk betreft AZ, maar ook psv heeft het met robert ook gehad, dat loopt nog steeds

23 juni 2014 om 13:59

Tinus dat werkt toch helemaal niet? Stel dat ze niet op tijd betalen, dan heeft Feyenoord al een vervanger gehaald want die kunnen niet blijven wachten maar komt een De Vrij terug. Andere ploegen gaan verder kijken omdat die denken dat ie uit de markt is, komt op het laatste moment weer beschikbaar wat zijn prijs alleen maar drukt.

23 juni 2014 om 14:12

ik heb ook ooit een bankgarantie gekregen van een nieuwe klant, 2 weken later as hij failliet...een bankgarantie wil ook niet alles zeggen

vandaar dat ik ook al een datum erbij zeg, betalen voor 1 augustus bijvoorbeeld

23 juni 2014 om 14:46

Ik dacht dat een bankgarantie betekende dat de bank garant staat. Dus als die klant failliet gaat, zou de bank toch garant moeten staan voor het openstaande bedrag.

23 juni 2014 om 15:46

tinuske80

Klopt niet, wat je zegt.
In het geval van een bankgarantie wordt het betreffende bedrag geblokkeerd door de bank van degene die de garantie moet geven. Dus ook al gaat die failliet, jij krijgt je geld..

23 juni 2014 om 15:50

dat klopt, ik was in de war met een bedrijfsrapporten ipv bankgaranties, bij de bankgarantie staat de bank zelf garant...
mijn fout
ik heb het meegemaakt met een bedrijfsrapport wat ik opvroeg(via de bank), alles leek in orde alleen waren de zogenaamd recente cijfers van de kvk ouder en ging het bedrijf een paar weken later failliet

23 juni 2014 om 13:32

8 miljoen is te weinig, het zal eerder richting de 12 gaan en ook minstens moeten worden.
Jong, talent, heeft al interland ervaring.

23 juni 2014 om 13:48

Feyenoorders overschatten die de vrij nogal. 12 miljoen? Dat was wat ajax kreeg voor vertonghen en die was 3 klasses beter. Feyenoord mag heel blij zijn met 5.5 miljoen

23 juni 2014 om 13:52

zou als ik feyenoord was maar naar de vrij luisteren strak houd hij ook zijn poot stijf en loop volgend seizoen voor niks weg

23 juni 2014 om 13:59

haha ja denk het niet hoor grimeert. Ik ben nooit onder de indruk geweest van Vertonghen en dit WK bevestigt dat het is een beperkte speler. Ja, hij kan leuk opkomen soms maar hij is houterig en verdedigend laat hij nog weleens steken vallen. De Vrij doet dat ook dus ik schat ze kwalitatief ongeveer even hoog in alleen heeft vertonghen meer ervaring, maar de vrij kan wat beter verdedigen.

23 juni 2014 om 14:01

12 miljoen is zeer zwaar overdreven voor de vrij met een 1 jarig contract.depay loopt langer en daar word 17/20 miljoen voor gevraagd...

23 juni 2014 om 14:07

Heb je zeker Vertonghen niet gezien laatste weken? Ajacieden onderschatten eerder de Feyenoord spelers,de Vrij is opbouwend 1 van de beste spelers,en maakt verdedigend zelden fouten iets wat die man die 3 klassen beter schijnt te zijn regelmatig doet.

23 juni 2014 om 14:20

@feyroferr

De Vrij heeft al 2 cruciale fouten gemaakt dit Wk. Bij de penalty van Spanje mag hij nooit een sliding maken en moet hij op zijn voeten blijven staan. En tegen Australië was hij Cahill volledig kwijt want die was uit zijn rug weggelopen.

Maar voor de rest is dat niet eens relevant. Vertonghen was op dat moment 3 klasses beter dan Stefan de Vrij nu is. Dat kan je onderbouwen met statische gegevens.

Vertonghen (op dat moment 24 jaar)
170 duels eredivisie
21 beker duels
42 champions league duels
46 interlands (concurrenten Vermaelen + Kompany)
2x kampioen
1x beker winnaar
1x speler van het jaar
En aanvoerder van Ajax.

Stefan de Vrij (op dit moment 22 jaar)
135 duels eredivisie
11 beker duels
7 duels Europa league duels
13 interlands (concurrenten Vlaar en Mathijsen?)
Geen kampioen
Geen beker winnaar
Geen speler van het jaar
Was niet bestand tegen de druk van aanvoerder

Beide hadden/hebben een 1 jarig contract resterend. Puur feitelijk vergeleken kreeg Ajax 11 miljoen voor Jan Vertonghen. En als je dat vergelijkt met Stefan de Vrij. Dan is 7 a 8 miljoen een heel fair bedrag. Just saying

23 juni 2014 om 14:37

De Vrij opbouwend 1 van de beste spelers? Alsjeblieft zeg hou op man, je ziet toch op het WK dat we alleen maar met lange ballen spelen? Dat komt onder andere omdat de Vrij te Bang is om te voetballen.

Als je 6 miljoen krijgt voor de Vrij mag je heel blij zijn met een 1 jarig contract. Volgens mij riep Ronald Koeman nog nota bene een half jaar geleden dat de Vrij te lief is en dan denken mensen nu opeens dat hij de Italiaanse competitie aankan? Hij kan fysiek de spelers van RKC nog maar net aan...

23 juni 2014 om 15:00

@marionn

Je hoeft ook geen fan van Verthongen te zijn maar feit is dat die met kop en schouders boven iedereen uit stak dat seizoen en de Vrij doet dat totaal niet. Die maakt zelfs nog veel fouten en komt onzeker over. Beiden spelen tot op heden een matig WK. Ook de Vrij. Ik heb niets tegen Feyenoord maar ook BMI en Janmaat, waar ik wel veel verwachtingen van heb, vallen zwaar tegen dit WK.

23 juni 2014 om 15:05

Ja hoor het is weer zover, de ajacieden komen met zn allen roepen dat de Vrij de veters nog niet mag strikken van Vertonghen en dat ze blij mogen zijn met 5,5 mln. Maar als het om een speler van ajax gaat dan is het natuurlijk logisch dat er wel 10+ gevraagd wordt. Zo vermoeiend elke keer weer deze discussie.

23 juni 2014 om 15:06

Goede onderbouwing en ben het eens met je beredenering. Wel zie ik nog veel rek in deze jongen, omdat hij 2 jaar jonger is dan Vertonghen. Ik denk dat alleen op basis van zijn leeftijd 10 miljoen meer op zijn plaats is.

23 juni 2014 om 15:09

@ Rodg

Volgens mij geef ik een duidelijk onderbouwing wat het verschil is tussen Stefan de Vrij nu en Jan Vertonghen toen. Nergens zal ik zeggen dat Feyenoord blij moet zijn met 5,5 miljoen. En mensen die dat wel doen moet je gewoon straal negeren. Die snappen er toch niets van. Tegelijkertijd mag je ook gerust mensen negeren die 10 miljoen of meer willen. Die snappen er namelijk ook totaal niets van. Dat is verre van realistisch. Het werkt een beetje beide kanten op natuurlijk.

Gezien de situatie van de Vrij, en in vergelijking met Jan Vertonghen. Denk ik persoonlijk dat rond de 8 miljoen een mooi bedrag is. Qua ervaring loopt hij echt 3 stappen achter op Jan Vertonghen van toen zoals net aangegeven. Iets wat toch wel erg belangrijk is.

Alles bij elkaar, 8 miljoen is een prijs waarmee beide partij-en moeten kunnen leven. Feyenoord krijgt 8 miljoen voor een speler met een 1 jarig contract die niet bij zal gaan tekenen. De kopende club koopt een (relatief) ervaren talent voor een fatsoenlijke prijs.

23 juni 2014 om 15:17

@ Mrhaas

Stefan de Vrij is 2 jaar jonger dan Jan Vertonghen toen die vertrok. Dat is inderdaad correct. Zal niet gaan mierenn**ken om een paar maanden ofzo. Maar wil je een vergelijkbare transfersom als Jan Vertonghen dan moet je het wel in het perspectief zetten. En moet je hypotetisch gaan denken.

Wat als Stefan de Vrij nog 2 jaar bij Feyenoord blijft.
Haalt hij 45 eredivisie duels in? Waarschijnlijk wel
Haalt hij 10 Bekerduels in? Waarschijnlijk wel
Haalt hij 35 europese (cl) duels in? Waarschijnlijk niet
Haalt hij 33 interlands in? Waarschijnlijk niet
Haalt hij 2 kampioenschappen? Mogelijk maar onwaarschijnlijk
Haalt hij 1 beker binnen? Mogelijk, reeele kans
Word hij aanvoerder? Mogelijk, reële kans

Dit is een reële schatting. Aangezien hij qua interlands en CL wedstrijden nooit in de buurt gaat komen gezien het feit dat hij dan 2x kampioen moet worden in het toernooi zo'n beetje. Tegelijkertijd kan je ook nog anders denken, wat als Stefan de Vrij nu zijn kruisband scheurt en er 6 maanden uit is? Dat doemscenario wil ik niet mee rekenen. Dus ik hou het realistisch.

Al met al kan je vrij zeker stellen dat Stefan de Vrij over 2 jaar niet zover zal zijn als Jan Vertonghen was op het moment van zijn vertrek. En dus is de vraagprijs gelijkwaardig als Jan Vertonghen niet realistisch.

Nogmaals, een prijs van 8 miljoen is een faire prijs voor alle partij-en.

23 juni 2014 om 15:21

12 miljoen is miss wat overdreven maar 5,5 is ook overdreven weinig.

7-8 miljoen lijkt me een prima bedrag!

23 juni 2014 om 15:33

Ik weet niet of je Vertonghen heb zien blunderen in de eerste wedstrijd van Belgie? Vertonghen is momenteel dramatisch in vorm. Vertonghen was bij Ajax de grote meneer maar de stap omhoog is hem toch tegen gevallen.
De Vrij is momenteel niet minder dan Vertonghen maar dat komt meer omdat de Vertonghen enorm slecht speelt de laatste tijd.
Ik denk dat Feyenoord met een bedrag van 8 miljoen dik tevreden mag zijn voor een 1 jarig contract van de Vrij, tenzij Nederland de finale haalt en hij een heel goed toernooi speelt.
De 5 miljoen die door Lazio zijn geboden zijn natuurlijk veel te laag.

23 juni 2014 om 15:55

De Vrij verwijten dat hij cruciale fouten maakt is echt overdreven. Costa moet gewoon geel krijgen voor een schwalbe en het aannaaien van een kaart. De Vrij slide naast hem en hij maakt een overtreding door op zijn enkel te gaan staan en te vallen. Niks geen fout van De Vrij.

Dan die goal van Cahill. Je ziet dat De Vrij zich klaarmaakt voor de aanname maar hij schiet hem weergaloos binnen. Hoe kan je nou zeggen dat een wereldgoal een verdedigingsfout is?

23 juni 2014 om 16:51

De werkelijke statistieken van Vertonghen op 1 juni 2012:

25 jaar
155 eredivisieduels (rkc meegerekend)
21 beker
12 echte Champions League wedstrijden
5 voorronde Champions League wedstrijden
37 interlands (veelal als linksback)

23 juni 2014 om 17:01

@ Livinglegend. Inderdaad, geestig genoeg weet D-Bergkamp veel van voetbal, en is hij vaak genuanceerd, behalve als het om Feyenoord gaat. Dan heeft hij opeens een inktzwarte bril op.

23 juni 2014 om 17:05

Omdat Vertonghen als lb minder goed speelt, is ie ineens slecht? Hij blijft een leider, centrale verdediger, een opbouwer.

23 juni 2014 om 17:25

1) Bij spanje ging het niet om die sliding + schwalbe, maar om het feit dat die Spanjaard zo uit zijn rug wegloopt, en toen was hij te laat...

2) Bij Australie moet hij die kerel helemaal niet de kans geven om aan te nemen of te laten schieten, ook dit is heel zwak verdedigd.

Dat zijn twee cruciale fouten. Ik vind de Vrij sowieso heel zwak spelen, als hij de bal al heeft dan geeft hij een tikje breed of - erger nog - terug op de keeper. Hij heeft de bal ook al een paar keer zomaar ingeleverd bij de tegenstander. Het is tijd voor Veltman, de Vrij heeft nu wel genoeg geblunderd.

23 juni 2014 om 17:26

Sommige mensen onderschatten de vrij een beetje 9/10 miljoen als die verder goed blijft spelen op het wk is een reeële vraagprijs als meerdere clubs geinteresseerd raken!! Feyenoord is Zo goed als uit de schulden, en toen ze diep in de schulden zaten gingen spelers als castagnois, fer, Wijnaldum voor zon 5 milj weg... De vrij staat nu in de basis bij nl en doet het goed... Min 8 hopelijk 9/10 of meer

Ik vind lazio niet echt een goede stap, hij kan beter naar een club gaan die ieder jaar europees speelt en ik een sterkere competitie.

23 juni 2014 om 13:10

Zeiden ze ook over Strootman en kijk nu eens. Natuurlijk kan het misgaan, maar die argumenten zijn recent nog ontkracht.

Dit zou een hele goede stap voor hem zijn. Italie is natuurlijk HET land waar de verdediging het meeste van belang is. Als hij hier goed presteert zou hij ook makkelijker de stap naar de top kunnen maken.

Gewoon lekker afwachten feyenoord, 5,5 miljoen is veel te weinig voor een basisspeler van oranje die 22 is.

23 juni 2014 om 15:00

Basisspeler met een 1jarig contract? Waar halen jullie allemaal die hoge tansfersommen vandaan? 6 misschien 7 miljoen is maximaal te krijgen doordat hij nu redelijk presteerd op het wk!

Ach, ik neem dit verhaal maar met een flinke korrel zout. Het zijn alleen nog maar krant-geruchten, ook vind ik De Vrij geen speler die zoiets zou doen bij een club.

Als Lazio echt zo graag De Vrij wilt hebben, dan moeten ze maar betalen. 5,5 miljoen is gewoon veels te weinig voor De Vrij.

23 juni 2014 om 13:19

Geloof er ook helemaal niets van, De Vrij zelf heeft al gezegd zich alleen maar op het WK te richten of hij na de training even zijn zaakwaarnemer gaat bellen om te vragen of hij Van Geel even onder druk wil zetten.....

De Vrij is meer dan 5.5 waard en als ze niet meer willen betalen zouten ze maar lekker op, een bedrag tussen de 8 en 10M anders zoeken ze maar wat anders

23 juni 2014 om 13:22

De vrij wil gewoon duidelijkheid. En dat is toch logisch? Waarom zou hij dat niet doen?

23 juni 2014 om 13:25

@mentalist

Klinkt logisch, maar De Vrij is geen persoon die zoiets zou doen. Ook heeft Stefan meerdere keren aangegeven dat hij wou wachten tot NA het Wk.. Dan zal hij echt niet Feyenoord gaan lopen pushen om verkocht te worden.

Leuk voor De Vrij dat hij denkt dat hij dat even mag bepalen, maar het staat Feyenoord vrij om te bepalen welk bedrag ze willen hebben. Een paar miljoen meer of minder is voor Feyenoord een wezenlijk verschil.

23 juni 2014 om 13:10

Het staat de Vrij ook vrij om volgend jaar gratis de deur uit te lopen

23 juni 2014 om 13:54

In theorie zou dat kunnen. Maar een fatsoenlijke speler als Stefan de Vrij is niet het type daarvoor. Hij gunt Feyenoord in ieder geval een transfersom. Dit als stukje waardering voor de club. En zal in het geval dat hij deze zomer of winter niet verkocht wordt gewoon voor de vorm zijn contract bij Feyenoord verlengen. Waarin in ieder geval staat dat De Vrij tussentijds voor een gelimiteerde transfersom naar een club uit een Europese topcompetitie mag vertrekken.

23 juni 2014 om 14:02

@ Palko

Vergeet niet dat Stefan de Vrij vorig jaar al bijtekende zodat Feyenoord nog aan hem kon verdienen. De kans dat hij bijtekent is vrijwel nihil, zeker nu hij de aanbiedingen ziet van clubs in het buitenland waar hij gewoon het dubbele aan salaris kan bijschrijven.

Daarnaast is er ook een club die gewoon geld voor hem wilt betalen. 5,5 miljoen die Lazio bied op het moment is te weinig. Maar de 10 miljoen die Feyenoord vraagt is onrealistisch. Als je het midden neemt en 7,5 miljoen krijgt als Feyenoord zijnde. Dan word het toch een lastig verhaal aangezien de Vrij dan gewoon weg wilt.

23 juni 2014 om 15:16

D-Bergkamp, blijkbaar volg je Feyenoord niet zo goed. De Vrij heeft meerdere malen aangegeven niet van plan te zijn gratis de Kuip uit te lopen. Mocht er deze zomer geen goede club komen die een marktconforme vergoeding wil betalen dan zal hij voor nog een jaar bijtekenen.

23 juni 2014 om 15:35

Klopt martin. De zomer is echter nog lang. Hij gaat zeker niet gratis weg, dat kan ik me gewoon niet voorstellen.

23 juni 2014 om 15:37

Hij volgt Feyenoord maar voor de helft. Alles wat negatief is schrijft hij in zijn dagboek. Het positieve gedeelte probeert hij in zijn eigen doofpotje te stoppen.

23 juni 2014 om 13:21

Het is ook totale onzin. De vrij is een goede maat van me. Hij doet dit niet, het is weer mooi verzonnen.

Hij heeft wel verlengt wanneer de club in nood was dus vind persoonlijk wel dat ze hem dan ook netjes moeten behandelen wanneer het bedrag iets lager uit valt.

23 juni 2014 om 15:37

De Vrij is voor mij een speler die niet snel kritiek zal krijgen. Tekende bij in de donkerste dagen van de club en stond aan de basis van het sportieve herstel. Ik gun die gozer alles. Maar Feyenoord moet natuurlijk ook aan de bedrijfsvoering denken en bij Feyenoord weet men ook dat de transfermarkt nog op gang moet komen. Er gaat zeker nog wel een bod komen dat boven de 5,5 miljoen ligt en waarschijnlijk ook van een mooiere club dan Lazio.

Iedereen blij dan toch? Feyenoord wil hem ook verkopen maar gewoon niet tegen elk bod. Ook niet zo gek toch? De Vrij gaat hoe dan ook met opgeheven hoofd op de schouders naar buiten bij Feyenoord. Heel de club gunt die jongen zijn transfer wel denk ik.

Feyenoord versnellen??? Hij zal bedoelen dat Lazio moet versnellen. Als die failliete italianen nu gewoon 8,5 mil bieden en in 1 keer betalen of 9,5 mil in twee termijnen voor einde dit jaar(met bankgarantie) dan kan feyenoord snel handelen. Maar in eerder stadium heeft feyenoord heel snel gereageerd door bod van 5 mil terecht af te wijzen.

23 juni 2014 om 13:22

Gewoon 15 miljoen vragen. Basisklant van het goed presterende oranje mag niet voor minder dan 10 miljoen weg lijkt me. We moeten als Nederlandse clubs zijnde eens zo hoog in de boom gaan zitten als de Portugezen doen.

23 juni 2014 om 15:38

Vind ik ook, maar die Portugezen betalen meer salaris, spelers hebben langere contracten en presteren Europees ook wat beter. Maar ik zou ook op 10 miljoen zitten als Feyenoord zijnde.

23 juni 2014 om 15:48

15 miljoen vragen? Op basis van wat? Speelt redelijk maar voor 10-15 miljoen weet ik wel betere spelers met minder risico voor dat bedrag.

23 juni 2014 om 13:52

Failliete Italianen? Wel ironisch dat een Feyenoord supporter dat zegt. Feyenoord kan alleen maar dromen over de financiele middelen die Lazio tot haar beschikking heeft.

23 juni 2014 om 16:56

Lazio doet het de laatste 4 jaar financieel prima met 4x winst op rij. Redelijk gezonde club met ondertussen een begroting van 95 miljoen.

25 juni 2014 om 08:13

Vanwaar dan dit bericht op 24 mei jl: De transfer van Stefan de Vrij naar Lazio Roma is inmiddels in een dusdanig gevorderd stadium dat het voor Feyenoord alleen nog wachten is op de bankgarantie voor de transfersom van Stefan de Vrij. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Dat zou betekenen dat de Italianen toch in delen mogen betalen. Feyenoord wil echter wel een bankgarantie voor de overige delen. Lazio Roma is volgens de krant nu naarstig op zoek naar geld om de transfer rond te kunnen maken. Feyenoord vreest echter dat dat nog wel een tijdje kan duren.de Italiaanse club heeft een gebrek aan directe financiele middelen.

Ik ga er niet vanut dat Feyenoord met Lazio in zee gaat. Die zullen niet met het bedrag komen wat nodig is.

Wat de Vrij betreft moet hij gewoon rustig afwachten. Laat Feyenoord lekker zo veel mogelink geld voor hem krijgen en van Geel zijn spel spelen, aan het eind van de rit zie ik nog wrl betere clubs komen en dan kan hij ze mooi uitzoeken. Gewoon focussen op het Wk en daarna je keuze maken in je vakantie

De Vrij heeft wel recht van spreken aangezien hij de club trouw bleef in tijden van crisis. Natuurlijk moet Lazio ongeveer 7,5 a 8 miljoen betalen, maar er moeten geen onrealistische bedragen worden gevraagd. Dat kun je niet maken tegenover zo'n jongen.

Ik weet nooit zo goed wat ik moet denken van een wat-is-hij-nu-waard-tactiek.
Oftewel, gokken dat hij vanavond goed speelt, dan is die meer waard.
Want stel hij speelt niet zo best, gaat er dan een miljoen af ofzo?

Vond hem tegen Australie namelijk niet al te best. Een foutje kan je altijd maken, over een bal trappen of kopduel verliezen of iets dergelijk. Maar bij de 1-1 heeft hij werkelijk geen flauw benul waar Cahill staat. Tegen spanje maakt hij een sliding waar een (al dan niet terecht of onterechte) pingel uit komt, waar hij ook moet blijven staan. Het zijn kleine foutjes in verder twee goede wedstrijden, maar dat soort dingen zijn cruciaal. Dat leer je wel af, maar ik zou mijn vraagprijs er niet van laten afhangen. 7.5 nu tekenen of niet. En niet mogen verhogen of toch akkoord gaan met lager als hij slecht speelt. Gewoon een bedrag noemen, dit willen we hebben, anders blijft die. Sneller kan je je gesprek niet hebben.

23 juni 2014 om 13:44

Ik denk dat een foutje maken niet direct consequenties heeft ten aanzien van de vraagprijs. Iedereen kan een foutje maken. Wel denk ik dat een WK een mooi podium is om te zien waartoe hij in staat is. Kan hij meekomen? Wordt hij opgesteld en hoe goed voert hij zijn taken uit.
4 wedstrijden op het WK spelen (stel Nederland wint ze alle 4) dan is dat natuurlijk goed voor zijn marktwaarde.

23 juni 2014 om 13:56

Tuurlijk, maar waarom betekent meekomen in 4 wedstrijden wel dat hij het kan, maar een aantal fouten maken niet.

Ik maak ook een onderscheid in de soort fouten. Je kan een bal mistrappen of een duel verliezen. Maar een sliding maken waar je moet blijven staan, je man totaal kwijt zijn.. dat zijn fouten die wel iets aangeven. Meer dan een duel verliezen ofzo.

Vandaar dat ik het aangeef, een vraagprijs stellen, en eraan vasthouden. Dan kan je die vraagprijs ook wel wat hoger leggen omdat hij op een WK speelt.
Maar stel hij wordt vanavond totaal de kuikenbak ingespeeld. .. wat dan.. is dat dan een moment opname, of waren die andere goede acties juist momentopname.

De een zegt die, de ander dat... Daarom is het zo lastig om een vraagprijs zo te laten zweven alleen op basis van die paar wedstrijden op een Wk.

Een club zal echt niet van 5 ineens 10 miljoen maken omdat hij 4 wedstrijden goed speelt. Want wordt zijn marktwaarde echt zoveel hoger van die wedstrijden?

Als je 7,5 a 8 miljoen krijgt is dat toch mooi. Nog 1 jaar contract, eigen jeugd, ... Lijkt mij gewoon een mooi bedrag voor een nederlandse club voor een nederlandse verdediger.

23 juni 2014 om 14:05

@ Jdg84

Precies hetgeen dat ik al een aantal dagen probeer bij te praten aan mensen hun verstand. Er zijn opportunisten die zeggen dat de Vrij ongelofelijk goed speelt tijdens het WK terwijl hij direct betrokken is bij 2 doelpunten. Er zijn mensen die zeggen dat hij door het ijs is gezakt wat ook overdreven is. Maar de grote vraag is, moet je het WK echt als leidraad gaan nemen daarop je transfervraag baseren? Naar mijn idee niet.

Natuurlijk is de 5,5 miljoen die Lazio bied te weinig. Maar de 10 miljoen die Feyenoord vraagt is ook onrealistisch.

Hieruit blijkt maar weer dat je met gemak jaren in de eredivisie kunt spelen zonder een al te hoge marktwaarde te krijgen. Terwijl twee redelijke wedstrijden op een WK de prijs bijna verdubbelen.
Hetzelfde geldt voor spelers die een seizoen onzichtbaar zijn geweest bij hun club en op het WK een doelpuntje scoren. De clubs staat meteen in de rij.
Verbazingwekkend dit opportunisme. Wel leuk voor de spelers. Charisteas kan er over mee praten.

23 juni 2014 om 13:25

Dat denkt Fey, maar de vraag is natuurlijk of ze 9 milj of meer gaan krijgen. En ik ben het eens met 2 redelijke wedstrijden want goed was het zeker niet. Ook al zullen buitenlandse clubs minder naar opbouwen kijken, verdedigend liet ie ook steken vallen.

23 juni 2014 om 15:58

Daarom moeten Nederlandse clubs ook weer collectief wat gaan presteren. Dus niet 1 club die een uitschieter heeft, maar 3 clubs die een keer hun poule door komen. Dat is namelijk een graadmeter voor de algehele kwaliteit van de competitie, een toplichting bij een club is dat niet.

Het is kiezen of delen voor Lazio, de tijd dat Feyenoord zijn sterkhouders voor een appel en een ei liet vertrekken zijn voorbij, goed voorbeeld was altijd Ajax, die verkochten hun spelers enorm goed en puur omdat ze hoog in de boom gingen zitten.

Feyenoord kan daarnaast hetzelfde doen wat Ajax ook deed en wijzen op de fantastische jeugdopleiding en dat daar gewoon een prijskaartje aan vasthangt.

Je loopt een risico dat de Vrij gefrustreerd raakt maar als hij inderdaad zo sterk blijft presteren dan komen er meer clubs en ook clubs die zonder moeite 10 miljoen aftikken maar veel zal afhangen van hoe ver Nederland komt.

Je staat sterk straks als Nederland groepswinst veilig stelt en Brazilië ontloopt en straks Mexico treft en daardoor er een reële kans bestaat dat je de halve finale kan halen, dan heb je als speler wat gepresteerd waarmee je aan kan komen.

Zou de Vrij niet tegen Lazio moeten zeggen dat ze tempo moeten maken?
Ik geloof er trouwens geen reet van dat de Vrij momenteel met een transfer bezig is, eers maar eens het wk afwachten. Mocht het WK goed verlopen dienen zich er waarschijnlijk wel mooiere clubs als Lazio aan.

De bedragen verschillen nogal. De ene keer is het 5 de andere keer 6 en nu weer 5,5. Feyenoord moet gewoon voor t hoogst haalbare gaan. Feyenoord is min of meer financieel gezond dus. Ik kan begrijpen dat de Vrij snel duidelijkheid wil, maar hij zou even moeten wachten.

Wat een onzin is dit. De vrij is een maatje van me en dit is dus totaal niet gebeurd. Totale onzin voetbalzone

23 juni 2014 om 13:37

Nog steeds zo naïef dat vz zelf artikelen schrijft? Alleen de wedstrijdverslagen zijn van henzelf..

'volgens Il Messaggero heeft de stopper zijn club via zijn zaakwaarnemer gevraagd om haast te maken met de onderhandelingen.'

Misschien moet je Il Massaggero eens vermanend toespreken, díe komen namelijk met dit 'nieuws', niet vz, die kopieert het slechts..

De Vrij moet geduld hebben en sowieso geen druk bij Feyenoord leggen. Hij moet lekker zijn wedstrijden blijven spelen dan zullen er zeker nog andere clubs uit betere competities gaan melden. Ook als het klopt dat De Vrij zou beginnen met een salaris van 1,1 miljoen is nou niet echt iets om lyrisch over te worden. Verder heeft Feyenoord natuurlijk gelijk dat ze niet akkoord gaan met een bod van 5,5 miljoen.

5,5 miljoen niet accepteren. Hopen dat hij minimaal 2, hopelijk meer, goede wedstrijden nog speelt op het wk, dan komen er wel meer clubs. Nu niet te overhaast voor 5,5 laten vertrekken, 7,5 is het minimum en daar moeten ze niet onder gaan...

Ik snap Feyenoord wel, hoe verder Oranje komt hoe hoger de prijs.. Aan de andere kant denken clubs ook van hij heeft nog een contract voor 1 jaar dus die gaan echt geen 8 miljoen op tafel leggen..komen ze in de winterstop terug voor de helft...

Best slim van de Vrij, het zinkende schip verlaten.. En nu hij geen kapitein meer is, hoef je ook niet tot het laatst te wachten, kun je beter de eerste zijn..

De Vrij, Bmi, Janmaat, Pelle en Clasie weg en Feyenoord speelt voor de 5e tot 8e plaats.. Enige die addekwaat vervangen kan worden is BMI door Kongolo, v Beek is bij lange na geen de Vrij, te Vrede geen Pelle en Vormer voor Clasie is ook 3 stappen terug. En wie gaat Janmaat vervangen? Zelfs de altijd overenthousiaste Feyenoorders zijn niet allemaal te spreken over die Cabral..

Al 15 jaar geen titel, op naar de 20!

23 juni 2014 om 13:44

Feyenoord weet al een paar jaar, dat dit talenten zijn.
Er zullen heus wel wat externe spelers bijkomen.
Je vangt geld voor de spelers en een klein gedeelte gaat naar de clubs

23 juni 2014 om 14:17

Sorry hoor, maar ik dacht dat Feyenoord zo'n super, fenomenale, fantastische, superieure, geweldige jeugdopleiding had? Het zeepbelletje spat weer uit elkaar hoor, ze hadden op het juiste moment een uitzonderlijk goede lichting, meer niet. Nu er een paar knaken binnenkomen, moeten die meteen weer uitgegeven worden? En ik dacht dat er iig nog 75% van de inkomsten naar de schuldeisers (vvf) ging? Dus dan verkoop je Pelle voor 10 milj en moet je met 2,5 milj een vervanger aantrekken? Daar krijg je Castagnos niet eens voor, laat staan beter..

23 juni 2014 om 15:00

Volgens mij dacht je helemaal niet dat Feyenoord zo'n super, fenomenale, fantastisch, superieure, geweldige jeugdopleiding had

Het zal allemaal wel meevallen. Ik geloof niet dat de Vrij zoiets zou doen. 5,5 miljoen is een lachertje. Er zit zoveel potentie in deze jongen.. Niet zomaar laten vertrekken.

off: wie staat er allemaal op de vertreklijst? Als ik de roddels mag geloven: Pelle, Indi, de Vrij, Janmaat, Clasie, Schaken. Is dit ongeveer waar of kan ik de helft weg strepen?

5,5 miljoen vind ik erg weinig voor een speler die gewoon erg solide speelt op het WK, zou gewoon rond de 10 miljoen gaan zitten. 5,5 miljoen moet je gewoon weglachen

23 juni 2014 om 14:07

Tja probleem is die verhalen dat een speler 10x meer waard door een redelijk WK geloof ik niet meer zo in. Voor aanvallers die het verschil mischien maken maar iemand als de Vrij, die eigenlijk alleen opvalt als hij een fout maakt, word niet opeens 2/3x duurder.

De Vrij is een solide aardige speler maar meer toch ook niet en met nog maar een jaar contract ga je niet de hoofdprijs krijgen. Geloof ik niks van. 5/7 miljoen, meer zie ik niemand bieden.

23 juni 2014 om 15:10

Aanvaller, Middenvelder, Keeper of Verdediger. Het gaat er gewoon om dat je je goed presenteert, als je je goed presenteert neemt de vraag naar de speler over het algemeen toe wat de prijs natuurlijk weer opdrijft. Daarom zou Feyenoord niet moeten toehappen en gewoon wachten. Ik ben er van overtuigd dat er echt wel clubs zijn die bereid zijn een miljoen of 9 te betalen.

Ik hoop dat everton zich nog meldt die hebben ook meer te besteden. Tegenwoordig lijkt me 8 miljoen wel een reeel bedrag voor hem, minstens

Die zien we nooit meer terug.

Ik ben ervan overtuigd dat Van Geel het maximale eruit zal halen. Ik vind 5,5 miljoen voor De Vrij een fooitje, Feyenoord zou toch echt een prijs richting de 10 moeten vragen voor zo'n verdediger.

de Vrij gaat lekker op vakantie, Lazio biedt 6 miljoen en dan wachten tot van Geel eind augustus eieren voor zijn geld kiest. De vrij is al helemaal enthousiast over Lazio en Rome en gaat echt niet voor van Geel naar een andere club, zeker niet in Liverpool.

23 juni 2014 om 16:57

Geef gelijk ff Stefan zijn telefoonnummer, blijkbaar je 'm net gesproken...

Waarom zou Feyenoord versnellen? Ze kunnen beter nog minimaal 2 duels wachten om te kijken wat de Vrij nog in zijn mars heeft op het WK. Kan me ook niet voorstellen dat de Vrij niet wil afwachten wat er nog op zijn pad komt. Misschien komt zijn droomclub nog wel voorbij. Daarnaast heeft hij gewoon een contract bij Feyenoord. Hij heeft zijn carriere te danken aan Feyenoord. Kan me niet voorstellen dat hij druk uit oefent op Feyenoord.

Hij heeft zijn vakantie al geboekt? Knap. Hij weet al welke ronde ze eruit vliegen?

Als ik het goed heb is er ook interesse voor Janmaat en Bmi, hebben die ook nog een contract voor 1 jaar? Dat zou rot voor Feyenoord zijn, want dan kunnen ze de vraagprijs niet te ver opschroeven.

23 juni 2014 om 15:48

BMI heeft nog 2 jaar net als Clasie en Immers.
Pelle heeft zelfs nog 3 jaar.
Er kan dus genoeg gecasht worden.
Stefan en Daryl moeten beiden ook zeker nog 9 miljoen op kunnen leveren.

23 juni 2014 om 16:00

Bedankt voor de informatie. Ik ben het zeker met jou eens dat deze spelers minimaal 9 miljoen moeten kosten en ik hoop ook dat Feyenoord haar poot stijf houd en wacht tot na het WK. Mocht Nederland nog veel verder komen dan hebben clubs ook maar meer te betalen voor de spelers die daarvan deel uitmaakten. Clubs uit het buitenland willen altijd onze toptalenten voor een habbekrats oppikken, die tijd moet maar is over zijn.

5,5 miljoen.. Daar los je net je schuld mee af.
Voor een speler die zoveel potentie heeft als de Vrij (opbouwend zeker de beste verdediger in de Eredivisie), is dat toch een belachelijk bedrag?
Sowieso denk ik persoonlijk dat een club als Lazio niet de beste werkgever is voor de Vrij, aangezien elke verdediger in de Serie A een slager is en de Vrij daar toch nog wat te lief voor is.
Als het maar niet zo'n "avontuur" wordt als bij Castaignos, die maar 1 of 2 wedstrijden speelde voor Inter en daarna weer op het vliegtuig werd gezet naar Nl.

Afwachten maar..

Weer een sensatie verhaal,wat uit t Italiaanse kamp komt aangezien de Vrij eerder heeft gezegd dat huik pas met een club gaat praten als de clubs er uit zijn of komen. En sinds wanneer zijn speler en club er eerder uit? Heb dit verhaal al vanaf t begin niet gelooft en geloof ook dit stuk weer niet.

5,5 miljoen is voor de Italiaanse club een bod om hem na een jaar gelijk weer door te verkopen.
Feyenoord moet hier minstens 7 miljoen uit halen.

Ik denk dat Martin van Geel een kleine lach niet zal kunnen onderdrukken als hij dit leest. Als Stefan zo doorgaat op het WK komt er heus nog wel wat beters voorbji dan die 5,5 miljoen van Lazio.

i Biancocelesti, zegt genoeg lijkt me.

Tuurlijk de Vrij je hebt gelijk om ff wat pressie op Fey te zetten. Fey kan max. tot 8miljoen gaan. Meer is hij nog niet waard, en Fey hoeft ook net zo hebberig te doen om af te wachten. Dat is een heel mooi bedrag voor een jongen als de Vrij.
En als ze toch willen wachten hoop ik dat de Vrij zegt dat ie zijn contract uitdiend en volgend jaar de deur uitloopt.
Fey wees blij met een mooi bedrag wat je voor die jongen krijgt.

Het beeld staat me nog op het netvlies. Na de 10-0 oor wassing in Eindhoven tegen Psv. De wedstrijd erna. Feyenoord - VVV een moeizaam begin. We wonnen met 3-0 en de supporters zongen massaal 10, 10, 10. Stefan de Vrij verliet huilend het veld en hield het zelfs tijdens de wedstrijd niet geheel droog. En dan gaat deze jongen nu ineens roepen dat 'zijn' club haast moet maken? Wat voor een hart voor Feyenoord heeft hij dan? Feyenoord heeft werkelijk alles in het werk gesteld deze jongen het naar zijn zin te maken en dan komt er een groot voetbaltoernooi en speelt en traint hij met grote meneren uit Duitsland en Engeland en dan gaat meneer de Vrij even duidelijk maken dat 'zijn' club maar haast moet maken want hij wil alles perfect geregeld hebben na zijn vakantie. Zeg dat eens recht in het gezicht van de enige echte Feyenoorders dan in het Cesar Park waar niemand je van repliek kan dienen. Anti held!

23 juni 2014 om 15:52

Je geeft zelf al zo mooi aan wat hij allemaal meegemaakt heeft. Hij heeft ook als eerste bijgetekend in dat dramatische seizoen. Denk je nou serieus dat hij Feyenoord nu de rug toe gaat keren? Gewoon een groot onzin verhaal dat waarschijnlijk door Lazio in de wereld is gebracht om wat wrijving te veroorzaken.

Na vandaag komt er weer een miljoen bij.
Hij speelde vandaag weer een prima wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren