RvanDoor
Algemeen
Vrienden (10)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 25 juni 2011
  • RvanDoor
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 3.639
  • 41 jaar (1-2-1980)
  • Diemen
  • 10
Persoonlijke berichten
14 augustus 2011 om 21:22
#5

Jij hebt een goede visie man. Veel mensen onderschatten de grootheid van Ajax maar gelukkig zijn er mensen zoals jij en ik die zien wat een grote club het is.

16 augustus 2011 om 09:24
#6

Ik had het niet beter kunenn omschrijven. De grootheid van Ajax is gewoon een genot voor het oog

19 augustus 2011 om 15:35
#7

Jij hebt een deskundige visie! Wat denk jij, komt Hiddink naar Amsterdam?

4 december 2011 om 20:16
#8

Je verwoord het perfect. psv is geen filantropische instelling die de kosten van Reis betaald uit de goedheid van hun hart. Ze hopen er natuurlijk een voordeel uit te halen.

23 december 2011 om 12:31
#10

Om even in te gaan over je reactie in het topic van Esteban, dat je zijn voorbeeldfunctie als argument meeneemt.

Hoewel ik deels met je eens ben, dat Esteban de kans om weg te lopen en dat ik vind dat het begrijpelijk is dat hij het niet heeft gedaan vind ik de discussie over zijn voorbeeldfunctie echt een waardeloos argument.

Zijn voorbeeld functie telt niet mee in de beslissing om hem wel of niet te schoppen, dat zou never een juridische grondslag hebben omdat de voorbeeldfunctie niet door de wet maar door de club is gegeven. Dus als je werkelijk vind dat hij daaraan had moeten vinden kan enkel de club hem daarop wijzen want deze heeft hem die functie gegevn.

Als je het wil gooien op de garantenstellung gaat dat niet op voor Esteban want Esteben veiligheid zou gewaarborgd moeten worden en hoeft zich dus niet extra verantwoordelijk te voelen voor zijn veiligheid.

Dus ik vind dat argument waardeloos. Cruijff is ook een held in Barcelona, is hij aansprakelijk voor een misdrijf (door rood rijden ofzo) als hij zich onder andere niet heeft aan de status heeft gehouden die door de club hem is gegeven ?

Want dan moet je uitzoeken, sinds wanneer hij die functie heeft, in hoever hij die functie een rol heeft laten spelen, in hoever hij de functie serieus heeft genomen, en nadat je dat allemaal hebt bewezen moet je ook nog kijken of die functie een rol had moeten spelen toen hij de misdaad beging, en of hij de kans had deze uberhaupt een rol te laten spelen.

Dus dat argument kan echt de prullebak in.

23 december 2011 om 12:50
#11

Daar gaat het niet om, het gaat om dat moment. Dat hij spijt heeft van zijn handelen wilt niet zeggen dat hij op het moment dat hij de misdaad beging zich dat dus had moeten realiseren, met alle emoties etc. Je kan moeilijk zeggen dat hij dat had moeten doen toch ? Tenminste vind ik.

Naja dat probeer ik dus te zeggen, juridisch heeft het geen enkele grondslag omdat de club hem deze functie heeft gegeven en niet de wet. Zoals ik al zeg de garantenstellung ziet er slechts op toe dat men een verhoogde verantwoordelijkheid heeft op zijn werk etc. Maar omdat Esteban zijn veiligheid in de knvb regels staat gewaarborgd vervalt dat argument dus, want de regels hebben hem in dit geval vrijgepleit om extra alert te zijn op zijn veiligheid.

Ik ben niet over de discussie over het slecht is voor kinderen ik wil slechts benadrukken dat Esteban zich op dat moment niet bewust van kon zijn en daarom kan je hem daarop ook niet aansprakelijk stellen. Dat het slecht is voor kinderen ben ik met je eens maar je kan Esteban door mijn argumenten hierboven weinig tot niets verwijten.

Want door Esteban te straffen geeft het kinderen eerder een beeld om wel aan te vallen en te zien dat degene die je aanvalt zich ondanks alle commotie en emotie niet mag verweren als het slachtoffer (esteban) zich niet meer veilig waant.

Vind dat je het ontzettend belicht van slechts 1 kant en de situatie waarin Esteban in verkeerde aan je voorbij laat varen. Hij heeft namelijk ook gezegd dat hij voor zijn leven vreesde..

23 december 2011 om 13:24
#12

Maar ondanks dat hij hem had kunnen raken op zijn schedel met als gevolg van blijvend letsel is het natuurlijk zoals je zegt een primaire reactie. Ik ben het echter (dat had ik nog niet zelf bedacht) helemaal met je eens dat het hoogst onwaarschijnlijk is dat iemand jouw kan verwonden met een mes zolang die op de grond ligt en jij kan wegrennen of eventueel bij een dreiging nog een keer kan ontwijken. Dat argument had ik nog niet eerder gehoord, dus nu begrijp ik ook meer je reactie.

Naja zijn woorden voor waar aannemen doe ik niet, maar ik moet het ook maar doen met wat hier word neergezet. Hoe hij er echt over denkt zullen enkel zijn teamgenoten de coach en zijn directe geliefden weten. Dus daar kan ik niet zoveel mee. Echter ben ik het absoluut met je eens dat hij zich veilig had moeten wanen op het moment dat die jongen op de grond lag, want iemand verwonden met een mes op de grond zoals ik eerder zei is niet mogelijk, tenzij hij deze gooit maar die jongen zelf was ook niet helder dus die kans is heel onwaarschijnlijk.

Ik moet tot de conclusie komen dat ik over dat argument heb heen gekeken en je toch op basis van aansprakelijkheid (juridisch gezien) gedeeltelijk moet gelijk geven. Het maakt gelijk een wereld van verschil! Echter kan ik me ook de situatie van Esteban voorstellen. Dus zoals je zegt vrijwilligerswerk ofzo. Maar dat zit er denk ik niet in aangezien de club supporters spelersvakbond de advocaat van de verdachte achter de actie van Esteban staan.

Aangepast op 23 december 2011 om 13:24 door Zola#.

14 april 2012 om 21:06
#13

http://futbolseyretme.jouwweb.nl/

20 november 2012 om 15:11
#16

@ Rvdoor

Je leest niet goed jongen. Beetje jammer, kom je met een heel lang verhaal , maar heb je mij verhaal niet goed gelezen en dus niet begrepen.
Ajax leidt tegenwoordig Vooral buitenlanders op. (vertonghen , vermealen, aldewereld , eriksen, fischer).. De laatste echte grote Nlse talenten zijn Sneijder en VDV en die zijn inmiddels tegen de 30...

Spelers uit andere jeugdopleiding in Nl halen is ook heel slecht voor het ned. voetbal. Je krijgt nu een soort rat-race om de talenten en daar zijn alleen de voetballers zaakwaarnemers bij gebaat , niet de clubs of het ned voetbal in het algemeen.

En dat je ook nog echt loopt te denken dat hij zich niet 'happy' voelde bij PSV is wel verschrikkelijk naief. Zijn zaakwaarnemer heeft natuurlijk lopen leuren waar hij het vetste contract kon teken en zo kwamen ajax (via via ) bij hem terecht.

25 november 2012 om 21:48
#18

Hierover ben je niet echt verrast toch?

6 december 2012 om 19:34
#20

Hallo daar , inderdaad weer goed om terug te zijn op dit prachtige forum.
En ja ik heb de wedstrijd gezien .
Het verliep eigenlijk zoals we verwachten toch?
met een 4-1 nederlaag kwamen ze er nog bekaaid vanaf tegen een ogeinspireerd madrid .
Maar dat 'we' tekort kwamen was allang duidelijk toch?

Ik ben inmiddels al meer dan 35 jaar lid en mijn eerste (jeugd) seizoenkaart stamt nog uit de gulden tijdperk .
Een jaar lang voor maar 35 gulden.

Omdat ik sinds langere tijd in het buitenland zit kan ik niet meer in een stadion live aanwezig zijn jammer genoeg maar zondag zal ik samen met jouw (figuurlijk dan weliswaar) onze jongens naar de winst supporten tegen de tukkers .
Alvast een prettige wedstrijd.

7 december 2012 om 00:21
#21

Kapotte pc na dinsdag?

8 december 2012 om 15:18
#22

Ik kon niet eerder reageren vanwege mijn vrienden (moderatoren)
Verder ben ik het helemaal met je eens alleen de laatste zin .
Als twente wint kan je dat toch nauwelijks winst voor jouw vereniging noemen lijkt mij.

10 december 2012 om 00:13
#24

He maat even een serieus°ze vraag : wie heeft jouw ooit verteld /wijs gemaakt dat ik universitair student ben?

10 december 2012 om 08:13
#25

Ik heb nergens rondbazuint wat ik doe of wat ik gedaan heb.
Het enigste wat je van me weet is dat ik in het buitenland zit en zelfs dat heb ik naar je persoonlijke pagina gestuurd.
Volgens mij ben je behoorlijk in de war.

10 december 2012 om 23:17
#26

Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik graag tegen je in discussie ga maar daar is zo n forum ook voor.
1 ding mag je wel van me aannemen :je bronnen zijn alles behalve zuiver.
Het zou je verbazen wat mijn achtergrond was en mijn huidige situatie is.
O ja nog even dit : toen ik 5 was vonden wij amsterdam ook het buitenland en dat gevoel is na een aantal decenia gelukkig niet veranderd.

12 december 2012 om 21:28
#27

Op je eerste alinea zal ik ook kort zijn : ik zit in het buitenland en ben geen student , nooit geweest en ik kom niet om van de honger.

Op je tweede alinea wil ik wel even reageren daar het mijn clubke betreft.
Ik denk dat Brands zich inderdaad verkeken heeft op de kwaliteiten van de verdediging.
Laten we voorop stellen dat Brands niet de enigste is die beslissingen neemt.
Ik ben door de jaren heen erg verwend mischien met verdedigers als v tiggelen nielsen koeman alex etc en vind dus ook dat types als marcello manolev en derijck daar absoluut niet aan kunnen tippen.
Wat ik wel vind is dat ze het lang zo slecht niet doen zoals door die twee geilneven gevoed wordt aan heel nederland.
Manolev vind ik een schrijnend geval maar marcello is door de lucht onklopbaar en derijcjk begint ook steeds balvaster te worden.
Opbouwend is het naatje maar welke cv beheerst dat wel in nederland?
Dickie zag het dus ook niet zitten in manolev en koos ervoor om hutch als een gemaskeerde back te laten opereren.
Dat hij daar niet op zijn plaats is moge duidelijk zijn mede gezien hij op zijn eigen stek op het middenveld ijzersterk speelt.
Persoonlijk ben ik een fan van Jetro , heerlijk ventje met lef die nog veel moet leren.
Maar ook dat wordt hem door die twee oversekste mafketels niet gegund .net alsof ze zelf op hun 18e de sterren van de hemel speelde.
Maar daarin heeft Brands goed gehandeld in ieder geval na het langdurig wegvallen van Pieters.
Fredje Bouma was eigenlijk vanaf het begin af al aan de bedoeling geweest om als back up te fungeren maar door het wegvallen van pieters en de soms nog onbesuisde willems moet dickie vaker dan hij wil een beroep op hem doen.
Tegen twente deed fredje het heel goed trouwens.
Je kan vandaag de dag geen fatsoenlijke cv opleiden zo blijkt bij alle clubs.
De fout van brands vind ik dat hij afgelopen zomer niet de rechtsback positie dubbel bezet heeft.

Verdedigen begint niet achterin.als het blok v bommel(of hutch) en strootman goed staat dan is er verdedigend niet zo veel mis bij psv.
Als die twee op wat voor manier niet presteerd en de balans in het elftal is zoek dan gaat het mis.
Daarom is het van enorm belang dat hutch het daar zo goed doet .
De cijfers zijn verdedigend gezien de derde van nederland dus ik vind het allemaal wel meevallen.

Dan even de rest van mijn 'koopclubje':
Narsingh is gewoon een prima aankoop .Is gekomen omdat dat marokaanse ding perse de rat uit ging hangen en in sporting op de tribune wilde zitten .
Een linksbuiten voor een linksbuiten niks mis mee.
V bommel kwam transfervrij en behoeft geen nadere uitleg.
Waterman vind ik qua talent minder maar straalt veel meer rust uit en doet weinig gekke dingen.

Zanka is en blijft een vraagteken en dat zou je Brands ook mogen aanrekenen.
Depay is een goede stand in maar zeker nog geen basis speler daarvoor is zijn houding nog verkeerd.
Dat hij talentvol is moge duidelijk zijn.
Met mertens strootman narsingh matavz willems en lens heeft psv genoeg 'verkoop kapitaal 'in het veld staan.
Pech gevallen zijn natuurlijk niet uit te sluiten zoals het geval met pieters en toivo.
Je kan van de zweed zeggen wat je wil maar iedere trainer zou hem in zijn elftal willen en ja ook frankie.
Daarmee heeft psv behoorlijk aan personality kracht en kwaliteit ingeleverd.
Neemt niet weg dat wijnaldum stapje voor stapje beter wordt want ook hij barst van het talent.
Zijn cijfers (goals en assist ) zijn helemaal niet slecht alleen kan het allemaal nog heel veel beter.

Doordat psv zo verschrikkelijk veel mogelijkheden heeft vooral aanvallend blijf ik zeggen dat de schaal in ons jubileum jaar aan ons toe gaat behoren.

Waar ik dickie wel op zou willen attenderen is het feit dat hij uit precies zo wil spelen als thuis en dat kan maar 1 club in de wereld en dat is barca.

Ik sta volledig achter de aankopen en het beleid van psv en natuurlijk zitten er wel fouten in maar waar niet?
Je kan mij niet wijs maken dat jullie de europacup gaan winnen met types als enoh poulsen lukoki en sana..

Zo heeft ieder zijn ideeen en smaak.

Maar het seizoen duurt nog lang dus we kunnen er nog vaak genoeg over discusieren.

16 december 2012 om 11:21
#28

Wat vindt ik het genieten hoe jij met Stratumseind omgaat deze beste man van pas ( 43 jaar ) loopt constant te provoceren op elk Ajax topic. Zijn doel in het leven is om elke dag iets slechts te schrijven over Ajax. Hij hapt zo ontzettend snel. Hoe jij je op zijn profiel pagina had verwoordt is werkelijk een schot in de roos. Mijn vriendin vindt het verschrikkelijk dat ik me meng in dit soort forums maar ik lach mijn ballen uit mijn broek over hoe frustrerend sommige psv fans kunnen reageren. Daar haal ik op zijn tijd mijn voldoening vandaan. Het kleine kind verdwijnt nooit zoals jij al eerder had geschreven.

Stratumseind Universitair afgestuurd hahaha lees zijn reacties maar eens is onmogelijk. En dan ook nog eens medicijnen volgens mij weet hij niet eens hoe hij een paracetamol moet innemen.

16 december 2012 om 12:06
#29

Hey ja genieten doen we zeker met Stratumseind. Maar ik heb wel het idee dat hij wat moderator vriendjes heeft hoe vaak ik een ban heb gekregen met inhoudelijk nog best een redelijk antwoord is niet meer te tellen. En dat hij nog nooit onze stad is geweest is echt typerend voor Eindhoven en zijn mede ras psv fans.

Die vent kun je zo lekker opnaaien laatst schreef hij clowns Alderweireld en Moisander moeten nog naar Amsterdam depay gaat ze vernederen. Hij noemt Alderweireld en Moisander Clowns terwijl hun hoop is gevestigd op Peppie en kokkie Derijck en Marcello ik kwam serieus niet meer bij.

Heerlijk om hem aan te pakken ouwe kutboer. Maar ik las dat hij schreef dat hij in het buitenland woonden, echt bullshit laatst schreef hij onderweg naar de aftrap daarna kijken hoe die Arnhemmers worden vernederd hahahaha 1-2 koek koek ..........

Maar genoeg geschreven over koekenbakker stratumseind een fijne zondag en we gaan voor de drie punten.......................

20 januari 2013 om 16:37
#30

Haha mooie reactie. Ik heb dat stukje tekst enkel geschreven om de Feyenoord supporters wat te stangen.

21 januari 2013 om 12:01
#31

Medellin is dus een troll? Ja/nee/misschien?

26 januari 2013 om 23:10
#32

Ook last van een kapotte pc ?? of is je fles azijn op?

27 januari 2013 om 14:28
#33

niet gezien vandaag op een topic van je clubje maar echt verassend is dat niet.
Goeie verdediging trouwens die van jullie

27 januari 2013 om 14:50
#34

o ja nog even dit : Mertens met zijn 29 goals en 18 assist in 1,5 jaar bij psv mag niet eens de veters strikken van de geweldenaars boerrighter en sana .wat een giganten zijn dat.
Poulsen ook weer een beresterkehaarband om ......
wie de bal kaatst......................................

27 januari 2013 om 15:04
#35

volgende 12.30 wedstrijd toch maar weer met zijn allen naar de febo want die pasta is weer niet goed gevallen

1 mei 2013 om 20:43
#36

He fijne beschuitstuiter, alles goed?
Lang niet gehoord ik dacht ff dat er wat ergs met je gebeurd was.gelukkig ben je er weer.

En nog zo mild ook , ik had je wel wat sarcastischer en medogenlozer verwacht.

En tja wat moet ik er over zeggen......
Gelukkig maken ze voor mij altijd de deur op slot en vanaf zondag ochtend hoeven ze die voor mij voorlopig ook niet open te doen .
Ik heb gezegd dat ze mijn tv radio internet af mogen sluiten tot augustus en de kranten en de post mag ook voorbij lopen met zijn karretje.

Voorspellingen??

Al moet ik volgend jaar zelf de amsterdamse spelersbus kidnappen maar het record van 4x op rij kampioen wat tot 2x toe in onze handen is gaat niet plaats vinden hoe dan ook.

Aangepast op 1 mei 2013 om 20:44 door stratumseind.

7 april 2014 om 23:23
#37

Hey vandoorn, ik ben nooit weg geweest , ik kan sowieso nergens heen dus.
Je zal me vast wel ergens gezien hebben op vz maar inderdaad weinig op je gereageerd.
Al vast gefeliciteerd met de titel maar niet van harte dat snap je wel.
Ik weet hoe het is om 4 x achtereen kampioen te worden.tweemaal live erbij geweest zelfs.
En jij weet hoe het is om 6 jaar droog te staan dus we kunnen ervaringen uitdelen aangezien we veel overeenkomsten hebben.
En de toekomst ...tja wie zal het zeggen.
Ik leef hier van dag tot dag en van week naar week en de goeie tijden komen vanzelf weer daar maak ik me niet zo druk om.

25 juni 2014 om 02:33
#38

Jij moet net als Suarez professionele hulp zoeken. Jouw reacties van vanavond slaan echt helemaal nergens op. Iemand bijten vergelijk jij met tackles?? Tackles horen bij het voetbal. Sommige tackles kunnen niet door de mand en moeten bestraft worden met rood, maar dat is iets heel anders dan bijten. Dat hoort gewoon absoluut niet thuis op het voetbalveld. Als je iemand 3!!!!!! X bijt dan ben je gestoord en heb je hulp nodig. Als je dat niet inziet dan moet jij ook maar eens langs gaan bij een specialist.

25 juni 2014 om 10:21
#39

Ik zou stoppen met de bijt discusie, simpelweg omdat er schijnbaar niemand is die er objectief naar kan kijken.
Ik ben al eens in me schouder gebeten, en ik kan je vertellen dat ik 10 x liever word gebeten dan dat ik net als Niels Kokmeijer 80 operaties kan ondergaan en niet meer normaal kan lopen.

Maar bijten is raar en daarom reageren mensen primitief.

25 juni 2014 om 12:57
#40

Ik kan geen reactie geven maar, nee was in een vrij aparte situatie.
Een neef had ruzie en ging door het lint, ik probeerde het te sussen en greep hem vast zodat hij niet kon slaan, maar hij zag nog een uitweg en dat was bijten.
Het deed niet echt pijn, maar fijn is het ook niet.

Ik heb ook al eens een tackle ( tijdens vriendschappelijke wedstrijd ) op me gehad waarin ik bijna me scheenbeen brak en zoals ik al zei dan ben je verder van huis ( ik ben zelfstandig ondernemer, dus geen werk is geen geld ).
Maar goed ik hoop dat hij geschorst word dat verdiend hij, maar als je roept jaren lang en tbs dan hoor je zelf in een kliniek thuis.

13 april 2015 om 17:59
#41

Mbt Ajax ben je de eerste dit seizoen die een beetje de grote lijnen doorheeft (die ik tegenkom dan, ben niet meer zo actief maar toch). Mooi om te zien.

Snap niet waarom iedereen doet alsof er spraken is van falen van Cruijff.. alsof het hier om hem gaat

30 juni 2015 om 11:52
#42

Erg jammer dat je mensen aanspreekt op hun gedrag maar in dat zelfde bericht exact dezelfde fouten maakt.

Jammer ook dat je wel mans genoeg bent om iemand ergens op aan te spreken maar niet meer durft te reageren als die persoon jou er op wijst dat jij exact hetzelfde doet!!

10 juli 2015 om 15:34
#43

Knap om het punt zo enorm te missen.

6 augustus 2015 om 08:14
#44

Wat heb jij een hekel en haat aan Psv, niet te geloven.
Er hoeft maar iets positief te staan en jij maakt al weer Haat.
Maar Ja het gaat erg goed met je Club, niet waar???

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren