Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Telegraaf: ‘Superafscheid’ bij Ajax bezegeld met deal van twee miljoen

Laatste update:

Dani de Wit vervolgt zijn loopbaan bij AZ. Enkele uren nadat AZ Fanpage melding maakte van de interesse uit Alkmaar in de middenvelder van Ajax, spreekt De Telegraaf van een akkoord tussen beide clubs. De Wit verkast voor een bedrag van ongeveer twee miljoen euro en zal een meerjarig contract ondertekenen.

Op de dag van de wedstrijd tussen Ajax en APOEL Nicosia (2-0) sloten beide clubs de overeenkomst. Het was dan ook geen toeval dat De Wit nog vier minuten mocht opdraven als vervanger van Hakim Ziyech. Erik ten Hag gunde de jeugdexponent een 'super-afscheid', aldus De Telegraaf. "De trainer van Ajax liet de middenvelder tegen APOEL Nicosia (2-0) vlak voor tijd invallen als vervanger van Hakim Ziyech en kon zich zodoende nog één keer aan de fans tonen."

De Wit, wiens contract in Amsterdam nog twee jaar doorliep, debuteerde in februari 2018 in het eerste elftal van Ajax. Zijn totaal staat sindsdien op vier optredens in de Eredivisie en telkens ging het om een invalbeurt. In dienst van Jong Ajax kwam hij veel vaker in actie: in totaal 56 keer sinds februari 2017. Vrijdag deed hij nog negentig minuten mee tegen FC Dordrecht (2-5 zege) en gaf hij een assist.

Bij Ajax ging hij gebukt onder de concurrentie op het middenveld. Zijn korte optreden tegen APOEL was zijn tweede duel in Ajax 1 van dit seizoen; eerder deze maand speelde De Wit twee minuten tegen PAOK Saloniki (3-2). Hij behoorde in elke wedstrijd tot de selectie, behalve in het uitduel met PAOK (2-2). Een basisplaats was desondanks ver weg en zodoende besloot hij om eieren voor zijn geld te kiezen.

Twee miljoen euro voor Dani de Wit is...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terugkoopoptie/doorverkoop percentage?

29 augustus 2019 om 00:24

Heb je niet nodig. Het is een godswonder dat deze jongen zo ver is gekomen in de ajax opleiding. Was al bang dat die ooit in het eerste zou spelen, totaal geen ajax speler

29 augustus 2019 om 08:19

Grappig, zat altijd bij de selectie dus TH moet wel iets in hem gezien hebben. Blijkbaar stond hij in de pikorde boven enkele andere godenzonen. Nu is het opeens een blind paard met twee linkerbenen. Als dit echt zo is dan is de rest van de Ajax jeugd nog slechter. Kortom: BS

29 augustus 2019 om 08:28

Waarom laten ze hem dan gaan?

29 augustus 2019 om 10:18

Dat zegt helemaal niks. Maar leuk dat jij denkt dat je een toptalent van Ajax hebt gehaald... 🤣 hij zat altijd bij de selectie omdat het wel lekker is om een draufganger erin te gooien in de laatste minuutjes. Veel meer dan de laatste minuutjes in wedstrijden die al gespeeld waren heeft hij ook niet gespeeld hoor. Een blind paard is ook overdreven. Een werker die aardig kan koppen. Als je de afgelopen jaren op Akax showtime (fansite) zou kijken dan zou je weten dat De Wit vaak onterecht belachelijk gemaakt werd.

29 augustus 2019 om 00:26

Die wil je toch nooit terugkopen ... wees blij dat je er vanaf bent. Techniek van een zeekoe met reuma....elke balaanname is een gevecht , elke bal vooruit is balverlies. Veel plezier ermee in Alkmaar.

29 augustus 2019 om 05:01

@AubaArsenal en Baradona,
Dit is een te verwachtte reactie die jullie geven.
Nu is het opeens een blind paard die er niets van kan.
Ik moet hier altijd een beetje om lachen....word er een speler verkocht dan is het toch geen "Ajax speler" terwijl deze jongen tijdens zijn invalbeurten vorig seizoen bewierookt werd door zowel trainer als supporters.

29 augustus 2019 om 06:40

Haha, dat pas wel in de lijn der verwachting natuurlijk als je zoveel kapitaal hebt, dat je op zijn positie mannen kunt halen met directe meerwaarde. Dan is het geduld met jonge spelers ook wat minder. Maar t betekent ook dan voor hen de lat omhoog gaat. Niks mis mee.

29 augustus 2019 om 07:11

Zeer goede aankoop van AZ. Veel loopvermogen, power, scorend vermogen en een functionele techniek. Gaat ieder seizoen meer dan 10 goals maken en zal over een jaar of 2 hetzelfde opleveren als Til.

29 augustus 2019 om 07:34

Bewierookt door supporters? Omdat ie hard werkte misschien, totaal niet vanwege zijn voetballend vermogen

29 augustus 2019 om 07:40

@tinus45 ik wens jou en heel Alkmaar heel veel kijk plezier. De Wit heeft welgeteld 7 x meegedaan en in totaal 62 minuten nee echt die verdient alle wierook van de Wereld.

29 augustus 2019 om 10:23

Jij lult ook zomaar wat. Hij is sinds hij erin staat beoordeeld als een draufganger. Dit waren de letterlijke woorden van Ten Hag. Buiten dat heeft hij nauwelijks minuten gemaakt. Af en toe in de laatste minuutjes. Wanneer zou hij dan bewierookt zijn? Wat heeft hij überhaupt echt goed gedaan om hem goed te vinden? Hij werd op Ajaxshowtime wekelijks belachelijk gemaakt door mensen die het totaal geen Ajax speler vinden. Voor Ajax komt hij denk ik te kort maar dat wil niet zeggen dat het voor Az niks kan zijn. Het is maar net wat je nodig hebt toch..

Nou, hier is dus dat zachte prijsje waar ik het over had. Hopelijk een stevige doorverkoop en een eerste optie op Stengs en Boadu. Zou mooi zijn als AZ niet moeilijk doet in de toekomst over een transfer van die twee.

29 augustus 2019 om 00:13

In welk opzicht is dit een zacht prijsje dan? Twee miljoen voor een speler zonder noemenswaardige eredivisie ervaring en zonder het niveau voor een topclub vind ik persoonlijk vrij aardig al

29 augustus 2019 om 06:29

Een speler die gisteren toch weer in de CL minuten maakte, en dat vorig jaar ook heeft gedaan. En nog jong is. Ja, 2 miljoen is een zacht prijsje.

29 augustus 2019 om 06:36

Letterlijk minuten inderdaad, zal vrij weinig ervaring op hebben gedaan in die 3 balcontacten!

29 augustus 2019 om 07:11

Een draufganger als de Wit? 2 miljoen is een koopje..

29 augustus 2019 om 10:25

Als je draufganger wordt genoemd is dat meestal niet positief...

29 augustus 2019 om 00:41

Ha. Gaat AZ nooit in mee joh. Zullen we Barça en Juve anders even vragen of ze ook niet moeilijk willen doen en Ronaldo en Messi ook even deze kant op sturen?

29 augustus 2019 om 08:07

Waarom zou az niet moeilijk doen over een eventuele transfer van boadu en/of stengs? Zijn 2 spelers die nu al beter zijn dan de wit en het potentieel hebben een topper te worden. Lijkt me niet dat az ze zomaar weg zal laten gaan.

29 augustus 2019 om 09:16

Eerste optie op Stengs en Boadu hahaha. Denk dat AZ Ajax meer een dienst bewijst met deze transfer dan andersom.

29 augustus 2019 om 09:28

Stevig doorverkoop percentage? Eerste optie op Stengs en Boadu? Ze hebben Ziyech niet voor een zacht prijsje verkocht hoor.. Maar Dani de Wit. 2 miljoen is een prima prijs.

29 augustus 2019 om 09:36

Ik denk dat je blij mag zijn met 2 miljoen. Dit is geen speler die bij Ajax een toekomst had. Was gewoon niet goed genoeg. Mogelijk voor AZ een leuke speler - hoewel ik toch verwacht dat ook dat te hoog gegrepen is voor Dani.

29 augustus 2019 om 09:40

Eerste optie op Stengs en Boadu?!? Hahaha, hoe verzin je het. Denk je nou echt dat AZ de controle over hen uit handen gaat geven? Dream on!

29 augustus 2019 om 11:57

Haha HakimZiyach22 ik ben Willem II fan. Ik hoop dat vanwege Frenkie, Ajax niet al te moeilijk doet met VD Beek en Schuurs. Zijn fijne versterkingen namelijk. Dankjewelllll

Betekent dit dat Ajax dan toch nog een aankoop gaat doen?

29 augustus 2019 om 00:17

Ik mag het hopen, de middenvelders na de basis 11 zijn nu onderhand piepjong. Blessure / schorsing en je hebt een probleem. Probleem in de eredivisie al, laat staan CL.

29 augustus 2019 om 01:56

Zou zomaar kunnen Dolberg en de Wit weg. En 40 miljoen er bij

29 augustus 2019 om 12:46

@ ajaxrkc33

Dolberg 12 en de Wit 2 maakt 54miljoen.

Dit vind ik zonde. De ideale 12e man. Opvolger van van de Beek. Had hem dan verhuurd

29 augustus 2019 om 00:27

Ideale 35e man was hij , ik zag hem bij Jong Ajax als de ideale 12e man.

29 augustus 2019 om 07:17

Tsjonge wat heeft deze jongen jou gedaan? Wat een treurige reacties weer. Een speler met een Ajax hart die andere kwaliteiten heeft dan de meeste Ajax spelers. Wellicht niet goed genoeg voor Ajax 1, maar zeker niet zo slecht als door jou steeds maar weer geschetst.

29 augustus 2019 om 07:34

Smaken verschillen heeft niks met treurig te maken , het is treurig dat hij op de bank zit en een rasvoetballer als Lang op de tribune . Ik vind deze jongen op alle gebieden Ajax onwaardig geen techniek , geen gogme , geen handelingssnelheid, geen overzicht , geen snelheid, geen passing. Dat hij een Ajax hart heeft zegt mij niet zoveel , dat geldt voor nog 50.000 man op de tribune dan kunnen we iedereen wel een kans geven.

29 augustus 2019 om 07:50

Ik weet dat je van het Noa Lang promotie team bent. En ik hoop met jou dat hij kansen gaat krijgen, maar om dan Dani de Wit zo weg te zetten en dat maar zoveel mogelijk te herhalen slaat nergens op en is wat mij betreft treurig. Zijn techniek is zeer functioneel, komt altijd op de juiste momenten in de 16 (=gogme), scoort ieder seizoen een respectabel aantal doelpunten als middenvelder, leidt nauwelijks balverlies en zet altijd op de juiste manier druk. Komt iets tekort voor Ajax 1, maar is zeker niet zo slecht als jij hier beschrijft. Het zou je sieren om eens wat genuanceerder naar voetballers te kijken en niet de ene de hemel in schrijven en de ander volledig afbranden want beiden klopt gewoon niet. Of doe je het ook voor de clicks zoals Derksen en Driessen?

29 augustus 2019 om 08:27

@adthee, toch valt op dat zodra de wit er in komt er spontaan tegendoelpunten vallen.. en zoals gisteren apoel opeens gevaarlijk kan worden voor het doel van Ajax. Hij is te laat bij de bal/ te langzaam, dekt niet goed, laat zijn mannetje lopen, etc.

Goede jongen verder en wens hem het beste. Was mooi geweest als hij nog had gescoord gisteren. Maar voor Ajax 1 komt hij tekort.
Maar wieweet over een paar jaar..

29 augustus 2019 om 08:34

De Wit heeft een uitstekende koptechniek , maar heeft juist veel balverlies zodra het een pass naar voren betreft. Je moet hard en enthousiast op iemand afrennen niet verwarren met tactisch goed druk zetten. Maar goed zoals gezegd meningen verschillen , dat maakt sites als deze ook de moeite waard.

29 augustus 2019 om 10:29

Nou ik heb de wedstrijd 2 keer gekeken maar je lult. De Wit gaf eerst een geniale pass de diepte in en kopte hem ver olgens zelf bijna heel mooi in. Apoel heeft niks meer gecreëerd omdat de Wit erin kwam

29 augustus 2019 om 00:31

Hij kwam echt niet in aanmerking om Donny op te volgen. Als Donny verkocht zou worden, dan zou hij echt niet basis staan. Deze jongen heeft gewoon niet het niveau wat er gevraagd wordt, maar ik denk wel dat het een versterking is voor AZ.

29 augustus 2019 om 00:32

Hahaha opvolger van VD Beek? Nope nu niet en nooit niet zal Dani dat niveau aantikken. Noa of Ryan bij de selectie aub

29 augustus 2019 om 00:51

@breasal020
Gravenberch is nog niet klaar om veel minuten te gaan maken. Hij heeft nog te vaak kleine foutjes in de opbouw. Laat hem dit seizoen lekker rijpen bij Jong Ajax en volgend seizoen zal hij zich vast wel aansluiten bij het eerste. Noa Lang is daarentegen wel klaar naar mijn inziens. Ik hoop eigenlijk dat die jongen meer speelminuten gaat krijgen, dat verdient hij ook vind ik.

29 augustus 2019 om 01:13

Ik denk niet dat ze echt een toekomstige basis speler in hem zien. Leuke voetballer maar hij komt vooral technisch behoorlijk wat te kort voor Ajax. Ik moet trouwens ook nog maar zien of hij het bij AZ wel gaat redden op het middenveld.

Nou, dit soort jongens zijn al vaak genoeg erg belangrijk gebleken. Ik zeg zeker niet dat hij dezelfde weg gaat bewandelen, maar types als Dirk Kuijt en in iets mindere mate Thomas Mã¼ller hebben ook altijd moeten knokken voor erkenning.

29 augustus 2019 om 00:17

Alleen heeft/had Ajax iets teveel van dit soort spelers rondlopen. Met Marin hebben ze er nog één aangetrokken ook. Daarnaast nog Lang & Ekkelenkamp die veel loopvermogen hebben. Van de Beek staat er natuurlijk al in. Eiting heb je nog achter de hand en in nood kan je spelen met Alvarez en Martinez op het middenveld. Toptalent Gravenbergh komt eraan. Kuhn & Jensen heb je nog rondlopen en Labyad/de Jong heb je nog altijd onder contract staan. Die jongen gaat ons denk ik nog verbazen bij Az.

Heeft nooit echt een verpletterende indruk gemaakt in Ajax 1. Hopelijk zit er voor ajax betere jeugd aan te komen.

De jeugdspelers lijken dus ook bij Ajax geen speeltijd meer te krijgen.

29 augustus 2019 om 00:17

Deze jongen heeft niet eens een beetje de kwaliteiten die nodig zijn voor een stabiele plek bij de eerste 14-15 van Ajax, dus is werkelijk het slechtst mogelijke voorbeeld voor jouw goedkoop scorende punt.

29 augustus 2019 om 00:17

Volgens mij speelde er eentje net met nummer 28 een wereldpartij

29 augustus 2019 om 00:34

Hahaha jup, maar sommigen zien alleen wat ze willen zien

29 augustus 2019 om 01:24

De Wit lijkt me ook gewoon niet goed genoeg, komt technisch behoorlijk wat te kort.
Hij moet het toch vooral hebben van zijn inzet.
Hij wordt dit seizoen 22 dus is ook geen piep jong talent meer.
En daar achter zit een groep met behoorlijke talenten die hem in de loop van dit seizoen wel eens in kunnen gaan halen (gravenberch, Taylor, Lang, Jensen, etc...)

29 augustus 2019 om 08:33

Blind, veltman, vd beek, schuurs, promes, allemaal jeugd in het eerste elftal.
Dolberg wordt verkocht en jeugd als lang, ekkelenkamp, eiting, gravenberg, unuvar, brobbey, danilo, traore komen er aan

Wow deze zag ik niet aankomen! Opzich een prima speler om op de bank te hebben bij ajax en 2 miljoen is dan ook niet veel voor een echte draufganger. Ik begrijp wel dat de Wit zelf graag meer speelminuten wil maken en dan is een club als AZ een hele mooie optie voor hem.

Leuke club voor hem.
Klein stappie lager en het komt helemaal goed met hem.
Hij is beter dan Guus Til.
AZ heeft goede zaken gedaan!

29 augustus 2019 om 00:22

Beter dan Guus Til op basis van wat? Omdat Ten Hag hem een handvol wedstrijden liet invallen zodat hij in de slotfase zich suf mag rennen?

29 augustus 2019 om 07:24

Beide houterig, maar Dani de Wit is meer een mannetjes putter.
Ik heb hem foutloos tegen Juve en Real dacht ik zien invallen.
Ook gisteren maakte hij zijn CL minuten weer.
Ten Hag liet zo blijken dat hij er tegenaan zat.
Denk je nou echt dat Guus Til ooit basis bij dit Ajax gestaan had?

29 augustus 2019 om 09:31

De Wit stond toch ook geen basis? Ten Hag is gewoon fan van de Wit omdat hij anders is dan de 'gemiddelde' Ajax middenvelder. Vind Til ook wel een ander type dan de Wit.

29 augustus 2019 om 00:30

Hahaha iets beter als Guus Flater misschien, maar beter als Til never nooit niet.

29 augustus 2019 om 00:41

Je doet nu eigenlijk hetzelfde als wat Ajax4xcl doet. Het zijn beiden aannames. We gaan het zien hoe de Wit het gaat doen bij AZ.

29 augustus 2019 om 01:25

Ik moet nog zien of hij bij AZ gaat slagen.
Heb hem altijd meer gezien als iemand voor de middenmoot en niet voor de subtop.
Zeker nu nog niet beter dan Til.

29 augustus 2019 om 07:03

Ik vind dat Ajax met De Jong, Schone, Singraven en De Wit wel erg veel middenvelders verkoopt. Gisteren ging het redelijk goed maar het is toch een middenveld met eigenlijk twee verdedigers waar eerder al verdediger Blind op het middenveld speelde. Dat wordt toch wel een beetje krap.

29 augustus 2019 om 07:21

Gravenbergch, Ekkelenkamp heb je nog uit de jeugd.
Daarnaast kan Martinez prima op 6.
Je hebt Marin (te vroeg om af te schrijven) Donny van de Beek die hoogstwaarschijnlijk blijft en Ziyech of Tadic kunnen ook op 10.
Eventueel Promes zelfs.
Ajax heeft een goed gebalanceerde selectie hoor.
Check het maar eens na.

Topaankoop. Beetje eenzelfde soort speler als Til, maar dan 9 keer goedkoper en iets jonger. Een echte harde werker en loper. Zie hem best wel meteen een basisplaats afdwingen en dan kan Stengs “gewoon” op rechtsbuiten blijven. Als het dan niet loopt kan je Aboukhlal inbrengen en Stengs naar 10 verschuiven voor meer creativiteit vanuit achteren. De extra breedte/concurrentie kan ook geen kwaad, aangezien dit seizoen zwaar genoeg wordt met eigenlijk allemaal uitwedstrijden. Nu nog onwijs hard hopen op een CV en het team kan echt hoge ogen gooien.

29 augustus 2019 om 00:19

Ik hoop ook nog altijd op die CV maar volgens Max is de selectie nu rond na deze transfer..

29 augustus 2019 om 00:20

Neem Luckassen aub terug! Desnoods via een huurdeal.

29 augustus 2019 om 00:31

Topaankoop? Serieus? Deze jongen kan er helemaal niets van. Dit is gewoon weggegooid geld. De Wit is KKD niveau.

29 augustus 2019 om 00:46

Voor Ajax kwam hij tekort, maar ik denk wel dat het een versterking zou kunnen zijn voor AZ. Dani is een speler die veel diepgang heeft, hard werkt, leiderschapskwaliteiten heeft en zeer kopsterk is. Hij is niet direct vergelijkbaar met Til vind ik. Ze hebben beiden andere kwaliteiten. Daarbij denk ik dat Til voetballend gezien sterker is dan de Wit. Dani is dan weer fysiek sterker en sterker in de lucht. Ik ben benieuwd hoe hij het daar gaat doen.

29 augustus 2019 om 07:34

Ik schat ook in dat jullie hier blij mee gaan worden. Ik vind het echt ontzettend jammer dat hij Ajax verlaat en denk ook dat het een aderlating is. Deze jongen brengt power met zich mee en werkt zich suf, als die zich een klein beetje ontwikkeld wordt het een type speler die een wedstrijd dood kan maken, daarnaast kan hij scoren, dus prima combi: de Wit scoort de 1-0, de wit maakt de wedstrijd dood. Kan die jullie mooi nog even langs Antwerp loodsen en klaar is kees

2 miljoen voor iemand die leuk mee kan doen maar verder totaal niks bijzonders heeft. 2 miljoen op basis van wat? AZ heeft een nieuwe koers en dat is talent wegkopen hij de Nederlandse top in de hoop dat ze het goed doen. Circa 2mil voor Gudmundsson, circa 2 mil voor Aboukhlal en nu circa 2 mil voor De Wit. Waarom niet gaan voor een Ramselaar, Ayoub, El Jebli of Labyad? Dan haal je echt iemand in huis. Deze Dani de Wit vind ik zo omhoog gepraat op basis van niks dat is niet normaal.

29 augustus 2019 om 00:25

Ja dat is opmerkelijk inderdaad. Az kiest voor spelers die niets bewezen hebben maar wel potentie hebben terwijl bv Utrecht vooral gelooft in spelers die ooit leuk voetbalden maar nu vergane glorie zijn.

29 augustus 2019 om 01:21

Nou zo een Maher heerst daar anders op het middenveld. Net zoals Labyad dat daar deed.

Op zich prima om hem te laten gaan. Hopelijk hebben ze wel een mooie terugkoopclausule of doorverkooppercentage erin gezet. Vond het vanavond overigens wel vreemd dat Lang niet bij de selectie zat.

29 augustus 2019 om 07:37

Die speelde de dag ervoor in Barcelona

Ik zie niet zo goed in wat Az met de Wit moet. Az heeft betere middenvelders en ook in de jeugd jongens lopen die niet veel minder zijn. Maar voor 2 miljoen denkt Az blijkbaar dat ze de gok best kan nemen.

Prima verkoop, Lang doorschuiven en eventueel nog een middenvelder en spits erbij.

29 augustus 2019 om 00:48

Een spits gaat echt niet erbij komen. Zou ook volkomen onlogisch zijn als ze dat doen. Ze hebben immers Traoré, Danilo en Brobbey nog achter de hand.

Dat je nog zoveel geld voor hem vangt. Zal vast een aardige jongen zijn die er vol voor gaat, maar qua voetbal is her echt een hele matige speler.

Aardige jongen maar gewoon totaal niet mijn speler. Als ik aan hem denk zie ik hem bij een vrije trap in YL tegen Real Madrid opeens kortsluiting krijgen en een poging tot volleybal ondernemen. Werkt als een paard en heeft een signature move met zijn vallende kopbal bij de tweede paal maar niet mijn speler.

Uhhh als je hem toch gaat verkopen dan waarom breng je hem er nog in. Je hebt jongens als ekkelenkamp , gravenberch of promes. Onbegrijpelijk wissel als dit transfer doorgaat. Alsof de wit verschil maakt, ekkelenkamp had ook die druk kunnen zetten voor die paar minuten. Slaat helemaal nergens op dit wissel, ben zwaar verbolgen.

Maar dat terzijde het is hem gegund, nu hoop ik voor AZ dat ze het redden tegen antwerp. Dan heb je wat aan een brede selectie. En nee ik vindt dat hij nog wat jaren moet ballen voordat we kunnen zien wat hij echt kan. Hij doet me denken aan Klaasen , alleen maar rennen en afjagen.

29 augustus 2019 om 03:01

Staat letterlijk in de titel gap... “Superafscheid” tekst: paar minuten gegund om afscheid te nemen van Ajax en de fans...

29 augustus 2019 om 07:05

Kan jij niet lezen gap ???? Hans anders misschien?? Of nog verder terug in tijd school misschien???

Het boeit mij niet dat hij superafscheid kreeg, hij heeft nog nooit in de basis gestaan. Hij is af en toe ingevallen. Lees mijn bericht opnieuw ja, het gaat mij niet om een afscheid gap.

29 augustus 2019 om 17:32

Hahaha wat een pannenkoek... Het ging dus niet om het verschil maken of druk zetten die laatste minuten, puur Afscheid van een speler die de gehele jeugd van Ajax heeft meegemaakt. Juist omdat het normaal gezien geen basisspeler is, wordt hem nog een paar laatste minuten gegund.

Het gaat jou inderdaad niet om het afscheid gappie, maar de Ajax organisatie denkt dus van wel!

Blijf jij lekker Arsenal kijken en hou je niet zo bezig met wat wij in Amsterdam allemaal aan het doen zijn.

30 augustus 2019 om 21:25

Hoe kom jij erbij dat hij niet druk ging zetten of afjagen , jij kijkt door Ajax bril, koop een bril bij Hans anders pannenkoek. 1 groot bs dat je risico neemt op een middelmatige speler waarvoor 2 mil al teveel geld is. Jij bent die gap die serieus gelooft in dat lulkoek verhaal van superafscheid alsof het een sterspeler is. Dus omdat hij in de gehele jeugd heeft gespeeld moet je juist risico nemen op 2 mil. Superafscheid neem je bij Mathijs de ligt ofzo en wat zal de artikel dan heten een super super super super super super afscheid. Omdat ik uitgesproken Arsenal fan ben betekent het niet dat ik niet objectief kan kijken naar voetbal in het algemeen. Gappies als jou zitten in dat Ajax eencellig vak, die dit soort besluiten proberen goed te praten.

Prima deal voor alle partijen. Hopelijk krijgt een Noa Lang nu eindelijk de kans in Ajax 1.

Vraag me wel af wat Ten Hag van de transfer denkt. Is toch gebleken dat indien hij kan kiezen voor zijn type speler, technische spelers als Ziyech, Neres etc kan hij niet omheen, zijn voorkeur uitgaat naar de minder technische lopers als de Wit en Ekkelenkamp. Geen idee of hij dit doet vanwege een betrouwbaarheidsfactor of het feit dat dit dienende spelers zijn, maar de echte 'talenten' die vaardig in de kleine ruimtes zijn krijgen veel te weinig kansen in tegenstelling tot deze jongens. Ik hoop dat dit in de komende jaren niet een terugkerend iets is. Er komt namelijk een echt speler van de buitencategorie aan over 1 a 2 jaar en het zou toch pijnlijk zijn als Unuvar zou moeten wijken voor de veredelde loper die nooit Ajax 1 materiaal wordt.

Goede aankoop, van wat ik heb gezien van hem bij Jong. Echte box2box speler, fysiek sterk en durft tenminste in de 16 te komen. Bij ons is dat nog wel een dingetje volgens mij, alleen de nummer 9 staat in de 16.
Veel succes jongen en we gaan knallen.

Netjes weer van Overmars. Een zeer beperkte speler voor 2 miljoen verkopen. Chapeau.
Ook goed dat er nu wat ruimte is gecreëerd voor betere talenten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren